עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tomer99r,

שלום , כרגע אני משתמש במחשב עם מעבד Intel® Core2 Extreme CPU X9650 @ 3.00GHz , לח אם P5K של אסוס ו4 ג'יגה זיכרון DDR2 , רציתי לדעת האם שווה בכלל להחליף את המעבד או לפחות את לוח האם והזכרון בכדי להשיג ביצועים טובים יותר אודה לכם מראש על תגובה מהירה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sagi_10,

קיבלתי כמה הצעות מענינות מאוד: g.skill 512x2 pc3200 400mhtz 2.2.2.5 1gbfx(tccd) pqi 512x2 pc4000 500mhtz (tccd) pdp )אין לי א ת הדגם המדיוק אבל הם tccd כולם עולים בערך אותו הדבר אבל מה עדיף??(על תגידו לי שיש דברים אחרים במסגרת אותו התקציב אני פשוט משיג אותם במחירים ממש זולים{850}ויש אחריות..) אני אגיע איתם ל-660 מגה הרץ?? (לא משנה לי על איזה תזמונים אבל לא תיזמונים ממש גרועים במהירות הזאת..) נ.ב המודרבורד שלי יכול לתת עד 2.9v....

4. עיינתי בנעוצים ולא קיבלתי את מבוקשי. השאלה היא די פשוטה: נאמר לי שיש מעבדים שהם הדמיה של ליבה כפולה ויש כאלו שהם כפולי ליבה אמיתיים. האם זה נכון? אם כן, אז מה ההבדל? למי מהחברות אינטל/AMD יש מעבדים כפולי ליבה אמיתיים ומה הדגם/שם של המעבדים? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SilentBob,

עדיין לא השגתם לעצמכם מחשב חלונות מלא בעל מימדים דומים לכונן USB נייד? עוד ועוד אפשרויות מעניינות עבורכם נוספות לשוק עם כל יום שעובר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Fighting Falcon,

אני רוצה לקנות מחשב ונתנו לי כמה הצעות לגבי לוח אם ! הם אמרו שהלוח אם של -Assus הכי טוב מה הייתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ndori,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה עדיף לי לקחת: מעבד: 2.6Ghz pentium 4 prossecor with HT technology and 800Mhz FSB (northwood) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 400Mhz או: מעבד: 3.06Ghz pentium 4 prossecor with 512 cache (northwood צודק התבלבלתי) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 333Mhz כמובן שהלוח אם של הראשון הוא חדיש יותר.... אם לא הבנתם אז המעבד של הראשון הוא מהסוג החדש יותר ולכן גם תומך בזיכרון מהיר יותר אבל לשני מהירות המעבד גבוהה יותר שניהם עולים לי בערך אותו הדבר אז מה עדיף? בנוסף רציתי לדעת בקשר לכוננים קשיחים....אני יכול לקחת כונן קשיח 120 גיגה עם 8 מגה בית בפר אבל יש שני סוגים אחד IDE והשני serial ATA ואני לא יודע מה ההבדל ....הם עולים אותו הדב…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המעבד שלי הוא אינטל 2.53 אני קונה לוח אם אני רוצה לוח טוב חזק לאברקלוק תקציב 600 700 לאינטל הלוח הקודם הצלחתי להגיע לה 3.06 אני רוצה לוח אם טוב לאינטל שיכל להחזיק מעמד גם בעתיד שאני ילחליף מעבד .

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dress,

שלום, יש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג DDR400 http://img440.imageshack.us/my.php?image=00000qq5.jpg (מתוך החוברת של לוח האם) אני רוצה להרחיב את הזיכרון, אבל אני רואה שישנם זיכרונות DDR מסוג: DDR400 CL2 ומסוג DDR400 CL3 1. מה משמעות ה-CL 2. האם אני יכול לקנות זיכרון CL2 או CL3 ? תודה רבה וחג שמח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. תקציב : עד 4000 ש"ח מחשב נוכחי : DualCore Intel Core i3-2100 + קירור למעבד Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only Biostar TH67B Dell U2412M ,1920x1200 FSP EPSILON 80+ 500W Kingston 4GB DDR3 1333 AMD Radeon HD 6850 אני מעוניין במעבד הכי חזק שאפשר למצוא בסכום הזה , אם צריך אני מוכן לעבור את ה4000 ש"ח , שאלה : כדי או יש צורך במעבד 6 ליבות ? סיבה: The Saboteur לא פועל טוב , Arma 2 בכלל לא פועל טוב וגם אני בטוח שאני לא יכול להריץ את המשחקים החדשים עם המעבד הזה ואל תרדו עלי ,אני לא כל כך מבין בעסק הזה בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. התקנתי עוד 2GB זיכרון במחשב, ה CPUZ מזהה אותו ואומר לי שסה"כ יש קצת מעל 3GB אבל כשאני נכנס למחשב שלי בלחיצה ימנית>מאפיינים הוא לא מופיע. צריך איזשהו עדכון? בתודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by an303042,

שלום לכולם, יש לי מחשב לשימושים מישניים עם Athlon 64 x2 4400. יש בו כרגע 4gb 800mhz RAM, בשני dimms. מצאתי זרוקים אצלי שני סטיקים של 1gb כל אחד, אבל 533mhz, ממחשב עוד יותר ישן. אתם מבינים לאן זה הולך? אם אוסיף אותם, אני מוריד את כל ה 6gb ל 533, אבל יש לי 6gb. או שאשאר עם 4gb ב 800mhz. מה אומרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אשמח לקבל המלצות לקניית לוח באמזון עד 100$ מבוסס B450 מיועד להריץ מעבד 3200G בלי אובר קלוקינג, בלי משחקים לשימוש ביתי בגדול.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dor_g,

שלום! ברשותי 2 זכרונות של GSKILL 2 GB כל זיכרון F3-10666CL9D-4GBNQ DDR-3-1333 SPD-CL9 האם אני יוכל לצרף להם עוד 2 זכרונות של 8? הזכרונות הם מחברה אחרת ונראה לי שגם עם תדר שונה ו CL שונה מה אומר ה CL? (אני רואה שיש 9 יש 4 יש כל מני) ולשאלה העיקרית: האם אני אוכל לצרף אחד מהזכרונות האלה? http://ksp.co.il/?uin=17303 http://ksp.co.il/?uin=17295 במידה וכן איזה מהם יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nir8e,

יש לי מחשב נוסף שמותקנת עליו מערכת ההפעלה חלונות 8 (פרו) במנהל ההתקנים כתוב DISPLAY ADAPTERS: Intel® G41 Express Chipset (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) למיטב הבנתי מדובר בדרייבר של כ.מסך מובנה המערכת מזהה את הכ.מסך וערכי הרזולוציה תואמים את סוג מסך המחשב (LG) שגם אותו המערכת מזהה. לכרטיס מסך המובנה 2 יציאות ! ובמערכת הXP שהיתה מותקנת לפני היתה אפשרות להחליף בין המסך הראשי לטלויזיה או להראות את 2 המסכים באותו הזמן (במצב מראה). משום מה האפשרות לא קיימת במערכת חלונות 8, ניסיתי להוריד דרייברים אבל הם לא מתאימים למערכת ההפעלה. מה אפשר לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Lev-UFO-Child,

אני רוצה לשדרג את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זכרון כמובן ששדרוג כל אחד מהם גורם לשדרוג השני, מה שגרם לקנייה של כל השילוש. אני קונה ב[צונזר] ויש לי כמה דברים שהם "חובה" זכרונות של לפחות 333MHZ, כרטיס מסך בלוח אם וכרטיס קול בלוח אם (כלומר לוח אם NFORCE 2 עם IGP), ומעבד הנמוך ביותר שיהיה מסדרת האתלון XP (עדיף 0.13 מיקרון, אני מכיוון שאני לא רואה את עצמי עושה OC בזמן הקרוב זה לא ממש משנה לי) חשבתי על הדבר הבא: Athlon XP 1800+ 450 256MB DDR 333MHZ generic 180 epox nforce 2 MB with IGP 780 סה"כ יוצא 1410 (לפי חישוב מהיר שלי) יש למישהו הצעות לשיפור במסגרת התקציב (אני קונה עוד דברים, אבל אלה הדברים שאני לא בטוח בקשר אליהם)? נ.ב < זהו לא המקום לשאול שאלות שכאלו >

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. צ'יפסט: יש לי את שני הצ'יפסטים הבאים: 1. VIA VT82C694Z (VIA Apollo Pro133Z 2. VIA VT82C686A PCIset מה יתן לי העידכון של הדריבר לצ'יפסטים? הארד דיסק: יש לי כרגע הרדיסק של מקסטור 40GB, אני מעוניין לקנות הארד דיסק של 60GB עם 8MB Buffer. של איזה יצרן כדי לקנות? מה המחיר של הארד דיסק כזה? זיכרון: יש לי כרגע סטיק אחד של 128MB SDRAM, אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד של 512MB SDRAM האם זה בסדר שיש שני סטיקים שונים בגודלם? מה מחיר של סטיק כזה? נ.ב. תתיחסו בבקשה למפרט שלי, במיוחד ללוח אם ולמעבד

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב שיהיה טוב למשחקים כשהלכתי לקבל הצעת מחיר הציוע לי לקנות Athlon 64 3200+ (S-939) האם מדובר במעבד טוב? כמה טוב אם כן? אומנם אני יודע שמעבדי אינטל עובדים אחרת אבל איך הייתם משווים אותו לאינטל? בבקשה תעזרו לי כי אני לא רוצה לקנות סתם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בכנס שערכה היום אינטל על ארכיטקטורת המעבדים העתידיים שלה (לא רק למען האמת, גם מאיצים גרפיים ועוד) התגלה לא מעט מידע מעניין. מה שישר קפץ לי לעין הם 2 דברים, העובדה שב 2019 יהיו מעבדי 10NM, והעובדה שרק ב 2021 הם יגיעו ל 7NM (להזכירכם AMD תהיה שם ב 2019). כמו כן קיבלנו עוד מידע על המאיצים הגרפיים העתידיים של אינטל, שיקראו Xe : https://www.anandtech.com/show/13699/intel-architecture-day-2018-core-future-hybrid-x86 כמו כן אינטל נוטשת את הגישה המונוליטית של שבב אחד גדול ועובדת ל"שבבונים" (CHIPLETS) מאוד בדומה לגישה ש AMD נקטה עם רייזן: https://www.anandtech.com/show/13699/intel-architecture-day-2018-core-future-hybrid-x86/6

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה המעבד יהיה כמעט בטוח E6400 C2D עכשיו לוח אני מתלבט בין מספר לוחות Dfi Infinity 975X /G GAG1975XC Gigabyte GA965PDS3 Gigabyte GA965PDS4 Gigabyte אני רוצה להגיע ל OC מכובד לפחות של 3.5 ומעלה ( אפילו לעלות לרף ה 3.8 ) ראיתי במאגר ההמהרה בחור שהגיע עם הלוח הזה GA965PDS4 Gigabyte לתוצאה הזאת אבל קראתי שהלוח הזה קצת פחות מומלץ מה DS3 (לפחות לפי הפורמים בחול) אני לא רוצה לעשות שום מודינג ללוח , פשוט רוצה לוח מצויין ל OC וכמובן מצויין באופן כללי גג מחיר ללוח 1100 שקל בקשר לזיכרונות חשבתי על ה Gskill PC6400 1gbx2

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sxs,

ידוע לי שב axp ישנו SSE שאין ב TB. האם יש עוד הבדלים הגורמים לתוספת ביצועים אצל ה axp? עריכה: TB = Thunder Bird... המהיר בסידרה היה 1.4Ghz ואז עברו ל AthlonXP החל מ1466mhz

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בתור אחד שרצה (וכבר לא) לשדרג ללוח מיינסטרים (AMD או intel), לא נראה לי מה שמוצע בבורדים החדשים של היום, עם הקימבונים והפאצ'ים האחרונים. הצ'יפסט היחיד בלוחות אינטל ש"עובד" סביר עם ההתקנים החדשים הוא ה-X58 היקר מאוד והמיועד לשוק הגבוה ובלוחות ל-AMD תינתן כנראה תשובה רק בצ'יפסט 890 שייצא מי יודע מתי ויעלה מי יודע כמה. למרות שאין כרגע התקני USB3 ו-SATA3 זמינים, ברור לכל, שזו "הקפיצה המשמעותית" הצפויה והחשובה ביותר בטווח השנים הקרובות במיחשוב ביתי. הכל יהיה תלוי וכרוך בזה: החל מסקנרים וצילום וכלה בשלטי בית חכם. אבל מסתבר שכלום לא סגור. לא חומרה ולא תוכנה (יש תקן סגור ממש?) ולא לב המערכות האלה שזה הבורדים. אז איך אנשים מתכוננים/קונים היום משהו כל כך חשוב אבל ערטילאי ומקומבן, ב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by k22,

שלום אני מחפש לוח אם בסביותת 300 עד 350 שקל יש לי מעבד E6400 וכרטיס מסך 7600GT וזיכרון 667 הלוח אם שלי נהרס וברצוני לשפר בעתיד את הכרטיס מסך והמעבד אז אני רוצה ליקנות לוח אם שבעתיד אני יוכל לשפר בלי צורך בליקנות לוח אם חדש תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by abatiah,

כן, גם אני הייתי מגחך על השאלה, אבל למה TMS מוכרים חדש ב650 ש"ח? http://www.tms.co.il/product/2942

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים