מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
היי רכשתי 3570 I5 במקום Q6600 זכרון DDR3 16GB במקום DDR2 4GB לוח אמ DH-H77D3H במקום P35 .. השאלה האם אני צריך להתקין מחדש מערכת הפעלה לאחר ההחלפה (אני משתמש בWIN 7 64 BIT) :s05: בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ורציתי לדעת אם הלוח הזה טוב כללי ולOC והאם הזכרונות Corsair cm512-3200C2 יעבדו אליו טוב אם בכלל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה זיכרון אני יכול לחבר ללוח IB9??? מה לדעתכם יותר כדי לי לעשות? להחליף זכרונות לחדשים כל אחד של 1GB או להוסיף למה שיש לי (2X512) עוד 2 של 512 ??? מה ההבדל בין 667Mhz או 800Mhz ??? תודה וחג שמח, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע PD 915 ויש לי אפשרות להחליף אותו בE2140 ואני משלם רק את ההפרש שיש בניהם שזה 15 ש"ח. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. שווה לי להחליף ? המטרה של המחשב זה בעיקר סרטים (לאחרונה התחלתי לראות סרטי HD 1280P) , לפעמים קידודים וטיפה משחקים. ה915 די מספק אותי, עשיתי לו OC ל3.7GHZ והוא מצויין. האם הE2140 יותר חזק ממנו ? (אני אעשה גם לו OC רציני). 2. באתר של KSP רשום Pentium E2140 זה באמת נקרא פנטיום או שסתם קראו לו כך ? (לE4XXX ולE6XXX לא כתבו פנטיום). תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מה אתם אומרים על ה-Intel Core i7-920 Box האם הוא נחשב לאיכותי וטוב ל0C ואיזה לוח אם יכול להתאים לו ? האם שווה באמת לשים את הכסף על מעבד כזה ולא על ה8400 (ובמיוחד כשהI5 בפתח)?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם משפחת ה-Beebox של היצרנית הטאיוואנית זוכה לטעום מה-Kaby Lake לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לפני זמן לא רב לוחות אם היו מגיעים עם כ- 5 חריצי הרחבה בתצורת pci . עכשיו הם מגיעים עם פחות מחצי מזה (כ-2 ). אני מבין את היתרון של pci-e בכרטיסי מסך , אבל כלל לא ברור לי מה הצורך בהם בכרטיסי הרחבה רגילים שלא דורשים רוחב "פס " גדול . אז לא מספיק שאנחנו נתקעים עם כרטיסי pci שעלו לנו ממון רב ועכשיו שוכבים כאבן שאין לה הופכין , אלא שגם לעיתים קרובות לא ניתן להשיג את אותם כרטיסי הרחבה בתצורת pci-e , ובמקרים הנדירים שמוצאים כרטיסי pci-e , הם מתברר ,הרבה פעמים ,לא רק שנחותים יותר מאותם כרטיסים ישנים בממשק הישן אלא אף עולים פי 2 עד 3 . לדעתי זה תרגיל מלוכלך וקונספירציה של התאגידים הגדולים במטרה לאלץ אותנו לשדרג ,גם אם אין בכך צורך אמיתי וזאת במטרה לרוקן לנו את הכיסים . אבל עזבו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים .שנה שעברה שמתי משחה טרמית למעבד ונשאר לי קצת היום ובגלל שהמעבד מתחמם בזמן האחרון אני רוצה לחדש אותה . האם כדאי לשים משחה משנה שעברה או שהאיכות שלה כבר ירודה ולא כדאי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות יש לי מערכת חזקה, אבל היא זקוקה למעבד חדש (ישן = E6300 1.86GHZ) קיצור, אני צריך מעבד, הקטע.. שאני לא יודע אם כדאי Q9450 או Q6600 Q6600 = לקנות וזהו Q9450 = לחכות שיצא בחנויות שמהן אני מוכן לקנות, וכולל זאת גם לקנות לוח אם חדש (כנראה P5K) ולא רק זה! אני נתקע פה עם הלוח אם שיש לי עכשיו P5B לא בזבוז לקנות במלא כסף בשביל שדרוג כזה לא משמעותי?! ולא! אני לא מוכן לעשות שום עדכון ביוס! לא לוקח סיכונים מיותרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קטגוריה ראשונה - עם כרטיס מסך מובנה (זה קל יחסית). כמו ה- ASUS M2A-VA למשל. קטגוריה שניה - ללא כרטיס מסך מובנה, עדיפות ל-P965 או 650i הכוונה ללוחות לא יקרים (400-800 ש"ח) - גם ל-AM2 וגם ל-775 של אינטל. תודה מראש, TMP
