עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מדובר במעבד E5-2687W, זה אותו מעבד כמו I7 3930/60 רק בגרסה המלאה עם כל 8 ליבות ו20MB קאש והוא מאפשר עבודה עם שני מעבדים על לוח. http://guru3d.com/news/intel-8core-sandy-bridgeep-benchmarks/ התוצאות מORB ונעשו על לוח X79 רגיל. http://hwbot.org/forum/showthread.php?t=34292

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ככה אני עושה סקרים לקניית מחשב חדש ונתקלתי בזכורונת הבאים GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs עכשיו שתי שאלות: 1. יש הבדל בין DDR ל DDR SDRAM???? (לא לצחוק בבקשה) 2. שאלה לא קשורה אבל מישהו יודע מה התיזמונים של הזכרונות A-DATA 400Mhz ושל ה Samsung 400Mhz???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בגדול כמו עם הB560 יש הרבה בעיות עם power delivery וכדאי להתרחק מasrock וגיגהבייט. לעומתם MSI ואסוס נראה שעובדים טוב.

4. Started by paulyoung,

מישהו מכיר את התוכנה? כדאי להתקין?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ilansnet,

אז ככה קניתי את המערכת שמופיעה אצלי תחת "מפרט מחשב" העיניין הוא כזה כרטיסי הזכרוון הם 12 גיגה של מושקין מהירות 1866 כשקיבלי את המחשב כשהיה את מסך הפתיחה כתוב היה 1333 נכנסתי לביוס ושיניתי ל כפול 14 אכשיו זה מזהה 1866 השאלה האם זה יכול להזיק או שפשוט היה צורך לקנפג כמובן שלאמתוכנן אוברקלוק האם אני מפספס משהו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Infarlock,

היי הייתי מעוניין לדעת אם המעבד E6700 2.66GHz,1066FSB מתאים ללוח אם שלי : asus P5VD2-MX אם כן איפה אני יכול לקנות אותו במחיר סביר? כי ראיתי בכל מיני חנויות שהוא די יקר, 1000ש"ח+ אם הוא לא מתאים אז מה המעבד הכי חזק שאני יכול להחזיק על הלוח אם הזה (אם אפשר שלא יהיה מעל 1000 ש"ח) כמובן שאני יכול להשקיע יותר כסף אבל בינתיים אני מעדיף להשאר בסביבות האלף תודה על זמכם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני אישית חושב שזו GIGABYTE. כל החברות האחרות מספקות את אותן ביצועים ומפרט במחיר גבוה לפעמים ב-50%... אין כמו GIGABYTE.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by jackhammer,

יש לי 2 זכרונות PC133 אחד 128 ואחד 256 ה128 הוא SS וה256 הוא DS עכשיו אני יודע שבDDR זה לא עובד ביחד אז רציתי לשאול אם זה נכון גם לגבי זכרונות SDRAM

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי לכולם אז ככה... אני רוצה לדעת איזה מעבד מבין השניים יותר טוב/ מתקדם.. ה-INTEL PENTIUM 4 64 BIT 3.0GHZ 2MB CACHE... או ה-INTEL PENTIUM D 1*2 MB CACHE 2.8GHZ.. ראיתי שה-D הוא מסדרה 800 וה64 ביט מסדרה 600 רק.. וגם ה-D הוא עם ליבה כפולה.. ככה שאני מתלבט במה לבחור.. אני לא מעוניין ב-AMD הציעו לי אבל אני מעדיף INTEL... אז בבקשה אני אשמח לדעת מה יותר טוב.. תודה ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by spider272,

האם עידכון ביוס ללוח EP45-UD3LR מF5 לF11 יתן שיפור ביצועים?או סתם מומלץ? או להשאר עם ה F5?

11. Started by elik50,

אני קונה מחשב לסימולטור ואני מתלבט בין שתי אופציות- או 1 גיגה 800 MHZ (קינגסטו מקורי) או 2 גיגה 667 MHZ (קינגסטו מקורי) מה אתם אומרים ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by vipersh,

שלום, קבלתי לאחרונה כרטיס מסך HD5750 לאחר שהכרטיס הישן שלי (8800GT) התקלקל, רציתי לדעת במידה ואני אעשה לכרטיס מסך OC האם המעבד שלי יגביל אותי מבחינת ביצועים במשחקים, ואם כן לאיזה מעבד הייתם ממליצים לי לעדכן כמובן בהתחשב ביחס עלות/תועלת. נ.ב: המפרט שלי בצד, אבל יש לי לוח אם MSI P45 Neo-F שאמור לחזור מתיקון ויתן יותר אפשרויות מבחינת המעבדים שאוכל להשתמש בהם. במידה ופרסמתי את הפוסט בפורום הלא נכון אבקש מהמנהלים להעביר אותו תודה מראש על העזרה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי זכרונות GeIL PC3200 400MHz DDR SDRAM הבעיה היא כשאני שם אותם על AUTO הם מזוהים כ266 וכשאני שם אותם על BYSPD הם מזוהים 400 אבל אז הווינדווס נותן לי ERROR שכתוב שיש לו בעיה עם איזהשהו קובץ בSYSTEM32 יש לי epox8rda+ מעבד axp2400

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by rony1880,

היי ראיתי שיש הבדל בליבה השלישית , עד כ10 מעלות . מדוע?,יש סיכוי שהמעבד יתקלקל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז ככה יש לי את המעבד E2140 של אינטל, אני יודע שהוא מעבד דפוק ביותר וכנראה שהחנות שקניתי ממנה עשתה עליי אחלה של עבודה בעיינים, ויצאה ברווח נקי של 500 שקל בערך, היא הביאה לי מחשב של 2000 שקל לדעתי ב3000. בכל מקרה, אני רוצה לשדרג את המעבד מ2140 לE8400, http://www.skypc.co.il/pl_product~IE8400~3~0.htm א, האם זה יתאים למחשב שלי? ב, האם המעבד הזה טוב? ג, זה מסובך להחליף מעבד לבד? יחד עם קירור? זה החומרה שיש לי: http://img205.imageshack.us/img205/4679/mombp2.png http://img171.imageshack.us/img171/7785/dsadafu2.png תודה מראש, ליאור. נ"ב-כן אני יודע אני אפס במחשבים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אז, אחרי כל מבחני הביצועים וכו' בהתחשב במצב כיום בשוק, מה עדיף יותר? מעבד מהיר בעל שתי ליבות, או קצת יותר איטי אבל עם 4 ליבות? ואם לוקחים מהירות זהה, נניח מעבד כמו QX9650 לעומת E8500 (הE8500 קצת יותר מהיר בMHZ) מי עדיף למשחקים? יתן יותר ביצועים (אם בכלל) ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מה נשמע? יש לי שאלה אני רוצה לשדרג כמה מחשבים ואני רוצה לדעת 1.) אם כרטיס מסך החדש יעבוד עם הלוח אם של המחשבים הישנים יותר 2.) אם אני יכול להכניס מעבד חדש על לוח אם ישן (לדוגמה P4 על לוח שיש עליו P3). 3.) האם HD SATA יכול להתחבר ללוח אם ישן או שצריך מתאם או משהו כזה? 4.) אם אני מחליף זיכרון במחשב ישן אני יכול להכניס DDR למקום שבו היה SDRAM? 5.) בכלל מה ההבדל בין DDR ל SD? 6.) בכללי איך אני יכול לדעת אם חומרה חדשה תתאים במקום של חומרה ישנה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ravid,

היי, יש לי זיכרון של kingston כשאני רואה בביוס את הזמנים שלו זה מראה 2.5 במצב auto ובמצב אגרסיב זה הופך ל2.0 אני רוצה לקנות זכרון חדש אבל אין לי מושג עם אילו cas צריך להיות לו בגלל זה? ומה באמת ה cas שלי?!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by uziliv,

שלום קיבלתי עכשיו מחשב נייד - dell inspiron 15R 5520. המחשב כולל ארבע כניסות usb 3.0. מותקן עליו windows 7 64bit sp1. חיברתי אליו את הדיסק החיצוני שלי WD Passport 1TB, שגם עליו כתוב במפורש כי הוא תומך ב-usb 3.0 הדיסק הפנימי של המחשב הוא seagate ST1000LM024. גם אחרי כמה שעות עם נציגי השירות של dell ברשת ואחרי שעידכנתי את ה- firmware של הדיסק החיצוני ואחרי שנציגי השירות עידכנו את כל הדרייברים, עדיין קצב ההעברה של קבצים מהדיסק החיצוני לדיסק של המחשב הוא 30-60mb/s. האם לא אמורים להיות קצבים גבוהים הרבה יותר עם usb 3.0? יש טעם לקחת את המחשב למעבדה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by INFERNO,

מי יותר חזק ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. זה הלוח אם שיש ברשותי: Gigabyte GA-MA78GM-US2H וזה הצ'יפסט שלו: AMD 780G + SB700 Chipset יש דרייברים, לצ'יפסט מהאתר של הלוח האם: http://europe.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_chipset_amd_7series-v2.0_vista32.exe השאלה שלי היא כזו. אני התקנתי את ה- Catalyst מהאתר של ה- ATI/AMD חבילת ה- Catalyst לכרטיס המסך, כוללת בתוכה דרייברים לצ'יפסט? או שאני צריך להוריד את החבילה מהאתר של ג'יגה-בייט ולהתקין אותה? אני בינתיים התקנתי רק את ה- Catalyst. זו החבילה שהתקנתי: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/integrated_vista32.aspx?type=2.7&product=2.7.4.3.3.3.1〈=us&rev=10.2&ostype= תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by FIRE-KID,

ראיתי בחנות מחשבים לידנו שיש מודעה: P4 2.66GHZ 533 ב350 שקל (כנראה יד שניה) לא יודע איזו ליבה... שווה קניה?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מהי הטמפרטורה שמחשבי AMD יכולים להישרף? (מערכת: AMD Athlon thX2600 XF ) דיסק קשיח:80GB זכרון:512 of the RAM 412DDR כרטיס מסך: NVIDIA GEPORCE4 2.8GH

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 2130TOMER,

שלום אני מעונין ליקנות לוח אם שיתאים למעבד Q6600 ולסידרה החדשה של אינטל הדרישות שלי הם : * מומלץ לוח של אסוס * תמיכה ב DDR2 ו DDR1 * מומלץ שהיה לו קירור עם צינורות קירור * מומלץ שהיה לו חיבור FireWire אחורי *בעל שני חריצים לכרטיס מסך *מחיר עד900 שקל * תודה רבה לעוזרים ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ndv,

יש לי כרגע PD 915 ויש לי אפשרות להחליף אותו בE2140 ואני משלם רק את ההפרש שיש בניהם שזה 15 ש"ח. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. שווה לי להחליף ? המטרה של המחשב זה בעיקר סרטים (לאחרונה התחלתי לראות סרטי HD 1280P) , לפעמים קידודים וטיפה משחקים. ה915 די מספק אותי, עשיתי לו OC ל3.7GHZ והוא מצויין. האם ה‏E2140 יותר חזק ממנו ? (אני אעשה גם לו OC רציני). 2. באתר של KSP רשום ‏Pentium E2140 זה באמת נקרא פנטיום או שסתם קראו לו כך ? (לE4XXX ולE6XXX לא כתבו פנטיום). תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים