עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני לוקח את הלוח X58A-UD3R אז... האם עדיף לקחת עכשיו 2X2GB 1600 Kingston HyperX Dual Channel CL9‎ GO עם תזמונים של 9-9-9-27 Patriot Viper II Sector 5 Dual Channel‎ עם תזמונים של 8-8-8-24 (יקר יותר ב25ש''ח) ועוד שנה שנה וחצי לקנות טריפל של 1866 (זה בסדר לשלב דואל וטריפל??) או לקחת עכשיו 1600 3X2GB (יקר יותר ב85-110ש''ח) G.Skill NQ Edition Triple Channel עם תזמונים של 9-9-9-24 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel עם תזמונים של 8-8-8-24 (יקר יותר ב15ש''ח) התזמונים לא אמורים כמו תרגיל חשובן 9+9+9=27? והאם עדיף שזה יהיה כמה שיותר גבוה?

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by VooDoo3,

היי , בזמן האחרון אני שומע על זה הרבה , אז רציתי לעשות סדר בבלגן (לעצמי ;D, ואני משער שלעוד כמה אחרים) ... * האם מהירויות ה DDR - מעל 266 , שימושיות למי שלא מתכוון לבצע OC במערכת שלו (ומשאיר אותה במהירות 133) ? * לוח שתומך ב DDR400 + זכרונות , האם ניתן להמהיר את הלוח ל 200 מה"צ או שרק הזכרונות יעבדו על 200 ? * האם ל DDR יש יתרונות על ה RDRAM חוץ מ OC (ומחיר , כמובן ) ? בתודה מראש , VooDoo3

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by itaysk,

אני מחפש לוח כזה בכמה שיותר זול (ד"א מי שמוכר נא ליצור איתי קשר) ך]ני היה לי ASUS P3B-F ואם אני רוצה עוד פעם לקנות זה מאה ומשהו דולר אז חיפשתי יותר זול חנות אחת הציעה לי לוח של HIF עם CHIPSET של VIA ב 80$ כדאי? מה אתם אומרים בכלל על VIA ל PIII? אם יש לכם המלצות אחרות הן יתקבלו בברכה....

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. Gigabyte - GA7VAXP ULTRA 2. ASUS A7N8X לא ה דלוקס ..... תודה .

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by coco,

הרצתי את memtest 86 גרסה 3.0 וקיבלתי 98307 ERRORS יש לי את ה 3200 ,256MB של winbond האם המצב הזה בסדר? ואיך בכלל מבינים משהו ממה שכתוב שם ומה הבדיקות שצריך לבחור? אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור ובכלל להסביר עליה קצת יותר...

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  6. איזה לוח M כדאי לשים במארז הזה Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 Core I5 750 סביבות ה 500 ש"ח, לוח איכותי שנותן תמורה למחיר שתומך בכל ההתקנים החדשים, ואם אין אחד כזה ב 500 ש"ח בערך, אז תכתבו מה כן משתלם לקנות בכל זאת.

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  7. היי. הפעלתי את CPU-Z על המחשב החדש שלי והזכרונות מופיעים לי כ 200MHZ כל אחד במקום 400MHZ. מה לעזאזל הבעיה פה? הזכרונות של חברת TWINMOSS [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  8. אהלן, רציתי לדעת על מה הייתם הולכים ומה יותר טוב ולמה. הלוח הראשון זה GA-G31M-ES2L (rev. 1.x)והשני DG41BI של INTEL http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2889 http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG41BI/DG41BI-overview.htm תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by XGALX,

Motherboard ID 63-0100-009999-00101111-062906-Lakeport$1AAAA000_MSI 945GZM3 A7267IMS V1.2 DATE: 06/29/06 15:53:55 זה מה שהתוכנה אברסט רושמת לי... איזה לוח אם יש לי? וגם אם אפשר איזה כרטיס קול יש לי: Device Description Intel 82801GB ICH7 - AC'97 Audio Controller [A-1] ? אני צריך תשמות המדוייקים שיאפשרו לי למצוא תדרייברים ואם למישו יש קישור לדרייברים גם יהיה טוב..

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  10. אני מחפש לקנות מחשב תקציבי (עדיף עם אפשרויות אוברקלוקינג) השאלה אם לקחת מעבד סלרון D או מעבד סמפרון (בהנחה שהמהירות שעון דומה ) או מעבד XP נכחד המלצות יתקבלו בברכה וכמו כן לוח אם תקציבי יתאים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by no nick,

1. יש לי לוח אם ASUS P4S533-VM עם 256 DDR אני חייב להוסיף זכרון בכפולות או שאני יכול עכשיו להוסיף שבב של 512 מ"ב ולשבת על768 מ"ב? 2. בלוח אם שלי הוא מכוון בג'אמפרים שלו על DDR 266 כשהשבב שלי הוא במהירות 333, לשנות בלוח אם ל-333?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  12. אני מחפש לוח מיקרו ATX למארז האריאה של אנטק ואני ממש רוצה שהמחשב (שיהיה סלוני) יהיה מחשב מזק ככל האפשר (יכול להיות מצחיק לשחק על הטלביזיה) לכן החלטתי ללכת על מעבד AMD את'לון 64 בסוקט 939.. וממה שהבנתי ערכת השבבים הטובה ביותר לכך היא ה-nForce4 העכשיו, הלוח היחידי שיש שתומך את כל זה הוא ה- FOXCONNNF4K8MC-RS שעולה פה 527 שח.. השאלה אם משהו מכיר את הלוח הזה?? ויכול לתת עליו חוות דעת או משהו?? אם למשהו יש אלטרנטיבות.. אני ממש רוצה לשמוע!! נ.ב. ביירבונים של שאטל לא באים בחשבון.. הם וואיי יוצאים לי יקרים מדי לתקציב

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  13. Started by zag_zag,

אני מחפש לקנות פנטיום 1 + לוח אם. מישהו יודע איפה אפשר לקנות?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by vourt,

האם מישהו מכיר את הלוח האם הוא תומך בRAID ? לוח P5P43TD של אסוס, שימו לב לא גרסת הפרו!. בחיפוש בנט הנושא לא ברור אם כן או לא ואני צריך להחזיר תשובה האם לקחת לוח זה במקום הP53Q-E שהלך... תודה

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  15. Started by ariebel,

יש למישהו בנצ'מארקים שלו?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. http://www.viewscore.com/category_page.php?categoryID=59 תסתכלו על המערכת הזאת. זה נסיון ליצור דירוג יחסי (לא אמפירי) למעבדים שבשוק ע"י שקלול ביקורות של אתרים עם Benchmarks, ביקורות של משתמשים וחוות דעת של משתמשים על הביקורות של האתרים. תסתכלו על הביקורות ששם, תכתבו משלכם, תנו לינקים לביקורות של אתרי חומרה והצעות וספאם לפרטי. הדבר הראשון שבולט כשנכנסים הוא הדירוגים הגבוהים של סדרת ה600 יחסית לאת'לון 64 - זה בגלל החישוב של ההתיישנות: הציון של המוצר של כל ביקורות מחולק במספר כלשהו כדי לבטא את ההתיישנות. זה היה עובד טוב מאוד לפני שנתיים כשכל כמה חודשים הייתה יוצאת סדרת מעבדים מהירה בהרבה מהקודמת. מה שקורה היום זה שיצאה רק בפברואר הסדרה של ה600 ולמרות שהיא לא יותר טובה מהאת…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. כפי שאני רואה המחירים צונחים כערף עין.. מה זה אומר לי שעוד שנה המחשב שלי שעכשיו קניתי אותו ב 4500 יעלה 1000 שקל?!

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  18. כבר קראתי בפורום שזאת תופעה מוכרת אז לפני שאני אתקשר מחר לPCH שם קניתי את הזכרון כדי להחליף אותו, תמליצו לי בבקשה על כל זכרון נורמלי אחר שלא יהיו לו בעיות עם הלוח שלי ושיהיה כמובן תואם לזכרון שיש לי כרגע. למי שאין כוח לבדוק את המפרט שלי אז הנה הפרטים: לוח Epox 8rda3+ זכרון Winbond 512MB PC3200 BH-5 רצוי זכרון שיתאים לOC עתידי ושיהיה כל זכרון מלבד Corsair, Geil, Samsung

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  19. שלום לא מזמן נשרפו לי הזכרונות הנ"ל עם הסינק האפור והחליפו לי אותם באותו מודל אבל עם הסינק השחור האם מדובר בצ'יפים שונים עם פוטנציאל אוברקלוק שונה או שאין קשר בין הדברים?

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  20. שלום, נכון להיום ברשותי Intel core 2 DUO E4400 (תדר 2 GHz) אני רוצה לשדרג את המערכת בתקציב נמוך (סדר גודל של 300-400 ש"ח) וזה נראה כאילו שדרוג לאחד המעבדים 6700 או 5800 יהיה האופציה הכי משתלמת שכן מדובר במעבדים מסדרה דומה אך במהירות גדולה ב 50%+ מה שאמור לשפר משמעותית את מהירות המערכת. עד כמה שאני רואה ההבדל היחיד בין שני המעבדים הוא תדר ה FSB שהם משמשים בו השאלה העיקרית שלי היא עד כמה ההבדל בתדר זה משמעותי ,מה תהיה ההשפעה שלו על הביצועים והם זה באמת שווה עוד 70 שקל בערך ( ה E5800 נמכר בפחות מ 300 ש"ח) דבר אחרון - אני מניח שיש אנשים שיציעו לי לקנות מעבד חזק יותר יד שנייה - זאת אמנם אפשרות אך איני רוצה לדון בה בשרשור זה תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by McMerc,

GA-965P-DQ6: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 GA-965P-DS4: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by zoloboy,

יש לי לוח אם מקורי של אינטל 865pearl כאשר אני מריץ sisoft sandra or aida32 מתקבלת תוצאה שהלוח תומך רק agp x4 מה קורה פה עובדים עלינו אן שאני דפוק הלוח הזה אמור לתמוך agpx8 מישהו יכול לשפוך אור על הנושא בשבילי

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. ערב טוב לכולם! יש לי שאלה אני עומד לקנות לפטופ עם מעבד I5 האם המעבד I5 בנייד הוא מרובע ליבות כמו ב-I5 במחשב נייח? תודה רבה וסליחה על הבורות ליאור

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gofmarat,

המפרט שלי: e6750 AC 7 pro asus p5k w.d. 500 Gb Sata 2 Gigabyte 8600 gts hec 550W win אני רוצה לקנות 4GB של זכרון, אני רוצה לעשות אוברקלוק טוב למערכת. אני רוצה שזכרונות יהיו 2X2GB שיעבדו ב DUAL. איזה דגם של זכרון אמין אתם ממליצים לי, שמעתי דברים טובים על חברת G. SKILL האם זה נכון שהיא חברה טובה, או להיצמד ל CORSAIR ראיתי את הדגם הנל: http://tms.co.il/product/4754 האם הוא יתאים לי לאוברקלוק מקסימלי? תודה מראש, כל התגובות יתקבלו בשמחה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bluemail,

בנתונים של בשעון המעבד רשום כך: for willamette cpu: 8x~23x default: 14x for c-stepping p4: 8x, 10x~24x default: 15x for northwood cpu: 12x~24x default: 16x מהם סוגי המעבדים שמדברים כאן???

• 5 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.