מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום מה עדיף? Intel Desktop Board WARRENSBURG (DP55WG) או P7P55D DELUXE ASUS
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב TESK MANAGER ה CPU הוא 100 אחוז כשאני מריץ תוכנה והמחשב איטי בטירוף זה בעיה בחומרה ? הכל היה בסדר עד לפני שבוע בערך
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פתחתי לפני כשבוע אשכול בו שאלתי מה עדיף ללא סקר וקיבלתי עזרה רבה מליאור אחראי הפורום ואני מודה לו על כך אך עדיין לא קיבלתי תשובה של מה עדיף, לכן חשבתי אולי שסקר יעזור. אשמח אם תוכלו לענות על הסקר - אם יש לך לוח אם אחר להציע גם אשמח מאוד. בגדול במחשב הזה אני עובד בעיקר עם תוכנות גראפיקה כגון פוטושופ ו 3D Studio Max לכן אני צריך לוח שיתאים לשימושים האלה. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השלמתי את ההרכבה של הלוח במארז, אני ממש בבדיקות אחרונות לפני חיבור מתח ויש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן להדליק את המחשב כאשר אין HDD מחובר (אין מצב של פגיעה בלוח כאשר הכל מחובר נכון!! מלבד חיבור SATA ל-HDD ה-HD יהיה לי מחר ואני פשוט רוצה לראות עליית מתחים תקינה וביצוע POST ל-BIOS. 2. יש לי במארז קונקטור אחרון שנקרא 1394 ואין לו כתובת מתאימה בלוח..האם הוא צריך להיות מחובר ללוח? אנא חברים אני זקוק לעזרה בנושא
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel BLKDH67CL Cold Lake + 8GB DDR3 1333Mhz לוח אם חברת Intel למעבדי סוקט 1155 ערכת שבבים אינטל H67 תמיכה בזיכרונות DDR3 דגם מתוקן B3 תמיכה ב USB3 תמיכה ב SATA3 יציאות DVI-I ויציאת HDMI Intel BLKDH67CL Cold Lake + 8GB DDR3 1333Mhz שילוב מנצח של לוח אם ו8 GB זיכרון DDR3 זה הקישור לאתר של RSM http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3091 רציתי לדעת האם הוא ברמה גבוהה? ומה זה העניין הזה שרשום שזה דגם מתוקן B3? תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני צריך עזרה בבחירת לוח עבור AMD DUAL CORE X2 3800 אינני צריך תמיכה ב-SLI (לא נראה לי שאני אקנה עוד 7800GT אחד :-*) לא נראה לי שבזמן הקרוב אתעסק בOC אבל מי יודע חובה SATA2 כמה שיותר USB עדיף 2 כרטיסי רשת (אך יכול להסתדר עם אחד) עדיף שיהיה FIREWIRE (אך גם זה לא קריטי, אם אצטרך אקנה כרטיס) מכל מה שבחנתי נראים לי אלו 3: 1. DFI NF4 ULTRA INFINITY 2. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 3. ASUS A8N-E השאלה האם יש משהוא טוב מאלו? האם כדאי לשלם עבור דגמים יקרים יותר (2,3) או ניתן להסתפק באופציה 1? בעצם האם יש הצדקה למחיר גבוה ? במה שמתבטא? תודה וראש
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים..מבוסס ליבה כפולה מה עדיף מעבד כפול של אינטל או של AMD ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם 2GB ונראה לי שקצת 'צפוף' למחשב עם זה, ואני מתלבט האם להרחיב בג'יגה אחד או שניים, ב-FAQ כתוב שמערכות 32BIT הוא יכול לזהות רק בין 3 ל-3.8 השאלה היא איך אני יודע כמה הוא יזהה אצלי? בנוסף האם הזיכרון החדש צריך גם להתאים מבחינה מסויימת גם לזיכרון הנוכחי? וא"כ במה? המערכת הפעלה שלי היא WIN7 32BIT לוח אם - intel DG31PR מצ"ב גם תמונה של הפרטים על הזיכרון הנוכחי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שכבר התקנתי את כל המערכת, אני פותח את CPUZ ואני מגלה שהמעבד שלי על 1199GHZ... יכול להיות? לא נגעתי בשום דבר בביוס, בטח לא ב-OC...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מבקש המלצה ללוח אם של חברת גיגהבייט אשר יהיה מבוסס על סוקט 775 וזכרון DDR2. הלוח לא חייב להיות חדש שניתן לקנות בחנות, רק המלצה לדגם. מחפש שיהיה בעל יכולות RAID. בנוסף אם קיים לוח-אם עם מאפיינים שנראים למעלה ואשר תומך גם ב SATA3 ו- USB3. אם לא אז המלצה על לוח עם המאפיינים האלה(לא משנה הסוקט והזכרון) אבל שיהיה RAID תומך SATA3. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מהם השימושים המיועדים במערכת?:משחקים ,תוכנות הנדסיות(MATLAB VISUAL STUDIO) 2. מה התקציב לרכישת מעבד + לוח-אם (+זכרוןׂ:עד 1000 שקלים (לחסוך אם אפשר) 3.חשוב לי שהלוח יאפשר OC ,שימוש במעבד הגרפי המובנה ויאפשר הוספת כרטיס מסך חיצוני בהמשך
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לדרג לי את החברות הבאות של זכרונות מהטובה ביותר לגרועה ביותר? OCZ, Kingston, Crosair, G.Skill, A-Data, Transcend תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזה חברה היום הכי כדאי לקנות, ולמה ? לצורך אוברקלוקינג או סתם למשתמש ביתי רגיל ואני מדבר על חברות סטנדרתיות שיש היום כמעט בכל חנות Micron Kingston GeIL GeIL Value GeIL Ultra שאין לי מושג מה ההבדל שלה מהדגמים הרגילים של GeIL Mushkin Samsung Twinmos מדובר על זכרונות 333-400 שכמובן הכי נמכרים היום בשוק בנפח של 512-156 מגה בייט
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הראשון גם מכונה PENTIUM E והשני PENTIUM D משהו יכול להסביר קצת עליהם ומה ההבדל בינהם כי חוץ מזה ששניהם כפולי ליבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש כל מיני סוגי זכרונות, חלק עם BH5 חלק עם TCCD, מה הדברים האלה בכלל אומרים ואיזה הכי טוב היום? מה זה 1T ו-2T? מה זה אומר ועל איזה מהם כדאי לי לשים את הזיכרון שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתמוך ב3 הארדיסקים, אחד מהם ssd. חשוב לי שיהיו לו יציאות usb3. יחובר אליו כרטיס מסך 6870 והספק הוא enermax 425 כמובן שעדיף הלוח הזול ביותר שעונה על הדרישות הללו. המחשב יהיה למשחקים ויבוצע oc קטן בעתיד. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, קניתי את המחשב שלי לפני כשנתיים עם 8GB זיכרון בסטיק אחד כדי שתהיה אופצית שדרוג עתידית. ועכשיו אני רואה שהמחירים די זולים, ומשחקים דורשים יותר ויותר RAM אז החלטתי לשדרג (להוסיף עוד סטיק של 8GB). רציתי לדעת אם הזיכרון צריך להיות של אותו יצרן ואותו תדר בשביל שיפעל טוב? ואיזה עוד דברים צריך לבדוק לפני שדרוג?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין את כל הנושא של תזמונים. קראתי את הכתבה באנגלית שהובאה כאן פעם בנושא זכרונות ותזמונים ואני עדיין לא מבין. מישהו יכול להסביר לי בפשטות מה פירוש CL2 ומה ההבדל בין זה לCL2.5? מישהו מכיר כתבה פשוטה שמסבירה את הנושא?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב שני זיכרונות של 256(משמע 512) של A DATA 400MHZ DDR.השאלה שלי היא כזאת,אם אני מוסיף עוד סטוק של זיכרון של 1 ג'יגה של טווימוס נגיד,זה יתן לי שיפור ביצועים משמעותי,שיפור מזערי,לא יהיה שיפור בכלל או שזה דווקא יוריד את הביצועים בגלל שיש 3 סטוקים? תודה לכולם על התשובות.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי המידע שאספתי על המעבד הזה (בעזרתו של חבר גוגל כמובן..) - זה יכול להיות מעבד גיימינג מעולה במחיר משתלם במיוחד. לפי מה שרשום ההבדל העיקרי בינו לבין ה 3470 זה העדר (או ביטולה ליתר דיוק) של הליבה הגרפית המובנית (שלפי מספר מקורות נעשית לאחר שהתגלה בה פגם כלשהו ביצור) . ובהתאם גם ה TDP ירד מ 77 ל 69W . יש אותו כרגע במבצעים בארה"ב באזור ה 160$ למשל כאן : http://www.amazon.com/gp/product/B0093H8NBY/ref=s9_hps_ft_g147_ir015?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1NTDZ03HQ94MQBP66KEX&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1428380342&pf_rd_i=1000846381 מישהו ראה אותו בחנויות בארץ ? למה לא מביאים אותו ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתור אחד שרצה (וכבר לא) לשדרג ללוח מיינסטרים (AMD או intel), לא נראה לי מה שמוצע בבורדים החדשים של היום, עם הקימבונים והפאצ'ים האחרונים. הצ'יפסט היחיד בלוחות אינטל ש"עובד" סביר עם ההתקנים החדשים הוא ה-X58 היקר מאוד והמיועד לשוק הגבוה ובלוחות ל-AMD תינתן כנראה תשובה רק בצ'יפסט 890 שייצא מי יודע מתי ויעלה מי יודע כמה. למרות שאין כרגע התקני USB3 ו-SATA3 זמינים, ברור לכל, שזו "הקפיצה המשמעותית" הצפויה והחשובה ביותר בטווח השנים הקרובות במיחשוב ביתי. הכל יהיה תלוי וכרוך בזה: החל מסקנרים וצילום וכלה בשלטי בית חכם. אבל מסתבר שכלום לא סגור. לא חומרה ולא תוכנה (יש תקן סגור ממש?) ולא לב המערכות האלה שזה הבורדים. אז איך אנשים מתכוננים/קונים היום משהו כל כך חשוב אבל ערטילאי ומקומבן, ב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ש754 הוא סוקט שהולך למות בקרוב מאוד. בעוד שנתיים למשל ימות לי ה754 שלי שבא עם 3 שנים אחריות, מה אני יקבל מעבד 939?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אודה לכם מאוד על המלצה בין Q8400 ל- E8400, מה כדאי לעבודה משרדית ומשולבת. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק בימים של החמסין!!!!! תרשמו בבקשה את סוג הלוח כדי שאחרים יוכלו להשוות בין אותם לוחות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-