עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by jepe,

אני מתכנן שידרוג מחשב שיכלול: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX 1,047.00 Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET 621.00 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL9 Obsidian Dual channel Kit Core I5 574.00 PALIT ATI Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI 808.00 SeaSonic SS-500ET 500Watt 332.00 רציתי לוודא שהזיכרון בסדר ויש תאימות ללוח אם.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי 512MB במחשב וכל הזמן מופיעים לי הודעות של זיכרון נמוך ...והוא בקושי זז. בקיצור יש באתר ZAP זיכרון 1GB מהירות 400 סמסונג ב 170 ש"ח ואני אוכל כבר חודש את הראש מה לעשות מצד אחד אני צריך מחשב נטו אינטרנט ואופיס ומוזיקה ובשביל זה מספיק סטיק של 1GB DDR1400MHZ אבל מצד שני זה זיכרון ענתיקה ומחיר מופקע ! ב 330 ש"ח אני יכול לשדרג את המערכת שלי מצד ימין במקום לוח 661FX ל G31 ובמקום זיכרון 512DDR1 ל 2048 במהירות 800 . אני אקבל לוח יותר טוב וזיכרון יותר טוב ומהיר אבל באינטרנט אני בקושי ארגיש הבדל אני בסרטים זה הפרש של 160 ש"ח כולה אבל אני לא יודע מה לעשות כבר חודש אני שובר את הראש :bash: חשבתי לחכות אבל נראה לי שתהיה עליה של מחירים סטיק של 2GB במהירות 800 עולה …

3. Started by קינג,

איזה מעבד יותר טוב היום?.. Intel Pentium 4 3.0Ghz / AMD Ahtlon 64 והאם לAMD Ahtlon 64 יש חשיבות בג'יגה הרץ?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Kataklystic,

המערכת שאני מתכנן לקנות... מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1643 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤525 מארז: THERMALTAKE SOPRANO Black כמות: 1 - מחיר: ¤351 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤483 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤228 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1355 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤130 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by tront,

היום המחיר של שני המעבדים כמעט זהה, רציתי לדעת אם אני קונה את הQ6600 ועושה לו OC ליותר מ3GHz (כמו שיש לe8400) האם הביצועים יהיו טובים יותר, בעיקר במשחקים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by wArezm0n,

יש לי Crucial Ballstix Tracer PC4000 DDR500 512MB שני סטיקים אבל הבעיה שהם לא רצים במהירות DDR500 ובמקום המהירות הזאת הם רצים בDDR400 ואני לא יודע למה בבקשה תגיד לי איך מתקנים את זה ויש לי עוד בעיה עם הכונן קשיח שמופיע כאילו הוא מחובר בIDE אבל הוא מחובר בSATA. המפרט שלי: CPU::AMD64 3500+ Winchester 90nm Motherboard::DFI LanParty nF4 Ultra-D GFX::Crucial Radeon X850 XT RAM::Crucial Ballstix Tracer DDR500 512MB*2 HD::Seagate SATA 160GB (8MB) 7,200 RPM NCQ PSU::Enermax 485w with SFMA Case::CM Wavemaster Silver Aluminium

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Black_Citadel,

אני רואה את זה המון אבל אף פעם לא מבין מה זה באמת אומר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by qpalzm,

חברת סמסונג השלימה פיתוח זכרונות GDDR4 לכרטיסי הדור הבא, וכעת היא שולחת אותם לבדיקות. מעבר להפחתה בצריכת החשמל ובעלות הייצור, הזכרונות החדשים מתהדרים בזמן תגובה של 0.8ns - כלומר תדר עבודה אפקטיבי של 2.5ghz (!) מה שבטוח, 2006 הולכת להיות שנה מעניינת מאוד http://theinquirer.net/?article=27282

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Wood-Elf,

יש? אני יודע שיש ל S939, אבל האם ל-S754 (או מה שזה לא יהיה, כבר שכחתי) יש גם כן? פשוט אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני צריך קודם לקנות לוח אם עם PCI-E. אבל אז לא יהיה לי כסף לכרטיס מסך חדש, ויש לי כרטיס ב-AGP, אז חשבתי אולי לקנות לוח משולב ואז כשיהיה לי כסף לקנות גם כרטיס מסך בPCI E.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Godlike2k,

שלום יש לי כמה אפשרויות יש לי לוח אם של סוקט 478 AGP אני רוצה להפוך ל-PCIE אלו האפשרויות שלי 620 ש"ח זה לוח אם Asus P4GD1 Intel 478, 915P Chipset Motherboard זה 570 ש"ח זה לוח אם Asus P4GPL-X Intel 915PL chipset Motherboard או זה http://www.toshop.co.il/prod.asp?id=935 PC PARTNER INTEL 915P

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by SN מחשבים,

חוות דעת על החברה הזאת שמייצרת לוחות אם ( הם מקבילים ל ECS ? ) MSI מקבילה ל ECS ? דרך אגב למה הלוחות של אינטל כל כך יקרים ? ביחס לחברות המתחרות האחרות..

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by davis5,

תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by maorcohen1991,

אני רוצה להבין משהו בנוגע למפרט בתמונה הבנתי שמעבד אחד מגיע ל3.1 ג׳יגה הרטס במצב טורבו. ואז רשום על שתי הליבות שביחד הם מגיעות2.8 או שכל אחד בנפרד מגיעה ל2.8, פשוט לא נראה לי הגיוני שכל אחת מגיעה ל1.4 ג׳יגה הרטס פחות ממעבד אחד שמגיעה ל3.1. אשמח לתשובות תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מצגת רשמית למראה מבית אינטל מספקת היכרות עם דור מעבדי ה-Core העשירי לעולם הנייח - לפני ההשקה לכתבה

15. אהלן, ראיתי ביד-2 בחור שמוכר AMD Phenom II X4 965 במחיר שמתאים לי. 1.איך המעבד בהשוואה לשלי במשחקים? (בעיקר RPG ואסטרטגיה) 2.איך המעבד בOC? עם ה4000 שלי הגעתי ל2.7 מ2.0. 3.האם הספק שלי יחזיק אותו? ובכללי אם יש אנשים בפורום שיש להם את המעבד הזה אשמח לחוות דעת. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני צריך להרכיב מחשב שישמש לגלישה, תוכנות משרדיות וגרפיקה בסיסית - עיבוד תמונות וקצת עריכת וידאו העניין הוא שאני רוצה לדחוס את הכל במארז קומפקטי, לכן אני מניח שאצטרך לוח אם בגודל Micro ATX ולא יותר. אני ארצה מעבד חזק - לפחות i5, כנראה i7. לגבי שאר המרכיבים - SSD אחד ו- HD אחד, ללא כרטיס מסך בשלב הראשון (לא נראה לי שצריך). זכרון - 8G. סך התקציב למעבד+לוח אם+זכרון הוא סביב ה- 2500 ש"ח. ולשאלות : - איזה מעבד מומלץ ? ממה אני צריך להתרחק אם אני רוצה שיעבוד בלי יותר מדי רעש במארז קטן ? - איזה chipset יתאים ? האם יש הבדל בביצועים עם i5/i7 בין הסוגים השונים ? - לוח אם מומלץ (אני יודע שיש המון אפשרויות, השאלה אם יש אחד שידוע כאמין ולא יקר) ? - זכרון מומלץ ? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג ואני כרגע בהתלבטות לגבי כמה רכיבים. מה שרציתי לשאול אתכם הוא דבר כזה, הציעו לי לקנות את הלוח אם: GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI ואת הזכרונות האלה: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 עכשיו בדקתי באתר של G Skill ורשום בעמוד של הזכרונות הנ"ל שהם תומכים בלוח אם עם צ'יפסט H67 אבל לאחר מכן יש פירוט של לוחות אם והלוח הנ"ל לא מופיע שם ולפי מה שאני רואה מפורטים שם רק לוחות עם צ'יפסטים אחרים.. הנה קישור לעמוד באתר של ג'י סקיל: http://www.gskill.com/products.php?index=337 אז קודם כל, אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם שני הרכיבים הנ"ל יוכלו לרוץ בצורה טובה …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם עשיתי בדיקה ב SISOFT SANDRA 2003 וקיבלתי 2522MB/s INT 2371MB/s FLOAT האם זה נורמלי או שזה נמוך ואם כן אז מה יכולה להיות הסיבה תודה מראש לעוזרים

19. Started by yuval_cohen,

אני לא מבין את כל הקטע הזה.... הRDRAM עובד במהירות של 800MHZ והDDR עובד ב333MHZ או 400 בלוחות החדשים.... והRDRAM לא יקר בהרבה (חוץ מהדגמים של ה 1066 שהם ממש יקרים) אז למה אנשים הולכים על DDR הRDRAM יותר מהיר לא??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ScreameR,

יש ברשותי לוח אסוס מדגם P4S333 בגודל Med ATX האם 3 סלוטים של PCI מספיקים ? ע"פ דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Stroller,

אני בתהליך בחירת מפרט למחשב חדש שצריך לשמש גם למשחקים. לוח האם שאקח כנראה יתמוך רק ב PC2700 וכנראה אקח 256MB (נראה לי שזה מספיק לאפליקציות ביתיות, ומשחקים, דעתכם?) זכרון Mushkin 256 PC2700 עולה 550 שח זכרון Corsair CM256 2700 C2 עולה 690 שח האם יש סיבה טובה ללכת דווקא על הזיכרון היקר? לזכרון Corsair יש עוד דגם במחיר זהה עם סיומת האותיות PT, מה ההבדל מהדגם ללא הסיומת?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Little_Nigger,

יש לי לוח אם Asus P4P800S-X מעבד אינטל פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ אני רוצה לעשות אובר קלוק דיי רציני לכן אני מחליף חלק מהחומרה שיש לי במחשב.. השאלה אם אני יביא זכרונות ddr2 800 mhz cl 2.5 2*1GB של גייל המחשב שלי יתמוך בהם ?!?! או שעדיף לי זכרונות אחרים שיותר טובים יותר לOC??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Oranili,

ברצוני להחליף ללוח אם עם PCI-E! לוח אם . טוב אבל יש לי מעבד 939 AMD ATHLON 64 BIT וזכרונות DDR400 ... צריך להחליף משהו ?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  24. עקב דחיה רצינית של הגיוס שלי (אלוהים ישמור.... מרץ 2009! ) אני מתכנן לבצע שדרוג רציני למחשב (למעשה, רכיבי ליבה חדשים) אבל הלוחות לקרוספייר לא של AMD........ אלוהים ישמור S: לפחות 1000 שקל כל לוח. מישהו מכיר לוח במחיר "קצת" יותר שפוי? תודה לכל העונים. כמה הבהרות לפני שיגידו לי שעדיף לי SLI של 9600GT- 1- אני מתעסק המון בהמרה, קידוד, עריכה והוצאה של וידאו למסכים חיצוניים, NVIDIA לא באים פה בחשבון גם מבחינת כל עניין הוידאו, וגם בגלל הדרייברים המחורבנים שלהם (יש לי כרטיס של NV בנייד שלי, אני מנוסה עם הדרייברם של NV ושל ATI. אין פה מקום להשוואה) למרות שהמחשב מתוכנן גם למשחקים כבדים (ולכן קרוספייר) 2- כרטיסי NV לא מצליחים להוציא לטלויזיה שלי פלט נייטיבי של 1366X768 משום מה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by zeevkat,

בוקר טוב... האם לוחות P35 תומכים בPCI-E 2.0? והאם יש הבדלים בין PCI-E הרגיל ל PCI-E 2.0? האם בקניית לוח אם חדש צריך לתת לזה חשיבות ,אם היעד שלי הוא לשחק יותר נכון האם זה ישפיע לי על FPS במשחקים (כמובן שזה תלוי בכרטיס מסך שיש לי ) תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.