מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, מבקש המלצה ללוח אם של חברת גיגהבייט אשר יהיה מבוסס על סוקט 775 וזכרון DDR2. הלוח לא חייב להיות חדש שניתן לקנות בחנות, רק המלצה לדגם. מחפש שיהיה בעל יכולות RAID. בנוסף אם קיים לוח-אם עם מאפיינים שנראים למעלה ואשר תומך גם ב SATA3 ו- USB3. אם לא אז המלצה על לוח עם המאפיינים האלה(לא משנה הסוקט והזכרון) אבל שיהיה RAID תומך SATA3. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחשב בעובדה שאצטרך לקנות גם לוח אם חדש וגם זכרונות חדשים אם אבחר ב core i7 האם אפשר להסתפק ב q9650 או ב q9550 שכן המעבדים עצמם עולים בערך אותו דבר האם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי? המטרה היא משחקים ואל תגידו לי לקנות e8400 כי זו לא השאלה שלי אני משדרג ל 4 ליבות בלבד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הצצה קטנה במפרטים המוצעים כאן, שימו לב שמחירי הזכרונות נפלו ב-20-25% בשבוע האחרון והמגמה ממשיכה למטה מי שמתכנן לקנות זכרונות בימים הקרובים, ניתן כבר לרכוש 2GB Dual DDRII (2x1GB מהחברות הידועות ב- 1000 ש"ח ופחות.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשלושה שבועות חבר שלי קנה עבור חבר אחר שלו לוח אם של אסוס דגם A7N266-E מבוסס כמובן על צייפ אן פורס של אנוידייה...דבר שאני אגב לא ממש ממליץ עליו... בקיצור על ההתחלה התחילו בעיות.....הראשונה היא שהמחשב בכלל לא התעורר... הוא בא אלי עם כל החלקים וניסינו הכל אפילו בדקנו את המעבד והזיכרון על על ה לוח שלי 7VAXP אחרי שראינו שהכל עובד מה שנשאר זה רק בעצם לוח פגום ..לפני שהתחלנו לקלל את אסוס ניסינו להדליק את המחשב עם הזיכרונות שלי מסוג יונדאי והופה המחשב עלה....מסקנה.... לוחות אנ פורס של אסוס לא עובדים עם זיכרונות של מיקרון....כן כן גם אני הייתי בהלם... טוב אחרי שסיננתי את הבעיה הנ"ל נשאר רק להתקים מערכת הפעלה..אקס פי כמובן... במהלך ההתקנה המחשב עשה ריסטארים בשלב העתקת הקבצים…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמונה ליבות עיבוד, לראשונה יחד בתדר שיא של 5GHz - החל מהחודש הבא בחנויות הנבחרות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
/שלום למומחים.. יש לי מחשב בן 4 DDR2 2 GB מהירות 667 G31 ציפסט E6550 מעבד XP PRO מכיון שמגבלות תקציב מונעות ממני להחליף חשבתי להוסיף סטיק של 1GB השאלה שלי האם זה ישדרג את המחשב ואיך בדיוק? אני לא משחק רק גולש אבל פתוחים אצלי תמיד 5-10 חלונות דפדפן במקביל לתןכנת מסחר במניות....ולאחרונה הרגשתי טיפה עייפות בתגובה של המחשב..טסק מנגר מראה לי שימוש של 1.2-1.6 GB מכמות הזיכרון הכללית שידרוד עולה 100 שח או פחות שוה או זה סתם ביזבוז?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה חברה היום הכי כדאי לקנות, ולמה ? לצורך אוברקלוקינג או סתם למשתמש ביתי רגיל ואני מדבר על חברות סטנדרתיות שיש היום כמעט בכל חנות Micron Kingston GeIL GeIL Value GeIL Ultra שאין לי מושג מה ההבדל שלה מהדגמים הרגילים של GeIL Mushkin Samsung Twinmos מדובר על זכרונות 333-400 שכמובן הכי נמכרים היום בשוק בנפח של 512-156 מגה בייט
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות HTPC עם לוח אם של GYGABYTE Z68 עם יציאת DVI + HDMI שיתבסס על כרטיס המסך של המעבד i5. אני לא מתכוון לשים כרטיס מסך נפרד. האם אוכל לחבר בו זמנית מסך מחשב ליציאת ה DVI לקבלת תמונה ומסך LCD ליציאת ה HDMI לקבל תמונה + סאונד? או שחיבור כפול מחייב כרטיס מסך? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי איך ניתן לבצע עדכון ביוס ללוח הזה ולפי מה שהבנתי אני צריך שיהיה לי פלופי בשביל זה הנה - http://www2.abit.com.tw/page/en/download/guide.php#3 האם יש דרך נוחה יותר כמו בלוחות של GB לדוגמא ? וזה נכון שעם הלוח הזה צריך פלופי גם כדי להתקין בקר SATA? בשורה תחתונה, אם אני קונה את הלוח הזה אני צריך לקנות פלופי? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד xp2500 והוא נעול אז אני רוצה לוח שאני יוכל להגיע איתו לרמות כמעט הכי גבוהות שאפשר אם המעבד הזה כאשר הוא נעול. קראתי הרבה reviews הבנתי שהכי טוב הוא לוח של gigbyte 7NNXP הבעיה הוא עולה 1000 שקל ... והתקציב שלי לא יותר מ 500 שקל ... אפילו לא 500 ו 50 אגורות.. מומלץ אפילו פחות... איזה לוח הייתם ממליצים לי ? (הייתי גם מעוניין לוח אם SATA- משאר הדברים כמו כרטיס כל וכל שטויות האלו שאני לא צריך..)
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים השאלה האם עדיף לי לחכות לסדרה החדשה של אינטל או שזה לא ישנה כל כך ועדיף לקנות את ה-sandy bridge ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הינה קישור הוא תומך בקונרו וב SATA 2? http://hardcoreware.shopping.com/xPF-Asrock_MB_ASRK_ConRoeXFire_eSATA2_945P_775
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני עושה בדיקה למעבד שלי מסוג - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 ע"י התוכנה סנדרה ,בסוף הרשימה אני מקבל מין הודעה מוזרה - Warning W235 - Processor core voltage (Vcore) is less than rated minimum. Unless the reported value is incorrect or the processor is a different type that is not correctly detected, the voltage is lower than it should be. If youre under-clocking the processor you may have pushed too far. לא עשיתי OC ,המעבד שלי מזוהה נכון , למה הכוונה שהמתח נמוך מדי (ממה שהבנתי) וכיצד ניתן לפתור את הבעיה :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אחרי ניקוי והחלפת משחה טרמית לא הצלחתי להחזיר קירור למקום ושימוש בכח הניב תוצאה צפויה של שלוש פינים במקום ואחד שבור. עכשיו טמפרטורה של מעבד היא 50. אני רוצה לקנות קירור חדש. [h=1]Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 מתאים?[/h]באתר כתוב שיכולת קירור שלו 95W ובאתר אינטל כתוב ש TDP של E6400 זה 65W. זה כל הנתונים שצריך?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב מחשב חדש שעיקר השימושים שבו יהיו משחקים וסרטים. המפרט כבר סגור פחות או יותר רק יש לי בעיה בבחירת לוח האם.. אני לא מבין הרבה בOC וזה לא משהו שאני מתכנן לעשות לאחד הרכיבים (אם יש לזה השפעה בבחירת הלוח) המעבד שאני אשתמש בו יהיה I5 4670 עם כרטיס מסך gtx 680 בודד אני מעדיף שיהיו 4 תושבות לזיכרון. כמו כן, אני מתכוון לחבר למחשב בעתיד הקרוב מערכת קולנוע ביתית, השאלה היא אם אפשר למצוא לוח איכותי עם יציאה אופטית שייתן סראונד טוב ואיכותי או שעדיף להשקיע בכרטיס קול ואם כן איזה? תודה מראש לעוזרים, ליעד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[נערך] מצטער על העילגות מקודם.. התכוונתי לשאול אם זכרונות של 667 לא יגבילו אותי יחסית לזכרונות של 800 כאשר אני אעשה OC מ2.4 ל3.0GHZ ..ובלי קשר לOC, יש בכלל הבדל בביצועים? כי ראיתי בזמנו של 533 לא היתה נחיתות מול 667 מעבר ל2%-3% . תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הלוח אם הישן Gigabyte 945GCMx-S2 הלך (http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=252). האם אני יכול להחליף אותו ללוח הזה Gigabyte GAG31MES2L ? (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720044) זה צ'יפסט שונה. מה ההשלכות? אני אצטרך להתקין OS מחדש?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל מורגש בביצועים של המחשב או במשחקים במחשב שיש בו1 ג'יגה ומחשב שיש בו 512 מגה?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את כל הדרייברים ההכי חדשים אבל עדיין אני לא מוצא איפה הכניסה או איפה זה בכלל.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הטמפ' שלו בזמן מאמץ המתקרב ל100%.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את השדרוג למחשב שלי: מעבד - AMD ATHLON XP 2800 זכרון - GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs לוח אם חדש - Gigabyte GA-7N400E-L ברשותי כרטיס מסך - GeFORCE 3 - TI 200 - inno3d הלוח אם תומך בAGP X4/X8 והכרטיס מסך הוא X4. כאשר אני מנסה להכניס את הכרטיס ללוח אם, ושאני מפעיל את המחשב הכרטיס מסך לא עובד, כלומר לא מקבל חשמל בכלל. גם המסך לא עובד וגם המאוורר לא עובד. בחוברת של לוח האם רשום שאם יש כרטיס שהוא גם AGP X2 וגם X4 אז צריך להחליף בג'מפר. אני חושב שהכרטיס מסך הוא גם X2 כי יש לו 2 חריצים. עכשיו אני לא יודע אם הגמפר הוא על לוח האם או על הכרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי להפעיל את כרטיס המסך. ניסיתי את כרטיס המסך על לוח אם אחר, שתומך בX2 ובX4 וזה עבד, אז זה בט…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה על גוף קירור שקט, איכותי ולא ממש יקר? התקציב הוא בסביבות 200-300 שקל. אפשר קצת לחרוג אם הוא מקרר ממש יותר טוב מכל גוף קירור אחר... אם זה עוזר, אני קונה מעבד IB- 3570K, ומתכוון לעשות לו OC לסביבות 4.7Ghz, ככה שהטמפרטורות יהיו די גבוהות.. ודרך אגב, קירור מים לאו דווקא שקט יותר, נכון? הרי גם לו יש מאוורר לרדיאטור. האם בכל זאת כדאי לקנות קירור מים? (אני מדבר על קירור מים די זול- 300-400 שקל)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בקנית זכרון למחשב מהחנות KSP עד 330 שקל אנא תנו לי את ההצעה עם יחס המחיר ביצועים הטוב ביותר. הזכרון שאני מעוניין לקנות הוא DDR 512MB 400 MHZ
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כשבוחרים לוח אם הוא יכול להגביל את ה-hz של מסך? לדוגמה ברכישה של הלוח הבא, האם יש טעם ברכישת מסך עם יותר מ-60 hz? 1 x D-Sub port, supporting a maximum resolution of 1920x1200@60 Hz 1 x DVI-D port, supporting a maximum resolution of 1920x1200@60 Hz * The DVI-D port does not support D-Sub connection by adapter. 1 x DisplayPort, supporting a maximum resolution of 4096x2304@60 Hz * Support for DisplayPort 1.2 version and HDCP 2.3 * When the D-Sub port and DisplayPort are connected at the same time, images will output from the DisplayPort only. 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096x2160@30 Hz * Support for HDMI …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-