מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כבר הזמנתי את המחשב ורק שאלה אחת,האם הזיכרון הזה טוב לOC ומשחקים כבדים?. http://www.skypc.co.il/pl_product~C4G6400C4H~15~0.htm תשובה חד משמעית בבקשה(: תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתור אחד שרצה (וכבר לא) לשדרג ללוח מיינסטרים (AMD או intel), לא נראה לי מה שמוצע בבורדים החדשים של היום, עם הקימבונים והפאצ'ים האחרונים. הצ'יפסט היחיד בלוחות אינטל ש"עובד" סביר עם ההתקנים החדשים הוא ה-X58 היקר מאוד והמיועד לשוק הגבוה ובלוחות ל-AMD תינתן כנראה תשובה רק בצ'יפסט 890 שייצא מי יודע מתי ויעלה מי יודע כמה. למרות שאין כרגע התקני USB3 ו-SATA3 זמינים, ברור לכל, שזו "הקפיצה המשמעותית" הצפויה והחשובה ביותר בטווח השנים הקרובות במיחשוב ביתי. הכל יהיה תלוי וכרוך בזה: החל מסקנרים וצילום וכלה בשלטי בית חכם. אבל מסתבר שכלום לא סגור. לא חומרה ולא תוכנה (יש תקן סגור ממש?) ולא לב המערכות האלה שזה הבורדים. אז איך אנשים מתכוננים/קונים היום משהו כל כך חשוב אבל ערטילאי ומקומבן, ב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ש754 הוא סוקט שהולך למות בקרוב מאוד. בעוד שנתיים למשל ימות לי ה754 שלי שבא עם 3 שנים אחריות, מה אני יקבל מעבד 939?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה. אני מעוניין לרכוש לוח אם (הקודם הלך) עד סכום של 350 ש"ח. יש לי מעבד E6750 של אינטל. צריך להיות בלוח: כרטיס מסך מובנה טוב, עדיף 4500HD של אינטל. כרטיס קול מובנה כמובן עם 5.1 ומעלה. חיבורי SATA2. יציאות של הכרטיס מסך: חייב DVI עדיף אם יהיה HDMI גם אבל לא במקום ה DVI. זיכרון DDR2 שמתאים ל 800Mhz (זה מה שיש לי כרגע ואני לא מעוניין להשקיע יותר). יכול להיות גם לוח קומבו אך צריך שני סלוטים ל DDR2. הלוח צריך להיות אמין וטוב. לא צריך את כל שאר הדברים כמו SLI וכו'. מכיוון שקשה למצוא דבר כזה, אם יש בזול יותר לוח שמתאים להכל רק שהוא עם DDR3 אז אני אקנה סלוט זיכרון DDR3 ב 120 ש"ח. עדיף שלא. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם 2GB ונראה לי שקצת 'צפוף' למחשב עם זה, ואני מתלבט האם להרחיב בג'יגה אחד או שניים, ב-FAQ כתוב שמערכות 32BIT הוא יכול לזהות רק בין 3 ל-3.8 השאלה היא איך אני יודע כמה הוא יזהה אצלי? בנוסף האם הזיכרון החדש צריך גם להתאים מבחינה מסויימת גם לזיכרון הנוכחי? וא"כ במה? המערכת הפעלה שלי היא WIN7 32BIT לוח אם - intel DG31PR מצ"ב גם תמונה של הפרטים על הזיכרון הנוכחי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איכשהוא אתר צרפתי כלשהוא השיג P4 EE 720 (3.73ghz 2mb l2 1066mhz FSB) ואת הP4 630 (3.0 ghz 2mb l2 800fsb) זה לא משנה איך - מה שמשנה זה התוצאות - ככל הנראה מי שציפה שנראה כאן עוד פעם מקרה של ווילמייט-נורת'ווד יתאכזב ... התוצאות לא ממש מראות על הבדל רציני בביצועים בין ה630 ל530 , ה630 למשל עדיין מפגר בהרבה אחרי הA64 3000+ במשחקים. וככל הנראה גם הישומי 64 ביט רצים גרוע יותר על אינטל (אם כי את זה אני מודה שלא הבנתי מהכתבה שלא קראתי את כולה אלא מהקישור אליה בכתבה של האינקויירר) לינק לכתבה עם תירגום Worldlingo לאנגלית (תעבירו דפים עם הלינק בתחתית הדף ולא עם הקומבובוקס למעלה): http://www.worldlingo.com/wl/translate?wl_lp=FR-EN&wl_fl=2&wl_rurl=http%3A%2F%2Fhttp%3A%2F%2F…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מצטער מראש, אני בטוח שהשאלה נידונה כאן בפורום, אבל לא מצאתי אשכול זהה. העלתי את המכפלה בלוח אם MSI P67 GD55, המכיל מעבד 2500K, ל 44. כאשר הפעלתי את Windows, שמתי לב שגם ב idle (מנוחה), התדר נשאר על 4400, ולא "יורד" בחזרה ל 1600, כפי שנעשה כאשר התדר הוא על ברירת המחדל של 33. האם שינוי המכפלה נועל את התדר? או שחוויתי כאן גליטצ'? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
After working all the kinks out of my hardware, updating the BIOS, updating the drivers the thing I can't fix is my sound problem. The front speakers don't work. The actual speakers do work because I put them in as the rear speakers to test them, but when I put my headphones into the line out jack (where the front speakers are supposed to go) I get no sound when I run the nForce's Test Tone. Anyone know of a simple solution to this problem and make me look like an idiot. It'll be worth it if I can get my speakers to work. i got all the new drivers bios 1006 all windows update nvidia 2.45 and the front speaker line out(green one) dont preduce sound! help me plz email…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לרכוש לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים למחשב המיועד למשחקים. המעבד המתוכנן הוא i5 2500k ואני רוצה לבצע בו OC קל-בינוני. האם לוח האם GA-P67A-UD3-B3, שמומלץ באתר בכל דיון שני, מתאים לביצוע OC קל-בינוני? אם לא, האם יש לוח אם באותו סדר גודל של מחיר שמתאים לכך יותר? תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים החלטתי שאני כנראה אקנה מחשב חדש בפסח.. (הכוונה היא רק ללוח ,מעבד וזכרון - את השאר יש לי) לוח כמעט סגור שיהיה GIGABYTE 965 S3 . מעבד ככל הנראה יהיה E6300 . ועכשיו נשאר לי זכרון, שכאן חשוב לי שיהיה DDR800 מכיוון שאני הולך לעשות OC למערת ל FSB של 400 ורוצה להפעיל את הזכרון ביחס של 1:1 ל FSB.. עכשיו אני צריך זכרונות שיעשו את זה . חשבתי על G.SKILL - יש להם כמה דגמים נחמדים , עם הבדלים של כמה עשרות ומאות שקלים בינהם - תלוי בתזמונים אני משער.. יש את SUPER TALENT גם.. אבל אז ראיתי את הזכרונות של PQI , חברה שאני לא ממש מכיר לטוב או לרע.. שמעתי את השם הרבה פעמים אבל אין לי מושג מה האיכות של החומרה.. והמחיר שלהם ממש ממש נמוך ביחס לשוק.. בקיצור, מומחי הרכיב…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם ASUS P5QPL-AM ולפי המפרט של החנות (KSP) צריך להיות שם חיבור של 5.1 ערוצים. מה שאני רואה שיש 3 יציאות אחת למיקרופון ועוד שתי יציאות ככל הנראה לרמקולים. אני לא יודע אם זה היציאות שאני צריך, כי במערכת רמקולים שלי יש 3 חיבורים. האם אלו החיבורים או שאין בכלל יציאה ל5.1 ערוצים בלוח אם הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו את הלוח G41MT-S2PT ואני מנסה להפעיל את היציאה הקדמית של האודיו אבל משום מה הוא לא מזהה כלום. חיברתי טוב את הקונקטור של המארז ללוח אבל רק האחורי עובד : ( מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמא שלי נוסעת למזרח הרחוק האם כדאי לקנות שם לוח אם?... ומעבד... האם המחירים שם באמת הרבה יותר זולים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, באתר SKYPC שמתי לב לכך שזכרונות 512 667MHZ של PQI עולים בערך במאה שקלים פחות מ512 667MHZ של TWINMOS. השאלה שלי- מי מהחברות מומלצות יותר והאם המאה שקל האלה באמת משתלמים. בנוסף, יש גם את גירסת ה 512MB 667MHZ CL4 TURBO של PQI, רציתי לדעת אם אני אקח שני סטיקים כאלו, ואוסיף למשל בעתיד TWINMOS אחד של 1024, המהירות של הTURBO תשווה את עצמה לזה של הTWINMOS או להפך? והאם אני אוכל להנות מהDUAL CHANNEL עדיין? אגב, במה DUAL CHANNEL עוזר? =) סליחה על הבורות ועל השאלות הנוביות, אני פשוט רציתי לדעת..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השלמתי את ההרכבה של הלוח במארז, אני ממש בבדיקות אחרונות לפני חיבור מתח ויש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן להדליק את המחשב כאשר אין HDD מחובר (אין מצב של פגיעה בלוח כאשר הכל מחובר נכון!! מלבד חיבור SATA ל-HDD ה-HD יהיה לי מחר ואני פשוט רוצה לראות עליית מתחים תקינה וביצוע POST ל-BIOS. 2. יש לי במארז קונקטור אחרון שנקרא 1394 ואין לו כתובת מתאימה בלוח..האם הוא צריך להיות מחובר ללוח? אנא חברים אני זקוק לעזרה בנושא
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי מגירה נישלפת לHD יש אפשרות להוציא אותו כאשר המחשבב עובד כאשר התקנתי את הדריברים ללוח האם הופיע לי אפשרות "במחשב שלי" כ עוד הרדיסק שהשם שלו הוא "removabel disk" או משהו כזה יש לי לוח של ג'יגביית 7VRXP תצילו אותי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לרכוש את השילוש הבא המיועד להריץ סרטי HD ותוכנות לא כבדות יותר מדי (PHOTOSHOP, ECLIPSE): לוח אם: GA-880GA-UD3H מעבד: AMD 640 זיכרון: 2Gb VALUE SELECT (1333 ) CORSAIR האם את הזיכרון כדאי לשדרג למהירות 1600? ירגיש משהו? או שרק בOC? איך הלוח? והאם כדאי לשנות משהו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד שלי במאמץ על 67 מעלות,זה בסדר,זה מוריד ביצועים או עושה משהו?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הופעת הבכורה של ליבות ה-Zen 3 תוכל להגיע במסגרת תערוכת Computex 2020 אשר נדחתה בכארבעה חודשים, לפי דיווחים עדכניים ברחבי הרשת לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentium-e2160.html אחת הביקורות הראשונות ברשת על המעבד הזה לדעתי, בלי לגעת בו הוא דיי חלוש ונופל בהרבה מה-4300 למשל בעיקר במשחקים אבל ב-OC מכובד הוא עוקף אפילו X6800 ובמחיר של פחות מ-100$... נשמע מעניין ויכול להחזיר את עניין האוברקלוק לבסיס שלו, לקחת מעבד זול מאד ולעשות ממנו משהו חזק באמת. נראה מבטיח...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד סלרון 850 ולוח אם :BioStar M6VCF יש לי גם מעבד P3 בנפרד ואני רוצה לדעת אם אפשר להתקין את הפנטיום 3 על הלוח הזה. חיפשתי ברשת ומצאתי את הנתונים האלו על הלוח אבל לא הצלחתי להבין האם זה אפשרי: http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servicesupport/techsupport/Boards/Motherboards/BioStar/M6vcf/m6vcf.htm תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מעבד עם בקר זכרון מובנה מגביל מהירות של RAM-כלומר, אם יש לי מעבד שכתוב שהוא תומך בזכרון עד מהירות 1600Mhz, אז אם אני אשתמש בזכרון מהיר יותר, למשל 2133Mhz, הוא לא ישתמש בזה, והביצועים יהיו כמו 1600Mhz? ואם אני עושה OC למעבד, אז אני יכול להשתמש בRAM מהיר יותר, נכון? דרך אגב, אשמח אם תענו לי תשובה חד משמעית, כי לפעמים די מתחמקים לי מתשובות ברורות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי בשעה טובה שילוב קיט של corsair 2*2048 CL5 800MHZ משהו מפלצתי (ברמת העיקרון כי עוד לא קיבלתי אותם) שמעתי על שמועה שווינדוס אקספי 32 ביט רגיל ינצל בשטח רק 3.5 ג'יגה זתומרת תאורטית יש 4 וה BIOS יזהה 4 ג'יגה אבל מבחינת ביצועים זה כאילו יש לי 3500 מגה זיכרון אם זה נכון......עכשיו אני צריך לקנות אקספי חדש 64 ביט?? הרי הוא עובד טוב רק עם תוכנות שהתקמפלו על 64 ביט מה אני עושה?????
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
DDR1 400 ל-DDR2 667 ובמה זה מתבטה ? מחשב מהיר יותר ? FPS יותר גבוהה וזמני טעינה מהירים יותר במשחקים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות לגבי קניית קירור למעבד החדש , i7-3930k , שיורכב על לוח אם intel dx97si. אני מתלבט בין שני המוצרים האלה : 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=17204 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=6175 3. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=17130 אני לא מתכנן שום OC למחשב בזמן הקרוב וסביר להניח שבכלל לא, לכן הקירור לא צריך להיות פסיכי אבל על המחשב הולכים לרוץ הרבה משחקים ( ביחד עם gigabyte amd radeon 7950 3gb) אז מה מהם הכי משתלם קנות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-