עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כמו שאתם רואים למטה..זה המחשב שלי. בנוסף המחשב נמצא גם כן באוברקלוק מ2.6 ל4.0 עם קירור של מוגן 3. ועקב מהלך האוברקלוק הייתי חייב מעט להוריד את המהירות של הזיכרון ל1300mhz בערך. בכל אופן השאלה שלי היא, אני רוצה להוסיף לפחות עוד 4 ג'יגה למחשב,מעדיף אפילו 8 ג'יגה,אני עורך סרטים ב64bit והתוכנה כל פעם קורסת עם שגיאה שאין מספיק זיכרוןram. השאלה וההיתלבטות שלי היא האם לקנות עוד 2gbX2 מאותו דגם כמו שלי ובכך אקבל גם dual chanel או שאני אקנה סטיק אחד של 4 או 8 ג'יגה נוספים ולא אקבל dual chanel? וארויח זכרון אחד גדול על סטיק אחד שיעזור לי במידה וארצה לשדרג את המחשב בעתיד,בקיצור השאלה עד כמה dual chanel מוסיף שאולי חבל לי לאבד אותו. עוד שאלה חשובה-אם אני אוסיף זכרונות ובכלל לא אותו m…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mMmSaK,

שלום לכולם מה ההבדל בין סדרות הזיכרונות? למשל CL7 CL9 11 וכו' וכו'? איך זה משפיע על גיימינג ומה קורה עם משלבים בין שני סוגים למשל ה 7 ו 9? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by curdi1,

שלום לכולם ! האם ניתן היום להשיג לוח אם בצ'יפסט הזה אשר כולל יציאה אחת או שתיים (עדיף שתיים) של IDE ? עדיפות גם ליציאות DVI ו-HDMI מלבד VGA תודה רבה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Cynicoren,

שלום, אשמח לקבל הפניה למדריך טוב להחלפת מעבד+ קרור. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by o07,

האם עדיף שתי סטיקים של 4 או אחד של 8? יש לי את הלוח אם הזה: GA-P55M-UD2 gigabyte מה אתם ממליצים? עריכה: לסטיק הזה יש ביקורות טובות מה אתה אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6818

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by igalk474,

אני רוצה לקנות לוח-אם שיעבוד ביחד עם מעבד i5 2500 3.3GHz Tray ו כרטיס מסךnvidia Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E האם כדאי לי לקנות לוח Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 (rev. 1.x) ב620 ש"ח הוא יהיה תואם לכרטיס מסך? ממה שראיתי הוא תומך רק בCrossFire ולא בSLI או שכדאי להחליף לזה GA-P67A-UD4-B3 (rev. 1.1) ב880 ש"ח שתומך בשניהם כי זה נראה שה UD3 יותר מוכוון לשימוש עם כרטיסים של ATI מה שחשוב לי בלוח שיהיה לי מאחורה 8 חיבורים של USB2 ועוד 2 של 3.0 בUD4 הוא תומך ב 2133 MHz לזיכרון שאני לא צריך כי אני ישים 1333 בH67 אין לי צורך בליבה הגראפית בZ68 אין טעם כי זה חדש ויקר, וביחס לP67 אין יתרון משמעותי, כי אני לא הולך להשתמש במה שהוא יציע בכל מקרה אז רק P67 מתאים …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SpidiMan,

ראיתי שמוכרים זכרונות שתואמים למעבדים i3 i5 i7, ושעלותם גבוהה יותר מזכרון DDR3 "רגיל". השאלה היא האם הם באמת נותנים ביצועים טובים יותר למעבדים האלה, או שזה סתם גימיק למכירה? אם הם נותנים ביצועים טובים יותר, מהי ההשפעה באחוזים לעומת זכרונות DDR3 "רגילים"? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by computers-man,

שלום, מחשב עם מעבד I3 כל הזמן נתקע: בדקתי ספק, דיסק קשיח, זיכרון, כרטיס מסך והכל תקין לחלוטין כשאני מנסה לעשות בדיקה למעבד עם תוכנה דרך הוינדוס הוא תוקע את המחשב תוך פחות מדקה אני צריך תוכנה שתבדוק לי את המעבד לפני עליית מערכת ההפעלה כדי לראות שגיאות כלשהן ולהיות בטוח בודאות שזה המעבד תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Aternus,

