עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח: asus p5wdh מעבד: intel core 2 duo 6600 זיכרון: 3gb ddr2 800 וברצוני לשפר את ביצועיו מה אתם ממליצים לי לעשות, האם כדאי להחליף משהו ? האם כדאי לי לעשות OC ? איך לשפר ביצועים ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חברה, אני כרגע מנסה לקרוא את הביקורות החפרניות האלה ב3 חלקים של TOMS HARDWARE על ה SKULLTRAIL המדהים הזה (ממבט ראשון לפחות) כי הוא מתאים לי בול. רק שלא הבנתי שני דברים: 1. אני מבין שאין אותו למכירה, ואם יש משהו דומה לו, אנא כוונו אותי ללוחות אחרים דומים. 2. מה זה הזכרונות המיוחדים הללו שהוא דורש, זה כל הלוחות עם שני מעבדים או שהוא מיוחד, וגם אותם אני לא מצליח למצוא למכירה פה . . . מה קורה פה ? :s05: למי ששואל למה אלכס צריך לוח עם שני מעבדים לעזאזל, זה בגלל שאני משתתף מזה שנה שנייה בפרוייקט GRID עולמי למציאת תרופות בכח המחשב כאשר אינו בשימוש וכבר הגעתי למקום 3000 מכ300,000 אנשים אחרי שנתיים ואני רוצה להגיע עם קבוצת ISRAEL כמה שיותר גבוה. אבל זה אני. והתוכנה שמורידים, יכול…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הכירו את הנייד הראשון של החברה הסינית שיבוסס על מעבדי ה-Ryzen, בתור תוספת מבורכת להיצע המצומצמת להיצע הקיים לכתבה

4. שלום. לפני כמה ימים היה לי ויכוח עם אחד מהחברים שלי לגבי התוכנות שצריך לכתוב בשביל מעבדים מרובי ליבות. אני אמרתי שזה הולך להקשות מאד על המתכנתים כיוון שעכשיו הם צריכים להתחשב בעובדה שהעיבוד הולך להתבצע באופן מקבילי לחלקים שונים של התוכנה. מה שאומר שהאלגוריתם צריך להיות יותר מורכב. הוא אמר שזה שטויות וזה בכלל לא קשה לכתוב קוד כזה, והביא לי כדוגמא את ה hyper threading. החבר הזה מבין הרבה בתכנות (עשה מספר קורסים באו"פ וכן התעסק עם תכנות הרבה באופן מעשי) אבל, מצד שני קשה מאד להסביר לו על מה מדברים אז לעיתים קרובות הוא מתווכח על דברים אחרים בכלל. אני לא מבין גדול בתכנות (עשיתי קורס בC , לא מעמיק במיוחד) אז מי שיועיל בטובו לענות , אנא, אל תפגיזו יותר מדי. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BMWE,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם מדגם GA-EG43M-S2H עם שני זכרונות של 1G כ"א. אני מעוניין להוסיף זכרון (ע"מ שניתן יהיה להריץ virtual machine על המכונה). אשמח להמלצה על זכרון שיוכל להתאים. תודה רבה ושבת שלום

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, חשבתי לשדרג את המערכת שלי אבל אשמח לשמע האם אתם חושבים ששדרוג בסכום 3,000 שח (התקציב, בערך) ייתן תמורה למחיר - הכיוון הוא Asus P8P67 DELUXE ומעבד Intel Core i7-2600K לעומת המפרט הנוכחי שלי: Intel Quad 9300 Asus P5P43TD Pro MB Intel SSD X-25V 40gb 350GBx2 Raid0 WD Raid edition 7200 64gb SataIII 1TB Black 64mb SATA3 WD HDD X 2 4GB Corsair DDR3 1366 Mem Inno3d GTX 470 Corsair HX 750w power supply Asus Xonar Essence ST

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shmulikg,

אם אני עושה OC לתיזמונים אז עד איזה תזמון הכי נמוך אפשר להגיע ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי כבר זיכרונות DDR2 1GBX2 עכשיו רק נשאר לי לוח וזיכרון מן הסתם אני מעדיף לקנות C2D השאלה אם ייכנס לי בתקציב אין לי בעיה לקנות יד שניה העניין שאני לא מתמצא בעולם האינטלי ... השילוב מיועד לקצת משחקים סרטים ואולי OC קטן . חשוב שתיהיה יציאת SPDIF לאודיו (עם כרטיס OB טוב ) יכולות OC נחמדות והעיקר שייכנס בתקציב ולגבי מעבד אני לא סגור בכלל אם כדי לקנות את ה 4400 או 6300 או 6320 עזרה בבקשה (כול שאר החומרה קיימת כבר , כרגע אני ממתין עם הכרטיס מסך ) תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי חברה המפרטים הזולים המומלצים בסביבות 2500 יהיו חזקים מספיק בשביל פורטי נייט ( לדוגמה) ? תודה

10. Started by mavingadol,

יש לי משרד קטן שאני נותן לו שירות המשרד מריץ את תוכנת SAP להנהלת חשבונות ברשת וגם שומר שם מסמכי אופיס (וורד ואקסל) יש שם בכללי שרת + 6 עמדות שמחוברות ומריצות SAP מהשרת בשרת הנוכחי יש להם 8 גיגה זיכרון ומעבד Xeon E5506 ראיתי שיש עוד תושבת של מעבד פנויה + עוד סלוטים של זיכרון . יש לי מעבד Xeon E5504 + 3 רכיבי זיכרון משרת ML150 G6 שהושבת . 1. איזה שיפור ביצועיים הם יכולים לראות במידה ואני מתקין להם את המעבד הנוסף והזיכרונות - בהנחה שהם מתאימים ? 2. האם אני יכול להכניס 2 מעבדים שונים לאותו לוח ? 3. האם בשימושים שהם עושים בשרת 2 מעבדים וזיכרון של 14 גיגות יתן משהו ? 4. באופן כללי , לאיזה שימושים צריך שרת עם 2 מעבדים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 00Amir,

ברשותי לוח אם p55-ud3a של גיגה בייט, על הלוח יש יציאות SATA2 שיוצאות מבקר של אינטל, בנוסף יש על הלוח 2 יציאות SATA3 שיושבות על בקר של Marvell, רכשתי 2 כונני SSD של SATA3 כדי ליצור מערך רייד0 , סה"כ 256ג'ב למערכת ההפעלה. לפי בדיקות שראיתי באינטרנט הבקר של marvell לא הכי טוב, ומציג מהירויות לא הרבה יותר גבוהות משל SATA2 של אינטל. אני לא מבין למה גיגהבייט מכניסה ללוח אם שלה בקר שאמור להציג ביצועים עדיפים אך באיכות נמוכה? מה לעשות? לחבר על הSATA3 של מרבל או על SATA2 של אינטל? עד היום הייתי על SATA2 של אינטל עם הכוננים הישנים (vertex2) וזה עבר מעולה.. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו ראיתי באתר של גיגהבייט שהוסיפו שהם לא ממליצים להכניס 2 SSD ב רייד0 על הבקר של מרבל...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by rtyiroyal,

אני מחפש איזה מבין 3 הלוחות הללו טוב יותר ל- OC 1. P6T Deluxe או P6T Deluxe V2 או GA-EX58-UD5 עם מעבד 920 בלבד 2. מה ההבדל בין 2 הלוחות של אסוס :s05: [move]נא לפרט הסבר לתשובתכם [/move]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dr70,

יש לי מחשב ישן שקיבלתי מאחי בשביל אבא שלי. המחשב הוא Pentium 4 1.6Ghz עם זיכרון ddr 133Mhz. ב-Bios, המעבד מוגדר על 800Mhz והזיכרון מוגדר למהירות של 100Mhz. אם אני משנה את ההגדרה ב-BIOS למעבד ל- (1600Mhz (1.6Ghz ולזיכרון ל-133Mhz, כדי שהמחשב יעבוד קצת יותר מהר, זה יכול לגרום נזק כלשהו? כי אלו ההגדרות של ה-Optimal defaults. אשמח לתשובה בהקדם. תודה מראש וערב טוב, dr70

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by NM,

שלום קניתי לפני כמה שנים לפטופ של טושיבה מסדרת satelite ואני רוצה לשדרג לו את הזיכרון RAM כי הוא כבר לא עומד מספיק בעומס הבעיה היא שבאתר שבודק לפי דגם מחשב כמות מקסימלית של RAM אומר שה-4G RAM שהוא הגיע איתם זה קיבולת מקסימלית,מה אפשר לעשות?. המעבד הוא intel Dual Core T4400 והזיכרון הוא מסוג DDR3 יש שתי סוקטים לזיכרון כל אחד כרגע 2G

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי, מישהו יודע מתי מעבדי אינטל החדשים צפויים להגיע ארצה? יש סיכוי שזה עוד יהיה החודש? ואם כבר, מישהו יודע את המחיר הצפוי למעבדי ה - 8200-8400? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bs315,

ערב טוב. יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L, ו- 2 GB זיכרון (Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12). אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ל- 4GB זיכרון. האם יש טעם לחפש עוד סט של 2x1GB במהירות זהה, או פשוט לקנות קיט 2x2GB במהירות 1066Mhz חדש? השיפור בביצועים יהיה שווה את ה"בזבוז" של הזכרונות הקיימים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מה ההבדל בין פנטיום D למעבדים כפולי ליבה? למה למרות שהD820 שלי 2.8 פעמיים כלומר 5.6 אז למה הוא יותר חלש מהמעבדים החלשים שהם לא יותר מ2.0 פעמיים כלומר פחות מ4. אז למה זה יותר חזק? ואם אפשר הסבר על ההבדלים עם ובלי OC תודה, ניצן

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by redti,

אני קונה מחשב למשחקים..מבוסס ליבה כפולה מה עדיף מעבד כפול של אינטל או של AMD ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Palamnaeusus,

Intel on Monday launched a new collection of processors designed for notebooks ranging from hefty PCs to svelte mini-notebooks. As previously reported, Intel unveiled its anticipated 2.2GHz Pentium 4-M chip--the company's fastest mobile processor to date. The new Pentium 4-M chip is designed for full-size notebooks, or portable computers typically weighing between 4 and 7 pounds with either a 14-inch or 15-inch screen. In addition to 4-M chip, the company has also taken the wraps off new processors for thinner, lighter notebooks. Intel is offering two new "ultra-low voltage" Pentium III-M chips, running at 850MHz and 866MHz, and two ultra-low voltage Celerons, running a…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eliko78,

לוח שמאפשר OC AMD 955 3.4G מ TMS המשתלם והזול ביותר מ TMS

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. GIGABYTE GA-vrx VIA KT333 Motherboard(AC 97 sound,ATA133)U כי אמרו לי שהמודל הזה עושה בעיות עם הגיפורס 4 -GIGABYTE GA-7VRXP ???????

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, לאחרונה, המחשב שלי התחיל "לזייף", במשחקים עד כדי אי אפשרות לשחק. חשבתי לשדרג את כרטיס המסך , אבל אני מניח שהמעבד יגרור צוואר בקבוק די רציני.. המעבד הנוכחי יושב על תושבת 775, כך שסדרת מעבדי Corei למינהה לא רלוונטית ואצטרך להסתפק ובסדרת Core 2 Duo/Quad. האם יש טעם לשדרג את המעבד? האם זה יצמצם/יעלים את צוואר הבקבוק לכרטיס מסך High End של היום? אני עובד על Windows 7 32bit, יש טעם להוסיף עוד 2 ג'גה זיכרון(בעצם 3.2 בטוטל)? (המפרט שלי רשום בצד) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pavelr,

האם יש לוחות אם במחיר סביר, שתומכים ב-(1155) intel core i5 עם usb3 וכוללים יציאת אודיו קואקסלית? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by premier,

הלוח אמור לפתור את כל הבעיות שהיו ב +8RDA . אז הוא פותר או לא זאות השאלה......?? ??? כמה הוא יעלה ??? ולאן יהיה להגיע איתו ב- OC ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by someonewhy,

אהלן. אח שלי מעוניין לקנות מחשב עכשיו הוא מתלבט איזה לוח לקחת תושבת 1155 הוא כבר סגור על הלוחות שרשמתי..הוא מבין בOC כמובן ומעדיף לוח חזק לOC וGAMING אשמח מאוד אם תעזרו לי איזה לוח להציע לו תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים