מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח טוב ל אוברקלוק ל אי אמ די משהוא בסביבות ה650 ש"ח ומטה ולקמה אפשר להגיע
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים קניתי לוח זה ואני יודע שקיים בו כרטיס קול 2 ערוצים שמשנים משהו הוא 6 ערוצים כיצד עושים זאת??? האם כדאי להחליף לוח זה ל VRXP בגלל הRAID וLAN OB אך איני רוצה שהיציבות תיפגע
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שחקתי קצת באורסט ופיתום אני שם לב שהוינדוס מנצל רק 3.5 גיגה ממה שזכור לי עם משתמשים בגירסה של ה64 ביט הוינדוס אמור לזהות את כל ה4 לא?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את המעבד הישן שלי E6400 שכרגע באובר 8*425 למעבד E5200 בתקווה להקפיץ אותו ל 4000.... שווה את זה??המעבד ממשש זול והמכפלה יפה מאוד לעומת הישן שלי... מה אתם חושבים? או שאולי להוסיף ל E7400 אם כבר? רוב השימושים שלי במחשב זה גיימינג רציני...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתבה המלאה: http://www.xbitlabs.com/news/mobile/display/20060414150548.html אבל אינטל לא אישרה את הידיעה. אבל כנראה זה נכון
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! האם ניתן היום להשיג לוח אם בצ'יפסט הזה אשר כולל יציאה אחת או שתיים (עדיף שתיים) של IDE ? עדיפות גם ליציאות DVI ו-HDMI מלבד VGA תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. אני מתחיל לחשוד שהמפרט שברשותי מיושן ואשמח אם תביעו דעה (אני מעוניין לדעת מה מצב המעבד לעומת המעבדים החדשים שיצאו לשוק) 2. נכון לעכשיו יש לי 2GB RAM במהירות 800MHZ, הבנתי שנכון להיום זה מעט למי שמשחק משחקים כבדים ולכן אני מעוניין לשדרג בעוד 1GB הבנתי שמספר אי זוגי זה "לא בריא" למחשב ושאני צריך להשלים ל4GB סך הכול, האם זה מופרך והמחשב יודע לעבוד טוב מאוד גם עם 3GB? 3. בנוסף הלוח שלי תומך עד 1066MHZ, האם כדי להחליף את 2 הסטיקים של ה800 שברשותי ל1066 או לקנות עוד אחד של 800? השאלה היא עד כמהההבדל משמעותי בין ה800(שאגב עכשיו בOC ל860) לבין ה1066? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במעבדים מה זה L1 L2 L3 ומה זה תדר FSB?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם ישן , שעובד עם פנטיום 3 450 , אני מעוניין להפעיל הרדיסק SSD , כמובן שאין ללוח SSD, רק IDE ולכן קניתי מתאם מאיביי מ SSD לIDE , (קניתי שניים ) באף אחד מהם ההרדיסק לא עולה, כלומר הלוח לא מזהה אותו בכלל, הכל AUTO DETECTION, וגם במצב LAGE ו LBA , לא מזהה בקיצור כלום המתאמים עובדים מצויין, שכן בחיבור IDE ל USB כשהמתאם של ה SSD ל IDE מחובר, הווינדוס מזהה את ההרדיסק כהתקן USB . הבנתי שיש עידכוני ביוס, לא ממש הבנתי אים ואיך כדאי לעשות, ולא מצאתי שום מידע על הלוח מלבד חוברת יצרן ישנה שכמובן אין בה שום איזכור לגבי סוגי הרדיסק כאלו, וגם לא לגבי עדכוני ביוס. ההרדיסק ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2085&products_id=13419
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי לאחרונה מפרט מאילת ללא זכרונות. לוח האם שלי תומך ב2133MHz ונראה שהזכרונות היחידים שהיו הם פשוטים. האם תוכלו להמליץ לי על זכרונות טובים למפרט הזה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6600 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B150M-A/M.2 LGA1151, Intel B150, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 ספק: ספק כח אקטיבי SeaSonic 430W 80+ Bronze ECO-430זכרונות: טרם נקנודיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E120BW 120GB SSD 1 ושאלה בעניין הזה - בעניין ואין בארץ 2133 - האם ניתן להזמין מחו"ל? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המעבד+זיכרון+לוח אם כדי לקבל בוסט במשחקים ובעבודה בכללי. מעבר לזה אני גם מתכנן להוסיף כונן SSD ל OS (סתם לידיעה). כרגע אין תקציב לכלום, אני אחליט עליו לאחר שאראה את האפשרויות. מעבד- אינטל i7 או i5 מהדור החדש ביותר. האם כדאי לחכות למעבדים דור רביעי? http://hexus.net/tech/news/cpu/50813-intel-haswell-processors-launch-2nd-june/ לא מתוכנן OC. האם אני צריך להחליף את הקירור למעבד? לוח אם- מחברה מוכרת כי היו לי קצת בעיות למצוא דרייברים למערכת 64BIT עם הנוכחי. תמיכה ב USB 3. תמיכה מלאה ב SSD שאני מתכנן לרכוש. מספיק חיבורי SATA לכל הכוננים הנוכחיים + אופציה לעוד כוננים. רצוי שיהיה כרטיס מסך OB שאין לי כרגע, סתם למקרה שהחיצוני יחליט להתפגר. זכרון- 6 או 8 …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש עליהם מידע קטן או משהו? מחיר? משהו??.... אני יודע שהם 12 ליבות, אבל חוץ מזה כלום... כי ממתי שהכריזו על מעבדי i9 אני מחפש עליהם מידע או משהו ואני לא מוצא....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש (בתור מחשב שני, יש לי כבר מחשב מאוד מאוד חזק). המחשב השני ישמש ל איניטרנט,ישומים מדרשיים, סרטים, והורדות, וקצת משחקים. אני מתכוון לקנות את הלוח ASUS P4P800 E DELUX (במחשב השני יש לי את ה C). מישהו אמר לי לשקול לקנות את הלוחות החדשים, P5, בהם עתידיים, ויש להם תושבות שונות וכל מיני פיצירים חדישים,AGP X16, ועודש שטויות. האם כדאי לשקול? במה זה כרוך בנוסף? אם כן יש משהו ספציפי? אשמח לשמוע הסברים בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד p6000-1.86ghz נאמר לי שהוא מעבד חדש ומתקדם האם הוא מקביל למעבדים של i3?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מפרט למחשב ביתי ובסיסי לאופיס, אינטרנט ומשחקי ילדים. הדרישות הם למחשב פשוט, שקט וחסכוני ב 2K. בנוסך, ארכוש מסך Samsung 2333T, אני צריך הסבר+עצה המפרט שבניתי (והומלץ בפורום מפרטי מחשב) הוא כדקלמן: AMD Athlon II X3 445 Box ₪373 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪267 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪210 אני רואה שיש המון סוגי לוחות-אם של gigabyte ורציתי לדעת מה ההבדל בינם ומה ממולץ לצרכי. חשוב שיהיה onBoard Graphics. האם Athlon II X3 הוא overkill עבורי והאם ,על מנת לחסוך בצריכת חשמל ולמקסם את השקט עדיף שאקנה Athlon II X2 או שלא יהיו כאלו הבדלים? האם הזכרון שבחרתי הוא overkill בהנחה שאתקין XP 32bit ואולי רק בעוד שנתיים-שלוש אתקין Win7?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הלוח אם תומך במערך CFX DUAL8X ? או אולי DUAL 16X ? ( ;D) או שרק 16X + 4X ? כבר קניתי אותו אני שואל מתוך סקרנות אולי בעתיד יהיה משתלם לקנות עוד 6950 בגרושים יד שניה ולהוסיף אותו (כרגע לא חח )
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היכן ניתן למצוא SPECS של לוח האם המדובר? רוצה לדעת אם הוא תומך בINTEL TURBO BOOST תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול רכשתי מחשב חדש וסיימתי לחבר את כל החלקים.. אחרי שהתקנתי את הוינדאוז והכל ההגדרות התקנתי גם CPUZ.. לי מה שהבנתי כל ה 939 הם וינצ'סטר אבל בתכונה רשום לי מעבד מסוג ניוקאסטל... האם זה אפשרי ? האם זה באג ובמידה וזה אפשרי מה ההבדלים בין הוינצקסטר לניוקאסל.. תודה לעוזרים...
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי זיכרון DDR3 מסוג Corsair 4Gb 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 האם אפשר להכניס אותו ללוח האם P5KPL-CM?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שהחברה הארורה הביא לי את המעבד הוא היה בצבע ירוק למרות שהקודם היה סגול כזה וגם למטה בין הפינים באמצע הוא לא היה חלק אלה עם שבבים קטנים כאלה זה נורמלי? ואם על הליבה שלו היה רשום 1700 זה הדגם או המהירות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב P-4 3G עם שני זיכרונות של 256MB (לא מחברה מוכרת)ואני מעוניין להוסיף עוד כרטיס של 256MB והשאלה שלי היא האם זה יכול לפגוע במה שנקרא dual channel או שבעצם זה סתם חרטה כל הדבר הזה ועל איזה זיכרון אתם ממליצים לי ללכת מאלה שפה שבעמוד הזה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&orderby=price&DB27455=27966&DB27456=28031&DB27457=28041&pageInfo=1
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם התחלתי לחקור לגבי כרטיסי הרחבה של USB3 SATA6 G ונתקלתי בכמה כרטיסים משולבים דוגמת זה http://www.testfreaks.com/blog/review/review-of-asus-u3s6-usb-3-0sata-3-6gbps-pcie-card/ בהם בין אם כדי לא להגביל את המהירות או מסיבות אחרות ממליצים (או מחייבים) התקנה ב PCI-E *4 (בחלק ראיתי שהיה מצויין בביקרות שאין מניעה להתקין גם ב- * 8 ). הדבר אולי פשוט יותר בלוחות כמו חלק מאלה שאסוס מציעה בהם יש בנוסף סלוט PCI-E*4. אבל על פניו גם לא אמורה להיות בעיה להשתמש בהם עם אחד מהלוחות מבוססי ציפ 790 של GIGABYTE בהם ישנם שני סלוטים PCI-E.אחד *16 ושני *8. שאלותי: 1. האם באמת אין כל מניעה להתקין בלוחות כאלו בסלוט אחד (*16) כרטיס מסך ובשני את כרטיס ההרחבה? האם התקנה מסוג כזה (ובלוחות בהם …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם FIREWALL של לוחות M כמו של NFORCE שווה משהו?או נגיד עדיף להידבק לFIREWALL של ROUTER או אפילו של תוכנה(ZONEALARM) עכשיו כרגע יש לי MODEM USB(אני יודע שזה זבל והוא ילך לעולמו אחרי החלפת מחשב) אז האם FIREWALL של לוח M יעבוד איתו? ושאלה כללית:האם לכל לוחות M של NFORCE 4 יש FIREWALL?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-