עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הורכב לי לאחרונה מחשב חדש עם מעבד רייזן 7 5800X על פי המפרט הוא תומך עד 3200 MGH הרכבתי זכרונות של 3600 MGH. לא נגעתי בכלום. כשאני נכנס ל CPU Z זה מראה שמהירות ה CORE היא 3600. וגם ב HWM MONITOR ו3600 ומעלה או שזה סתם מה שרששום שם.

2. שלום, יש ברשותי את ה-Phenom II X4 955 סידרת RB-C3. הסידרה הזו לא אמורה להגיע עם 95W? כי שלי הגיעה עם 125W... אני ישמח לקצת הסבר. יום טוב!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by BMWE,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם מדגם GA-EG43M-S2H עם שני זכרונות של 1G כ"א. אני מעוניין להוסיף זכרון (ע"מ שניתן יהיה להריץ virtual machine על המכונה). אשמח להמלצה על זכרון שיוכל להתאים. תודה רבה ושבת שלום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. איזה מעבד אינטל מומלץ יותר ? Sandy Bridge או Ivy Bridge ? ובאיזה סוג המעבד (Sandy Bridge או Ivy Bridge) יש את הטכנולוגיה החדשה ביותר ?

5. שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ואני משתמש כרגע ב-4 מודולים של 1 ג'יגה העובדים בתדר של 880 מגהרץ (אוברקלוק מ-800), ככה שכרגע יש לי 4 ג'יגה זיכרון. ברצוני לקנות בקרות 4 ג'יגה זכרון המסוגלים לעבוד בתדר של 1066 מגהרץ, על מנת להוריד את הגבלת האוברקלוק שלי ולהמשיך לעשות אוברקלוק. ידוע לי שעדיף וזול יותר לקנות 2 מודולים של 2 ג'יגה כל אחד מאשר לקנות 4 מודולים של כל אחד 1 ג'יגה. השאלה שלי היא, האם הלוח אם שלי מסוגל לקרוא זכרון בודד בגודל של 2 ג'יגה? הלוח אם הוא כבן שנתיים וחצי, ובספר הלוח אם לא כתוב שום דבר על מודולים של 2 ג'יגה לכן אינני בטוח, ואני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה זכרונות. תודה רבה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מה דעתכם על לוחות האם הבאים? GIGABYTE GA-P55-USB3 GIGABYTE GA-P55M-UD2 GIGABYTE GA-P55-UD3L GIGABYTE GA-P55-US3L על איזה אתם הכי ממליצים? המעבד יהיה Intel I5 760, לא מתוכנן OC.

7. היי אני צריך לדעת איזה צירוף ייתן לי את התמורה הכי טובה מבחינת ביצועים עומד לשמש לאינטרנט, office וקצת סרטים באיכות HD מבוסס intel Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX + Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET או מבוסס AMD AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX + Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET יעבוד עם Windows 7 64bit ו-4G זכרון בתודה מראש יוסי

8. Started by Boxster,

אהלן חבר'ה. יש לי מחשב דיי טוב INTEL 2 DUA CORE E6750 HD4850 OVERCLOCKED 1GB זכרון(זאת הבעיה) רציתי לדעת על איזה זכרון אתם ממליצים לי לקנות תקציב 170-230 שקל גג! מהחנויות:IVORY,KSP בלבד....פשוט זה הסניפים היחידים הקרובים לבית שלי. תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. בדרך כלל אינטל מפרסמים רק מה שהושק בקטלוג המוצרים שלהם ולא את מה שלא הושק. http://www.intel.com/products/processor/core2quad/specifications.htm

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  10. האם עדיף להגדיל רק לארבע או שאם כבר אז לשש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ATGatdner,

הזמנתי מעבד כזה, כשהיה כתוב בפירוש שזה box, וקיבלתי אותו סתם ככה זרוק בתוך הקופסה של לוח האם שקניתי (בתוך קופסאת פלסטיק קטנה). בנפרד קיבלתי מאוורר של evercool. זה תקין? המאוורר הזה יהיה מספיק טוב? הוא שווה ערך למאוורר של אינטל שהייתי אמור לקבל?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אז ככה קודם כל שלום קוראים לי רועי בעצם אני חדש ישן פה הרבה זמן אני מסתובב פה וקורא מאמרים והכל אבל רק היום נירשמתי .... אז ככה בימים האחרונים התחלתי לבנות את מחשב החלומות שלי אני בונה אותו בשלבים לאט לאט תוך חודש חודשיים הוא צריך לעבוד אתמול קניתי ספק חדש אנרמקס ליברטי 400W וארד דיסק סטרייד 2 250 GB ולקינוח 2 מאווררי טמרטק 120 M הינה תמונות של המוצרים ... ספק: http://rotter.name/User_files/nor/46880e9e5503b1df.jpg ארד דיסק : http://rotter.name/User_files/nor/46880ebc555cae44.jpg מאווררים : http://rotter.name/User_files/nor/46880ed955da01a7.jpg עכשיו השלב הבא שלי זה זיכרונות אז ככה השאלה שלי היא כזאת אני מעוניין ב4 גיגה מהזיכרון הבא "‏1GB Kingston HyperX CL5‎" ארבעה …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב ודרוש לי לוח אם טוב שכולל כרטיס מסך משולב כך שאני לא יצטרך לקנות גם כרטיס מסך ואז נוכל לשדרג אולי בעתיד... הלוח אם הנדרש הוא לסוקט 754.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. טוב הסיפור הוא קזה קניתי זיכרון ADATA ב KSP ולי במחשב היה כבר PQI הלוח שלי הוא ג'גה בייט GA8-ST800 אני חושב הבעיה בו כאשר אני מחבר את שתי הזיכרונות ביחד אז ב WINDOWS הכל עובד שאני משחק מישחקים זה עושה RESTART אחרי כמה דקות להזכיר לכם כל זיכרון בניפרד לא עושה את זה אלה שהם ביחד דבר שאומר שהם תקינים אני כבר ממש לא יודע מה אני יכול לעשות למישו יש רעיון שוב אני חושד בלוח עם למישו יש פיטרון לבעיה אני ישמח תודה לעונים סרגיי

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by p-o-i,

שלום..תוכלו לומר לי מה ההבדל בין סוגי הליבות....כגון WINCHESTER Veince או בין שאר הסוגים..(אם יש..)...תוכלו להגיד לי מה יותר טוב מה השוני...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום , אלה הנתונים לגבי כרטיס הקול במחשב עם לוח אם GA-B75M-D3V. האם זה אומר שיש בלוח הזה כרטיס קול 5.1 מובנה ? המטרה היא לחבר למחשב מספר רמקולים ? מה אומרת ההערה לגבי 7.1 . נתוני כ הקול בלוח באתר היצרן :Realtek ALC887 codec High Definition Audio 2/4/5.1/7.1-channe * To configure 7.1-channel audio, you have to use an HD front panel audio module and enable the multi-channel audio feature through the audio driver.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by djelectric,

אחרי שראינו מה שיש לגיגהבייט ו-MSI להציע בהשקה, חושפת גם אסרוק לוחות אם חדשים בתושבת האקסטרים גם יצרנית לוחות האם אסרוק החליטה לקחת חלק בחגיגות שלפני השקת תושבת האקסטרים LGA2011-3 של אינטל. בשונה מפעמים קודמות בהן הוטל איסור פרסום כבד ודליפות נראו דרך תמונות מטושטשות בחדרי מלון ובמסיבות עיתונאים, נראה שהפעם החברות נותנות גז כבד בכל הקשור לפרסום ותצוגת מוצרים טרום-השקה. נכון לעת זאת, ישנם לא פחות משלושה דגמים של לוחות אם חדשים מאסרוק אותם נראה בשבועות הקרובים בהשקה הנוצצת. כל אחד מיועד לקהל היעד שלו בין מחפשי הביצועים. זה הוא ה-X99 WS של אסרוק. כפי ששמו מרמז (ר"ת Work Station) לוח האם הזה מיועד בעיקר ליוצרי התוכן, לתחנות העבודה הכבדות שעוסקות בפעילות מעבד אינ…

18. Started by danvis,

היי חבר'ה, לאחר שהמחיר של ASRock Pro3-M Z68 באתר RSM קפץ בכמעט 100 שקל לאזור ה-670 הוא כבר הפסיק להיות ממש משתלם (לפחות מבחינתי) אז אחרי שעשיתי חיפוש מקיף שם מצאתי את ה-GA-Z68A-D3 ורציתי לדעת איך הוא בהשוואה ל-Pro3-M. לא מצאתי בנצ'מארק שמשווה ביניהם מה שכן מצאתי זה אתר שבו רשום שההבדל העיקרי ביניהם זה שהלוח של אסרוק תומך בקירור 775 ובנוסף לזה, עולה יותר מהר הודות לטכנולוגית הביוס שלו. כן שמתי לב שגם הלוח של ג'יגהבייט תומך ב-USB 3 ו-SATA 3 ואפילו מציע תמיכה ב-CF/SLI. יש ביניהם עוד הבדל? הייתם אומרים שאחד מהם עדיף על השני?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הייתכן שדור מעבדי ה-Skylake-E עתיר הביצועים, ודור ה-Kaby Lake-E שישולב איתו יחד למקשה אחת, יגיע אלינו כבר באמצע השנה הבאה - כשרק עכשיו הושק דור ה-Broadwell-E? אלה השמועות שמתרוצצות ברשת בשבוע החולף, בהתבסס על תמונה בודדת בה נצפתה תושבת מאסיבית חדשה בשם LGA-3647, עם תמיכה בשישה ערוצי זכרון DDR4. מה דעתכם? מה הייתם רוצים לראות בדור החדש של מעבדי האקסטרים? https://goo.gl/pmGVpW

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אם AMD תוציא שנה הבאה סידרת המשך ל-ATHLON XP, שבנויה אותו הדבר, רק עם 512kb cache, אז יהיה צורך בשדרוג של הלוח אם? (בגלל שהצ'יספט לא תומך), או שהלוחות של היום יתמכו במעבדים האלו? (זאת אומרת שהצ'יפסט לא צריך לתמוך בזה, שזו פעולה שהמעבד מבצע בעצמו בלי קשר לצ'יפסט).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eloya,

היי, מדובר במחשב חדש פנטיום 4. לוח - gigabyte 667 ultra מעבד 2.4. הלוח תומך בזכרון ddr 266\333 הרד דיסק חדש - בקיצור הכל חדש... קניתי סלוט זגרון 512 מגה 333 כאשר אני מכוון את הביוס ל 333 המחשב קורס - בעית חומרה כאשר אני מכוון את הלוח ל266 המחשב עובד חלק. הלכתי למעבדה והמטומטמים החליפו מעבד!!! ואמרו שזה יסתדר ושאני רק אתקין שוב xp - התקנתי ושוב אותה בעיה. למישהו יש פתרון? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Lucky7,

VIA have led the way in pioneering the unified driver set. The VIA 4in1 drivers, often known as a VIA 4in1 service pack have been the mainstay of VIA systems for years - optimizing stability and comparability. Today (10 December 2002) is an historic occasion, as VIA changes the name to VIA Hyperion 4in1 drivers and launches the driver set, optimized for performance for VIA's latest chipsets. The name Hyperion will most certainly supercede the name 4in1 all together in the future, but "4in1" has been kept in the name for identification sake. The version numbers also continue on from the 4in1 driver series so as not to confuse our customers. Users downloading drivers for…

23. Started by b00t,

שתי הלוחות מבוססים על הציפסט של Nvidia nForce 2 ... אני מתלבט לקנות לוח חדש ורציתי לשאול האם יש הבדל בין שתי הלוחות במובן של OC ? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. טוב אחרי שעשיתי כמה סקרים ובדיקות -אני מגיע להחלטה-זה המחשב שאני קרוב לוודאי קונה ב3,190 ש"ח -מה דעתכם??תמליצו לי ותגידו לי לכמה זמן זה בערך יחזיק מעמד??כי אני לא רוצה עוד חצי שנה לשדרג ב3000 ש"ח- אז תגיבו בבקשה!: --------------- CPU- AMD Athlon XP 1700+ w/ Volcano 7+ HSF Motherboard- Gigabyte 7VAX KT400 Memory- DDR-RAM 256MB 2700 OEM HDD- Seagate 40GB 7200rpm ATA100 Barracuda IV CD-ROM- Sony x 52 Floppy- 1.44" Teac / Alps / Mitsumi Video Card- Gigabyte Radeon 9000 Pro II 128MB…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. טוב, זה הלוח אם שלי- Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 10/27/2003-SiS-648-6A7I0G0KC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8S648(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 101 MHz (QDR) Effective Clock 404 MHz Bandwidth 3230 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP RAM Slots 3 DIMM Integrated Devices Audio Form Factor ATX Motherboard Size 210 mm x 300 mm Motherboard Chipset SiS648 Extra Features EasyTune 4 Motherboard Manufacturer Company Name Gigabyte Technology Co., Ltd. Product Information http://tw.giga-byte.com/Mother…

• 18 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.