עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by huber,

https://www.techspot.com/amp/news/78664-amd-cutting-deeply-intel-market-share-across-desktop.html

2. Started by azarzar15,

שלום, אני עובד על מחשב אודיו עם מעבד בC2Q Q6600 2.4 ולוח אם P5QC, עם 4 ג'יגה רם של קינגסטון בDDR2 עם ווינדוס 7 64 ביט וגם קיובייס 5 64 ביט בלוח אם הזה יש אופציה גם לDDR2 וגם לDDR3 בשלבים מסוימים כשהקיובייס עובדת עם הרבה ערוצים ועומס המחשב נתקע לפעמים, עשיתי בדיקת זכרון בווינדוס והראה תקין וגם אין התחממות של המעבד כך שנראה לי שזה רק אופציה אחרונה של עוד זכרון, אשמח מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר במה האופציות שלי להרחיב את הזכרון, כלומר להוסיף עוד לסלוטים של הDDR3 ומה המקסימום שאפשר להוסיף שם בתודה אור

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Maxx,

האם יש אפשרות לשנות את את המכפלה של המעבד מן ה-bios או שרק מהלוח? בלוח שלי ישנם 6 מתגים לשינוי מכפלה, ובלוחות אחרים (גם ga-7vax)יש 5 מתגים, משהו מכיר את התופעה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לחברי הפורום שלום וחג שמח חשבתי לקנות מחשב חדש, וכבר שחשבתי שהכל ברור, החליטו ההם למעלה להקשות את חיי. אבקש את עזרתכם במספר שאלות. ללא ספק בכוונתי לרכוש מעבד אשר יתמוך ב 64bit - על כן חשבתי על +AMD2800. כעת מודיעים לי כי אינטל צפויה להוציא מעבד כזה. 1. האם להמתין לאינטל ? ומה נראה שיהיה המחיר למעבד ביתי כזה ? כפי הבנתי ל AMD אין שימוש בערוץ כפול לזיכרונות בתושבת 754 !!!!! קראתי את המאמר "תזמוני זכרונות ו Dual DDR - כל מה שרציתם לשאול, ולנו כבר נמאס לענות " היה מרתק אך על שאלתי הוא לא ענה -- אנה הושיעו. 2. האם ישנו כזה שינוי גדול כאשר ישתמשו בזה בתושבת 939 ? ואם כן, הכיצד אם כך מעבדי amd מצליחים להתחרות באינטל שלהם תעבורת נתונים מהירה …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Chronick,

לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת מדובר על מעבדים... מקור: http://www.theinquirer.net/?article=23880 ב2006 מעבדי AMD יתמכו בDDR2 667MHZ מחשב שולחני יעבור לסוקט M2 ונייד לS1 OPTERONIM יעברו לF1 מעבדים Mobile Athlon 64 ו TURION64 יהיו כפולי ליבות AMD כפולי ליבות יהיו בעלי רמת TDP הבאה: TURION64 - 35W Mobile Athlon 64 - 62W *TDP - THERMAL DESIGN POWER (עוצמת פליטת חום ממוצעת בעומס "רגיל" על המעבד). טכנולוגית POWERNOW! תאפשר שליטה במתח ותדירות על כל ליבה בנפרד. חברת NVIDIA תהיה כנראה השותף של AMD ותייצר צ'יפסטים למעבדים החדשים של AMD NFORCE של דור הבא יתמוך בRAID5 בגרסה מתקנית (כרגע היא רק בגרסת תוכנה) כמו כן הצ'יפסט יתמוך בטכנולוגיות SERIAL-SCSI וTCP OFFLOAD (האחרונה ת…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כותרת^ בבקשה מהר כי זה ממש דחוף אני מחר הולך ליקנות

7. Started by bati6,

לא ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה, בכל מקרה רציתי לדעת וסליחה על הבורות החיבורים האלה בנוסף שהם חיבורים כמו Usb 3 שמעבירים מידע, הם גם חיבורים שמתחברים למסכים? מסך מחשב או טלוויזיה? איך זה הולך? בצד אחד יש את הצד השטוח ובצד השני חיבור של HDMI? או שבשני הצדדים זה אותו חיבור שטוח ולטלוויזיה צריך להיות חיבור של thunderbolt?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. יצרנית השבבים הגדולה מציעה מהדורות מוגבלות ומהודרות של המעבדים השולחניים שלה - עם תמונות של גיבורי-על על המארז ולא הרבה מעבר לכתבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי ויכוח על זה עם חבר שלי אני אומר שהכמות של המגה יותר חשובה אז חשבתי לשאול ממכם לראות אולי עובדות מהשטח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by thebestnickname,

שנים שלא התעדכנתי במעבדים, מישהו יכול להסביר לי מזה הHASWELL? מזה IVY BRIDGE? מה היתרונות של i7 על i5? ואם אני הולך להפוך את המחשב לתחנת עבודה (פיתוח בUE 4 כשיצא) מה עדיף ולמה? https://www.tms.co.il/product/12802 ומה הדבר הזה אומר? מה המהירות שלו 3.5 או 3.9? מזה TURBO? האם המעבד HASWELL או IVY BRIDGE?

11. Started by idanashh,

איזה לוח טוב ל אוברקלוק ל אי אמ די משהוא בסביבות ה650 ש"ח ומטה ולקמה אפשר להגיע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אני מתלבט איזה מעבד לקנות איזה יותר טוב INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ הוא INTEL QUAD CORE Q6600 G05 2.4GHZ ואים כן למה הוא יותר טוב ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

בן דוד שלי מתכוון לקנות מחשב מבוסס פנטיום 4 ולעשות אוברקלוקינג מסויים בשלב מסויים הוא לא מתכנן משהו קיצוני ולכן לא רוצה להשקיע בלוחות שעולים 900 וכו' בינתיים ראיתי את Gigabyte GA-8IRX INTEL 845 DDR - הגירסא החלשה של הלוח שטום הגיע מ2.4 ל3 ג'יגה ועם פחות אפשרויות ו ASUS P4B66-C נראה לי לוח לא רע מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מצטער שאני פותח תרד חדש, אבל בקודם היה פשוט יותר מדי בלאגן. אז יש לי כבר כמה עסקאות בנוגע להחלפת/מכירת חלקים במחשב שלי. אבל הבעיה נשארה עם המעבד ולוח האם, שאני לא יודע בדיוק מה לעשות איתם. קיבלתי היום עוד הצעה. קודם כל לי יש מעבד+לוח אם: AMD ATHALON XP 2500 (בן שלוש שנים. אין אחריות. אין שום תקלה). ABIT NF7 MOBO (בן שנתיים-שלוש בערך גם) לו יש: amd AXP 2000+ mobo- giga 7 vrx rev1.1 עכשיו מן הסתם המעבד+הלוח אם שלו הם נקנו גם מלפני הרבה זמן, יותר משלי... וגם עליהם אין אחריות יותר. הוא מוסיף לי כסף בנוסף להחלפת החומרה, אבל כמה אתם חושבים שהוא צריך להוסיף? ושוב מצטער על כל השאלות האלה בנוגע למחיר ביומיים האחרונים, אבל אני לא ממש מבין גדול בחומרה והמחיר שלה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SMSM,

השגתי P41.6A בתול - ללא ניסיונות OC, ויש לי זכרון 3200CAS2, אני רוצה לקנות לוח מתאים, מה אתם ממליצים ?! לוח שתומך רשמית ב 3200 או משהו עם תמיכה ב 2700 שעם OC יגיע ל 400MHZ ?! דרך אגב, הזמנתי מפנדה OCZ 3200REV2 - איך הם ל OC ?!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היכונו לבואם של מחשבים ניידים תקציביים ומודרניים, עם Pentium Gold 6405U ו-Celeron 5205U לכתבה

17. Started by Anonymous1,

שלום רב, חברי הפורום. ראיתי שלוח אם עם USB 3.0 קדמי ומספר כניסות אחוריות מכובד, עולה יקר. רציתי לדעת, אם יש צפי לזמן שיהיו לוחות רק עם USB 3.0, ובמחיר סטנדרטי יותר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Shizel,

שלום רציתי לדעת עם העינין של תדר הזיכרון משפיעה במשחקים ואם כן כמה??? וגם הם כידי לרכוש 2 סטיקים של 1G או פשוט להוסיף סטיק אחד של 1G ל )667(2X512 שלי ??? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Chura,

היי, אני מחפש לבנות מערכת שתשמש בעיקר בעיקר להורדות וגישה לאותו תוכן מהרשת. מאחר והמפלצת שיש לי עכשיו צורכת המון חשמל (QX9650), חיפשתי משהו מבוסס מיני. אני דיי בטוח על Atom, וראיתי שהחדשים זה D2700 או N2800? מה זה אומר ? מה ההבדלים ביניהם ? בנוסף, לא הצלחתי למצוא כמעט לוחות עם מעבדים אלו, תוכלו לעזור ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. טוב אז ככה היה לי לוח אם של EPOX 8KHA+ הלוח הזה הלך לעולמו לאחר כ 7 חודשיים עכשיו אני צריך לקנות לוח אם חדש יש לי זכרון 256 PC2100 של CRUCIAL ההתלבטות שלי היא: האם לקנות לוח שתומך ב KT333 או ב KT266A והאם זה ישנה מבחינת ביצועים בגלל שיש לי זכרון PC2100 אני גיימר רציני ויש לי כרטיס מסך ATI RADEON 8500 RETAIL עכשיו חשבתי להשאר עם לוחות אם של אפוקס כי הם טובים לאוברקלוקינג מה אתם אומרים על הלוח הזה EPOX 8K3A או שבכלל עדיף לי להשאר עם לוח אם 266A ואם כן אז על איזה לוח אתך ממליצים? שלא יהייה יקר עד 700 שקל פלוס מינוס

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני בונה מערכת מחשב (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462889.0) לסביבה משולבת של פיתוח ומשחקים. אני מתלבט בין תושבת 1156 לבין 1366. אשמח להמלצה ללוח אם שמתאים לכל אחת מהתושבות הנ"ל. אני מחפש לוח אםשיש לו raid1 בחומרה (כלומר שמערכת ההפעלה אינה מודעת לקיומו של הרייד). תודה על העזרה, מקסים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז ככה.. לפני כחצי שנה - שנה, כשתכננתי לקנות מחשב ולא יצא.. בניתי על לוח אם ASUS P5LD2. עכשיו שאני באמת מוכן נפשית (...וכספית) לרכישת המחשב רציתי לדעת האם להשאר בדעתי עם לוח אם זה? או שכבר יצאו אלטרנטיבות יותר טובות וחדשות יותר... נא עיזרו לי. תודה. חג שמח , והמשך יום נעים כמעט ושכחתי: הלוח אם לדברים הרגילים DUAL CORE 830 - מעבד... זכרון 1 GHZ.... וכאלה... אוברקלוק בעתיד בסבבה... וכאלה..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by joni,

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=577191 זה הגיוני?! המחירים ממשיכים לרדת מדי יום לאן נגיע?!?!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sam1441,

התקציב הוא בסביבות 2500 ש"ח ללוח עם כ. מסך משולב, מעבד וזיכרון (גיג'ה) ומארז. (את השאר יש לי) מעבד Intel Core 2 Duo BOX (מה זה אומר אגב BOX? כדאי?) תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים