מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
אני מכיר רק את זה:http://www.microdirect.co.uk/ProductInfo.aspx?ProductID=10165 ושאלה נוספת-האם אפשרי לחבר לו HD שהוא IDE ולא SATA ?
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לאחר שראיתי את הביקורת הזו על ה-OCZ 1GB PC4000 (2x512MB/500MHz) EL DUAL CHANNEL DDR MEMORY KIT GOLD VX: http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2369&p=12 נראה שהוא יהיה אידיאלי בזיווג עם הDFI ULTRA-D שרכשתי כאן בארהב. אמנם לא TCCD אבל כמצוטט: "In the end, OCZ VX Gold is the best performing memory that we have tested on the Athlon 64 platform. At the same speed and same timings, it significantly outperforms any other memory that we have tested on A64. VX does not run at the fastest memory speeds that we have found in our benchmarks - quite a few memories based on Samsung TCCD or Hynix memory chips reach significantly higher speeds than the DDR538 of OCZ VX Gold.…
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
שלום, אני קורא פה בפורומים כבר זמן מה, ועלו לי כמה שאלות בדרך, אשמח אם תענו: 1) איזה chipset נחשב ליותר מיתקדם ו"חזק" ה-775 של אינטל או ה965 לכל סוגיו של אינטל? 2) האם רק על chipset של nVIDIA אפשר להקים מערך SLI? 3) האם כבר יצאו לוחות אם וכרטיסי מסך התמכים רשמית ב- Quad SLI? 4) האם מישהו יוכל להסביר/לתת פרטים על ה-DDR3? 5) שמעתי שאינטל אמורה להוציע דגם קונרו - EX6900 שהתדר שלו יהיה מעל 3GHZ, האם השמועה נכונה? 6) האם לוחות של החברה שמייצרת את המעבד נחשבים להכי "טובים" עבורו? תודה לכולם, ליאור.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשיגיע לארץ, האם הוא יעלה פחות מהנפורסים למיניהם? ומתי הוא אמור להגיע לארץ? אם בכלל..
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בהנחה ונתעלם מהכדאיות של רכישת מעבד I5/I7/X6 וכו' (ושימושי המערכת)... איזה מעבד יתן את יכולות ה- OC הטובות ביותר (וכמובן בסופו של דבר החזק ביותר) ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ללוח אסוס A7N8X דלוקס . האם כדאי לי להוריד את הדרייברים האלו? http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=A7N8X%20Deluxe אני מתכוון לאחד לפני הסוף,זה שרשום שהוא כולל הכל(15 מגה)-תחת הספריה ALL רשום פה שזה כולל הכל,אז להוריד רק את זה או עדיך קודם להתקין מהדיסק(שיכול להיות ששכב בחנות שנה)?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
הוא אמר לי שהזכרונות ראם שלי שקניתי בבאג לפני מספר חודשים הם לא באמת של קינגסטון (Kingstone) ושרק רשום עליהם שהם של קינגסטון (על המדבקה) ועל הזכרונות עצמם, כל כרטיס הוא של חברה אחרת לגמרי. בנוסף, הוא אמר שכך כל הזכרונות של קינגסטון. שהם לוקחים זכרונות של חברות אחרות ושמים עליהם מדבקה של קינגסטון. האם זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלוםף משיהוא יכול לתת הסבר קצר על ההבדל בין הלוחות הנ"ל ? אחד מבוסס כרטיס מסך ATI Radeon X1250 והשני GEFORCE 6150. הלכתי לקנות מחשב ליישום בעיקר של מוצרי אופיס ותכנת אוטקאד, הקנייה התבססה על מפרט באתר כאן וכללה לוח אם ASUS M2A-VM, בחנות קיים במלאי לוח m2npv-vm, לטענתם הביצועיםשל 2 הלוחות זהים ואפילו עדיפות קטנה ללוח מבוסס GEFORCE. ממתין לייעוץ........
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם תומך קונרו (E6300) 4 סלוטים של כרטיסי זיכרון (4 ג'יגה לויסטה) PCI-E לפחות שתי יציאות SATA II שתי יציאות IDE מהלוח! (סה"כ 4 התקני IDE) רצוי יציאה אופטית לרסיבר. כרטיס רשת- חובה. כרטיס קול (מובנה) עם לפחות 6 ערוצים או 8 ערוצים (5.1 או 7.1). יציאת מדפסת (LTP או איך שקוראים לזה..) לפחות 4 חיבורי USB מאחורה. מתוכנן OC. תקציב בערך 500 ש"ח ... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
מחפש בנרות לוח אם שתומך ב: Socket 775 DDR1 RAID PCIe intel® Graphics Media Accelerator 900 - זה אומר VGA מובנה בלוח. רצוי FIREWIRE הלוח המתאים היחיד שמצאתי בינתיים הוא: Gigabyte GA-8I915G Pro Rev 2.x (ה Rev2 חשוב - כי ב 1 אין RAID) הבעיה שאני לא יודע אם מוכרים אותו בכלל בארץ. חוץ מזה, בטח יש לוחות נוספים, אולי של חברות אחרות. אם מישהו יודע איפה מוצאים כזה דבר, או יכול להמליץ על לוחות נוספים, בבקשה שיגיב אני מזהיר אתכם - אם אני לא מוצא, אני עובר ל AMD תודה רבה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לשפר במקצת את המהירות של המחשב שלי, אני לא הכי מרוצה מאיך שהוא פועל. יוצא שכל כמה שעות אני צריך להפעיל אותו מחדש כדי שהוא יריץ warcraft3 בצורה נורמאלית, וזה לא מתאים לי. על פי הידע הבסיסי שלי, קניית זיכרון אמורה לשפר את המהירות והפעולה שלו. כיצד אני מברר את הסוג זיכרון שיש לי? הייתי מעוניין להוסיף אליו עוד 256, יש כרטיסי זיכרון בסביבות ה-200 שקל? תודה, עדן
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי המפrט שלי נמצא בחתימה שלי... עכשיו יש לי 1000 שקל ואני רוצה לדעת מה כדאיט לשדרג במחשב... ניכנסתי ל 3dv.co.il וראיתי שם מבצע על זכרונות corsair... מוכרים דרכם את הדגם הבאה ב340 שקל * 2 סטיקים 680 שקל CORSAIR 512Mb 400Mhz CL2.5 DDR, PC3200, 64Mx64, non-ECC, 184 DIMM, unbuffered, CL2.5, 32Mx8 עכשיו האם אני הרגיש שיפור אחרי השידרוג???...והאם בכלל השידרוג הזה כדאי. תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם הוא תומך בו? האם הוא תומך בו אוטומטי או צריך עידכון ביוס. יש עליו באנצים? ואיך הוא ב OC( לא גדול)? תודה
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה אומרים המספרים האלה : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory או למשל עוד דוגמא : DDR-RAM 128MB 3200 Samsung Original Memory ומע עדיף משניהם?? בתודה בנצי
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים הביאו בנצ'ים של מרובעי הליבה של אינטל וגם של קונרו כפולי ליבה והיתה מגמה חדה וברורה שכאשר התכנית מנצלת ריבוי ליבות , המרובע ,היה לו כפול ביצועים מהכפול ליבה ולעומת זאת בתכנית שלא מנצלת ריבוי ליבות , המרובע , והכפולי ליבה כמעט השתוו בביצועים . אז השאלה שלי כזאת האם מרובע אמיתי (כמו ש urib/amd אוהבים להגיד ;D ) בתוכנה שלא מנצלת רבוי ליבות , האם יהיה לה ביצועים כפולים מכפולי הליבה ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תיראו עוד שנתיים יש לי צבא ואני חושב על מחשב בסביבות ה 2000 שקל בערך. רציתי לישאול מה יותר טוב למישחקים נגיד כמו COD4 ואים ביכלל יש הבדל גדול בין INTEL ו AMD במישחקים כאלה... ותגידו מה ההבדל בן 5000+ ובין 5200+ (אלה מעבדי AMD) תודה...
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איזה מעבד חזק יותר המעבד שלי e6600 או שה e5200 ? פשוט יש לי הזדמנות להחליף את המעבד ותהיתי מי מהם עדיף...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא שיש לי מחשב עם לוח אם גרוטאה, inter silver reef: http://www.intel.com/design/motherbd/sv/ לכן, אני כעת לא מעוניין להשקיע הרבה ולהחליף לוח (שיגרור החלפת מעבד וכו'...). אבל אני בכל זאת מעוניין להגדיל את הזיכרון ל-ג'יגה. כרגע יש לי במחשב חצי ג'יגה זיכרון במהירות 333MHz (יש רק 2 סלוטים של זיכרון בלוח אם), אני כניראה העיף אותם ואקנה סטיק אחד של ג'יגה. רציתי לדעת - האם הלוח אם תומך בזיכרון במהירות 400MHz ? במידה ואני אקנה זיכרון במהירות הזאת והלוח לא תומך בו, הזיכרון יעבוד ב-333MHz או שלא יעבוד בכלל? כמו כן, ראיתי שזכרונות DDR2 זולים מאד, יותר מזכרונות DDR1, אם אני אחבר זכרון DDR2 ללוח שתומך רק ב-DDR1, הזכרון לא יעבוד בכלל או שיעבוד על DDR1 בהתאם למהירות שהלוח תומ…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה הכוונה בסיומות של דגם ללוחות מדגמים H170 ו Z170 D3H DH3P HD3 GAMING 3
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש לי את ההאפשרות לקנות מעבד E6600 או בצורת BOX או בצורת TRAY . ה-TRAY יותר זול. מה ההבדלים בינהם ובמה לבחור??
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המעבד יהיה AMD athlon 64 3200+ venice לוח אם DFI LP NF4 ULTRA-D חשבתי על הזכרונות הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1492&products_id=8970 המטרה של הזכרונות בעצם לאוברקלוק, תנו את דעתם תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי שמועות מחברים נאמר לי שלא כדאי לקנות E6300 בגלל שהוא לא יותר חזק מהמעבד הכפול ליבה הרגיל של ה-950 3.4GHZ..? יש משהו בדבריו? או שללכת על הקונרו...ובבקשה..שיענה רק מי שיודע בוודאות..תודה
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-