עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מעוניין לקנות אחד משני הלוחות הבאים: Z68X-UD5-B3 GIGABYTE או Z68X-UD4-B3 GIGABYTE לא הבנתי בדיות את ההבדלים בין השניים ועם ההבדלים משמעותיים ומצדיקים את התשלום בגין הלוח היקר יותר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eliazu,

שלום לכולם, קניתי מחשב minipc 1037u מ Eglobal לפני כמעט שנתיים. המעבד 1037u תומך בRAM כזה: DDR3/L/-RS 1333/1600 http://ark.intel.com/products/71995/Intel-Celeron-Processor-1037U-2M-Cache-1_80-GHz בהתלה רק קניתי לו RAM מסוג Gskill 2GB 1060MHz. http://www.gskill.com/en/product/f3-8500cl7s-2gbsq Memory Type DDR3 Form Factor SO-DIMM Channel Config Single-channel Capacity 2GB (2GBx1) Tested Speed 1066MHz CAS Latency 7-7-7-20 Voltage 1.50 Heat Spreader No Warranty Lifetime ה BOOT היה מ USB עם OPENELEC. מדיי פעם היה מתאפס לו ה guisettings.xml והייתי מאבד את כל ההגדרות של ה KODI. אז שמתי UBUNTU על USB ו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by OR2OOO,

אחרי בעיה שהייתה לי איתו אני רוצה לדעת אם יש בעיה אם במתח הזה לתדר בסיס(מתחת הוא לא יציב), התדר 1.86.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by cobmetal,

שלום ! לפני כ4 חודשים רכשתי מחשב I7 , עם מעבד 2600 , במשך 4 חודשים הכל עבד נפלא עד עכשיו כאשר שמתי לב שהמחשב לא מזהה את הכונן דיוידי אשר מחובר לסאטא 2 , קראתי הרבה בפורום על הבעיה של הלוחות האלו , הבנתי שהיום כבר יש גירסאות מתוקנות שלהם , הבעיה היא שרכשתי את המחשב מסקייפיסי וכפי שאתם יודעים הם כנראה פשטו את הרגל , כיצד אני יכל לממש את האחריות ? אני גר באיזור הצפון , תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DexoSez,

שלום אני רונה מחשב חדש בעיקר לגיימינג וזה המפרט שלי Sandy Bridge Core i5 2500K + ThermalRight Ultra 120 Extreme, יחידות 1 ₪1115 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3182 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪259 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3080 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪277 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Scythe Slip Stream SY1225SL12M 120mm 1200rpm, יחידות 1 ₪49 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=527 HIS 6950 IceQ X CrossFire 2GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש 2 יחידות, יחידות 1 ₪2251 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3051 ASUS P8Z68-V Z68 Chipset Socket 11…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Ymac,

http://www.tms.co.il/search/?q=IVY הם הושקו? התמחור אטרקטיבי, TMS טוענים שבשבוע הבא הם במלאי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי מעבד ברטון 2600+ של amd חח כמובן ולוח אם של epox 8rda3+ אני מריץ כל מיני בנצ'ים למערכת ומשווה אותם אחרי זה לאנשים אחרים (תמיד בלי oc) ושמתי לב שיש לי נפילה תמיד בביצועים של המעבד שלא עוקף בביצועיו את המעבדים של 2400 עדין amd, הבנתי שיש לי בעיה מכייון שלפעמים כשאני מפעיל את המחשב הוא מראה לי שהמהירות של המעבד היא 1250 בפוסט (כשהמחשב עולה) ורק אחרי שאני מפעיל ומכבה כמה פעמים זה חוזר ל-2600 (אהה וכן זה אומר oc fail למרות שלא עשיתי שום oc),לדוגמה באקווה מארק ה-cpu שלי מקבל 5,591 והשוויתי את זה לתוצאה אפילו של חבר בעל מעבד 2400 ואחד בעל 2500 ושניהם עוקפים אותי!! 2400 מקבל 5,900 2500 מקבל 6000+ לא יותר ממאה מעל ה-600, ורק אני מזדחל בסביבות 5500 מה זה יכל להיות? הכל חדש ז…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום רב! קניתי מחשב חדש והוא עובד לאט מהצפוי ולכן החלטתי לבדוק אם החומרה שקניתי היא באמת מה שקיבלתי ע"י התוכנה EVEREST. המעבד שקניתי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe אך בתוכנה EVEREST שמתי לב שכתוב ב-CPU TYPE את השורה הבאה: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 1800 MHz (9x200) האם הגיוני שרשום לי בתוכנה 1800MHz אף על פי שקניתי 2400MHz? אגב, גם במאפייני המערכת של ווינדוס רשום 1.79GHz ! יכול להיות שעבדו עליי או שאולי החומרה תקולה? אודה לכם מאוד אם תוכלו להשפוך לי מעט אור בנושא... בתודה מראש אופיר

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מצטער עם זה בפורום הלא נכון במידה ואכן זה המקרה אשמח עם אחד המנהלים יעביר אותו לפורום המותאם לו. (וסליחה) עשיתי חיפוש נירחב בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי. התקנתי כיום וידנוס 7. 64 ביט על מחשב נייד מדגם :dell inspiron 6400 שהוא בעל 4 ג'יגה של זיכרון. עכשיו אני מודע לעבודה שבישביל להשתמש במלוא הזיכרון צריך לעבוד בגירסת 64 ביט של מערכות הפעלה ולא של 32. אז לכן התקנתי את ה64 ביט בישביל לנצל את מלוא הזיכרון. אך ברגע שאני בודק אני רואה בהגדרות של המחשב הוא כותב לי: installed memory (ram) : 4.00 gb (3.24 gb usable) ורציתי לדעת מדוע הוא מציין את זה ואיך אפשר להתגבר על זה? האם זה קשור לדרך שבו המעבד שלי בנוי? יכול להיות שהוא בנוי ב32 ביט ואינו תומך במערכות של 64? שוב מבקש ס…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gildmor,

שלום, 1. לוח Gigabyte GA-P55-UD3L עם I5-760 האם נכון שהמעבד תומך רק עד 1333 ואם כך מה התועלת במפרטים שהציעו וגם קיימים ב-KSP עם זכרונות 1600HYPER ? האם יהיה איזשהו הבדל ביצועים? 2. האם מסך Samsung 23" 2333TN 8ms LCD ובכלל זמן תגובה של 8ms סביר גם למשחקים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הייתה לי בעיה במחשב, כשהוצאתי תמעבד גיליתי שבשורה של פינים שם יש רטיבות סימטרית, שורה שלמה, איך לעזאזל יש שם מים או מה שזה לא יהיה??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הי, יש לי פה מחשב (1) עם זכרון 1x8GB 2666 , את הכרטיס הזה אני רוצה לשים במחשב אחר (2), כששמתי במחשב 1 1x4GB 2400, הוא השמיע צלילים מהספיקר, ולא עלה בכלל.. ממה שזכור לי, זה אמור פשוט לעבוד על המהירות הנמוכה יותר, שהיא 2400... איך מסדרים אתזה? תודה

13. יש לי מעבד P4C-2.6 עם לוח IS7-E וקירור סטוק של אינטל המעבד עומד על 42-44 מעלות בIDLE ועל 60 מעלות בFULL LOAD!!! בכל מקרה, שמעתי שלמעבדי אינטל יש מערכת הגנה נגד שריפת המעבד, ובטמפרטורות מסוימות המעבד מאיט את עצמו אוטומטית, זה נכון? המעבד לא בOC והקירור הוא סטוק כמו שאמרתי (המאוורר של המעבד מסתובב ב2200 סל"ד). מה הטמפרטורות המומלצות של אינטל (אני אשמח לקבל לינק בשביל להראות בחנות וכדי שיהיה לי קייס אם אני ארצה להחליף סינק וכו'), איזה טמפ מסוכנות וכו'. תודה מור

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום ראיתי את שני הדברים האלו AGP Read Synchronization: Disabled AGP Fast Write: Disabled ורציתי לדעת מה הם צריכים להיות disable או enable ומה זה נותן לי כל אחד מהם תודה ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shanir,

יש לי התלבטות בין ¤ 399 DDR2 VALUE SELECT 512MB 533Mhz CL4 CORSAIR VS512MB533D2 ¤ 330 KINGSTON DDR II 512MB 533MHZ אני יודע שרכיבי Corsair הם מותג חזק, האם למחשב חדש אולם ללא כוונות OC יש באמת הבדל שמצדיק 140 ש"ח (אני צריך 2 יחידות ל-1G). ? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lmlm,

פלטפורמת המשחקים של AMD הלו היא 4X4 קיבלה שם חדש : Quad Father עדיף לא לדעת איך אומרים בעברית : http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060731233200.html

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by adfx166,

שלום אנשים, כרגע יש ברשותי זיכרון של 1 ג'יגה מסוג ?(OCZ GOLD 800MHZ DUAL CHANNEL(2* 512 אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה של חברת KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL, כך שבסופו של דבר יש לי סה"כ 3 ג'יגה זיכרון. יש לציין גם שתיזמוני השעון של שני סוגי הזכרונות שונים. ocz - 5-5-5-12 וה- KINGSTON - 4-4-4-12 שאלתי היא האם ישנה אפשרות לשלב זיכרונות של שני יצרנים שונים. ד"א, לוח האם שלי: GIGABYTE 965P-DS4 תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני לא יודע למה לכוון כי בביוס אין אפשרות חדת משמש...יש AUTO .. MODE 0 ..MODE1 מוד 2 מוד 3....אוטו זה לא 50..

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אוקי אני מחפש לוח אם שיתמוך ב i5 של אינטל והתקציב שלי הוא פלוס מינוס 550 ש"ח. אני הוא משתמש ממוצע שאיננו צריך חיבורים מיוחדים מאד אבל כן את כל הסט של הדברים הרגילים. מכן שמליצו לי על ה Whitesburg של אינטל משום שהוא זול ויחסית עונה על הדרישות, אבל כפי שראיתי הוא MicroATX מה שאמור לספק כמות חיבורים יחסית מעטה בהשוואה נגיד ל Warrensburg שבמבט חפוץ ראיתי שהוא דומה מאד ל Whitesburg רק שגודלו הוא ATX. בנוסף שמעתי על הלוח אם של gigabyte ה US3L שהוא יחסית יותר יקר משניהם. לשאלתי, אשמח אם משהוא ימליץ לי על לוח אם בתקציב זה ואם יוכל להתייחס להשוואה בין 3 לוחות האם הללו (יתרונות, חסרונות ועל איזה צרכים כל אחד עונה) בנוסף אשמח אם תסבירו לי איפה ה חברה ASUS בכל תחום זה. הרי שלא שמעתי …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הלוח אם שלי הוא gigabyte 945gzm s2 socket 775 המעבד שלי הוא intel pentium d 925 3.0ghz dual core socket 775 ספק כוח ג'נרי זכרון 1 של 2gb ועוד חריץ אחד פנוי וכרטיס מסך nvidia 9500 דיסק קשיח sumsung 500gb בעקרון המטרה שלי היא לשדרג את הכרטיס מסך ולאחר שהבנתי שזה לא אפשרי מכיוון שהמעבד אצלי חלש מאוד והוא יחנק אז יש לי שתי אפשרויות או לשדרג את המעבד ואז גם את הכרטיס מסך ומן הסתם גם את הספק כוח. או שכדי בכלל לרכוש מחשב חדש לגמרי. אשמח את תתנו המלצה לשדרוג המעבד באם זה מתאפשר. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by blitsi,

במחשב הראשון שלי יושב לוח-אם: P4V800D-X והצ'יפסט של לוח-אם זה הוא VIA PT880 ובאתר עצמו של אסוס לא כתוב שהוא תומך בDDRII אך במקומות אחרים קראתי שהוא כן תומך ואני כבר מבולבל אז תוכלו להסביר לי האם הוא תומך או שלא?? כי המעבד הוא סוקט478... שאלה שנייה בקשר ללוח-אם זה: האם הוא תומך גם SATAII כי כתוב תומך SATA??? שאלה אחרונה על לוח-אם זה יושב מעבד INTEL P4 2.4GHZ בחנות אמרו לי בשביל לשים כרטיס מסך PCI-E אני צריך מינימום מעבד 2.8GHZ בכדי לשים לב לשינויים...בינתיים יש עליו RADEON9600XT האם זה נכון???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by emule2,

אז ככה אני מעוניין בלוח אם יחסית זול אבל שיתמוך בדברים הבאים: 16 GB או יותר SATA 3 וב USB 3 כרטיס רשת מובנה וכרטיס קול מובנה. ושאין לו כרטיס מסך מובנה. מצאתי את הלוח אם הזה GA-PA65-UD3-B3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3795#sp הוא תומך בכל הדברים הללו ונראה לי שהוא יחסית זול (הוא עולה 420 ואני מחפש משהו בין 350-550) השאלה אם יש משהו שעונה לדרישות שלי ויותר טוב? או שיש בעיה כולשהי איתו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, 1.האם מעבד זה,שמצוין בכותרת הוא מעבד מסוג:Sandy Bridge,והאם כל מעבד של אינטל,אשר מתחיל ב***2 הוא מעבד מהסוג החדיש Sandy Bridge? 2.הזמנתי מחברת אייבורי את המעבד המצוין בכותרת,עכשיו הם מצידם טענו,שאת המעבד המסוים מסוג זה,הם מוכרים אך ורק בצורת Tray,ואינם מוכרים אותו בצורת BOX,כך שהאם להאמין להם ב100%,שאקבל מעבד חדש לגמרי,ושאינטל תכיר בו כמעבד חדש ותספק אחריות מלאה בעבורו? 3.האם במעבד זהה רק בתוספת K ל2500 - ישנה סכנה לפגיעה טוטאלית ושריפתו בעת ביצוע .O.C,אפילו אם בוצע ע"י טכנאי מחשבים מוסמך,והאם ההבדל היחידי בין הדגמים,שמסתיימים ב2500,לבין 2500K - הוא,שבדגם 2500K ניתן לבצע .O.C,וחוץ מהבדל זה - הם בעצם זהים לגמרי באיכותם ופעולתם? תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ashibud,

שלום לכולם. יש לי במחשב כרטיס אחד של זיכרון RAM של 2 ג'יגה. אני רוצה להוסיף עוד כרטיס של 2 ג'יגה. מה אני צריך לבדוק מבחינת תאימות? אני יודע שאני צריך זיכרון DDR3 ללוח האם שלי. הזיכרון הנוכחי הוא 1066MHZ, ו CL שלו הוא 7. האם אני חייב שהזיכרון החדש יהיה בדיוק עם הנתונים המדויקים האלה ע"מ שיעבוד ב dual-channel? האם יש מקום לגמישות? מה החוקים במצב זה? תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אז כמו שציינתי בכותרת רכשתי השבוע מ-KSP זכרונות 2X16GB ddr5 6000mhz c36 של Corsair אני רואה שבהפעלת פרופיל XMP המחשב לא עולה, פניתי לקורסייר ואמרו לי לבדוק כל פעם סטיק אחד ובאמת גיליתי שאחד מהם תקול והשני עובד טוב עם XMP. השאלה שלי היא דרך מי עדיף לבקש החלפה של הסטיקים? קורסייר ביקשו שאשלח להם את הפרטים של הקנייה וצילום של מספר סידורי של כל סטיק וכתובת.. מניח שישלחו לי סטיקים חדשים. אם קורסייר ישלחו לי סטיקים חדשים אני יכול גם להחזיר לKSP? יהיו לי 2 סטים חדשים חחח?

דיונים חדשים בפורומים