עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Asaf94,

שאלה איך הE5200 עם ה-4850 של ATI? יש צ.ב ? ואם זה יתאים לקרייסיס ווארהאיד ?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by lmlm,

http://www.tgdaily.com/2006/07/14/amd_says_intel_conroe_power_claims_skewed/ :-X לא רגיל ל AMD

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by wwll soldier,

היי אני מחפש זכרונות עם ביצועים טובים במחירים סבירים עד 700 ככה ותגידו לי אם הזכרונות ינצלו את המפרט הבא(יכול להיות שאני אחליף ספק, זה משפיע על הזכרונות?) AMD 3500+ 939 WINCHESTER+THERMALTAKE TR2 COOLER FOR AMD K8 64 BIT COOPER BASE GIGABYTE K8NU9 NFORCE ULTRA PCI-E מארז: frontier delux front usb midi tower atx ספק: thermaltake 420w silent כ"מ: gforce 6600gt extreme leadtek

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  4. מישהו יכול להסביר מה ההבדל העקרוני בין מעבד i3 למעבד Intel Core2 Duo? וגם - איזה מהיר יותר, מתקדם יותר, חסכוני יותר וכו.... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. Started by Danny_Malis,

ביקורת חמודה... http://www.tomshardware.com/cpu/20050509/index.html

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  6. Started by muli90,

יש זיכרון 512 ואני לא ידע איזה חברה וכל הדברים האלה......ואני רוצה לקנות עוד כרטיס זיכרון של 512 רציתי לדעת אם אני יכול לפרק הזיכרון שיש לי עכשיו במחשב ללכת לחנות להגיד לו שיביא לי את אותו זיכרון בדיוק ואז לשים את מה שהיה לי ואת מה שקניתי ואז יהיה לי 1Gb זיכרון... אני יכול לעשות כזה דבר??? תודה ;)

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by qwerty1987,

תקציב עד כ-400 ש"ח. איפה אני יכול למצוא כזה? כל עזרה תתקבל בברכה.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  8. שלום . יש לי לום אם של gigabyte p35 ds3l הוא תומך רק ב pci ex-1 האם כדי לי כבר לקנות לוח אם חדש שתומך ב pci ex-2 או שזה לא הבדל שכזה משנה המפרט שאליו אני רוצה להרכיב הכל זה : מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 2 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 Pro (LGA775) מארזים‏ CoolerMaster Price Units Total HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח‏ Corsair Price Units Total VX 550W Active PFC 12cm Fan

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by lior0101,

איזה מהמעבדים יותר טוב? תודה מראש ולילה טוב!

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. יש לי מחשב AMD2500 BARTON 2X256DDR 400H לוח אם של גיגביט ניפורס 2! כרטיס מסך גיפורס 4 440 128 מגה !! מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי תוצאות טובות המחשב לא חם בכלל אבל למה ?? המעבד קיבל 5400 הזיכרון קיבל 4500 למה הזיכרון מקבל כל כך קצת יש לי זיכרון אחד של GEIL השני יוניקס אני חושב שניהם של 400 ארדיסק קיבל 1200

11. Started by shacharoren,

אהלן, אני מחפש למכור לוח extreme striker חדש בקופסא מקורית. הלוח נקנה בארה"ב ולא היה בשימוש עקב החלטה לקנות לוח אחר. האם יש מעוניינים? טל - 052-4891499 שחר.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוכש מחשב, ואני ממש לא סגור על מה עדיף בסכום של 1200.. כרגע יש כמה אופציות- א- 4300 C2D + לוח של ג'יגהבייט 965P DS3 ב- 4,800 + לוח מתאים (שאני לא ככ מבין בלוחות האלה) כרגע אני לא בכיוון של OC, אבל אולי עוד שנה+.. אני לא משחק משחקים, והמחשב יהיה למטרה בסיסית של אינטרנט, מסנג'ר הורדות וכו'. בתודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  13. יש לי לוח אם Abit IS7/IS7-E/IS7-G האם כרטיס מסך RADEON 9550 יתאים ללוח שלי?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  14. Started by trxman,

אהלן לאחרונה אני רואה כמה המלצות על הלוח הזה, בעיקר בגלל יחס מחיר/תמורה שלו..נכון? אני אוטוטו עומד להזמין מחשב לאחותי, ובהתחלה בחרתי בלוח KN9 Ultra Socket AM2, nForce 570 Ultra, אך אמרתי לעצמי שהיא לא ממש צריכה לוח כזה, המחשב הוא מיועד גם לעבודה משרדית וגם משחקים (וממש לא אוברקלוק), אז אם אני לוקח את האסרוק, זו תיהיה בחירה טובה? (200 ש"ח פחות, יהיה אפשר לשדרג במקומות אחרים)..

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  15. Started by Stoichkov,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.8 ג'יגה הרץ זיכרון 512 drr 400 איזה לוח אם אתם מציעים לי תודה לעוזרים...

16. התקשרו אליי מאיפה שהזמנתי את המחשב אמרו לי שאין את הדגם שרציתי של הזכרון במקום זה הם נותנים לי את הG.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 שעולה 1390 ש"ח עם זאת שזה עולה יותר, השאלה שלי אם הוא יותר טוב ואם ההחלפה הזאת בסדר?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by Load,

קניתי היום מחשב בK.S.P בסניף החדש בגעש בקשתי לקבל את החלקים בנפרד, גם כדי שאני אוכל לראות את האריזות המקוריות של החומרה וגם כדי להרכיב לבד את המחשב. ובאמת כל החלקים הגיעו כמו שצריך סגורים הרמטית עם הבנדל והאריזות המקוריות של החברות אבל המעבד AMD הגיע באריזת BULK מוזרה פלסטיק קטן כמעט בלי הגנה ובלי שום מדבקות של AMD או מספר סידורי :-[ בסוף אחרי וויכוחים עם המנהל והעובדים שאני טענתי שאני מוכן להוסיף כסף ולקבל אריזה BOX מקורית אבל הם אמרו שזה מה שיש להם ואין לי מה לדאוג שזה לא מקורי עם כל הזיופים של AMD בשוק האם הגיוני לקנות מעבד באריזה כזו? את המחשב התקנתי כבר , האם יש תוכנה לזיהוי המעבד (של AMD ) כמו התוכנה של אינטל?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by BigDragoon,

שלום, איזה מהזכרונות עדיף? בעיקרון שמעתי הרבה המלצות על Twinmos אבל על OCZ לא כל כך שמעתי.... האם הם זכרונות טובים? תודה

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  19. שלום לכולם. מיפרט המחשב שלי. 400W 6A19-2F COMPUCASE E6550 2.33 1333FBS C2D KINGSTON 1G DDR-X2-800MHZ 1950PRO 512 PCIE SATA2 16M 320G WD LG DVDRWX20 DL 5000:1 DVI 2MS 1953TR LG זהו זה המיפרט מה ניתן לעשות במינימום כסף-כ 500 שח-כדי שתיהיה תמיכה ב HD ושאוכל לחבר לטלוויזיה. תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 16.05.2009 בשעה 23:20:08 שלום לאחאים.אני מחכה,ומחכה ואף אחד לא מגיב.למה?כתבתי משהו לא בסדר?עדכנו אותי בבקשה אני חדש באתר תודה.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  20. אני בקרוב יחליף את הזכרון שלי בקורסאיר כזה 3200, ושמעתי שיש כמה בעיות בקשר לבעייה הזאת... הבנתי שזה לא משהו הכי רציני, פשוט זאת בעייה באסוס, שהוא לא אוהב את הגדרות ה SPD של הקורסאיר, וקורסאיר ממליצה להכניס זכרון אחר, להכנס לביוס, לכוון את ההגדרות של קורסאיר ולהכניס אותו שוב וזה עובד... אני שואל, אם הבעייה הזאת משפיעה על הביצועים, על התזמונים (אולי אסור לגעת בהם או משהו?) בקיצור, חוץ מזה שהוא עושה טיפה בעיות בהתקנה שלו עם ההגדרות וזה הוא בסדר גמור על האסוס? אני לא הולך לשחק עם זה יותר מדיי... אז כל מיני בעיות שלא קשורות למה שכתוב לא אכפת לי... למשל איפוס ביוס וזה.. לא מתעסק עם זה. תודה

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by Omri Azran,

היי חבר'ה, כבר שבוע שאני מתלבט עם לקנות מחשב חדש או לשדרג את הנוכחי ואני אשמח אם משהו יכול לעזור לי כי אני ממש לא מבין בחלקים ואיך זה עובד יש לי ידע טוב במחשבים, אני גם גרפיקאי ועורך וידאו אז היעוד העיקרי של המחשב שלי הוא בשביל זה, בעיקר התוכנות שאני עובד איתן הם: כל החבילה של אדובי (פוטושופ, אילוסטריטור, אפטר) וגם סוני ווגס ועוד אני רק צריך לדעת מאנשים שמבינים אם שווה לי לשדרג את המחשב הנוכחי או לא וזה בעצם לקנות מחשב חדש. זה המחשב הנוכחי שלי: Operating System: Microsoft Windows 7 Ultimate (x64) Build 7601 CPU: Intel Core i5-4690 Motherboard: GigaByte Z97-HD3 Ram: DDR/SDRAM 2x4 Storage: Western Digital 2TB Video Car…

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by beekiller,

האם DQ6 מגיע עם קירור לציפסט הדרומי והצפוני? במידה וכן מגיע האם הוא נחשב איכותי?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  23. האם בביוס ישנה אפשרות לעלות תדרים או משהו כזה?

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by b127,

שלום, המפרט שלי בצד. אני מתכנן שדרוג לקונרו, ורציתי בשלב ראשון לשדרג את הזכרון מ667 ל800. כי אני מתכנן להריץ את הקונרו על יותר מבאס 333. מה שאני צריך זה לינק לDDR2 800 הכי זול כשאני צריך 2X1GB במחיר של עד 1400 שקל. עכשיו הזכרון שיש לי יכול לעבוד כבר עכשיו במהירות 740 כך שעד באס 370 עדיין אין לי צורך בשדרוג הזכרון. מה שאני שואל זה האם מובטח לי לעבור את הבאס 370 עם הקונרו עם קירור אויר? או שזה חלום רחוק מידי ואין צורך להיערך אליו בכלל? יש לי קונה לזכרונות הקיימים שלי ב900 שקל, האם זה שווה את ההפרש? שיהיה לפחות 300 שקל. בבקשה תענו לי מהר כי הקונה שלי רוצה תשובה מהר.

• 4 תגובות
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.