מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
I'm afraid of damaging the CPU if I lap it.. If I lap only the CPU's cooler-will it give me better results? Or I have to lap them both?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב שלי בתקציב של כ1300 שח אני צריך שדרוג שיאפשר להריץ מספר רב יחסית של תוכניות במקביל וחלונות פתוחים בצורה שלא תעכב אותי, כלומר ירוץ מהר למרות ה"עומס". מבחינת משחקים אין לי דרישות גבוהות מדי כי אני לא מריץ משחקים כבדים במיוחד. משתמש כרגע בכ.מסך Nvidia GeForce 7600 GS יש לי הארד דיסק אחד גדול שהוא IDE והייתי רוצה לשמור אותו. עד כמה זה מגביל אותי מבחינת לוח האם? אולי בעתיד אצטרך שדרוג נוסף לטובת חיבור המחשב לטלוויזיה וצפיה בHD *מעדיף לוח אם עם 4 סלוטים, אך לא חובה תודה
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הלוחות המדוברים הם: 1. GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 2. P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio האם ההבדל הוא מהותי? או רק במהירות? ובזכרון? תודות על תשובות מהירות! רון
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אני קונה את המחשב שבתמונה ואני לא סגור על איזה חברה לזכרונות אשמח אם תביעו את דעתכם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
איזו סדרה מומלצת כיום יותר למשחקים ? סדרת i7 או Quad ?
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי הלוח שלי הוא KN8K9 ULTRA זיגבייט, אבל יש לו בעית הקבלים הנפוחים , איזה לוח מקביל לו בח יבורים המיוחדים ? לא חיבור USB2 , חיבור פייר , לא זוכר את השם במדויק. רוני
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
בגלל בעיה בSKYPC אין להם DFI ואני נאלץ להזמין לוח אחר , האם הX48 DQ6 טוב לאוברקלוק ? מעבד E8400 זכרונות 1066MHZ G.SKILL זה מאוד דחוף לי ותודה מראש! ואם יש משהו אחר ( חייב מSKYPC ) במחיר של הDQ6 אז תציעו בבקשה! זה מאוד חדוף תודה! שכחתי לציין שאני רוצה להגיע לOVERCLOCK EXTREME , בסביבות ה500FSB
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שבו מחובר זיכרון אחד של 1 ג'יגה. רציתי לדעת האם ניתן לחבר למחשב זה עוד 2 זכרונות של 256 מ"ב ובכך להגדיל את הזכרון הפנימי של המחשב?! אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך הזכרון A-DATA 2X2GB 800MHZ VALUE ואיך החברה A-DATA? רציתי G.Skill אבל אין אותם בP-See אז אני רוצה ללכת על A-DATA, בקיצור אני רוצה שתגידו לי איך הזכרון ואיך החברה הזאת.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
בעסר היה פועל כבר ה DUAL CHANNEL DDR על זכרונות אחרים אבל החלפתי אותם כי הם נדפקו.. קניתי KINGSTON PC3200 512 X2 שמתי אותם בסולטים עם אותו צבע (בדיוק איפה שהיו הזכרונות הישנים שעבדו בדואל) וחרשתי את כל ה BIOS ואין בשום מקום משהו שמזכיר DUAL DDR הלוח הוא ASUS P4P800 Deluxe הינה דוח מ CPUZ hipset ------------------------------------------------------------------------- Northbridge Intel i865P/PE/G/i848P rev. A2 Southbridge Intel 82801EB (ICH5) rev. 02 Graphic Interface AGP AGP Revision 3.0 AGP Transfer Rate 8x AGP SBA supported, enabled Memory Type DDR Memory Size 1024 MBytes Channels Single Memory Frequency 199.9 MHz (1:1) CAS# latency (CL) 3.0 RAS# to…
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
השאלה היא ככה הרי שניהם אותן מהירויות.. אבל ה-G יש כרטיס מסך מובנה(שגם ככה לא יהיה בשימוש), אבל הוא גם יותר זול (זה מה שלא מובן לי).. איזה לוח עדיף לי.. אותן מהירויות מחיר שונה... דוגמא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720044 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714446
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הרבה זמן לא הייתי מעודכן במה קורה עם מעבדי AMD ורציתי לשאול כמה שאלות 1. סוקט AM2+ ו סוקט AM3 מה ההבדל והאם מעבד AM2+ יעבוד על AM3 ולהפך ? 2. אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך בפתיחת ליבות ל550BE עדיפות ללוח GB 3. בקר הזיכרון במעבדי AMD משולב, ולפי מה שהבנתי מעבדי פנום 2 מכילים בקר גם לDDR2 וגם ל3 וסוג הזיכרון תלוי בלוח , האם זה נכון ? 4. יש phenon II x2 550 שהוא לא BE או שכולם BE ? 5. מה בערך אחוזי הפתיחה של ה550 ? האם יש מקרים שהליבות הכבויות היו תקולות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מי מבצע את העבודה מבחינת OC ? ומבחינת FPS?? חיפשתי בנצ'מארקים אבל התוצאות היו משונות מי יודע מניסיון מי מהשנים טוב יותר? או שהם דיי דומים? תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני בונה מחשב חדש שאמור לשמש אותי ללפחות 4 שנים בתקווה ל6 עם שידרוגים. היות וכך ברור כי אני חייב למעשה את הטכנולוגיה האחרונה גם אם היא אינה בהכרח עדיפה על פני הטכנולוגיה החדשה. אי לכך ובהתאם לזאת אינטל נופלת מבחינת התקציב (1400 ש"ח) כיוון שאיני רוצה לקנות מעבד סוקט 775 ו1366 לא נכנס בתקציב בלשון המעטה. מכאן למעשה אני מחוייב ללוח אם AM3 בלבד (לא AM2+) מעבד מתאים וזכרון DDR3 של 4GB בתוצרה דואלית כמובן. המחשב הולך להיות זול ביותר, ולמעשה חוץ מכך שאני מאפשר לי שדרוג בעתיד הוא הולך להיות יחס של עלות ביצועים שואף ל1. אז אשמח אם תתנו לי הצעות (שימו לב שיהיו תואמות את בקשתי), רצוי מנועה מחשבים, אם חסר חלק אפשר להביא מחנויות אחרות רק כדי לתת קנה מידה לעלות שלו.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב Intel Core 2 Duo E6750 GA-P35-DS3 היה 2GB RAM, אחד הלך בגלל זה אני רוצה לקנות חדש\עוד מחיר שיהיה בסביבות 300-800
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי. ללוח יתווספו שני סטיקים של זכרונות DDRII 667 אחד ג'יגה כל אחד, אז אין צורך בהמלצה לזכרונות. בנוסף, אם אני לא טועה הלוח צריך להתאים למארז Micro ATX כי הוא יחובר למארז הבא: http://www.silentpcreview.com/article763-page1.html אם ישנו צורך להגדיל תקציב למעבד או ללוח (או לשניהם), אני אוכל לרדת למארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2247&products_id=22885 שימושים - עבודה על פוטושופ ותוכנת צריבה מדי פעם, תוכנת הורדה תהיה פתוחה באופן תמידי, גלישה ואופיס...אתם יודעים, משרדי. האם יש לי סיכוי לקבל מעבד עם 3 מגה באפר בתקציב הזה ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש בפורום אך לא הצלחתי למצוא משהו רלוונטי לתקופתנו. איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים להרצת משחקים כיום AMD או INTEL או שבכלל אין שום הבדל ביניהם כיום?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, כפי שציינתי בכותרת הלוח הוא ASUS p5gc-mx rev 3.02g לפי מה שרשום על הלוח נכנסתי לאתר של ASUS והורדתי את גרסת הBIOS העדכנית, בהתחלה ניסיתי לעדכן דרך הDOS ולא הצלחתי כי הוא כל פעם רשם שהקובץ לא תקין.. הפעלתי את הWIN ןניסיתי לעשות עדכון דרך הASUS UPDATE שמעדכנת את הBIOS, ואז הוא רושם שהמודל של הלוח ושל הIMAGE לא תואמים הלוח שאצלי רשום שם כ P5GC-MX{ud{ וזה שהורדתי רשום P5GC-MX כמובן שחיפשתי ואין גירסה שרשום UD בסוף.. נכנסתי לאתר גם התמונה קצת שונה ממה שקיים אצלי, הגוף קירור הוא שחור כאשר אצלי כסוף... http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=vddABl4wQXZXLyQY אבל חוץ מהגוף קירור הוא 100% אותו הדבר... וזה שאצלי נראה ככה: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RXcFkMyGB4vo…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה. אני מתכנן לקנות מעבד Q8200 ואני תוהה מה הלוח אם שיתאים לו. יש רק דבר אחד שאני לא מבין , כתוב על המעבד 1333MHZ , האם זה אומר שלוח האם והזכרונות גם צריכים להיות במהירות הזו? אם נניח אני קונה לוח אם במהירות של 800 וכן זכרונות במהירות של 800, האם זה יגרום למעבד גם לעבוד במהירות הזו?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי את הזיכרון שלי מ 4GB ל 8GB ואני רוצה לדעת אם המחשב מזהה את כל ה 8GB. נתוני מחשב: לוח אם EP43-DS3L מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה אולטימט 64 BIT זיכרונות 2 סטים של G.Skill DDR2 4096MB (2048MBX2) 800 Mhz CK 4-4-4-12 PI שאלות: 1. איך אני יכול לראות ולדעת שהמחשב נמצל את כל ה 8GB זיכרון? 2. האם קיימת אפשרות של memory remap ב BIOS של הלוח אם שלי או שמה איני צריך לעשות memory remap? תודה.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, מה עדיף היום למשחקים? אופציה 1: intel i7 920 ו HD4890 . אופציה 2: Intel Core 2 Quad Q9550 ו שני כרטיסי מסך של HD4890. ד"א יש לי מסך Samsung 22" 5ms 1:50000 ואני רוצה לשחק ברזולוציות הכי גבוהות ושיזוז חלק....
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד E4400 ולוח אם של אינטל G33FB אני יודע שהתכונה של שינוי המכפלה האוטמטית באה כדי לחסוך בצריכת הספק ועומס על המעבד אבל לאור העובדה שלפעמים המעבד נשאר על מכפלה נמוכה גם כשהוא מבצע פעולה כלשהי (פתיחת קובץ RAR לדוגמא) הייתי רוצה לנסות לבטל את האופציה לזמן מה אם מישהו יכול להדריך אותי כיצד לעשות זאת אני אודה לו מאד.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם K8N Neo Platinum ורשום במפרט שלו - 3 DIMMs w/ DDR 400 upto 3 GB השאלה שלי, האם אני יכול להשתמש בזיכרון במהירות 800? כי הוא יותר זול... אם למישהו יש המלצה על זיכרון שונה שיתמך על ידי הלוח אם אז אשמח לשמוע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי לוח אם ישן שהדגם שלו זה ASUS P4T עם צ'יפסט INTEL I850 וסוקט 423(לא זוכר את הדגם המדויק של הלוח) שיש לו חיבורי USB אני מניח ש1.1, השאלה זה אם אני אחבר כרטיס הרחבה של USB2, אז מה שאני אחבר לכרטיס יעבוד ב400MBs? ועוד שאלה: נגיד ואני מוריד במהירות של 1.250MBs(מגה בייט) ואני מחבר לUSB1.1 הארד דיסק חיצוני, ומוריד אליו הכל. אז תיהיה הגבלה? יהיה צוואר בקבוק? אריאל
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מערכת מחשב להפקת מוסיקה המבוססת על Q9550, והייתי שמח לדעת על איזה לוח אם אתם ממליצים מבין שני אלו. אני מכוון לזכרונות DDR3, והייתי שמח לשמוע המלצות גם על זה, ואם בכלל שווה לשים DDR3 על המעבד הזה. תודה רבה למגיבים !!!
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-