שלום לכולם, הלוח אם הנוכחי שלי התחיל לגסוס לאחרונה לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולחפש תחליף. להלן המפרט: מעבד: INTEL C2Q Q6600 G0 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R זיכרון: GSKILL 4X2GB 800MHZ כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 קשיח ראשי: GSKILL FM-25S2-115GBPE קשיח משני: WDC WD6400AAKS-65A7B0 ספק: CORSAIR VX450W מארז: ANTEC SOLO כרגע אני מחפש אלטרנטיבות ללוח אם הנוכחי... הלוח צריך להיות מספיק טוב בשביל OC ל 3GHZ ובאיכות מעולה - המחשב דלוק 24\7. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by whybe,

שלום לכולם! אני לקראת קניה של כמה חלקים למחשב ובינהם מארז למחשב. אני די סגור על ה-NZXT APOLLO שב-TMSFOX. שמתי לב אתמול שבחוברת של הלוח אם שלי כתוב משהו על זה שאם אני מחבר פאנל קידמי של קול (לפי השפה של החוברת - מנתק ג'מפרים מסויימים) החיבורים שעל הלוח מנוטרלים. רציתי לשאול אתכם אם זה אומר שכשאני יחבר נגיד אוזניות/מיקרופון לפאנל הקדמי החיבורים מאחור יפסיקו לפעול או שישר איך שאני מחבר את הפנאל ללוח אם הוא מנטרל את החיבורים מאחור? תודה מראש לעונים. *** אם מישהו צריך קישור לחוברת שיבקש ואני ישים. המפרט הנוכחי בצד(<-), מדובר בהחלפת חלקים מסויימים ולא בשדרוג של ממש. ****אני לא יודע אם הנושא הזה שייך לפורום הזה, אז במידה וטעיתי במקום תעבירו את הדיון לפורום המתאים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. להלן הקישור לעמוד באינטל: http://processormatch.intel.com/CompDB/SearchResult.aspx?Boardname=d945gcnl המעבד הרצוי הוא E6600 או E6300 שלגבי שניהם רשום may be compatible ולא full compatible כמו לדוגמא ב E6700 מה אני צריך לבדוק ? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב, מחשב שקניתי לפני כ3 שנים. עם לוח 965P-DS3. הלוח מת ושלחתי את המחשב לתיקון תחת אחריות לIQPC. הם מצידם הציעו לי GIGABYTE GA-EP43-DS3 במקומו. האם זה שווה ? או שאני צריך להתמקח על זה שאני אמור לקבל לוח HIGH אם שילמתי בזמנו על HIGH. אשמח לדעתכם ותגובתכם, דן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. כדי להחליף מעבד - האם יש דרישות נוספות שיש לדעת מלבד ה SOCKET? אני רוצה להחליף מעבד ללוח אם שהוא SOCKET 775, ולפני קנייה, אני רק רוצה לוודא שכל שאני צריך לדעת על המעבד (החדש), זה שהוא גם כן SOCKET 775. האם יש דרישות נוספות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Dog23,

שלום, יש לי איפוד נאנו והוא דורש חיבור USB 2.0 במחשב ואין לי את זה ... מאיפה אני יכול להשיג את העדכון כדאי שיהיה לי את החיבור הזה...? הדגם של הלוח אם שלי הוא DFI PE11-EC/EL מקווה שתוכלו למצוא לי משהו... בבקשה זה ממש חשוב...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה SLI אבל לא רוצה להחליף זכרונות ומעבד האם יש פתרון בשבילי?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בוקר טוב לכולם. אז ככה, אני מחפש להרכיב לי מחשב לישומי גרפיקה כגון: Photoshop, 3DSTUDIO, AUTOCAD, AUTODESK, וגם תוכנות אדריכלות נוספות. מחיפושי נתקלתי בכמה דברים שהעלו אצלי שאלות חשובות. 1. מה זה סוקט 775 לעומת 478? מה עדיף? 2. מה הרעיון של chipset? ראיתי לוחות עם chipset של 925X ו915P ו915G. מה עדיף? 3. איזה יצרן של לוחות אם טוב יותר? חוץ מהבדלים חיצוניים של חריצי הרחבה וכאלו, לא מצאתי הבדלים שאני יכול לפענח מהם משהו. 4. זכרונות DDR2. האם הם באמת יותר מהירים? אילו יצרנים מומלצים? 5. ראיתי כמה סוגים של מעבדים: 04A, 04B, ועוד. אני מחפש מעבד של 3.0GHZ. מה ההבדלים אם יש? 6. האם ניתן להרכיב כרטיס AGP8 בסלוט של PCIEXPRESS? 7. מה זה RAID ומה השימוש של זה? 8. האם אני חייב למלא…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by RJ1,

כנראה שכרטיס הקול, שנמצא על הלוח אם, הפסיק לעבוד בסטיראו. עכשיו אני חושב שזה אולי בגלל האוברקלוק שעשו לי, בפורום אבורקלוק לא ממש עזרו לי להבין איך אני מחזיר את זה למצב המקורי. בכל אופן רציתי לדעת איך אני מעדכן את הביוס שלי? ואיך אני יודע איזה גרסא יש לי(rev. 1 או 2)?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חברים , רצ"ב מדריך מאתר מאוד נחמד (לפחות שמבינים בנינו) על הדרך הנכונה להרכיב MB (כולל כל הטעיות הנפוצות)!! חשוב לקרוא http://www.hardwaresecrets.com/article/145/1

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by n0stredamus,

מה הקטע של זיכרון דו ערוצי ? ז"א ... אני מבין שחזרנו לשיטה של שתי זכרונות ... אני מניח שזה לניצול יותר טוב ... וממה שמשתמע מהשם לשתי ערוצים מקבילים של זיכרון ... מה זה : DDR2 ? האם אותו כנ"ל ? האם הדבר הבא בזכרונות ? .... כל השאלות הנ"ל כנראה בגלל שאני מזדקן ... טל. ;D ??? :-[

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מבולבל: דיברתי (התווכחתי) עם אנשים שאומרים לי שלליבה של נורת'ווד *תמיד* יהיה 512kb זכרון מטמון בגלל שזה בעצם ההבדל בין הנורת'ווד לבין הווילמייט. אז איך ייתכן שיש לי חבר שיש לו P4 1.7 עם 256kb cache וכן, ליבת המעבד היא NorthWood!! ואני יודע את זה כי אני הרכבתי לו את המחשב ואני גם הזמנתי לו את המעבד הזה (לפני שנה ומשהו) ויש למעבד רק 256kb Cache. יש לו לוח אם: Matsonic MS9317E אני גם ראיתי מעבד 2.0GHz עם 256kb cache אצל מישהי שהייתי אצלה שהוא גם היה NorthWood!! היה לה לוח אם: ECS P4VXASD2+ שני הלוחות אם הלסוקט 478, שזה סוקט לNorthWood בלבד. אז אני רק רוצה שמישהו יגיד לי למה אנשים תמיד אומרים ש: תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by asili,

היה ליא את הלוח של אפוקס 8KHA+ שהלך לי ואני עומד לקבל לוח חדש מאפוקס עכשיו יש לי את הלוח של גיגהבייט 7VTHX+ שאלתי היא: האם יש הבדל בין שני הלוחות? והאם כדאי להרכיב את הלוח של אפוקס ואת הלוח של גיגהבייט למכור?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by X - DreaM,

אני קונה מעבד משומש AMD 1600XP רציתי לדעת איזה בדיקות לבצע כדי לראות שהוא תקין תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Crazy Angel,

שלום. הזמנתי מחשב חדש, עם מעבד AMD 3500+ S-939 המליצו לי על הלוח, MSI K8N Neo2 Platinum, הזמנתי אותו. עכשיו חברים אמרו לי שMSI מיוצר בסין, והם שמים חלקים גרועים והלוח אם יתחממם לי מאוד מהר, ואני יכול לשכוח מOC. האם הוא צודק? MSI מתחממים מהר, והם מורכבים מחלקים פשוטים וזולים? שווה לי לנסות לבטל את ההזמנה של הלוח אם? אם כן תנו עצות מה לקנות במקום.(הלוח אם הכי טוב שאפשר לקנות כיום, לא רוצה לחכות לNforce4)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הציפיה היתה לתמיכה ב DDR2 677 מקור http://www.theinquirer.net/?article=29716

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mastermomo,

רק רציתי לדעת יש באפשרותי אופציה להחליף את המעבד הנוכחי שלי והיתי מעונין לדעת האם יש הבדל משמעותי בין ה AMD 3200 ל AMD 3500 שניהם בעלי ליבת ויניס בסוקט 939 64ביט תודה ויום טוב

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.