עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by adidi_be,

יש לי 2 שאלות ואני מצטערת אם זה שאלות שהיו פה בעבר פשוט אני חדשה פה.... 1. מה ההבדל תכלס בין dual core ל- core 2 duo? 2. שזה דיי מפגר אבל לי ולחבריי לבסיס יש וויכוחים על זה - שאומרים מעבד ליבה כפולה של 1.8 נגיד, זה אומר 2 מעבדים של 1.8 יענו סה"כ 3.6? או ששניהם ביחד 1.8?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי מחשב I7 מהדור הראשון עם הלוח GA-EX58-UD3R ואני רוצה להוסיף עוד זכרון (כרגע יש לי רק 4GB) הבעיה היא שאני לא מוצא זכרון שתואם לצ'יפסט שלי X58 בארץ בכלל באינטרנט. הלוח אם תומך ב TRIPLE CHANNEL ו DUEL CHANNEL הייתי רוצה לפחות 12 ג'יגה ראם (3x4 או 8X2) תודה רבה עדכון: בסוף קניתי את סט הזכרונון הכי זול שהיה בKSP וזה עובד מצויין, אפילו לא הייתי צריך להגדיר דבר בביוס והWindows ישר זיהה 16GB RAM, עזרתם לי מאוד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shgec,

שלום. אחרי ניקוי והחלפת משחה טרמית לא הצלחתי להחזיר קירור למקום ושימוש בכח הניב תוצאה צפויה של שלוש פינים במקום ואחד שבור. עכשיו טמפרטורה של מעבד היא 50. אני רוצה לקנות קירור חדש. [h=1]Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 מתאים?[/h]באתר כתוב שיכולת קירור שלו 95W ובאתר אינטל כתוב ש TDP של E6400 זה 65W. זה כל הנתונים שצריך?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני שוקל לקנות ג'יגה אחד בארץ, שיהיה לי לבינתיים, וג'יגה אחד בחו"ל, כי זכרונות עולים הרבה יותר זול שם. האם תיהיה לי בעיה אם שני הכרטיסים יהיו של חברות שונות עם תזמונים שונים (התזמונים לא כל כך שונים: 5-5-5-12 \ 5-5-5-10)?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן Q6600 Steping G0 8800GTS 320MB קירור: Schyte INFINITY ההתלבטות: Gigabyte P35 DS3L או Asus P5KC האסוס יקר ב-400 שקלים. Corsair 2GB Value Select DDR2 800MHZ CL5 או Corsair 2GB DDR2 800MHZ XMS2 ה-XMS2 יקרים ב-200 שקלים. מה לבחור? השיקולים הם אוברקלוק ומה הרכיבים שיותר יתאימו למעבד ולכ. מסך. (אני לא הולך להשתגע ולהגיע ל-4GHZ.. יותר לכיוון ה-3.3-3.6) האם אני יכול בראש שקט ללכת על הג'יגבייט וה-Value Select? :bash: :s05: חיפשתי ולא מצאתי בידיוק תשובות על שאלותיי, אז מצטער מראש אם כן. יותם המבולבל.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idanpc,

רק בימים של החמסין!!!!! תרשמו בבקשה את סוג הלוח כדי שאחרים יוכלו להשוות בין אותם לוחות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10588

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dor_g,

שלום! ברשותי 2 זכרונות של GSKILL 2 GB כל זיכרון F3-10666CL9D-4GBNQ DDR-3-1333 SPD-CL9 האם אני יוכל לצרף להם עוד 2 זכרונות של 8? הזכרונות הם מחברה אחרת ונראה לי שגם עם תדר שונה ו CL שונה מה אומר ה CL? (אני רואה שיש 9 יש 4 יש כל מני) ולשאלה העיקרית: האם אני אוכל לצרף אחד מהזכרונות האלה? http://ksp.co.il/?uin=17303 http://ksp.co.il/?uin=17295 במידה וכן איזה מהם יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2085&products_id=13419

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מה ההבדל בין פנטיום D למעבדים כפולי ליבה? למה למרות שהD820 שלי 2.8 פעמיים כלומר 5.6 אז למה הוא יותר חלש מהמעבדים החלשים שהם לא יותר מ2.0 פעמיים כלומר פחות מ4. אז למה זה יותר חזק? ואם אפשר הסבר על ההבדלים עם ובלי OC תודה, ניצן

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shahar91,

אני קונה למחשב שלי שתי זיכרונות חדשים של 2GB DDR 2 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel יש ביקורות אליהם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by PrefaceAlumni,

בוקר טוב לכולם! אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים, לוח אם ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066, כרטיס מסך Nvidia 8800GT ZOTAC. חשבתי לקחת את המעבד E7200, אולם נאמר לי ע"י חבר כי הE6750 יתן ביצועים הרבה יותר טובים במשחקים. ההפרש במחיר בינהם הוא כ250 שקל (כמעט 40 אחוז). האם שווה להשקיע ב"שדרוג" הזה? תודה אורי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by its me,

שלום יש לי מחשב נייח עם 2GB ונראה לי שקצת 'צפוף' למחשב עם זה, ואני מתלבט האם להרחיב בג'יגה אחד או שניים, ב-FAQ כתוב שמערכות 32BIT הוא יכול לזהות רק בין 3 ל-3.8 השאלה היא איך אני יודע כמה הוא יזהה אצלי? בנוסף האם הזיכרון החדש צריך גם להתאים מבחינה מסויימת גם לזיכרון הנוכחי? וא"כ במה? המערכת הפעלה שלי היא WIN7 32BIT לוח אם - intel DG31PR מצ"ב גם תמונה של הפרטים על הזיכרון הנוכחי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. אני מצטער מראש, אני בטוח שהשאלה נידונה כאן בפורום, אבל לא מצאתי אשכול זהה. העלתי את המכפלה בלוח אם MSI P67 GD55, המכיל מעבד 2500K, ל 44. כאשר הפעלתי את Windows, שמתי לב שגם ב idle (מנוחה), התדר נשאר על 4400, ולא "יורד" בחזרה ל 1600, כפי שנעשה כאשר התדר הוא על ברירת המחדל של 33. האם שינוי המכפלה נועל את התדר? או שחוויתי כאן גליטצ'? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום... חבר טוב שלי מחפש שדרוג למחשב שיכלול מעבד לוח אם זכרון וספק היית רוצה לשמוע מכם עצות לחלקים הנ"ל כי אתם הכי טובים בזה. מעבד: חובה AMD 64 ביט זכרון: 1024 MB בלבד לוח אם: SATA, תמיכה בבתדר לזכרונות כמה שיותר גבוהה ושיהייה מחברה אמינה. ספק: טוב שיחזיק את המפרט וגם איזה 8 מאוררים כ.מסך חזק וזהו נראה לי. תודה מראש מקווה שתעזרו L.A

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב שיהיה טוב למשחקים כשהלכתי לקבל הצעת מחיר הציוע לי לקנות Athlon 64 3200+ (S-939) האם מדובר במעבד טוב? כמה טוב אם כן? אומנם אני יודע שמעבדי אינטל עובדים אחרת אבל איך הייתם משווים אותו לאינטל? בבקשה תעזרו לי כי אני לא רוצה לקנות סתם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by puvsc,

טוב ... הנה הגיע הזמן - ובלאק פריידי הגיע.... וצריך לגנוז את המעבד שלי ששרת אותי נאמנה (יצא ב 2009*) - יחד עם הלוח אם... אבל מאז הכל השתנה - אופה אתם נכנסים לעניין - איזה מעבד כדאי לקנות היום ? חשבתי על I9 (דור 9 או ללכת על 10??? 10 - נראה יקר מידי - אבל צריך משהו לשנים...) - או ללכת על המקביל שלו של AMD? ואיזה לוח אם ??? (זכרונות הזמנתי כבר מאמזון במהירות של 3733) מבחינת מחיר - לא חושב על לוח ב 500 - אבל גם לא ב 1500 - 1000+- זה יהיה סביר... אוקיי - קדימה - בוא נראה את ההצעות שלכם... מודה לכם מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Armageddon26,

היי, אני רוצה לקנות שרת שיכיל 4 מעבדים מסוג X5690. את המעבדים אני רוצה לקנות בנפרד (דרך הנחה שיש לי מול אינטל). איפה אני יכול לקנות את הלוח אם, המארז ושאר החלקים המתאימים לדרישות האלה? תודה! עריכה: אני יכול לקנות גם מ-חו"ל.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. עריכה: עודכן | /\ [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by דנדן,

האם מישהו הזמין זכרונות מאתר אינטרנט של חו"ל? יש מע"מ? מכס? משהו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gal555,

היום אנו מקבלים לראשונה את שמות המעבדים החדשים בתושבת ה LGA 1156 , אשר שיווקם יחל ב 8 לספטמבר , כאשר Intel תחל בשיווק של שלושה מעבדים , במהירויות שבין 2.66GHZ ל 2.93GHZ , במחירים שבין 194$ ל 562$. המעבדים אשר החברה תציג ב 8 לספטמבר יהיו - Core i7 870 - מעבד במהירות 2.93GHZ , בתושבת LGA1156 כמובן , עם זכרון מטמון ברמת L3 בנפח של 8MB , ועם תמיכה בטכנולוגיית ה Hyper Threading, כאשר מחירו צפוי להיות 562$. Core i7 850 - מעבד במהירות 2.8GHZ , בתושבת LGA1156 כמובן , עם זכרון מטמון ברמת L3 בנפח של 8MB , ועם תמיכה בטכנולוגיית ה Hyper Threading, כאשר מחירו צפוי להיות 284$. Core i5 750 - מעבד במהירות 2.66GHZ , בתושבת LGA1156 כמובן , עם זכרון מטמון ברמת L3 בנפח של 8MB , וללא תמיכה …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tali_s2,

היי חברים, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש. אשמח לפרט על השימושים ושאר הפרטים אך רציתי לשאול שאלה נקודתית - התחלתי לקרוא קצת בפורום של הצעות למפרטים וקראתי שם ב FAQ שההמלצות עם למעבדי I5 ולא I7 בגלל שכמעט אין הבדל בינהם (או אולי יותר נכון כי אין היום תוכנות/מע"ה בשוק שיודעות לנצל את ה"חידושים" ב I7). רציתי לברר עד כמה המצב הזה נכון והאם לא כדאי לרכוש I7 כדי שבשנים הקרובות הוא כן ייתמך על ידי הטכנולוגיות החדשות? באופן כללי, הייתי שמח לדעת אם הביצועים של ה I7 באמת עולים על אלה של ה I5, ואם כן אז האם זה שינוי ניכר או לא? תודה רבה

23. Started by shirNoshe,

ראיתי שהלוח שלי GB-K8NXP/SLI מתאים למעבדים כפולי ליבה ולמעבדי FX. אבל חיפשתי ולא מצאתי מעבד ATHLON/64/FX בתדר של פחות מ-2.2GHZ.אז איך אפשר להרכיב מעבד כזב שהלוח לא תומך בתדר גבוהה מ-2GHZ? האם הכוונה שצריך בביוס להעלות את ה-HTT ולהוריד את המכפלה?אשמח להסבר על אופן התאימות. אגב,למה הם כותבים 2000MT/S ולא פשוט 2GHZ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Bessmertniy,

יש לי מעבד xp2500 והוא נעול אז אני רוצה לוח שאני יוכל להגיע איתו לרמות כמעט הכי גבוהות שאפשר אם המעבד הזה כאשר הוא נעול. קראתי הרבה reviews הבנתי שהכי טוב הוא לוח של gigbyte 7NNXP הבעיה הוא עולה 1000 שקל ... והתקציב שלי לא יותר מ 500 שקל ... אפילו לא 500 ו 50 אגורות.. מומלץ אפילו פחות... איזה לוח הייתם ממליצים לי ? (הייתי גם מעוניין לוח אם SATA- משאר הדברים כמו כרטיס כל וכל שטויות האלו שאני לא צריך..)

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by maazg,

שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים השאלה האם עדיף לי לחכות לסדרה החדשה של אינטל או שזה לא ישנה כל כך ועדיף לקנות את ה-sandy bridge ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים