עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המפרט<<< הוספת עוד 4 ג'יגה זיכרון יתנו משהו למחשב? יש לי כרגע DDR III 2 Gb 1333 MHz PC10666 SILICON POWER האם להוסיף עוד 2*2 של החברה הזאת או לקנות קינגסטון? DDR III 2 Gb 1333 MHz PC10666 KINGSTON WIN7 64

2. היי הלוח אם הישן Gigabyte 945GCMx-S2 הלך (http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=252). האם אני יכול להחליף אותו ללוח הזה Gigabyte GAG31MES2L ? (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720044) זה צ'יפסט שונה. מה ההשלכות? אני אצטרך להתקין OS מחדש?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הוא מסתובב ב2660 PRM והטמפרטורה של המעבד (2.4) מתחילה ב 29 במנוחה ו50 ומאמץ (תראו את ההבדל) איך להגדיל את המהירות של המאורר???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by speed42,

קודם כל מדובר במערכת הישנה הבאה: e7400, 9600gt,hec 400w, לוח אם GIabyte זיכרון : DDR2 2gb+2gb אחד הזכרונות של KINGSTOM ואחד שהוספתי בהמשך של PATRIOT. המחשב עבר טוב עד לפני יומיים בערך , ואז הוא פשוט לא נדלק. בלוח אם יש 4 מקומות לזכרון , כך שניסיתי להכניס את הזכרונות בצירופים שונים : עם זכרון ה KINGSTOM המערכת עובדת בלי בעיה. כאשר אני מצרף את השני או השני לבד המערכת פשוט לא עולה , המחשב נדלק המאווררים פועלים אבל המסך שחור, וכלום לא עולה . פעם אחת המחשב נדלק עם 2 הזכרונות בילד, אך ה WINDOWS עלה והוא פשוט לא עבד כמו שצריך שוב דבר לא נטען בו כמו צריך במשך זמן (אינרטנט, תוכנות שאמורות לעלות בהתחלה). מה שכן ב safe mode המערכת עלתה אפילו עם אינטרנט. איך אפשר לבדוק את הזכרון בכל…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by zabadak,

שלום חברים! האם יש למישהו קישור לכתבת הסבר על הצ'יפסטים העכשווים של אינטל? עדיפות לכתבה בעברית אבל גם באנגלית יתקבל בברכה. אלי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי כבר זיכרונות DDR2 1GBX2 עכשיו רק נשאר לי לוח וזיכרון מן הסתם אני מעדיף לקנות C2D השאלה אם ייכנס לי בתקציב אין לי בעיה לקנות יד שניה העניין שאני לא מתמצא בעולם האינטלי ... השילוב מיועד לקצת משחקים סרטים ואולי OC קטן . חשוב שתיהיה יציאת SPDIF לאודיו (עם כרטיס OB טוב ) יכולות OC נחמדות והעיקר שייכנס בתקציב ולגבי מעבד אני לא סגור בכלל אם כדי לקנות את ה 4400 או 6300 או 6320 עזרה בבקשה (כול שאר החומרה קיימת כבר , כרגע אני ממתין עם הכרטיס מסך ) תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Big_Guy7,

יש לי זיכרון 2X256 DDR 200MHZ של טווינמוס. אני חושב על להרחיב את הזיכרון שלי ל 1GB, באמצעות הוספה של עוד סטיק אחד של 512MB. לפי מה שהבנתי, לא משנה מה ה MHZ של הזכרון שאני אוסיף, הוא יעבוד ב 200 כי זה מה שיש לי, נכון? בכל מקרה, אני צריך המלצות לזכרון 512MB זול, וטוב. תודה!

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by cousinIT,

מה אומר הC ליד ה 2.4

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by harelfar2,

אני חושב שיש לי בעיה במעבד ישל י core to duo וכשאני מריץ את הדבר הכי קטן חצי מהמעבד עובד ב100% והחצי השני עובד על כ-5% ואחרי כשעה שהוא עובד קשה הוא פתאום נכבה. לפי דעתי זה כיבוי מבוקר למניעת נזק למעבד מה דעתכם? האם הבעיה במאוורר? יש אפשרות לבדוק את ביצועי המעבד או המאווררים שלו? חוץ מזה גם כשאין תוכנה אחרת מהמחשב עובד מאוד לאט. עומס על הזיכרון הוא לא הבעיה.. (עומד על 40%)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ohad23,

ראיתי שיש לוחות אם שבאים עם שני כרטסי רשת מובנים! למה הדבר משמש? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by MichaelZ,

לפי מה שהבנתי הגיעו לארץ לוחות P67/H67 עם הצ'יפסט הנורמלי. יש לי מחשב עם ASUS P8P67 PRO הדפוק. מה הנוהל המקובל בהחלפה? קניתי את המחשב ב-IQPC. מה אני צריך לעשות עכשיו? אין לי בעיה לפרק את המחשב ולשלוח רק את הלוח הישר ליבואן, השאלה היא אם לא יותר כדאי פשוט לשלוח את כל המחשב ל-IQPC. מה לפי דעתכם ייקח הכי פחות זמן? נראה לכם שאם אני אשלח את המחשב / הלוח מחר, אני אקבל אותו לפני פסח? אני מאמין שהיבואנים עכשיו מוצפים בהזמנות מכל אלה שחיכו לקנות מחשב חדש ולפי כל הגיון של ביזנס, מן הסתם, הם ייתנו עדיפות למכירות. לכו תדעו, אולי דווקא בקטע הזה המדיניות של אסוס תהיה לתת עדיפות ל-להחליף את הלוחות לכל אלה שכבר קנו את הלוחות הדפוקים. אני לא יודע אם זה רלוונטי בכלל אבל הכוננים אצלי עובדים…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Crash5,

אני מעוניין בזיכרון הבא: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory CMX512-3200C2 האם כדאי לי להזמין אותי מארה"ב? אשמח לשמוע מאנשים שרכשו בעבר זיכרון בחו"ל, תודה ;D

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום חברים מה שלומכם? ברשותי מחשב DUAL CPU INTEL 2.6GHZ XEON ונישרף לי הלוח,האם אתם יודעים איפה אני יכול להשיג לוח כזה? וכמה בערך כזה דבר עולה? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם הגעתי למסקנה שהמחשב שלי כבר זקן ואומנם אני לא נמצא הרבה בבית אבל החלטתי לשדרג אותו . בגלל שמזמן אני לא מבין בחומרה ( לצערי מאז שהתגייסתי לא התקרבתי לנושא - ממתי יש DDR2 ?! ) אני צריך שתעזרו לי בבחירה . אני מחפש המלצות ללוח אם , מעבד וזיכרון . המטרה של המחשב יהיה למשחקים . תקציב מקסימלי בין 1500 ל 2000 שקל . אין לי העדפה לאינטל או ל AMD כל המחשבים אצלי בבית הם AMD אז יהיה נחמד לקנות מחשב של INTEL אבל באמת שזה לא משנה לי . תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. רציתי לדעת אם כדאי לשמור אחת מלוח אם מקולקל ללוח אם שלי כאשר הסוללה שלו תגמר. נ.ב. המחשב שלי בן 4 ועובד לפחות 4 שעות ביום כל ארבע השנים האלו.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by avi.hagit,

קיבתי מחשב פנטיום d 3.33 ורציתי לדעת אם הd נחשב לדואל קור תודה לעוזרים אבי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

לאחר המכה שחטפתי היום מנייס-1, יש לוחות תומכי PC2700? ז"א, שעובדים ב666MHZ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by elad12,

יש לי לוח אם של MSI P965, והוא כרגע לעיתים קרובות מחליט לאפס את כל ההגדרות שלו ובנוסף לא תמיד אני יכול לשנות אותן בחזרה כי הוא שוב מאפס את עצמו אחרי שאני שומר אותן. האם מישהו נתקל בבעיה כאלו או דומות ויודע מה לעשות? בנוסף אני מנסה להתקין WIN7 והוא כל פעם נתקע לי ואני לא יודע האם זה קשור לבעיה הקודמת או לא. תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by juve12,

מישהו מכיר את הזכרונות של חברת PNY הזכרונות נקראים OPTIMA MEMORY הציאו לי לקנות 256MB DDR תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב ושוקל עם להשקיע על 2 גיגה או להסתפק ב1 לבינתיים. השאלה מה הכי ההבדל בין סטיק יחיד של גיגה ובהמשך עוד אחד, עכשיו 512*2 ובהמשך 2 גיגה נוספים בשני סטיקים של גיגה? האם ההבדל משמעותי מבחינת אובר קלוקינג (בהנחה וכל הרכיבים יהיה ברמה גבוהה ותואמת מבחינת נתוני מהירות ותזמונים)? או בקצרה, מה ההבדל בביצועים בין 4 ל2 סטיקים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by danield51,

יש לי מחשב ישן ששבק חיים רציתי לדעת אם אני יכול לקחת את הכונן הקשיח שלו ולהתקין אותו אצלי בלי פירמוט או איזהשהי פעולה או שאני צריך לעשות פירמוט או משהו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by eladrevach,

יש לי שאלה.. מה ההבדל בין הלוחות אם האלה ומה הכי מומלץ למישהו (אני ) שמתכנן cf עם הזמן... והאם הsata3 ו הusb3 האלה ירגישו לי במשהו.. http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9021 vs http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8848 vs http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6323 ואם מישהו יודע אם הם תומכים בtorbu boost ואם בעתיד מתישהו מתישהו אני ארצה לעשות oc אם הם יתאימו תודה רבה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. איך הזיכרונות האלו ?? DDR III 1866Mhz ‎ - ‏3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel קישור: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8618 ומה עדיף... את זה ^ או את זה: DDR III 1600Mhz‎ - ‏3x2GB Corsair Dominator Triple Channel קישור: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7503 *אני עושה OC גדול למעבד. (Core i7 920)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. בדרישות מערכת של CRYSIS 2 נכתב שיש צורך במעבד 6 ליבות של AMD (או I5 3.1GHZ של INTEL) כדי להריץ את המשחק על הגדרות גבוהות. מערכת שמבוססת על PHENOM 2 955+4GB+HD6950 לא תספיק כדי להריץ את המשחק הנ"ל על הגדרות גבוהות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by guy_intel,

כן, כן.... שוב אותה התלבטות מפורסמת שלא מפסיקה להטריד. האם לקנות עכשיו מחשב (תקציב של כ-5,500 ש"ח) או להמתין מספר חודשים ולהפציץ עם נהלים. הסיפור כיום מציק יותר בגלל שמדובר על תושבת חדשה לגמרי לנהלים ולכן לא יהיה ניתן לשדרג ממחשב פנרין, אלא אם כן אתה מעוניין להחליף זכרונות ולוח אם בנוסף למעבד.... שזה כמעט כמו מחשב חדש כבר. נניח שבדצמבר יהיה אפשר כבר לקנות נהלים בארץ, סביר שמחירו יהיה מאוד גבוה יחסית למעבדי הפנרין של היום כי אינטל לא ירצו שיפסיקו לקנות את הפנרין שרק לא מזמן הם הוציאו לשוק. אז מתי לדעתכם מחיר הנהלים יהיה סביר ? מלבד זאת, באחת הסקירות קראתי שמעבד נהלים יהיה בכ-25% מהיר יותר ממעבד פנרין Q9300. זה משמעותי. אז... אתם מוזמנים לחוות דעה. האם לחכות או לקנות עכשיו …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים