מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את התוכנה והפעלתי אותה ואז יש דיאלוג שמבקש ממני להכניס יוזר אז הכנסתי סתם משהו אחרי זה הוא אומר לי לבחור מעבד אבל אין שם פנטיום 4, מה עושים? ----------------------------------------------------------------------------------------- הורדתי את MEMTEST86 בקובץ זיפ בשם: memt32.zip עכשיו הוצאתי את 3 הקבצים שיש שם - install.bat \ rawrite.exe \ MEMTEST.bin ניסיתי להיכנס ל install.bat וזה רשם שאני צריך להכניס אות של דיסקט אז רשמתי "a" ןאז הוא מבקש שאני אכניס דיסקט מפורמט, סבבה, הכנסתי לחצתי אנטר וכלום לא קרה אז ניסיתי את הקובץ rawrite.exe הוא ביקש את הקובץ אז שמתי לו את MEMTEST.bin ואז הוא ביקש את האות של הכונן שוב, הכנסתי A ושוב, כלום לא קרה. איך אני אמור להתקין את ז…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש לשמוע אם יש הסתייגויות מהמפרט שחשבתי לרכוש. חשוב היה לי לוח mATX שיתאים למארז. חשובה לי גם יציאת s/pdif. מאחר שיש מיעוט לוחות עם יציאת s/pdif, חשבתי לרכוש מאלי אקספרסס מתאם. לפיכך, פסלתי את הלוחות של Gigabyte (אלו שאין להם יציאת s/pdif). כי אלו שיש להם header שנועד ל s/pdif מגיעים עם שני פינים בלבד ומתאימים לחיבור לכ. מסך בלבד. אם יש לוחות אחרים מתאימים, שיש להם יציאה דיגיטלית מראש, אשמח לשמוע. חוץ מלוח H170n wifi של Gigabyte, לא מצאתי משהו רלוונטי שאינו ATX. זה המפרט: לוחות אם - Intel LGA1151 PRIME-H270M-PLUS - ASUS - 1151 - H270 - mATX... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 492/482 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FBK2-32-P…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת מה יהיה הביקוש לזכרונות Kingston HyperX PC4000 512 MB. כי כרגע אני יכול להביא להביא אותם לארץ ולמכור אותם 600 שקל אחד,ורציתי לדעת האם תיהיה הענות,תודה מראש. (בקופסא סגורה,ואחריות לכול החיים של היצרן)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל סידרת ציפצופים ברגע ההפעלה של מחשב שהורכב במפרט הזה ואחרי שניה הוא נכבה. ברגע החיבור לחשמל, עוד לפני ההפעלה, יש לד אדום דולק בתחתית הלוח, זה נורמלי או בעיה בלוח? אחרי ההפעלה נדלק לידו עוד לד בצבע ירוק ואחרי שניה המחשב נכבה מה סביר שהבעיה בלוח או במעבד? ההיטסינק מורכב כמו שצריך, אפילו הוספתי משחה טרמית לזו שמגיעה עם ההיטסינק אבל זה לא עוזר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני חדש פה עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 עכשיו אין לי קול במחשב , אני רוצה להוריד דרייבר של audio ללוח אם שלי אבל אני לא מוצא משהו שמותאם לwindows 7 הכל זה לויסטה או לXP . ניסיתי להוריד של ויסטה ולהתקין וזה לא הצליח .... בבקשה אשמח לעזרה למה אני לא יודע מה לעשות ואני חייב קול... תודה לעוזרים !!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מעבד משומש AMD 1600XP רציתי לדעת איזה בדיקות לבצע כדי לראות שהוא תקין תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הלוח אם מתאים ל: Core i7 2600 GTX560 TI והאם יאפשר SLI עתידי...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הלוח הזה תומך ב SLI אם כן מה תהיה המהירות של הכרטיס השני X16 X8 ??? במה הלוח הזה יהיה יותר טוב מה Asus P7P55D-E
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פלטפורמת המשחקים של AMD הלו היא 4X4 קיבלה שם חדש : Quad Father עדיף לא לדעת איך אומרים בעברית : http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060731233200.html
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוודאי שלא מדובר על מקור התמונה: http://www.ocworkbench.com/2005/computex2005/day1/p3.htm SLI אלא על הטכנולוגיה המתחרה של ATI ניתן לראות שמדובר בשני מעבדי מערכת, סידור פני הלוח שונה לחלוטין מזה של דגם ה NF4 של DFI. מקור: http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2431&p=7 הערה: תערוכות מחשבים, ים בחדשות, נחמד.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה קניתי את המפרט הזה: C2Q 9550 SAPPHIRE HD4870 1GB TOXIC GA-EP43-UD3L OCZ 4GB מהירות המעבד צריכה להיות על 2.83 GHZ אך CPU-Z מראה לי רק 1999.8 GHZ מה עושים אני חסר אונים![br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בשעה 18:16:00 טוב בעיה תוקנה פשוט כאשר הדלקתי משחק כלשהוא אז המהירות עלתה אפשר לנעול
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובנוסף, האם הוא קריטי יותר מההבדל בין CL9 ל CL11 ? מדובר על 8 גיגה בשבב יחיד (מתלבט: קורסייר או ג'י-סקיל) תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב כאשר המטרות שימוש בייתי(אינטרנט OFFICE, צפייה בסרטים,ותוכנות עריכה בסיסיות ) המטרה השקעה כספית נמוכה ככל שניתן עקרונית בניתי מפרט עם כרטיס מסך עקב חשש מ"העמסה ושימוש" בזכרון המחשב ואפשרות לתקלה שתגרום להשבתה כוללת בתיקון אם הכרטיס המובנה ידפק. חשוב לי שתהיה אופציית HD ולכן לקחתי כרטיס זול ומפק עם אופציה זו. הוצע לי לחלופין מפרט עם לוח טוב יותר וכרטיס מובנה מה כדאי? להלן החלק הרלוונטי מ-2 המפרטים: 1.מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤277 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8400GT 512MB DDR2 PCIe ¤185 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤259 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 2. …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני עומד לקנות מחשב בימים הקרובים ואני לא מבין גדול במחשבים.. אני רק לא יודע איזה לוח אם לקנות.. msi או asus באיבורי המליצו לי msi אבל ידוע שהם לא אוביקטים כי הם עובדים איתם.. אז מי שיעזור לי תודה רבה!! ואני גם קונה מסך דק : aoclm729 עם כרטיס מסך geforcefx 5700 256 mb
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עתיד לרכוש מערכת המבוססת על CORE I5 ואני מביא לוח אם מארצות הברית. ההתלבטות העומדת בפניי היא בין שתי הלוחות הבאים: Asus P7P55 D-E Gigabyte GA-P55A UD3 שני הלוחות תומכי SATA 3.0 ו-USB 3.0, לוחות פחות או יותר שווים לפי מה שהבנתי, מה אתם מציעים? אין מה להתייחס להבדלי המחירים, פשוט איזה מבין השניים עדיף ולמה? או שאין זה משנה. תודה, גל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתם על זה האם באמת צריך מעבד 64 ביט ? חשבתם על זה האם באמת צריך כרטיס מסך *16 PCIE ? האם צריך באמת DDR2 ? האם באמת צריך DC ? האם באמת צריך OC ? אוף...שכחתם כנראה את הימים של הדורונים,אתלונים(בארטון) יהי זכרם ברוך. תאמינו לי שלוח אם+מעבד של AMD בתושבת 462 מספק מעל ומעבר. וה AGP או ה IGP ב 90 אחוז מהמקרים הם מעל ומעבר. ויוה לי פראנס ויוה ל windows 32 .
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את לוח האם gigabyte h97 hd3 ויש לו שש יציאות אודיו והבנתי שאפשר לחבר אליו מערכות שמע איכותיות יותר מהרגיל רק אני לא ממש מבין בסוגי היציאות שיש בו לכן אשמח להסבר בעניין, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איך הלוח GA-965P-S3? שמעתי של-DS3 היו הרבה מאוד בעיות (שאולי נפתרו מאז?) ל-S3 יש את אותן הבעיות או שהוא לוח יציב?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזה ה- HYPER TECNOLOGY הזאת? למה זה תורם אם כן..? והאם אפשר פשוט לעשות אל זה DISABLE בביוס? תודה רבה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 13:13:07
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד AMD Athlon 3200+ 939 לוח אם MSI K8N Diamond וכרטיס מסך MSI nVidia 7900GT ואני רוצה לשרדג את המעבד, לAMD Athlon 4600X2 הבעיה היא שכל המעבדים שאני מוצא הם לסוקט AM2 והלוח אם שלי לא תומך. מה עושים במצב הזה?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח אם למחשב חדש. חשבתי תחילה על G965 , אך מצאתי דגם של G33 שעולה רק 30 ש"ח יותר, וזה נראה לי עדיף, לכן החלטתי כנראה לקנות את GA-G33M-S2. שימו לב ש G33 זה בדיוק P35 רק כולל גם כרטיס מסך XMA3100 למידע טכני : http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2557&ModelName=GA-G33M-S2 אוברקלוקינג לא בא בחשבון, המחשב לא מיועד למשחקים - ובכל זאת פעולה אינטנסיבית של מעבד. אני לא אשתמש ב RAID ולכן ICH9 מספיק לי. ועלו אצלי כמה שאלות 1. הלוח תומך רק ב DDR2. מכיוון שהשיפור ב DDR2 לעומת 1 לא כזה גדול אני מניח שגם בין 2 ל- 3 לא יהיה גדול, כן? 2. היתרון בציפסט הזה מבחינתי, זה התמיכה במעבדים מהדור החדש - 45ננו. …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיברתי עם FOXPC והם אמרו לי שכרגע אין להם את הasus p5n-e והם המליצו לי על הAbit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI Socket 775 וראיתי שהוא הרבה יותר זול. רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
? יש אותו בKSP? כמה עולה? האם הוא טוב? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מועניין לקנות מחשב חדש ( רק למשחקים ברשת ), ואני לא יודע אם לקחת amd 3.2ghz או p4 3.2. אם מישהו יכול לתת לי הסברים קצת מה לקחת ולמה אני ישמח.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי סיסמא לביוס ואני לא יודע אותה, עכשיו אני צריך אותה כדי לעלות את הוולט שמגיע לכרטיס מסך gef 6600 אז ככה 1) יש דרך לגלות אותה? 2) יש תוכנה שאני יכול דרכה לווסת את הוולט שיגיע?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-