עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני צריך המלצה לזכרונות DDR2 בתקציב נוכחי של 1300 ש"ח 2GB ללוח P5WD2 E-PREMIUM למערכת עריכת וידיוא אבל עדיף תיזמונים טובים תודה לכל העוזרים מקווה שהבאתי את כל הפרטים להם אתם זקוקים

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, אני מוגבל מבחינה תקציבית, כרטיס מסך כבר יש: 9500GT שאמור לספק אותי, הכרטיס קול שלי גם יעבור למחשב החדש. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין מעבד כפול ליבה E6300 מהירות 2.8 לעומת מעבד מרובע ליבה Q6700. אני יודע שאין מה להשוות והמרובע ליבה חזק יותר ברוב התחומים אך בשנים האחרונות השימוש שלי הוא יחסית מועט: אינטרנט, מוזיקה, סרטי HD ומשחקים קטנים פה ושם, קידוד וידאו פעם ב.... מה עדיף? בסופו של דבר אני לא משדרג מחשב כל שנה אלא מחזיק אותו ליותר מ-3 שנים. בלי להתייחס לעלות של המחשב לשימושים שלי הבסיסיים מה המלצתכם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי 512MB במחשב וכל הזמן מופיעים לי הודעות של זיכרון נמוך ...והוא בקושי זז. בקיצור יש באתר ZAP זיכרון 1GB מהירות 400 סמסונג ב 170 ש"ח ואני אוכל כבר חודש את הראש מה לעשות מצד אחד אני צריך מחשב נטו אינטרנט ואופיס ומוזיקה ובשביל זה מספיק סטיק של 1GB DDR1400MHZ אבל מצד שני זה זיכרון ענתיקה ומחיר מופקע ! ב 330 ש"ח אני יכול לשדרג את המערכת שלי מצד ימין במקום לוח 661FX ל G31 ובמקום זיכרון 512DDR1 ל 2048 במהירות 800 . אני אקבל לוח יותר טוב וזיכרון יותר טוב ומהיר אבל באינטרנט אני בקושי ארגיש הבדל אני בסרטים זה הפרש של 160 ש"ח כולה אבל אני לא יודע מה לעשות כבר חודש אני שובר את הראש :bash: חשבתי לחכות אבל נראה לי שתהיה עליה של מחירים סטיק של 2GB במהירות 800 עולה …

4. Started by AMD-GUY,

למה ממליצים עליו? ראיתי השוואה שלו עם מעבדים אחרים והוא פשוט גרוע! הוא וסלרון בתחתית הבנצ'ים שראיתי, כל השאר מעליו.. למה ממליצים עליו בכלל? כפול ליבה תקציבי? זה עוזר בכלל כשלא הרבה דברים תומכים בזה? לא עדיף איזה A64 3500+?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dor_g,

שלום! ברשותי 2 זכרונות של GSKILL 2 GB כל זיכרון F3-10666CL9D-4GBNQ DDR-3-1333 SPD-CL9 האם אני יוכל לצרף להם עוד 2 זכרונות של 8? הזכרונות הם מחברה אחרת ונראה לי שגם עם תדר שונה ו CL שונה מה אומר ה CL? (אני רואה שיש 9 יש 4 יש כל מני) ולשאלה העיקרית: האם אני אוכל לצרף אחד מהזכרונות האלה? http://ksp.co.il/?uin=17303 http://ksp.co.il/?uin=17295 במידה וכן איזה מהם יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי חברים אני מחפש את הלוח ASRock X79 Extreme9 ובארץ אף אחד לא מוכר אותו יש לכם מושג איפה אני יכול להשיג אחד כזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הופעת הבכורה של ליבות ה-Zen 3 תוכל להגיע במסגרת תערוכת Computex 2020 אשר נדחתה בכארבעה חודשים, לפי דיווחים עדכניים ברחבי הרשת לכתבה

8. Started by pavelr,

האם יש לוחות אם במחיר סביר, שתומכים ב-(1155) intel core i5 עם usb3 וכוללים יציאת אודיו קואקסלית? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by benyben,

שלום. איזה לוח אם מומלץ עבור Socket 775 LGA? מדובר על מעבד q6600. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by House M.D.,

היי. יש לי לוח Gigabyte 990XA-UD3. החברה מפרסמת את ה"On/off charge" שלה וטוענת שחיבורי ה USB בלוח שלי מספקים פי 3 יותר זרם מחיבורי USB בלוח "רגיל". אבל משום מה הם לא כותבים בדיוק כמה. אני קונה טלפון חדש שצריך זרם של לפחות 1A כדי להיטען מהר. איך אני יכול לדעת אם הלוח שלי יכול לספק את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום. אם אני לא טועה, טמפרטורה גבוהה עבור מעבדי אינטל נחשבת לטמפרטורה שעוברת את ה 80 מעלות. האם הנתונים הללו נכונים גם עבור מעבדי ה AMD? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב לכולם, איזה כותרת מסובכת חח! אוקי השאלה שלי היא כזאת, במערכת 32 ביט ניתן להשתמש עד 4 גיגה זכרון, שהוא כולל גם זכרון של כרטיס מסך וקול וכו. כך שאם אני אתקין 4 גיגה זכרון המערכת תקח בעצם 3 ממנו ועוד גיגה מהכרטיס מסך ושאר הדברים. במערכת 64 ביט ניתן להשתמש עד 16 טרהבייט של זכרון, כך שאם אני אתקין 4 גיגה זכרון אוכל להשתמש בכולם ועוד בנוסף בשאר הזכרונות של שאר הכרטיסים. עכשיו שתי שאלות : מה מגביל את המשחבים של ימינו להתקנת זכרון מקסימלי של 4 גיגה? האם לא ניתן לשים יותר? האם זה בגלל לוחות האם או מה? השאלה השנייה שלי היא כזאת: אני מתעסק במוסיקה ומתכוון לקנות כרטיס קול חיצוני, בעל 4 גיגה זכרון משלו. זהו כרטיס קול יוקרתי שגם מבצע חישובים משלו וגם בעל זכרון משלו. כמובן שככזה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by swisaman,

שלום לכולם! כרגע ברשותי PHENOM II 955 ולוח GIGABYTE GA-790XT-usb3 יש לי אפשרות לקנות i7 2600K ולוח MSI P67-GD53 ביד שנייה בכ1200-1300 ש"ח. השאלה - האם השידרוג יהיה שוה את זה? האם אני ארגיש שיפור משמעותי במשחקים? המעבד כנראה יקבל OC לכיוון ה4.5-5GHZ

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by jackass,

אני יודע שהנושא נחרש עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אני רוצה לקנות לוח NFORCE 2 בהתחלה חשבתי על ה EPOX אבל ראיתי שיש איתו מלא בעיות אח"כ על ה ASUS אבל אני לא צריך את כל הפיצ'רים של הדלוקס והוא יקר מדי... שלא נדבר על ה CHAINATEC... (את האסוס לא דלוקס לא מוכרים בחנות שאני קונה) נשארתי עם הלידטק במחיר סביר (כמו של האפוקס) אז רציתי לדעת אם ידועות בעיות עליו כמו על האפוקס ואם כדאי בכלל. תודה ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי חברים, טוב אז את ההבדלים אני יודע, GA-Z68AP-D3 - ללא 1394Firmware ועם חיבור ATX 12V בעל 4 פינים. GA-Z68X-UD3P-B3 עם 1394Firmware ועם חיבור ATC 12V בעל 8 פינים. אגב, אם יש עוד הבדלים - עדכנו אותי השאלה שלי היא מה היתרון בלוח השני? כלומר, מה ההבדל בין 4 ל- 8 פינים, ומה הצורך ב- 1394? מה זה בכלל 1394 חחח? יש הבדל של כ- 180 ש"ח בין שניהם ואני לא רוצה לזרוק כסף סתם... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by STRENGTH,

המעבד שלי במאמץ על 67 מעלות,זה בסדר,זה מוריד ביצועים או עושה משהו?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10588

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by spider272,

הGTA IV תקוע עם החומרה הזאת: 6870 1GB ep 45 ud3lr 6GB wastern digital 500 green e7500 ולמישחק עדיין יש תקיעות..למה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by oren11,

שלום אני מתכנן לקנות השבוע מחשב עם I5 2500 האם שווה לי לקנות את הI5 עכשיו ? האם הדור החדש ישנה כל הרבה או שאני עדיין יוכל לשחק משחקים חדשים ב3 שנים הקרובות עם הI5 ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. well... אני מבין במחשבים עד מבין מאוד אבל רק כדי להיות בטוח בעצמי (אחרי הכל מחשב לא קונים כל יום) איזה מחשב הייתם קונים באוקטובר,בסביבות ה7000 ש"ח לא כולל מסך (תתחשבו בירידות מחירים וביציאות של מוצרים חדשים) אשמח לקבל תשובה... (נ.ב: חייב להיות בעל radeon 9700)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Yosafe,

Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 10,000 מעבדי Rome עם 64 ליבות Zen 2 בכל אחד צפויים להעניק יכולות חישוביות של כמעט 25,000 טריליון פעולות בכל שנייה - שחושפות לנו גם את אחד מתדרי העבודה המיועדים של המוצר החדשני לכתבה

23. שלום רב למחשב שבבעלותי יש שני סטיקים של 2GB זכרונות של OCZ על פי המדבקה הם נקראים: PC26400 2GB DUAL CH Reaper X edition והוספתי היום עוד שני סטיקים של זכרון הפעם של קינסגטון הנקראים: 4GB PC2 8500 CL5 240 ברגע שכל הארבע סטיקים פןעלים המחשב נדלק ונכבה עוד לפני שהמסך עולה. ברגע שאני שם 2 סטיקים של או סי זי או של קינגסטון המחשב עולה רגיל. ניסיתי לשלב גם סטיק אחד מכל חברה גם המחשב לא עולה מישהו יכול לעזור לי בעניין? תודה מראש, דימה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני חסום לגמרי.. אי אפשר לעשות על המחשב כלום בלי פורטים. איך מעיפים קיבינימט את הפיירוול של NF4U.... לא הצלחתי לאחר אינסוף פעמים. מישהו יכול לעזור?! זה משהו גדול זה כל הNF4U...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אני מתלבט בין 2 לוחות אם של גיגה ביט למעבדי AMD הראשון GA-790XT-USB3 השני GA-MA78LMT-US2H מה שמושך אותי בראשון זה בתמיכה שלו בUSB3 והתמיכה שלו ב-CrossFireX פחות שימושית לי כי אני לא קונה כרטיס מסך של ATI וגם אני מאמין שאם אני ישדרג אני יעדיף להחליף לכרטיס חדש יותר ולא לעוד כרטיס שיעבוד במקביל מה לפי דעתכם עדיף? ההבדל בין USB2 לUSB3 הוא מורגש שכדי לשלם עוד בשביל לקבל אותו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים