מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, קניתי לאחרונה מפרט מאילת ללא זכרונות. לוח האם שלי תומך ב2133MHz ונראה שהזכרונות היחידים שהיו הם פשוטים. האם תוכלו להמליץ לי על זכרונות טובים למפרט הזה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6600 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B150M-A/M.2 LGA1151, Intel B150, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 ספק: ספק כח אקטיבי SeaSonic 430W 80+ Bronze ECO-430זכרונות: טרם נקנודיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E120BW 120GB SSD 1 ושאלה בעניין הזה - בעניין ואין בארץ 2133 - האם ניתן להזמין מחו"ל? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב דבר ראשון הבנתי שהכפולי ליבה של amd יותר טובים משל אינטל... אז דבר ראשון אם זה לא נכון אשמח לשמוע על זה... דבר שני החלטתי ללכת על הלוח הבא http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הוא טוב? מכירים לוח אחר טוב יותר באותו מחיר פחות או יותר? מטרת המחשב הוא בעיקר להפעלת משחקים כבדים דרך אגב... תודה מראש..
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, דיברו על זה הרבה, אבל הייתי בטוח ש"אצלי זה לא יקרה" לוח של GIGABYTE 7VRXP ver 1.1 עם GEFORCE TI4600 של MSI (שניהם חדשים) שהבעיה היא לאחר 10 - 20 שניות לאחר שהמחשב עולה, התצוגה במסך נהפכת למטושטשת, ולאט לאט אי אפשר לראות תמונה בכלל מרוב טישטוש, (לא קשור לDRIVER כי זה קורה גם בDOS) יש מישהו ששמע או מכיר איזשהו כיוון למה אפשר לעשות?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואם אפשר קישור לקנות אותו ושינצל HD6850 OC של MSI בצורה הטובה ביותר תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצורף לוח אם B550 AORUS MASTER ולא מובנים לי מונחים שרשום מודה מראש למסבירים , למה , איך ומדוע שאני יבין . 1. מה ההבדל בין ציפסט B550 או X570 קצב ההעברה ? תאימות ? בגדול אני רואה שציפסט חלש וחדש נותן אפשרויות יותר חדשות כמו מהירות זכרון , חיבורים ועוד ... 2. מה זה Onboard Graphics האם הרי אני קונה מעבד 5900 האם זה קשור אלי ? 2.1 איך הכרטיס מסך בלוח תומך Support for HDMI 2.1 version, HDCP 2.3, and HDR שאין בלוח כרטיס מסך ואין כרטיס מסך Onboard Graphics שנותן HDMI 2.1 ? 3. באודיו רשום Support for DTS:X® Ultra זה פורמט ל- HDMI לא מובן איך אני מקבל פורמט זה ? אני במחשב יהיה כרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=577191 זה הגיוני?! המחירים ממשיכים לרדת מדי יום לאן נגיע?!?!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קראתי פה בכל המדריכים שיש שבעצם מקבלים את הדבר הכי נמוך מבחינת תדר (667/800...) השאלה שלי היא - אם יש לי מקום לארבעה כרטיסי זכרון ואני שם : * שניים שכל אחד מהם 2GB - כלומר ביחד 4GB + * עוד שניים שכל אחד מהם 1GB - כלומר ביח 2GB אני אקבל בעצם 6GB או שגם פה הנמוך קובע ובעצם אני אקבל רק 4GB (כאילו שכל כרטיס של 2GB יקטן). אשמח לתשובה, תודה רבה ושבוע טוב לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי 3820 I7 כבר הרבה זמן ואני יכול לשדרג ל XEON 2696 V2 ולהישאר עם אותו מערכת - לוח אם זיכרון קירור... המעבד עולה בסביבות 450 שקל כולל משלוח ואז תיהיה לי את האפשרות לחכות עוד שנה שנתיים עם פחות לחצ או אולי כדאי לחכות עוד קצת לירידת מחירים של RYZEN ולקנות הכל מחדש ? אני משתמש בתוכנות דחיסת וידאו מכונות וירטואליות , קצת משחקים לא כבדים מה שמפריע לי זה הזמן שלוקח לדחוס סרטים או שאי אפשר לדחוס תוך כדי המשחק כבר את הוידאו עשיתי בדיקה באינטרנט לגבי הביצועים סך הכל מגיע ל פי שניים עם הלוח האם הספיצפי שלי למרות שזה 12 ליבות ביחס ל 4 ליבות מה שקורץ לי זה המחיר יש מעבד עם ביצועים של SC הרבה יותר טובים 168…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצגת רשמית למראה מבית אינטל מספקת היכרות עם דור מעבדי ה-Core העשירי לעולם הנייח - לפני ההשקה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
אני משתמש כרגע בפנטיום 4 1.4 בסוקט 423 עם לוח אם אינטל D850GB + זיכרונות 256MB PC800 RDRAM. לפי סקירה שראיתי AMD Duron 1200 עם זכרונות SDRAM ולוח אם פשוט עוקף את השילוש שלי, רציתי לדעת עם זה נכון או שאולי לא הבנתי טוב את הסקירה. ועם כן שווה לשדרג את המערכת ל-AXP 1700 0.13 + GIGABYTE 7VAX + 256MB PC3200 CORSAIR CAS2? או שהביצועים יהיו זהים? אני יודע שדיברתי על DURON אבל המחיר זהה ו-AXP 1700 יותר חזק. בלי קשר אני קונה גם מחשב עוד שבוע-שבועיים איך השילוש הקדוש? AMD AXP 1800 + EPOX 8K9A2(+) + 512MB PC3200 CAS2 פשוט חבל לי לפתוח עוד ת'רד. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח טוב ל אוברקלוק ל אי אמ די משהוא בסביבות ה650 ש"ח ומטה ולקמה אפשר להגיע
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט לגבי הלוח הזה BioStar TPower i55, שאני יכול להביא במחיר מצחיק (110$) דרך משפחה בחו"ל. מצד אחד קראתי עליו בסה"כ דברים טובים מאוד, הפיצ'רים שלו בול עלי. החברה הזו, שלא כ"כ מופצת בארץ, היא ותיקה ואמינה מאוד (ונתעלם מבחירת הצבעים בבורדים שלהם). מצד שני לבורד הזה אין SATA3 ו-USB3 מובנה. השאלה שלי היא, האם כדאי (ויש בכלל) לרכוש כרטיס PCI עם החיבורים והיציאות האלה ולפתור את הבעיה, או לחכות/לחפש בורד אחר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב כרטיס אחד של זיכרון RAM של 2 ג'יגה. אני רוצה להוסיף עוד כרטיס של 2 ג'יגה. מה אני צריך לבדוק מבחינת תאימות? אני יודע שאני צריך זיכרון DDR3 ללוח האם שלי. הזיכרון הנוכחי הוא 1066MHZ, ו CL שלו הוא 7. האם אני חייב שהזיכרון החדש יהיה בדיוק עם הנתונים המדויקים האלה ע"מ שיעבוד ב dual-channel? האם יש מקום לגמישות? מה החוקים במצב זה? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בלוח EPOX 8KDA3J, למיטב הבנתי הוא אינו תומך ב dual memory. האם אני טועה? אם הוא אכן אינו תומך ב dual memory האם יש טעם בלקנות זכרונות המיועדים לעבוד בקונפיגורציה כזו ומגיעים באריזה של 2 ? (כגון: OCZ DDR PC4000 ) :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה. היום קניתי את כל החלקים החדשים והרכבתי אותם. כאשר המחשב נדלק הPC SPEAKER התחיל להשמיע קולות של סירנה. עכשיו נבהלתי...הסרתי את כל החלקים התחלתי ללכת חלק חלק. בהתחלה התקנתי את הלוח חיברתי אותו לספק הכוח והדלקתי - חיברתי מתוך המארז HD LED POWER LED , PC SPEAKER, POWER SW וזהו. (יש לי מארז של 3R SYSTEM עם חלון בצד דגם NEON LIGHTS. הפשוטים ) בקיצ, הדלקתי ולא היה שום צליל, הLED שמובנה בלוח מראה FF וזהו כי כלום לא מחובר. עכשיו חיברתי את המעבד בלי קירור, והפלא ופלא - הסירנה חוזרת! אבל בVOLUME חלש יותר. חיברתי היטסינק שיש לי בבית (AX-7 עם מאורר SMART של VANTEC) והVOLUME של הסירנה עלה...עכשיו, יש לי עוד היטסינק בבית ג'נרי כזה של צונאמי...וגם הוא לא עבד טוב =[ והסירנה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט כי קיבלתי איזה עלון של נעה על הזוג הבא ב265 ש"ח ויש לי כבר 2 גיגה. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה האם כדאי לי למכור את המחשב שלי ב 2000 שקל ולהוסיף עוד 500 שקל ולקנות את ה המחשב עם ה Intel Core i5 750 המפרט של המחשב שלי הוא כזה מעבד:E8500 לוח אם:MSI P45 כרטיס מסך:9500GT דיסק קשייח:500GB זכרון ראם:2GB DDR2 ספק כוח:500W המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות(אני יצתרך להוסיף 500 שקל) מעבד:Core i5 לוח אם:Intel DP55WB כרטיס מסך:9800GT דיסק קשייח:500GB זכרון ראם:2048MB PC10600-DDR3-1333Mhz-Kingston ספק כוח:500W נו מה אתם אומרים שווה לי או לא האם המעבד Core i5 יותר טוב משמעותית מ E8500 והם הזכרונות שהם DDR3 יותר טובים משמעותית מ DDR2 תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, 1. לוח Gigabyte GA-P55-UD3L עם I5-760 האם נכון שהמעבד תומך רק עד 1333 ואם כך מה התועלת במפרטים שהציעו וגם קיימים ב-KSP עם זכרונות 1600HYPER ? האם יהיה איזשהו הבדל ביצועים? 2. האם מסך Samsung 23" 2333TN 8ms LCD ובכלל זמן תגובה של 8ms סביר גם למשחקים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב בן 3 שנים פחות או יותר, ואני דואג לו ומשדרג אותו במידת הצורך. לאחרונה הגעתי למצב שהדבר היחיד שנשאר לי לשדרג זה המעבד, אני מרגיש שהוא משאיר אותי מאחור בצורה רצינית. כרגע יש לי: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3600 לוח אם: ASRock ALiveSATA2-GLAN 3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN 4G RAM ATI Radeon HD 4600 Series 512 MB הכרטיס מסך חדש יחסית, ואני לא צריך יותר מזה כרגע. הזיכרון מחולק ל512X2, 1G, ו-2G. הכי נמוך זה 667MHZ. מה אתם אומרים, מספיק להחליף רק מעבד או גם לוח אם? ואם כן, איזה מעבד/לוח אם אתם ממליצים? אני לא רוצה להוציא יותר מ600-700 שקל, אלא אם אין ברירה. תודה מראש לעוזרים, יום טוב, רועי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדאי ב200 שקל? זיכרון למחשב KINGSTON 1GB DDR2 667MHZ זיכרון סופר מהיר מהחברה מספר 1 בעולם בתחום הזכרונות למחשב KINGSTON ! * מהירות 667MHz מסוג DDR2 * זיכרון איכותי מתקדם למחשבים החדשים ביותר * יכולת תמיכה גם בלוחות במהירויות 533MHz ו-400MHz * מתאים לכל הלוחות מבוססי DDR2 התומכים במעבדי AMD ומעבדי INTEL זכרון מקורי עם אחריות לכל החיים ע"י קינגסטון ישראל! מפרט טכני זיכרון איכותי מתקדם למחשבים החדשים ביותר מתאים לכל הלוחות מבוססי DDR2 התומכים במעבדי AMD ומעבדי INTEL יכולת תמיכה גם בלוחות במהירויות 533MHz ו-400MHz ועוד שאלה: מה אני אמור לעשות עם הזיכרון 512 שיש לי עכשיו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד כי כרגע הוא לא ממש סוחב עם כל מה שיש על המחשב. השאלה היא מה המעבד שהכי משתלם לי לקנות כרגע? קחו בחשבון שהתקציב כרגע הוא עד 2000 ש"ח גג! כמובן שזה יהיה כפול ליבה בסוקט 939 (תראו במפרט), אבל אני לא מבין מה ההבדלים בין הליבות השונות ומה הכי משתלם.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למעבד חזק מאוד ומשתלם. רצוי עד 2000 שקל אך אפשר גם יותר אם זה משתלם. השימוש הוא לתוכנות שחמט כבדות שמנצלות ריבוי ליבות מעולה. דוגמא לתוכנה: http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-2010/Logic-Fritz-Chess,2419.html כל שאר המערכת תהיה די מינימליסטית בשביל לתמוך במעבד (לוח אם די בסיסי, 4 או 6 GB זיכרון). ההתלבטויות שלי: 870, 2500, 2500K, 2600, 2600K. כמובן אם יש מעבד אחר שהוא טוב אז אשמח לשמוע. בנוסף, אפשר קצת הסבר על הטורבו של אינטל? לדוגמא רשום שהמעבד 2500 רץ על 3.3 ובטורבו על 3.7 . תודה עריכה: אולי שווה לחשוב בכיוון של מעבד לשרתים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-