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא לי לקרוא את החידושים שיהיו במעבדים בWIKIPEDIA....אפשר לומר שאת מה שהבנתי - הייתי אומר שפרט לעובדה שהם שיפרו את המצב של הכרטיס מסך (שלא מעניין אותי בכלל כי אני גיימר עם כרטיס הרבה יותר רציני) - לא הבנתי כלום ! http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture) אשמח לעזרה בהסבר על המשמעות בעבודה יומיומית איפה יתבטא כל אחד מהשיפורים : Compared to Ivy Bridge (expected): Twice the vector processing performance. - מה זה ? At least 10% sequential CPU performance increase (8 execution ports per core versus 6). - זה גם מובן אך לא משמעותי ! Up to double the performance of the integrated GPU. (Haswell GT3 vs Ivy Bridge HD4000) - טוב את זה הבנתי :-) Confirmed new features: …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הצצה קטנה במפרטים המוצעים כאן, שימו לב שמחירי הזכרונות נפלו ב-20-25% בשבוע האחרון והמגמה ממשיכה למטה מי שמתכנן לקנות זכרונות בימים הקרובים, ניתן כבר לרכוש 2GB Dual DDRII (2x1GB מהחברות הידועות ב- 1000 ש"ח ופחות.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עברתי על כמה חניות מחשבים וריכזתי את המחיר של כל אחת מהן ורציתי שתעזרו לי להחליט איזה חנות יותר אמינה. אז ככה: בקשר למעבד : AMD athlon 64bit 3000+ box 939 pin זיגזג - 1139 ש"ח. LogicPC - 1087 תמליל - חנות שלא נוכרת לי אבל... 999 ש"ח. לוח אם - GigaByte Ga -K8NS Ultra 939 זיגזג - 780 ש"ח KSP - 680 LogicPC - 550 זכרון - Samsung 512Mb 3700 - מה זה אומר 3700/3200 אשמח עם תענו לי בהקדם על השאלה שלי,גם שינוי בבחירת החומרה תתקבל בברכה,ושוב תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי משרד קטן שאני נותן לו שירות המשרד מריץ את תוכנת SAP להנהלת חשבונות ברשת וגם שומר שם מסמכי אופיס (וורד ואקסל) יש שם בכללי שרת + 6 עמדות שמחוברות ומריצות SAP מהשרת בשרת הנוכחי יש להם 8 גיגה זיכרון ומעבד Xeon E5506 ראיתי שיש עוד תושבת של מעבד פנויה + עוד סלוטים של זיכרון . יש לי מעבד Xeon E5504 + 3 רכיבי זיכרון משרת ML150 G6 שהושבת . 1. איזה שיפור ביצועיים הם יכולים לראות במידה ואני מתקין להם את המעבד הנוסף והזיכרונות - בהנחה שהם מתאימים ? 2. האם אני יכול להכניס 2 מעבדים שונים לאותו לוח ? 3. האם בשימושים שהם עושים בשרת 2 מעבדים וזיכרון של 14 גיגות יתן משהו ? 4. באופן כללי , לאיזה שימושים צריך שרת עם 2 מעבדים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב כולם שלשום הזמנתי מאיביי סטיק של 2 ג'יגה זכרון DDR2, רק שבטיפשותי הרבה- לא שמתי לב שמדובר בסטיק High-density (כלומר- 256X16 במקום 256X8...) התאימות שלהם אפסית, רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם הדברים האלו עובדים על לוחות 945 של אינטל....... תכל'ס זה עלה 70 שקל, אז לא כזה נורא אם לא יעבוד- אבל אני מעדיף לשמור קצת את התקווה X: לא מצאתי תשובה חד משמעית, תודה לכל מי שינסה לעזור.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני פתחתי כמה ת'רדים כבר בקשר ללוח אם שלי שה- DUAL CHANNEL DDR לא עובד... ואף אחד לא הצליח לתת לי תשובה איך לתקן את זה אז החלטתי לקחת את זה לחנות אז קיצר דיברתי עם החנות שקניתי מהם את הלוח (פנדה) ונתתי את הלוח לפני שבוע ועד עכשיו לא אמרו לי מה קורה איתו אז עכשיו דיברתי עם החנות שמהם קניתי את כל המחשב, שהם הזמינו את הלוח מפנדה (השירות שם חרא ד"א) והם אמרו לי לבחור לוח אם אחר במקום מה שהיה לי (8RDA+) אז.. איזה לוח אם אתם ממליצים עד 1000 שקלים? אני צריך כמה דברים הכי חשוב שיהיה לו ביצועים ממש טובים! שיהיה בבאס של 333 עם תמיכה בזכרונות DDR 400 אם אפשר DUAL CHANNEL (ועדיף שיעבוד הפעם) כרטיס רשת ONBOARD וכמעט הדבר הכי חשוב אני רוצה שיהיה לו ממש אב…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד מה זה אומר לוח אם עם שני מעבדים. אני תמיד חשבתי שאם אני יקנה לוח אם עם שני מעבדים נגיד 2500+ אז הם לא יעבדו במקביל אלא מתי שאחד יקרוס אז השני יתחיל לעבוד. ואז חבר שלי בא ואמר לי שאפשר ששני המעבדים יעבדו בו זמנית יעני 1.8GHZ+1.8GHZ = 3.6GHZ אז אני כבר לא מבין! אני אשמח לקבל תשובה ברורה לגבי זה תודה. 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מתחיל כבר להזמין את המערכת החדשה שלי עכשיו החלטתי לרכוש את המעבד 2500K ובתיכנון זה לבצע עליו OC ל4.5 עכשיו אני תקוע בשלב של הזכרונות מצאתי את הדגם שאני רוצה אבל אני מתלבט בין זכרונות 1600MHZ לזכרונות 1333MHZ מבחינה כלכלית. מה ההבדלים בין התדרים שמדובר בOC? האם 1333MHZ יתאים לOC שאני רוצה בו ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! האם ההבדל בין זכרון של CL-9 ו-CL-7 הוא משמעותי אם לא מתוכנן אוברקלוק או משהו מהסוג הזה? האם כדי ללכת על הזול מביניהם? שאלה נוספת, מה אתם אומרים על הזכרונות DDR3 של Crucial? האם החברה איכותית? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Gigabyte GA-Z68XP-UD3P i5 3570K G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 אני יודע שאין טעם לשים יותר משמונה אבל ההפרש במחיר זניח אז אני מעדיף עוד סטיק בקשר לזכרון אם אני מתכנן OC יש עדיפות לסטיקים עם הקרור המובנה או שזה לא קריטי? שאר המפרט מופיע בצד <<
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהנחה ששניהם עולים לי אותו דבר, מה הייתם בוחרים? לוח של ג'גבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3082 או לוח של אינטל: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/D945GCLF2_atom_330/ הבנתי ששניהם בעלי אותו מעבד מובנה, Atom 330. מי מהם עדיף? המטרה היא לבנות מחשב קטן..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את הזכרון למחשב הנ"ל, ורציתי לדעת איזה מפרט זכרון אמור להתאים למחשב? המטרה היא להחליף את ה 1G ב 2G, מחברה מוכרת ובהשקעה לא גדולה. לינקים למוצרים ספציפיים (מהארץ או מאיביי) יתקבלו בברכה! תודה רבה! אריאל --- עריכה : האם הדגם הבא מתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6907 (Kingston DDR3 KVR1333D3S9/2G)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן שאלתי בפורום ניידים ולא היתה תשובה אז אני שואל גם פה אולי יותר מתאים מחשב DELL M3800 נייד המעבד לא יורד מ3 GHZ בל שאני מפעיל כלום, הרצתי Diagnostic Tool והכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה? נראה לכם שיש בעיה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות 4000 שקל ואני לא יודע כמה להשקיע במעבד ולוח אם. המחשב יהיה בעיקר למשחקים ולסרטים ולפי מה שראיתי ה i5 או i7 זה הכי טוב אבל רציתי לדעת אם זה תומך בסוג מסויים של כרטיסי מסך בלבד, ואם כן אז כדי לי להשתמש במעבד אחר שיותר מתאים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-