עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה. היום קניתי את כל החלקים החדשים והרכבתי אותם. כאשר המחשב נדלק הPC SPEAKER התחיל להשמיע קולות של סירנה. עכשיו נבהלתי...הסרתי את כל החלקים התחלתי ללכת חלק חלק. בהתחלה התקנתי את הלוח חיברתי אותו לספק הכוח והדלקתי - חיברתי מתוך המארז HD LED POWER LED , PC SPEAKER, POWER SW וזהו. (יש לי מארז של 3R SYSTEM עם חלון בצד דגם NEON LIGHTS. הפשוטים ) בקיצ, הדלקתי ולא היה שום צליל, הLED שמובנה בלוח מראה FF וזהו כי כלום לא מחובר. עכשיו חיברתי את המעבד בלי קירור, והפלא ופלא - הסירנה חוזרת! אבל בVOLUME חלש יותר. חיברתי היטסינק שיש לי בבית (AX-7 עם מאורר SMART של VANTEC) והVOLUME של הסירנה עלה...עכשיו, יש לי עוד היטסינק בבית ג'נרי כזה של צונאמי...וגם הוא לא עבד טוב =[ והסירנה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by iCe_bLaSt,

מה יותר משתלם PIV4 2.4C עם איזה לוח טוב ... נגיד MSI neo2 או AXP 2800+ (barton core) עם לוח טוב נגיד E8rda+ או NF7R2 אה ... ונגיד שלא תוכנן OC

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ed1,

אני מקבל סידרת ציפצופים ברגע ההפעלה של מחשב שהורכב במפרט הזה ואחרי שניה הוא נכבה. ברגע החיבור לחשמל, עוד לפני ההפעלה, יש לד אדום דולק בתחתית הלוח, זה נורמלי או בעיה בלוח? אחרי ההפעלה נדלק לידו עוד לד בצבע ירוק ואחרי שניה המחשב נכבה מה סביר שהבעיה בלוח או במעבד? ההיטסינק מורכב כמו שצריך, אפילו הוספתי משחה טרמית לזו שמגיעה עם ההיטסינק אבל זה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by WarSoul,

שלום יש ברשותי מחשב פנטיום 4 אם לוח אם מבוסס על צ'יפסט 865p שלא תומך ב ddr2 . השאלה שלי זה מה יותר כדאי לי , לקנות שני סטיקים של ddr בעלי ג'יגה אחת . או לקנות לוח אם חדש ושני סטיקים של ddr2 . אני לא מתכננן אוברקלוק והמטרה של הקנייה היא למשחקים , רציתי לדעת אם שווה היום עדיין לקנות ddr . תודה מראש לעונים .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מה המצב אנשים ?! אז ככה ... אני צריך לוח אם שיתמוך ב - לפחות 2 (לא פחות - אם לא יותר מ - 2) יציאות של IDE + במעבדי Core 2 Duo ומעלה + בכרטיסי מסך באפיק PCI-E + שתי זכרונות (ומעלה) מסוג DDR2 ... שלא יעלה מעל 600 ש"ח תביאו לי גם 2 זכרונות של 512 מסוג DDR2 של Kingston ... תביאו את הדגם של הלוח אם שמתאים לדרישות שלי + 2 הזכרונות שביקשתי מהאתר של פנדה מחשבים (pandas.co.il) רק משם כי הם לא מביאים משהו שאין להם באתר ... עריכה: מי שמבין בכרטיסי מסך שיכנס בבקשה לאשכול (שלי) הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280216.0 עריכה 2: הציעו לי את הלוח אם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14885 איך הוא ?.. המעבד הזה Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb BO…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני זוכר שאמרו בזמנו ב20 באפריל הQ6700 יעלה כמו Q6600 ,הרבה מהמחירים של המעבדים ירדו,אינטל תשיק את הE8300 ועוד ועוד...אז...באמת הייתי ירדית מחירים היום [שלא הגיע לארץ ]?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ydyehuda,

יש לי מחשב ישן בו 400 זה בעצם 800. מה זה אומר לגבי 533? האם זה 533 או 1066? תודה, יהודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ofird,

אחרי סקר נרחב ועזרה אדיבה שלכם אני החלטתי שזה הMB שלי : ASUS A8N-VM CSM Socket 939 NVIDIA GeForce 6150 Micro ATX AMD Motherboard השאלה איפה אני משיג בארץ? ואם לא בארץ איך אני שולח לי מחו"ל, רוב האתרים שראיתי לא עושים international shipping לדוגמא - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813131570 תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. איזה לוח לסוקט 775 הכי טוב לאוברקלוק עד ככה 1200-1000 שקל? ומה הצ'יפ הממולץ לאובר? האם הסלרונים טובים באוברקלוק? האם הם חמים? תודה יונתן

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם אני יכול לחבר ספק עם 20 פינים ללוח 24 פינים? אם לא יש איזה מתאם שאני יכול לחבר או שצריך ספק כח עם 24 פינים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 114508534,

היי חברים יש לי לוח אם של אסוס עם תושבת AM2 ואני רוצה לקנות את המעבד הנ"ל Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm‎ שהוא עם תושבת AM2+ , האם זה יתאים או שיש צורך להחליף לוח אם . תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by iyehuda,

מדוע אני רואה שהמהירות 333 , קראתי את הסטיקי ואני אמור לראות 400 לפי הבנתי אולי יש קשר שיש לי 32 bit ואני משתמש רק ב 3G במקום 4G ? ראה תמונהומה זה מה שמסומן באדום הוא שונה מהזיכרון השני [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shimi 1,

אני עומד לקנות מחשב חדש.. והציעו לי כמה מעבדים שפסלתי מראש ונשארו לי רק 2 מתמודדים.. השאלה שלי מי מהם יותר טוב? תודה רבה לעוזרים ! ;D

14. שלום. סליחה מראש, אני בטוח ששאלות מן הסוג הזה נשאלות כאן חדשות לבקרים, אבל לא מצאתי תשובה. האם יש הבדל בין סטיק אחד של 4 גיגה זכרון (אשר נתוניו זהים!) לבין שני סטיקים של 2 גיגה זכרון כל אחד? האם ברמת הביצועים, המערכת מעדיפה ערוץ כפול, או שהדבר איננו רלוונטי בכלל? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jackhammer,

יש לי 2 זכרונות PC133 אחד 128 ואחד 256 ה128 הוא SS וה256 הוא DS עכשיו אני יודע שבDDR זה לא עובד ביחד אז רציתי לשאול אם זה נכון גם לגבי זכרונות SDRAM

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Nemesis,

חלק מהמספרים בבנצ'ים קצת מוזרים. http://www.tomshardware.com/2006/04/24/dual_core_intel_processors_for_low/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by swampfrog,

היתי רוצה לדעת איזה מעבד של amd משתווה לביצוים של intel 2.8 800mhz או שהו בערך אותו מחיר של ה-intel.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. זיכרון OCZ - OCZ 400mhz DDR 512MB תזמון שלו - CL 2.5-3-3-7 timings פרטים נוספים: 400MHz DDR Unbuffered 2.6 Volts Lifetime Warranty 184 Pin DIMM ----------------------------- זיכרון GeIL DDR 512MB 3200 400mhz Golden Dragon Value תיזמון: CL2.5 8-4-4 2T פרטים נוספים: , 5ns WLCSP , 2.6-2.95V , 6 Layer Lower Noise Golden Dragon PCB 512 מ"ב אז מה אתם אומרים ? איזה זיכרון יותר מהיר? ואם מישהו מוכן להסביר לי בקצרה ובפשטות את המספרים האלה מה המשמעות של המספרים האלה (ובעברית!), אני אודה לו.. תודה לעונים !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by X-Style,

עוד שאלה: אני רואה הרבה פעמים במפרט של המחשבים שלכם שכתוב במעבד למשל: AMD 2500 @ 1000 או משהו כזה... זה אומר שיש לכם שתי מעבדים שהזיכרון הראשון שלו זה 2500 והשני זה 1000 או מה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ברצוני לקנות HTPC עם לוח אם של GYGABYTE Z68 עם יציאת DVI + HDMI שיתבסס על כרטיס המסך של המעבד i5. אני לא מתכוון לשים כרטיס מסך נפרד. האם אוכל לחבר בו זמנית מסך מחשב ליציאת ה DVI לקבלת תמונה ומסך LCD ליציאת ה HDMI לקבל תמונה + סאונד? או שחיבור כפול מחייב כרטיס מסך? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ואם אפשר קישור לקנות אותו ושינצל HD6850 OC של MSI בצורה הטובה ביותר תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Lyor,

ראיתי לאחרונה את הכתבה הנ"ל. ורציתי לשאול אם אם החיבור של המאוורר של הCPU כבר לא משמעותי יותר (לא חייבים לחבר אליו מאוורר כלשהו) מכיוון שהקירור פאסיבי ואין לו מאוורר מן הסתם. בלוחות הקודמים שבדקתי עליהם קירורים פאסיבים למעבד (LGA1156 היה האחרון שזה קרה לי בו) המחשב לא הגיע לפוסט מכיוון שהוא חשב שאין למעבד קירור כלל, אני מניח שזה נועד לשמש כמקדם ביטחון. אז רציתי לדעת אם זה בכלל אפשרי לחבר קירורים כאלה רק מהזמן האחרון, ואם כן אז ממתי, או שזה היה אפשרי תמיד ורק לוחות ספציפים מנעו את זה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כותרת^ בבקשה מהר כי זה ממש דחוף אני מחר הולך ליקנות

24. דבר ראשון, מצאתי פתרון לבעיה, לא היה קל למצוא אותו ולכן אני משתפף אותו פה למקרה שלעוד מישהו יש את הבעיה הזאת. הבעיה מתאפיינת שכאשר יש מאוורר עם יכולת PWM מחובר ללוח אם וה-PWM מאופשר בביוס, יש צליל בתדר גבוה בוקע מהלוח אם. הבעיה נגרמת לפי מקורות שונים מתדר מעגל ה-PWM. בעזרת התוכנה Speed Fan ניתן לשנות את התדר של המעגל. האפשרות נמצאת תחת Configure -> טאב Advanced בוחרים את השבב של ה-PWM ותחתו יהיה PWM Clock Out או PWM Base Frequency או משהו בסגנון. תשנו לתדר גבוהה יותר והצליל יעלם (הוא לא באמת יעלם הוא פשוט יהיה מחוץ לטווח התדרים שלכם). הלוח אם שלי הוא P67A-UD4. אם גם אתם נתקלתם בבעיה, תרשמו אם זה מה שפתר את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. היי לא מצאתי בארץ EVGA Classified SR-2 , האם מישהו ממליץ על חנות בחול שהיא מסודרת, ואפשר לראות בבירור כמה יעלה משלוח לארץ ? בסגנון www.newegg.com www.tigerdirect.com www.amazon.com תודה מראש שרון. במקרה השניה הזו ממש מצאתי משהו http://buyamerica.co.il/amazon/15662-CHANGEME-addImageToP.html יש עוד רעיונות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.