מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
האם הלוח טוב לאוברקלוקינג סביר? אני מתכוון האם הוא יתן לי 1800DLT3C@2300MHZ 11*210 בלי בעייה? דעות? הערות? ביקורות?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחי יש כרגע לוח אם של MSI ל-p4, הדגם הוא MS-6385, על הלוח אם נמצא סטייק אחד של זכרון Samsung 128MB,RDR. 1. בחוברת ההוראות של הלוח רשום כי אפשר להכניס שניים או ארבעה סטייקים, אי-אפשר שלוש? 2. מתואר בחוברת משהו בשם Duumy models שלפי מה שרשום זה בא עם הלוח אם, ואני לא פתחתי את המחשב אף פעם ולא זכור לי ש-Newron שמהם קנינו את המחשב סיפקו לנו את זה, מה הם ה-Dummy models האלה ומה עושים איתם? האם אפשר להשיג כאלה בחנות? 3. לי יש לוח אם שתומך בזכרון DDR ושם אין בעיה להוסיף זכרון, הבנתי שכאשר אני רוצה להוסיף זכרון RDR ללוח של אחי הוא צריך להיות זהה לזה שקיים, אם יש לי 128 של סמסונג אני חייב להכניס אותו אחד בול או שמספיק אחד שהוא 128 אבל נגיד Mushkin? 4. איך עובד כל העניין של…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש מעט מאוד לוחות אם עם הצ'יפ הזה, NFORCE 3, והלוח הזה נראה במחיר טוב יחסית. רציתי גם לדעת האם הצ'יפ הזה טוב יותר מה KT600 או אולי מה nForce 2 השאלה בנוגע לביצועים. שווה? לא שווה? אם לא שווה אשמח לקבל המלצות לגבי לוחות אם אחרים בטווח ה 700-800 שקל. כמובן שזה חייב להתאים ל AMD. 2600 במקרה שלי. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם ציפסט 655TX תשובת מחץ ל ל875 או לא לאחרונה היגיעה הלוח הזה לארץ: http://www.gigabyte.com.tw/motherboard/products/products_ga-8s655tx%20ultra.htm ועל פניו ניראה כי במחיר של 115 דולר הוא אלטרנטיבה ל 875. ביקורות: http://www.clubedohardware.com.br/8s655tx.html http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1500&page=9 מה דעתכם אני לפני קניה. ERO
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי פה די הרבה בעניין של האינטל והAMD, האמת התבלבלתי, בקיצור, שאלה של ניובי כמוני, איך ניתן להשוות בין מעבדי אינטל ואיי מ די, זתומרת איזה מעבד של איי מ די גובל לאיזה מעבד של אינטל?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2.2GHz L2-1MB FSB-1600MHz Socket 754 (Retail) זה המפרט של AMD Athlon 64 3400 CPU Box עכשיו יש את זה: AMD Athlon 64 3500 CPU Box שהוא כנראה 2.2GHz/512KB 939-pin עכשיו מה הL2-1MB אומר?? כי נראה לי ל3500 יש רק 512kb אני רוצה לקנות את ה3500 כי לעתיד הוא יהיה מצויין כי זה סוקט 939 זה דיי דחוף אז תודה לכל מי שיוכל לעזור.. והאם הL2-1M משפיע יותר מה הFSB 2000MHz מול ה 1600MHz של 3400 8)
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף Intel Pentium D 3.4GHz 2X2M Cache 950 Dual Core 800MHz 775 Box או Intel Pentium IV 3.8GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הצצה קטנה במפרטים המוצעים כאן, שימו לב שמחירי הזכרונות נפלו ב-20-25% בשבוע האחרון והמגמה ממשיכה למטה מי שמתכנן לקנות זכרונות בימים הקרובים, ניתן כבר לרכוש 2GB Dual DDRII (2x1GB מהחברות הידועות ב- 1000 ש"ח ופחות.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
American Data DDR2 512MB 667MHZ CL5 ? ולמה הוא כל כך זול יחסית( 242שח)
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב לסימולטור ואני מתלבט בין שתי אופציות- או 1 גיגה 800 MHZ (קינגסטו מקורי) או 2 גיגה 667 MHZ (קינגסטו מקורי) מה אתם אומרים ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף יותר מכל הבחינות אינטל או AMD הסיבה : אני עוסק במוזיקה כך שאני צריך מערכת יציבה {שתעמוד בלחץ }
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי ההכרזה על מעבדי אינטל החדשים וההוזלות, האם כדאי לרכוש אינטל D950 או E6400. יש הבדלים משמעותיים במהירות שעון ו-cache, אבל מדובר בטכנו' "ישנה" מול חדשה. או בכלל איזה AMD . המחשב מיועד לעבודה משרדית/גראפית/ וגם משחקים( מיני-גיימר).
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אם מישהו מכיר חנויות טובות באירופה . שיפרסם פה כתובת, או חנות בארץ שיכולה לספק אותו תוך זמן קצר. אני צריך את זה עד יום שישי לכן חנויות בארץ לא עוזרות לי כי אפחד לא מחזיק את זה במלאי. וזה לוקח שבועיים. אם מישהו מכיר חנות באירופה או יכול למצוא לי כי אני אובד עיצות. אני בנתיים מחפש חנות, אבל אני מתקשה למצוא.. בבקשה זה דחוף ממש אתם לא מבינים עד כמה.!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לנעול את המפרט וקנות את המחשב הארור . רק הזכרונות לא מסתדרים לי . הכותרת זה מה שנאמר לי מהחנות (לוג'יק) . הומלץ לי סמסונג CL3 או PDP 2.5 דעתכם ? (פוטנציאל OC בעתיד - שנה)
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שיהיה בו מהירות 1600MHZ ושיעבוד דיי טוב עם לינוקס..
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני עובד למחייתי בבית בהדמיות ממוחשבות על תוכנת Autodesk Revit Architecture ואני מעוניין לקנות מחשב חדש , על פי מה שקראתי עד כה מעבדי ה-xeon וi7 הם הטובים ביותר בביצועים בעת הרינדור ובעת העבודה על המודל כרגע אני נוטע לכיוון i7 950,אשמח לקבל כיוון מדוייק יותר והמלצות על מעבד מתאים ,כמו כן על פי בדיקה שביצעתי המחירים נמוכים במאות שקלים בחו"ל ,האם אפשרי להזמין את המעבדים האלה באינטרנט או שיש מניעה מפאת חוסר תאימות לרכיבים הקיימים בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! יש לי שאלה בנוגע לצ'יפסטים... איזה צ'יפסטים מתאימים ל Athlon II x3 בתושבת AM3 ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ראיתי שיש הבדל בליבה השלישית , עד כ10 מעלות . מדוע?,יש סיכוי שהמעבד יתקלקל?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה לוח טוב ל אוברקלוק ל אי אמ די משהוא בסביבות ה650 ש"ח ומטה ולקמה אפשר להגיע
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה מעבד Athlon XP חדש ו512DDR 333 חדש. יש לי לוח חדש של Elite לוח באמת מעולה ואני מתרשם ממנו המון והוא באמת מראה יכולות טובות אבל אני רוצה לשים Athlon XP חדש וזיכרון מתאים (והרבה) ידוע לי שהAthlon XP2400+ ו ה2600+ יוצאים בקרוב ושהם יעבדו בבאס של 333 אבל המהירות של המעבדים יהיו כשל המעבדים הקימיים וכנראה שלא יתאימו ללוח שלי, אני לא רוצה לשדרג לוח אז רק תגידו לי איזה מעבד אני יכול לשים על הלוח שיש לי שהוא במהירות הכי גבוהה בין המעבדים האלו בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: 1.) מה יותר מהיר DDR 333/400 או RDRAM 1066? 2.) מה יותר מהיר DDR 266/333 אן RDRAM 800? היום כבר אפשר לקנות DDR2? זה זיכרונות מיוחדים או שההבדל רק בלוח אם? 3.) מה יותר מהיר DDR2 333/400 או RDRAM 1066? האם הRDRAM ניתנים לאוברקלוקינג? איזה מיהרות זיכרון DDR מומלצת לאוברקלוקינג? מה ההבדל בין BUS ל FSB? ומה יותר חשוב? בתודה. MOOMOO
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש לאח שלי AMD +2400 והכל היה בסדר אד שפתאום המחשב נתקע עשיתי RESET ושהגעתי לביוס גיליתי שהמעבד על 105 מעלות אז הסתכלתי בתוך המחשב וראיתי שאחד בחוטים נתקע בוונטה!!! אחרי זה שיחררתי את החוט והמחשב חזר לעבוד רגיל אבל רציתי לדעת עם בכל זאת יכול להיות שקרה למעבד איזה שהוא נזק פנימי שעדיין לא נראה ???
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהשוואה למעבדי דור 8 של אינטל ולמעבדי ריזן של AMD
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד שולחני חדש ממפתחת השבבים נצפה ברשת - ועשוי להיות משתלם יותר מה-Ryzen 7 3800X לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-