עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי השאלה בכותרת , האם זה כדאי, ולא יהיה לי צואר בקבוק גדול. רוני

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by moshon,

מתכוון לעבור ל-windows 7 ומכיוון ש64 ביט זה העתיד גם ככה אז אני מעוניין להוסיף ram ולהתקין את גרסת ה64. יש לי לוח אם p5b dlx-תומך עד gb8 ב4 dimm עם מעבד e6400 שככל הנראה יעבור קצת oc כרגע מותקנים לי G Skill F2-6400CL4-2GBHK - של 800- (שני סטיקים של גיגה) אם אני מוסיף עוד זכרונות באיזה פרמטר צריך להתחשב (מהירות גודל או cl ) בשביל שתהיה תאימות לאלה שכבר מותקנים המטרה שלי היא להגיע ל6 גיגה (8 לא ממש אופציה כי אני לא אזרוק את הקיימים)- האם ההוספה של שני סטיקים של 2gb יעילה ומומלצת ותאפשר את העבודה של הערוצים הכפולים או שעדיף למשל להוסיף רק עוד שני סטיקים של גיגה ואז יהיו 4 סטיקים בגדלים זהים הייתי גם מעוניין בהמלצה של דגמים ספציפיים לפי הגדלים שתמליצו בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  3. Started by idang,

שלום, עזרה במיידי. מצ"ב קבצים שונים הודות מפרט המחשב. 1. הנני רוצה לשדרג את הזיכרונות ? האם ניתן ?האם יש הגבלה של הלוח אם ? 2. דיסק קשיח - האם אפשר לרכוש דיסק גדול יותר למחשב זה ? כרגע מותקן עליו 80GB SATA במידה ויש הצעות נוספות לשידרוגים אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  4. האם זה תקין, גם הHT LINK של המעבד מראה לי 1005.2 MHZ רוני

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  5. אני קונה בקרוב מחשב למשחקים והמליצו לי בפורום על המעבד phenom ii 550 x2.לי לא יצא להתנסות עם amd ואני קצת חושש. המעבד הזה עדיף במחיר שלו על המעבדים של אינטל? הוא טוב לא רק במשחקים? האם היום מספיק 2 ליבות חזק או שכדאי לקנות 4? או אולי את ה- 3 ליבות של amd? כשהתייעצתי עם טכנאי הוא אמר לי שכבר לא קונים היום מעבדים כפולי ליבה ואני חושש שאני קונה מחשב לטווח ממש קצר. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by chook_rl,

היי, יש לי E6600 אני משתמש ב WIN7 RC 64 יש לי היום שני סטיקים של 1GB 667 (TWINMOS) אני רוצה לשדרג ל 4GB בעיקר כי זה זול, וכי אני מרגיש לאחורנה שאני מעמיס המון על הזכרון (המחשב שלי משמש כ PS3 MEDIA SERVER) אני מתכנת עליו, גולש שומע מוסיקה/סרטים ומוריד מ TORRENT וכמובן, משחק... האם יכולה להיווצר איזשהי בעיה בהחלפת הסטיקים הנוכחיים לסטיקים של 2X2? (אני חושב על OCZ 800) כמו כן, יש יתרונות לתזמונים השונים שאמורים להשפיע עלי? (אני מתכנן OC למעבד, אבל חוץ מזה אני לא ממש מבין בזה)

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  7. הלוח הכי זול שיש בשוק, אם אפשר. תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  8. Started by NirL93i,

אני לא יודע איזה מעבד לקנות....חשבתי ללכת על ליבה משולשת של AMD 2.3 אבל אני לא יודע אם זה הכי טוב...חשבתי גם על ליבה מרובעת....בקיצור אני צריך ת'עזרה שלכם לבחור מעבד טוב ובמחיר לא רע (של AMD)..חחחח תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. בעל חנות מחשבים ידועה אמר לי שכל המעבדים בסידרה 2XXX ו 5XXX של אינטל זה לא שתי ליבות זה ליבה אמיתית ואחת וירטואלית כמו HT . זה נכון ? E5200 זה ליבה אחת אמיתית ? והשניה וירטואלית ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. איפה אני יכול למצוא טבלה של השוואת מעבדים של אינטל וAMD מהחזק לחלש, ההפך או משו בסגנון?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  11. הכרטיס קול עובד כשאני פותח שירים בנגן.. אך לא עושה קול כשאני משחק בפוקר או מנסה לחתוך שיר.. התקנתי מחדש את הכרטיס קול וזה אותו דבר.. מה אפשר לעשות??

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by HoLy4EvEr,

לא מצליח למצוא מידע על זה..אולי מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by Baridy,

שלום! אני רוצה לקנות את המעבד AMD Phenom 2 550X2 למטרת מישחקי רשת כמו L4D ,TF2,Prototype,Assasin Creed ועוד כאלו. איך המעבד למישחקים?

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by netanelam,

איך המעבד הזה? הוא טוב למשחקים? AMD Athlon 64 6400 X2 Socket AM2 DUAL CORE

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  15. תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by זאק,

יש לי לוח אם ישן בתושבת 478 asus p4r800-vm הבעיה זה בקול.. משום מה אין לי קול בכלל.. והורדתי את הדרייברים של הקול.. וזה עדיין לא עובד.. תודה מראש לעוזרים..!!!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  17. Started by רוני רו,

היי לאיזה מעבד הכוונה חדש , ראיתי שהוא מקביל ל7400 , זה נכון? רוני

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  18. האם היום יש בכלל תוכנות או מערכות הפעלה שמנצלות את ה 4 ליבות והעם ביום יום למשחקים הוא יותר טוב נגיד מ e8300???

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by Frungy,

היי, אני משדרג את המחשב בימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422640.0. אני כרגע בהתלבטות אם לשדרג את המעבד - E6600, למעבד מרובע ליבות. המטרה: בעיקר משחקים כבדים. אני יודע שהוא מעבד מצוין, אבל האם השדרוג לא שווה את הכסף במקרה הזה? לא עשיתי ואני לא מתכוון לעשות לו oc. אם אני לא משדרג את המעבד, אני מקווה שאני ארגיש בהבדל כשאני אעבור מ2gb ram ל4. שבת שלום

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by tidan26,

שלום! רכשתי מעבד core i7 extreme 975 כמה זמן אני יכול למשוך איתו עם המשחקים הכי כבדים?... ???

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by tidan26,

שלום! רכשתי לוח אם של asus rampage 2 gene בלוח יש יציאה אופטית וניסיתי לחבר אליו כבל קוקסיאלי קצת בלחץ והוא לא נכנס האם גרמתי לנזק כלשהו... ???

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  22. שלום כרגע בבעלותי מעבד E6300 באוברקלוק של 600 MHZ לתדר של 2.4. למרות זאת אני מרגיש שהמעבד כבר מיושן קצת למשחקי מחשב וכי הגיעה הזמן לשדרג. הדילמה נעוצה בעובדה שארכיטקטורה חדשה (I7) כבר ממש מעבר לפינה (מעשית היא פה אבל המחיר עדיין לא סביר). להבנתי יש לי 3 אופציות ואשמח לשמוע הצעות על מה ללכת: 1. לא לשדרג ולהיסתדר עם מה שיש עוד שנה עד שארכיטקטורה חדשה תהיה במחיר שפוי. 2. לשדרג עכשיו בקטנה ל E8400. מעבד כפול ליבה חזק שישפר את חווית משחקי המחשב. פלוס אפשרות לאוברקלוק אבל לא ברור לכמה זמן זה יספיק מבחינת העוצמה ~ 900 שקל. 3.לשדרג עכשיו למרובע ליבה טוב Q9550 במחיר יחסית גבוהה של 1250 שקל בקירוב. מצד אחד מרובע ליבות חזק + אולי אוברקלוק, מצד שני הרבה כסף ועוד פעם לא ברור לכמה זמן…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מצטער עם זה בפורום הלא נכון במידה ואכן זה המקרה אשמח עם אחד המנהלים יעביר אותו לפורום המותאם לו. (וסליחה) עשיתי חיפוש נירחב בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי. התקנתי כיום וידנוס 7. 64 ביט על מחשב נייד מדגם :dell inspiron 6400 שהוא בעל 4 ג'יגה של זיכרון. עכשיו אני מודע לעבודה שבישביל להשתמש במלוא הזיכרון צריך לעבוד בגירסת 64 ביט של מערכות הפעלה ולא של 32. אז לכן התקנתי את ה64 ביט בישביל לנצל את מלוא הזיכרון. אך ברגע שאני בודק אני רואה בהגדרות של המחשב הוא כותב לי: installed memory (ram) : 4.00 gb (3.24 gb usable) ורציתי לדעת מדוע הוא מציין את זה ואיך אפשר להתגבר על זה? האם זה קשור לדרך שבו המעבד שלי בנוי? יכול להיות שהוא בנוי ב32 ביט ואינו תומך במערכות של 64? שוב מבקש ס…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני רוצה לוח שיהיה אפשר לבצע איתו OC, בשלב ההתחלתי המערכת הנוכחית תהיה עליו (מפרט בצד) ולאחר מכן שדרוג למרובע ליבה. יש לי הרבה HDD'S, אז כמה שיותר חיבורי SATA, אין צורך בכרטיס מסך מובנה, יציאת אודיו איכותית עד כמה שאפשר וקירור טוב לצ'יפסט (ניסיון רע עם הצ'יפסט הנוכחי). חנות מועדפת היא KSP אז אנא לבחור לוחות משם. (אבקש לא להשמיץ את החנות בדיון זה) *אפשר לחרוג מעט בתקציב אם זה ממש הכרחי.

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  25. בסטיקי הומלץ על Amd Athlon64X2 (AM2) 5050e+ 2.6GHz Dual Core Energy efficient אבל ב KSP יש רק את שניהם מה עדיף? http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=39 325 שח http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=506&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f11= 345שח

• 1 תגובה
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.