עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by taotao,

אני לא יודע מה הלוח אם שלי נראה לי של ויה אבל לא בטוח משיהו יכול לעזור לי? הציפסט זה VIA PM800-VT8237 עשיתי חיפוש בגוגל ולא מוצא תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kruscal,

שלום לכולם! 1.איזה מעבד עדיף 2.8 dual core של אינטל או 3.2 64ביט של אינטל? 2.האם כל מעבד כפול ליבה פועל ב 64 ביט? תודה רבה!!! ???

3. האם המעבד הבא באמת קיים 12x Opteron 2431 ? אני מבין שהוא בשביל שרתים, אבל כמה עולה מעבד שכזה ? איפו אפשר לימצוא את החיה הזאת ? והאם גיימרים מטורפים בעולם משתמשים במעבד כזה בשביל OC מטורף ומשחקים על ההגדרות הכי גבוהות שקיימות ?

4. Started by k22,

שלום אני מחפש לוח אם בסביותת 300 עד 350 שקל יש לי מעבד E6400 וכרטיס מסך 7600GT וזיכרון 667 הלוח אם שלי נהרס וברצוני לשפר בעתיד את הכרטיס מסך והמעבד אז אני רוצה ליקנות לוח אם שבעתיד אני יוכל לשפר בלי צורך בליקנות לוח אם חדש תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Farmalot,

כל גיימר שקונה מחשב היום מחליף אותו (כולו) תוך מ ק ס י מ ו ם שנתיים. אז אם אפליקציות שינצלו את מרובעי הליבה אין עדיין, וגם אין צפי לשנה-שנתיים הקרובות (או שאני טועה?), אז למה לקנות מרובע ליבה על פני כפול ליבה? אני שואל כי אני לפני קניה, ואני מטלבט הרבה בין הסדרות. למען האמת, אני מתחיל לפזול אל ה E2XXX. אני מתכנן גם המהרה רצינית. אז יש למה לקנות מרובעי ליבה?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by stige,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני קצת מפחד שהQAUD CORE שיצא יגרום לרכישה של DUAL CORE להיות לא כדאית לטווח הארוך. מצד שני המחירים העכשווים של QUAD CORE הם...."טיפה" יקרים. אתם חושבים שכדאי לי לחכות טיפה או כבר ללכת על הDUAL? אם לחכות, אז כמה זמן עד שהQUAD יגיעו למחירים הגיוניים. (התקציב שלי הוא 5k למחשב לצורך משחקיפם וסרטים)

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  7. חברה, אני כרגע מנסה לקרוא את הביקורות החפרניות האלה ב3 חלקים של TOMS HARDWARE על ה SKULLTRAIL המדהים הזה (ממבט ראשון לפחות) כי הוא מתאים לי בול. רק שלא הבנתי שני דברים: 1. אני מבין שאין אותו למכירה, ואם יש משהו דומה לו, אנא כוונו אותי ללוחות אחרים דומים. 2. מה זה הזכרונות המיוחדים הללו שהוא דורש, זה כל הלוחות עם שני מעבדים או שהוא מיוחד, וגם אותם אני לא מצליח למצוא למכירה פה . . . מה קורה פה ? :s05: למי ששואל למה אלכס צריך לוח עם שני מעבדים לעזאזל, זה בגלל שאני משתתף מזה שנה שנייה בפרוייקט GRID עולמי למציאת תרופות בכח המחשב כאשר אינו בשימוש וכבר הגעתי למקום 3000 מכ300,000 אנשים אחרי שנתיים ואני רוצה להגיע עם קבוצת ISRAEL כמה שיותר גבוה. אבל זה אני. והתוכנה שמורידים, יכול…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by za-david,

יש חשיבות לסוג המשחה הטרמית שאני משתמש בה ואם כן אז מה?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כמה זיכרון אני יכול לחבר ללוח IB9??? מה לדעתכם יותר כדי לי לעשות? להחליף זכרונות לחדשים כל אחד של 1GB או להוסיף למה שיש לי (2X512) עוד 2 של 512 ??? מה ההבדל בין 667Mhz או 800Mhz ??? תודה וחג שמח, דניאל.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by rost1k,

שלום מה יותר טוב לגיימינג ויותר חזק? I3 2100 או AMD 945 עם OC - STOCK 3.0 עם OC אני יכול להגיע ל3.6 עד 3.8 בערך הAMD יותר טוב המצב הזה? או שהI3? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. כבר כמה שנים לא החלפתי לוח ומעבד, אז כבר לא הכי מעודכן בסדרות החדשות. ראיתי שאינטל בדור 10 ו 11 כבר, מה נחשבים אצלם המעבדים התקציביים והמשתלמים? מה נחשב המשתלם והאיכותי ב AMD? איזה ערכות שבבים. מתאימות למעבדים מבחינת לוח אם, שיהיו את הפיצרים החשובים, לא בסיסי מידי אבל גם לא high end?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ראיתי במפרטי המחשב המוכנים כי יש מפרט עם מעבד Intel Pentium G2020 / G2030 , ויש מפרט ביתי עם מעבד מתקדם יותר מסדרת Intel i3-3220 / i3-3240. במה יבוא לביטוי ההבדל בין המעבדים הללו כאשר עיקר הפעילות מיועדת לגלישה באינטרנט? שאלה נוספת: במחשב ביתי שכזה, מה ההבדל כאשר המאיץ הגרפי מובנה במעבד, או מובנה על לוח האם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by Stroller,

מישהוא יודע בכמה Dual-channel DDR400 (של nForce2) משפיע על ביצועי המחשב?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by DisinfectedDuck,

אני מרכיב מחשב חדש. אני מתכנן לעשות אוברקלוק למעבד (P4 2.4 800) לכרטיס מסך (GIGACUBE R9800) וגם לזכרונות. הבעייה שאני לא מבין כלום בזכרונות... איזה זכרון הכי מומלץ שיהיה יציב גם באוברקלוק (אני לא מתכנן אוברקלוק מטורף, בלי שום קירור מים וכל החרטה הזה) ?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אז רציתי לעשות השווה בין המעבדים של כולם ולראות איזה מעבד יצא הטוב ביותר פה מקווה שהרבה אנשים יביאו תמונות של הבדיקות שלהם סתם רוצה לראות למי המעבד הטוב ביותר פה ואת הנתונים שלו בהשווה לשלי (והיה הרבה הבדל) אוקי אני יתחיל שלי 100% לא יזכה אבל לא נורא סתם לכיף טוב אז הנה שלי: (intel p4 1.60 willamette) לא משהו

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הכי טוב ביצוע משחק.. תודה

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 5400X2 ו5600X2. המעבדים יהיו בתדר 2.8GHZ ויעבדו עם 1 ו-2 מגהבייט קאש, בהתאמה. מישהו אמר פרסקוט?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, היה לי לוח msi p35 neo והוא נשרף לי פעמיים... במסגרת האחריות החליפו לי אותו לmsi p43t-c51 שדרגו אותי או שנמכו?? מה עדיף? תודה רבה לכל המגיבים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by dr70,

יש לי מחשב ישן שקיבלתי מאחי בשביל אבא שלי. המחשב הוא Pentium 4 1.6Ghz עם זיכרון ddr 133Mhz. ב-Bios, המעבד מוגדר על 800Mhz והזיכרון מוגדר למהירות של 100Mhz. אם אני משנה את ההגדרה ב-BIOS למעבד ל- (1600Mhz (1.6Ghz ולזיכרון ל-133Mhz, כדי שהמחשב יעבוד קצת יותר מהר, זה יכול לגרום נזק כלשהו? כי אלו ההגדרות של ה-Optimal defaults. אשמח לתשובה בהקדם. תודה מראש וערב טוב, dr70

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אחרי 3 שנים שיש לי את ה-p5ld2 והפנטיום D חשבתי לשדרג אותם אבל אין לי יותר מידי כסף לבזבז כרגע - מקסימום באיזור ה-1000 שקל. אבל בנוסף הייתי רוצה לקנות לוח שיחזיק לפחות שנתיים עם אפשרות לשדרוג המעבד בעתיד. הלוחות החדשים תומכים ב-DDR3 אבל לוח, מעבד וזיכרונות כבר בטוח יעברו את התקציב. חשבתי לקנות את ה-E6300 עם הלוח: GA-EP45-UD3L ככה שזה גם לא יעלה יקר מידי וגם בעתיד אני יוכל לשדרג את המעבד. השאלה היא האם בשנתיים הקרובות ה-DDR3 ייתפוס בצורה כזאת שאני שוב יצטרך להחליף לוח אז איך הלוח? ייתפוס לשנתיים הקרובות? תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות 4000 שקל ואני לא יודע כמה להשקיע במעבד ולוח אם. המחשב יהיה בעיקר למשחקים ולסרטים ולפי מה שראיתי ה i5 או i7 זה הכי טוב אבל רציתי לדעת אם זה תומך בסוג מסויים של כרטיסי מסך בלבד, ואם כן אז כדי לי להשתמש במעבד אחר שיותר מתאים ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shemiraz,

בהתחשב בעובדה שאצטרך לקנות גם לוח אם חדש וגם זכרונות חדשים אם אבחר ב core i7 האם אפשר להסתפק ב q9650 או ב q9550 שכן המעבדים עצמם עולים בערך אותו דבר האם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי? המטרה היא משחקים ואל תגידו לי לקנות e8400 כי זו לא השאלה שלי אני משדרג ל 4 ליבות בלבד.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ביקשתי המלצה למפרט עד 3000 ש"ח וראיתי שגם בהודעה שלי וגם כמעט בכל ההודעות בפורום שבהם ביקשו מפרט לא לגיימינג עד 3000 ש"ח המליצו לכולם על E5200 ורציתי לדעת למה? בקלות וב100 ש"ח בערך ניתן לשרדג לE5200,E5400,E6300??? ובכ300 ש"ח אפשר לשדרג לCORE 2 DUE E7400. אם ניתן לחרוג מעט בתקציב לא עדיף ללכת על המעבד הכי מתקדם שניתן בתקציב?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מס' שאלות : 1. האם כדאי לחכות ש -AMD יצאו עם מעבדי 64 ביט עם שתי ליבות ( מתי זה אמור לקרות ובכמה יתמחרו אותם ? ) או כבר לקנות מעבד AMD 3500 64 ביט כבר עכשו. 2. האם למעבד AMD 3500 0.9 939 PIN יש טכנולגיה של HT דומה לזו של אינטל ? 3. אני שוקל לקנות לוח אם Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - השאלה היא אם אני יוכל להוסיף בעתיד ללוח כזה מעבד עם שתי ליבות , האם הדבר כרוך רק בעדכון ביוס או שאני ממש יצטרך לוח חדש ? 4. האם כדאי להזמין מחול ( דודה שלי צריכה להגיע במאי הקרוב , כך שאין לי עלות משלוח ) הבעיה שלא תהיה אחריות אבל המחיר הרבה יותר זול. AMD 3500 939 PIN - בפנדה נמכר ב -1665 ש"ח ובחול ראיתי אותו רק ב - 183 דולר : http://www.epinx.com/Components%20and%20Per…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.