עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by uziliv,

שלום קיבלתי עכשיו מחשב נייד - dell inspiron 15R 5520. המחשב כולל ארבע כניסות usb 3.0. מותקן עליו windows 7 64bit sp1. חיברתי אליו את הדיסק החיצוני שלי WD Passport 1TB, שגם עליו כתוב במפורש כי הוא תומך ב-usb 3.0 הדיסק הפנימי של המחשב הוא seagate ST1000LM024. גם אחרי כמה שעות עם נציגי השירות של dell ברשת ואחרי שעידכנתי את ה- firmware של הדיסק החיצוני ואחרי שנציגי השירות עידכנו את כל הדרייברים, עדיין קצב ההעברה של קבצים מהדיסק החיצוני לדיסק של המחשב הוא 30-60mb/s. האם לא אמורים להיות קצבים גבוהים הרבה יותר עם usb 3.0? יש טעם לקחת את המחשב למעבדה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו.. הוא צפוף בכסף....אז הוא החליט ללכת על מעבד AMD Semrpon 2800+ 64bit socket 754 ועכשיו הוא מתלבט לגבי לוח..יש לו כרטיס מסך רדאון 9500 בתושבת AGP..וחשבנו לקחת את הGAK8U של ג'יגה בייט..השאלה היא האם יש משהו אחר מומלץ בתחום ה350 ש"ח? אגב האם הכרטיס המובנה שיש בלוחות רבים המבוססית NF4, ה-6100, יש מצב שהוא יתן ביצועים טובים יותר מהרדאון?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם.. אני פתחתי כמה ת'רדים כבר בקשר ללוח אם שלי שה- DUAL CHANNEL DDR לא עובד... ואף אחד לא הצליח לתת לי תשובה איך לתקן את זה אז החלטתי לקחת את זה לחנות אז קיצר דיברתי עם החנות שקניתי מהם את הלוח (פנדה) ונתתי את הלוח לפני שבוע ועד עכשיו לא אמרו לי מה קורה איתו אז עכשיו דיברתי עם החנות שמהם קניתי את כל המחשב, שהם הזמינו את הלוח מפנדה (השירות שם חרא ד"א) והם אמרו לי לבחור לוח אם אחר במקום מה שהיה לי (8RDA+) אז.. איזה לוח אם אתם ממליצים עד 1000 שקלים? אני צריך כמה דברים הכי חשוב שיהיה לו ביצועים ממש טובים! שיהיה בבאס של 333 עם תמיכה בזכרונות DDR 400 אם אפשר DUAL CHANNEL (ועדיף שיעבוד הפעם) כרטיס רשת ONBOARD וכמעט הדבר הכי חשוב אני רוצה שיהיה לו ממש אב…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by amit27,

אני רוצה לשדרג ללוח ASUS P5B DELUXE שהוא תומך בזכרונות ddr2 800mhz, אם אני שם על הלוח הזה זיכרונות ddr2 533 mhz אז זה יעבוד לי ? תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ro-K,

מעבד AMD64 3000 s939 הטמפ' לא גבוהה מידי?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by the_lighting,

איך עושים שהמכפלה תהיה תמיד 9 בלוח ds3p?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מס' שאלות : 1. האם כדאי לחכות ש -AMD יצאו עם מעבדי 64 ביט עם שתי ליבות ( מתי זה אמור לקרות ובכמה יתמחרו אותם ? ) או כבר לקנות מעבד AMD 3500 64 ביט כבר עכשו. 2. האם למעבד AMD 3500 0.9 939 PIN יש טכנולגיה של HT דומה לזו של אינטל ? 3. אני שוקל לקנות לוח אם Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - השאלה היא אם אני יוכל להוסיף בעתיד ללוח כזה מעבד עם שתי ליבות , האם הדבר כרוך רק בעדכון ביוס או שאני ממש יצטרך לוח חדש ? 4. האם כדאי להזמין מחול ( דודה שלי צריכה להגיע במאי הקרוב , כך שאין לי עלות משלוח ) הבעיה שלא תהיה אחריות אבל המחיר הרבה יותר זול. AMD 3500 939 PIN - בפנדה נמכר ב -1665 ש"ח ובחול ראיתי אותו רק ב - 183 דולר : http://www.epinx.com/Components%20and%20Per…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ilansnet,

אז ככה קניתי את המערכת שמופיעה אצלי תחת "מפרט מחשב" העיניין הוא כזה כרטיסי הזכרוון הם 12 גיגה של מושקין מהירות 1866 כשקיבלי את המחשב כשהיה את מסך הפתיחה כתוב היה 1333 נכנסתי לביוס ושיניתי ל כפול 14 אכשיו זה מזהה 1866 השאלה האם זה יכול להזיק או שפשוט היה צורך לקנפג כמובן שלאמתוכנן אוברקלוק האם אני מפספס משהו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. תקציב : עד 4000 ש"ח מחשב נוכחי : DualCore Intel Core i3-2100 + קירור למעבד Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only Biostar TH67B Dell U2412M ,1920x1200 FSP EPSILON 80+ 500W Kingston 4GB DDR3 1333 AMD Radeon HD 6850 אני מעוניין במעבד הכי חזק שאפשר למצוא בסכום הזה , אם צריך אני מוכן לעבור את ה4000 ש"ח , שאלה : כדי או יש צורך במעבד 6 ליבות ? סיבה: The Saboteur לא פועל טוב , Arma 2 בכלל לא פועל טוב וגם אני בטוח שאני לא יכול להריץ את המשחקים החדשים עם המעבד הזה ואל תרדו עלי ,אני לא כל כך מבין בעסק הזה בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי לוח של גי'גה בייט 945GCMX-S2 ועד היום היה לי מעבד E2200 והיום הביאו לי מעבד E5300 הרכבתי הכול טוב ויפה והוא הוא עובד לי עעל מהירות 1.2 והאוורסט מזהה אותו כE5300 2.6 ולפי היצרן הלוח תומך מה עליי לעשות שהוא יעבוד כמו שצריך?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הכירו את הנייד הראשון של החברה הסינית שיבוסס על מעבדי ה-Ryzen, בתור תוספת מבורכת להיצע המצומצמת להיצע הקיים לכתבה

12. 1. ראיתי שקיימים כמה לוחות כאלה (DFI INFINITY NF3 למשל), אבל לא מצאתי בארץ... למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג לוח כזה (לא בהכרח של DFI)? 2. יש לי זכרונות DDR400, האם הם יעבדו בלוח שעובד עם DDR2?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, ראשית אני צריך לוח אם + מעבד חזקים מאוד בשביל מישחקים גרפיקה, בקיצור מכונה שתעבוד הרבה זמן חשבתי על מעבד AMD OPTERON 170 X2 רציתי לקבל עליו קצת יותר אינפורמציה והשוואות והשוואת בגרפיקה כי הציעו לי גם 3800 X2 ואני לא יודע מה לקחת ומה מהם טוב לביצועים שלי ולדברים שאני צריך שזה בעיקר גרפיקה ותוכנות. אני חושב שאני צריך NFORCE 4 כי זה טוב לגרפיקה או שזה לא משנה? אגב רציתי לדעת אם יש הפרש גדול בין 3500 ,לאופטרון, ו 3800X2 תודה רבה.. מחכה לתשובה בקשר לאופטרון אני מדבר על : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=3879

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by spider272,

האם עידכון ביוס ללוח EP45-UD3LR מF5 לF11 יתן שיפור ביצועים?או סתם מומלץ? או להשאר עם ה F5?

15. לפי דליפה של מבחני Geekbench 4 , מעבד רייזן צבר מעל 61 אלף נקודות, בעוד שמעבד אינטל שעולה כפול, צבר רק קרוב ל - 47 אלף נקודות במבחן כל הליבות. מעניין יהיה לראות מה המצב בעולם האמיתי על תוכנות יצירת תוכן למיניהן. בינתיים, בהחלט יש למה לצפות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by elik50,

אני קונה מחשב לסימולטור ואני מתלבט בין שתי אופציות- או 1 גיגה 800 MHZ (קינגסטו מקורי) או 2 גיגה 667 MHZ (קינגסטו מקורי) מה אתם אומרים ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ykg,

היי, יש לי מחשב ישן שמשמש לצורך גלישה ואני מעוניין לשדרג אותו. מותקן בו הלוח הנ"ל ויש לי כמה שאלות לפי ה-Spec הזה http://www.cnet.com/products/abit-ip35-motherboard-atx-lga775-socket-p35/specs/ הזכרון שמותקן בו הוא למיטב זכרוני הוא RDRAM (סוג שנכחד מהעולם) אולם לפי המפרט יש בו מקום רק ל-DDR2 SDRAM. יכול להיות שזה אותו ה-SLOT או שאני טועה ויש לי DDR2 SDRAM. בכל מקרה האם ניתן להשיג היום את הזכרון DDR2 SDRAM לגבי הוספה של זיכרון אני פשוט מכניס וזהו? צריך לקנפג משהו בביוס לגבי ההארד דיסק, רשום במפרט ATA-300 - connector(s): 6 x 7pin Serial ATA - 6 , זה SATA1? האם ניתן לחבר לזה הארד דיסקים שתומכים ב-SATA2? הייתי רוצה לשדרג את ההארד דיסק והשאלה אם מה שמוכרים היום בחנויות יתאים ל…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shemiraz,

בהתחשב בעובדה שאצטרך לקנות גם לוח אם חדש וגם זכרונות חדשים אם אבחר ב core i7 האם אפשר להסתפק ב q9650 או ב q9550 שכן המעבדים עצמם עולים בערך אותו דבר האם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי? המטרה היא משחקים ואל תגידו לי לקנות e8400 כי זו לא השאלה שלי אני משדרג ל 4 ליבות בלבד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אתמול קיבלתי את השדרוג למחשב שלי: מעבד - AMD ATHLON XP 2800 זכרון - GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs לוח אם חדש - Gigabyte GA-7N400E-L ברשותי כרטיס מסך - GeFORCE 3 - TI 200 - inno3d הלוח אם תומך בAGP X4/X8 והכרטיס מסך הוא X4. כאשר אני מנסה להכניס את הכרטיס ללוח אם, ושאני מפעיל את המחשב הכרטיס מסך לא עובד, כלומר לא מקבל חשמל בכלל. גם המסך לא עובד וגם המאוורר לא עובד. בחוברת של לוח האם רשום שאם יש כרטיס שהוא גם AGP X2 וגם X4 אז צריך להחליף בג'מפר. אני חושב שהכרטיס מסך הוא גם X2 כי יש לו 2 חריצים. עכשיו אני לא יודע אם הגמפר הוא על לוח האם או על הכרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי להפעיל את כרטיס המסך. ניסיתי את כרטיס המסך על לוח אם אחר, שתומך בX2 ובX4 וזה עבד, אז זה בט…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rost1k,

שלום מה יותר טוב לגיימינג ויותר חזק? I3 2100 או AMD 945 עם OC - STOCK 3.0 עם OC אני יכול להגיע ל3.6 עד 3.8 בערך הAMD יותר טוב המצב הזה? או שהI3? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rony1880,

היי ראיתי שיש הבדל בליבה השלישית , עד כ10 מעלות . מדוע?,יש סיכוי שהמעבד יתקלקל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Psychedelic,

G.Skill DDR 400MHZ PC3200 512MB CAS2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3282&catcode=498 OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3410&catcode=278 מה עדיף למשחקים? אם יש לכם הצעות משלכם ... חופשי תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז, אחרי כל מבחני הביצועים וכו' בהתחשב במצב כיום בשוק, מה עדיף יותר? מעבד מהיר בעל שתי ליבות, או קצת יותר איטי אבל עם 4 ליבות? ואם לוקחים מהירות זהה, נניח מעבד כמו QX9650 לעומת E8500 (הE8500 קצת יותר מהיר בMHZ) מי עדיף למשחקים? יתן יותר ביצועים (אם בכלל) ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by wArezm0n,

יש לי Crucial Ballstix Tracer PC4000 DDR500 512MB שני סטיקים אבל הבעיה שהם לא רצים במהירות DDR500 ובמקום המהירות הזאת הם רצים בDDR400 ואני לא יודע למה בבקשה תגיד לי איך מתקנים את זה ויש לי עוד בעיה עם הכונן קשיח שמופיע כאילו הוא מחובר בIDE אבל הוא מחובר בSATA. המפרט שלי: CPU::AMD64 3500+ Winchester 90nm Motherboard::DFI LanParty nF4 Ultra-D GFX::Crucial Radeon X850 XT RAM::Crucial Ballstix Tracer DDR500 512MB*2 HD::Seagate SATA 160GB (8MB) 7,200 RPM NCQ PSU::Enermax 485w with SFMA Case::CM Wavemaster Silver Aluminium

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ברצוני לקנות HTPC עם לוח אם של GYGABYTE Z68 עם יציאת DVI + HDMI שיתבסס על כרטיס המסך של המעבד i5. אני לא מתכוון לשים כרטיס מסך נפרד. האם אוכל לחבר בו זמנית מסך מחשב ליציאת ה DVI לקבלת תמונה ומסך LCD ליציאת ה HDMI לקבל תמונה + סאונד? או שחיבור כפול מחייב כרטיס מסך? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים