עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tomllic,

האם ההפרש (הקל) במחיר ביניהם נכון להיום שווה את ההפרש בביצועים בהיבט הגיימינג ? או שה-3470 אינו מהווה צוואר בקבוק בעבודה עם כרטיסי מסך בלבל של GTX760 / HD7950 ועדיף לחסוך כמה שקלים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני יודע שיש אנשים שיגידו ששיגעתי אותם אבל אני רוצה לדעת גם לי מותר לדעת לא ? תודה בכל אופן

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by oleg,

שלום אני הולך לקנות: AMD 2600+ MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 Maxtor 40GB 7200rpm KingMax SuperRam 256MB DDR 400 PC3200 וכרטיס מסך משומש ב100 שקל. חשוב לציין שאני לא צריך את זה למשחקים אלא רק לאינטרנט ואופיס. שאלות: 1. שמעתי פה שאתם אומרים שמעבד 2500 טוב יותר מ2600? באמת? איך זה ייתכן? 2. מה דעתכם על הלוח זה רק 500 שקל ונראה לי פצצה אבל אולי אתם מכירים את החברה או יודעים עליו משהו? 3. מה עם הזיכרונות של KingMax? הם ממש זולים ונראית חברה טובה (גם MSI ממליצים עליה). 4.שמעתי שMaxtor יותר אמין מ WD זה נכון? וגם שעדיף בלי הזיכרון ram בהרדיסק כדי שלא לאבד נתונים בהפסקת חשמל? טוב, אודה לכם מאוד על תשובות כי אני ממש הולך לקנות בקרוב, (כבר הזמנתי אני רק צריך לאשר ולתת כרטיס אשראי). תוד…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני בונה מערכת חדשה, מבוססת I5 ושאמורה להיות על אוברקלוק בינוני באופן קבוע. יש לי ניסיון טוב עם אסוס, אבל שמעתי שגם גיגהבייט מוציאה לוחות טובים. חשוב לי שבלוח תיהיה תמיכה ב- SATA 3 ו- USB3 וגם ESATA ושביצוע אוברקלוק בינוני לא יהיה תהליך מורכב וארוך. בקיצור מה שהייתי מבקש זה 2-3 דגמים מכל חברה להשוואה ואם אפשר לומר מה ההבדל, אם בבאנדל או בפיצ'רים מיוחדים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מה עדיף ב Quad יש 4 ליבות ופחות ghz כידוע לכם ב Core 2 Duo יש 2 ליבות ויותר ghz עכשיו השאלה מה עדיף לי לקנות כיום אין צורך של שום מערכת הפעלה או משחק 4 ליבות אז למה לא לקנות את ה Core 2 Duo שהוא יותר זול ויותר מהיר? ואל תענו לי כי יש לו 4 ליבות

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אני קונה מחשב חדש... תקציב של עד 6 בערך עם מסך... אז אני כמעט סגור על כל הדברים חוץ ממעבד זיכרון ולוח אם... Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray 1180 שח MA785GMT-UD2H AM2+, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI = 525 שח 3x2GB OCZ Reaper HPC Edition Triple Channel 790 שח הקו מחשבה שלי זה מעבד לוח אם וזיכרון שיחזיק לי כמה שנים.. שאותם אני לא יצטרך לשרג... אני לא מתכנן oc לפחות לא בעתיד הקרוב... בנוסף מה שהנחה אותי זה לקחת לוח אם שעובד עם ddr3 ב 1600 mhz והתאמתי לו את הזכרונות של ocz. מה דעתך במחיר של 2500 רק על הלוח אם והזיכרונות כדאי משהו אחר או שזוהי בחירה טוב לכמה שנים הקרובות?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by BLUE01,

שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ברכישת רכיבים לבניית מחשב HTPC. התקציב שלי מוגבל ולכן החלטתי כל חודש לקנות רכיב אחד ולהשלים את בניית המחשב תוך מספר חודשים. לפי ההגיון,בשיטה כזו, הדבר הראשון שיש לרכוש הוא המעבד ואז לבנות את המחשב סביבו ( כלומר רכישת המארז ולוח אם שיתאים לו מבחינת הגודל). אני צודק? לגביי המעבד: אני מייעד את המחשב בעיקר לסרטי FHD, הקלטות למיניהם ומעט משחקים ( בעתיד ברחוק גם רכישת מקרן מתוכננת). השאלה היא איזה מעבד מתאים לצרכים הללו? האם מעבד מרובע ליבה מסדרת ה או Q8XXX Q9XXX יתאים לצרכים הללו ויספק את צרכיי למספר שנים? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by K_D,

האם FIREWALL של לוחות M כמו של NFORCE שווה משהו?או נגיד עדיף להידבק לFIREWALL של ROUTER או אפילו של תוכנה(ZONEALARM) עכשיו כרגע יש לי MODEM USB(אני יודע שזה זבל והוא ילך לעולמו אחרי החלפת מחשב) אז האם FIREWALL של לוח M יעבוד איתו? ושאלה כללית:האם לכל לוחות M של NFORCE 4 יש FIREWALL?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש ברשותי מחשב P3 533 היה עליו כרטיס זכרון 64M לגבי זהות זכרון זה אני לא סגור לחלוטין כנראה SDRAM במהירות של 100Mhz. (בקובץ ה-1) השגתי זכרון נוסף למחשב כי הוא גם ככה לא זז בנפח של כנראה 128MB (מתנה מחבר) אבל אני לא יודע את זהות שלו (חפשתי לפי הציפים וקודים השונים עליו אך ללא הצלחה) אך אני מזהה אותו ואחר כך האם הוא מתאים לשימוש בנוסף לזכרון הקיים (תמונות מצורפות בקבצים 2-5) אגב בעבר נסיתי לשים אותו לבד או בנפרד לזכרון הקיים אבל המחשב נתן צפצופים על התחלת ה- boot, כבר התייאשתי לאחרי חודשים (שלשום) נסיתי שוב והוא עבר boot כבר הזכרון הישן 64MB בסוקט 1 , ו 128MB החדש בסוקט 2. בטח אתם שואלים על זיהות הלוח האם , לצערי נדמה לי שזה משהו של pcpartner אבל זיהוי מדוייק אני ידע רק בע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by תום מרילין,

אהלן, לאחר ברורים רבים והתלבטויות קשות הרכבתי לעצמי פחות או יותר מפרט. הלוח אם במפרט הוא לוח אם עם תושבת 754 למעבד אבל גם עם אפיק PCI-E*16 לכרטיס מסך. הבעיה שלוח אם כזה עוד לא קיים בשוק- שמעתי עליו, אפילו בTHE INQUIRER כתבו על תוכניות של EPOX להוציא לוח כזה וראיתי תמונה שצולמה באיזו תערוכה של לוח אם כזה של ASUS. לכן שאלתי היא האם למישהו יש מושג מתי בערך תוציא חברה כלשהי דגם כזה? זה עניין של ימים? שבועות? חודשים? המון תודה. תום.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כרגע יש לי Mobile Athlon XP 2500 באוברקלוק ל- 2305 מגה הרץ בבאס 200 עם מכפיל 11.5 (זה שווה ערך ל- אתלון 3400+). איזה מעבד מסדרת ה- AMD 64bit הוא כרגע **בממוצע** שווה ערך לקונפיגורציה של המעבד שלי, בהנחה שמה שאני עושה איתו בעיקר זה לשחק משחקים - והרבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תנסו לפרט כמה שיותר ומה יותר מומלץ לעבודה מסרדית?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברים, קיבלתי צילום מדהים של מעבד, שצולם במיקרוסקופ אלקטרוני, בהגדלה שמאפשרת כבר לראות את המעגלים. תהנו [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shainov,

שלום לכולם..ברצוני לרכוש סט של 2*1GB מחברה כמו GSKILL או OCZ במחיר שלא יעלה על 150$ ולא ממש מצאתי עם משלוח לארץ.. במיוחד לא BUY IT NOW שזה מה שאני מחפש ולשלוח ארצה..חיפשתי את הHZ של GSKILL כי הם מאוד מומלצים ברחבי העולם ואנשים הגיעו איתם ל1100במאמץ מזערי..אז אודה לכל עזרה אפשרית ואם אפשר לינקים..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Lior21,

שלום חברים, אני חדש פה, ישלי מחשב בבית XEON 2.4 ורציתי לדעת איזה זכרונות עליי לשים לו 266 או 400 ואיך אני יכול לדעת את התזמון הטוב ביותר לזכרונות שאני ישים? תודה רבה על העזרה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כנס Computex 2021: חברת הטכנולוגיה מכריזה על מודם דור חמישי חדש לפלטפורמות מחשבים שונות - חיבוריות מהירה לרשתות סלולר מתקדמות בדרכה אל מעבר לעולם הסמארטפוניםלכתבה

17. שלום, אני ככל הנראה הולך לקנות את המחשב בKSP. (אלא אם יש המלצות למקום אחר בירושלים?) בכל מקרה, אני מחפש לוח אם (ללא צורך בשדרוגים רציניים בעתיד - אולי רק רם אבל זו לא בעיה) ועל איזה רם אתם ממליצים בהתאמה? ככל הנראה כפי שהמליצו לי - אני הולך לקנות מעבד Core i5 2500. תודה, איתי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by --- The King ---,

אהלן, האם זה משנה אם אני רוכש "קיט" של שני זכרונות שמגיעים ביחד, או שאני רוכש זכרון בודד בשתי יחידות נפרדות? לצורך העניין: אם אקנה שניים כאלה: http://www.kingston.com/datasheets/HX424C12SB_8.pdf או אחד כזה: http://www.kingston.com/dataSheets/HX424C12SB2K2_16.pdf האם בשני המקרים הזכרונות יעבדו בdual channel, או שמומלץ יותר לקנות חבילה של 2? תודה רבה לעוזרים

19. שלום חברים, אז חדשות טובות כניראה, האוברקלוקר הנודע der8auer החליט לשלם מכיסו וליקנות TR 1950X מהחנות ולפרק אותו ולחשוף את ארבעת הליבות שלו לאחר שיוף בכדי ליבדוק את הטענה של AMD שכאילו 2 הליבות הנוספות הן ליבות דמה רק לצורך מכני לתמיכה בHSF, אז מיתברר שממש לא, מדובר בליבות אמיתיים עם כל הPCB, לכן הוא גם חושב שבעידכון הבא הם כן יחשפו מעבד 32C/64T לשוק הHEDT! אז לכל מי שמיתלבד בין תושבת הX299לX399 כעת יש עוד סיבות לישוקל כי אני לא רואה אינטל מציגה מעבד 32ליבות בחתיכת סיליקון אחת שתתאים לסוקט הקיים, אפילו למעבד 6 ליבות החדש הם נאלצו להחליף לוחות! .

20. Started by iveco,

יש לי בלוח האם ליד המעבד מקום ל 8 פינים מתח ואצלי מחובר רק 4 השאלה אם צריך לחבר את כל ה 8 פינים ? ומה ההבדל בעצם בין 8/4 פינים ? זה רק ל OC ?

21. Started by doronbxx,

איפה אני יכול לקנות את הלוח ובמידה ויש תקלה קיימת אחריות כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז ככה האם כדאי לי למכור את המחשב שלי ב 2000 שקל ולהוסיף עוד 500 שקל ולקנות את ה המחשב עם ה Intel Core i5 750 המפרט של המחשב שלי הוא כזה מעבד:E8500 לוח אם:MSI P45 כרטיס מסך:9500GT דיסק קשייח:500GB זכרון ראם:2GB DDR2 ספק כוח:500W המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות(אני יצתרך להוסיף 500 שקל) מעבד:Core i5 לוח אם:Intel DP55WB כרטיס מסך:9800GT דיסק קשייח:500GB זכרון ראם:2048MB PC10600-DDR3-1333Mhz-Kingston ספק כוח:500W נו מה אתם אומרים שווה לי או לא האם המעבד Core i5 יותר טוב משמעותית מ E8500 והם הזכרונות שהם DDR3 יותר טובים משמעותית מ DDR2 תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. איזה שילוב עדיף למחשב ביתי ללא משחקים אפשרות 1 לוח אם גיגבייט ga-eg41mf-us2h מעבד e6300 זיכרון g.skill ddr2 2048mb 800mhz אפשרות 2 לוח אם אינטל blkdg41rq מעבד e7500 זיכרון קינגסטון 800mhz ddr2 2g המחיר של שני המערכות כמעט זהה .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bagetrek,

שלום לכולם רציתי לקבל המלצה ללוח-אם ל-AMD . אז ככה , כרגע יש לי מעבד אטלון X2 +3800 שבלוח הקודם ב-OC הגעתי איתו לרמה של +5400 ( אפשר לראות בפרטי המחשב) . מה שאני רוצה זה לוח טוב ב-OC להוציא את המיץ של המעבד הנ"ל עד הקניה הבאה בקרוב אני ישדרג את המעבד גם כן ( כנראה 550 או 720 או אפילו חדיש יותר מה שיצא שם ( וככל הנראה גם .. אנסה לפתוח ליבה נוספת אם יתאפשר ) . כרגע אני צריך מחשב טוב יותר מהמחשב שיש לי כרגע פנטיום 4... : *צריך לוח-אם עם כ.מ מובנה שמוציא HD . זכרונות הם 2 ג'יגה 667MHZ וספק הכוח הוא ליברטי 400W . חשבתי על הלוח הנ"ל : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5297 מה אתם אומרים ? אם יש דעות נוספות אשמח לשמוע תודה רבה ויומטוב !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by taimor,

שמתי לב למשהו מוזר, לפני כשנה וחצי רכשתי זיכרון Kingston 2048MB DDR2 800Mhz CL5 ב100 שקלים, אני אני בודק מחירים מצפה למשהו דומה אני מגלה שזה מתחיל מ200 שקל מינימום ? מה קרה ? מה בעצם מיוחד בזה שהמחירים עלו ? וזה לא אמור להיות ההפך ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.