מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים מה שלומכם? ברשותי מחשב DUAL CPU INTEL 2.6GHZ XEON ונישרף לי הלוח,האם אתם יודעים איפה אני יכול להשיג לוח כזה? וכמה בערך כזה דבר עולה? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Im about to buy a new computer.. and im not sure bout some parts fiting.. can anyone help me?please im buying a GIGABYTE MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDr3 1333, PCI-E motherboard.. and the offical gigabyte website says.. thats this montherboard runs with duel channel ram.. of 1066/1333/16xx MH/z but i wanna get DDR3 1333MH/z 3x2GB OCZ Platinum XTC Tripple Channel would it run properly or would id run only 2 of the ram chips? help me out please im not that far form buyin the computer
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שנגמר לחנות המלאי של הלוח שלי אז הציעו לי להחליף באחת הלוחות הללו: ABIT KX7 333 GIGABYTE GA-7VRXP REV 2.0 Chaintech 7VJL APOGEE KT333 AMD מה כדאי? ובבקשה אפשר נימוקים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות לתקן מעבד שנשברו לו שני פינים? המעבד המדובר הוא AMD 64 אין בעיה שיעשו את זה בחנות ואני ישלם השאלה אם בכלל אפשר או שפשוט לזרוק את המעבד לפח?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש מישהו שמעוניין למכור את הזיכרון הנ"ל במחיר טוב ולא משנה איזה גודל של זיכרון [כרגע יש ברשותי 128 MB] אז שיצור איתי קשר במסנג'ר hellman_E_69@hotmail.com או בטלפון שמספרו 0507491591 בתודה,איתי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי: Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz ASRock ConRoeXFire-eSATA2 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) שתי סטיקים 1024MB כל אחד של TWINMOS Radeon X1900 GT (256 MB) WDC WD2500KS-00MJB0 פתאום המחשב הפסיק לעבוד לא העלה פוסט בדקתי מה הבעיה פה ושם שיחקתי עם הסטיקים והמחשב עולה רק עם סטיק אחד בסלוט מסויים אחד .. מה זה אומר ? יש מצב "נשרפו" הסלוטים האחרים והסטיק השני ? יש פתרון כלשהו לבעיה ? בדיקה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בלוח האם שלי יש שני סלוטים לDDR1 ושני סלוטים לDDR2. מצאתי 512 מגה DDR1 [זוג סטיקים של 256] במחיר מעולה, ואני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש בהם ובזיכרון הנוכחי שלי בו זמנית. תודה, un|que
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. קראתי גם כאן בפורום וגם במקומות אחרים, שמחשב מבוסס סאנדי ברידג' מוגבל בכמות הזיכרון RAM שאפשר לשים עליו. מישהו יכול בבקשה להסביר מהי המגבלה, ממה היא נובעת והאם היא תיפתר ? האם באמת לא ניתן לשים יותר מ - 8 או 16 גיגה זיכרון ? מישהו פה בפורום ייעץ לי ללכת על מעבד core i מהסדרה הקודמת אם אני רוצה הרבה זיכרון. אני לא מבין את ההגיון בכך. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי את הביקורת הזו http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMjA5JnVybF9wYWdlPTE= והיא מראה יפה מאוד כמה מוגבל ורגיל הוא ה 820 לעומת ה 640 כשמדובר במשימות שאינן מולטי-ת'רד. השאלה שלי היא מהו באמת היתרון של המעבד הדואלי הזה (820 נאמר)? אם נניח אני לא משתמש באפליקציות מולטי-ת'רד, האם לא אראה את הביצועים הדואלים שלו? מה אם אני עובד על שני חלונות (אפליקציות) של אקספלורר או שני חלונות של WORD או כל תוכנה אחרת שמאפשרת ריבוי חלונות שלה? ומה עם שתי תוכנות שונות עובדות? האם כל תוכנה משתמשת בליבה אחרת? (מולטיטסקינג זה נקרא ,לא?) כי אם בעצם מדובר כאן רק במהירות שבאה לידי ביטוי באפליקציות יעודיות שנכתבו באופן מיוחד למשימות מולטי-ת'רד, אז אינני רואה סיבה לש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני צריך לקנות מעבד חדש עקב מותו בטרם עת של העבד הישן מסיבה לא ברורה הלוח אם שלי הוא GA-7VAXP ורציתי לשאול לדעתכם איזה מעבד מומלץ לי לקנות יש לי תקציב של כ 300$ המחיר גמיש אם יהיה שווה במיוחד להשקיע יותר כדי לקבל בתוספת קטנה מעבד טוב יותר בהרבה תודה לכולם על העזרה מראש קישור לדף של הלוח אם לנוחותכם http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1391
