עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתכונן לקנות מערכת בישראל AMD 3000 או 3200 (כמובן 939 VENICE) מה עדיף 3000 או 3200 ? ההפרש במחיר מוצדק ? DFI Lanparty nF4 ULTRA-D Seagate 160GB SATA w/NCQ Leadtek 6600GT Extreme 128MB OCZ ModStream 450W Supertalent X-Blade silver NEC nd-3540A\3520A כמו שאתם רואים המערכת מתאימה לOC ואת הזכרונות אני קונה בארה"ב עוד שבוע (כנראה בNEWEGG או MONARCH) יש לי מקסימום 200$ וגם זה יותר מדי להוציא עליהם ועל עכבר MX518 אבל אני מעדיף להוציא פחות ולקבל מקסימום ביצועים... (אני לא משנה לשבור שיאים אני מנסה להשיג כמה שיותר ביצועים כלומר אני לא רוצה זכרון ב340BUS שיעשה לי 2FPS יותר מזכרון VALUE) תזכרו שיש משלוח ומיסים בתוך ארה"ב (חבר של אבא שלי מביא לי את הזכרון) עוד משהו כללי שרציתי …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by RJ1,

כנראה שכרטיס הקול, שנמצא על הלוח אם, הפסיק לעבוד בסטיראו. עכשיו אני חושב שזה אולי בגלל האוברקלוק שעשו לי, בפורום אבורקלוק לא ממש עזרו לי להבין איך אני מחזיר את זה למצב המקורי. בכל אופן רציתי לדעת איך אני מעדכן את הביוס שלי? ואיך אני יודע איזה גרסא יש לי(rev. 1 או 2)?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום איך השילוב של לוח אם GA-MA78G-UD2S ומעבד AMD Athlon II X3 425 BOX מחיר של 730 ש"ח לשניהם לשימוש למחשב משרדי בעיקר וקצת סרטים ? אולי בעתיד אוסיף למשחקים כרטיס מסך.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by blitsi,

במחשב הראשון שלי יושב לוח-אם: P4V800D-X והצ'יפסט של לוח-אם זה הוא VIA PT880 ובאתר עצמו של אסוס לא כתוב שהוא תומך בDDRII אך במקומות אחרים קראתי שהוא כן תומך ואני כבר מבולבל אז תוכלו להסביר לי האם הוא תומך או שלא?? כי המעבד הוא סוקט478... שאלה שנייה בקשר ללוח-אם זה: האם הוא תומך גם SATAII כי כתוב תומך SATA??? שאלה אחרונה על לוח-אם זה יושב מעבד INTEL P4 2.4GHZ בחנות אמרו לי בשביל לשים כרטיס מסך PCI-E אני צריך מינימום מעבד 2.8GHZ בכדי לשים לב לשינויים...בינתיים יש עליו RADEON9600XT האם זה נכון???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

תשמעו אנשים המעבד מת אין יל מושג למה ואיך ולא מעניין אותי... העיקר שאני יקבל 2600+ מוביל במקומו :-* מה המהירות דיפולט של 2600+ 1930מה"צ או 2000מה"צ? :-\

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SpazaM,

לפני כמה זמן ראיתי באתרים בחול שהתחילו להתווכח שעדיף לקנות 2 זיכרונות של 2G מאשר 1 של 4G, עכשיו אני במצב של קניית מחשב חדש וראיתי שזה מה שהולך עכשיו Kingston 4GB DDR3 1333 ובנוסף יש גם את אלו Kingston DDR3 2G 1600 HYPER X 2Gb 1600 KINGSTON HYPER X ודבר ששמתי לב אליו שבאתר של TMS התמונה של ה4G מוצג כ2 http://tms.co.il/pictures/products/big/K4G1333.jpg זה בעצם 2X2G במחיר של 1X4G ? או שסתם דפקו תמונה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי בעיית יציבות בזכרונות Corsair Dominator 1066MHZ 2GB Rev4.1 על לוח אם DFI UT P35 T2R המעבד : E8500 המתח והתזמונים נשארו בברירת המחדל מתח : 2.23 תזמון : 5-5-5-15 (שניתי את התזמונים מAuto לידני) הכל Default אין OC (בזמן בדיקת היציבות לפחות) בדיקת היציבות עשיתי על תוכנות OCCT ו Prime95 אחרי כמה דקות יש נפילה אם אני מחזיר את המהירות ל800 בדיקת היציבות עוברת בהצלחה וזה מה שעשיתי : 1) העליתי טיפה את מתח הגשר הצפוני מ 1.33 ל 1.35 2)העליתי עוד טיפה את המתח מ 2.23 ל 2.3 3)שניתי את ה TRFC ל43 כל הנ"ל לא עזר להגיע ליציבות . גירסת הביוס היא הגירסה האחרונה שנמצאת באתר . מה עוד אפשר לעשות ? איך שאני יודע שהלוח הזה יש לו בעייה עם יציבות זכרונות 1066

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by snurf,

שלום רב עם גל החום הזה שמתי לב להאטה במחשב שלי, כל מני תוכנות נתקעות , מתכבות והמחשב לא רוצה לעשות ריסט. כאלה . לא ניקיתי את המשחב מבפנים כשנתיים וחצי, ורציתי לדעת האם הטמפרטורות הבאות הן תקינות, או שאולי הן יכולות לגרום לבעיות: CPU Name String: Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz CPU Name: Intel Core 2 Duo E7200 (Wolfdale-3M) CPU Speed: 2266.70MHz (266.67 x 8.50) הטמפרטורות: TI MAXl: 105 core#o: 75 core#1: 57 נמדד באמצעות CORE TEMP , כאשר העומס על המעבד היה נמוך. נורמאלי או לא ? ומה ה TI MAX?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. איזה מעבד עדיף למשחקים ביוחד, ניוקסל או קלוהאמר 3000+.?!?!? לניוקסל הרי יש 2.0 ג'יגה הרץ אבל חצי מגה קאש, בעוד לקלוהאמר 1.8 ג'יגה הרץ ומגה קאש. אז מה עדיך מבחינת משחקים וההאם בעתיד העוד חצי מגה שיש לקלוהאמר ישפיע יותר !??! תודה לעזורים ואם אפשר גם לינקים לבאנצ'ים אם יש לכם!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by motifi,

האם יהיה שינוי גדול במהירויות ? ואם כן מה מומלץ כלוח אם וזיכרונות לוח עד 1000 ש"ח זכרונות 4 גיגה סכום בסביבות 500 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Godlike2k,

אהלן חברה, רציתי לשאול אתכם מספר שאלות בקשר למעבד + לוח אם שאני עומד לקנות בחודשיים הקרובים. המפרט שיש לי עכשיו הוא 3.0GHZ (של אינטל) , 2GB RAM (חברת Kingstone , זה DDR עם 400MHZ) וכרטיס מסך X1950PRO 512MB AGP8X ורציתי לקנות מעבד + לוח אם חדשים שיתאימו לכרטיס מסך והזכרונות , אז מצאתי 2 לוחות אם ורציתי לשאול אתכם מה כדאי מבין שניהם כי אני קונה את המעבד Quad 2 Core Q6600 (בערך ב1050 ש"ח ממור לוי עם הנחה) , אז הנה הלוחות אם: זה הראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4713 וזה השני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4140 ובקשר למעבד, זה המעבד בעקרון (ה Q6600) , האם המחשב ישופר ויעלה לי את ה FPS בהרבה (ואני מדבר על שינוי ניכר כי שמתי לב שזה העלה לי את הביצועים מן הסתם עם הכרטיס מסך …

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Jack_g,

אני קצת מבולבל העמבדים החדשים DUAL CORE של אינטל הם מכילים בתוכם את ה ס פקודות של 64 ביט (EM64) או שהם רק כפולי ליבה ואין לאינטל בנתיים מעבדים שהם גם גפולי ליבה וגם בעלי סט פקודות 64ביט? כי פשוט הבדלי המחירים בין מעבד כפול ליבה הכי זול של אינטל לבין מעבד כפול ליבה הכי זול של AMD הוא עצום.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by oorlevi,

כרגע יש לי 256 זיכרון שעובד בתדר של 266MHz המחשב לא כזה מהיר ובעיר במחשקים מרגישים את חוסר הזיכרון. אני רוצה לקנות עוד 512 בתקציב של 200 ש"ח אבל אני רוצה לדעת אם אני ירגיש שינוי ששווה את הקנייה? כי בכול זאת אני קונה זיכרו שעובד בתדר של 400MHz ואצלי הוא יעבוד על 266MHz אז אני רוצה לדעת אם זה שווה את זה ואני עדיין ירגיש שיפור די רציני? שאני אומר רציני אני מתכוון לזה שהמחשב יעלה יותר מהר (ולא הוא לא עמוס). ושבמשחקים (לא העכשווים) יפעל חלק יותר. ובכללי המחשב יהיה מהיר יותר.. חשבתי על זה http://skypc.co.il/pl_product~M368L6523DUS-CCC~15~0.htm מה אתם אומרים? אולי בכלל שווה לי לקנות 256MB ואז אני ינצל את הדואל צ'אנל? צריך תשובות, תודה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ctx,

אני וחבר קנינו לפני שבועיים 2 מחשבים עם לוח אם לוח אם gigabyte -GA-Z68MA-D2H-B3 בעל התקן USB3 המחשב מזהה את ה- USB3 אבל כשמחברים כרטיס\כונן (בעלי USB3 כמובן) הוא לא מזהה אותם ולא פותח כלום. הוא מראה כאילו שום דבר לא מחובר אליו. ה-USB2 עובד מעולה. ניסיתי כבר הכל, מהתקנה של הדריברים שהיגיעו עם המחשב ועד הורדה של חדשים מאינטנרנט והבעיה נשארה. הבעיה היא גם אצלי וגם במחשב של החבר. למישהו יש איזשהם רעיונות איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הי, שמעתי פה ושם על כך שבחלק מהדגמים אפשר להשתמש גם בליבה הרביעית במעבדי ה 3 ליבות של AMD ושניתן לנצל יותר RAM למרות שאני מריץ 32Bit. זה נכון? מסוכן לנסות? כדאי בכלל? להלן המפרט שלי: Windows 7 Home Premium 32Bit AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 2x 2GB DDR3 Trancesed ATI Radeon HD 3850 תודה רבה (:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by arigo,

שלום, מה תחליף ראוי של לוח Gigabyte GA-E7AUM-DS2H (שעולה 700 ש"ח) בלוח אחר שכולל כרטיס GT9400 לא איכפת לי לאינטל או ל AMD הם יהיו לצורכי HTPC (חשוב לי כרטיס NVIDIA)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איך אני יודע האם לוח האם Gigabyte GA-H81M-HD3 תומך בשני מסכים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SuperStyle,

??

19. Started by lee.,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם לוח האם GM-MA78LMT-US2H http://www.skypc.co.il/pl_product~950731~10~0.htm וראיתי שה"תמיכה במערכת הפעלה" שלו היא לXP וויסטה, אבל לא לWIN7 בניגוד ל http://www.skypc.co.il/pl_product~950800~10~0.htm למשל, שעולה 100 שקל יותר, נותן מהירות זכרונות גבוהה קצת יותר, ותמיכה בWIN7. אני מתכנן להשתמש בWIN7. מה זה אומר חוסר התמיכה הזו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by deyv,

יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטסי הקול הנ"ל: 1.האם עדיך להשתמש בכ.קול המובנה בלוח או לקנות את הכ.קול החיצוני(AUDGUY VALUE 7.1)? 2.למי יהיו ביצועים יותר טובים?(בX-530) 3.האם יש לוח אם יציאת/כניסת S/PDIF ? 4.האם יש לכ.קול המובנה דריברים לשליטה בנפרד על כל רמקול? תודה לעוזרים, עריכה: מנהלים,אם זה הפורום הלא מתאים לשאלה זאת אז אנא ממכם תעבירו אותה לפורום המתאים ואל תנעלו,תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לוח אם: GA-945P-S3 זיכרון: DDR2 533 Twinmos 512*2 בקרוב אני אשדרג לזיכרונות 667 אך גם VALUE. אני חושב שE4300 יהיה הכי עדיף במצב שלי. מה דעתכם?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by LORIANTA,

1. אני מתחיל לחשוד שהמפרט שברשותי מיושן ואשמח אם תביעו דעה (אני מעוניין לדעת מה מצב המעבד לעומת המעבדים החדשים שיצאו לשוק) 2. נכון לעכשיו יש לי 2GB RAM במהירות 800MHZ, הבנתי שנכון להיום זה מעט למי שמשחק משחקים כבדים ולכן אני מעוניין לשדרג בעוד 1GB הבנתי שמספר אי זוגי זה "לא בריא" למחשב ושאני צריך להשלים ל4GB סך הכול, האם זה מופרך והמחשב יודע לעבוד טוב מאוד גם עם 3GB? 3. בנוסף הלוח שלי תומך עד 1066MHZ, האם כדי להחליף את 2 הסטיקים של ה800 שברשותי ל1066 או לקנות עוד אחד של 800? השאלה היא עד כמהההבדל משמעותי בין ה800(שאגב עכשיו בOC ל860) לבין ה1066? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gal,

את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד.אני מעוניין קצת להאיץ את הענינים,השימושים שלי הם בעיקר התקנת מערכות הפעלה שונות כמו ויסטה ווינדוס 7 ואני מעוניין שהן ירוצו חלק כמה שאפשר.חשבתי לשדרג למעבד E8400 ,ללוח גיגהבייט E43-DS3 ולזכרון OCZ 4 GB 800 MHZ .מה אתם אומרים? האם באמת כדאי ולמרות שזה לא פורום שקשור לספקים.האם הספק הנוכחי יחזיק גם את השדרוג לשילוש הנ"ל? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מדבר בעיקר על תוכנות BENCHMARK שמיועדות למעבד אחד, ועל הרצה שלהם בו זמנית ב DUAL CORE על כל אחת מהליבות, תוך כדי בדיקת ההבדלים בין מעבדי AMD ל INTEL וגם לחד-ליבתיים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים