מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר שני מעבדים על מנת לקבלת מהירות עיבוד גבוהה (אני לא רוצה להתמשמש באוברקלוק) האם זה קיים? האם יש מישהו שיודע איך עושים את זה ? האם משיהו קיים מדירך לזה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות 2 קיטים של 4GB DDR3 1333Mhz קיט של kingston עולה 290 קיט של transcend עולה 243 אני קונה 2 קיטים ככה שיש הבדל של 100 שח כמעט אני רוצה לדעת מה ההבדלים ואם משתלם ללכת על הקינגסטון ולהוסיף כמה שקלים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, בימים האחרונים מחשב ישן שלי מודיע על בעיית זיכרון ע"י שלושה צפצופים בהדלקה. מאחר שנסיונות רבים לנקות את כרטיס הזיכרון והתושבת לא הצליחו, אני שוקל לקנות זיכרון חדש. הבעיה היא שמרוב שלוח האם ישן אז אני לא מצליח למצוא כרטיס זיכרון שעונה על הדרישות ב-manual שלו: "The mainboard accommodates two 184-pin, 2.5V DDR DIMM sockets with a total capacity of 2GB system memory." השורה הבעייתית יותר היא: "Supports DDR up to 200/266MHz memory bus" העניין הוא שגם כרטיסי ה-DDR המעטים שמצאתי עובדים בתדר 400MHz לפחות, יותר ממה שמוגדר. השאלה היא האם כרטיס של 400MHz יעבוד על לוח האם הנ"ל? (בנוסף האם עלי להתייחס לערך ה-CL?) דרך אגב, אם יש הצעות לעוד נסיונות לתקן את בעיית "שלושת הצפצופים" זה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שהאולטרה די של DFI חובב ספקי ATX 2 יתר על המידה ולא מוכן להתפשר על ATX 1, זה נכון? במה זה מתבטא? הניסיון שלכם היה עם יותר מספק ATX 1 בודד? (הכוונה שלא הוא ספציפית בעייתי על ה DFI). רב תודות.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט בחלקים שירכיבו את המחשב הבא שלי והמעבדים שאני מתלבט ביניהם הם: *AMD ATHLON XP 1800PLUS *INTEL PENTIUM 4 2.4B 533MHZ ההפרש ביניהם הוא ענק, הסקירה שהיום הועלתה באתר TomsHardWare מראה שלמרות שיש מעבדים יותר חזקים מהפנטיום 4 2400 הוא עדיין נחשב מעבד חזק מאוד, לא יודע איך להסביר אבל הוא מוצלח מאוד והוא עוקף כמעט כל מבחן את ה-2.53 ולפעמים גם את ה-2.66, ומה שבטוח זה שהוא הרבה הרבה הרבה יותר טוב מה-AXP 1800PLUS, אני גם אולי יעשה עליו OC, אז ככה שהפנטיום דיי בתמונה, ולאומת זאת עם לוקחים AMD יש גם כסף למסך 19 איכותי, מה אתם מציעים? ועם פנטיום 4 אז לא פחות מ-2.4 בגלל שאני רוצה להתחיל מ-2.4 את ה-OC ולהגיע ל-2.7-2.8 עם ThermelRight AX478, (אל תתיחסו למפרט שיש לי ע…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ההבדל בין AMD לאינטל משמעותי למשחקים? איזה לוחות M יתאימו למעבד Phenom 9600 Socket AM2 BoxוAMD
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב... האם לוחות P35 תומכים בPCI-E 2.0? והאם יש הבדלים בין PCI-E הרגיל ל PCI-E 2.0? האם בקניית לוח אם חדש צריך לתת לזה חשיבות ,אם היעד שלי הוא לשחק יותר נכון האם זה ישפיע לי על FPS במשחקים (כמובן שזה תלוי בכרטיס מסך שיש לי ) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שקניתי את המחשב היה בו זיכרון SDRAM 256MB אחרי תקופה הבנתי שמין הסתם המחשב לא תומך DDR אחרי חצי שנה ככה קיבלתי מחבר 256 DDR וניסיתי להשים על המחשב הוצאתי את ה SDRAM ושמתי DDR וזה עבד!!! ואני עד היום עם ה- DDR אבל בכול זאת ראיתי בתוכנה CPU-Z שהזיכרון לא מנוצל כמו DDR זאת אומרת זה עדיין כאילו יש לי SDRAM כי הוא פועל ב- 166MHz משהו כזה! אז חשבתי היום שאם גם ככה הוא פועל כמו DDR אז אני יוסיף גם את ה SDRAM הישן שלי ואז יהיה לי 512 RAM!! האם זה יכול להזיק? מפני שאחד DDR (אבל עובד) והשני SDRAM האם מההתחלה לא טוב ששמתי זיכרון DDR? חייב תשובות מהירות תודה! ;D
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצאתי פראייר עם משיהו שכנראה עבד עלי, אבל אני רוצה דלעת בכמה: הנה הסיפור: שהייתי בכתה ו', עכשיו אני בט', 4 שנים משהו כזה, קניתי בחנוכה אז משחב חדש, הכל סבבה, לפני 3 חודשים החלטתי לשדרג אותו, אז קניתי כרטיס מסך חדש, מעבד חדש, לוח אם חדש, וזיכרון חדש מהטכנאי שלי ב1600 שקל... עכשיו תראו את הפרטים של המשחב שלי, יצאתי פראייר לפי מה שהבנתי בהשוואה של אחרים, אני רוצה דלעת בכמה (את המשחב החדש קיבלתי לפני חדושיים וחצי-שלוש): +AMD Athlon XP 2500 Ram של 256 MB, 1.83 GHz ולא שזה קשור, הכרטיס מסך שלי סך הכל ג'י פורס 5200, ככה שאני מרגיש סופר פראייר, אז בכמה פראייר.... וכמה יעלה לי לשדרג את החקלים האלה לחלקים חדשים וטובים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר של סימפלטק, כאשר אני בונה מחשב שמתי לב לזיכרונות האלו. 444 MHZ, זה 3500+, הלוחות לדוגמת EPOX 7RDA תומכים במהירויות כאלו? הוא O\C טוב? +שאלה: עד איזה מהירות מעבד תומך הEPOX 7RDA, חושב לירכוש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 10K שמיועד למשחקים, מולטימדיה והכל.... אני עדיין לא מתמצא מספיק בנושא OC אבל מעוניין להיכנס לזה עם הזמן אז כדאי שיהיו אפשרויות רבות ככל שניתן. די נעול על לוח של ASUS 975X P5WDH-DELUXE - עולה 1400. http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=116&l3=0&model=1198&modelmenu=1 P5WDG2-WS-PRO - עולה 1600. http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=248&model=1289&modelmenu=1 SLI 680 P5N32-E SLI - עולה 1700. http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=397&model=1459&modelmenu=1 1. אני צריך שהלוח יתמוך במעבדי E6400 ומעלה (קונרו ובמעבדים העתידיים של ה-4 ליבות) השאלה העיקרית של…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המליצו לי מ RSM על הלוח הזה http://www.msi.com/product/mb/Z68A-G45--B3-.html, האם יש למישהו ניסיון איתו ? הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו מחברי הפורום. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט<<< הוספת עוד 4 ג'יגה זיכרון יתנו משהו למחשב? יש לי כרגע DDR III 2 Gb 1333 MHz PC10666 SILICON POWER האם להוסיף עוד 2*2 של החברה הזאת או לקנות קינגסטון? DDR III 2 Gb 1333 MHz PC10666 KINGSTON WIN7 64
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שנגמר לחנות המלאי של הלוח שלי אז הציעו לי להחליף באחת הלוחות הללו: ABIT KX7 333 GIGABYTE GA-7VRXP REV 2.0 Chaintech 7VJL APOGEE KT333 AMD מה כדאי? ובבקשה אפשר נימוקים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את הE6300 1.86 שלי. כמובן שלא בא לי לצאת פראייר, אבל אני לא רוצה להציע למוכרים מחיר נמוך בצורה לא רצינית. מה אתם אומרים? כמה שווה לשלם על מעבד Q6600 יד שניה? 350? המעבד ללא קירור.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , לפני כחודש וחצי רכשתי מערכת מחשב מבוסס לוח P67 ומעבד מסוג 2600 (הסדרה החדשה של אינטל) , כאשר הזמנתי את המחשב לא הייתי מודע לבעיה הזו בבקרי ה SATA , רק כאשר המחשב הורכב בחנות כשבועיים אחרי ההזמנה נודע לי על התקלה הזו , יש לי במחשב שני דיסקים קישחים אחד SSD ואחד רגיל שניהם מחוברים לSATA6 והסידירום לSATA3 , האם יש איזו דרך (תוכנה למשל) , שבודקת האם הלוח תקול , לאיזה דברים אני צריך לשים לב שידליקו לי נורה אדומה . בחנות אמרו לי שבמידה ותהיה בעיה הם יחליפו לי את הלוח ללא שום בעיה . תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הפרת הגדרות מעטפת החום הרשמית של אינטל הפכה בשנים האחרויות לפיצ'ר שמוטמע כברירת-מחדל בלוחות אם. לאחר דיווחים רבים על חוסר יציבות ומעבדים שנשלחים למימוש אחריות אנחנו מקבלים את היכולת להצמד באמת להגדרות היצרן, רק אם אנחנו ממש רוציםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס זיכרון, יש לי 2 כרטיסים כל אחד 512 מגה-Kingston kvr533d2n אני רוצה להוסיף עוד 512 מגה או עוד ג'יגה....איזה כרטיס אני יכול לקחת שמתאים ללוח אם שלי Asus P5LD2 (יש לי שתי חריצים פנוים). ואם עדיף 1 של ג'יגה או שתיים של 512? אם אפשר בבקשה לתת את השם המלא של הכרטיס.. תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים , לאחרונה אני שם לב שהמחשב נורא איטי, ניסיתי הכל , להתקין WIN חדש, לפרמט..שום דבר לא פתר את הבעיה. במקרה, שמתי לב באיזו תוכנה שמהירות המעבד היא 1005MHZ... והוא אמור לעבוד על 2GHZ, בכל אופן נכנסתי לביוס וראיתי שהמכפלה היא על X5, והבאס על 200MHZ... הבנתי שהמכפלה אמורה להיות X10...אין לי מושג איך זה ירד ל5, ניסיתי לעלות את המכפלה, אבל אי אפשר...5 זה המקסימום.. מה עושים? ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שנה שקניתי את המחשב אמרו לי כאן שאין שום סיבה שבעולם לקנות יותר מ-256mb DDR-RAM. היום, חלק משחקים מקרטעים בצורה מעצבנת ביותר עם כמות זיכרון כזאת (במיוחד שה-XP לוקח כמעט חצי מזה). אז בקיצור, למרות המחיר הגבוה מדי, אני כנראה אשכנע את ההורים שלי לקנות לי עוד 512mb זיכרון... ה-TRANSCEND הם הכי זולים שיש? אני לא ארגיש בהבדל מזכרונות של חברות אחרות נכון? אני לא מתכנן OC... אפשר לסמוך על החנות Simpletech? בכל מקרה, תמליצו לי מה כדאי לי לעשות... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות באייבי, אולי 2*4G או לקנות עוד סטיק של 2G , אבל לא יודע עד איזה מהירות הלוח אם שלי יתמוך, ולא יודע אם זה מומלץ "מחברות שונות" בהנחה שאני רק מצרף סלוט נוסף. אם המחירים של הסלוטים לא יקרים, אני יכול להשקיע עד 400 שקל, יש לך המלצה עד איזה מהירות ואיזה סלוט מומלץ לי? מצורף תמונת המפרט
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה את זה המון אבל אף פעם לא מבין מה זה באמת אומר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש לוחות אם שבאים עם שני כרטסי רשת מובנים! למה הדבר משמש? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין גדול במעבדים. מה מבין השניים עדיף? אני צריך את המערכת רק בשביל להרית קרנל של לינוקס אז הדרישות לא גבוהות. אני רק רוצה לדעת איזו מערכת יותר חזקה בסך הכל?
-
http://www.tgdaily.com/2006/01/26/ddr3_2007/ המהירות של הזיכרון צריכה להיות 800MHZ... נשמע מצויין
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-