מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
לאחי הגדול יש מחשב שהוא רוצה להסב ל HTPC המעבד ולוח האם חייבים שדרוג (amd athlon ישן ולוח אם תקול) אני תוהה אם אני יכול לחפש מעבד+לוח אם שיתאימו לזכרונות הנ"ל או שאין לי טעם ועדיף כבר לקנות שילוב מלא טוב יותר לצפייה באיכות 1080p.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מערכת מחשב (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462889.0) לסביבה משולבת של פיתוח ומשחקים. אני מתלבט בין תושבת 1156 לבין 1366. אשמח להמלצה ללוח אם שמתאים לכל אחת מהתושבות הנ"ל. אני מחפש לוח אםשיש לו raid1 בחומרה (כלומר שמערכת ההפעלה אינה מודעת לקיומו של הרייד). תודה על העזרה, מקסים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח (פרוטוטייפ) של חברת IWILL ה DK8ES תומך ב 16GB זכרון, 2 * PCX בתצורת SLI של NVIDIA דורש מארז בתקן Extended ATX (יש אחד של קומפיוקייס ב 450 שקל ). החברה מיתכוונית להוציא עוד מספר לוחות כפולי שקעים על בסיס NF3 ו NF4. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20040914021846.html http://www.theinquirer.net/?article=18444 הערה: צריך לזכור שכל שקע 940 כזה תומך גם במעבד כפול ליבות שייצא בעוד 7-8 חודשים. האתגר כעת הוא על יצרניות התוכנה, לספק לשוק הפרטי תוכנות שיודעות לנצל ריבוי מעבדים כי החומרה כבר מוכנה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מבין 2 הזיכרונות האלה עדיף ?? 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel הפרש של 10 ש''ח ואולי יש בכלל משהו אחר של 2X2GB ו 1600Mhz
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
VIA have led the way in pioneering the unified driver set. The VIA 4in1 drivers, often known as a VIA 4in1 service pack have been the mainstay of VIA systems for years - optimizing stability and comparability. Today (10 December 2002) is an historic occasion, as VIA changes the name to VIA Hyperion 4in1 drivers and launches the driver set, optimized for performance for VIA's latest chipsets. The name Hyperion will most certainly supercede the name 4in1 all together in the future, but "4in1" has been kept in the name for identification sake. The version numbers also continue on from the 4in1 driver series so as not to confuse our customers. Users downloading drivers for…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2100+, Volcano 7+, Winbond 512MB (2 x 256) DDR 3200, Epox 8RDA+ nForce2 2 memory sticks for Dual DDR NIS 2,186.17 אוקי אני לא מתכוון לקנות סתם לידע אישי אולי מעבד 1700+ ולחסוך, וגם זיכרון 256 לא יודע. הבנדל הזה לקוח מpch ולדעתי שילוב רצחני לoc סתם רציתי לדעת הם המחיר טוב ובלה בלה בלה.......
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח עדיף DFI 975X\G או הלוח של גיגה בייט GA-965P-DQ6 למעבד 940? אני יודע שזאות שאלה קצת מוזרה אבל בכול זאות אני השמח לקבל תשובה תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי 256 זיכרון שעובד בתדר של 266MHz המחשב לא כזה מהיר ובעיר במחשקים מרגישים את חוסר הזיכרון. אני רוצה לקנות עוד 512 בתקציב של 200 ש"ח אבל אני רוצה לדעת אם אני ירגיש שינוי ששווה את הקנייה? כי בכול זאת אני קונה זיכרו שעובד בתדר של 400MHz ואצלי הוא יעבוד על 266MHz אז אני רוצה לדעת אם זה שווה את זה ואני עדיין ירגיש שיפור די רציני? שאני אומר רציני אני מתכוון לזה שהמחשב יעלה יותר מהר (ולא הוא לא עמוס). ושבמשחקים (לא העכשווים) יפעל חלק יותר. ובכללי המחשב יהיה מהיר יותר.. חשבתי על זה http://skypc.co.il/pl_product~M368L6523DUS-CCC~15~0.htm מה אתם אומרים? אולי בכלל שווה לי לקנות 256MB ואז אני ינצל את הדואל צ'אנל? צריך תשובות, תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי מעבד 64 ביט, לדוגמא Athlon 64 , ואני משתמש במערכת הפעלה windows xp professional , אז המהירות המירבית של המעבד לא מנוצלת? אני שואל את זה בגלל שראיתי שיש מערכת הפעלה windows x64 , וחשבתי שאולי רק עם המערכת הפעלה הזאת המהירות המירבית של המעבד באמת מנוצלת. זה נכון? תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה קורה? קיבלתי עבודה לעשות הרצאה על מעבדים... חיפשתי בספרים בספרי מחשבים בעיקר ובכל ספר הם מפרטים המון על כל מעבד על הפרטים הטכניים שלו אבל באף ספר לא מצאתי מהו בעצם מעבד או איך הוא פועל ומה התפקיד שלו בכלל במחשב אני יודה לכם מ-א-ו-ד אם תעזרו לי תודה מראש, שי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי שאלות לגבי טכנולוגיות של AMD: 1. מה זה K8L לעזאזל? 2. מה זה 4X4 לעזאזל? תודה מראש לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום אני לפני קניה ורציתי חוות דעת על 2 הרכיבים שאני הולך לשדרג את המחשב שלי.. מעבד דגם: Intel Core i7-2600K Processor 3.4GHz 8MB Quad Core LGA1155 Box ולוח אם דגם: Maximus IV Extreme העם הבחירה טובה ... השימוש שלי משחקים תוכנות כבדות לגרפיקה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות לוח של X48 , ממש מתלבט בין שני אלה שניהם באותו רף מחיר , DFI עולה 940 ~ בפנדה ו Gigabyte עולה 1070 ב KSP , על ה DFI אומרים שטוב מאד אבל יש את הקטע שיש לו רק 4 PWM ואני חושש שזה יכול לפגוע ביציבות עם מעבדי QUADE על ה DS4 לא מצאתי הרבה מידע , מה שכן בהשוואת מפרטים מצאתי של DS4 יש כרטיס קול יותר טוב ו Quad-Triple Phase Power שאני לא יודע מה זה בהשוואה ל DFI אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאד נ.ב : בחרתי ב X48 כי אני הולך על CF בעצם אני כבר עם שני 2900PRO(מחליף את ה DFI 975X שיש לי) , וכמובן OC
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע מה זה אומר אבל יש לי כמה שאלות? מה זה הFSB שכתוב במעבדים? למשל AXP 2000 FSB 200/266 , P4 2.53GHz FSB 533 (זה מה שכתוב) מה זה הFSB שכתוב הלוחות אם? מה המהירות של הזכרונות PC-2700 PC3200 ללא OC? האם זה תלוי בFSB של המעבד?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח שלי הוא dual Channel? במידה וכן, תהיה בעיה לחבר סטיק בודד בלבד? [8 בודד מול 2x4 למשל]. שאלה נוספת שמעניינת אותי, הלוח שלי למשל תומך בזיכרונות עד תדר 1600 ללא OC, וסתם לדוגמה 1866 עם OC. מה זה בעצם אומר? אם למשל אני קונה זיכרונות 1866, ומחבר למחשב שעדיין לא עבר המהרה, זה לא יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קראתי את הסטיקי אבל לא מצאתי תשובה. מה ההבדל והאם הוא שווה 500-600 שקל?
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אחרי שסוף סוף הצלחתי להפעיל את הגיטיאי למחשב התחלתי לשחק עם ההגדרות שלו וכשאני שם הכול על הכי גבוה הוא לא מתמודד עם זה טוב ואי אפשר לשחק אז אני חייב להנמיך את ההגדרות( בעיקר MSAA וMSAA של צללים ו ADVANCE SHADOWS כול שאר הדברים פחות משפיעים והם כולם על הכי גבוה) עכשיו השאלה שלי היא כזאת יכול להיות שבגלל שהמעבד מתחמם יותר מידי הוא מוריד ביצועים וזה גורר לזה שצריך להוריד את הגדרות או שפשוט 2 כרטיסי R9 290 באמת לא יכולים להיתמודד ואין שום בעיה מבחינת המעבד? אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים המפרט שלי הוא: fx 8350 16gb ram 2 r9 290 ספק 850W SEASONIC
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה זהה? ברכישת מעבד Centrino במהירות של 1.4 האם הוא באמת יהיה שווה ביצועים בערך ל-Pentium 4 2.2 ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! רכשנו לאבא שלי מחשב הכולל AMD ATHLON 64 2800. מכיוון שהוא לא ממש אוהב לקנות תוצרת גרמנית, רציתי לשאול האם המעבד הזה מיותר בגרמניה, או שמא אלו רק המעבדים החדשים יותר בסוקט 939? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד AMD Athlon 3200+ 939 לוח אם MSI K8N Diamond וכרטיס מסך MSI nVidia 7900GT ואני רוצה לשרדג את המעבד, לAMD Athlon 4600X2 הבעיה היא שכל המעבדים שאני מוצא הם לסוקט AM2 והלוח אם שלי לא תומך. מה עושים במצב הזה?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש. אני מתכנן לעשות אוברקלוק למעבד (P4 2.4 800) לכרטיס מסך (GIGACUBE R9800) וגם לזכרונות. הבעייה שאני לא מבין כלום בזכרונות... איזה זכרון הכי מומלץ שיהיה יציב גם באוברקלוק (אני לא מתכנן אוברקלוק מטורף, בלי שום קירור מים וכל החרטה הזה) ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו קראתי את הידיעה בדף הראשי על הC3 שיכיל אבטחת מידע, ולא ממש הבנתי מה הכוונה ב"אבטחת מידע", כלומר מפני מה זה מאבטח? לאיפה? איך זה מגן? תודה מראש, Ameralis Zaiir אגב, עשיתי חיפוש בפורום לפני אז אל תגידו לי לחפש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מעבד + לוח אם שיתאים למעבד, מעוניין להשקיע עד 400 לשניהם יחדיו. אני לא מחפש מעבד חזק, מעבד פנטיום 4 2.6 או 2.8 יספיק לי די ויותר. על איזה מעבד זול ולוח אם אתם ממליצים בסביבות המחיר שהגדרתי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש זכרונות טובים לאובר 2G עם שבבים של D9 טווח מחיים עד 2000 המפרט הוא E6400 DS4 7900GS LIBERTY 400 הדגם שהומלץ לי הוא הGSKILL HZ סט 2 ג'יגה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 יש אלטרנטיבה מומלצת? האם ה PK יתנו מענה איכותי גם כן? ( http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 ) עד כמה אני אוכל להגיע איתם?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי והרכבתי מערכת שכוללת ATHLON XP 2500+ Asus A7N8X Delux mother board Memory: 512 megas ddr 3200 400 mhz KING MAX ועכשיו מה שקורה זה אלף כל : אומר לי שזה מעבד 1100 מגה הרז (Mhz) ואחרי זה כאשר הוא מציג את חלון הטעינה של WINDOWS XP ופשוט עושה REBOOT וככה זה חוזר חלילה ובקשר ל1100 MHZ יכול להיות שזאת מהירות הליבה ? (ו2500+ זה רק בהשוואה ל INTEL) בתודה דניאל נורמן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-