עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by itelon,

Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 המעבד הזה יוכל להפעיל ווינדוס ויסטה בקלות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DisinfectedDuck,

אני מרכיב מחשב חדש. אני מתכנן לעשות אוברקלוק למעבד (P4 2.4 800) לכרטיס מסך (GIGACUBE R9800) וגם לזכרונות. הבעייה שאני לא מבין כלום בזכרונות... איזה זכרון הכי מומלץ שיהיה יציב גם באוברקלוק (אני לא מתכנן אוברקלוק מטורף, בלי שום קירור מים וכל החרטה הזה) ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shil_o,

בכותרת הלוח אם הקודם של p7n sli platinum msi והביאו לי לוח אם חלופי של GA-EP43-DS3L gigabyte מה יותר טוב צריך עזרה דחוף!! http://www.msi.com/product/mb/P7N-SLI-Platinum---P7N-Zilent.html#/?div=Detail -הלוח של MSI http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3296#- הלוח של גיגהביט

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם אני מעוניין בלוח אם משולב כ.מסך עדיף עם יציאת טלויזיה חשבתי מסדרת asus או gigabyte בסביבת מחיר של 500 שח. אשמח לכל הצעה\המלצה תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by abarbotel,

מה תפקיד הציפסט והאם שאומרים גשר דרומי וצפוני זה אותו חלק או שני מקומות במחשב? מה תפקידם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by slider,

טוב, סוף סוף החלט לקנות מחשב ועכשיו אני מתלבט בין שני הלוחות האלה... מה עדיף? אם תתנו לינק להשוואה אני הודה לכם מאוד... תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מצטער שאני פותח תרד חדש, אבל בקודם היה פשוט יותר מדי בלאגן. אז יש לי כבר כמה עסקאות בנוגע להחלפת/מכירת חלקים במחשב שלי. אבל הבעיה נשארה עם המעבד ולוח האם, שאני לא יודע בדיוק מה לעשות איתם. קיבלתי היום עוד הצעה. קודם כל לי יש מעבד+לוח אם: AMD ATHALON XP 2500 (בן שלוש שנים. אין אחריות. אין שום תקלה). ABIT NF7 MOBO (בן שנתיים-שלוש בערך גם) לו יש: amd AXP 2000+ mobo- giga 7 vrx rev1.1 עכשיו מן הסתם המעבד+הלוח אם שלו הם נקנו גם מלפני הרבה זמן, יותר משלי... וגם עליהם אין אחריות יותר. הוא מוסיף לי כסף בנוסף להחלפת החומרה, אבל כמה אתם חושבים שהוא צריך להוסיף? ושוב מצטער על כל השאלות האלה בנוגע למחיר ביומיים האחרונים, אבל אני לא ממש מבין גדול בחומרה והמחיר שלה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by edi17,

שלום לכולם! אחרי זמן רב שאני סוחב עם המחשב הישן שלי ( פנטיום 3 ) החלטתי לקנות את השילוש המקודש - מעבד, לוח וזכרונות למחשב חדש! המחשב מיועד בעיקר למשחקים ,יישומים ובקרוב אני אשדרג גם לרדאון 9800 ובינתיים אני אסתדר עם ti4200 שלי. מה אתם אומרים על: 1. Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - ש"ח 1106 2. Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP Pro,1394,Dual DDR,S-ATA,Intel LAN,USB 2) -ש"ח 767 3. GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit - ש"ח 784 4. ספק חדש... אבל השאלה היא האם כדאי להשאיר ספק פשוט של w 300 שיש לי?! בכל מקרה - Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply ש"ח 371 והכל ביחד - 3000 ש"ח...…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by habarbash,

ב"ה שלום, יש לי אפשרות לקנות מארה"ב ב 120$, אני כרגע צריך מעבד ולוח אם. השימושים שלי הם לא משחקים או עיבוד גרפי, אלא יותר הפעלת שנים או שלושה מכונות וירטואליות במקביל. אני חושב שכ. מסך מובנה יתאים לי, השאלה שלי היא איזה מעבד ולוח לקנות, כי ישנם כ"כ הרבה סוגים. יש לי כבר 4GB זכרונות של DDR3. אני הולך להריץ על המחשב לינוקס, אם זה משנה משהוא מבחינת תאימות. אני מעדיף לקנות מ NEWEGG, כי יש לי נסיון טוב איתם. אם אתם יכולים להמליץ על משהוא טוב, אני אשמח. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by allen,

צריך לוח אם שבאמת הכי ישתלם למחיר הזה, ושל חברה טובה מאוד שלא יידפק לי לעולם! אני מניח שעדיף צ'יפסט 965, עדיף שיתמוך בזיכרון 800, וכמובן בCONROE.. אפילו במרובעי ליבה כמו זה שהוספתי (מצוין שם). ....כמו לוח של אינטל שיש לי כבר לפחות 4 שנים ואפילו בעיה הכי קטנה איתו לא הייתה. מה עם הלוח הזה לדוגמה? http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 האם ה-SATA שרשום שם הכוונה היא לSATAII?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כמובן שהשאלה היא לגבי זכרונות בעלי אותו איכות. ההתלבטות הגיעה שהתסכלתי על הזכרונות הבאים (שניהם עולים 500 ש"ח) : G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 CL4 עם 800MHZ מול CL5 עם 1000MHZ. האם ב OC יהיה יתרון לאחד על גבי השני ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. סימנתי את אלה שכדאי לכם לקנות אם אתם קונים מחשב למשחקים, בסביבות ה-1000-1300, אם יש לכם סבלנות חכו ל-Q9450 הכי משתלם הוא יהיה במחיר של ה-6600 עוד כמה זמן... ה-Q9XXX יוצאים באפריל אם אינני טועה, לא מציע לקנות לפני כי המחירים יהיו בשמיים... ולא לקנות מחול !!!! אם מתקלקל מה תעשו ? חחח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Prism,

שלום לכם, בעוד מספר ימים אני קונה מחשב חדש ומעוניין לבנות אותו בעצמי. המעבד יהיה סמפרון 2500 ולוח האם יהיה K8NF4G של ASRock. לאחר ההרכבה, האם אני צריך לרסס אותו בשמן תרמי, כמו שכתוב בחוברת ההוראות של הלוח אם, ( http://www.asrock.com/Drivers/Manual/K8NF4G-SATA2.pdf ) או שמספיק לחבר את המאוורר?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מחפש מעבד + לוח אם שיתאים למעבד, מעוניין להשקיע עד 400 לשניהם יחדיו. אני לא מחפש מעבד חזק, מעבד פנטיום 4 2.6 או 2.8 יספיק לי די ויותר. על איזה מעבד זול ולוח אם אתם ממליצים בסביבות המחיר שהגדרתי?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by rafi_d,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3048 הופתעתי מהמחיר... אם אני חוסך 150 ש"ח ו*לא* קונה את הP35-DS3 , אני מפסיד הרבה אופציות לעתיד ? זכרון מתוכנן - 800, CPU תקציבי - 2160 / 2140 + OC "קל" ל3G. היישום - HTPC בעיקר, עם כרטיס מסך (מתוכנן) 8600GT או HD 2600 - לפי "הזול מביניהם" ... יש מצב שיעבוד ? או לשפר את הלוח ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. השאלה בכותרת תודה... והאם שווה קנות מחשב עכשיו או לחכות להם??

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by n0stredamus,

מה הקטע של זיכרון דו ערוצי ? ז"א ... אני מבין שחזרנו לשיטה של שתי זכרונות ... אני מניח שזה לניצול יותר טוב ... וממה שמשתמע מהשם לשתי ערוצים מקבילים של זיכרון ... מה זה : DDR2 ? האם אותו כנ"ל ? האם הדבר הבא בזכרונות ? .... כל השאלות הנ"ל כנראה בגלל שאני מזדקן ... טל. ;D ??? :-[

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 OCZ Vendetta ב1634 שקל Intel Q6600 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset Mugen 2 ב1624 שקל מתוכנן OC שהחנות תעשה אז אני לא יודע לאיזה רמה הם יסכימו לעשות... והראשון יכול לצאת יותר זה כי זו איזו חבילת מבצע אני הבאתי מחיר מהקטלוג

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yarost,

עקב בעיות בתקציב אני יכול לקנות או 512 של זכרון סביר נגיד קינגסטון(kvr400x64c3a) או שעדיף 256 רציני?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה, יש לי מחשב די ישן: מעבד AMD 2500 בארטון לוח אם אסוס A7N8X-X כרטיס מסך 6600GT זיכרון 512MB ג'נרי ( 400Mhz, pc3200) ועם כל המשחקים החדשים והכבדים כמו rainbow six vegas ו test drive unlimited המחשב שלי לא סוחב ואני חושב שהסיבה העיקרית זה חוסר הזיכרון. אז מה שאני רוצה לשאול זה דבר ראשון אם אני צודק? ודבר שני זה אם אני יכול בימינו לקנות איפשהו זיכרון חדש שיתאים למערכת שלי? לדוגמא נכנסתי לאתר של KSP ויש שם זכרונות תחת הקטגוריה DDR (שלי לא DDRII), אז הם יתאימו לי? אם אכן יש היום זכרון שיתאים למערכת שלי, כמה כדאי לקנות בשביל שהמחשב יריץ את המשחקים בלי בעיה? 512 יספיק? או שצריך ג'יגה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by adi518,

בעיקרון אני חושב ללכת על לוח של אינטל שראיתי, הסתכלתי גם על גיגהבייט אבל בגיגה בייט יש שתי יציאות HDMI לעומת באינטל ששם יש HDMI אחד ו DP אחד שזה נראה לי עדיף בראיה לעתיד, בכל מקרה אבל אשמח לשמוע עוד המלצות! אני מתכוון לשים מעבד איי 3.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shanir,

יש לי התלבטות בין ¤ 399 DDR2 VALUE SELECT 512MB 533Mhz CL4 CORSAIR VS512MB533D2 ¤ 330 KINGSTON DDR II 512MB 533MHZ אני יודע שרכיבי Corsair הם מותג חזק, האם למחשב חדש אולם ללא כוונות OC יש באמת הבדל שמצדיק 140 ש"ח (אני צריך 2 יחידות ל-1G). ? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כמובן שיש הבדל של בערך 200 ש"ח במחיר.... והתקציב שלי מאוד מאוד מוגבל......אבל אם זה משפיע כל כך הרבה אני ישיג עוד 200 שקל ולא "יבזבז" את השאר... ככה : AMD Athlon XP 1700+ 0.13m Epox 8RDA+ NFORCE2 MB512 Winbond (או 2X256 , עוד שאלה מה עדיף - ומתוכנן OC כמה שיותר גדול כמובן!!!) אז השאלות למעשה : 1)מה עדיף 1X512 ל-OC או 2X256 בשביל ה-DUAL ? 2)מה עדיך 333 או 400 ? האם ה-400 ינוצל ? ואל תגידו לי לחשוב על הבארטון כי דבר כזה לא בתכנון....... תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Moshik144,

איזה מעבד הכי טוב ?? : intel 2.8 820 dual core amd 3800X2 AM2 INTEL 3.2 רגיל (לא דואל קור) אני חייב לציין שאני לא עושה OC בדרך תמליצו על לוח אם טוב שלא עולה הרבה כמובן שיהיה תואם למעבד ....... השימוש הוא ל ICQ מסנג'ר אינטרנט וכו' וגם משחקים כמו קאונטר סטריק סורס ופיפא 2007 ו war rock

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן! קניתי מחשב חדש ושמתי לב שמהירות המאורר במעבד משתנה כל הזמן. גם כשאני עושה פעולות פשוטות כמו הפעלת דפדפן למשל... הטמפרטורה במצב סטטי בווינדווס היא בסביבות 43. האם ככה זה צריך להיות? קראתי שלעוד אנשים זה היה ברשת וחלקם פשוט שינו את הפרופיל של המאוורר דרך הביוס. אז עשיתי גם שהמאוורר יהיה על 30 אחוז ורק כשהטמפרטורה תגיע למעל 60 הוא יגביר מהירות. זה פיתרון טוב? או שיש פיתרון אחר שלא מצאתי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים