עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ramboli,

שלום לכם, יש לי את הלוח הנ"ל עם 2 זכרונות כל אחד ג'יגה מדגם: Corsair Value Select VS1GB800D2 אני לא ממש מרוצה מהזיכרון הז,ה הוא איטי יחסית לשאר, ובלי שום קשר אני מעוניין ב4GB RAM. אשמח אם תמליצו לי על זיכרון 4GB טוב ומהיר (800MHZ כמובן), שיתאים ללוח (בעבר ניתקלתי במישהו שזיכרון Kingston KVR800D2N5 בDUAL לא תאם ללוח הזה, הביא מסכים כחולים, גם באמצע פירמוט המערכת לWINDOWS VISTA) תקציב: 300 ש"ח פלוס מינוס תודה רבה רבה!

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  2. היי ברצוני להחליף לוח אם אחר במחשב, עקב קבלים מנופחים, האם זה אפשרי בבית . רוני

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  3. שלום, יש לי 2 הארדיסקיםATA 80 GB 7200 עם BUFFER 8 MB ואני מעביר קבצים במהירות איומה של 12MB/s כשלפי מה שהבנתי אני צריך להיות באיזור ה 30-40. האם זה בגלל שאין לי הרבה זיכרון RAM (במחשב יש 1 GIGA ) או זה בגלל שהמעבד ממש חלש (AMD Athlon64 3200) , איפה הבעיה? ברדק.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  4. בעל חנות מחשבים ידועה אמר לי שכל המעבדים בסידרה 2XXX ו 5XXX של אינטל זה לא שתי ליבות זה ליבה אמיתית ואחת וירטואלית כמו HT . זה נכון ? E5200 זה ליבה אחת אמיתית ? והשניה וירטואלית ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שקל. המפרט שלי כרגע הוא: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MH Abit IL9 Proz DDR2-667 333 MHz 4G NVIDIA GeForce 8800 GTS האם ניתן לשדרג את המחשב ב2000 שקל כך שלאחר שידרוג הביצועים יראו אחרת, או עדיף כבר לוותר על השקעה לחכות עוד תקופת זמן ולהחליף מחשב? תודה על העזרה...

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by moshon,

אהלן בעייה ששמתי לב אליה יש לי את הדגם הבא של הזכרונות: 6400cl4 1gbhk מה שמוזר שבcpuz התזמונים הם 5-5-5-15- במתח 1.8 למרות שזה זכורונות של cl4 יש לי מצב בspd של epp שבו התזמונים שרשומים הם במתח של 2.1 4-4-3-5 אבל מן הסתם הוא לא מופעל. שתי שאלות: אם הזכרונות הם של cl4 למה בspd במצב רגיל הם פועלים על 5-5-5-15? האם כדאי להפעיל את הepp הזה (זה נחשב כמו overclock, לא??) ואיך (בביוס יש לי אופציה להוריד את הקריאה מהspd ולהגדיר ערכים ידנית- זאת הדרך?? ומה בנוגע למתח- הוא ישתנה לבד??) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by i022052,

עד כמה שחיפשתי לא מצאתי נשא דומה. התקנתי XP על מחשב עם 4GB RAM. XP לא רואה 4GB אלא 3GB בלבד למרות שב BIOS ניתן לראות 4. למישהו יש הסבר? יתר מזה האם XP כן מנצל את מלוא ה 4GB? כיצד ניתן לגרום ל XP לראות את כל ה 4?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  8. היי השאלה בכותרת , האם זה כדאי, ולא יהיה לי צואר בקבוק גדול. רוני

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  9. צריך לוח אם חדש, וזכרונות 4GB זכרונות חשבתי על אלה http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1407 לוח אם אני לא יודע. יש לי מעבד CORE2DUO E6750 אני רוצה להחליף לוח אם בגלל שיש לי לוח אם ישן ומעפן, ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש1GBDDR5 ATI HD4870 שאיאפשר לחבר אצלי בלוח אם. תודה.

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by moshon,

מתכוון לעבור ל-windows 7 ומכיוון ש64 ביט זה העתיד גם ככה אז אני מעוניין להוסיף ram ולהתקין את גרסת ה64. יש לי לוח אם p5b dlx-תומך עד gb8 ב4 dimm עם מעבד e6400 שככל הנראה יעבור קצת oc כרגע מותקנים לי G Skill F2-6400CL4-2GBHK - של 800- (שני סטיקים של גיגה) אם אני מוסיף עוד זכרונות באיזה פרמטר צריך להתחשב (מהירות גודל או cl ) בשביל שתהיה תאימות לאלה שכבר מותקנים המטרה שלי היא להגיע ל6 גיגה (8 לא ממש אופציה כי אני לא אזרוק את הקיימים)- האם ההוספה של שני סטיקים של 2gb יעילה ומומלצת ותאפשר את העבודה של הערוצים הכפולים או שעדיף למשל להוסיף רק עוד שני סטיקים של גיגה ואז יהיו 4 סטיקים בגדלים זהים הייתי גם מעוניין בהמלצה של דגמים ספציפיים לפי הגדלים שתמליצו בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  11. אני קונה בקרוב מחשב למשחקים והמליצו לי בפורום על המעבד phenom ii 550 x2.לי לא יצא להתנסות עם amd ואני קצת חושש. המעבד הזה עדיף במחיר שלו על המעבדים של אינטל? הוא טוב לא רק במשחקים? האם היום מספיק 2 ליבות חזק או שכדאי לקנות 4? או אולי את ה- 3 ליבות של amd? כשהתייעצתי עם טכנאי הוא אמר לי שכבר לא קונים היום מעבדים כפולי ליבה ואני חושש שאני קונה מחשב לטווח ממש קצר. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by idang,

שלום, עזרה במיידי. מצ"ב קבצים שונים הודות מפרט המחשב. 1. הנני רוצה לשדרג את הזיכרונות ? האם ניתן ?האם יש הגבלה של הלוח אם ? 2. דיסק קשיח - האם אפשר לרכוש דיסק גדול יותר למחשב זה ? כרגע מותקן עליו 80GB SATA במידה ויש הצעות נוספות לשידרוגים אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  13. האם זה תקין, גם הHT LINK של המעבד מראה לי 1005.2 MHZ רוני

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by chook_rl,

היי, יש לי E6600 אני משתמש ב WIN7 RC 64 יש לי היום שני סטיקים של 1GB 667 (TWINMOS) אני רוצה לשדרג ל 4GB בעיקר כי זה זול, וכי אני מרגיש לאחורנה שאני מעמיס המון על הזכרון (המחשב שלי משמש כ PS3 MEDIA SERVER) אני מתכנת עליו, גולש שומע מוסיקה/סרטים ומוריד מ TORRENT וכמובן, משחק... האם יכולה להיווצר איזשהי בעיה בהחלפת הסטיקים הנוכחיים לסטיקים של 2X2? (אני חושב על OCZ 800) כמו כן, יש יתרונות לתזמונים השונים שאמורים להשפיע עלי? (אני מתכנן OC למעבד, אבל חוץ מזה אני לא ממש מבין בזה)

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by Frungy,

היי, אני משדרג את המחשב בימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422640.0. אני כרגע בהתלבטות אם לשדרג את המעבד - E6600, למעבד מרובע ליבות. המטרה: בעיקר משחקים כבדים. אני יודע שהוא מעבד מצוין, אבל האם השדרוג לא שווה את הכסף במקרה הזה? לא עשיתי ואני לא מתכוון לעשות לו oc. אם אני לא משדרג את המעבד, אני מקווה שאני ארגיש בהבדל כשאני אעבור מ2gb ram ל4. שבת שלום

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  16. הלוח הכי זול שיש בשוק, אם אפשר. תודה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  17. Started by NirL93i,

אני לא יודע איזה מעבד לקנות....חשבתי ללכת על ליבה משולשת של AMD 2.3 אבל אני לא יודע אם זה הכי טוב...חשבתי גם על ליבה מרובעת....בקיצור אני צריך ת'עזרה שלכם לבחור מעבד טוב ובמחיר לא רע (של AMD)..חחחח תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. איפה אני יכול למצוא טבלה של השוואת מעבדים של אינטל וAMD מהחזק לחלש, ההפך או משו בסגנון?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  19. שלום אנשים! לאחר הרבה זמן עם המחשב הנוכחי אני שוקל להחליף את הרכיבים הבסיסים במחשב כדי לקבל בוסט כמה שיותר רציני לביצועים. את המפרט הנוכחי אפשר לראות בצד(<). התקציב הוא 780 שקל. הרכיבים שאני רוצה להחליף הם המעבד הלוח אם והזכרונות. בנתיים חשבתי על החלקים האלה: Pentium E5300 P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31 2GB Samsung עיקר ההתלבטות נמצאת בלוח אם (יש עוד לוח של GIGABYTE שעולה 260 ולוח אחר של ASUS גם ב-260). אני רוצה לוח אם שלא יגביל את המעבד. כמו שאמרתי אני רוצה להרגיש את ההבדל בביצועים בין המערכת הנוכחית לבין המערכת שאחרי השדרוג. תודה מראש לעונים. עריכה: שאר החלקים ישארו במערכת החדשה (HD, צורב וכרטיס מסך). את החלקים אני יקנה מ-KSP או IVORY אז תבחרו מהמאגר שלהם.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Baridy,

שלום! אני רוצה לקנות את המעבד AMD Phenom 2 550X2 למטרת מישחקי רשת כמו L4D ,TF2,Prototype,Assasin Creed ועוד כאלו. איך המעבד למישחקים?

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by HoLy4EvEr,

לא מצליח למצוא מידע על זה..אולי מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  22. הכרטיס קול עובד כשאני פותח שירים בנגן.. אך לא עושה קול כשאני משחק בפוקר או מנסה לחתוך שיר.. התקנתי מחדש את הכרטיס קול וזה אותו דבר.. מה אפשר לעשות??

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  23. שלום לא מזמן כשל ולעבוד לי הלוח אם בצורה נורמלית. כרגע אני עוד מנסה לתקן אותו, אך נראה לי חסר סיכוי ולכן אני כבר מכין מראש את התכנית לקנות רכיבים חדשים. המפרט(הרלוונטי) כרגע: לוח אם:DFI NFORCE4 ULTRA-D זיכרון: 2 ג'גה זכרון DDR2 מעבד: AMD 3200+ Socket 939 התקציב שלי לשלושת החלקים החדשים הללו הוא 1200 ש"ח+- המחשב הוא למטרות רגילות כמו גלישה באינטרנט, מוסיקה וסרטים. אך אני גם משחק במשחקי אסטרטגיה ומשחקים בלעדיים למחשב (יש לי כרטיס מסך HD4670) לכן אני לא צריך מערכת גיימינג משוכללת. אשמח להמלצה על מפרט רצוי בנוסף, אשמח לדעת איזה מעבד עדיף היום:AMD או INTEL.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by netanelam,

איך המעבד הזה? הוא טוב למשחקים? AMD Athlon 64 6400 X2 Socket AM2 DUAL CORE

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  25. תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים