מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי הראשון גם מכונה PENTIUM E והשני PENTIUM D משהו יכול להסביר קצת עליהם ומה ההבדל בינהם כי חוץ מזה ששניהם כפולי ליבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש כל מיני סוגי זכרונות, חלק עם BH5 חלק עם TCCD, מה הדברים האלה בכלל אומרים ואיזה הכי טוב היום? מה זה 1T ו-2T? מה זה אומר ועל איזה מהם כדאי לי לשים את הזיכרון שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר מעוניין להחליף מעבד כדי לקבל קצת יותר ביצועים במשחקים. יש לו 1070 GTX אבל הוא לא מקבל 60 FPS יציב בחלק מהמשחקים. היום יש לו i5 7500 והלוח שלו תומך אך ורק בדור 7. שווה לו להחליף למשהו כמו 7600k? או להחליף כבר למעבד מדור 9 כמו ה 9600k ולקנות לוח בנוסף? וסתם לידע כללי: האם יש עוד יתרונות בלהחליף היום ללוח חדש ודור 9 אם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף D סלרון 2.6-2.8GHZ או P4 2.4GHZ ? לעריכת וידאו\עבודה עם פוטושופ פלאש\תוכנות 3D (פשוטות יחסית). לא למשחקים. ההפרש במחיר גדול מאוד, האם זה שווה את זה? או שP4 טוב רק למשחקים? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS Z170I PRO GAMING. תושבת- 1151 FBS- 2400 תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדפי בפורום של האתר XtremeSystems.org פורסמה מערכת עם צ'יפסט של ATI עם 2 כרטיסי NVIDIA מחוברים ב SLI... הצ'יפסט המדובר הוא RD480 והכרטיסים הם 2 כרטיסי 7600GT. את הדבר הזה עשה אוברלוקר טייוני בשם coolaler. המערכת: M/B :DFI CFX3200 DR MEM :Corsair DDR540 1024X2 Dual Channel HDD :WD2500KS SATAII 250G 16Mb Cache VGA CARD :MSI 7600GT SLI POWER: 康舒 520W OS :WIN XP SP2 CPU COOLER:Tower 120 CPU :AMD FX60 לפי התוצאות אפשר להסיק שאין הרבה הבדל בביצועים בין הצ'יפסט של NVIDIA לצ'יפסט של ATI...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שינוי לוח אם בווינדוס 7 בלי שיהיה צורך לפרמט את המערכת הפעלה איך עושים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת.. לפי הבנתי גירסאת הsandy היא החדשה יותר? הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינהם ואם אני מתכנן לקנות i5 2600\2500\k איזה מהם לקנות תודה מראש, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נחרש עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אני רוצה לקנות לוח NFORCE 2 בהתחלה חשבתי על ה EPOX אבל ראיתי שיש איתו מלא בעיות אח"כ על ה ASUS אבל אני לא צריך את כל הפיצ'רים של הדלוקס והוא יקר מדי... שלא נדבר על ה CHAINATEC... (את האסוס לא דלוקס לא מוכרים בחנות שאני קונה) נשארתי עם הלידטק במחיר סביר (כמו של האפוקס) אז רציתי לדעת אם ידועות בעיות עליו כמו על האפוקס ואם כדאי בכלל. תודה ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 512MB במחשב וכל הזמן מופיעים לי הודעות של זיכרון נמוך ...והוא בקושי זז. בקיצור יש באתר ZAP זיכרון 1GB מהירות 400 סמסונג ב 170 ש"ח ואני אוכל כבר חודש את הראש מה לעשות מצד אחד אני צריך מחשב נטו אינטרנט ואופיס ומוזיקה ובשביל זה מספיק סטיק של 1GB DDR1400MHZ אבל מצד שני זה זיכרון ענתיקה ומחיר מופקע ! ב 330 ש"ח אני יכול לשדרג את המערכת שלי מצד ימין במקום לוח 661FX ל G31 ובמקום זיכרון 512DDR1 ל 2048 במהירות 800 . אני אקבל לוח יותר טוב וזיכרון יותר טוב ומהיר אבל באינטרנט אני בקושי ארגיש הבדל אני בסרטים זה הפרש של 160 ש"ח כולה אבל אני לא יודע מה לעשות כבר חודש אני שובר את הראש :bash: חשבתי לחכות אבל נראה לי שתהיה עליה של מחירים סטיק של 2GB במהירות 800 עולה …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מחשב "מיני" אז איפה אני יכול להשיג לוח MINI ATX מה הגודל שלו, מה מומלץ? ואיפה ניתן להשיג? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מעונין לקנות מחשב חדש, ואני לא מצליח להבין את ההבדלים בסוגי לוחות האם והמעבדים, לא ברור לי מה טוב יותר ומה טוב פחות, חוץ מהמחיר. האם ללכת על INTEL P-D805 2.6 DUAL-CURE 533MHZ/2X1M BOX או אולי עדיף איזשהוא athlon amd? מה ההבדלים? במה זה בא לידי ביטוי? בהנחה שהתקציב ללוח והמעבד הינם בסביבות 1000 ש"ח...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע קניתי מחשב ובאפשרותי לשדרג את הלוח לאם לאיזה לוח שאני רוצה בתמורת תשלום כמובן... עכשיו אני מדבר על לוחות המתאימים ל-AMD ATHLON XP 1800 הלוח אם המוצע לי כרגע הוא GIGABYTE 7VRX שאלתי היא האם להשאיר את הלוח האם הזה הוא לשדרגו או להחליפו באחד יותר טוב של חברת ASUS!!. אבל בבקשה שיהיה במחיר סביר. תודה מראש, רום.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש את הלוח ASRock X79 Extreme9 ובארץ אף אחד לא מוכר אותו יש לכם מושג איפה אני יכול להשיג אחד כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים היה לי ויכוח עם אחד מהחברים שלי לגבי התוכנות שצריך לכתוב בשביל מעבדים מרובי ליבות. אני אמרתי שזה הולך להקשות מאד על המתכנתים כיוון שעכשיו הם צריכים להתחשב בעובדה שהעיבוד הולך להתבצע באופן מקבילי לחלקים שונים של התוכנה. מה שאומר שהאלגוריתם צריך להיות יותר מורכב. הוא אמר שזה שטויות וזה בכלל לא קשה לכתוב קוד כזה, והביא לי כדוגמא את ה hyper threading. החבר הזה מבין הרבה בתכנות (עשה מספר קורסים באו"פ וכן התעסק עם תכנות הרבה באופן מעשי) אבל, מצד שני קשה מאד להסביר לו על מה מדברים אז לעיתים קרובות הוא מתווכח על דברים אחרים בכלל. אני לא מבין גדול בתכנות (עשיתי קורס בC , לא מעמיק במיוחד) אז מי שיועיל בטובו לענות , אנא, אל תפגיזו יותר מדי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים..מבוסס ליבה כפולה מה עדיף מעבד כפול של אינטל או של AMD ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש מבוסס פנטיום 2.4 כדי להגיע לביצועים אופטימליים, ברור שכדאי להשקיע ברכיבים שמעכבים את המעבד (Bottlenecks) בתחילה חשבתי שזה יכול להיות הAGP אבל אתם אומרים שאין הבדל ביצועים בין AGP4 לAGP8 אחכ חשבתי שה Bottleneck הוא בזכרון אבל שוב, נאמר פה שאין הבדל משמעותי בביצועים בין DDR333 לDDR400 אז איפה ה Bottleneck ? מהירות הBus? הCPU עצמו? (מתוך הנחה שאין עבודה מסיבית עם HD/CD אני מניח שאפשר להוריד אותם מהמשוואה)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שקיניתי על המחשב שלי הלכתי על משהו בסגנון "מקסימום ביצועים מנימום מחיר" ולכן לקחתי לוח אם זול מאוד (MSI H61 E23), ועכשיו אני מאוד מצטער על כך שלו הוספתי את ה150~200 שקלים ללוח H67 עם USB3 ו SATA 3 . אז בעקרון יש כרטיסי הרחבה או משהו בסגנון שיאפשרו לי חיבור USB 3.0 וחיבור SATA 3 לכונן SSD ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם כשבוחרים לוח אם הוא יכול להגביל את ה-hz של מסך? לדוגמה ברכישה של הלוח הבא, האם יש טעם ברכישת מסך עם יותר מ-60 hz? 1 x D-Sub port, supporting a maximum resolution of 1920x1200@60 Hz 1 x DVI-D port, supporting a maximum resolution of 1920x1200@60 Hz * The DVI-D port does not support D-Sub connection by adapter. 1 x DisplayPort, supporting a maximum resolution of 4096x2304@60 Hz * Support for DisplayPort 1.2 version and HDCP 2.3 * When the D-Sub port and DisplayPort are connected at the same time, images will output from the DisplayPort only. 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096x2160@30 Hz * Support for HDMI …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. "בזמנו", כשקניתי את המחשב (ראה מפרט) הבנתי שאם אשים 4 זכרונות (512 כל אחד לצורך העניין) הם יעבדו על מקסימום DDR333. אם אני לא טועה יש קשר ישיר לגרסאת הליבה , במקרה שלי - Winchester. השאלה היא מה קורה היום, לאחר עידכוני ביוס ודריברים, האם עדיין לא אוכל לשים 4 זכרונות שיעבדו על DDR400 ? האם אני חייב ליבת Venice לפחות למטרה זאת ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לבנות מחשב שעבוד בפס יצור ויש לי כמה שאלות 1) אני צריך שהיה לך מספר גדול של כניסות ל PCI 9 האם יש כזה לוח אם ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:s05:חבר שלי נוסע להונג-קונג ויכול להביא לי חלקי מחשב.....אז כמובן אני רוצה מעבד יותר חזק, משהוא כמו FX55 או FX57 או אפילו Dual-Core processor 4800+ 2.4GHz אז אם מישהו יודע תעזרו לי כי אין לי מושג במחירים שם!!!!! ;D אהה ואם מישהו רוצה משהו קטן (כמו איפוד או מעבד) מהונג-קונג תשלחו לי הודעה בפרטי
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, קניתי את המחשב שלי לפני כשנתיים עם 8GB זיכרון בסטיק אחד כדי שתהיה אופצית שדרוג עתידית. ועכשיו אני רואה שהמחירים די זולים, ומשחקים דורשים יותר ויותר RAM אז החלטתי לשדרג (להוסיף עוד סטיק של 8GB). רציתי לדעת אם הזיכרון צריך להיות של אותו יצרן ואותו תדר בשביל שיפעל טוב? ואיזה עוד דברים צריך לבדוק לפני שדרוג?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-