מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
תנסו לפרט כמה שיותר ומה יותר מומלץ לעבודה מסרדית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אני עומד לרכוש מעבד AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU - 0.13 micron לוח אם Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) וזיכרון DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory BH-5 Memory Chips רציתי שתגיבו תתנו הערות או הצעות !? איך נראת לכם המערכת הזאת !? נ.ב כל המחשב משודרג אצל רק הלוח אם המעבד הזיכרון לא יש ברשותי ג'י פורס 4 טי איי 4200 וכל מיני בלה בלה שאם תרצו לראות תלחצו על "המפרט שלי" הקיצר כמו שאמרתי להצעות רעיונות טענות שאלות תגובות מחמאות וברכות... אנא תשאירו את הודעתכם ואני אחזור בהקדם האפשרי... נ.ב שום מקלדת או עכבר נפגעו במהלך כתיבת ת'ארד זה... :saint:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני טכנאי מחשבים בדימוס,הרבה זמן שלא התעדכנתי בחומרה,ורציתי להתייעץ לגבי שדרוג הלוח מעבד וזכרונות. זה המפרט שלי: intel quad q9550 asus p5q-e ddr2 4gb 800 intel ssd 128gb wd 2t black asus gtx680 dc antec 650w coolermaster haf 935 בעקרון אני רוצה להחליף את המעבד לוח והזכרונות, אבל לא יודע באיזה סוקט לבחור. אז אשמח אם משהוא ישפוך לי קצת אור על הסוקטים ומה הכי מומלץ לי. לגבי השימושים: שרת ביתי מאולתר,משחקים ומכונות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחזק עם E6600 אני אולי יעשה OC קטן מ 2.4GHZ ל 3.0GHZ (י OC של 600GHZ י) ^^^ אל תתחילו להגיד לי לעשוות OC יותר גדול כי אני יעשה את הOC שלמעלה (אם בכלל...) בקיצור, אני לא טחון בכסף ואני לא מתכוון להוציא על לוח אם איזה 1200+ שקל 1. אז מה כדאי ולמה? א. Asus P5LD2 הגרסא שתומכת בקונרו... (945) ב. Asus P5B (י 965) ג. DFI Infinity 975 (י 975) -> 2. לכולם יש SATA 2 נכון? לכולם יש יציאות USB 2.0 נכון? PCI ו- PCI express X16 זה ברור שיש לכולם אז אין לי צורך לשאול... *אני לא צריך כרטיס מסך מובנה כי אני אקנה 1900XT וכרטיס קול X-FI ,אבל את הכרטיס קול המובנה אפשר לבטל בביוס... 3. מעל לכמה דיסקים קשיחים נחשב RAID י?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב, מחשב שקניתי לפני כ3 שנים. עם לוח 965P-DS3. הלוח מת ושלחתי את המחשב לתיקון תחת אחריות לIQPC. הם מצידם הציעו לי GIGABYTE GA-EP43-DS3 במקומו. האם זה שווה ? או שאני צריך להתמקח על זה שאני אמור לקבל לוח HIGH אם שילמתי בזמנו על HIGH. אשמח לדעתכם ותגובתכם, דן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם מתוצרת אינטל מבוסס צ'יפסט 865P, הבנתי שהוא תומך במעבדים עד לבאס של 533 יש לי הזדמנות להשיג מעבד פנטיום 4 נורטווד 2.8C שעובד בבאס של 800 האם הוא יזוהה ע"י הלוח כמו שצריך או שיזוהה במהירות 14*133=1860 מה"ז או שלא יזוהה בכלל. יש לציין שבביוס יש אוציה לזיהוי זכרונות במהירות 200 מה"ז.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד וניקח A64 +3000 ונקח axp +3000 או סופרון או איך שלא קוראים לו האם יש הבדל חוץ מהתמיכה של ה 64 ביט? ואם כן אז נגיד כל המעבדים היו אותו דבר (אותה מהירות ליבה אותו גודל L2 אותה ארכיקטורה) האם היה הבדל? ועוד משהו מה זה בכלל L2 L1 L3 הבנתי שזה מין זיכרון של המעבד אבל למה יש 3\2
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ראיתי באתר של MSI (הייתה פה באתר פרסומת) מה שבעצם הטכנולוגיה הזאת עושה (לפי מה שהבנתי) זה לקחת כרטיס מסך של ATI וכרטיס מסך ישן של NVIDIA ולדעת להשתמש בשניהם בצורה יעילה ולהנות מכל התכונות שלהם.. השאלה שלי היא כזאת: זה איזשהוא דרייבר שצריך להתקין או שחייבים להשתמש באחד מהלוחות שלהם? http://event.msi.com/mb/fuzionseries/products.html כי חבל.. אני צריך לקנות עכשיו לוח לi7 920 שלי ויש לי HD5850 ו 9800GT שאני משתמש בו לפיזיקס וזה יהיה מאוד קטלני אם המחשב יידע איך להשתמש ב9800GT כדי להשיג ביצועים הרבה יותר טובים..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, דיברו על זה הרבה, אבל הייתי בטוח ש"אצלי זה לא יקרה" לוח של GIGABYTE 7VRXP ver 1.1 עם GEFORCE TI4600 של MSI (שניהם חדשים) שהבעיה היא לאחר 10 - 20 שניות לאחר שהמחשב עולה, התצוגה במסך נהפכת למטושטשת, ולאט לאט אי אפשר לראות תמונה בכלל מרוב טישטוש, (לא קשור לDRIVER כי זה קורה גם בDOS) יש מישהו ששמע או מכיר איזשהו כיוון למה אפשר לעשות?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב לאינטרנט, אופיס, גרפיקה (פוטושופ, פריהנד...) ולא למשחקים! מעבד: AM2 - athlon 64 x 2 3800 זכרונות: 2 ג'יגה (בשני סטיקים) צ'יפסט רצוי: nVidia 570 ultra (ללא SLI) לוחות אפשריים (ההתלבטות הגדולה): ASUS M2N-E או ABIT KN9 למה אסוס? בגלל הביקורות המצוינות. בגלל שזה אסוס. למה אביט? בגלל שהבנתי שאסוס נורא בררן לגבי סוג הזכרונות שיישבו עליו, וזה די מגביל (ומלחיץ). בגלל שבאביא יש יציאת FireWire שבאסוס אין. בגלל שיש בו יציאת LPT שבאסוס אין (תצחקו, אבל אני מאוהב במדפסת הישנה שלי ולא מתכוון להחליף אותה... אגב, במפרט של הלוח של אסוס היה רשום שיש חיבור פרללי פנימי - לא הצלחתי להבין אם זה אומר שאני אוכל לחבר את המדפסת או לא. חיבור פרללי זה סבבה, אבל למה פנימי?…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח (פרוטוטייפ) של חברת IWILL ה DK8ES תומך ב 16GB זכרון, 2 * PCX בתצורת SLI של NVIDIA דורש מארז בתקן Extended ATX (יש אחד של קומפיוקייס ב 450 שקל ). החברה מיתכוונית להוציא עוד מספר לוחות כפולי שקעים על בסיס NF3 ו NF4. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20040914021846.html http://www.theinquirer.net/?article=18444 הערה: צריך לזכור שכל שקע 940 כזה תומך גם במעבד כפול ליבות שייצא בעוד 7-8 חודשים. האתגר כעת הוא על יצרניות התוכנה, לספק לשוק הפרטי תוכנות שיודעות לנצל ריבוי מעבדים כי החומרה כבר מוכנה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שמעבד מתצורת Box, למשל: Intel Core2 Quad Q9400 - 2.66Ghz - 6MB Cache - LGA775 - 45nm - 1333FSB - 95w - Fan - Retail box מגיע עם קירור משלו. האם הקירור מספק? האם שקט מספיק?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם הלוח הזה: GA-B75M-D3H. אני רוצה לחבר אליו רסיבר של קולנוע בייתי ואני לא רואה שיש לו יציאת spdif/coaxial , באתר היצרן רשום את זה: " [*=left]2/4/5.1/7.1-channel * To configure 7.1-channel audio, you have to use an HD front panel audio module and enable the multi-channel audio feature through the audio driver. [*=left]Support for S/PDIF Out " מישהו יודע מה האופציות שיש לי בשביל זה? ומה אומר מה שהיצרן רושם לגבי זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיוון שבשנה האחרונה התקדמנו רבות מבחינת המעבדים , הכוונה במספר הטריידים וכל זה בזכות AMD שבאה אלינו לטובה רציתי לשאול שאלה בנושא זה . נניח ויגיע יום שארצה לקנות מחשב חדש , מטרותיו יהיו בעיקר ל3ds max ששם מתבצע מידולים בתלת מימד ורינדור עצמו . בזמן הרינדור כמה שיותר טריידים יותר מצויין . חשבתי אולי אפשרי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים . להתקין מעבד אחד טוב של AMD שיש לו 16 CORE ו32 טריידים, להתקין נגיד 16 או 32 ג'יגה זיכרון ויהיה לי אפשרות לשדרג בחצי שנה/שנה הקרובה בכך שאוסיף עוד מעבד וזיכרון. אפשרי? ? ? ושאלה נוספת : למעלה באתר איפה שכתוב "מחשבים" "גאדג'טים" "גיימינג" וכו'.... מופיע מספרים. אצלי כרגע 24. זה משגע אותי שאני לא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עולם הדאטה סנטר מתחמם - ואינטל נראית מוכנה לאתגרים עם מעבדים חדשים המבוססים על ארכיטקטורת Ice Lake וכוללים עד 40 ליבות עיבודלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי מחשב בן 3 שנים פחות או יותר, ואני דואג לו ומשדרג אותו במידת הצורך. לאחרונה הגעתי למצב שהדבר היחיד שנשאר לי לשדרג זה המעבד, אני מרגיש שהוא משאיר אותי מאחור בצורה רצינית. כרגע יש לי: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3600 לוח אם: ASRock ALiveSATA2-GLAN 3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN 4G RAM ATI Radeon HD 4600 Series 512 MB הכרטיס מסך חדש יחסית, ואני לא צריך יותר מזה כרגע. הזיכרון מחולק ל512X2, 1G, ו-2G. הכי נמוך זה 667MHZ. מה אתם אומרים, מספיק להחליף רק מעבד או גם לוח אם? ואם כן, איזה מעבד/לוח אם אתם ממליצים? אני לא רוצה להוציא יותר מ600-700 שקל, אלא אם אין ברירה. תודה מראש לעוזרים, יום טוב, רועי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדאי ב200 שקל? זיכרון למחשב KINGSTON 1GB DDR2 667MHZ זיכרון סופר מהיר מהחברה מספר 1 בעולם בתחום הזכרונות למחשב KINGSTON ! * מהירות 667MHz מסוג DDR2 * זיכרון איכותי מתקדם למחשבים החדשים ביותר * יכולת תמיכה גם בלוחות במהירויות 533MHz ו-400MHz * מתאים לכל הלוחות מבוססי DDR2 התומכים במעבדי AMD ומעבדי INTEL זכרון מקורי עם אחריות לכל החיים ע"י קינגסטון ישראל! מפרט טכני זיכרון איכותי מתקדם למחשבים החדשים ביותר מתאים לכל הלוחות מבוססי DDR2 התומכים במעבדי AMD ומעבדי INTEL יכולת תמיכה גם בלוחות במהירויות 533MHz ו-400MHz ועוד שאלה: מה אני אמור לעשות עם הזיכרון 512 שיש לי עכשיו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הזמנתי לא מזמן מחשב מפנדה עם לוח אם EPOX 4G4A וזיכרון CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2. האם כדאי לי להחליף את הזיכרון הנ"ל לMushkin 256mb DDR 3000? שניהם מגיעים עם צלעות קירור, השאלה הגדולה היא- מי יותר טוב בביצועים ובOC??? נציג פנדה אמר לי שהקורסאייר יותר טוב. נ.ב אל תתיחסו לזה אבל בהפרש המחיר אני לוקח AC3...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני חדש פה אבל אולי יש פה כאלה שמכירים אותי בכל מקרה זה פורום טוב מאוד ויש פה מלא אנשים שאפשר לסמוך עליהם יש לי כמה שאלות: אני קונה בקרוב מחשב חדש אני רק צריךה את עזרתכם לקנות את הרכיבים הכי טובים ושאחר כך לא יהיהו בעיות,הפתעות,אכזבות 1)מה יותר טוב AMD או פנטיום4? אני מתכוון יותר למשחקים ותלת-מימד 2)האם מישהו יודע את ההבדל בסוגים של הזכרונות בין ORGINAL MEMORY לREGISTERED MEMROY ולHIGH PERFORMANCE? 3)איזה סיבה יכולה להיות שזיכרון 512MB DDR 2700 עולה הרבה פחות מאשר 256RAM DDR 2100?? 4)זה נכון שבפנטיום אפשר לעשות אובר קלוק ל500 מגה הרץ ואפילו יותר ולAMD אפשר רק איזה 50 מגה הרץ? 5)מה יותר טוב GEFORCE4 TI4200 128RAM DDR או ATI READON 8500 DUALHEAD 128M…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שברתי את הלוח שלי בטעות!!! :-[ :-[ :-[ :'( :'( רציתי להוציא אותו,הוא לא יצא. אז משכתי חזק ובוםםםםםםםםםםםםםם!! הוא נשבר אם אני אדביק אותו בנייר דבק זה יעבוד? (רציני) אני מדבר כרגע מהנייד של חבר שלי אז תמארו לעזור!!!!!! אני צריך עוד מאט ללכת
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב כרטיס אחד של זיכרון RAM של 2 ג'יגה. אני רוצה להוסיף עוד כרטיס של 2 ג'יגה. מה אני צריך לבדוק מבחינת תאימות? אני יודע שאני צריך זיכרון DDR3 ללוח האם שלי. הזיכרון הנוכחי הוא 1066MHZ, ו CL שלו הוא 7. האם אני חייב שהזיכרון החדש יהיה בדיוק עם הנתונים המדויקים האלה ע"מ שיעבוד ב dual-channel? האם יש מקום לגמישות? מה החוקים במצב זה? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-