עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Zippo,

יצאתי פראייר עם משיהו שכנראה עבד עלי, אבל אני רוצה דלעת בכמה: הנה הסיפור: שהייתי בכתה ו', עכשיו אני בט', 4 שנים משהו כזה, קניתי בחנוכה אז משחב חדש, הכל סבבה, לפני 3 חודשים החלטתי לשדרג אותו, אז קניתי כרטיס מסך חדש, מעבד חדש, לוח אם חדש, וזיכרון חדש מהטכנאי שלי ב1600 שקל... עכשיו תראו את הפרטים של המשחב שלי, יצאתי פראייר לפי מה שהבנתי בהשוואה של אחרים, אני רוצה דלעת בכמה (את המשחב החדש קיבלתי לפני חדושיים וחצי-שלוש): +AMD Athlon XP 2500 Ram של 256 MB, 1.83 GHz ולא שזה קשור, הכרטיס מסך שלי סך הכל ג'י פורס 5200, ככה שאני מרגיש סופר פראייר, אז בכמה פראייר.... וכמה יעלה לי לשדרג את החקלים האלה לחלקים חדשים וטובים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Guy31,

איזה מכרטיסי מסך מהחדשים יפעלו עליו? אני רוצה או 460 או 450 יעבדו? אגב מה לגבי SLI?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ras81,

שלום אני מתכוון לקנות E6300 אבל בניגוד לארץ יש באתר הזה המון לוחות אם. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על לוח שיאפשר בעתיד שדרוג קל ואולי OC קל (לא משהו כבד) ובמחיר סביר (אני לא צריך משהו ב1000 שח) מה ההשקעה הכי טובה שיש שם? ראיתי כל מיני לוחות של MSI שעשו רושם נחמד. הנה קישור לחלק של לוחות האם: http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=280

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, זה המפרט שלי: מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual core processor 4400+ 2.31GHz זיכרון: 2 גיגה כרטיס מסך : ATI Radeon HD4850 לוח אם: Biostar NF61S Micro AM2 SE כרגע לפי מה שהבנתי יש לי צוואר בקבוק רציני מאוד בגלל השילוב של הכרטיס מסך והמעבד. וברצוני להחליף את המעבד. אני דיי קצר במזומנים אז בדקתי לגביי ה- AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 לפי מה שהבנתי ככל שיש יותר MHZ למעבד, ככה לא יהיה צוואר בקבוק, ולמעבד הזה יש 3.00GHz. ברצוני לוודא שבאמת קניה של המעבד הזה תהיה קנייה חכמה ומשתלמת, ושאכן לא יגרמו לי בעיות של צוואר בקבוק. ידוע לי שהמעבד הזה חלש יותר מהמעבד של אינטל- E8400, חשבתי על לקנות אותו, אבל זה אומר שאני אצטרך להחליף גם את לוח האם שלי, וזה יסתכם ב1500 שקל פחות או יותר…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by hz707,

ברב המפרטים מופיע ASROCK בלבד. אין שום אלטרנטיבה טובה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Blacky,

אז ככה בזריזות לוח אם: Gigabyte p55a-ud3p כרטיס מסך: Gigabyte gtx 470 מעבד: i5 760 עכשיו אני רוצה זיכרונות למחשב בכיוון של 4 ג'יגה.. יש לי עכשיו פשוט הם DDR2 ככה שאני לא יכול להשתמש בהם... הלוח תומך ב-2200/1600/1333/1066/800 MHz השאלה שלי אם יש המלצה על זכרונות מסוימים ובכמה הרצ אתם ממליצים לי לבחור... תקציב בין 500-600 שקל אפשר לחרוג קצת למעלה קצת למטה(עדיף חחחח) שימושים משחקים גרפיקה(פוטושופ) וכמובן בתכני HD בטלווזיה... תודה מראש לכל העוזרים....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני צריך כרטיס זיכרון, יש לי 2 כרטיסים כל אחד 512 מגה-Kingston kvr533d2n אני רוצה להוסיף עוד 512 מגה או עוד ג'יגה....איזה כרטיס אני יכול לקחת שמתאים ללוח אם שלי Asus P5LD2 (יש לי שתי חריצים פנוים). ואם עדיף 1 של ג'יגה או שתיים של 512? אם אפשר בבקשה לתת את השם המלא של הכרטיס.. תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ohad23,

ראיתי שיש לוחות אם שבאים עם שני כרטסי רשת מובנים! למה הדבר משמש? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nimrodim,

אני קצת מבולבל לגבי המעבד הבא: AMD Athlon 64 3700 San-Diego Socket 939 BOX אני מבין שמדובר במעבד עם מהירות שעון של 2.2 MHz ומכפלה של 11. אבל ב LOGIC הם שמו את התמונה הבאה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6727 האם מדובר ב FX? האם המכפלות פתוחות כלפי מעלה? ראיתי במספר מקומות ש פוטנציאל ה OC למעבד הנ"ל גבוה מאוד גם על קירור אויר פשוט: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1815 ודוגמא נוספת של go_go כאן : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=141297.40 בנוסף SANDIEGO יש L1 CASH של 1 MB.... מה דעתכם עליו? בהשוואה לVENICE ב OC?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Fertilizer,

אני רוצה לחבר שני מעבדים על מנת לקבלת מהירות עיבוד גבוהה (אני לא רוצה להתמשמש באוברקלוק) האם זה קיים? האם יש מישהו שיודע איך עושים את זה ? האם משיהו קיים מדירך לזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by p-o-i,

בין GA-965P-S3 לבין GA-965P-DS3?????? זה חשוב מאוד מכיוון שאני הזמנתי GA-965P-DS3 וקיבלתי את הS3 במקום....אז מה ההבדל??

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני צריך זיכרון ddr אבל יש כול מיני סוגים כמו: ddr pc2300/400 וכדומה אז איזה אני צריך ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by neshro,

שלום, היום רכשתי מחשב מבוסס על Phenom x4 9500 ב1025 ש"ח. עשיתי טעות? כדי להחליף? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by FireStar,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. אני קונה את הלוח abit nf7-sl ומעוניין לקנות את הזכרון הבא GEIL 512 PC3200 400MHz DDR http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_702&products_id=3161 בחנות של הדובים אמרו לי שאלו לא זכרונות מומלצים כל כך ושהרבה אנשים מחזירים אותם כי הם עושים בעיות של אי תאימות ומהירות לא תואמת. האם זה באמת ככה כי זה נשמע לי קצת תמוהה...בדרך כלל יש בעיות של אי תאימות לזכרונות של twinmos. אז אני יכול לקחת את ה-GEIL או שלהחליף אותם באיזה סמסונג?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by juve12,

מישהו מכיר את הזכרונות של חברת PNY הזכרונות נקראים OPTIMA MEMORY הציאו לי לקנות 256MB DDR תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Dj_Infernal,

כבר קניתי מחשב חדש לפניי שועיים ואני לא יודע מה לעשות אם ה P II 350 128M SDRAM כל שאר המפרט לא חשוב! יש משהו שאני יכול עם המחשב הזה חוץ מלזרוק אותו ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ash Binary,

לוח Intel desktop board D945GCCR עולה מ USB ו IDE CD ללא בעיה לא עולה מכוננים קשיחים (IDE או SATA) - ניסיתי את כל האפשרויות הקשורות בביוס, ניסיתי להעביר כוננים אם מערכת הפעלה ממחשב אחר (לא עולים) ולהתקין מערכת לתוך כונן ריק אל המחשב הזה עצמו (ההתקנה מסתיימת בהצלחה, אחריי הריסט אי אפשר לעלות אותה מהכונן) המחשב מזהה בביוס שיש כוננים קשיחים, ניתן להיכנס אליהם ולעבוד איתם אחריי שעשיתי בוט מ USB או CD אם אני משאיר רק א הכונן הקשיח מחובר - No bootable device -- insert boot disk and press any key

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Vortex,

אני מחפש לוח לפנטיום 4 1.7 בעל תמיכה גם בSDR וגם בDDR. איזה מבין השניים יותר טוב ? P4S533-MX P4XP-X

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by redbull52,

שלום, יש לי כרגע 384MB RDRAM במחשב... ואני רוצה להרחיב ל1024. עכשיו ראיתי שכרטיסים של RDRAM עולים הרבה מאוד וכבר יוצא לי יותר זול להחליף את כל הכרטיסים שלי בDDR. אבל השאלה היא ככה. האם הלוח אם שלי תומך בDDR??? הנה הפרטים על הלוח אם שלי מהתוכנה everest. תודה לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by nwbugo,

האם מעבד i7 920 תומך בכל מהירויות הזיכרון? 1600? 1866? 2000+? מה הכי מומלץ לשים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Lumber_Jack Jim,

בEXLmarket אבל תסתכלו על המחיר...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eladrevach,

יש לי שאלה.. מה ההבדל בין הלוחות אם האלה ומה הכי מומלץ למישהו (אני ) שמתכנן cf עם הזמן... והאם הsata3 ו הusb3 האלה ירגישו לי במשהו.. http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9021 vs http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8848 vs http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6323 ואם מישהו יודע אם הם תומכים בtorbu boost ואם בעתיד מתישהו מתישהו אני ארצה לעשות oc אם הם יתאימו תודה רבה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by BornToBWild,

היי, רציתי לדעת איזה לוח הכי מומלץ למעבד הנ"ל? כלומר איזה לוח הוא בעל יחס ביצועים-מחיר הגבוה ביותר? OC לא מתוכנן. חשיבות גבוהה לכרטיס הקול המובנה. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הוא מסתובב ב2660 PRM והטמפרטורה של המעבד (2.4) מתחילה ב 29 במנוחה ו50 ומאמץ (תראו את ההבדל) איך להגדיל את המהירות של המאורר???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zabadak,

שלום חברים! האם יש למישהו קישור לכתבת הסבר על הצ'יפסטים העכשווים של אינטל? עדיפות לכתבה בעברית אבל גם באנגלית יתקבל בברכה. אלי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים