עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nandrut,

איזה מהמעבדים הנ"ל יהיה טוב יותר לצרכי HTPC בסטוק?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by kasjghdkashbd,

שלום, אני קונה חלקים ומרכיב לבד ורציתי לדעת האם המעבד i7 4790 box מגיע עם משחה טרמית (אם לא אני יקנה tray ) או שיש איזה קירור שאתם ממליצים לי לקנות שכולל איתו משחה טרמית(רק שיהיה מקיאספי או איבורי לצערי אני קונה משם...) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by mongoL---,

קיים אצלי לוח אמ מסוג EPOX 4GEA+ רציתי ללמוד עליו קצת דברים ואולי להתחיל "להתעסק" איתו, אחד הדברים במטרתי זה לעדכן את הביוס מהעידכונים שהם ( EPOX) מפרסמים באתר שלהם , כמובן שינוי מסך ה- Bot screen של הביוס בזמן שהמחשב עולה , גם כן תמונות מסוג bmp מהאתר. שאלתי זה איך זה ניתן לביצוע , כמה זה כדאי, מה זה יכול לתת למרות שזה לא נקודה חשובה כאן

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by twizansk,

שלום, אני מנסה לבחור לוח אם למעבד Intel i3 2100. השימושים שלי הם משרדיים -- בעיקר פיתוח תוכנה. אני לא גיימר ואני לא צריך יכולת Overclocking (אלא אם כן זה לא דורש תוספת רצינית למחיר). פחות או יותר החלטתי על H67 Chipset (למרות שאשמח לשמוע חוות דעת בנושא). אין לי צורך ביכולות גרפיות מיוחדות ולכן נראה לי שכרטיס גרפי על הלוח זה מספיק (למרות ששוב אשמח לשמוע חוות דעת). אני מתכוון להתחיל מ 8GB זכרון אבל ייתכן שדרוג בעתיד. אני מתכוון להתקין מערכת הפעלה Linux וחשוב לי שלא יהיו בעיות תאימות. בגדול מה שחשוב לי זה תאימות, אמינות ויכולת שדרוג ומעבר לזה רק המחיר. אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  5. בחנות ברעננה ממש ליד ביתי ברחוב אוסטרובסקי אמרו לי שהם לא עוסקים עם AMD כי השירות שלהם גרוע. נאמר שלוקח הרבה זמן להחליף מוצר וכד'. נשמע גם שהשירות של אינטל מצויין. האם עליי לשקול מחדש רכישת מעבד AMD? תודה

• 60 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by zvoykish,

משהו מוזר... תקראו את המאמר הבא: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030508/index.html נראה לכם הגיוני? אולי זה רק בAMD? לא מזכירים שם בכלל בדיקה עם מעבד INTEL.... תגובות?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. זהו מכתב תשובה מנציגות אסוס לגבי בעיות הOC בלוח. Adam - My engineering contacts at Asus have emailed me that the video compatability issues have been resolved and the fixes are in a new BIOS 1007 to be released very soon. I was also told they believe they can fix the overclocking issues and be very competetive with DFI. These fixes should be in a new BIOS next week. I will be out of the US for a couple of weeks, so you will need to look for new Asus BIOS at their site and on Forums. Wesley Fink Senior Editor, AnandTech, Inc. כמו שהבנתם..הלוח אמור יהיה לתת ביצועים דומים לDFI. (כשזה יקרה אני אוריד בפני אסוס את הכובע)

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by LEPIDUS,

ניסיתי לבדוק ב"שאלות נפוצות" אבל לא מצאתי תשובה שמתאימה בדיוק למצב שאני אתאר. יש לי שני סטים (2*1 ג'יגה) של זכרונות במהירות זהה (DDR2-800) אבל כל סט עם תזמון שוה (4-4-4-12 ו4-4-3-5). האם כשכל סט הוא בדואל צ'אנל עם עצמו כל סט יפעל עם התזמונים שלו, או שכל ה4 יעבדו עם התזמונים של הסט ה"גרוע" יותר?

9. Started by EHL,

הייתי מבקש את עזרתכם ב : 1. האם G41+X4500 תומך ב 1680x1050 ? 2. האם X4500 תומך ב hw acceleration ? 3. מה האלטרנטיבה ל G41+X4500 , ז"א chipset + graphic card, לאור השאלות 1 ו 2 ? תודה מראש. אייל

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  10. אני יוצר מוזיקה אלקטרונית ומתעסק עם קיובייס 5, לרוב כלולים הרבה דגימות אודיו וסימפולים שלי, ולפעמים אני מגיע לכ- 10 פלאגים פתוחים, תלוי בפרוייקט לא ייצא לי לעבוד על פרוייקטים שלמים (טראקים שלמים עדיין) ולכן אני לא יודע איך המעבד הזה יודע להתמודד עם הסיפור, רציתי עקרונית לשאול אם יש למישהו נסיון איתו ועם התחום, ואם יש צורך בלשדרג למעבד חזק יותר, לדוגמא 4 ליבות (האמת שה- E8400 די חדש אצלי). במערכת יש גם 4 ג'יגה זיכרון ו2 הארדיסקים שמסתכמים בכ-750 ג'יגה תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by itay-s,

ל מעבד amd עד 700 שקל אפשרות לחרוג 512mb

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by T-man,

יש סיכוי שאני אקנה זיכרון והוא לא יעבוד אצלי? יש לי מקום לשים אותו על לוח האם. איזה זיכרון של 512MB הוא הכי טוב לדעתכם? יש יותר מ- 512 על "מקל" אחד? תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. למי שיש את הלוח הנ"ל צריך לדעת יש לי בתפריט של הביוס את האפשרות לכוון את המהירות של ה HTT אבל שאני לוחץ עליה אנטר לא קורה כלום!!! איך אני משנה את זה?? ועוד שאלה יש שם את אפשרות שמופעלת שקוראים לה COOL N' QUIET משהו כזה מה זה עושה?? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  14. לוח gigabyte ga-k8ne - איזה זכרון אני צריך ? רוצה לקנות עוד גיגה זכרון , לפי SANDRA יש לי Chipset 1 Model : Advanced Micro Devices (AMD) Athlon 64 / Opteron HyperTransport Technology Configuration Bus(es) : ISA PCI PCIe USB i2c/SMBus Version : 1.02 Front Side Bus Speed : 2x 603MHz (1206MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 2x 1000MHz / 2x 200MHz In/Out Width : 16-bit / 16-bit IO Queue Depth : 8 request(s) Chipset 1 Hub Interface Logical/Chipset 1 Memory Banks Bank 0 : 512MB DDR-SDRAM 3.0-3-3-8 2CMD Bank 1 : 512MB DDR-SDRAM 3.0-3-3-8 2CMD Channels : 1 Bank Interleave : 2-way Speed : 2x 201MHz (402MHz data rate) Multiplier : 1/10x Width : 64-bit Refresh Rat…

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  15. שלום יש לי 2 סטיקים של זיכרון , כל אחד מהם 256 מגה ושניהם מאותו דגם ואותו חברה אם אני שם אותם בדואל הם מקבלים שגיאה ב MEMTEST ועושים לי ריסטים כאשר אני משחק במשחקים, ואם כל אחד לבד הכל טוב ויפה אז מה הבעיה? נ.ב המעבד AXP2000 , לוח אם: Giagabyte 7VTXH+ ויש לציין כי הבעיה קרתה בעבר, נעלמה, וחזרה שוב. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by FeedMe,

התפרסמה לא מזמן חדשה באתר, ובערך כתוב שם שתצא גרסת 45nm לקונרו.. מה? מו? מי? אפשר לקבל עוד פרטים?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  17. אשמח מאוד אם תקחו את הזמן לקרוא תודה רבה ;D אז עוד מעט אני קונה לעצמי מחשב חדש ולכן יש לי שאלה של- AMD VS. Intel תכננתי לקנות מעבד- AMD Athlon 64 3200+ S939 Venice Core והייתי בטוח שהמעבד הוא מעולה. עכשיו שוחחתי קצת עם חברי הטוב שהוא מן טכנאי מחשבים ואמר שלא כדאי לי אייאמדי וכדאי שאדבוק עם אינטל פנטיום 4. קיבלתי את דעתו, אבל אני עוד לא רוצה לנקוט החלטה, אני רוצה קודם לשמוע עוד כמה דעות נייטרליות ולהשוות בין שני המעבדים ובסופו של דבר לראות מה יותר טוב. שאלתי אליכם, בסופו של דבר, אם לא מתחשבים בכסף, איזה מעבד יותר טוב? AMD או Intel? שוב, תודה לכל העונים.. אני מאוד מעריך את זה.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by megaeagle,

אהלן, אני זקוק להמלצה על לוח אם ל Core I7 אני לא מתכנן על אוברקולקינג רצחני, וגם לא על מערך SLI או CROSSFIRE חשבתי בכיון של הX58PRO של MSI, כי הוא זול יחסית, השאלה היא האם כדאי להשקיע עוד 60$ (אני מזמין מNEWEGG) לP6T או ללוח של אינטל? מודה מראש על העזרה....

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  19. שתי חברות הענק הכריזו על טכנולוגיה חדשנית לאחסון מידע ללא צורך בטרנזיסטורים, שמאיימת להפוך הן את שבבי ההבזק והן את זכרונות ה-DRAM למיושנים, כבר בתוך כשנה מהיום לכתבה: http://hwzone.co.il/טכנולוגיית-ה-3d-xpoint-של-אינטל-ומיקרון-היא-מה/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הלוח אם שלי הוא D850GB =) (של אינטל כן כן לא תומך באובר קלוק זקן ולא לצחוק :<<<) האם הוא תומך ב 533MHz Bus? יענו 133 TRUE SPEED? אני נישבע לכם שאני מנשק לעוזרים את הרגליים 8)

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  21. שלום לכולם החלטתי שאני מעוניין בלוח אם ASUS MAXIMUS FORMULA זה אני בטוח לגבי מעבד אני מעוניין בהצעתכם בהיתלבטותי בין /6600 או /9450 , אני פתוח להצעות - 1500 ש"ח פחות או יותר כמו כן חשבתי על כרטיס מסך 3870X2 512 פתוח להצעות 1500 ש"ח פחות או יותר זיכרון שיהיה מהיר 2 ג"ב לפחות - 600 ש"ח פחות קירור טוב למה שצריך 200-600 ש"ח מעוניין ב OC ספק כוח טוב - מחיר שלא יהיה בשמיים 500 פלוס מינוס תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by nesber,

שמעתי שלעומת אינטל יש למעבד הזה בעיות קירור. האם זה תקף גם להיום? ואני לא מתכוון לעשות OVERCLOCKING. בתוך כך: לאיזה מעבד יש ביצועים טובים יותר במשחקים?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by rom747,

שלום אני חדש פה ורוצה לדעת אם זה הזמן לקנות מחשב חדש או שכדאי לחכות כי המחירים יורדים או יש חלקים חדשים שעומדים לצאת . איפה יש המלצות על חנויות זולות ואמינות למחשבים

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by looo,

תגידו מה אתם אומרים על הלוח הזה http://www.nextgenelectronics.com/giga648.shtml כדאי לקחת אותו?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by naory159,

איזה לוח אם מתאים למעבד: ‎Intel® Core2 Quad Processor Q6600‎? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.