מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
התלבטות קשה יש לי נכון? והאם צריך להוסיף מאווררים לאחד מהם כדי שאחד יהיה יותר מהיר? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום בDevice Manager הדבר היחיד שלא מוגדר הוא הSmBus Controller. האם יש דרייבר מיוחד בשבילו ואיך אני מגדיר אותו. (לידע כללי הSmBus Controller שולט בתעבורה בין הלוח אם לבין הרכיבים המונחים עליו?) תודה על העזרה ועל המידע.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת (אם אפשר כמה שיותר במפורט) למה קיימים ברוב לוחות האם חיבורי SATA 2 בנוסף ל3. אני מודע לכך שקיימת בעיה בנוגע לחיבורי הUSB במערכות, שלרוב הם מתקשות לפעול בהפעלה הראשונית של המערכת ועוד כמה מספרים לא מבוטלים של תקלות, בגלל הבקרים ששונים בד"כ אחד מהשני (אפשר לומר ש2 פשוט יותר יציב מ3). רציתי לדעת אם המצב דומה בנוגע לחיבורי הSATA גם כן, ואם לא אז למה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
שלום, אהי מתלבט בין שני הלוחות האלה, יש המלצות? דרך אגב, בחרתי בלוחות אילו מאחר ואני מרכיב מחשב וחשוב שרוחב הלוח יהיה עד 20 ס"מ יתקבלו בברכה גם המלצות נוספות תודה
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך בזכרונות DDR 1600/2100. אם אני אשים עליו DDR חדש של 3200 לא יקרה כלום? (בשילוב עם אחד שהוא 2100) בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לוח של ABIT KN8 ULTRA, וגוף קירור עם מאוורר 120מ"מ של סילברסטון. מהן ההבדלים הקריטיים במאפיינים (אם ישנם..) של שלושת האפשרויות הבאות: 1. אופטרון דנמארק, 90נאנומיל'..(סדרה 100 היא היחידה למיטב ידיעתי..(?) 2. ATHLON 64 FX 3. ATHLON 64 X2 אני מודע לכך, שככל שכמות הטרנזיסטורים קטנה, כך המעבד יפלוט פחות חום ויתאים יותר לאוברקלוקינג.. השאלה היא, האם ההבדלים, נניח, בין 65nm לבין 90, הם אכן קריטיים? הערה: אני לא מתכוון לרכוש את הנ"ל בארצנו, אלא אם ינתנו הצעות הולמות..ובטח שלא חדש מחנות..(לפחות לא בארץ..) אשמח לעזרה במהירות האפשרית, משום שהמחשב שברשותי נורא זקן ואיטי, וזה ממש מטריף!! תודה רבה לכולם!! ניר.
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי הביא לי קינגסטון KTM0055/512 (זה סטיק של 512SDram PC133) עכשיו הזיכרון הזה לא עובד לי על המחשב...וגם לא עבד לו על המחשב...השאלה מה אני עושה איתו?? למי אני מחזיר?? מי היבואן של קינגסטון בארץ.??
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר את החלקים האלה GIGABYTE GA-81945PL-G Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, Dual Core (820) השאלה כמה כסף זה בערך שווה ואיך הביצועים נגיד ל HALF LIFE 2 @ CS SOURCE תודה ! :>
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כמובן, לקחת את הכל בערבון מוגבל, אחרי הכל הסרטון לא מסופק ממישהו נייטרלי. עדיין, יש לקו המוצרים החדש פוטנציאל מצויין כפי שנראה בסרטון:
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT IT7 MAX לפי המדריך של הלוח (שיצא רק כשקניתי את הלוח) הלוח תומך בזכרונות DDR עד למהירות של 266. רציתי לשאול האם ע"י עדכון הביוס לגרסה עדכנית הלוח יוכל לתמוך בזכרונות יותר מהירים. נכנסתי לאתר החברה וראיתי שיש עדכון ל-BIOS שמשפר תאימות של זכרונות של עד 400: http://www.abit-usa.com/downloads/bios/bios_revision.php?categories=1&model=33 אבל בגלל שאני לא בטוח שהבנתי - אני רוצה לשאול אתכם. אז מה אתם אומרים - ניתן או לא? ואם כן - לאיזה גירסת BIOS לעדכן? - להכי עדכנית או לאחת ספציפית. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב AMD Athlon 64bit 3000+, וכשאני בודק את מאפייני המחשב (לחצן ימני על המחשב שלי ומאפיינים), כתוב את השם המלא של המעבד, כולל 3000+, אבל מתחת לזה כתוב: 2.1Ghz. אמרו לי שAMD64 יותר טוב למשחקים אפילו ממחשב INTEL 3.06Ghz, אבל אם באמת יש לי 2.1Ghz, זה 1000Mhz פחות ממה שיש למעבד INTEL! אז איך זה יכול להיות? שמישהו רק יסביר לי את ההגיון!
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
איזה לוח אם אתם ממליצים ל E8400 ? בכללי איזה חברה עדיפה Asus או Gigabyte ? למישהו יש דגם שמומלץ? תקציב עד 600 שקל, לא מתכוון לעשות OC. אני הולך לשים 2GB זכרון פנימי (2*1GB) ואני צריך אפשרות להרחבה (כלומר חשוב לי שיהיה 4 מקומות להרחבת זכרון) עכשיו הבנתי גם שאם שמים נגיד 2GB של 800MHz ועוד 2GB (הרחבה בעתיד) של 1066MHz נגיד, אז זה מחשיב את שניהם לנמוך מביניהם, כלומר 800.. אז אם יש לוח אם שיודע לתמוך גם וגם (או שאני חייב לקנות עכשיו זכרון שאני ארצה בעתיד) דבר אחרון באמת שאני אשדרג בעתיד עוד 2GB זכרון פנימי אם אני אקנה DDR3 הלוח אם ידע לקרוא גם DDR2 וגם 3 ? ד"א, צריך שהמהירות של הלוח אם תתאים למהירות של הזכרון? קצת חפירה תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, אחרי שפרמטתי את המחשב והתקנתי לינוקס גיליתי שהבוטכונטרולר הוא חלק מהביוס ויש לי זיבורד usb, עד עכשיו חיברתי ps/2 כשהייתי ממש ממש חייב אבל יהיה טירוף ללכת כל פעם מחדש לחפש את אותה מקלדת שחצי מהמקשים בה לא עובדים כל פעם שאני מדליק את המחשב, אז שוב פרמטתי, ושוב התקנתי ווינדוס (תאמינו או לא - חוקי) (גם ככה אין משו יותר טוב לעשות ביום כיפור ), דיברתי שעה וחצי עם התמיכה של ברק רק כדי לגלות שחיברתי את המודם לפורט דפוק וחיברתי לפורט השני, ועכשיו אני כאן ושואל אותכם אנשים - האם יש סיכוי, אפילו קלוש שקיים ביוס עם תמיכה במקלדות usb, או שכבר נגזר גורלי להשתמש רק במערכת הפעלה אחת? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל קודם אני רוצה ללמוד על החומרות יותר לעומק על מעבדים למדתי ועכשיו אני רוצה להתמקד בלוחות אם. האם מישהו יכול לרשום הסבר רציני על לוח אם ולא מה התפקיד שלו.. אילה איך הוא נמדד על-פי איזה קריטריונים, ואני רוצה מעבד אינטל E6600\E6400\E6300 אז אם אפשר גם לתת לי כמה דגמים מומלצים ופירוט שלהם.. תודה רבה רבה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
1) האם הלוח הזה נחשב MATX ? 2) האם כדאי להשקיע על הלוח לעיל לעומת 780G ? 3) איזה לוח אם מומלץ מתחרה יש לאינטל (MATX כמובן) שכדאי לי לשקול כנגד הלוחות שציינתי לעיל ? לגביי תקציב אני רוצה לשמוע על ההצעות שלכם והתגובות שלכם בטרם אחליט g0vner_x3
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
צריך הצעה ללוח אם יוקרתי.. ראיתי את הASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP אם אני לא טועה הוא כבר שנה פלוס בשוק. אבל בקשר לאיך שהוא נראה, פשוט מדהים! אחד הלוחות היפים ביותר. אז חשבתי אולי יש לוחות אם של אסוס יותר טובים במחיר שלו שזה 1200 שקל. בתכל'ס אני צריך לוח אם שיראה יפה ויוקרתי על מנת למכור אותו בעתיד סתומרת עם המערכת היוקרתית שאני בונה שתתישן טכנולוגית עם השנים. חשוב לי גם המותגים בגלל זה הלכתי אך ורק על אסוס כי הם מובילים בלוחות אם. אני מחפש כמו שאמרתי לוח אם יוקרתי לא גיימרי שיראה טוב ויפה ושהביצועים יהיו יותר טובים עם רוב הטכנולוגיות החדשות שזה כניסת HDMI , FIREWIRE לא דרוש לי הSLI וחשוב לי גם תמיכה בצ'יפסט מעודכן P35 או NFORCE 680 חשוב גם תמיכה בWIFI . ורציתי ל…
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. רציתי רק שתגידו לי אם אני צודק, מעבד E6550 מתאים ללוח של ג'יגה בייט דגם GA-965P-DS3 ??? כי לפי מה שראיתי באתר יצרן של הלוח הוא תומך במעבדים עד 1033 MHZ והמעבד בכלל עובד על 1333 MHZ.... האם זה אומר שהוא יעבוד באובר ??? או שהוא לא ינצל את כל היכולת שלו.
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המוכר בחנות לא רוצה למכור לי רק מאוורר בלי כנפיים אלא עם הצלעות קירור ובגלל שיש לי בעיית התחממות כשאני משחק במשחקים כבדים והמחשב נכבה אחרי 10 דקות רבע שעה בקיץ (כשיש מזגן הוא לא נכבה) אני רוצה לדעת, אם כבר אני צריך לקנות צלעות קירור, אז אולי משהו שיקרר יותר טוב, אולי צלעות קירור של XP 2500 או משהו יותר מתקדם בלי לחרוג יותר מדי מעלות מערכת קירור המינימלית (ביחס ל- AMD 1700) הטמפ' במצב עבודה בסיסי הם ככה(לפי AIDA): AUX 45 CPU 48 לוח אם בין 69 ל-86 מה אתם ממליצים לי לקנות או לעשות? אגב, הטמפ' האלה הם עוד מלפני שנשברו המאוורר (הרכבתי במקומו מאוורר 80 מ"מ בינתיים, אם הוא מספק מספיק אוויר כמו מאוורר יעודי, לפי נסיונכם, אני אשמח להשאיר אותו ולקנות אחר למארז)
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי כבר הייתי נעול על הP31-DS3L ואז ראיתי שהוא צורך עדכון ביוס(מעבד E5200) וממש אין לי ראש לזה,מה גם שאין לי דרך לעשות זאת(אני קונה את המחשב מכמה חנויות,ואני מרכיב לבד,ואין לי מעבדי 65NM 'ספייר') אז,אני צריך לוח אם שתומך ב45NM בלי שום עדכון ביוס,ושיתמוך כמובן בDDR2 המערכת שתרוץ עם הלוח היא E5200 2GB 800MHZ HD2400PRO 160GBHDD תודה!
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE דגם:G31M-ES2L ויש לו אפשרות לשינוי מסך הביוס באמצעות התוכנה FACE WIZARD של GIGABYTE. אני שיניתי את מסך הביוס אבל הבעיה שלא שמרתי את המסך המקורי והאורגינל של ביוס\מחשב. אני ניסתי למחוק את התוכנה אבל זה לא עוזזר למה כי את התמונה זה שולח לביוס. בקיצור אני רוצה שחזור או משהו של התמונה. ד"א שחזור של ביוס לא עוזר, אם כן צריך ממש למחוק אותו ולקבל מהביוס למקרה חירום(יש ללוח אם DUAL BIOS
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=397&model=1459&modelmenu=1 מה דעתכם על הלוח הזה של חברת אסוס? וכמה יעלה בארץ אם בכלל אפשר להשיג אותו איפה שהוא?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-