מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כונן SSD סאטא 3 6ג"ב, והלוח אם שלי תומך ב3ג"ב. בשביל זה בלבד לא הייתי חושב על לוח אם אחר, אבל הבעיה שלי היא שחסר לי יציאה אחת לחיבור סאטא נוסף שאני צריך, וכרטיס סאטא 3 עולה כמחצית ממחיר לוח אם, כך שאני שוקל להחליף את הלוח אם שלי, ובפרט שהוא לא תומך ביואסבי 3. הייתי מעונין לדעת באיזה לוח אם אתם ממליצים, בהנחה שאיני משחק משחקים, יש לי וינדוס 7 אולטימייט, ומעבד i5, וזכרון DDR3 666.7, uאני משתמש במחשב לגרפיקה פוטושופ אילוסטרייטור וכדו'. הלוח אם הנוכחי שלי: ASUS P8H61-M LX א. האם החלפת לוח אם זה מסובך? ב. האם זה יצריך החלפת ספק כח? ג. ושאלה אחרונה - האם כדאי לקנות בחו"ל כגון באיביי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. אני מתחיל לחשוד שהמפרט שברשותי מיושן ואשמח אם תביעו דעה (אני מעוניין לדעת מה מצב המעבד לעומת המעבדים החדשים שיצאו לשוק) 2. נכון לעכשיו יש לי 2GB RAM במהירות 800MHZ, הבנתי שנכון להיום זה מעט למי שמשחק משחקים כבדים ולכן אני מעוניין לשדרג בעוד 1GB הבנתי שמספר אי זוגי זה "לא בריא" למחשב ושאני צריך להשלים ל4GB סך הכול, האם זה מופרך והמחשב יודע לעבוד טוב מאוד גם עם 3GB? 3. בנוסף הלוח שלי תומך עד 1066MHZ, האם כדי להחליף את 2 הסטיקים של ה800 שברשותי ל1066 או לקנות עוד אחד של 800? השאלה היא עד כמהההבדל משמעותי בין ה800(שאגב עכשיו בOC ל860) לבין ה1066? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שאני צריך בטוח: שני חריצי זיכרון חריץ PCIe X16 (לכרטיס מסך) שני חריצי PCI (כרטיס רשת וכרטיס קול) שתי כניסות SATA (שני דיסקים קשיחים) כניסת ATA אחת לצורב כניסת FDD אני כן צריך כמה שיותר יעילות ויציבות. אני עושה קצת OC, בערך ל225FSB הלוחות שמוצעים לי: ABIT AA8-3rd Eye GIGABYTE GA-8ANXP-D GIGABYTE GA-8I925X-G INTEL Black Canyon INTEL Culver City (זה של ה925X לא השני)
-
אני בונה מערכת חדשה, מבוססת I5 ושאמורה להיות על אוברקלוק בינוני באופן קבוע. יש לי ניסיון טוב עם אסוס, אבל שמעתי שגם גיגהבייט מוציאה לוחות טובים. חשוב לי שבלוח תיהיה תמיכה ב- SATA 3 ו- USB3 וגם ESATA ושביצוע אוברקלוק בינוני לא יהיה תהליך מורכב וארוך. בקיצור מה שהייתי מבקש זה 2-3 דגמים מכל חברה להשוואה ואם אפשר לומר מה ההבדל, אם בבאנדל או בפיצ'רים מיוחדים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב דבר ראשון הבנתי שהכפולי ליבה של amd יותר טובים משל אינטל... אז דבר ראשון אם זה לא נכון אשמח לשמוע על זה... דבר שני החלטתי ללכת על הלוח הבא http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הוא טוב? מכירים לוח אחר טוב יותר באותו מחיר פחות או יותר? מטרת המחשב הוא בעיקר להפעלת משחקים כבדים דרך אגב... תודה מראש..
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוקל מזה שמן רב לזנוח את ה LGA775 ולעבור לLGA 1155 או LGA1150. אני יודע שאם הייתי מחליף מעבד בלבד ככה"נ לא הייתי זקוק לפירמוט (בתנאי שהביוס בלוח תומך בשני המעבדים). אך האם ניתן להמנע מפירמוט כשמחליפים תושבת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחי הגדול יש מחשב שהוא רוצה להסב ל HTPC המעבד ולוח האם חייבים שדרוג (amd athlon ישן ולוח אם תקול) אני תוהה אם אני יכול לחפש מעבד+לוח אם שיתאימו לזכרונות הנ"ל או שאין לי טעם ועדיף כבר לקנות שילוב מלא טוב יותר לצפייה באיכות 1080p.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ניראה לכם? לפי דעתי במחיר של פחות מ- 1000 שקל זה מאוד אבל מאוד שווה! צעד טוב מיצרנית המעבדים הגדולה Intel . ביקורות והשוואות: http://www.hkepc.com/hwdb/pd-805-2.htm
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח (פרוטוטייפ) של חברת IWILL ה DK8ES תומך ב 16GB זכרון, 2 * PCX בתצורת SLI של NVIDIA דורש מארז בתקן Extended ATX (יש אחד של קומפיוקייס ב 450 שקל ). החברה מיתכוונית להוציא עוד מספר לוחות כפולי שקעים על בסיס NF3 ו NF4. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20040914021846.html http://www.theinquirer.net/?article=18444 הערה: צריך לזכור שכל שקע 940 כזה תומך גם במעבד כפול ליבות שייצא בעוד 7-8 חודשים. האתגר כעת הוא על יצרניות התוכנה, לספק לשוק הפרטי תוכנות שיודעות לנצל ריבוי מעבדים כי החומרה כבר מוכנה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz: "כמה RAM אני צריך??" בסרטון לקחתי כמה דגמי זכרונות, כולם של Kingston, DDR 1600Mhz. השוויתי ביניהם בכמה בדיקות בין כמויות של 2, 4, 8 ו-16gb, ואת התוצאות תוכלו לראות בסרטון. אם אהבתם את הסרטון - תנו לייק. אם לא אהבתם - דיסלייק. מאוד אודה לכם אם תעשו Subscribe לערוץ. לינק לסרטון: צפיה מהנה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שהחברה הארורה הביא לי את המעבד הוא היה בצבע ירוק למרות שהקודם היה סגול כזה וגם למטה בין הפינים באמצע הוא לא היה חלק אלה עם שבבים קטנים כאלה זה נורמלי? ואם על הליבה שלו היה רשום 1700 זה הדגם או המהירות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD REDY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL לוח INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX מעבד האם הם טובים לעבודה אם עריכות וידאו? תודה לעוזרים אבי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המעבד ביחד עם לוח Gigabyte GA-7VA KT 400 ויש לי כמה שאלות ... 1. צריך לבחור ע"י גמפרים מה רוחה הפס שלו יהיה בלוח 100, 133, 166 ? מה הרוחב ? 2. האם מתאים ללוח ומעבד זה ספק של 230V ? 3. מניסיון, עד כמה אפשר להמהיר (overclock) את המעבד הזה בצורה בטוחה עם מאוורר סביר עם היט סינט שבא עם המעבד ? ... 4. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק אומרים המספרים שמסומנים במדבקת האחריות על המעבד ... חודש ושנה ? מתי יוצר או נגמרת האחריות ? עוד דבר ... והמעבד שקניתי בפנדה... הגיע אלי שהוא כבר מורכב על הלוח בלי קופסא או מסמכים משלו ... זה נראה לי קצת מוזר - זה יכול לעשות בעיות עם האחריות ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרהרתי בזה, אם אפשר ליצור משחק שח בין שני המעבדים, אפשר, כמובן בצורה הרבה יותר מסובכת אבל אפשר, לעשות שהם ילחמו אחד נגד השני בcs או ut... או בעצם שהם אפילו יתחרו בינהם במירוץ מכוניות או סימלטור טיסה או בעצם הכול... הרי בסופו של דבר מה ההבדל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.techspot.com/amp/news/78664-amd-cutting-deeply-intel-market-share-across-desktop.html
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1558,1781879,00.asp
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום וחג שמח חשבתי לקנות מחשב חדש, וכבר שחשבתי שהכל ברור, החליטו ההם למעלה להקשות את חיי. אבקש את עזרתכם במספר שאלות. ללא ספק בכוונתי לרכוש מעבד אשר יתמוך ב 64bit - על כן חשבתי על +AMD2800. כעת מודיעים לי כי אינטל צפויה להוציא מעבד כזה. 1. האם להמתין לאינטל ? ומה נראה שיהיה המחיר למעבד ביתי כזה ? כפי הבנתי ל AMD אין שימוש בערוץ כפול לזיכרונות בתושבת 754 !!!!! קראתי את המאמר "תזמוני זכרונות ו Dual DDR - כל מה שרציתם לשאול, ולנו כבר נמאס לענות " היה מרתק אך על שאלתי הוא לא ענה -- אנה הושיעו. 2. האם ישנו כזה שינוי גדול כאשר ישתמשו בזה בתושבת 939 ? ואם כן, הכיצד אם כך מעבדי amd מצליחים להתחרות באינטל שלהם תעבורת נתונים מהירה …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. היום קניתי מודול זיכרון נוסף בגודל 512MB, ויש לי ספקות לגבי "מקוריותו". הסיפור בקצרה - התקשרתי לחנות מקומית, שאותה אני מכיר היטב כבר שנים, ואמרתי שברצוני לקנות 512MB זיכרון, שב KSP מוכרים מודול כזה ב 320 ש"ח, ושאלתי האם יש להם זיכרון במחיר דומה. לאחר בירור קצר נאמר לי שיש להם זיכרון של יונדאי (?) במחיר 360 ש"ח. ניגשתי לחנות ולבסוף קניתי את הזיכרון ב 350 ש"ח (בדקתי שהוא עובד כבר בחנות) ונאמר לי שיש עליו 3 שנות אחריות. כשהגעתי הביתה, הוצאתי את הזיכרון ורשמתי את כל הנתונים שהופיעו עליו. תוכנות Everest ו CPU-Z לא זיהו את ייצרן המודול. הנתונים שהופיעו על הזיכרון הם: מדבקה עם הכיתוב: HH group 512MB DDR PC-400 (N) הזיכרון בנוי מ-8 שבבים בכל צד, כאשר על כל …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דוד שלי יש לו P4-1.8 או 1.6 ולא יודע איזה לוח אם..והוא קיבל זכרונות 512*2 של GEIL עכשיו הוא רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים. הוא שאל את עצתי ואמרתי לו שאני אבדוק, אל תמליצו בבקשה על AMD, השאלה שלי היא איזה מעבדי P4 הכי טובים עכשיו בשוק? (תקציב של עד 1600 ש"ח) ראיתי שיש סוקטים חדשים, ואיזה לוח אם טוב יתאים (עד 1200 ש"ח), יש משהו חדש של ASUS או ABIT שיתאים למעבד החדש? תודה לעונים (ד"א לא מתוכנן OC)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני זמן לא רב קניתי מחשב חדש, שבין היתר כלל 2X512 DDR II 533MHZ מתוצרת CEON (כן, כפי שבטח ניחשתם, קניתי את המחשב באייבורי). בכל אופן, פתחתי את CPU-Z וזה מה שראיתי: האם זה אומר שהזכרונות רצים במהירות של 266 MHZ? או שיכול להיות שלא הבנתי נכון.... תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני שוקל למכור לוח ומעבד שיש לי ולקנות לוח ומעבד חדשים בתקציב כולל של 900 שקל - כדאי? -> לוח nForce410 S754 ומעבד Sempron 2600+ ללוח S939 עם מעבד Athlon 3500+ תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שברתי את הלוח שלי בטעות!!! :-[ :-[ :-[ :'( :'( רציתי להוציא אותו,הוא לא יצא. אז משכתי חזק ובוםםםםםםםםםםםםםם!! הוא נשבר אם אני אדביק אותו בנייר דבק זה יעבוד? (רציני) אני מדבר כרגע מהנייד של חבר שלי אז תמארו לעזור!!!!!! אני צריך עוד מאט ללכת
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי התלבטות בין 3 מעבדים של אינטל: E8400 Q8200 Q9400 עכשיו השאלה שלי איזה מעבד חזק יותר והאם הq8200 חזק יותר מ e8400 ובכמה אחוז בערך... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם..ברצוני לרכוש סט של 2*1GB מחברה כמו GSKILL או OCZ במחיר שלא יעלה על 150$ ולא ממש מצאתי עם משלוח לארץ.. במיוחד לא BUY IT NOW שזה מה שאני מחפש ולשלוח ארצה..חיפשתי את הHZ של GSKILL כי הם מאוד מומלצים ברחבי העולם ואנשים הגיעו איתם ל1100במאמץ מזערי..אז אודה לכל עזרה אפשרית ואם אפשר לינקים..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... יש לי שאלה בנוגע ללוחות אם .. אני רוצה לקנות לוח אם חדש ושיהיה כמה שיותר חזק.. הבנתי שיש מספר סדרות מה עדיף מבין שניי אלו ואם אפשר להסביר לי מה ההבדל ואיך זה מתבטא socket 1366 או socket 1156 מחכה לתשובה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-