עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by *R.S,

ABIT IL9 PRO INTEL945P http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6884 רק כדי לוודאות... 1.יש בלוח הזה כרטיס קול מובנה? 2. הלוח הזה יתאים למערכת: Intel Core 2 Duo E6300 PQI DDR2 1GB 667MHZ CL5 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII BFG 7300 GT OC 256MB PCI-E ולספק של המארז FOXCONN ATX TLA397 ... ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by avi.hagit,

GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD REDY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL לוח INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX מעבד האם הם טובים לעבודה אם עריכות וידאו? תודה לעוזרים אבי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ORLY9992,

1.זה גם מעבדים חדישים שייצאו חוץ מ- Intel Core i7 4790 ו- Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB ??? ואני לא מדברת כרגע על מעבדים עם 6 או 8 ליבות היקרים ממש שיצאו כבר , ולא ניתנים לקנייה בעלות מטורפתתתתתת , אלא על מעבדים עם טווח מחירים הגיוני כמו ה-4 ליבות שיצאו. 2. אם אין לי מספיק תקציב , כדאי לקחת Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB TRAY L3 Cache s1150 עם אפשרות OC, או Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache TRAY s1150 אם כבר טכנולוגיה חדשה, אז: מחשבים של All-in-One , מפותחים מספיק לעמוד בעומס של מהירות ומגוון וסוג המטלות שעומדים בהם נייחים ( עריכה גרפית גבוהה או כבדה,הורדות ואיחסון, צפייה בבלוריי ו- HD, עבודה משרדית שוטפת ותמידית )

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אני מחפש לוח אם התומכת ב CONROE ,ומאפשרת תמיכה ב AGP וב PCI-E ..כדי שבעתיד תהיה לי אפשרות לשדרג בקלות כרטיס מסך בנוסף אני רוצה להמשיך להשתמש בזיכרונות DDR הישנים שלי.. נראה לי כי מצאתי אחד ב KSP ב 360 שקל זהו ASROCK 775Dual-VSTA ANANDTECH היתלהבו מהלוח ועשו כבר מספר מאמרים עליו http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2797&p=10 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2814 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2813 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2810 על פי המאמרים , נראה כי ניתן להשתמש ב DDR רגיל ללא חשש לפגיעה בביצועים..ואם הזמן להתקין DDR2 למערכת עתידית אין בכלל פגיע בביצועים של כרטיסי AGP יש פגיעה קטנה של 3-5% בביצועי כרטיסי PCI בגלל מהירות X4 …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Stasik,

יש לי לוח אם PcChips M921LR VIA שמבוסס על הצ'יפ P4X233. האם ה 233 אומר שאני יכול לשים זכרונות DDR במהירות 233 מגהרץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tal daniel,

שלום, טוב אני די בבעיה אני לא יודע מה לקנות. את הE8400 TRAY אני מקווה שלא התבלבלתי, או את Q6600 עכשיו המחשב מיועד גם למשחקים וגם לעריכה גראפית, ו E8400 זה למשחקים עדיף הוא כפול ליבה נכון? והQ6600 לעריכה גראפית. מה לקחת?< תודה, ומנהלים אם יש טעות בכותרת או בניסוח תגידו לי אני חדש פה אל תנעלו לי בבקשה. עריכה: שכחתי לציין שיכול להיות שאני עושה OC אם צריך ושהמחשב מיועד גם למשחקים כבדיים שיעבדו עוד כמה שנים וגם לעבודה בפוטושופ וכו'

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Impreza,

יש לי לוח ומחשב פנטיום 3 שאני רוצה לעדכן לו את הביוס כי הוא לא מזהה כוננים חוץ מפלופי..ניסיתי הכל ואמרו לי לנסות לעדכן מישהו יכול לתת לי לינק לקובץ שאני צריך? ד"א אני צריך לשים אותו על דיסקט ולהתקין מהדוס נכון? בקיצור יש שם ביוס של AWARD V.4.51PG BIOS I-2M עוזר לכם? זה BX99B והלוח תומך ב 100 מגה הרץ

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לפני יותר משנה קניתי 2X256 ואני ממש רוצה 1G אבל לא יכל אין בארץ בכלל משהוא יודע איפה אני יכל לקנות את זה ו אם מח"ל אני צריך לשלם גם+ 50% מס?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מה שאני צריך בטוח: שני חריצי זיכרון חריץ PCIe X16 (לכרטיס מסך) שני חריצי PCI (כרטיס רשת וכרטיס קול) שתי כניסות SATA (שני דיסקים קשיחים) כניסת ATA אחת לצורב כניסת FDD אני כן צריך כמה שיותר יעילות ויציבות. אני עושה קצת OC, בערך ל225FSB הלוחות שמוצעים לי: ABIT AA8-3rd Eye GIGABYTE GA-8ANXP-D GIGABYTE GA-8I925X-G INTEL Black Canyon INTEL Culver City (זה של ה925X לא השני)

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Vortex,

היום נכנסתי לביוס, ותחת CPU מצאתי ארבע שורות שאמרו לי INTEL PENTIUM 4 100MHZ X8 800MHZ עכשיו כל השורות מלבד X8 קפואות.....את X8 אני יכול לשנות עד ל X24 יש לי מעבד 1700 , על לוח ECS P4VXASD2 זה הגיוני שהמכפלה פתוחה ככה?! ועוד משהו מה זה CAS? ראיתי שזה מכוון על 3 אז העברתי ל2 כי שמעתי איפשהו שזה יותר טוב ואני חושב שחל שיפור.... באמת זה יותר טוב? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, הלכתי אתמול לאיזה חנות מחשבים כדי לקבל הצעת מחיר בשביל מחשב חדש, דיברנו ודיברנו על המחשב והגענו לנושא של המעבדים החדשים של אינטל שיצאו בחודש יולי, מוכר המחשבים לא היה מודע למעבדי "מרום" עם 4 ליבות אז הוא התקשר ליבואן שלו ושאל אותו כמה יעלה מעבד כזה והוא אמר לו 7000 ש"ח בערך. שאלה: האם הייתם משקיעים במעבד הזה, אפילו גם בעתיד?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום כרגע בבעלותי מעבד E6300 באוברקלוק של 600 MHZ לתדר של 2.4. למרות זאת אני מרגיש שהמעבד כבר מיושן קצת למשחקי מחשב וכי הגיעה הזמן לשדרג. הדילמה נעוצה בעובדה שארכיטקטורה חדשה (I7) כבר ממש מעבר לפינה (מעשית היא פה אבל המחיר עדיין לא סביר). להבנתי יש לי 3 אופציות ואשמח לשמוע הצעות על מה ללכת: 1. לא לשדרג ולהיסתדר עם מה שיש עוד שנה עד שארכיטקטורה חדשה תהיה במחיר שפוי. 2. לשדרג עכשיו בקטנה ל E8400. מעבד כפול ליבה חזק שישפר את חווית משחקי המחשב. פלוס אפשרות לאוברקלוק אבל לא ברור לכמה זמן זה יספיק מבחינת העוצמה ~ 900 שקל. 3.לשדרג עכשיו למרובע ליבה טוב Q9550 במחיר יחסית גבוהה של 1250 שקל בקירוב. מצד אחד מרובע ליבות חזק + אולי אוברקלוק, מצד שני הרבה כסף ועוד פעם לא ברור לכמה זמן…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לוח אם ל-CF עם חיבורי USB3 ו-SATA3. כמו כן ייתכן ויהיה OC אבל ממש לא קיצוני. המחשב ישמש לגיימינג על מסך ברזולוציה של 1680X1050 או FULL HD עדיין לא בחרתי מסך. כמו כן עריכת סרטים באופן חובבני למדי, מולטי טסקינג, סרטים וכו'... שאר החלקים נכון לעכשיו יהיו: i5 750 / i5 760 לגבי זכרון לא הוחלט עדיין. אשמח לקבל ביחד עם ההמלצה ללוח האם המלצה לזכרונות תואמים. HD5770 1GB Samsung spinpoint F3 1TB כמו כן האם יש הבדל משמעותי בין CF על לוח של x16/x8 ו- x16/x4. בנוגע לתקציב אני מחפש משהו שעונה על הדרישות הללו וכמה שפחות יקר. עריכה: הבנתי שזה קצת בעייתי בלוחות P55 אז אשמח לקבל המלצה ללוחות אחרים גם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Mushkin RedLine XP4000 DDR500 1GB (2x512MB) 2-2-2-6 עולה 1190 שח בפנדה....ביחד עם משלוח 1240 שח... שווה??.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bazar,

מחירים דומים למעבדים המוחלפים, אין עליות כמו שחשבו בגלל הבולדוזר. האכזבה היחידה היא שאין שום שיפור במהירויות השעון ורק שיפור של כ10% בIPC יחד עם TDP נמוך יותר. אבל מי שבאמת רוצה כבר ישלים את התדר לבד, מהמעט שראיתי הם עולים יפה ב OC. http://www.cpu-world.com//news_2011/2011121902_Prices_of_Ivy_Bridge_desktop_CPUs.html

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ומה בנוגע למעבדים של אינטל-הpresler והאחרים שהם 65 ננומטר,האם הם יוכלו להוות תחרות לAMD במה שAMD יותר טובה בו היום כמו משחקים וכו'? יש השערות לגבי ביצועיהם? כי גם אני כמו פותח התארד הולך לקנות מחשב חדש נתקלתי באותה דילמה ואני תוהה אם אולי כדאי גם לראות מה יהיה לאינטל להציע והאם כדאי לחכות ליציאת המעבדים שלהם. המעבדים השולחניים שלהם יצאים בQ1 ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eyal00,

שלום, יש לי WIN XP ואני יודע שXP יכול לזהות 3-3.5G זכרון. כרגע יש לי 2G זכרון,והשאלה שלי האם הוספה של עוד 1G זכרון יועיל במשהו? אני לא עובר בקרוב לויסטה ככה שאין לי סיבה להוסיף עוד 2G. ב3G הדואל צ'אנל נשמר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום למעשה קראתי המון חיובי על SB 2600והליבה הגרפית בהבט וידאו אבל אני מרגיש מישום מה שעכשיו זו תקופת מעבר לקראת הדברים האמיתים כלומר שאני הולך להתבאס אם אני אקנה עכשיו יש לי כוונה לעבור בעוד תקופה לוידאו 10 ביט אשמח לתגובות מחשבות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by singera,

לפני כשבועיים קניתי לוח זה ואני יודע שקיים בו כרטיס קול 2 ערוצים שמשנים משהו הוא 6 ערוצים כיצד עושים זאת??? האם כדאי להחליף לוח זה ל VRXP בגלל הRAID וLAN OB אך איני רוצה שהיציבות תיפגע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. כמו שאתם רואים למטה..זה המחשב שלי. בנוסף המחשב נמצא גם כן באוברקלוק מ2.6 ל4.0 עם קירור של מוגן 3. ועקב מהלך האוברקלוק הייתי חייב מעט להוריד את המהירות של הזיכרון ל1300mhz בערך. בכל אופן השאלה שלי היא, אני רוצה להוסיף לפחות עוד 4 ג'יגה למחשב,מעדיף אפילו 8 ג'יגה,אני עורך סרטים ב64bit והתוכנה כל פעם קורסת עם שגיאה שאין מספיק זיכרוןram. השאלה וההיתלבטות שלי היא האם לקנות עוד 2gbX2 מאותו דגם כמו שלי ובכך אקבל גם dual chanel או שאני אקנה סטיק אחד של 4 או 8 ג'יגה נוספים ולא אקבל dual chanel? וארויח זכרון אחד גדול על סטיק אחד שיעזור לי במידה וארצה לשדרג את המחשב בעתיד,בקיצור השאלה עד כמה dual chanel מוסיף שאולי חבל לי לאבד אותו. עוד שאלה חשובה-אם אני אוסיף זכרונות ובכלל לא אותו m…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by neil4,

אני צריך תוכנה לזיהוי דגם הלוח אם כלומר אני רוצה תוכנה שתזהה את הדגם של הלוח בלי שאני יצטרך לפרק את המחשב בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by o9009,

מה עדיף יותר מכל הבחינות אינטל או AMD הסיבה : אני עוסק במוזיקה כך שאני צריך מערכת יציבה {שתעמוד בלחץ }

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lior46,

American Data DDR2 512MB 667MHZ CL5 ? ולמה הוא כל כך זול יחסית( 242שח)

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by K_D,

האם FIREWALL של לוחות M כמו של NFORCE שווה משהו?או נגיד עדיף להידבק לFIREWALL של ROUTER או אפילו של תוכנה(ZONEALARM) עכשיו כרגע יש לי MODEM USB(אני יודע שזה זבל והוא ילך לעולמו אחרי החלפת מחשב) אז האם FIREWALL של לוח M יעבוד איתו? ושאלה כללית:האם לכל לוחות M של NFORCE 4 יש FIREWALL?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בימים האחרונים נראה שהרבה אנשים נכנסו למערבולות דיונים בקשר באיזה מעבד לבחור מה יותר טוב וכו . זה בדיוק מה שרוצים באגף השיווק של AMD ואינטל לבלבל אותכם לגמרי. רב הנסתר על הגלוי ! רבותי זוהי תקופת מעבר בעולם המיחשוב וכמו שאתם יודעים תקופות מעבר הם תקופות לא יציבות ממש כמו מזג אוויר! המלחמה בעיצומה ושתי החברות תקועות עם טכנולוגיות יצור על המדף, כדי להפטר מהם עושים מן טכנולוגית אמצע ! הכלאה בין חדש לישן! הסיבה היא, שעדיין השוק מוצף במעבדים בארכיטקטורה של 90NM .הם לא יכולות לדפוק את הספקים שלהם עם סחורה חדשה לכן עשו הכלאה שעדיין מתאימה לתנאי השוק היום. המתינו בסבלנות ואל תתפתו! הדברים עדיין בחיתולים . תסתכלו על מיקרוסופט באו בהצהרות בומבה על טכנולוגית החלונות מהחלל החיצון ותר…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים