עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by alice in chains,

שאלות די כלליות 1)האם אני בונה את במחשב שלי לבד זה יוזיל את המחיר שלו 2)מה אני צריך לדעת כדי לבנות מחשב לבד(אני יודע שלחבר את כל המחשב זה די קל כמו לחבר לוח אם ואת כל כרטיסים שיושבים עליו)האם צרכים לשנות הרבה דברים בביוס. תודה alice in chains

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by Tomersoni,

כפי הנראה אני מקבל בשבועיים הקרובים את המחשב, ולכן התחלתי לברר לגבי ראוטרים ואחרים על מנת לדאוג שיהיה לי אינטרנט למחשב החדש. (המודם מחובר למחשב הישן שיישאר אצל אח שלי, ואני מעוניין ליצור רשת על מנת שיהיה אינטרנט גם לי כמובן.) במהלך הבירורים על רשתות אניטרנט ניתקלתי בסיפור של כרטיסי רשת שבהם אאלץ להשתמש כדי ליצור רשת. אם אני לא טועה, ברוב הכרטיסים יש היום כרטיס רשת מובנה, הכרטיס שלי יהיה GB 965P DS3. האם הכרטיס הזה כולל כרטיס רשת או שאאלץ לרכוש אחד כזה באופן נפרד? אגב, הרשת תיהיה כנראה חוטית, אך ייתכן שבסוף אחליט על אלחוטית, נראה. תודה מראש, שבת שלום לכולם.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by shlomom,

יש שמועות על השקת FX-64 באוגוסט שיעלה 999$ http://www.hexus.net/content/item.php?item=5990

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני צריך לוח אם, מעבד, וזיכרונות ב 3000 ש''ח שיתאימו למשחקים חדשניים כי את השאר כבל יש לי

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  5. שלום רב, בירצוני להרחיב את הזיכרון הפנימי של המחשב. הלחתי לחנות(ksp)וביקשתי ליקנות 3 ג'יגה זיכרון פנימי למחשב, אבל המוכר שאל אותי אם יש לי ddr1 או ddr2 איך אני בודק איזה מהם יש לי? אשמח לקבל תשובה מהר ככול האפשר, בתודה מראש omer_

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  6. המעבד P4 Williamette 1.5 PGA-423 שלי לפי CPU-z שימו לב למתח ולפי סנדרה עריכה 1: תוקנה התמונה הראשונה עריכה 2: התמונה של סנדרה שמראה את המתח בפועל

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכם, ביקשתי הצעה מחנות ורציתי לפי המלצה כאן זכרונות G.SKILL . הם מביאים רק קינגסטון וPQI. אני זוכר שקינגסטון בעבר נחשבו טובים. האם זה כך עדיין ? לא רוצה לקנות זכרון בנפרד. אני מדבר על 2X1G 800MHZ תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  8. Started by Chrysler,

משהו ליכול לעשות לי סדר בראש בבקשה , אני רוצה לקנות מחשב ב20 ומשהו באפריל , ואני דיי סגור לגבי רוב החומרה שאני רוצה כל מה שנשאר לי זה לבחור מעבד , אני יודע אתם צריכים עוד נתונים כדי לעזור אז הנה : 1) מיועד לתמוך בStarcraft 2 2) מיועד לOffice 2007 3) מיודע לVS 2008 4) XP או Vista בטוח , לא לינוקס ... 5) הורדות + משחקים או תיכנות במקביל + מוזיקה ברקע 6) שיחזיק לי לפחות ל4-5 שנים הקרובות 7) תקציב עד 4000 עם חריגה של עד 100 שקל רק אם קריטי לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤290 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 …

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  9. אני מסתכל במפרט טכני של מעבדים, כמו למשל הI6700K החדש. אני רואה במאפינים שלו שהוא תומך בDDR 4 במהירות של 2133 בלבד. האם זה אומר שמהירות של 2400 ומעלה-הוא לא יתמוך? מה המשמעות של הנושא?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

שאלה קצרה...שלא יתפתח פה דיון-על...

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by Keman,

http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~117412,00.html

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. Started by simla101,

אוקי...יש לחבר שלי מחשב נייד של קומפק (לא בטוח איזה דגם) עם פנטיום 3 1000... האם הזכרון הזה בטוח יתאים לו או שיש סיכוי שיש לו סוג אחר של זכרון? והאם יש מצב שיש שני dimm של זכרון או שזה תמיד בא רק בDIMM אחד? http://www2.newegg.com/Product/ProductList.asp?Manufactory=&PropertyCodeValue=529%3A7865&PropertyCodeValue=523%3A7856&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&description=&MinPrice=&MaxPrice=&SubCategory=381&Submit=Property

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  13. Started by Make_Party,

כול פעם שאני עושה restart למחשב אני מקבל את ההודעה הזואתי מישהו יודע מה אני צריך לעשות כי זה פיתאום קראה.

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  14. לפני כמעט 8 חודשים התעניינתי בלשדרג את המחשב שלי לחדש בדיוק יצא הI5 שהBOX עלה 1040 והTRAY עלה 940 היום באתי לבדוק את המחירים אז אני רואה שלא מוכרים יותר את הBOX משום מה אבל הTRAY עולה 925 מה זה 8 חודשים ירד רק ב15 שקל מה הולך פה?!! שלא נדבר על זה שעדיין אנחנו עם טכנולוגיית הDDR3 בקיצור למבינים פה בשוק, האם כדאי לחכות עוד? מתי הכי כדאי וחכם לקנות מחשב?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by hashafanhakatan,

שלום לכולם אני מחזיק בבית Bare metal hyperviser (מריץ citrix xenserver ) שכיום רץ על ep45t-ud3lr של gigabyte , מעבד Q9400 ו 16 גיגה RAM של פטריוט. אני מעוניין לשדרג את רכיבי החומרה . כרגע על הפרק מעבד+ לוח ( יתכן גם זכרון). אני מתלבט בין i7-2600 ( לא K , אין לי צורך ב OC ויש לי צורך ב VT ) לבין FX-8150. רוב הזמן ירוצו על ה hyperviser כ 4-8 VM ש 4 מהם יהיו ideal רוב הזמן. למישהו יש המלצה לכיוון זה או אחר ? מעבר לזה אני מחפש גם לוח אם פשוט ויציב, אין צורך ב sli,raid וכו' , אבל יש צורך בתמיכה במינימום 4 סטיקים של RAM סה"כ 16 גיגה. יתרון תמיכה ביותר RAM אשמח להמלצות על לוח אם מתאים לכל אחד מהמעבדים. תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by AviBsH,

מבחינת ביצועים במשחקים איזה משתווה אליו והאם בכלל זה כדאי. כרטיס מסך NVIDIA 8800 GTS 640MB לצורך העניין. תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. שבוע טוב לכולם! אשמח לקבל תשובה בעניין: אני מעוניין לבנות מחשב תקציבי(מעבד AMD Sempron 2600 S754) ואני רוצה לקנות מסך LCD עם יציאת DVI השאלה היא האם קיים לוח אם עם כרטיס מסך מובנה עם יציאת DVI או שאני צריך לקנות כ.מסך תקציבי בנפרד?(הבעיה שרוב הלוחות גם באים עם כרטיס מסך אז חבל סתם להוסיף כרטיס על כרטיס קיים) תודה.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by SensatioN,

אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד זיכרון יש לי p4 2.0 mb - intel i845E 256MB - 333mhz אני חשבתי על ?512MB Kingston CL2.5? שעולה 390 ב KSP והוא יהיה גם למחשב הבא אבל הזיכרון שאני רוצה לקנות הוא 400mhz הוא יעבוד לי ? אני קונה מחר אז תגיבו

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  19. אז כמוש אמרתי אני צריך לוח אם מעבד וכ.מ. בכ-1700 ש"ח. חשבתי על להשאר עם הג'יפה שלי ולקנות 3800DC ולוח ASROCK 939DUAL. מה אתם אומרים? אגב הזיכרונות שלי הם DDR Samsung PC3200 UCCC Based. ואני לא רוצה להחליף אותם, מעדיף להשאר איתם.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום אני צריך לבחור בין שני המעבדים הבאים עבור מחשב המיועד לעריכת אודיו ויצירת מוזיקה: E8400 QX9650 האם היתרון בביצועי ה Quad משמעותיים לישומי אודיו, ומצדיקים את העלות? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

?

22. בהמשך לחדשה על הנושא, מצורפים לינקים לתמונות המעניינות ברזולוציה גבוהה. אחת שתיים שלוש

• 39 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. Started by zx12rr,

יכול להיות שהדגם הבאה תומך בקונרו? GA-8I945P-S3- RH תודה

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  24. Started by unbalanced,

שלום 8) אני בתהליכי הרכבת מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי יצירת מוזיקה (מעיין אולפן וירטואלי בייתי) כרגע אני בונה על מעבד AMD שיתכן ויהיה מדגם 2500 ואם יאפשר התקציב אולי 2800. כרגע אין לי צרכים גרפים כבדים יותר מידי מהמחשב ועל כן חשבתי לרכוש לוח עם כרטיס מסך מובנה כמו ה - NF7-m שאלתי היא האם הכרטיס המובנה אכן שווה ביכולותיו לכרטיס geforce4 mx..? (למרות שאני לא מתכנן לשחק יותר מידי במחשב) והאם אין זה מכביד על הזכרון של המחשב יתר על המידה, שכן אין לכרטיס זכרון משלו.. מבחינת עלות זה נראה לי פתרון דווקא דיי נחמד. בנוסף רציתי לדעת האם באמת לזכרונות TWINMOS 3200 אכן יש בעית תאימות עם לוחות ABIT מסוג זה ? או שמה זוהי רק שמועה זדונית.. רב תודות !

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  25. קראתי באתרים מחו"ל שמיקרוסופט ממליצה על זכרונות ECC, שגורם למחשב להיות הרבה יותר יציב. http://www.eweek.com/article2/0,1895,1925520,00.asp ציטוט: it should significantly improve the reliability of Windows Vista running on ECC-equipped hardware מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ולכן אני אוכל לקנות לוח אם שתומך, ומכיוון שאני לא מתכוון לעשות שום oc, האם כדאי לי לרכוש זיכרונות ecc? הבנתי שמהירות הזיכרונות הוא טיפה איטי יותר? האם זיכרון במהירות 667 כמו זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_487&products_id=4311 הוא איטי יחסית ל 667 שהוא לא ecc?

• 31 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.