עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הכל התחיל לא מזמן, לאחר שהמחשב היה לא מחובר לחשמל מסיבה כלשהי במשך 5 שעות. אח"כ חיברתי לחשמל והכל עלה כרגיל. לפני 10 דקות באתי לכבות אותו, ואז ראיתי שהלוח אם משמיע בכאילו הוא נכבה, אך הספק עדיין עובד, ורשום על המסך את המסך כיבוי של ווינדווס. לחצתי על הכפתור כיבוי וכביכול המחשב נדלק והנורות פעול והמחשב עלה מחדש. בקיצר הוצאתי את המחשב מהחשמל ואז החזרתי, עלה המידעה על הכרטיס מסך והלוח, ואז היה רשום: FDC failure press F1 to continue בקיצר הווינדווס לא עולה, ואין לי מושג מה הבעיה. המפרט של המחשב ההוא: Celeron 1700mhz elitegroup p4vmm2 Voodoo 5 5500 תעזרו לי :'( *עריכה* דרך אגב שומעים שני צפצופים ארוכים ואחד קצר (כמו ששומעים שהכל תקין רק לפני זה עוד שני צפצופים יותר ארוכים).

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by deth213,

שלום, הזמנתי מחשב חדש עם זכרונות DDR2 667 , באתר של הלוח אם אני רואה שנתנו לי לוח שאינו תומך, אלא עד 533 התקשרתי לחנות ואמרו לי שתדר הזכרונות נקבע ע"י תדר המעבד. יש לי DC805 - 2.6MHZ שעובד ב-533. האם הזכרונות באמת יכולים לעבוד עד 533 או שאין קשר וזה רק בגלל לוח האם ? דבר נוסף לגבי לוח האם, הוא של ASROCK וכתוב ב-SANDRA וגם באתר שיש לו ממשק AGI - שזה כמו pci-e x 4, האם זה משפיע חזק על הביצועים של הכרטיס מסך ? בתודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום עשיתי פשיטה על הטרייד זון ואלה התוצאות http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4479 http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4392 http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4390 איזה מביניהם הכי טובים, תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shutdown,

רכשתי 1GB זכרון 667MHZ של supertalent. בבדיקה בתוכנות הוא מציג את עצמו כ PC2-6400, ז"א 800MHZ ??? הנה התוצאה מתוך pc wizard: General Information : DIMM0 (RAS 9, RAS 11) : 1024 (Double Bank) DIMM1 : Empty Information SPD EEPROM (DIMM1) : Manufacturer : Unspecified Part Number : SUPERTALENT Serial Number : Unspecified Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module EPP : No Width : 64-bit Error Correction Capability : No Max. Burst Length : 0 Refresh : Reduced (.5x)7.8 µs, Self Refresh Voltage : SSTL 1.8v Manufacture : Week 23 of 2006 Supporte…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by 54321,

יש מצב שהLANPARTY עולה 679 ש"ח http://www.akr.co.il/details.asp?id=79 והINFINITY עולה 704 ש"ח.http://www.akr.co.il/details.asp?id=1003

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ahbarush,

הלוח אם שלי הוא: http://www.msi.com/product/mb/P43-C51.html#/?div=Basic האם מעבדי i5 יתמכו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by papa duck,

מה כל כך טוב בזכרונות ECC שעושה אותם כל כך יקרים? אתם יכולים לתת לי הסבר קצר בכמה משפטים על הטכנולוגיה הזו? הבנתי שהם משמשים בעיקר שרתים - למה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הפרת הגדרות מעטפת החום הרשמית של אינטל הפכה בשנים האחרויות לפיצ'ר שמוטמע כברירת-מחדל בלוחות אם. לאחר דיווחים רבים על חוסר יציבות ומעבדים שנשלחים למימוש אחריות אנחנו מקבלים את היכולת להצמד באמת להגדרות היצרן, רק אם אנחנו ממש רוציםלכתבה

9. מישהו מכם פעם קנה חלק מחו"ל בתיווך עם Mustop? אני לא יודע עד כמה הם אמינים ואיך בכלל אפשר לדעת כמה המשלוח והמכס יעלו את המחיר של המוצרים שאני רוצה לקנות, הבנתי שאצלם מחיר המשלוח עולה לפי משקל אבל איך אפשר בכלל לדעת כמה תשקול החבילה? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by extremex,

היי , החלטתי שאני רוצה לשדרג את המעבד במחשב כי הוא דיי חלש המפרט הנוכחי : מעבד : TripleCore AMD Athlon II X3 445, 3100 MHz (15.5 x 200) לוח אם : Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זכרון : 4GB DDR2 800MHZ KINGSTON כרטיס מסך : ATI Radeon HD 5770 1GB עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לשדרג את המעבד למשהו יותר טוב במחיר של עד 600 ש"ח או שאני גם חייב לשדרג את הלוח אם אשמח לקבל הצעות לשידרוג המעבד , תודה והמשך יום טוב .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, בימים האחרונים החלטתי שאני כנראה אקנה מחשב חדש בפסח.. (הכוונה היא רק ללוח ,מעבד וזכרון - את השאר יש לי) לוח כמעט סגור שיהיה GIGABYTE 965 S3 . מעבד ככל הנראה יהיה E6300 . ועכשיו נשאר לי זכרון, שכאן חשוב לי שיהיה DDR800 מכיוון שאני הולך לעשות OC למערת ל FSB של 400 ורוצה להפעיל את הזכרון ביחס של 1:1 ל FSB.. עכשיו אני צריך זכרונות שיעשו את זה . חשבתי על G.SKILL - יש להם כמה דגמים נחמדים , עם הבדלים של כמה עשרות ומאות שקלים בינהם - תלוי בתזמונים אני משער.. יש את SUPER TALENT גם.. אבל אז ראיתי את הזכרונות של PQI , חברה שאני לא ממש מכיר לטוב או לרע.. שמעתי את השם הרבה פעמים אבל אין לי מושג מה האיכות של החומרה.. והמחיר שלהם ממש ממש נמוך ביחס לשוק.. בקיצור, מומחי הרכיב…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קראתי את הביקורת הזו http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMjA5JnVybF9wYWdlPTE= והיא מראה יפה מאוד כמה מוגבל ורגיל הוא ה 820 לעומת ה 640 כשמדובר במשימות שאינן מולטי-ת'רד. השאלה שלי היא מהו באמת היתרון של המעבד הדואלי הזה (820 נאמר)? אם נניח אני לא משתמש באפליקציות מולטי-ת'רד, האם לא אראה את הביצועים הדואלים שלו? מה אם אני עובד על שני חלונות (אפליקציות) של אקספלורר או שני חלונות של WORD או כל תוכנה אחרת שמאפשרת ריבוי חלונות שלה? ומה עם שתי תוכנות שונות עובדות? האם כל תוכנה משתמשת בליבה אחרת? (מולטיטסקינג זה נקרא ,לא?) כי אם בעצם מדובר כאן רק במהירות שבאה לידי ביטוי באפליקציות יעודיות שנכתבו באופן מיוחד למשימות מולטי-ת'רד, אז אינני רואה סיבה לש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. קיים דבר כזה? כל הדגמים החדשים שיצא לי לראות היו בלי AGP... אגב, החלטתי ללכת על הAMD64 3200 Venice Core... כדאי? ואיזה זיכרון הכי כדאי לקנות? (כל מה שאני יודע זה ש512 זה לא מספיק) תודה רבה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by מועדיםלשמחה,

1. מתי יצא לשוק ? 2. 2.0 AVX מצריך שהתוכנה תתמוך בו ספציפית או המעבד מחליט להשתמש בזה ? 3. DDR4 יגיע ל- 3 GH בימיו הראשונים ? 4. המעבד של 500$ לערך - יהיה 6 ליבות או 8 ? 5.האם הלוח החדש יתאים גם למעבדי הדגל ב-2015 ?

15. Started by hwmenot,

בהפרש של 80 שח..מה עדיף למשחקים (קרייסיס ,ושאר הכבדים)ותוכנות כבדות והמון מולטיטסקינג? אם אני עושה לQ6600 קצת OC ל3 הם באותה מהירות אז מה עדיף? ועד כמה אפשר להגיע עם Q6600 באוברקלוק?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by liav12,

יש לי מעבד 1.4, ושאני רוצה לראות סרטים הוא פשוט מגיע לכ- 90 אחוז מהמאמץ שלו, זה הגיוני או שמשהו פה לא טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בעקבול הצניחה במחירי מעבדי AMD, החלטתי לבצע שידרוג משמעותי למחשב שלי (לא שאני לא יכול לחיות בכיף עם הקיים, אבל אני צריך סיבה לשרוץ באתר הזה... 8)). אחרי השדרוג, יהיו לי הרבה חלקים להעביר למחשבים המשניים שלי ושל המשפחה, אבל רכיב אחד נשאר יתום: המעבד, אתלון 64 3200. לא לדאוג, יש לי חבר שעוד משתמש באתלון XP 2200 וישמח לקבל מעבד חזק יותר במתנה. אלא מה, הוא לא יוכל להשתמש במעבד עם הבורד הקיים ואין לו הרבה כסף לבורד חדש. הדרישות: לוח אם תומך סוקט 939, ממשק AGP לכרטיס מסך (או כרטיס מסך מובנה, בתנאי שיש לו tv-out), יותר משני חריצי PCI - וזהו בעצם. אין שום כוונה לנסות המהרה. הוא כבר חשב על כמה אפשרויות. הראשונה, GA-K8U939 של Gigabyte, מבוססת על צ'יפסט ULi M1689, שלפי מה שראיתי כאן…

18. Started by T-Flash,

שלום האתר DailyTech דיווח על הנתונים החדשים של המעבדים לתושבת AM2... בנוסף לדגמים החדשים של AMD (כלומר X2 5000 ו FX-62) החברה מכריזה על עוד 2: Athlon 64 FX-64 ו Athlon 64 X2 5400+... לא פורסמו עדיין הנתונים של המעבדים, אבל סביר להניח שיוספו 200MHZ לכל מעבד. המעבדים יצאו ברבעון הראישון של שנת 2007. טבלת הנתונים באתר. :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eh50,

מה ההבדל בין השניים והאם הוא מהותי??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by בני סלע,

יש לי כרטיס מסך חזק יחסית וכיוון שהוא הגיע אליי מחו''ל אני לא יכול להחזיר אותו...היתי רוצה לדעת האים קיים לוח אם שכולל בטוחו גם AGP וגם PCI אם כן אז כמה הוא עולה?ובכלל כדאי? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by overload,

מה זה אומר: Installed & Enabled Size:128 MB Form Factor:RIMM Frequency:400MHz זה מה ש 3DMARK אומר על הזיכרון שלי, השאלה שלי היא מה זה אומר RIMM? זה סוג של זיכרון? אני לא מכיר זיכרון כזה, אולי אתם כן?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש עכשיו המעבד שלו יהיה Intel Core i5 760 2.8 GHZ ואני קונה כרגע כרטיס מסך יחיד HD 6870 השאלה שלי היא האם שאני יוסיף בעתיד עוד כרטיס כזה, יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד והקרוספייר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by n0stredamus,

שוטטתי היום באתר של ג"יגבייט ונתקלתי בקטגוריה חדשה של לוחות X48 מישהו יודע מתי יש צפי להגעה של הלוח הזה לארץ ? אני מתכנן את הקנייה שלי בקרוב . אשמח לדעת מתי טל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי לוח אם Intel Garibladi D850, ומעבד פנטיום 4 1.4 גי'גה הרץ. משידרוג המחשב האחרון: +256 MB RDRAM, ו GeForce 4 ti 4600 (יקר, יקר!) קיבלתי ביצועים נחמדים. אבל אני רוצה גם לקנות לוח אם דואל (לשני מעבדים) של פנטיום 4. אני גם רוצה שיתמוך בבאס של 533 מגה הרץ ושיהיה לו אפשרות שידרוג לעתיד. אני גם רוצה לחבר לו את המעבד הישן ולקנות 2.53 גי'גה הרץ חדש! למי שיש המלצה כל שהיא בבקשה שיגיד לי כי אני ממש לא יודע מה לקנות :-\ בתודה MooMoo

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. עם שבבי Whiskey Lake מרובעי ליבות, כרטיס מסך של NVIDIA ותג מחיר שמתחיל ב-1,000 דולר - ה-Matebook 13 החדש הוא כנראה אחד מניידי הפרימיום המעניינים ביותר ב-CES 2019 לכתבה

דיונים חדשים בפורומים