עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sashakrik,

שלום, שידרגתי מעבד (כמובן גם לוח אם) מ- 955 של AMD ל- 2600K של אינטל לפני שפירקתי את ה- 955 הרצתי עליו חישוב PI של 32M הרכבתי את ה- 2600K וגם עליו הרצתי את אותו החישוב התוצאות מאוד מעניינות, 955 סיים כעבור 21דקות 14שניות 2600K סיים כעבור 9דקות 46שניות

2. Started by !elad!,

יש לי שאלה האם הלוח אם ASUS P5LD2 יקלוט את הזיכרון הבא :Aeneon DDR II 667 512MB ? אשמח עם תעזרו לי .. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BLUE01,

שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ברכישת רכיבים לבניית מחשב HTPC. התקציב שלי מוגבל ולכן החלטתי כל חודש לקנות רכיב אחד ולהשלים את בניית המחשב תוך מספר חודשים. לפי ההגיון,בשיטה כזו, הדבר הראשון שיש לרכוש הוא המעבד ואז לבנות את המחשב סביבו ( כלומר רכישת המארז ולוח אם שיתאים לו מבחינת הגודל). אני צודק? לגביי המעבד: אני מייעד את המחשב בעיקר לסרטי FHD, הקלטות למיניהם ומעט משחקים ( בעתיד ברחוק גם רכישת מקרן מתוכננת). השאלה היא איזה מעבד מתאים לצרכים הללו? האם מעבד מרובע ליבה מסדרת ה או Q8XXX Q9XXX יתאים לצרכים הללו ויספק את צרכיי למספר שנים? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by rosesr,

AXP1800 סטפינג טוב מאוד או AXP1600 סטפינג טוב מאוד?(ל1800 אני מתכוון AROAI או משהו כזה)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, לכל אלה שכבר קנו את המחשב שלהם וקנו 3800+ בטח נורא יתאכזבו... אבל לאלה שקונים תמחשב שלהם בקרוב אז הנה המחיר של ה-4200+ כפול ליבה ירד ב-800 שקלים! ובטח שזה עדיף על 3800+ הוא עולה עכשיו 2350 שקלים בנועה... נראה לי שרק הם הורידו תמחיר... אז הנה הלינק: http://212.179.113.224/noacomp/product.asp?productid=3735 תהנו איזה טוב זה אני כל קח שמח :DDDD

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tmpusr,

1. שיתאים למפרט שלי (מחליף HS ל- TUNIQ בקרוב) 2. OC לסביבות 3.6GHZ ללא בעיה 3. מתוכנן לעבודה מאומצת לאורך זמן (תחנת עבודה) + גיימינג מזדמן אבל בהגדרות גבוהות. מה דעתכם על DFI INFINITY? GIGABYTE DQ6? עוד המלצות? תודה מראש TMP

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Mr_Kevin,

יש ברשותי את הלוח P35-DS3 של GIGABYTE,יש לי דיסק של דרייברים ורציתי להתקין WINDOWS 7,רציתי לדעת אם הדרייברים תומכים בווינדוס?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מתלבט בנוגע לאינטל כי שמעתי פה שהם טובים רק בחורף בתור תנורים לחימום... אז אם כך מה עדיף?? איזה מעבד של AMD או חברה אחרת?(אתם המומחים)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יצא כבר לפני 3 שבועות בערך (לפי האתר INTEL.COM) ועוד לא ראיתי אותו באף חנות בארץ.. הייתי רוצה לדעת בעצם מה ההבדל שלו מ סלרון 2400, חוץ מהמגהרץ.. בתחלס בביצועים איזה הבדלים אני יראה בעין לשתיהם יש 128 קאץ (שזה חרא..) ושתיהם עובדים ב400 מגהרץ ומשתמשים בטכנולוגית 0.13 מיקרון.. והלוח שלי יתמוך גם ב 2800 כי הוא תומך: 400\533 mhz up to 3.08ghz hyper zibi.. שזה לא משנה כי סלרון לא משתמשים בטכנולוגיה הזאת בכל מקרה האם שווה לי להשקיע את ה 600 שקל שזה בטח יעלה (ה2800) במקום ה 2400 שלי כי אין לי תקציב לפנטיום, יקר לי כרגע... אולי עוד חודשיים יהיה לי 1200 שקל מיותרים אחרי צורב ואינפרה שאני צריך לקנות..

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gilke85,

שלום, יש לי מחשב בן 5 שנים שיש לו מעבד AMD 64 ולוח אם תואם עם זכרון DDR אם אני קונה מעבד ATHLON 64X2 שמתאים לאותו סוקט (939) הוא יעבוד כמו שצריך? יש לי 3 גיגה זכרון DDR1 לא DDR2 ובנוסף מה עוד צריך לקנות ע"מ לעשות את ההחלפה כמו שצריך (משחה טרמית או משהו כזה לא?) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכם אני חדש פה עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 עכשיו אין לי קול במחשב , אני רוצה להוריד דרייבר של audio ללוח אם שלי אבל אני לא מוצא משהו שמותאם לwindows 7 הכל זה לויסטה או לXP . ניסיתי להוריד של ויסטה ולהתקין וזה לא הצליח .... בבקשה אשמח לעזרה למה אני לא יודע מה לעשות ואני חייב קול... תודה לעוזרים !!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. איזה שילוב עדיף למחשב ביתי ללא משחקים אפשרות 1 לוח אם גיגבייט ga-eg41mf-us2h מעבד e6300 זיכרון g.skill ddr2 2048mb 800mhz אפשרות 2 לוח אם אינטל blkdg41rq מעבד e7500 זיכרון קינגסטון 800mhz ddr2 2g המחיר של שני המערכות כמעט זהה .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מצגת רשמית למראה מבית אינטל מספקת היכרות עם דור מעבדי ה-Core העשירי לעולם הנייח - לפני ההשקה לכתבה

14. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן אני מתכוון לשדרג את כל המחשב בן ה5+ שנים שלי כדי שיהיה חזק למשחקים ולא יותר מזה. כמו שחייתי בשלום עם ה-6600GT שנתן כמה שנים טובות אז אני מתכנן מערכת משתלמת לשנתיים-שלוש לפחות גם אם היא לא קצה הטכנולוגיה. מה שתיכננתי זה מעבד Core i5 750 עם זיכרון OCZ 4GB 1333 MHZ PLATINUM וכרטיס מסך 4890HD TOXIC (דברים נוספים זה ספק Corsair 600W, מארז Antec 900 II וקירור Mugen 2). כמו-כן אני לא מתכוון לעשות OC למעבד (לכרטיס כנראה שכן) ולא להוסיף כרטיס ל-CF. אז.. איזה לוחות אם מכל ה-P55 מומלצים? אני לא מבין בסלוטים וכאלה או בחשמל אבל מה שחשוב לי שיהיה חזק בשביל כרטיס אחד, ושוב לא לצרכי OC ולא צריך תמיכה ב-CROSSFIRE. קשה לי להגיד תקציב בדיוק אבל אם יש הבדל ניכר בביצועים לאורך זמן אני מו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by RoyShefy,

אהלן! אני מתכנןן לקנות מחשב מבוסס AMD64. השאלה שלי היא מה כל ההבדלים בין שני המעבדים, יתרונות\חסרונות. וחשוב לי לדעת אם יש להם בקר DUALDDR מובנה במעבד. מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות ואם אפשר המלצה של לוח אם עד 900 ש"ח. אני רוצה OC גדול (יש לי זכרונות 512X2 PC4000 PQI) וכמובן שמשחקים יעבדו טוב (מאוד). ואני מבקש חוות דעת על לוח אם ABIT 3-RD EYE 939 KT800 PRO.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kantera,

שלום אנשים! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB אני רוצה לוח אם שיסחוב לי טוב את המעבד מה אתם אומרים על ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E ויש לי גם שאלה לגבי זכרון. האם כדאי לקחת DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) או כדאי לחפש לחפש SLOT של 1G אני לא רוצה לקחת סתם משהו רק בגלל שמציאים לי מחיר טוב. תודה רבה מראש על כל תגובה או הצעה. אלכס

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני עתיד לרכוש מערכת המבוססת על CORE I5 ואני מביא לוח אם מארצות הברית. ההתלבטות העומדת בפניי היא בין שתי הלוחות הבאים: Asus P7P55 D-E Gigabyte GA-P55A UD3 שני הלוחות תומכי SATA 3.0 ו-USB 3.0, לוחות פחות או יותר שווים לפי מה שהבנתי, מה אתם מציעים? אין מה להתייחס להבדלי המחירים, פשוט איזה מבין השניים עדיף ולמה? או שאין זה משנה. תודה, גל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ksn1981,

שלום לכולם.. עבר כבר הרבה זמן מאז שהחלטתי לקנות מחשב חדש.. והבנתי את כל מה שרציתי להבין דרך הפורומים המקסימים פה.. הבעייה היא שבתקציב ששמתי ועד שמחיר ה- Q9550 ירד אני מוצא את עצמי מול ה- NEHALEM על כל חידושיו בטווח זמן ותקציב שאני יכול להרשות לעצמי!! ופתאום יש לי עוד כמה שאלות.. תקנו אותי אם אני טועה: מעבדי ה- CORE I7 יעבדו רק עם צ'יפסט X58 (לפחות בהתחלה).. ורק עם DDR3.. ורק ב- TRIPLE CHANNEL ! בנוסף.. מה זה ה- TRIPLE ?? 1. זה לא ה- DDR3 המוצע היום אבל החומרה תדע להתייחס אליו בצורה שונה / יעילה יותר ?? ואם לא, 2. אז החברות יציעו ערכות זיכרון חדשות שזה TRIPLE CHANNEL DDR3?? 3. מה זה ערכות של 3 סטיקים ?? 4. עד שמחירי ה- DDR3 התחילו לרדת עכשיו צריך לצפות שוב למח…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, קניתי את לוח האם gigabyte h97 hd3 ויש לו שש יציאות אודיו והבנתי שאפשר לחבר אליו מערכות שמע איכותיות יותר מהרגיל רק אני לא ממש מבין בסוגי היציאות שיש בו לכן אשמח להסבר בעניין, תודה רבה.

21. Started by matanelm,

שלום יש לי את הלוח אם הנ"ל עכשיו רציתי לעדכן ביוס מהאתר הנ"ל: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2843 הורדתי והכל אך הוא לא נותן לי להתקין מכיוון שיש לי מערכת 64 ביט והוא אומר לי להוריד, אך אינני מוצא. מה עושים? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Netanel16,

אם יש לי מעבד 64 ביט, לדוגמא Athlon 64 , ואני משתמש במערכת הפעלה windows xp professional , אז המהירות המירבית של המעבד לא מנוצלת? אני שואל את זה בגלל שראיתי שיש מערכת הפעלה windows x64 , וחשבתי שאולי רק עם המערכת הפעלה הזאת המהירות המירבית של המעבד באמת מנוצלת. זה נכון? תודה רבה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by heilper,

ביומיים האחרונים צנחו מחירי הזכורונות באופן פלאי כמעט אם אפשר להגדיר האם מישהו יודע למה ומדוע ירידת המחירים הפתאומית הזו , האם זה בגלל כניסתם של Geil לשוק? או בגלל משהו אחר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nec_000,

הכל התחיל בכך שלפני כמה ימים, אינטל השיקה לכאורה את מעבד 9900k אך אסרה על כל העיתונות הסוקרת מלפרסם סקירותיה עד ל- 20 לחודש. רק לגורם אחד שהוא גורם ממומן בתשלום מטעם אינטל, אושר להוציא "סקירה לכאורה". הבעיה היא שהסקירה הזו היתה paid article שיצר עוות נוראי במדידות ולכן במסקנות שנבעו ממנו. כל תעשיית הסוקרים ובצדק - התרעמה והתהפכה תרתי משמע על אינטל (והגורם המפרסם שמומן על ידה), עד שאינטל נשברה. היא הבינה שהנזק התדמיתי עליה מתחיל לעלות על התועלת. אז הנה בבקשה מה קורה שבוע לאחר מכן. יש כמה גורמים ברשת הסוקרים שממש לא כדאי להתעסק עימם, כמו jay2cents, כמו steve מ- hardwareunboxed, וכמו gamernexes.... ועוד. הם לא עושים הנחות לאף אחד - לא לאינטל לא…

25. שלום יש לי 3820 I7 כבר הרבה זמן ואני יכול לשדרג ל XEON 2696 V2 ולהישאר עם אותו מערכת - לוח אם זיכרון קירור... המעבד עולה בסביבות 450 שקל כולל משלוח ואז תיהיה לי את האפשרות לחכות עוד שנה שנתיים עם פחות לחצ או אולי כדאי לחכות עוד קצת לירידת מחירים של RYZEN ולקנות הכל מחדש ? אני משתמש בתוכנות דחיסת וידאו מכונות וירטואליות , קצת משחקים לא כבדים מה שמפריע לי זה הזמן שלוקח לדחוס סרטים או שאי אפשר לדחוס תוך כדי המשחק כבר את הוידאו עשיתי בדיקה באינטרנט לגבי הביצועים סך הכל מגיע ל פי שניים עם הלוח האם הספיצפי שלי למרות שזה 12 ליבות ביחס ל 4 ליבות מה שקורץ לי זה המחיר יש מעבד עם ביצועים של SC הרבה יותר טובים 168…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים