מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע: E8400 3.0 ghz ולוח אם תואם לא משהו מיוחד. הגיע הזמן לשדרג קצת את המחשב, החלטתי לקנות מעבד ולוח אם חדש וללכת דווקא על AMD בין היתר גם בשביל לחסוך עלויות. אם זה רלוונטי יש לי כרגע כרטיס מסך HD6770 אני כבר כמה שנים שלא מעודכן מדי בעולם התוכנה אבל שמתי לב להבדלי מחירים די גדולים בין אינטל לAMD ובגלל שהתקציב שלי מצומצם יחסית (מקווה לסגור עניין ב1200-1300 בגג) אני אשמח לעזרה. אני בעיקר משחק במחשב, אבל אני לא חייב שהכל יעבוד אצלי על הגראפיקה הכי פסיכית שאפשר וכו', כל עוד זה עומד על גבוה אני מבסוט. מה ההבדל בין נגיד Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box ל FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz ? ובלוחות אם אני ממש לא מבין. תודה מראש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים 1,690.00-מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 1,400.00- לוח S2011 P9X79 X79 ASUS 840.00- זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ- X2 יש חלק שהייתם ממליצים לי להחליף באותו התקציב בערך? רק I7- בלי להסתכל על התקציב כי הוא לא מוגבל, קיט שישרוד לי לכמה שיותר שנים. לשימושי גיימינג כבדים, סרטים בFULL HD ועוד תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן, כן.... שוב אותה התלבטות מפורסמת שלא מפסיקה להטריד. האם לקנות עכשיו מחשב (תקציב של כ-5,500 ש"ח) או להמתין מספר חודשים ולהפציץ עם נהלים. הסיפור כיום מציק יותר בגלל שמדובר על תושבת חדשה לגמרי לנהלים ולכן לא יהיה ניתן לשדרג ממחשב פנרין, אלא אם כן אתה מעוניין להחליף זכרונות ולוח אם בנוסף למעבד.... שזה כמעט כמו מחשב חדש כבר. נניח שבדצמבר יהיה אפשר כבר לקנות נהלים בארץ, סביר שמחירו יהיה מאוד גבוה יחסית למעבדי הפנרין של היום כי אינטל לא ירצו שיפסיקו לקנות את הפנרין שרק לא מזמן הם הוציאו לשוק. אז מתי לדעתכם מחיר הנהלים יהיה סביר ? מלבד זאת, באחת הסקירות קראתי שמעבד נהלים יהיה בכ-25% מהיר יותר ממעבד פנרין Q9300. זה משמעותי. אז... אתם מוזמנים לחוות דעה. האם לחכות או לקנות עכשיו …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם למחשב חדש מומלץ לקנות 4GB בהנחה שמערכת ההפעלה היא XP 32bit? האם XP יודע לזהות ולהשתמש בכל ה-4GB?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע קניתי מחשב ובאפשרותי לשדרג את הלוח לאם לאיזה לוח שאני רוצה בתמורת תשלום כמובן... עכשיו אני מדבר על לוחות המתאימים ל-AMD ATHLON XP 1800 הלוח אם המוצע לי כרגע הוא GIGABYTE 7VRX שאלתי היא האם להשאיר את הלוח האם הזה הוא לשדרגו או להחליפו באחד יותר טוב של חברת ASUS!!. אבל בבקשה שיהיה במחיר סביר. תודה מראש, רום.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם! מעוניין לקנות מחשב חדש עם Q6600.. עכשיו אני מאוד מעוניין לעשות לו OC אך אינני יודע איזה לוח אם לקחת. הMSI P43 NEO3-F או GA P43 DS3L איזה מהם טוב יותר מבחינת ביצועים? ואיזה טוב יותר מבחינת OC, אני מעוניין להגיע ל3.4GHZ לפחות.. שמעתי שבשניהם לא קשה להגיע ל400FBP אך אינני יודע בוודאות.. תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניתקלתי בלוח אם הזה-ASROCK P67 Transformer קישור: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P67%20Transformer שהוא בעצם ערכת השבבים החדשה-P67 עם מעבדים לתושבת-1156 משהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא. העם ניתקלם בעוד לוחות כאלה ? מה לגבי יכולות האוברקלוק שלו.רק מעבדים עם מכפלה פתוחה או שאפשר לעשות אוברקלוק גם ל-FSB ? מה לגבי תקלת הSATA .בלוחות האלה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין די די אר 2 ל-3 מבחינת איך זה בכלל עובד קראתי את המאמר הזה: http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=13484&forum=Hardware&viewmode=all לפי הבנתי זמני אחזור גדולים יותר בדידי אר 2 בגלל שהוא גם בודק שהפאקטים יצאו תקינים (אם הבנתי נכון) אבל איך זה שהוא שולח 4 יחידות מידע ביחד? ואיך זה ב3?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מערכת מחשב (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462889.0) לסביבה משולבת של פיתוח ומשחקים. אני מתלבט בין תושבת 1156 לבין 1366. אשמח להמלצה ללוח אם שמתאים לכל אחת מהתושבות הנ"ל. אני מחפש לוח אםשיש לו raid1 בחומרה (כלומר שמערכת ההפעלה אינה מודעת לקיומו של הרייד). תודה על העזרה, מקסים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, בימים האחרונים מחשב ישן שלי מודיע על בעיית זיכרון ע"י שלושה צפצופים בהדלקה. מאחר שנסיונות רבים לנקות את כרטיס הזיכרון והתושבת לא הצליחו, אני שוקל לקנות זיכרון חדש. הבעיה היא שמרוב שלוח האם ישן אז אני לא מצליח למצוא כרטיס זיכרון שעונה על הדרישות ב-manual שלו: "The mainboard accommodates two 184-pin, 2.5V DDR DIMM sockets with a total capacity of 2GB system memory." השורה הבעייתית יותר היא: "Supports DDR up to 200/266MHz memory bus" העניין הוא שגם כרטיסי ה-DDR המעטים שמצאתי עובדים בתדר 400MHz לפחות, יותר ממה שמוגדר. השאלה היא האם כרטיס של 400MHz יעבוד על לוח האם הנ"ל? (בנוסף האם עלי להתייחס לערך ה-CL?) דרך אגב, אם יש הצעות לעוד נסיונות לתקן את בעיית "שלושת הצפצופים" זה …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איכשהוא אתר צרפתי כלשהוא השיג P4 EE 720 (3.73ghz 2mb l2 1066mhz FSB) ואת הP4 630 (3.0 ghz 2mb l2 800fsb) זה לא משנה איך - מה שמשנה זה התוצאות - ככל הנראה מי שציפה שנראה כאן עוד פעם מקרה של ווילמייט-נורת'ווד יתאכזב ... התוצאות לא ממש מראות על הבדל רציני בביצועים בין ה630 ל530 , ה630 למשל עדיין מפגר בהרבה אחרי הA64 3000+ במשחקים. וככל הנראה גם הישומי 64 ביט רצים גרוע יותר על אינטל (אם כי את זה אני מודה שלא הבנתי מהכתבה שלא קראתי את כולה אלא מהקישור אליה בכתבה של האינקויירר) לינק לכתבה עם תירגום Worldlingo לאנגלית (תעבירו דפים עם הלינק בתחתית הדף ולא עם הקומבובוקס למעלה): http://www.worldlingo.com/wl/translate?wl_lp=FR-EN&wl_fl=2&wl_rurl=http%3A%2F%2Fhttp%3A%2F%2F…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי לשמור אחת מלוח אם מקולקל ללוח אם שלי כאשר הסוללה שלו תגמר. נ.ב. המחשב שלי בן 4 ועובד לפחות 4 שעות ביום כל ארבע השנים האלו.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לפני החלפה של מחשב. (שבוע הבא, אם הכל יהיה בסדר ) בעקרון אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות 3 שנים .. למשחקים כבדים , תכנות ועבודות של סטודנט.. השאלה העיקרית שעדיין לא מצאתי תשובה עליה היא האם שווה להשקיע את הכמה מאות שקלים הנוספים במעבד AMD X2 3800 ולקבל מעבד יחסית ממוצע במשחקים (אבל חזק בשימוש רגיל) (למי ששואל אני קונה 7800GT), מאשר להשקיע את השקלים ב4000+ רגיל או דומה ולקבל מעבד חזק במשחקים, אבל לקבל מעבד רגיל .. כאשר כבר באינטל יש את הHT והDUAL CORES .. דבר נוסף , האם תוכלו להביא לי ביקורות OC על המעבד הכפול ליבה 3800 ? תודה מראש,
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מחשב "מיני" אז איפה אני יכול להשיג לוח MINI ATX מה הגודל שלו, מה מומלץ? ואיפה ניתן להשיג? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.theregister.co.uk/2005/02/14/amd_price_cuts/ כדי לחגוג את יציאת ה OPTERON החדשים, הכריזה AMD על הורדת מחירים של עד כ 35% על כל סוגי המעבדים. הנה הרשימה החדשה של המחירים: http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_609,00.html
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש בידי מחשב עם מארז די גדול שעליו רשום P4 של אינטל, העניין הוא כאשר אני בודק את נתוני המחשב הוא טוען שיש לי מחשב של 667MHz פתחתי את המחשב זה לא נראה כמו P3, על המעבד יש מאורר, אך אני לא מצליח לבדוק את המעבד ולראות באיזה מהירות הוא(בגלל המאורר)! האם יכול להיות שווינדוס טועה ויש בידי מעבד חזק יותר של P4 ובגלל בעיית התקנים או משהו בסגנון הוא לא מזהה? אם כן האם זה משפיע על הביצועים של המחשב? איך אני מסדר בעיה זו? ~(המחשב הוא בין 2-3 שנים) יש לו יציאת usb חיצונית, עם מערכת הפעלה xp )
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבתי מחשב פנטיום d 3.33 ורציתי לדעת אם הd נחשב לדואל קור תודה לעוזרים אבי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם כמו שכתבתי לכם שבוע שעבר,הוצע לי מעבד-AMD ATHLON 3500 AM2 מסוג TRAY. הוצע לי לקנות את המעבד הזה עם מאוורר יותר טוב מאשר המאוורר המקורי שמגיע עם ה-BOX. ביקשתם שאתן לכם את הדגם של המאוורר שהוצע לי,אז הנה הוא לפניכם: 1- http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14672 2- והנה הלינק לאתר היצרן עצמו: http://www.tr2tt.com/products/coolers/tr2r1/tr2r1.htm בתודה מראש שי נ.ב-בעל החנות הראה לי את המאוורר שמגיע עם ה-BOX ואת המאוורר שהוא הציע לי,ולמראה עיניים בלבד המאוורר שהוא הציע לי יותר גדול ומאסיבי מאשר ה-BOX.הוא אמר שהוא נותן לי אותו באותו מחיר של ה-BOX. לסיכום: 1-האם לקחת את המאוורר שהוא הציע לי,או לקחת את המאוורר המקורי של ה-BOX?<אין לי מושג מה איזה מאוורר …
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מעבד עם בקר זכרון מובנה מגביל מהירות של RAM-כלומר, אם יש לי מעבד שכתוב שהוא תומך בזכרון עד מהירות 1600Mhz, אז אם אני אשתמש בזכרון מהיר יותר, למשל 2133Mhz, הוא לא ישתמש בזה, והביצועים יהיו כמו 1600Mhz? ואם אני עושה OC למעבד, אז אני יכול להשתמש בRAM מהיר יותר, נכון? דרך אגב, אשמח אם תענו לי תשובה חד משמעית, כי לפעמים די מתחמקים לי מתשובות ברורות תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובנוסף, האם הוא קריטי יותר מההבדל בין CL9 ל CL11 ? מדובר על 8 גיגה בשבב יחיד (מתלבט: קורסייר או ג'י-סקיל) תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי יש לי לוח שעובד על 3 סטיק אני רוצה להוסיף זכרון אז איזה סוג של זיכרון אני צריך ? העם אפשר לקנות 3 סטיק מאותו סוג ,או שצריך לקנות זכרונות שבאות בחבילה של 3
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי מתיישן ואני מתלבט בין שדרוג קטן של עד 1000-1200 ש:ח או לסחוב עוד קצת עם המחשב הזה עד שיימאס לי ולעשות שדרוג גדול יותר המחשב משמש לעבודה (תכנות) ומשחקים.. במשחקים האיטיות כבר ממש מורגשת (1280*1024) ויש כוונה לשדרג מסך ל FHD קצת אחרכך (ללא קשר לשדרוג המחשב) המפרט שלי: Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2448 MHz (9 x 272) Motherboard Name Abit AB9 Pro (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 6144 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Mushkin 991558 (996558) 2 GB …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם יש בעיה להרכיב 2 כרטיסי זיכרון מחברות שונות והאם יש הבדל בין דגם אחד למשנהו (שני הכרטיסים הם DDR) יש לי מחשב ישן יחסים עם 512MB RAM ורציתי לעשות לו שדרוג קל, קניתי את כרטיס הזכרון הבא: Kingston KVR400X64C3A/512 DDR, 512MB, 400MHz PC 3200 64bit וכשאני מרכיב את השניים ביחד המחשב לא מזהה אותם כלל או שהוא מזהה רק אחד מהם.. יכול להיות שיש איזו אי תאימות בין השניים ? הכרטיס השני הוא: Memory DRAM Description: ADBGB1916, 512, 64MX64, 4B/SSTL2, 8K/64ms, 184, (32MX8)*16 Company: A-Data Technology אולי הוא לא PC3200 ? או שזה לא משנה ממש ? הלוח אם הוא: Gigabyte GA-K8NS Bus Type AMD Hammer Real Clock 200 MHz Effective Clock 200 MHz Memory Bus Propert…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם! ההתלבטות שלי זה האם לקחת את הQ6700 ובין הE8400.(למשחקים) אני יודע שהיום הE8400 יקח בביצועים(לא בהמון) אבל לעתיד, לא שווה להשקיע בQ6700? ומי מביא ביצועים יותר טובים בGTA4?(עכשיו תגידו משחק אחד לא אמת מידה, אבל זה חשוב) ובמידה ואני אקח אותו... אז שאר המפרט יתאים לו?(ספק, קירור) ***אם אפשר מבחני ביצועים שלהם*** תודה המפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1(שנוי במחלוקת כרגע) ¤890.00 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ¤120.00 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤467.00 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤220.00 Leadtek nVidia GeForce GTX260 Extreme+ 896MB 216SP CPIe, יחידות 1 ¤1,099.00 Western Digital …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מעבד חזק יותר ? P4 3GHZ 800 L2 2MB 775 או AMD SEMPRON 3GHZ L2 256KB AM2 ? פשוט קיבלתי חינם את הסמפרון וחשבתי לקנות לוח אם AM2 או AM2+ במחיר 250 ש"ח כדי לשדרג את המערכת . יש לי זיכרון 2GB DDR2 עם המערכת הישנה P4 יש לי זיכרון נמוך יחסית 768MB DDR1 לוח אם יש עם ציפסט של SIS
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-