עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עד היום השתמשתי ב-2 סטיקים של 1gb כל אחד של G.Skill. רציתי להוסיף וקניתי 2 סטיקים נוספים של 2gb כל אחד של חברת kingston דידיאר 2 800. חיברתי אותם סטיק של קינגסטון ולידו סטיק של g.skill ושוב אותו דבר. עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לרגע שאני בוחר יוזר בווינדוס ולאחר מכן מסך כחול ונכבה המחשב. בלי הסטיקים החדשים המחשב עובד מעולה... הלוח אם הוא: Gigabyte GA-P35-DS3L. איזו עוד מידע אתם צריכים על מנת לעזור? אני מחפש פתרון בהקדם בבקשה.

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by זאק,

יש לי לוח אם ישן בתושבת 478 asus p4r800-vm הבעיה זה בקול.. משום מה אין לי קול בכלל.. והורדתי את הדרייברים של הקול.. וזה עדיין לא עובד.. תודה מראש לעוזרים..!!!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  3. Started by רוני רו,

היי לאיזה מעבד הכוונה חדש , ראיתי שהוא מקביל ל7400 , זה נכון? רוני

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  4. האם היום יש בכלל תוכנות או מערכות הפעלה שמנצלות את ה 4 ליבות והעם ביום יום למשחקים הוא יותר טוב נגיד מ e8300???

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  5. מצטער עם זה בפורום הלא נכון במידה ואכן זה המקרה אשמח עם אחד המנהלים יעביר אותו לפורום המותאם לו. (וסליחה) עשיתי חיפוש נירחב בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי. התקנתי כיום וידנוס 7. 64 ביט על מחשב נייד מדגם :dell inspiron 6400 שהוא בעל 4 ג'יגה של זיכרון. עכשיו אני מודע לעבודה שבישביל להשתמש במלוא הזיכרון צריך לעבוד בגירסת 64 ביט של מערכות הפעלה ולא של 32. אז לכן התקנתי את ה64 ביט בישביל לנצל את מלוא הזיכרון. אך ברגע שאני בודק אני רואה בהגדרות של המחשב הוא כותב לי: installed memory (ram) : 4.00 gb (3.24 gb usable) ורציתי לדעת מדוע הוא מציין את זה ואיך אפשר להתגבר על זה? האם זה קשור לדרך שבו המעבד שלי בנוי? יכול להיות שהוא בנוי ב32 ביט ואינו תומך במערכות של 64? שוב מבקש ס…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. צריך לקנות מחשב חדש למצלמות אבטחה להורים.. חושב פשוט לתת להם את שלי ולשדרג את השילוש הקדוש שלי. אבל זה משהו שצריך להעשות בקרוב.. שימוש עיקרי שמעמיס על המעבד - פתיחת RAR'ים של כמה ג'יגות. אני חושב כרגע על משהו ברמת מחירים של Core2Duo E6300 - 450nis Gigabyte P43 board - 480nis / Asus P5Q Turbo - 700nis G.Skill 4gb DDR-II 1066mhz - 310nis מה שאומר עד ה-1300-1500 ש"ח. בכלל הולך לצאת משהו ברמת מחירים הזו בקרוב, או שאנחנו מסתכלים על צפי של מינימום 700 ש"ח מעבד וסכום דומה ללוח. יש כבר בנצ'מרקים ברחבי הרשת? ההורים לא ממש ירצו לחכות, השאלה אם זה בעצם שווה את זה ואפשרי באותה רמת מחירים של מה שקיים כיום במיינסטרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום כרגע בבעלותי מעבד E6300 באוברקלוק של 600 MHZ לתדר של 2.4. למרות זאת אני מרגיש שהמעבד כבר מיושן קצת למשחקי מחשב וכי הגיעה הזמן לשדרג. הדילמה נעוצה בעובדה שארכיטקטורה חדשה (I7) כבר ממש מעבר לפינה (מעשית היא פה אבל המחיר עדיין לא סביר). להבנתי יש לי 3 אופציות ואשמח לשמוע הצעות על מה ללכת: 1. לא לשדרג ולהיסתדר עם מה שיש עוד שנה עד שארכיטקטורה חדשה תהיה במחיר שפוי. 2. לשדרג עכשיו בקטנה ל E8400. מעבד כפול ליבה חזק שישפר את חווית משחקי המחשב. פלוס אפשרות לאוברקלוק אבל לא ברור לכמה זמן זה יספיק מבחינת העוצמה ~ 900 שקל. 3.לשדרג עכשיו למרובע ליבה טוב Q9550 במחיר יחסית גבוהה של 1250 שקל בקירוב. מצד אחד מרובע ליבות חזק + אולי אוברקלוק, מצד שני הרבה כסף ועוד פעם לא ברור לכמה זמן…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי לוח אם של אסוס P4T .שהביוס מולחם בלוח. עשיתי עידכון לביוס והתברר שהעדכון לא מתאים. המחשב לא עולה. מה עושים.נדפק לי הביוס עזרתכם בבקשה!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by tidan26,

שלום! רכשתי לוח אם של asus rampage 2 gene בלוח יש יציאה אופטית וניסיתי לחבר אליו כבל קוקסיאלי קצת בלחץ והוא לא נכנס האם גרמתי לנזק כלשהו... ???

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by tidan26,

שלום! רכשתי מעבד core i7 extreme 975 כמה זמן אני יכול למשוך איתו עם המשחקים הכי כבדים?... ???

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  11. אני רוצה לוח שיהיה אפשר לבצע איתו OC, בשלב ההתחלתי המערכת הנוכחית תהיה עליו (מפרט בצד) ולאחר מכן שדרוג למרובע ליבה. יש לי הרבה HDD'S, אז כמה שיותר חיבורי SATA, אין צורך בכרטיס מסך מובנה, יציאת אודיו איכותית עד כמה שאפשר וקירור טוב לצ'יפסט (ניסיון רע עם הצ'יפסט הנוכחי). חנות מועדפת היא KSP אז אנא לבחור לוחות משם. (אבקש לא להשמיץ את החנות בדיון זה) *אפשר לחרוג מעט בתקציב אם זה ממש הכרחי.

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  12. איזה מעבד יותר חזק והאם ע"י הכרטיס hd4890 באחד מהמעבדים הנ"ל יהיה צוואר בקבוק?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by davidt99,

התחלתי ללמוד Threads ושאלתי את המדריך לגבי מעבדים מרובי ליבה. הוא אמר שב- Dual Core שני מעבדים לא באמת עובדים ביחד אלה שבזמן שאחד המעבדים לא פועם, השני פועם במקומו. אחד האנשים בקורס שלי אומר שב-i7 כל מעבד מסוגל להריץ שני ת'רדים במקביל... מה מכל זה נכון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by assaf990,

במפרטי מחשב הממליצו על לוח אם לצפייה ב full hd: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0KyowHKUFAQqH2DO רשום שם שכדי להפעיל את האופציה ל- Hybrid CrossFireX יש להתקין וינדוס ויסטה האם שווה להתקין את ויסטה כדי להרוויח את האופציה הזו (שאינני יודע מהי, אבל אני יודע שאני שונא ויסטה)

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  15. בכל מקרה אני הולך לחבר MUGEN2 או ZIPANG כפתרון קרור אני רוצה להבין בעצם כמה המעבר הזה יהיה משמעותי מבחינת רעש תודה מראש

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  16. בסטיקי הומלץ על Amd Athlon64X2 (AM2) 5050e+ 2.6GHz Dual Core Energy efficient אבל ב KSP יש רק את שניהם מה עדיף? http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=39 325 שח http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=506&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f11= 345שח

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  17. Started by shahar0592,

טוב הסכמתי הם מה שאמרו לי לגבי הנעבד C2D E6300 בשילוב הדברים הקימים במחשב http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=56138 מה אני צריך/מומלץ לקנות: ep45-ud3l ep43-ud3l ואם יש יותר משתלם ויותר ביצועים אבל שח חברה אחרת מבין החברות שיש בKSP תגידו לי ואני מחפש מארז זול עם מאוורר גדול (על כל הדלת) עד 400 ש"ח ושהספק למטה. ובבקשה מחנות בגדרה והסביבה (ליד רחובות) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by UV1,

אני מתכנן לקנות לוח Gigabyte GA-EP45-DS3R http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45DS3R אני מתכנן קרור למארז ולמעבד שתומך בויסות סל"ד של המאווררים לפי הצורך - PWM האם הלוח הנ"ל תומך בזה? איך יודעים ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מחפש בנצמרק \ השוואה בין מעבדי ה I7 או ה C2Q מול XEON למיניהם \ אפשרי גם AMD ז"א מעבדי שרתים מול מעבדי תחנות עבודה של 2 היצרנים : INTEL או AMD תודה . מיועד לקידוד DIVX (מקסימום ביצועים בחיפוש)

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  20. הוספתי עוד 2 גיגה OCZ במהירות 800 וה 2 גיגה הקיימים של twimons במהירות 667 הלוח תומך 667 יש אפשרות לתזמן יותר טוב את הזכרונות ?

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  21. עד 400 שקל. אם יש מעבד ממש משתלם, שווה לכתוב .

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  22. האים מעבד AMD ATHLON 7750 מתאים ללוח-אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 ואותה שאלה לגבי ה-7850 BE

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  23. Started by Discreet,

דוד שלי קנה זכורונות חדשים ויש לו סטיק כזה משומש יד שניה עבד חצי שנה כמה הוא שווה ?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  24. אפשר קצת לפרט לי מה בדיוק טוב בו? אגב, מה זה בדיוק DDR3 2200+...

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by TGA,

טוב, (סליחה שאני פתחתי מספר אשכולות זה כי יש מצב שמחר על הבוקר אני קונה) האם ההרכב הזה מספיק טוב? זיכרון:‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ לוחות אם למעבדי אינטל ‏GIGABYTE‎ - ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ ‏מעבדי אינטל‎ - ‏Core i7 920, s1366, 8MB Box‎

• 1 תגובה
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים