עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TerMiT_BoY,

מה עדיף Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box או Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box יש לי שיקול בגלל שהמחירים שלהם ממש קרובים אבל לראשון יש 6 ליבות ולשני 4 לעומת זאת לשני המהירות היא 3.4 GHZ ולראשון 2.8 GHZ

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום איך השילוב של לוח אם GA-MA78G-UD2S ומעבד AMD Athlon II X3 425 BOX מחיר של 730 ש"ח לשניהם לשימוש למחשב משרדי בעיקר וקצת סרטים ? אולי בעתיד אוסיף למשחקים כרטיס מסך.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ronialal,

שלום לכולם, הלוח אם במחשב שלי התקלקל. הלוח הוא Asus p5kpl-am אני מחפש לוח אם אחר שמתאים למעבד ולזיכרון ושיהיה זול. המחשב משמש לאינטרנט ולעבודה משרדית קלה. מעבד - E5300 זיכרון - Kingston 2G 1.8V WD 3200AAKS -HD בתודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום! יש לי במחשב 2 ג'יגה זכרון RAM שמחולק לשתי זכרונות של ג'יגה כ"א של חברת קינגסטון. אני מעוניין להוסיף עוד שתי ג'יגה זכרון למחשב, האם אני יכול להוסיף זכרון אחד של שתי ג'יגה או שעדיף שתי זכרונות של 1 ג'יגה כ"א? לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מה שאני צריך בטוח: שני חריצי זיכרון חריץ PCIe X16 (לכרטיס מסך) שני חריצי PCI (כרטיס רשת וכרטיס קול) שתי כניסות SATA (שני דיסקים קשיחים) כניסת ATA אחת לצורב כניסת FDD אני כן צריך כמה שיותר יעילות ויציבות. אני עושה קצת OC, בערך ל225FSB הלוחות שמוצעים לי: ABIT AA8-3rd Eye GIGABYTE GA-8ANXP-D GIGABYTE GA-8I925X-G INTEL Black Canyon INTEL Culver City (זה של ה925X לא השני)

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Omerole,

לפי מה שהבנתי זה עובד על מערכות האיקס86,זה יעבוד גם על AMD? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אוקיי סוף סוף השגתי לעצמי את ה E6600 שתמיד רציתי כל כך עכשיו יש לי כמה שאלות - איך אני ידע מה אני אמור לשנות ב BIOS כי לא הגיע שום דף אם זה שאומר לי מה לעשות - איך בדיוק אני אמור להכניס את המעבד למתחת לקירור, זה נראה מסובך מידי וגם הבנתי שצריך למרוח שם משהו אבל לא ממש הבנתי מה מחכה לתשובה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by AboveBeyond,

שלום חברים אשמח לדעת אם שדרוג הזכרון מ4 ל8GB יתרום לי משהו בשימוש שלי השימושים שלי במחשב זה בעיקר גלישה באינטרנט(הרבה טאבים , דפים עמוסים) , סרטי HD לעיתים רחוקות, מוסיקה השאלה שלי אם כדאי לשדרג ל8GB וכמובן לשדרג גם את ה windows ל 64bit המחשב כרגע עם מעבד i5 750 2.17 תודה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חברי הפורום שלום. היום קניתי מודול זיכרון נוסף בגודל 512MB, ויש לי ספקות לגבי "מקוריותו". הסיפור בקצרה - התקשרתי לחנות מקומית, שאותה אני מכיר היטב כבר שנים, ואמרתי שברצוני לקנות 512MB זיכרון, שב KSP מוכרים מודול כזה ב 320 ש"ח, ושאלתי האם יש להם זיכרון במחיר דומה. לאחר בירור קצר נאמר לי שיש להם זיכרון של יונדאי (?) במחיר 360 ש"ח. ניגשתי לחנות ולבסוף קניתי את הזיכרון ב 350 ש"ח (בדקתי שהוא עובד כבר בחנות) ונאמר לי שיש עליו 3 שנות אחריות. כשהגעתי הביתה, הוצאתי את הזיכרון ורשמתי את כל הנתונים שהופיעו עליו. תוכנות Everest ו CPU-Z לא זיהו את ייצרן המודול. הנתונים שהופיעו על הזיכרון הם: מדבקה עם הכיתוב: HH group 512MB DDR PC-400 (N) הזיכרון בנוי מ-8 שבבים בכל צד, כאשר על כל …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם אני מעוניין בלוח אם משולב כ.מסך עדיף עם יציאת טלויזיה חשבתי מסדרת asus או gigabyte בסביבת מחיר של 500 שח. אשמח לכל הצעה\המלצה תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rafi_d,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3048 הופתעתי מהמחיר... אם אני חוסך 150 ש"ח ו*לא* קונה את הP35-DS3 , אני מפסיד הרבה אופציות לעתיד ? זכרון מתוכנן - 800, CPU תקציבי - 2160 / 2140 + OC "קל" ל3G. היישום - HTPC בעיקר, עם כרטיס מסך (מתוכנן) 8600GT או HD 2600 - לפי "הזול מביניהם" ... יש מצב שיעבוד ? או לשפר את הלוח ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. איזה לוח משתלם יותר מבין השניים הבאים http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3759,3850 כמכלול? המחירים שלהם כמעט זהים, יש ביניהם איזשהם הבדלים מהותיים מלבד הצ'יפסט? לא כל כך הבנתי מהטבלה. שניהם עונים על הדרישות העיקריות שלי מהלוח (תמיכה בOC ובמערך כרטיסים) וכאמור הם עולים כמעט אותו דבר, עדיף ללכת על הZ68?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by IdanS,

שלום לכולם! אני בונה כרגע מפרט מחשב שמתבסס על מעבד INTEL CORE I5, ולוח-אם INETL DP55WG. בהשוואה במספר חנויות נתקלתי שני סוגים של המעבד המדובר: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX ו- INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – TRAY אשמח אם מישהוא יוכל להאיר את עיני להבדלים ביניהם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by NOVA,

תודה מראש. ועוד שאלה, מהם היתרונות של usb 2.0 על הusb הרגיל והישן (חוץ ממהירות, כמובן. בכמה באמת הוא יותר מהיר)?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לפני כמעט 3 שנים קניתי מחשב באייבורי (הכמעט הוא חשוב, עוד חודשיים נגמרת לי האחריות..). לוח האם הוא MSI Neo P965, והמעבד הוא E6600, ספק הכוח הוא Seasonic silver power 500W, ואני לא עושה OC. במאי 2009 החלפתי את לוח האם בלוח זהה, בגלל שהביוס היה מתאפס בכל פעם שכיביתי את המחשב (והחלפת סוללה לא פתרה את הבעייה). אתמול (ה 26.2.2010 ), לוח האם חזר לעשות אותן בעיות. אני רוצה לבקש מהם להחליף את לוח האם ללוח אחר, קצת יותר אמין, גם בגלל שהאחריות נגמרת עוד חודשיים, וגם בגלל שאני לא יכול להשבית את המחשב ליותר מדי זמן. אתם יודעים אם אפשר להחליף ללוח של חברה אחרת? ואם כן לאיזה ממה שיש להם מומלץ? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בעיקרון השאלה שלי מאוד פשוטה,אני קראתי את השאלות הנפוצות אבל לא הבנתי בדיוק יש לי 3 סטיקים של זכרונות 2 של גיגה 1 1 של 2 גיגה או בשפה פשוטה 2x1giga and 1x2giga עכשיו אם אני שם את 2 הסטיקים של הגיגה אחד באותו צבע להפעלת הDC ואז אני שם את הסטיק זיכרון השלישי בצבע השני ,האם הDC נשאר והמערכת שלי תעבוד על 4GB?האם זה כדאי?האם זה טוב? ושאלה נוספת למקרה שזה לא יעבוד,אם אני ילך ויקנה עוד סטיק של 2גיגה אותו סוג של מה שיש לי עכשיו ,יש אפשרות לעשות DOUBLE DUAL CHANNEL?כלומר 2 סוגים של זכרונות שונים באותו מיקום צבע לדוגמא יש לי 4 זכרונות 2 של 2גיגה 2 של גיגה אחד אז את ה2 של הגיגה אחד אני ישים בסטוק הכחול ואת ה2 של ה2 גיגה אני ישים בסטוק האדום אז המחשב יזהה את זה כDUAL CHANNEL ויעבוד כ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by orends,

הזמנתי לא מזמן מחשב מפנדה עם לוח אם EPOX 4G4A וזיכרון CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2. האם כדאי לי להחליף את הזיכרון הנ"ל לMushkin 256mb DDR 3000? שניהם מגיעים עם צלעות קירור, השאלה הגדולה היא- מי יותר טוב בביצועים ובOC??? נציג פנדה אמר לי שהקורסאייר יותר טוב. נ.ב אל תתיחסו לזה אבל בהפרש המחיר אני לוקח AC3...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Snufkin,

אני רוצה לקנות מעבד AMD 64BIT אבל נתקלתי בכל מיני שמות של ליבות. הייתי רוצה לדעת מהם ההבדלים העיקריים ביניהם אם יש. - Newcastle , Sledgehammer, Clawhammer, Winchester, תודה...

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bsphere,

אני מתכוון לקנות מחשב שימש גם למשחקים בין השאר חשבתי על לוח ASUS A8N-E ומעבד AMD 3700 SAN DIEGO. השאלה היא אם כדאי לקנות עכשיו או לחכות לסוקט החדש של AMD. עןד דבר, כמה המעבד באמת משנה למשחקים? אני חושב לשים כרטיס מסך 6600GT או 6800GS. אז אולי אני אוכל להסתפק במעבד יותר זול מה 3700 ?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by le011,

שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה 64 ביט אבל כמו שמופיע בצילום הוא כותב שרק 2 גיגה זיכרון מתוך 4 מנוצלים ע"י מערכת ההפעלה. האם זה תקין?מה אפשר לעשות בנידון? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מציאה או לא מציאה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1454 זה אפילו בא עם קירור

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by edi17,

שלום לכולם! אחרי זמן רב שאני סוחב עם המחשב הישן שלי ( פנטיום 3 ) החלטתי לקנות את השילוש המקודש - מעבד, לוח וזכרונות למחשב חדש! המחשב מיועד בעיקר למשחקים ,יישומים ובקרוב אני אשדרג גם לרדאון 9800 ובינתיים אני אסתדר עם ti4200 שלי. מה אתם אומרים על: 1. Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - ש"ח 1106 2. Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP Pro,1394,Dual DDR,S-ATA,Intel LAN,USB 2) -ש"ח 767 3. GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit - ש"ח 784 4. ספק חדש... אבל השאלה היא האם כדאי להשאיר ספק פשוט של w 300 שיש לי?! בכל מקרה - Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply ש"ח 371 והכל ביחד - 3000 ש"ח...…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by doronbxx,

איפה אני יכול לקנות את הלוח ובמידה ויש תקלה קיימת אחריות כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shay205,

מה המצב? אז ככה: יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ של אינטל, זכרון 512מ"ב מסוג SDRAM ואני רוצה לשדרג את המעבד. הבנתי שאצטרך גם להחליף לוח אם, אם אפשר תמליצו לי על המעבד ולוח האם הכי טובים בשבילי במחיר של עד 1500 שקל.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני בונה מערכת חדשה, מבוססת I5 ושאמורה להיות על אוברקלוק בינוני באופן קבוע. יש לי ניסיון טוב עם אסוס, אבל שמעתי שגם גיגהבייט מוציאה לוחות טובים. חשוב לי שבלוח תיהיה תמיכה ב- SATA 3 ו- USB3 וגם ESATA ושביצוע אוברקלוק בינוני לא יהיה תהליך מורכב וארוך. בקיצור מה שהייתי מבקש זה 2-3 דגמים מכל חברה להשוואה ואם אפשר לומר מה ההבדל, אם בבאנדל או בפיצ'רים מיוחדים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים