עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shimshon58,

ברצוני להתקין לוח במקום לוח ששבק ללוח זהה או דומה מבלי שאצרך לשנות/להוסיף רכיבים הלוח ששבק:ASROCK P4 COMBO http://www.asrock.com/product/P4%20Combo.htm המעבד הוא: 1M 3.00 800 LGA775 P4 אגב, איך אפשר לדעת מספרו של מעבד (5XX ) ללא תוכנית בדיקה.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  2. שלום רב אודה לכם על עזרתכם במהרה התקנתי XP מ GHOST של DUALCORE D820 עבור מחשב עם 4300 מדוע רואים רק מעבד אחד ולא 2 תחת CPU ב DEVICE MANAGER ? מופיע תמונה האם צריך לייצר GHOST שונה לתמורת המחשבים הזו ? אודה לכם על תשובה [br]פורסם בתאריך: 26-08-2007, 14:59:50 הנה התמונה :TASK MANAGER DEVICE MANAGER [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by asta,

יש לי לוח nf7-sl v-2 שהחריץ agp שלו נידפק הציעו לי ב-ksp לוח epox 8rdaei ב-135 שח העניין הוא שהלוח הוא מה שהם קוראים לו מה -- ''מציאון '' והם נותנים לו שבוע אחד של אחריות בילבד ללא אפשרות הארכה מצד אחד המחיר מפתה אולם מצד שני האחריות המוגבלת מאוד מרתיעה יחד עם זאת אני יודע מניסיון אישי שלוח מבית טוב שעובד שבוע רצוף בלי בעיות (ואני כמובן חושב להריץ עליו prime 95 במשך השבוע הזה) אזי רוב הסיכויים שהוא ימשיך לעבוד עוד הרבה זמן בלי בעיות. מה אתם חושבים שווה לקחת אותו או לא?

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by BandiT,

שלום, אני משתבש בWIN XP הייתי רוצה לעבור לVISTA אבל לדעתי המפרט שלי ישן מידי, מה צריך לשדרג כדי שהמעבר יהיה חלק ולא ארגיש שהמחשב יותר איטי? המפרט שלי הוא... AMD Athlon64 3000+ Winchester Socket 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4X TwinMos 512x2 DualDDR 400 XFX Geforce 6600 PCIe 128MB W.D 160GB (8MB) SATA LCD 19" BENQ FP93GX LG DVD Compucase 6A21 With Hec 400 Watt Psu

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

על הלוח יהיו: מעבד 7200 כרטיס מסך 4850 יהייה שינוי כלשהו בביצועים בין שלושת סוגי התושבות? ומה ההבדלים בינהם בלי קשר לביצועים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by flos,

שלום, אני מעוניין ליקנות מעבד מסוג Intel CORE 2 DUO E6750 שצריכת ה FSB שלו מהלוח אם היא 1333MHz. הבעייה היא שיש לי לוח אם שתומך רק ב- FSB: 800MHz, האם זה יוריד לי את הביצועים הצורה משמעותית??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by F430,

מה אתם אומרים על הX2 4200 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17677 יש משהו יותר טוב באותו מחיר באתר שאתם מכירים? המעבד אולי ל8800GTS שאני לא יודע אם שווה לי עדיין לקנות אותו למה הולכים לצאת כרטיסים חדשים

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by tvholic,

ראיתי בלא מעט לוחות אם שאין להם יציאת סאונד דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית) שיש להם חיבור s\pdif header. מה זה אומר החיבור הזה? האם זה אומר שאפשר לחבר חיבור סאונד דיגיטלי בצורה מסוימת? גם אם אין את החיבור הזה ישר על הלוח?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  9. לפני יותר משנה קניתי 2X256 ואני ממש רוצה 1G אבל לא יכל אין בארץ בכלל משהוא יודע איפה אני יכל לקנות את זה ו אם מח"ל אני צריך לשלם גם+ 50% מס?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הלוח אם אומר לתת למעבד (E6750) מתח של 1.35, אבל באתר של אינטל רשום שהוא נועד לעבוד בין 0.962V-1.350V. לתת לו 1.35 זה לא יותר מדי? כמה אתם חושבים שיהיה טוב? המעבד עובד בסטוק, אין לי צורך ב-OC, רק רוצה אותו כמה שיותר יציב וקר. ** עריכה: נכון לעכשיו, הוא עובד של 1.22, בטמפרטורה של 32 מעלות רגיל - 56 במאמץ של 100 אחוז לרבע שעה. הזלמן 9700 עובד על הכי לאט. תודה רבה לכולם, פיטר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מוצר הדגל הבא של אינטל שיספק לנו שמונה ליבות מצליח להותיר רושם חיובי במסגרת מאגר הביצועים של מבחן ה-3DMark לכתבה

12. Started by Xardas,

כתוב לי פה שזה CAS 3? או 2.5? כי המוכר אמר שזה 2.5 וזה מה שביקשתי אז מה זה אומר?

• 14 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by zagreb,

שלום. הזמנתי מחשב עם הלוח הזה והרדיסק SATA 2 של WD השאלה היא אם בעת התקנת WINXP יהיה צורך להתקין דרייברים ללוח \SATA. נכנסתי ל-ABIT <DRIVERS http://www.abit-usa.com/products/mb/drivers.php?categories=1&model=278 יש פה המון דברים, אני צריך להתקין משהו מפה?

14. Started by ydob,

חבר שלי מעוניין לקנות זיכרונות DDR2 המפרט שלו זה: AMD athelon 64x2 3800+ asus m2npv-vm 2 זיכרונות שעובדים ב667 סי אל 5 של 512 מגה כל אחד התקציב מוגבל ל110 שקלים לגיגה. לא תתאפשר חריגה... הוא חושב לקנות בKSP את הזכרונות VALUE של קינגסטון ב95 שקלים האם משתלם והאם יש הצעה אחרת במסגרת התקציב?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  15. ראיתי שיש למעבד הזה 3 תצורות: 1. Intel Pentium Dual-Core E6300 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGU9 2. Intel Core 2 Dou E6300 שהוא מגיע בשני דגמים שנראים זהים לגמרי חוץ ממשהו אחד Steppig http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9SA http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9TA השאלה שלי מה ההבדלים המעשיים בין שלושתם, מבחינת ביצועים, הספק וטמפרטורה? ואיזה עדיף לרכישה? תודה שי

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  16. חבר שלי מעוניין לקנות זכרונות למחשב החדש שמצויד בE6400 ולוח אם P5N32 DELUXE השאלה היא...המחשב מיועד למשחקים אילו זכרונות כדאי לו לקנות כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר במשחקים...זכורונות בתדר 400 עם תזמונים נמוכים או זכרונות בתדר DDR2 עם תזמונים משוחררים יותר הלוח מסוגל לקלוט עד תדר 800

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by Wheel,

השאלה זה אם סטיק DDR PC3200 יעבוד על לוח אם עם ציפסט 845G שתומך רק עד PC2100 האם הראם יוריד את עצמו למהירות 2100 או שפשוט לא יעבוד? (אין אפשרות שינוי מהירות בביוס) תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by alextomin,

שלום לכולם אין לי כוח לכתוב הרבה לכן הבאתי תמונות( המעבד יצא במרץ 2006 עריכה של מנהל הפורום: ביקשתי שתתן קרדיט מאיפה התמונות הגיעו מכיוון שלא ראיתי שום קרדיט והגבת בדיון אחרי שביקשתי התמונות נמחקות ויש לך אזהרה ראשונה 3 אזהרות זה חסימה / השתקה

• 14 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by Nihility,

המעבד הזול החדש של אינטל. יש מחסור בביקורות עליו ואני מנסה להבין אם הוא שווה. בעיקר מעניין אותי לכמה המהרתם אותו.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי את המעבד E6750. אם אני ארצה לשדרג יהיה לי צוואר בקבוק עם הכרטיסי מסך החדשים של ATI סדרת ה5000 או עם הכרטיסים החדשים של נוידיה? אם כן כדאי לי לעשות OC למעבד?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by Svensk.il,

היי, יש לי זכרות OCZ DDR 2 Titanium 800mhz 2x2gb dual channel שאמורים להיות CL4. הבעיה היא שבפועל, לפי AIDA למשל, הם פועלים על 5-5 במקום 4-4. לוח אם של GIGABYTE P35-DS3L ומעבד E8400. בביוס אין אופציה לשינוי התזמונים, רק שינוי של וולטאג' וכאלה. האם זה קשור? תודה!

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  22. נכנסתי לנטפליקס וגליתי שהם רק ממליצים על מעבד CPU של אינטל שיכול לנגן במחשב 4K + Microsoft Edge ציטוט : לצפייה בסטרימינג ב-4K יש צורך בחיבור בתקן HDCP 2.2 לצג התומך ב-4K, מעבד ליבה של דור 7 מתוצרת Intel ועדכוני Windows החדשים ביותר. צור קשר עם יצרן המכשיר כדי לברר לגבי מפרט המכשיר. https://help.netflix.com/he/node/23931 למה אין מעבד CPU של AMD ? נאמר לי גם בעבר שצריך מעבד אינטל וכרטיס מסך אינטל כי יש להם אפשרות לקבל 25MB וידאו

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  23. חוץ מהתמיכה בDDR2-800 האם ההפרש של 200 השקלים לערך מצדיק את תוספת הביצועים שאקבל?

• 13 תגובות
    • 841 צפיות
  24. אני חושב להחליף את המסך הטוב U2311 (שעדיין לא נקנה) במסך המפתה U2410. כיצד הדבר אמור להשפיע על בחירת רכיבים?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by elr3,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד P4 1.4 לוח אם: D850GB (קצת מיושן... מצטער) הסיפור הוא שיש לי זיכרון DDR 512MB חדש והוא לא מתאים ללוח אם הנ"ל. כיון שהתקציב שלי מוגבל, אני לא מתכוון להחליף מעבד כרגע. האם יש לוח אם שמתאים למעבד ולזיכרון הנ"ל???? במחיר סביר??? כרגע יש לי 256MB ב- 4 סימים של 64 RDRAM תודה על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.