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מתי יצא לשוק ? 2. 2.0 AVX מצריך שהתוכנה תתמוך בו ספציפית או המעבד מחליט להשתמש בזה ? 3. DDR4 יגיע ל- 3 GH בימיו הראשונים ? 4. המעבד של 500$ לערך - יהיה 6 ליבות או 8 ? 5.האם הלוח החדש יתאים גם למעבדי הדגל ב-2015 ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה במעבד ישל י core to duo וכשאני מריץ את הדבר הכי קטן חצי מהמעבד עובד ב100% והחצי השני עובד על כ-5% ואחרי כשעה שהוא עובד קשה הוא פתאום נכבה. לפי דעתי זה כיבוי מבוקר למניעת נזק למעבד מה דעתכם? האם הבעיה במאוורר? יש אפשרות לבדוק את ביצועי המעבד או המאווררים שלו? חוץ מזה גם כשאין תוכנה אחרת מהמחשב עובד מאוד לאט. עומס על הזיכרון הוא לא הבעיה.. (עומד על 40%)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה דואל צ'אנל וטריפל צ'אנל? מה יותר טוב? יש הבדל מורגש בין 1333MHZ לבין1600? שווה השקעה? http://www.tms.co.il/product/11868 הזכרון הנ"ל משתלם וטוב? יש בתקציב משהו יותר טוב? יש הבדל משמעותי בין CL9 לCL11?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה את זה המון אבל אף פעם לא מבין מה זה באמת אומר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיתאים לסקוט 775 פנטיום d ddr חיבור pci expres עדיף של גיגה בייט,תקציב 400 בערך. תודה (הלוח הוא ל oc למעבד,בגלל זה אני לא משקיע כי הלוח שלי נעול אז אני צריל לוח פתוח)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה של יצרנים אחרים כמובן... בשבילי זה ה-Killer Feature של הלוחות של ASUS כי הם מגיעים ל-OC יפה ובטוח ישירות מ-WIN ורמת ה-OC מותאמת בזמן אמת לעומס ולא קבועה. לא צריך לגעת בכלל בביוס אלא אם רוצים להגיע ממש לקצה היכולת של הלוח והמעבד. זה חוסך חום, הספק ורעש מיותר כי מה לעשות - 90% מהזמן המחשב לא נמצא בעומס שדורש OC בכלל. רק ASUS הבינו את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אלה התוצאות שקיבלתי : איך יכול להיות ש I5 11400F מקבל יותר ניקוד מ 5600X ? למרות שזה בקושי אחוז 0.6% אבל עדיין וה 12400F חזק מ 11400F רק ב 4%
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1) האם יש טעם להתקין היום שש ליבות? (מחשב שולחני) 2) האם מעבד לשרת יתאים ללוח אם של מחשב שולחני? 3) מתי יהיה מעבד 128 ביט? (בכלל) http://sites.amd.com/us/atwork/promo/Pages/six-core-opteron.aspx
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: אני קונה מחשב חדש בעוד כחודשיים וחצי. אני כנראה הולך על ה core 6600 ושני סטיקים של 1 GB זיכרון. כרטיס מסך : 8800GTS320 אני מתכוון לרכוש גם שלושה הרדיסקים. שניים של 250 שיעבדו ב raid 0 ועוד אחד של איזה 60 GB שבו תותקן מערכת ההפעלה. אני מתכוון בעוד שנה לקנות עוד 2 סטיקים של 1GB זיכרון כל אחד וככה להגיע בסוף ל 4 GB זיכרון. אני גם אשדרג את כרטיס המסך באותה הזדמנות. התקציב הוא עד 1000, אני לא מתכוון לעשות OC, אולי קטן. מכיוון שאני לא מעודכן בחומרה של היום כל כך חשבתי שאתם תוכלו להציע לי לוח מתאים וטוב.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בעולם של אינטל ובעולם של כפולי הליבה. פעם הייתי רגיל לטמפרטורה אחת שהוצגה לי והיא הייתה טמפרטורת המעבד. האם מישהו יכול לפרש לי א תכל המדדי םהאלה הללו: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F + DES (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (NV-Diode) Motherboard Name Gigabyte EP31 / EP35 / EP43 / EP45 / G33 / P31 / P35 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 36 °C (97 °F) CPU 43 °C (109 °F) CPU #1 / Core #1 68 °C (154 °F) CPU #1 / Core #2 45 °C (113 °F) GPU Diode 49 °C (120 °F איך יכול להיות שיש הפרש גדול כ"כ בין מעבד אחר לשני?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חודש הבא כניראה שזהו שסוף סוף אני מביא SSD בשביל להמריץ עוד טיפה את המערכת והתחלתי לחשוב אם אולי כדאי לי גם בהמשך לשדרג את המעבד שלי מה2500K שיש לי ל2700K כי יש לו ריבוי נימים וזה אמור לעזור שיש הרבה יישומים שרצים ברקע לא? האם יורגש הבדל בינהם? לדור הIVY אני לא מעוניין לשדרג כי יש לי לוח עם ציפסט P67 ואני לא ינצל במיוחד את היכולות שלו וגם הIVY הבנתי פחות טוב בOC
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, שאלה לי אליכם אני יכול לקנות בהפרש של 10$ או שתי חתיכות של Corssair Value Select של ג'יגה עם תזמונים של 5 וbus של 800Mhz או Corssair XMS2 Kit של 2ג'יגה (שתי חתיכות של גיגה) עם תזמונים של 4 אבל 675Mhz. מה עדיף לדעתכם כאשר מה שיותר זול זה ה XMS2?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב... האם לוחות P35 תומכים בPCI-E 2.0? והאם יש הבדלים בין PCI-E הרגיל ל PCI-E 2.0? האם בקניית לוח אם חדש צריך לתת לזה חשיבות ,אם היעד שלי הוא לשחק יותר נכון האם זה ישפיע לי על FPS במשחקים (כמובן שזה תלוי בכרטיס מסך שיש לי ) תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון החלפתי כרטיס (5850) וספק כוח (SS650W), ונשאר קצת גם ללוח אם אז אני רוצה להעזר בכם ולבחור לוח אם טוב וחזק. המפרט שלי הוא: Q6600 2.4@3.2 לוח אם שאני רוצה להחליף EP35C-DS3R דיסק קשיח 320 זיכרון 2G אני ירחיב ל4 (DDR2 800MHZ) ספק- רשום למעלה כרטיס מסך- רשום למעלה התקציב עד 700 (אין לי אפשרות לחריגה) תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא חשבתי על דגם, אבל הגודל מגרה מאוד לשימוש הזה ויש לוחות עם פיצ'רים רבים נכון ? אני מחפש לוח עם VIVO ו- RGB וסאונד של 5.1 יש חיה כזאת ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-