עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NightWing,

היי, תהיתי אם מישהו פה יוכל להביר לי כמה דברים קטנים לגבי זכרונות והלוח אם שלי בפרט (asus p4p800 deluxe ישן קצת). 1. אם הלוח אם הוא של 800/533/400 MHz FSB מה זה אומר לגבי הזכרון? יש טעם להשתמש במשהו מעבר לPC3200 פשוט ? 2. אם כבר יש לי 2x256 שמתפקדים כ- Dual-Channel (אם אני זוכר נכון הם של hynix), אני יכול להוסיף לשני חריצים האחרים עוד ג'יגה (עוד 2X512, סה"כ ג'יגה וחצי) ושארבעתם יעבדו כשני זוגות של Dual-Channel או שכל ה-4 חייבים להיות זהים ? 3. באמת שווה להוסיף עוד ג'יגה ? ז"א, עד כמה ההבדל מורגש בין ג'יגה וחצי לג'יגה? 4. יש למישהו המלצות ספציפיות ? (אגב, אני לאו דווקא מחפש מהירויות מטורפות, אני מעדיף משהו משתלם...) תודה מראש. (אגב, לינק לדף של הלוח אם שלי - http://www.asu…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zehavafro,

יש לי לוח אם GIGABYTE 945 GA-81945GZME-RH עם FSB של 800/533 MHZ רכשתי מעבד Intel LGA 775 Duo 2 Core מודל E6300 עם FSB של 1066MHZ האם כדאי לי יותר לעבוד עם לוח האם ב-FSB533?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז ככה. היום קניתי את כל החלקים החדשים והרכבתי אותם. כאשר המחשב נדלק הPC SPEAKER התחיל להשמיע קולות של סירנה. עכשיו נבהלתי...הסרתי את כל החלקים התחלתי ללכת חלק חלק. בהתחלה התקנתי את הלוח חיברתי אותו לספק הכוח והדלקתי - חיברתי מתוך המארז HD LED POWER LED , PC SPEAKER, POWER SW וזהו. (יש לי מארז של 3R SYSTEM עם חלון בצד דגם NEON LIGHTS. הפשוטים ) בקיצ, הדלקתי ולא היה שום צליל, הLED שמובנה בלוח מראה FF וזהו כי כלום לא מחובר. עכשיו חיברתי את המעבד בלי קירור, והפלא ופלא - הסירנה חוזרת! אבל בVOLUME חלש יותר. חיברתי היטסינק שיש לי בבית (AX-7 עם מאורר SMART של VANTEC) והVOLUME של הסירנה עלה...עכשיו, יש לי עוד היטסינק בבית ג'נרי כזה של צונאמי...וגם הוא לא עבד טוב =[ והסירנה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום רציתי לדעת אם הזכרונות שלי מציגים תוצאות טובות כי אני לא ממש מבין בזכרונות...התיזמונים שלי הם 2.5-3-3-8 רציתי לדעת איך זה יחסית? הייתי בטוח שהם באים על CL 2.0 ונראה לי לפי האתר שלהם אפשר לתזמן אותם ב 2-3-3-8 אבל לי זה לא עבד... בקיצור תגידו לי בבקשה אם זה ביצועים טובים ואם זה תזמונים סבירים.(בשביל מחשב בלי OC) אגב הזכרונות הם Twinmos Twister http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_dualchannel_ddr400.htm הפרו באים ב2-2-2-5 חבל שאין לי את זה /; [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום רציתי לשאול איזה קירור של המעבד מביאים לי כשאני קונה את ה-E8400 Box הרי הוא מגיע עם קירור אז רציתי לדעת איך קוראים לו. ורציתי לשאול עוד שאלה לגבי התמיכה ב-PCI-E 1.0 ובין 2.0 .. אם למשל אני קונה לוח אם שלא תומך ב-2.0 וכרטיס מסך שתומך ב-2.0 אז יהיה לי קצב העברת נתונים תיאורטית פי 2 כששתיהם יהיו תומכים ב-PCIE 2.0 מאשר שיהיה לי לוח שתומך ב-1.0 וכרטיס שתומך עד 2.0 ? ויהיה לי הבדל בין 1-3% בין ה-PCI-E 1.0 לבין 2.0 אם יהיה לי לוח שתומך ב-1.0 וכרטיס 2.0 ? וזה נקרא יחסית משמעותי? תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

היום יצא לי לעבוד עם מעבד 3.06GHz על לוח Brownsville D845GEBV2 והמחשב פשוט טס. העמדתי אותו ליד לוח זהה עם מעבד 2.4GHz ומפרט זהה פחות או יותר. ה 3.06 עלה תוך שניות ספורות ל Windows XP בעוד שהמחשב השני רק התחיל להראות את מסך הטעינה של Windows. המאוורר הוא 0.37A ובלוק הקרור מורכב מבסיס של נחושת וצלעות קרור מאלומניום ודקות מאוד. המעבד מגיע גם עם מזרק סיליקון כסוף. אבל אני עדיין לא חושב שה 4000+ ש"ח שווים את המהירות הזו.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yossik17,

בביוס שלי(ga g31m-es2l( יש 2 מצבים של ACPI suspend mode 1,S1(POS) 2. S3(STR) כמו שהבנתי הSTR שומר לזיכרון הRAM אבל אני לא ממש מבין מה זה עושה. אז מה כדאי ולמה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by HumanFly,

שלום, אתמול רכשתי מחשב חדש וסיימתי לחבר את כל החלקים.. אחרי שהתקנתי את הוינדאוז והכל ההגדרות התקנתי גם CPUZ.. לי מה שהבנתי כל ה 939 הם וינצ'סטר אבל בתכונה רשום לי מעבד מסוג ניוקאסטל... האם זה אפשרי ? האם זה באג ובמידה וזה אפשרי מה ההבדלים בין הוינצקסטר לניוקאסל.. תודה לעוזרים...

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by zahi122,

שאלה מתיי אמור בערך לצאת הסטוק החדש של אינטל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. אשמח להמלצה למעבד חזק מאוד ומשתלם. רצוי עד 2000 שקל אך אפשר גם יותר אם זה משתלם. השימוש הוא לתוכנות שחמט כבדות שמנצלות ריבוי ליבות מעולה. דוגמא לתוכנה: http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-2010/Logic-Fritz-Chess,2419.html כל שאר המערכת תהיה די מינימליסטית בשביל לתמוך במעבד (לוח אם די בסיסי, 4 או 6 GB זיכרון). ההתלבטויות שלי: 870, 2500, 2500K, 2600, 2600K. כמובן אם יש מעבד אחר שהוא טוב אז אשמח לשמוע. בנוסף, אפשר קצת הסבר על הטורבו של אינטל? לדוגמא רשום שהמעבד 2500 רץ על 3.3 ובטורבו על 3.7 . תודה עריכה: אולי שווה לחשוב בכיוון של מעבד לשרתים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום יש לי 3820 I7 כבר הרבה זמן ואני יכול לשדרג ל XEON 2696 V2 ולהישאר עם אותו מערכת - לוח אם זיכרון קירור... המעבד עולה בסביבות 450 שקל כולל משלוח ואז תיהיה לי את האפשרות לחכות עוד שנה שנתיים עם פחות לחצ או אולי כדאי לחכות עוד קצת לירידת מחירים של RYZEN ולקנות הכל מחדש ? אני משתמש בתוכנות דחיסת וידאו מכונות וירטואליות , קצת משחקים לא כבדים מה שמפריע לי זה הזמן שלוקח לדחוס סרטים או שאי אפשר לדחוס תוך כדי המשחק כבר את הוידאו עשיתי בדיקה באינטרנט לגבי הביצועים סך הכל מגיע ל פי שניים עם הלוח האם הספיצפי שלי למרות שזה 12 ליבות ביחס ל 4 ליבות מה שקורץ לי זה המחיר יש מעבד עם ביצועים של SC הרבה יותר טובים 168…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ziv13,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3040

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ראיתי שבמארזים של raidmax מגיע גם ספק הספק הזה ג'נרי? אני רוצה לקנות גם זיכרון a-data ddr500 ומעבד amd 64 3200+ ולוח אם EPOX 8HDA3J S-754 ומישהו אמר לי שאין טעם שאני קונה זכרון 500MHZ כי גם ככה הלוח שלי יכול להגיע עד ל800 ( 400+400 ) לא הבנתי מה זה ה800 וכדי בכלל להשקיע בזיכרון 500MHZ? האם הזכרונות של A-data יתאימו ללוח אם שלי ? כי ראיתי אנשים שקנו ונדפקו עם זכרונות שלא מתאימים ללוח שלהם. אני מתכוון לעשות גם אוברקולקינג ואני צריך שהחלקים יתאימו לזה עם אני קונה את ה500 אז עד שאני לא יעשה אוברקלוקינג זה כאילו אני מנצל רק את ה400 ? בעיקרון המחשב מיועד למשחקים כבדים נ.ב אני לא מבין כלום בOC אז בבקשה לפרט ולהסביר .

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. חברים , רצ"ב מדריך מאתר מאוד נחמד (לפחות שמבינים בנינו) על הדרך הנכונה להרכיב MB (כולל כל הטעיות הנפוצות)!! חשוב לקרוא http://www.hardwaresecrets.com/article/145/1

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו יודע מתי מעבדי דור 13 יהיו זמינים לקניה לעובדי החברה? כרגע רק הדור 12 זמינים לקניה תודה לעוזרים

16. להלן הקישור לעמוד באינטל: http://processormatch.intel.com/CompDB/SearchResult.aspx?Boardname=d945gcnl המעבד הרצוי הוא E6600 או E6300 שלגבי שניהם רשום may be compatible ולא full compatible כמו לדוגמא ב E6700 מה אני צריך לבדוק ? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by maoros,

מה ההבדל בין שני לוחות האם האלה כשההבדל במחירים הוא שהראשון יקר יותר במאה שקלים..?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חשבתי לשדרג את המעבד הישן שלי E6400 שכרגע באובר 8*425 למעבד E5200 בתקווה להקפיץ אותו ל 4000.... שווה את זה??המעבד ממשש זול והמכפלה יפה מאוד לעומת הישן שלי... מה אתם חושבים? או שאולי להוסיף ל E7400 אם כבר? רוב השימושים שלי במחשב זה גיימינג רציני...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by white_rider,

מה דעתכם הלוח הכי טוב למעבל הנ"ל? בקשה לפרט למה אם אפשר מחכה לתגובות, תודה אני מתכוון מכל הבחינות אני מתכוון למשהוא שיחזיק מעמד לכמה שנים, איזו צפסיט עדיפה, 975 , 965 , nforce 590 משחקים , עריכות וידיוא , קצת O.C. שימוש כללי הכל.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by vladk,

EPOX 8K5A2+ AMD Athlon XP 2000+ w/ fan Kingstone 512MB DDR 333 שאלה - האם הכרטיס nVidia TNT2 32MB AGP יהיה תואם עם הלוח אם החדש? המחיר שמצאתי = 2245 ש"ח. מה דעתכם? תודה :-)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zippobuyer1,

מעבד+זכרון+לוח CORSAIR PC3200 256MB CAS2 X2 AMD AXP 2100 TBRED B AIUHB 0301 EPOX 8RDA PLUS זה מה שחשבתי ואז יהיה לי 512MB עם ה DUAL DDR.. למישהו יש רעיון אחר במסגרת התקציב? זה מחשב שצריך להיות חזק ל OC

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי מחשב P-4 3G עם שני זיכרונות של 256MB (לא מחברה מוכרת)ואני מעוניין להוסיף עוד כרטיס של 256MB והשאלה שלי היא האם זה יכול לפגוע במה שנקרא dual channel או שבעצם זה סתם חרטה כל הדבר הזה ועל איזה זיכרון אתם ממליצים לי ללכת מאלה שפה שבעמוד הזה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&orderby=price&DB27455=27966&DB27456=28031&DB27457=28041&pageInfo=1

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by iCe_bLaSt,

מה יותר משתלם PIV4 2.4C עם איזה לוח טוב ... נגיד MSI neo2 או AXP 2800+ (barton core) עם לוח טוב נגיד E8rda+ או NF7R2 אה ... ונגיד שלא תוכנן OC

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rosesr,

AXP1800 סטפינג טוב מאוד או AXP1600 סטפינג טוב מאוד?(ל1800 אני מתכוון AROAI או משהו כזה)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bobster,

שלום, היום קיבלתי את ה P4 3.20 PRESCOTT, והבן זונה עושה רעש של אוטובוס של דן, מה אפשר לעשות בנדון!?!? אני ממש לא יכול לעבוד עם המחשב, זה לא מצחיק.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים