עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח: asus p5wdh מעבד: intel core 2 duo 6600 זיכרון: 3gb ddr2 800 וברצוני לשפר את ביצועיו מה אתם ממליצים לי לעשות, האם כדאי להחליף משהו ? האם כדאי לי לעשות OC ? איך לשפר ביצועים ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Fabian,

קניתי מחשב לפני שבועיים עם פנטיום 4 2.0 GHz. הבעיה היא שאני לא יודע כמה chache יש לי. איך יודעים? ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ואם כן, איך אפשר להיפטר ממנה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

על הלוח יהיו: מעבד 7200 כרטיס מסך 4850 יהייה שינוי כלשהו בביצועים בין שלושת סוגי התושבות? ומה ההבדלים בינהם בלי קשר לביצועים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DrLEON,

[נערך] מצטער על העילגות מקודם.. התכוונתי לשאול אם זכרונות של 667 לא יגבילו אותי יחסית לזכרונות של 800 כאשר אני אעשה OC מ2.4 ל3.0GHZ ..ובלי קשר לOC, יש בכלל הבדל בביצועים? כי ראיתי בזמנו של 533 לא היתה נחיתות מול 667 מעבר ל2%-3% . תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by morangal555,

מחפש לוח אם במחיר נמוך ככל האפשר לצרכי משחקים אינטרנט וכו אין צורך הכרטיס מסך OB יש לי כבר כ.מסך שני הדברים הכי חשובים לי הם יציאת S\PDIF והשני שקצת פחות חשוב הוא טמפ' לציפסט של הלוח אם תודה מראש לכולם!!! עריכה: לא מבצע OC

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by uriya,

Hello people, how are things? Can you please answer me if I would to purchase for my brother a DDR3 16GB from Amazon, would it work in Israel? meaning 220V related, here is 110V , or 1.5V is across the board the same ? Thank you Uriya

8. Started by someonewhy,

אהלן. אח שלי מעוניין לקנות מחשב עכשיו הוא מתלבט איזה לוח לקחת תושבת 1155 הוא כבר סגור על הלוחות שרשמתי..הוא מבין בOC כמובן ומעדיף לוח חזק לOC וGAMING אשמח מאוד אם תעזרו לי איזה לוח להציע לו תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב שיהיה טוב למשחקים כשהלכתי לקבל הצעת מחיר הציוע לי לקנות Athlon 64 3200+ (S-939) האם מדובר במעבד טוב? כמה טוב אם כן? אומנם אני יודע שמעבדי אינטל עובדים אחרת אבל איך הייתם משווים אותו לאינטל? בבקשה תעזרו לי כי אני לא רוצה לקנות סתם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by elik50,

אני קונה מחשב לסימולטור ואני מתלבט בין שתי אופציות- או 1 גיגה 800 MHZ (קינגסטו מקורי) או 2 גיגה 667 MHZ (קינגסטו מקורי) מה אתם אומרים ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by vbwx,

אני לא יודע מה לעשות יש לי מערכת חזקה, אבל היא זקוקה למעבד חדש (ישן = E6300 1.86GHZ) קיצור, אני צריך מעבד, הקטע.. שאני לא יודע אם כדאי Q9450 או Q6600 Q6600 = לקנות וזהו Q9450 = לחכות שיצא בחנויות שמהן אני מוכן לקנות, וכולל זאת גם לקנות לוח אם חדש (כנראה P5K) ולא רק זה! אני נתקע פה עם הלוח אם שיש לי עכשיו P5B לא בזבוז לקנות במלא כסף בשביל שדרוג כזה לא משמעותי?! ולא! אני לא מוכן לעשות שום עדכון ביוס! לא לוקח סיכונים מיותרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Arik.G,

התקנתי את כל הדרייברים ההכי חדשים אבל עדיין אני לא מוצא איפה הכניסה או איפה זה בכלל.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Sickp,

יש לי כרגע C2D E7200, והוא כבר לא מספק את צרכיי. ניסיתי לעשות לו OC (ויש לי ניסיון) אבל המעבד הזה אוהב הרבה מתח, ואין לי ממש לאן להתקדם איתו. הגעתי איתו ל3.3GHZ על 1.36V ! וזה ממש דפוק! לפי מה שהבנתי סדרת הפנטיום החדשים E5XXX מאוד טובים לאוברקלוקינג, בנוסף לזה שיש להם מכפלה גבוהה וFSB נמוך! וראיתי כאלה שסגרו 4GHZ עם מתח שלא עולה על המומלץ של אינטל, ולרוב אפילו פחות מ1.3V אז האם כדאי לי לקנות אחד כזה? והאם למישהו פה מהפורום יש מעבד מהסדרה שיכול לחזק את הטענה שהם אוברקלוקאבליים? (דאמ! איזה מילה ארוכה ומסובכת)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nineball,

לילה טוב כולם שלשום הזמנתי מאיביי סטיק של 2 ג'יגה זכרון DDR2, רק שבטיפשותי הרבה- לא שמתי לב שמדובר בסטיק High-density (כלומר- 256X16 במקום 256X8...) התאימות שלהם אפסית, רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם הדברים האלו עובדים על לוחות 945 של אינטל....... תכל'ס זה עלה 70 שקל, אז לא כזה נורא אם לא יעבוד- אבל אני מעדיף לשמור קצת את התקווה X: לא מצאתי תשובה חד משמעית, תודה לכל מי שינסה לעזור.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 00Amir,

ברשותי לוח אם p55-ud3a של גיגה בייט, על הלוח יש יציאות SATA2 שיוצאות מבקר של אינטל, בנוסף יש על הלוח 2 יציאות SATA3 שיושבות על בקר של Marvell, רכשתי 2 כונני SSD של SATA3 כדי ליצור מערך רייד0 , סה"כ 256ג'ב למערכת ההפעלה. לפי בדיקות שראיתי באינטרנט הבקר של marvell לא הכי טוב, ומציג מהירויות לא הרבה יותר גבוהות משל SATA2 של אינטל. אני לא מבין למה גיגהבייט מכניסה ללוח אם שלה בקר שאמור להציג ביצועים עדיפים אך באיכות נמוכה? מה לעשות? לחבר על הSATA3 של מרבל או על SATA2 של אינטל? עד היום הייתי על SATA2 של אינטל עם הכוננים הישנים (vertex2) וזה עבר מעולה.. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו ראיתי באתר של גיגהבייט שהוסיפו שהם לא ממליצים להכניס 2 SSD ב רייד0 על הבקר של מרבל...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by avigdo,

אשמח על קבלת עזרה בהתלבטות בין 2 לוחות אם: SR7-8X ובין BG7 שניהם של ABIT. ??? הדילר שלי ממליץ על ABIT, כך שנראה לי שעלי לבחור בין שניהם. השימוש במחשב יהיה לצורך לימוד עריכת וידאו (מניח שאגיע לרמת חובבן) ומשחקים (לא מתקדמים). ההבדל בין שניהם הוא 32$. ה BG7 שהוא לכאורה יותר מתקדם, עובד בטכנולוגיה של 100 ATA, השני 133 ATA. הראשון מבוסס על אינטל 845G והשני על 648SIS. לראשון יש CONVERAGE PCI ולשני כנראה אין. (מזה?האם זה חשוב?) הראשון יש לו כרטיס קול עם יותר ערוצים אבל עבורי זה לא משמעותי. האם מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין השניים (לפחות לגבי המאפיינים שתיארתי), ואפילו להרהיב עוז ולהמליץ לי על לוח אם? אינני רוצה לשלם 32$ נוספים עבור משהו שלא אזדקק לו. (עדיף להשקיע בעכבר מש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by orrm,

לא הייתי בטוח אם לשים את זה כאן או באוברקלוקינג, מנהלים תרגישו חופשי להעביר אם צריך. שלום כולם, עכשיו שיצאו הזכרונות החדשים של DDR500 היה מעניין אותי לדעת אם הם היו עדיפים לOC. לקחתי כדוגמאות את הזכרון של XtremeDDR PC3700 שאצלם הוא דווקא מסומן כ500+ אבל רץ כברירת מחדל על 477 ולעומתו את הOCZ DDR500 שראיתי שעובד בCL2.5 למרות שכל האחרים עובדים בשלוש (תקנו אותי אם אני טועה.) הנה המידע הטכני: מה אני יכול ללמוד ממנו? איך אני יודע איזה יעבוד בOC טוב יותר? XtremeDDR PC3700 3-6-3 2T Timings CL 2.0 OCZ PC4000 CL2.5-4-4-7 צריך עוד איזשהו נתון? תודה מראש, orrm.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zaviv,

שלום לכולם, אני מתלבט בין בחירת מעבד Q9550 לבין Q9400 עיקר השימושים הם הרצת קבצי בלו ריי וגם ביצוע ריפים של בלו ריי דרך כונן, משחקים לא נראה לי הציפסט שאני הולך עליו הוא G45 עם יציאת HDMI האם זה מספיק למעבדים הללו והאם זיכרון DDR2 4 גיגה יספיק אני מתכוון להתקין חלונות 7

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום יש לי עוד שאלה אחרת: בזמנו של פנטיום (אל תתקנו אותי אם אני טועה) פחות או יותר הלך כך: פנטיום 1 לא נקרא בשם זה עד להופעת פנטיום 2 עד אז היה פנטיום 80, פנטיום 100 לפי המגה הרץ.(עכשיו זה הקטע שאני טועה ומקל על ההבנה) פנטיום 1 היה מכמות מסוימת של מגה הרץ עד ל1 גיגה הרץ, פנטיום 2 היה מ1GHz עד 2GHz, פנטיום 3 היה מ2GHz עד 3GHz ופנטיום 4 היה מ3Hz עד 4GHz, המעבד בעל הביצועים הטובים יותר היה עם יותר הרצים פשוט. אחרי זה התחילו כל שקע 775 שהקטע שלו היה הליבות והמטמון שזה אותו דבר ואז זה בלבל כי יש שתי נתונים ה-הרץ והליבות\מטמון, עכשיו ככול שיש יותר משניהם למעבד יהיה ביצועים יותר טובים. (מהקטע הזה לא אכפת לי אם תתקנו אותי ) עכשיו אני לא יודע איזה נתון יש ב-i שאין בשקע 775 …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בעקרון רציתי לשפר ביצועים במשחקים בעיקר בשביל המשחק BF 3 לפני כן התדר היה לי על ברירת מחדל 3.0GHZ ,עכשיו עשיתי OC ל 3.5GHZ וציפיתי שזה ישפר לי את ה FPS אך לא רואה שינויים (בביצוע הכללי של המחשב דווקא טיפה כן מרגישים שהמחשב עובד יותר מהר), השאלה אם ה OC אמור להשפיע על ה FPS במשחקים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hp,

שלום, אבקש את חוות דעתכם על לוח האם הבא DG965RYCK ROGERS CITY של חברת אינטל . האם הלוח מספיק טוב? איך הוא מבחינת אמינות ? עובד טוב עם מעבד 6300e core2duo ? זקוק לתשובה בדחיפות כי אני לפני רכישה. תודה לעונים .

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלוםםם רציתי לקנות מחשב, ועברתי בפורום מפרטי מחשב, וראיתי שם איזה מישו מציע מעבד 4 ליבות של AMD של 3GHZ כל אחת. Penom X4 940. לא עדיף לקחת אותו במקום הQ9400/E8400/Q9550 של INTEL? לגיימינג

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. עיינתי בנעוצים ולא קיבלתי את מבוקשי. השאלה היא די פשוטה: נאמר לי שיש מעבדים שהם הדמיה של ליבה כפולה ויש כאלו שהם כפולי ליבה אמיתיים. האם זה נכון? אם כן, אז מה ההבדל? למי מהחברות אינטל/AMD יש מעבדים כפולי ליבה אמיתיים ומה הדגם/שם של המעבדים? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי! האם ההבדל בין זכרון של CL-9 ו-CL-7 הוא משמעותי אם לא מתוכנן אוברקלוק או משהו מהסוג הזה? האם כדי ללכת על הזול מביניהם? שאלה נוספת, מה אתם אומרים על הזכרונות DDR3 של Crucial? האם החברה איכותית? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים