מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכולם! אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים, לוח אם ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066, כרטיס מסך Nvidia 8800GT ZOTAC. חשבתי לקחת את המעבד E7200, אולם נאמר לי ע"י חבר כי הE6750 יתן ביצועים הרבה יותר טובים במשחקים. ההפרש במחיר בינהם הוא כ250 שקל (כמעט 40 אחוז). האם שווה להשקיע ב"שדרוג" הזה? תודה אורי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ראיתי באתרים בחול שהתחילו להתווכח שעדיף לקנות 2 זיכרונות של 2G מאשר 1 של 4G, עכשיו אני במצב של קניית מחשב חדש וראיתי שזה מה שהולך עכשיו Kingston 4GB DDR3 1333 ובנוסף יש גם את אלו Kingston DDR3 2G 1600 HYPER X 2Gb 1600 KINGSTON HYPER X ודבר ששמתי לב אליו שבאתר של TMS התמונה של ה4G מוצג כ2 http://tms.co.il/pictures/products/big/K4G1333.jpg זה בעצם 2X2G במחיר של 1X4G ? או שסתם דפקו תמונה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10588
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד.אני מעוניין קצת להאיץ את הענינים,השימושים שלי הם בעיקר התקנת מערכות הפעלה שונות כמו ויסטה ווינדוס 7 ואני מעוניין שהן ירוצו חלק כמה שאפשר.חשבתי לשדרג למעבד E8400 ,ללוח גיגהבייט E43-DS3 ולזכרון OCZ 4 GB 800 MHZ .מה אתם אומרים? האם באמת כדאי ולמרות שזה לא פורום שקשור לספקים.האם הספק הנוכחי יחזיק גם את השדרוג לשילוש הנ"ל? תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה. אני מעוניין לרכוש לוח אם (הקודם הלך) עד סכום של 350 ש"ח. יש לי מעבד E6750 של אינטל. צריך להיות בלוח: כרטיס מסך מובנה טוב, עדיף 4500HD של אינטל. כרטיס קול מובנה כמובן עם 5.1 ומעלה. חיבורי SATA2. יציאות של הכרטיס מסך: חייב DVI עדיף אם יהיה HDMI גם אבל לא במקום ה DVI. זיכרון DDR2 שמתאים ל 800Mhz (זה מה שיש לי כרגע ואני לא מעוניין להשקיע יותר). יכול להיות גם לוח קומבו אך צריך שני סלוטים ל DDR2. הלוח צריך להיות אמין וטוב. לא צריך את כל שאר הדברים כמו SLI וכו'. מכיוון שקשה למצוא דבר כזה, אם יש בזול יותר לוח שמתאים להכל רק שהוא עם DDR3 אז אני אקנה סלוט זיכרון DDR3 ב 120 ש"ח. עדיף שלא. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לרכוש לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים למחשב המיועד למשחקים. המעבד המתוכנן הוא i5 2500k ואני רוצה לבצע בו OC קל-בינוני. האם לוח האם GA-P67A-UD3-B3, שמומלץ באתר בכל דיון שני, מתאים לביצוע OC קל-בינוני? אם לא, האם יש לוח אם באותו סדר גודל של מחיר שמתאים לכך יותר? תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה יש לי מגירה נישלפת לHD יש אפשרות להוציא אותו כאשר המחשבב עובד כאשר התקנתי את הדריברים ללוח האם הופיע לי אפשרות "במחשב שלי" כ עוד הרדיסק שהשם שלו הוא "removabel disk" או משהו כזה יש לי לוח של ג'יגביית 7VRXP תצילו אותי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני קנייה של לוח טוב, מחפש לוח יציב, חדיש(עם SATA), ובעל יכולות OC מכובדות, כרגע 2 החברות שאני מתלבט בינהן הן ABIT וEPOX. יש המלצה למישהו אוליי? נסיון ? תודה...! kfir@jesta.co.il
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רק 3 המחשב איך אני יכול להוסיף בדרך עקיפין רדך מחשב אחר מעבד או זיכרונות... אם למישהו יש פיתרון תרשמו לי בבקשה ל-160885414 תודה אנשים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באחד מהת'רדים האחרים נאמר לי שעדיף לי לא לקנות את ה-2600 אלא את ה2500 בגלל ביצועים יותר מהירים. קודם כל אם אפשר בבקשה הסבר יותר מעמיק, וב' -איך דבר כזה קורה שחברה משחררת מוצר יותר מתקדם, יותר יקר והוא פחות טוב מבחינת ביצוע? ??? ארז
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב מערכת ששימושה העיקרי משחקים ובנוסף קולנוע ביתי (המחשב יהיה מחובר לאחלה טלוויזיה חדשה של פיליפס). אין לי צרכים יוצאי דופן, בגדול אני מעוניין במוצרים איכותיים ובאפשרות לשדרוגים עתידיים (דוגמת הוספת כרטיס מסך ב-SLI). אני מעוניין לבצע OC ברמה התחלתית (זה יהיה הנסיון הראשון שלי בתחום), מה שפשוט לביצוע ולא מצריך חומרה מקצועית, או לפחות לא חומרה ייעודית יקרה. הרכיבים שבחרתי עד עכשיו: Intel Core i5-2500K (Sandy Bridge, 4 cores, 3.3 GHz, 6 MB L3) SCYTHE MUGEN II Nvidia GTX570 1280MB GDDR5 (some manufacturer...) G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D לגבי לוח האם, מה שאני רואה שאנשים ממליצים באתר הזה ובאחרים הם בעיקר שני לוחות: Gigabyte GA…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ספקית השבבים הגדולה ביותר בשוק עבור חברות אחרות מציגה נתונים אופטימיים עבור ליטוגרפיית הדור הבא, עם תכנון לייצור בהיקפים מסחריים החל מתחילת השנה הבאה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח GIGABYTE GA-Z170-HD3P, בלוח הקודם היה לי יציאת SPDIF COAX והייתי מחבר כבל למגבר, בלוח החדש אני רואה שיש רק יציאות PL 3.5mm, איפה אפשר לקנות מתאם ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההשקה של דור ליבות העיבוד הבא מבית מפתחת השבבים מתקרבת לאיטה, ואנחנו זוכים לעוד כמה פרטי מידע מסקרנים אנחנו מגיעים עוד רגע לאמצע שנת 2016, ומכאן כבר ניתן לראות את שנת 2017 אי שם מעבר לאופק – חלון הזמנים המשוער בו אנחנו אמורים לראות סוף כל סוף את המעבדים הצרכניים הראשונים של AMD שיבוססו על אקכיטקטורת ה-Zen החדשה, וינסו לגרום לנו לשכוח שש שנות Bulldozer מאכזבות. תמונה חדשה מתוך מצגת של מפתחת השבבים אשר מצאה את דרכה אל הרשת מאשררת את ההבטחה שלה לשיפור "נטו" של 40 אחוזים (במונחי IPC – מספר פעולות שמבוצעות בכל דופק שעון) בביצועי ליבות ה-Zen לעומת ליבות ה-Excavator מדור ה-Bulldozer הסופי – בתוספת למה שנראה כמו הכפלה של הביצועים עבור מעבדי ה-Summit Ridge העתידיים (שיגי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצא לי לקרוא את החידושים שיהיו במעבדים בWIKIPEDIA....אפשר לומר שאת מה שהבנתי - הייתי אומר שפרט לעובדה שהם שיפרו את המצב של הכרטיס מסך (שלא מעניין אותי בכלל כי אני גיימר עם כרטיס הרבה יותר רציני) - לא הבנתי כלום ! http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture) אשמח לעזרה בהסבר על המשמעות בעבודה יומיומית איפה יתבטא כל אחד מהשיפורים : Compared to Ivy Bridge (expected): Twice the vector processing performance. - מה זה ? At least 10% sequential CPU performance increase (8 execution ports per core versus 6). - זה גם מובן אך לא משמעותי ! Up to double the performance of the integrated GPU. (Haswell GT3 vs Ivy Bridge HD4000) - טוב את זה הבנתי :-) Confirmed new features: …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במשחקים....... נגיד יש אותו מפרט לאינטל ו ל amd (מפרט די טוב למשחקים) וניקח סוקט 700 ו... לכל אחד מהם כיוון שלאינטל הכי חדש סוקט 775 ול amd 939 אז בכמה אחוזים amd יעקוף את אינטל בהרצת משחקים?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קראתי את הסטיקי אבל לא מצאתי תשובה. מה ההבדל והאם הוא שווה 500-600 שקל?
-
- 25 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכתבה המלאה: http://www.xbitlabs.com/news/mobile/display/20060414150548.html אבל אינטל לא אישרה את הידיעה. אבל כנראה זה נכון
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 לוחות אם של גיגה ביט למעבדי AMD הראשון GA-790XT-USB3 השני GA-MA78LMT-US2H מה שמושך אותי בראשון זה בתמיכה שלו בUSB3 והתמיכה שלו ב-CrossFireX פחות שימושית לי כי אני לא קונה כרטיס מסך של ATI וגם אני מאמין שאם אני ישדרג אני יעדיף להחליף לכרטיס חדש יותר ולא לעוד כרטיס שיעבוד במקביל מה לפי דעתכם עדיף? ההבדל בין USB2 לUSB3 הוא מורגש שכדי לשלם עוד בשביל לקבל אותו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם הנ"ל עכשיו רציתי לעדכן ביוס מהאתר הנ"ל: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2843 הורדתי והכל אך הוא לא נותן לי להתקין מכיוון שיש לי מערכת 64 ביט והוא אומר לי להוריד, אך אינני מוצא. מה עושים? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מרגיש כי המעבד והזכרון לא כ"כ מספיקים לי כ"כ (E4500 לוח של MSI 945 ו 2GB זכרון...) והלוח מגביל אותי מאוד מבחינת שדרוג ו OC. הייתי רוצה לשדרג וכאן גם נכנסת השאלה האם כדאי בתקציב כזה לשדרג ואיזו תוספת ביצועים אני כבר אקבל? יש לי 4870 וספק מסריח 500W של EZCOOL... תקציב מק' 1300 וחריגה 150 מק'. מחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטי HD. כרגע המעבד על OC של 2.79 וזה המק' שאפשר עם הלוח הזה... חשבתי על השילוש הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717296 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-motherboard&db68907=68914 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739993 3GB ולא 4 בגלל מערכת הפעלה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על לוחות תוצרת ZOTAC בברכה, דוד
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, שאלה קצת מוזרה, קניתי מחשב לאחרונה והזמנתי לוח אם Gigabyte דגם GA-G31M-ES2L ומשום מה קיבלתי לוח אם של MSI .. אני לא זוכר איזה דגם.. אבל לא נראה לי שאחד ממש מיוחד.. מה זו החברה הזו (MSI) נדפקתי? שווה לי לעשות רעש בשביל להחליף? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה על לוח לקונרו, שאינו DFI 975X אבל עדיין יאפשר לי לעשות OC מכובד, כלומר באס של 360 ללא בעיות יציבות. משהו שעולה פחות או יותר אותו דבר. או להפנות אותי לאתר עם השוואות של לוחות. האם יש לוח 965X טוב ולא יקר שיאפשר לי OC כפי שציינתי למעלה? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-