עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by assaf990,

במפרטי מחשב הממליצו על לוח אם לצפייה ב full hd: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0KyowHKUFAQqH2DO רשום שם שכדי להפעיל את האופציה ל- Hybrid CrossFireX יש להתקין וינדוס ויסטה האם שווה להתקין את ויסטה כדי להרוויח את האופציה הזו (שאינני יודע מהי, אבל אני יודע שאני שונא ויסטה)

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  2. איזה מעבד יותר חזק והאם ע"י הכרטיס hd4890 באחד מהמעבדים הנ"ל יהיה צוואר בקבוק?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by davidt99,

התחלתי ללמוד Threads ושאלתי את המדריך לגבי מעבדים מרובי ליבה. הוא אמר שב- Dual Core שני מעבדים לא באמת עובדים ביחד אלה שבזמן שאחד המעבדים לא פועם, השני פועם במקומו. אחד האנשים בקורס שלי אומר שב-i7 כל מעבד מסוגל להריץ שני ת'רדים במקביל... מה מכל זה נכון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  4. בכל מקרה אני הולך לחבר MUGEN2 או ZIPANG כפתרון קרור אני רוצה להבין בעצם כמה המעבר הזה יהיה משמעותי מבחינת רעש תודה מראש

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  5. מחפש בנצמרק \ השוואה בין מעבדי ה I7 או ה C2Q מול XEON למיניהם \ אפשרי גם AMD ז"א מעבדי שרתים מול מעבדי תחנות עבודה של 2 היצרנים : INTEL או AMD תודה . מיועד לקידוד DIVX (מקסימום ביצועים בחיפוש)

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  6. יש לי לוח אם של אסוס P4T .שהביוס מולחם בלוח. עשיתי עידכון לביוס והתברר שהעדכון לא מתאים. המחשב לא עולה. מה עושים.נדפק לי הביוס עזרתכם בבקשה!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. צריך לקנות מחשב חדש למצלמות אבטחה להורים.. חושב פשוט לתת להם את שלי ולשדרג את השילוש הקדוש שלי. אבל זה משהו שצריך להעשות בקרוב.. שימוש עיקרי שמעמיס על המעבד - פתיחת RAR'ים של כמה ג'יגות. אני חושב כרגע על משהו ברמת מחירים של Core2Duo E6300 - 450nis Gigabyte P43 board - 480nis / Asus P5Q Turbo - 700nis G.Skill 4gb DDR-II 1066mhz - 310nis מה שאומר עד ה-1300-1500 ש"ח. בכלל הולך לצאת משהו ברמת מחירים הזו בקרוב, או שאנחנו מסתכלים על צפי של מינימום 700 ש"ח מעבד וסכום דומה ללוח. יש כבר בנצ'מרקים ברחבי הרשת? ההורים לא ממש ירצו לחכות, השאלה אם זה בעצם שווה את זה ואפשרי באותה רמת מחירים של מה שקיים כיום במיינסטרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shahar0592,

טוב הסכמתי הם מה שאמרו לי לגבי הנעבד C2D E6300 בשילוב הדברים הקימים במחשב http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=56138 מה אני צריך/מומלץ לקנות: ep45-ud3l ep43-ud3l ואם יש יותר משתלם ויותר ביצועים אבל שח חברה אחרת מבין החברות שיש בKSP תגידו לי ואני מחפש מארז זול עם מאוורר גדול (על כל הדלת) עד 400 ש"ח ושהספק למטה. ובבקשה מחנות בגדרה והסביבה (ליד רחובות) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by UV1,

אני מתכנן לקנות לוח Gigabyte GA-EP45-DS3R http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45DS3R אני מתכנן קרור למארז ולמעבד שתומך בויסות סל"ד של המאווררים לפי הצורך - PWM האם הלוח הנ"ל תומך בזה? איך יודעים ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. האים מעבד AMD ATHLON 7750 מתאים ללוח-אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 ואותה שאלה לגבי ה-7850 BE

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  11. שלום אנשים! לאחר הרבה זמן עם המחשב הנוכחי אני שוקל להחליף את הרכיבים הבסיסים במחשב כדי לקבל בוסט כמה שיותר רציני לביצועים. את המפרט הנוכחי אפשר לראות בצד(<). התקציב הוא 780 שקל. הרכיבים שאני רוצה להחליף הם המעבד הלוח אם והזכרונות. בנתיים חשבתי על החלקים האלה: Pentium E5300 P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31 2GB Samsung עיקר ההתלבטות נמצאת בלוח אם (יש עוד לוח של GIGABYTE שעולה 260 ולוח אחר של ASUS גם ב-260). אני רוצה לוח אם שלא יגביל את המעבד. כמו שאמרתי אני רוצה להרגיש את ההבדל בביצועים בין המערכת הנוכחית לבין המערכת שאחרי השדרוג. תודה מראש לעונים. עריכה: שאר החלקים ישארו במערכת החדשה (HD, צורב וכרטיס מסך). את החלקים אני יקנה מ-KSP או IVORY אז תבחרו מהמאגר שלהם.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by TGA,

טוב, (סליחה שאני פתחתי מספר אשכולות זה כי יש מצב שמחר על הבוקר אני קונה) האם ההרכב הזה מספיק טוב? זיכרון:‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ לוחות אם למעבדי אינטל ‏GIGABYTE‎ - ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ ‏מעבדי אינטל‎ - ‏Core i7 920, s1366, 8MB Box‎

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. אפשר קצת לפרט לי מה בדיוק טוב בו? אגב, מה זה בדיוק DDR3 2200+...

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by nicirnTAL,

שלום, יש לי מערכת של סוקט 462 (לוח NF7 ומעבד נייד ישן..) - ובעיקר מחפש שידרוג קל של המערכת, שעדיין רצה טוב. תהיתי אם עוד ניתן להשיג היום מעבדים חדשים בתקן הזה? ואם כן אז איזה הכי מהיר? (אני כרגע רץ עם מעבד athlon xp-m ב-1800MHZ) ואם זה לא יעזור, אז מה אתם חושבים על לשים במערכת הזו 2GB זיכרון מול 1GB? - מבחינת צוואר בקבוק (במקום 512 עכשיו..) תודה למי שייטרח להשיב, טל

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by Ro-K,

שלום אני רוצה להוסיף עוד 512MB זכרון , מה כדאי לקנות כדי שיעבוד טוב עם הנוכחי ? (מפרט המחשב בחתימה ) תודה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  16. צריך לוח אם חדש, וזכרונות 4GB זכרונות חשבתי על אלה http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1407 לוח אם אני לא יודע. יש לי מעבד CORE2DUO E6750 אני רוצה להחליף לוח אם בגלל שיש לי לוח אם ישן ומעפן, ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש1GBDDR5 ATI HD4870 שאיאפשר לחבר אצלי בלוח אם. תודה.

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  17. עד 400 שקל. אם יש מעבד ממש משתלם, שווה לכתוב .

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  18. שלום, אני בדרך לקנות מחשב חדש. בנתיים זה מה שבתכנון: ‏CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU) קופסא כרטיס מסך: bfg nvidia 285GTX 2GB (אח שלי גר בארה"ב אז הוא קנה לי אותו) לוח אם:‏EP45T-UD3LR s775 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1333, PCI-E‎ מעבד: ‏Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray‎ דיסק קשיח: ‏1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS‎ זיכרון:‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ ספק: ‏eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan קירור יבוא עדיין לא החלטתי... עכשיו הבעיה שלי שאני קראתי די הרבה מאמרים והסתבכתי ואין לי מושג אם לקנות את המחשב הזה לישאר איתו מקסימום 4 שנים לחיות איתו טוב מאוד או לשדרג לI7 שהמחירים שלו גבוהים למרות שאני יכול לספוג את המחיר... רציתי בהתחלה לק…

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  19. עד היום השתמשתי ב-2 סטיקים של 1gb כל אחד של G.Skill. רציתי להוסיף וקניתי 2 סטיקים נוספים של 2gb כל אחד של חברת kingston דידיאר 2 800. חיברתי אותם סטיק של קינגסטון ולידו סטיק של g.skill ושוב אותו דבר. עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לרגע שאני בוחר יוזר בווינדוס ולאחר מכן מסך כחול ונכבה המחשב. בלי הסטיקים החדשים המחשב עובד מעולה... הלוח אם הוא: Gigabyte GA-P35-DS3L. איזו עוד מידע אתם צריכים על מנת לעזור? אני מחפש פתרון בהקדם בבקשה.

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, אשמח אם תענו לי על כמה שאלות על מעבדים. 1. מה זה קאש? 2. יש לי מעבד Duol-core 2.8 (e2180)F (תתעלמו מהF, זה בשביל שיראה טוב השורה D:) מה ההבדל בינו לבין Duo-core? 3. בוא נניח שיש לי מעבד שתי ליבות במהירות של 3, מה ההבדל בינו לבין מעבד פנטיום 4 במהירות של 3? 4. איך מעבד עם 2,3,4 ליבות עובד? זאת אומרת, נניח שהם במהירות של 3 GHZ, אז במקרה של 4 ליבות המהירות מתחלקת 4? מצטער על החפירה, אלא דברים לא מובנים לי. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  21. הוספתי עוד 2 גיגה OCZ במהירות 800 וה 2 גיגה הקיימים של twimons במהירות 667 הלוח תומך 667 יש אפשרות לתזמן יותר טוב את הזכרונות ?

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by zik125,

שלום לכולם אני קונה מעבד I7 920 ורציתי לדעת איזה לוח אם מומלץ כדאי ומשתלם למעבד הזה(עדפות לגיגהבייט או אסוס) אשמח לתגובות תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yoxo,

שמתי לב שE7400 נקרא CORE 2 DUO , וE6300 נקרא Pentium Dual-Core מה ההבדל ביניהם?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום לא מזמן כשל ולעבוד לי הלוח אם בצורה נורמלית. כרגע אני עוד מנסה לתקן אותו, אך נראה לי חסר סיכוי ולכן אני כבר מכין מראש את התכנית לקנות רכיבים חדשים. המפרט(הרלוונטי) כרגע: לוח אם:DFI NFORCE4 ULTRA-D זיכרון: 2 ג'גה זכרון DDR2 מעבד: AMD 3200+ Socket 939 התקציב שלי לשלושת החלקים החדשים הללו הוא 1200 ש"ח+- המחשב הוא למטרות רגילות כמו גלישה באינטרנט, מוסיקה וסרטים. אך אני גם משחק במשחקי אסטרטגיה ומשחקים בלעדיים למחשב (יש לי כרטיס מסך HD4670) לכן אני לא צריך מערכת גיימינג משוכללת. אשמח להמלצה על מפרט רצוי בנוסף, אשמח לדעת איזה מעבד עדיף היום:AMD או INTEL.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by sabosal,

אני מחפש לוח אם עם תמיכה בתקנים החדשים. יש לי רסיבר שתומך, ועכשיו אני צריך שהמחשב יתמוך גם. אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני כן מחפש לוח אם איכותי. יצטרף אליו בקרוב E8400. הבנתי שרק ALC889 תומך בתקנים החדשים. (ראיתי גם 890, אבל לא מצאתי אזכור עליו בשום מקום, אז אני לא יודע מה התמיכה שלו) הבנתי של ALC888 אין תמיכה כזאת. האם יש לוח אם שיתאים לי בטווח 300-500 ש"ח? תודה.

• 8 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.