מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
המפרט<<< הוספת עוד 4 ג'יגה זיכרון יתנו משהו למחשב? יש לי כרגע DDR III 2 Gb 1333 MHz PC10666 SILICON POWER האם להוסיף עוד 2*2 של החברה הזאת או לקנות קינגסטון? DDR III 2 Gb 1333 MHz PC10666 KINGSTON WIN7 64
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להשמיש מחשב ישן למטרת גיימינג קל מזדמן (SIMS3 ודומיו) על מסך 19' רחב ברזולוציה 1440X900 (אבל אפשר על פחות). הבסיס הוא לוח אינטל בסיסי מתוצרת אינטל מדגם 915GAV. אחד הראשונים שיצאו לתושבת הזו... http://ark.intel.com/chipset.aspx?familyID=5981&code=Intel%C2%AE+915GV+Express+Chipset על הלוח יותקנו 2G DDR400 וכרטיס ATI 1950XT 256M שעלה בזמנו 1700 ש"ח כרגע מותקן עליו Celeron D 330 2.66Ghz שלמיטב ידיעתי מסוגל ל-OC לסביבות ה-3G+ די בקלות (לא יודע אם הלוח הזה מאפשר זאת). http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27112 יש באפשרותי להשיג לכל היותר Intel Pentium 4 Northwood 3.20 GHz במקומו אבל זה דורש ממני לא מעט התעסקות וזמן. http://www.tomshardware.com/charts/cpu…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים, Core 2 DOU 6420 או i3 540 והאם ההבדל משמעותי (מורגש בגיימינג) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה.. מה ההבדל בין הלוחות אם האלה ומה הכי מומלץ למישהו (אני ) שמתכנן cf עם הזמן... והאם הsata3 ו הusb3 האלה ירגישו לי במשהו.. http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9021 vs http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8848 vs http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6323 ואם מישהו יודע אם הם תומכים בtorbu boost ואם בעתיד מתישהו מתישהו אני ארצה לעשות oc אם הם יתאימו תודה רבה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
msi v2 945gm5-f 1333 האם בלוח אם הזה נכנס ddr2 800mhz
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין בקנית זכרון למחשב מהחנות KSP עד 330 שקל אנא תנו לי את ההצעה עם יחס המחיר ביצועים הטוב ביותר. הזכרון שאני מעוניין לקנות הוא DDR 512MB 400 MHZ
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי את הביקורת הזו http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMjA5JnVybF9wYWdlPTE= והיא מראה יפה מאוד כמה מוגבל ורגיל הוא ה 820 לעומת ה 640 כשמדובר במשימות שאינן מולטי-ת'רד. השאלה שלי היא מהו באמת היתרון של המעבד הדואלי הזה (820 נאמר)? אם נניח אני לא משתמש באפליקציות מולטי-ת'רד, האם לא אראה את הביצועים הדואלים שלו? מה אם אני עובד על שני חלונות (אפליקציות) של אקספלורר או שני חלונות של WORD או כל תוכנה אחרת שמאפשרת ריבוי חלונות שלה? ומה עם שתי תוכנות שונות עובדות? האם כל תוכנה משתמשת בליבה אחרת? (מולטיטסקינג זה נקרא ,לא?) כי אם בעצם מדובר כאן רק במהירות שבאה לידי ביטוי באפליקציות יעודיות שנכתבו באופן מיוחד למשימות מולטי-ת'רד, אז אינני רואה סיבה לש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד שלי במאמץ על 67 מעלות,זה בסדר,זה מוריד ביצועים או עושה משהו?
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע ממה עשוי מעבד פנטיום 1 ? הכוונה היא לא לליבה שלו אלא לגוף עצמו. ניסיתי לקדוח אותו בכדי להכין מחזיק מפתחות וזה בקושי שרט אותו. המקדח פשוט עף.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע המעבדים מבוססים אל אותה ליבה כמן מעבדי AXP החדשיפ TBRED-B כן? והמעבדים יהיו בבאס של 400MHZ. לשאלתי שהיא יש לכם מושג איזה לוחות יתאימו למעבדים הנ"ל ואיזה ערכות שבבים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו כולם אני מחפש מעבד ולוח אם טוב שהולכים להיות במחשב משחקים עכשיו תראו עד עכשיו חיכתי למעבדים החדשים של amd שיצאו אבל אני לא רואה אותם למכירה בשום חנות בארץ יענו זיגזג וכמה חניות בשכונה , אז השאלה שלי לחכות עד שהם יצאו ולקנות אותם? שזה יעלה טונה כסף בטח או שלקנות עכשיו פרוטסט אינטל 3.2 עם לוח אם של אביט ic7 ? תראו אני לא יכול לחכות הרבה זמן בגלל שיש לי פה ראדון 9800 פרו שמחכה לו בקופסא ואני לא רוצה שעד אז הוא יהפוף למה שהפך הגיפה 2 שלי , עוד משהו אני רוצה שהמערכת תהיה חזקה לעתיד שלא תתישן ולא תעלה שום משחק אחרי 3 שנים יענו שתחיה איזה 5-7 שנים ככה וגם איזה לוח אם כדאי ic7-g ic7 ic7 max מה כדאי לי יש בינהם הבדל גדול במחיר??????????????
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 1.4, ושאני רוצה לראות סרטים הוא פשוט מגיע לכ- 90 אחוז מהמאמץ שלו, זה הגיוני או שמשהו פה לא טוב?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט בחתימה עם שינוי, הוספתי 1GB זכרון כך שסה"כ יש לי 1.5GB זכרון RAM. אני יודע שכשהזכרון גדול אפשר לבטל את הזיכרון הוירטואלי כדי לקבל יותר ביצועים, האם אפשר לעשות את זה עם 1.5GB? אם לא, מהן ההמלצות לגודל הזכרון הוירטואלי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וחשבתי לקנות ערכת TRIPLE- CHANNEL 3GB בשביל לוח שהוא DUAL CHANEL. כדי לחסוך כסך, במקום לקנות ערכת 4 גיגה. האם החסכון בכסף שווה? 150 שקל בערך רק עם מערכת עם 3 גיגה במקום 4 גיגה. וגם האם זוג כרטיסים יעבוד על DUAL CHANNEL ואחד בודד, או שעצם זה שהם באו כTRIPPLE יעשה בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם רציתי לדעת עד כמה ההבדל משמעותי בין סוגי זכרונות 800MHZ אוו 1333MHZ יש לי מעבד INTEL E8400 שתומך עד 1333MHZ וגם הלוח תומך במהירות הזו אני לא עושה O.C המטרה שלי במחשב היא בעיקר למשחקים כבדים ורציתי לדעת עד כמה זה ישפיע יש לי מישהו שמוכר לי זכרונות 4GB 800MHZ במחיר של 200 ש"ח אוו4GB 1333MHZ במחיר של 620 ש"ח מחכה לתגובתכם תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם E8400 יהיה לצוואר בקבוק לCrossFire- של שתי HD4870 512MB OC Edition? כי יכול להיות שאני אעשה שדרוג קטן..
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב חדש בקרוב, ורציתי עזרה עם הלוח אם. עד היום הייתי קונה תמיד לוח אם פשוט ב- 250-300 ש"ח, כי בלוחות אם אני בור לחלוטין ואין לי מושג בכלל. השאלה שלי היא מה ההבדל בין לוח אם זול, לבין לוח אם יקר (למשל אחד כזה שעולה 1500 ש"ח), מלבד הכמות של חריצים להרחבה שיש? איך לוח אם יקר יותר ישפיע על הביצועים לעומת לוח זול יותר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אני פתחתי דיון בפורום מפרטים לפני קנייה, אך אני לא בטוח שזה היה המקום הנכון, וגם אף אחד לא עונה שם, אז הבנתי שכנראה פה בחומרת מחשבים אולי תוכלו לעזור לי. אני רוצה להרכיב מחשב חדש לחבר שעבדתי איתו מעל 15 שנים, וכבר הרכבתי גם בשבילו וגם לאנשים אחרים מפרטים בעבר, ופשוט כיום ספציפית מבחינת מעבדים אני כבר איבדתי את זה. אז אשמח מאוד להמלצה והכוונה ממומחים פה שמבינים בסוגי המעבדים העדכניים בשוק, בכדי שאני אוכל לעזור לחבר שלי בהרכבת מחשב חדש. הדרישות מהמעבד שייבחר ויהיה במפרט יחסית פשוטות: הכי חשוב זה שהמפרט על בסיס המעבד שתמליצו, יעובד לא שנתיים או שלוש, אלא 5 שנים לפחות, בלי בעיות וחלק, ובלי צורך בשידרוג לפני ה-5 שנים. המעבד נועד לעבודה ביתית פשוטה, כגון…
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח להמלצה ללוח אם mATX למעבד AMD למעבד RYZEN AMD 2600 GEN2 שכולל WIFI מובנה. שיתמוך בזכרון עד 3000GHZ. ישמש קצת לעבודה תלת מימד, כרטיס מסך יהיה מסוג RX570. וישמש קצת לגיימינג קל לילד. האם ריאלי בטווח מחיר של בין 300-500 ש"ח? האם הWIFI המובנה יעיל? או עדיף לוח רגיל ולהוסיף מתאם WIFI שמתחבר לUSB. כי לפי מה שראיתי מתאמים לWIFI טובים עולים 200 + שח... תודה מראש לעוזירם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע מתי המוצרים דליעל יהיו זמינים בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש לוח למעבד הנ"ל קירור יש לי כבר MUGEN 2 2100 דרישות ללוח 1.OC של 4.4-4.5 CF או SLI לא מתוכנן מתוכנן כרטיס מסך GTX 570 צריך גם המלצה לזכרונות 4*2 1600 מגה הרץ רצוי ממה שהבנתי צריך שתזמונים יהיו כמה שפחות 7-7-7-21 ?? או שזה לא משנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים מישהו פה יכול להגיד לי מתי asus maximus v gene יהיה זמין בישראל יש עכשיו את כל לוחות האם של asus אבל הgene חסר :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש לוח אם חדש ומעבד חדש (כי כנראה נשרף לי הציפ' מתחת לצלעות קירור, ולפי מה שאמרו לי אני לא יכול להחליף רק את המעבד כי הלוח אם שלי קצת ישן וזה צריך להתאים וכל מיני דברים כאלה. אז פניתי לפה בתקווה שתוכלו לעזור לי למצוא מעבד ולוח אם שיהיו מספיק טובים לי למשחקים וכל השאר אבל לא יעלו לי כמו דירה בת"א ;D התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקל +- כרגע אני צריך למצוא מארז חדש, לוח אם חדש, מעבד חדש, כונן דיסקים חדש, ורם חדש יש לי כרגע: ספק כוח איכותי מאוד של 400 MW עם יכולת לסיפוק של 500 (אל תשאלו אותי איך, הוא ממש איכותי) כרטיס מסך של ATI HD5970, ואני לא מבין בזה בכלל, אשמח למי שיוכל לעזור לי ולהביא לי את הלינק הזול ביותר לשני המוצרים האלה באיכות הטובה ביותר ועם …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מצב בכלל שהמחיר הגבוה שלו ירד מתישהו? והכוונה לא ל 100 200 שח אלא למחיר נורמלי של לפחות 1900- 2000 ? אם אינטל יחליטו להוריד את המחיר וזה בספק אם זה יקרה , אז החנויות אמורות להוריד גם מחירים למרות שרכשו מהייצרן במחירים גבוהים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מעבדים על מנת לקבלת מהירות עיבוד גבוהה (אני לא רוצה להתמשמש באוברקלוק) האם זה קיים? האם יש מישהו שיודע איך עושים את זה ? האם משיהו קיים מדירך לזה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-