עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Yaron-Cohen,

יש לי את האפשרות להביא FX משומש ב800 שעושה 600MHZ....או להביא ZX ב725 חדש מנעה... מה עדיף?? הלוח הוא כנראה אינפיניטי אולטרה...(אבל עדיין יש ספקות כי אולי יהיה האינפיניטי RS482....)...

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כמובן שיש הבדל של בערך 200 ש"ח במחיר.... והתקציב שלי מאוד מאוד מוגבל......אבל אם זה משפיע כל כך הרבה אני ישיג עוד 200 שקל ולא "יבזבז" את השאר... ככה : AMD Athlon XP 1700+ 0.13m Epox 8RDA+ NFORCE2 MB512 Winbond (או 2X256 , עוד שאלה מה עדיף - ומתוכנן OC כמה שיותר גדול כמובן!!!) אז השאלות למעשה : 1)מה עדיף 1X512 ל-OC או 2X256 בשביל ה-DUAL ? 2)מה עדיך 333 או 400 ? האם ה-400 ינוצל ? ואל תגידו לי לחשוב על הבארטון כי דבר כזה לא בתכנון....... תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BoJlk,

שלום, אני רוצה לעשות DOWNCLOCKING ל P4 שיש לי בשביל להוריד טמפ' עכשיו, הBIOS נעל את השינוי של MILTUPLIER אז זה כל הזמן על 18. מהשנשאר הוא שינו ידני של FSB שהמינימום הוא 133/34 המהירות של המעבד היא 2.4 על 533 עם זכרונות של SDRAM PC133 אני מתנצל על התיאור המעפן.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בוקר טוב, אני מחפש לוח-אם עם כרטיס מובנה או תמיכה ב AGP. אני משדרג את המחשב שלי, וכרגע אני לא מועניין לקנות כרטיס מסך, אלא רק עוד שנה ובגלל זה אני רוצה להשתמש בכרטיס הישן או לקנות לוח-אם עם כרטיס מובנה. וחשוב שיהיה גם IDE. תודה נ.ב. חשוב גם שהמחיר לא יהיה בשמים. אם יש לוח-אם טוב וכרטיס מסך מאוד זול, זאת גם אפשרות בסופו של יום.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. חבר של המשפחה שמתעסק ברינדור פנה אלי, המשרד שלהם עובד עם MAYA ו-Maxwell, והוא טוען שהעבודה איטית גם עם מחשבים מבוססי Q6600. בדקתי קצת באתר של התוכנה והגעתי לבנצ'מארק הזה, והתוצאות שהשיגו משתמשים שונים: http://www.benchwell.com/index.php כמו שניתן לראות בראש הרשימה יש שרת מטורף עם 4 מעבדי XEON מרובעי ליבה (כלומר 16 ליבות) ו-32GB זיכרון והוא הציג זמן מרשים בהרצת הבנצ'מארק הזה. איזה לוח תומך ב-4 מעבדי Xeon? ב-PCRush לדוגמא לא ראיתי. ניסיתי להסתכל קצת במחירוני יבואנים, וראיתי שיש מחשבים עם 2 מעבדים כאלו ו-24GB באיזה 8000 דולר. כמו כן איזה סוג של זיכרון צריך לזה במקרה וחושבים להרכיב כזה דבר לבד? ECC Registered? נתתי לו קישור שיריץ את הבנצ'מארק שנראה מה התוצאה שהוא מקבל, אולי י…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gal,

את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד.אני מעוניין קצת להאיץ את הענינים,השימושים שלי הם בעיקר התקנת מערכות הפעלה שונות כמו ויסטה ווינדוס 7 ואני מעוניין שהן ירוצו חלק כמה שאפשר.חשבתי לשדרג למעבד E8400 ,ללוח גיגהבייט E43-DS3 ולזכרון OCZ 4 GB 800 MHZ .מה אתם אומרים? האם באמת כדאי ולמרות שזה לא פורום שקשור לספקים.האם הספק הנוכחי יחזיק גם את השדרוג לשילוש הנ"ל? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by elis02,

שלום, יש לי את הנייד הזה ASUS N551JX עכשיו שיש Black friday אני מעוניין לשדרג אותו. כלומר במקום 8 ג'יגה שיש לי כרגע, אפשר להוסיף/ להחליף שיהיה 16. וגם דיסק SSD. השאלה איזה כדאי לקחת? איפה לחפש? האם כדאי להחליף את ה8 הקיים ב2 של 8 חדשים או להוסיף אחד של 8? כמו כן, בקשר לSSD, איזה כדאי ומאיפה לרכוש?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בהמשך לשאלה קודמת הגעתי למסקנה שצריך שילוש חדש , בקיצור הדרישה שלי היא מעבד 4 ליבות + לוח אם שתומך לפחות ב 16GB + 16GB זיכרון בניתי שני מפרטים הנ"ל אחד עם מעבד I5 ואחד עם I7 (במפרטים שמתי רק 8GB ) אני אשתמש בו ליצירת מוזיקה פרויקטים גדולים , כרגע יש לי את המפרט הבא Q6600 @ 3GH 8GB memory ddr2 @ 800mhz Abit p35 motherboard הבעיה המרכזית במפרט הקיים היא הזיכרון . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Noririco,

http://www.amazon.com/Samsung-Electronics-EVO-Series-2-5-Inch-MZ-7TE500LW/dp/B00E3W1A64/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1396003303&sr=8-5&keywords=samsung+500+GB+SSD אני מתעניין במוצר הזה. האם זה רק למחשבים ניידים ?האם אפשר להרכיב על כל מחשב? האם המוצר טוב לניסיונכם ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רוצה לעשות את זה כדי שהתאפשר לי לתת מתח גבוה יותר למעבד בגלל פשלה של asus בעדכון החדש של הביוס שלהם אני לא יכול לעלות מתח יותר 1.55 עכשיו ראיתי לפי המדריך הזה שלasus http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us שממש לא הבנתי אותו איך הלעדכן אחורה אם אפשר על ידי הזזת ג'מפאר להחזיר את הביוס לגרסה הרשאונית שלו?? חיפשתי בחוברת של asus לא מצאתי שם שום דבר חוץ לאפס את התאריך ו שעה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. השאלה בכותרת תודה... והאם שווה קנות מחשב עכשיו או לחכות להם??

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by --- The King ---,

אהלן, האם זה משנה אם אני רוכש "קיט" של שני זכרונות שמגיעים ביחד, או שאני רוכש זכרון בודד בשתי יחידות נפרדות? לצורך העניין: אם אקנה שניים כאלה: http://www.kingston.com/datasheets/HX424C12SB_8.pdf או אחד כזה: http://www.kingston.com/dataSheets/HX424C12SB2K2_16.pdf האם בשני המקרים הזכרונות יעבדו בdual channel, או שמומלץ יותר לקנות חבילה של 2? תודה רבה לעוזרים

13. Started by yup821,

יש לי את זה כיום יש לי סטיק כזה מחובר למחשב ישן עכשיו השאלה זה האם אפשר לחבר אותם לאותו לוח ( GIGABYTE GA-MA770-UD3 ) - שניהם DDR2. ושזה יעבוד ? האם צריך קונפיגיורציה נוספת ? או סתם CONNECT AND GO

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by RJ1,

כנראה שכרטיס הקול, שנמצא על הלוח אם, הפסיק לעבוד בסטיראו. עכשיו אני חושב שזה אולי בגלל האוברקלוק שעשו לי, בפורום אבורקלוק לא ממש עזרו לי להבין איך אני מחזיר את זה למצב המקורי. בכל אופן רציתי לדעת איך אני מעדכן את הביוס שלי? ואיך אני יודע איזה גרסא יש לי(rev. 1 או 2)?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pcupgrade,

שלום, בכוונתי לעדכן את ה-Bios. בתוכנה Everest כתוב שלוח האם הוא מדגם Intel Corporation D915GUX. הזנתי את הנתון הזה באתר של חברת Intel והגעתי לעמוד הזה: http://downloadcenter.intel.com/Filter_Results.aspx?strTypes=all&ProductID=1676&OSFullname=OS+Independent〈=eng&strOSs=38 והבנתי שאני צריך ללכת לקטגוריית ה-Bios ולא לקטגוריית ה-Documentation. שם, בקטגוריית ה-Bios, לחצתי על BIOS Update [EV91510A.86A], מה שהביא אותי לעמוד הזה: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&Inst=Yes&ProductID=1676&DwnldID=10140&strOSs=38&OSFullName=OS Independent〈=eng שם יש מספר קבצי הורדה. הבנתי שהמומלץ ביותר הוא Express BIOS Update [EV91510…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לא היה לי מקום בכותרת לשמות הלוחות, הלוחות הם: ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire שמחירו ב-KSP הוא 530 ש"ח או 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E שעולה באותה החנות 790 ש"ח הפרש של 260 ש"ח אני לא עושה OC, אני משחק קצת, רואה קצת סרטים ובעצם עושה קצת מהכל חוץ מ-OC אולי בעתיד [שנה וחצי שנתיים] אני ארצה לשפר טיפה את המחשב באמצעות OC אני משדרג מחשב ממוצע פעם ב-4 שנים וראיתי שהצ'יפסט בג'יגהבייט יותר מתקדם, וג'יגהבייט היא חברה מוכרת וגדולה יותר בהרבה האם הפרשי הביצועים ושאר הדברים שאני צריך שווים את התוספת במחיר? המעבד יהיה קונרו 6300 או 6400 כמו כן שאלה קטנה שנדחפה לפה עכשיו.. מה מהם עדיף לי מבחינת יחס ביצועים ומחיר? 6300 או 6400?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by itaysk,

היי, מעוניין לבנות HTPC כשהפרמטרים החשובים הם צריכת חשמל וקרירות. מצאתי השוואה מעניינת שמראה ש המעבד של אינטל צורך פחות מAMD, זאת לעומת העובדה ששל אינטל מוצהר כ 73W ושל AMD על 65W. http://www.anandtech.com/show/2972/the-rest-of-clarkdale-intel-s-pentium-g6950-core-i5-650-660-670-reviewed/8 יש המלצות? תודה, איתי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by see4,

אני הולך לקנות לוח של X48 , ממש מתלבט בין שני אלה שניהם באותו רף מחיר , DFI עולה 940 ~ בפנדה ו Gigabyte עולה 1070 ב KSP , על ה DFI אומרים שטוב מאד אבל יש את הקטע שיש לו רק 4 PWM ואני חושש שזה יכול לפגוע ביציבות עם מעבדי QUADE על ה DS4 לא מצאתי הרבה מידע , מה שכן בהשוואת מפרטים מצאתי של DS4 יש כרטיס קול יותר טוב ו Quad-Triple Phase Power שאני לא יודע מה זה בהשוואה ל DFI אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאד נ.ב : בחרתי ב X48 כי אני הולך על CF בעצם אני כבר עם שני 2900PRO(מחליף את ה DFI 975X שיש לי) , וכמובן OC

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ענקית השבבים משיקה את החלק השני של דור מעבדי ה-Broadwell הניידים - זה שמבטיח להעניק ביצועים מיטביים בעטיפה שתוכלו לנייד אתכם לכל מקום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%94-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%a2%d7%99-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. ברצוני להרכיב מערכת חזקה ל- OC : מעבד -ATLON64 ?3500 לוח -DFI NFORCE 4 ULTRA -D זיכרון -G.SKILL PC4800 EXTREME השאלה שלי היא -איזה סטפינג של מעבד יתן את בביצועים הכי טובים (בכוונתי לבצע OC של 300X9 ) שאלה שניה -מה הבס במקסימאלי שהזיכרון הזה מסוגל לעבוד ב-1:1 שאלה שלישית -איזה קירור אויר יתן לי הביצועים הכי טובים (חשבתי על זלמן -7700CU או על ה-XP-120 ) תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by xiLike2Doitx,

הלוח שלי הוא dual Channel? במידה וכן, תהיה בעיה לחבר סטיק בודד בלבד? [8 בודד מול 2x4 למשל]. שאלה נוספת שמעניינת אותי, הלוח שלי למשל תומך בזיכרונות עד תדר 1600 ללא OC, וסתם לדוגמה 1866 עם OC. מה זה בעצם אומר? אם למשל אני קונה זיכרונות 1866, ומחבר למחשב שעדיין לא עבר המהרה, זה לא יעבוד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by jon bar,

מעבדי Xeon ו Itatium לשרתים Pentium אם מסוג ליבה המריצה 32bit coreTduo אם ליבה 64 bit בדוק מה המעבד לפני שאתה רוכש ואיזה תוכנות יש לך

23. GIGABYTE EP45-DS3R או Asus P5Q כשמטרה היא לא OC אלא רק למצות בעתיד כמה שיותר את הכמות של הזיכרון (16GB לעומת 8GB) ושאפשר יהיה לעשות crossfire (בGIGABYTE) מה יותר כדאי? אשמח לשמוע את כל הסיבות

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by haviv822,

מה ההבדל בין מעבד מסוג OEM לבין BOX ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by the kli,

איזה מעבד יותר טוב AMD או INTEL ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים