מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
נפלה אליי הזדמנות לשדרג את המעבד דרך חבר שעובד באינטל. אני יכול לקנות דרכו את הI7 4770K בכמעט חצי מחיר (קרוב ל1100 ש"ח) עכשיו אני מתלבט בין הלוחות אם. התקציב הוא עד 1200 ש"ח אני מחפש לוח אם בגדול MINI-ITX, ושהיו בו כמה שיותר יציאות SATA (כרגע יש לי 4 כוננים קשיחים), יהיה אפשרות לעשות OC ושיתמוך PCI-E3X (ראיתי הרבה שאין את היציאה הנ"ל), אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך שלי. אני מעוניין שערכת הצבעים של הלוח אם יהיה בצבע אדום-שחור (זה משהו שממש חשוב לי) יש לי התלבטות בין שלושת הלוחות אם: הראשון: Asus z87 Maximus Impact http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813132039 השני: Evga stinger z87 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813188132 השלישי : …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי לוח אם asus M2A-VM HDMI http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM_HDMI/#specifications מעוניין להרחיב את הזיכרון ולרכוש 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד: G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-4GBPQ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231122 מעוניין לדעת האם הזיכרונות יעבדו בצורה תקינה על הלוח אם? המהירות מתאימה? בנוסף יש לי 2 זכרונות של קינגסטון של 1 גיגה. יכול להיווצר חוסר תאימות בין כל הזיכרונות? תודה, נמרוד.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המעבד i5-3570K תומך בטכנולוגיית WiDi (שידור מדייה אלחוטי) האם אוכל לשדר עם מחשב נייח i5-3570K לטלויזיית הLCD שלי (עם מתאם כמובן) - אני שואלת כי כל הפוסטים והדפים שמצאתי מדברים על מחשבים ניידים, ולא מצאתי כלום על נייחים. - אם טעיתי בפורום אנא העבירו אותי לפורום הנכון. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברב המפרטים מופיע ASROCK בלבד. אין שום אלטרנטיבה טובה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו p3 850 128 ram 30gb hd nvidia gforce 2 mx זה המחשב המזדקן שלי. : אתם יכולים גם להחליף את ה'ק' ב'י' אם בא לכם. יש איזה 2 ג'יגה פנויים על ההארדיסק שגם ככה מפוצל ל-2 מחיצות. אני נכון לעכשיו לא שחקן תלת מימד מהמשחקים החדשים או תוכנות גרפיקה (בצבא... אין זמן) אבל המחשב הזה פשוט איטי באפילו לגלוש באינטרנט, להעלות את התפריטים בסטארט מניו. winxp אני לא יודע מה הטמפ' במחשב כי בחיפוש המהיר שהספקתי לעשות לא מצאתי אחד. שמתי לב שכשאני מעלה את ה Windows task manager המצב תחת performance על הפנים. ה Pf usage גבוה מאוד. (250 מג"ב למרות שאני עובד כבר כמה זמן על המחשב אין לי כוח לעשות ריסט כדי לבדוק מהתחלה) וה CPU USAGE על 95%, IDILE... אין לי כוח להכנס לזה אבל אף פעם המחשב ה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:s05:חבר שלי נוסע להונג-קונג ויכול להביא לי חלקי מחשב.....אז כמובן אני רוצה מעבד יותר חזק, משהוא כמו FX55 או FX57 או אפילו Dual-Core processor 4800+ 2.4GHz אז אם מישהו יודע תעזרו לי כי אין לי מושג במחירים שם!!!!! ;D אהה ואם מישהו רוצה משהו קטן (כמו איפוד או מעבד) מהונג-קונג תשלחו לי הודעה בפרטי
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<בכותרת>
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות לתקן מעבד שנשברו לו שני פינים? המעבד המדובר הוא AMD 64 אין בעיה שיעשו את זה בחנות ואני ישלם השאלה אם בכלל אפשר או שפשוט לזרוק את המעבד לפח?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, עברתי על כמה חניות מחשבים וריכזתי את המחיר של כל אחת מהן ורציתי שתעזרו לי להחליט איזה חנות יותר אמינה. אז ככה: בקשר למעבד : AMD athlon 64bit 3000+ box 939 pin זיגזג - 1139 ש"ח. LogicPC - 1087 תמליל - חנות שלא נוכרת לי אבל... 999 ש"ח. לוח אם - GigaByte Ga -K8NS Ultra 939 זיגזג - 780 ש"ח KSP - 680 LogicPC - 550 זכרון - Samsung 512Mb 3700 - מה זה אומר 3700/3200 אשמח עם תענו לי בהקדם על השאלה שלי,גם שינוי בבחירת החומרה תתקבל בברכה,ושוב תודה.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף D סלרון 2.6-2.8GHZ או P4 2.4GHZ ? לעריכת וידאו\עבודה עם פוטושופ פלאש\תוכנות 3D (פשוטות יחסית). לא למשחקים. ההפרש במחיר גדול מאוד, האם זה שווה את זה? או שP4 טוב רק למשחקים? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות 2 קיטים של 4GB DDR3 1333Mhz קיט של kingston עולה 290 קיט של transcend עולה 243 אני קונה 2 קיטים ככה שיש הבדל של 100 שח כמעט אני רוצה לדעת מה ההבדלים ואם משתלם ללכת על הקינגסטון ולהוסיף כמה שקלים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, הגעתי בשעה טובה להחלטה של קניית לוח חדש והקצבתי לעצמי בסביבות 750 שקלים לצורך העניין אבל בפני עומדות 2 אפשרויות ששתיהם קורצות לי: GIGABYTE EP45-UD3P, הפתעת אוברקלוק מג'יגה-בייט ולוח אם פשוט מדהים. מכיל כמות פיצ'רים ענקית ורכיבים איכותיים שישמרו על ביצועיו ואורך חייו ASUS P5Q DELUXE, מבחוץ נראה כמו כל לוח אקסטרים שאסוס מייצרים, כולל 16 (!!!) מייצבי מתח וקבלים רבים, 3 יציאות PCI-E, כאפשרות לPHYSX אוליי בעתיד ואוברקלוקינג שמאפשר באס גבוהה ללא צורך בשינוי גדול עד לסביבות 500MHZ, בסביבות ה550 מתחילות הדרישות. 2 הלוחות האלה פשוט מעולים כל אחד בדרכו, 2 הביוסים שלהם פשוט עמוסים בכל טוב לבחירתי ולעזרתי. איזה אוברקלוק יבוצע? הקיצוני ביותר שאפשר עם קירור אוויר מאסיבי, א…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה! לאחר אבחון באלימינציה, שכלל החלפת זכרון, מעבד, ספק כוח, כרטיס מסך ומאווררים - הוכחתי מעל לכל רמה של ספק הגיוני, שלוח האם שקניתי לפני שבועיים בניו-יורק לא תקין. לסקרנים שביניכם אציין שהוא מבצע אתחול/נתקע (כרטיס מסך מפסיק להציג למסך) לאחר 5 שניות (ברוב המקרים) ולעיתים נדירות עד שלוש שעות. אין תלות במערכת ההפעלה - התופעה מופיעה גם בעת צפיה בתפריטי ה-BIOS... מדובר בלוח אם של ASUS, מודל הפרמיום של P5E3. יש יבואן בארץ, מבין הרבים, שישתף איתי פעולה בהחלפת הלוח? אני מוכן לשלם "כופר" סביר כדי שיקח אותו תחת חסותו... או לחילופין, מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא לה פתרון מקורי? תודה מראש, ניב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג DDR400 http://img440.imageshack.us/my.php?image=00000qq5.jpg (מתוך החוברת של לוח האם) אני רוצה להרחיב את הזיכרון, אבל אני רואה שישנם זיכרונות DDR מסוג: DDR400 CL2 ומסוג DDR400 CL3 1. מה משמעות ה-CL 2. האם אני יכול לקנות זיכרון CL2 או CL3 ? תודה רבה וחג שמח
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה חברים אני חייב עזרה איזה מהלוחות האלה לבחור הם עולים לי אותו כסף תודה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדפי בפורום של האתר XtremeSystems.org פורסמה מערכת עם צ'יפסט של ATI עם 2 כרטיסי NVIDIA מחוברים ב SLI... הצ'יפסט המדובר הוא RD480 והכרטיסים הם 2 כרטיסי 7600GT. את הדבר הזה עשה אוברלוקר טייוני בשם coolaler. המערכת: M/B :DFI CFX3200 DR MEM :Corsair DDR540 1024X2 Dual Channel HDD :WD2500KS SATAII 250G 16Mb Cache VGA CARD :MSI 7600GT SLI POWER: 康舒 520W OS :WIN XP SP2 CPU COOLER:Tower 120 CPU :AMD FX60 לפי התוצאות אפשר להסיק שאין הרבה הבדל בביצועים בין הצ'יפסט של NVIDIA לצ'יפסט של ATI...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם אלו החלקים שהציעו לי... אשמח לקבל עליהם חוות דעת אם הם אכן מומלצים ועושים את העבודה כמו שצריך... ואשמח אם תציינו גם מה הלוח אם מכיל (כ. מסך מובנה/LAN/ וכד'). מעבד C2D E4300 לוח אם לאינטל ASUS P5VD2-MX (VIA/PCX+VGA/2DDR2 כ. מסך Leadtek GeForce PX 7300GT 256Mb PCI-E לוח אם ל AMD ASUS M2V-TVM (AMD Athlon AM2 / 2x מעבד AMD Athlon 4800 X2 65W AM2 (940) אשמח גם אם תגידו לי איזה מעבד עדיף לי שניהם יוצאים אותו מחיר כמעט. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
P4S533-E היום התקנתי CFS3 והוא פשוט קרס (במקרה הטוב הוא הצליח לקרטע קצת) ומזה התבאסתי אז אני מתכנן קנייה בעתיד הקרוב ואשמח לשמוע את דעתכם על הלוח הנ"ל... תודה על שיתןף הפעולה ;D
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט בחלקים שירכיבו את המחשב הבא שלי והמעבדים שאני מתלבט ביניהם הם: *AMD ATHLON XP 1800PLUS *INTEL PENTIUM 4 2.4B 533MHZ ההפרש ביניהם הוא ענק, הסקירה שהיום הועלתה באתר TomsHardWare מראה שלמרות שיש מעבדים יותר חזקים מהפנטיום 4 2400 הוא עדיין נחשב מעבד חזק מאוד, לא יודע איך להסביר אבל הוא מוצלח מאוד והוא עוקף כמעט כל מבחן את ה-2.53 ולפעמים גם את ה-2.66, ומה שבטוח זה שהוא הרבה הרבה הרבה יותר טוב מה-AXP 1800PLUS, אני גם אולי יעשה עליו OC, אז ככה שהפנטיום דיי בתמונה, ולאומת זאת עם לוקחים AMD יש גם כסף למסך 19 איכותי, מה אתם מציעים? ועם פנטיום 4 אז לא פחות מ-2.4 בגלל שאני רוצה להתחיל מ-2.4 את ה-OC ולהגיע ל-2.7-2.8 עם ThermelRight AX478, (אל תתיחסו למפרט שיש לי ע…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג: מעבד לוח אם זכרון כרטיס מסך אני מעוניין לעשות אובר קלוק !!! אפילו אובר קלוק רציני אז תתחשבו בזה אם המעבד לא יבוא עם מאוורר ואם ישאר כסף אז תוסיפו גם איזה מאוורר + היטסינק נחמדים אני חושב שהמעבד צריך להיות 1700 T BRED B אבל לא הבנתי את הקטע של הסטפינגים שלו אם אפשר תרדו גם מ2000 שקל
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר המכה שחטפתי היום מנייס-1, יש לוחות תומכי PC2700? ז"א, שעובדים ב666MHZ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה את המחשב שלי כבר קניתי אם מעבד amd64 3200 למתב הבנתי 3200 אומר על 3200 מגה ארץ אבל הבנתי שלא המהירות שלו היא 2200 מגה ארץ כולם אמרו לי ש amd יותר טוב אז השאלה שלי בעצם ככה במה מעבד נימדד אם לא במהירות כלומר מה יש ל amd שאין לפנטיום ואם 2200 מגה ארץ הכן צריכה להיות המירות של מעבד 3200 תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. קראתי גם כאן בפורום וגם במקומות אחרים, שמחשב מבוסס סאנדי ברידג' מוגבל בכמות הזיכרון RAM שאפשר לשים עליו. מישהו יכול בבקשה להסביר מהי המגבלה, ממה היא נובעת והאם היא תיפתר ? האם באמת לא ניתן לשים יותר מ - 8 או 16 גיגה זיכרון ? מישהו פה בפורום ייעץ לי ללכת על מעבד core i מהסדרה הקודמת אם אני רוצה הרבה זיכרון. אני לא מבין את ההגיון בכך. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגמי ה-APU הראשונים בעידן ה-Ryzen למחשבים ביתיים כבר נמצאים בחנויות, הביצועים שלהם נחשפו - ויש גם דגמים חסכוניים שנמצאים בהיכון לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-