מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל ממש לא יודע איזה מעבד וזכרונות הכי מומלץ לשים. המעבד.. מצד אחד יש את ה C2Q 9650 שהוא מטורף (גם המחיר 1500 ש"ח +-) ומצד שני את Ci7 החדש שמבוסס על טכנולוגיה אחרת. הבעיה שאני אישית לא מכיר ולפי מה שניסיתי לברר אומרים שהוא חזק מאוד אבל יש דברים שהוא לא יעלה כי הוא חזק מידי בשבילהם.. האם התאוריה הזו נכונה? ועד כמה? מה אתם ממליצים? האמת שהם כמעט אותו מחיר (הבדל של 100 שקל) שמעתי שיש גם Ci7 930 יכול להיות? אם מישהו יכול לתת לי פרטים על זה יעזור לי מאוד כי חיפשתי מקורות גם מאיפה להשיג אותו ולא כ"כ מצאיתי. ד"א עוד שאלה קנה לגבי המעבד: במעבד Ci7 920 מהירות ה- Bus Speed הוא 4.8GT/s מה זה אומר GT/s כאילו 4800MHz ? במקביל C2Q ה- Bus Sp…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,הלוח שלי הוא m2n sli deluxe יש לי מעבד4600 athlon x2 ואני די מאוכזב מהביצועים,חשבתי על שדרוג של המעבד כי המחירים כרגע זולים,ראיתי שהphenom עובד על התושבת שלי... האם זה יעבוד אצלי? האם המעבד הזה יהיה טוב יותר משלי? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי אפשרויות כאשר הראשונה יקרה ב-70 ש"ח 1 לוח אם GA-G31M-ES2L מעבד E5300 2.6GHz 2 לוח אם GA-MA74GM-S2H מעבד AMD Athlon II X2 240 מה עדיף? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
באתר של RSM מופיע מק"ט ADATAD34G13AK , אבל משום מה באתר של החברה - http://oc.adata.com.tw/product-series.asp?sid=03# לא מופיע המקט הזה , כמו כן כל הזכרונות DDR3 שמופיעים שם הם במתח או 1.55-1.75 או 1.65-1.85 ואין לי מושג אם זה מספיק טוב..
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1197
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום אני תוהה האם זה סביר ובכלל אפשרי לבנות מחשב עם שני מעבדים חזקים. עדיף i7 920, אני עובד בעיקר על רינדורים כך שלמספר הליבות יש חשיבות גדולה. אני יודע שפתחתי נושא גם בפורום מפרטים אבל השאלה נראית לי מאוד ספציפית לפורום הזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כותרת^^ תודה.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מכיוון שאני ממש לא מעודכן בתחום אז אני פונה לעזרתכם. לאחר התייעצות פה בפורום, הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות לוח אם חדש. קניתי איזה לוח צ'יקמוק שנראה כמו צעצוע ואני מתכוון להחליף אותו כי אין לו את כל מה שאני צריך. אני צריך את עזרתכם בבחירת לוח נורמלי. לא אכפת לי הביצועים שלו, העיקר שיהיה זול ככל האפשר. זה מה שאני צריך: יתאים למעבד E6600 DDR2 800 לפחות 4 כניסות סאטה pci express זה ברור לכרטיס X1950XTX שיהיה אפשר לעשות לו OC שיהיה אפשר לעשות לו RAID ואם אפשר, שיהיה לי מקום ל-2 כרטיסי PCI. בלוח המסכן שקניתי היה 2 אבל הכרטיס מסך עלה על אחד מהם. נ.ב. אני צריך שהלוח יהיה אחד מהלוחות באתר הזה: http://www.pcnow.co.il/category.asp?catcode=8&AdCat=8&parentid=0 כי כבר קניתי מש…
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום יש לי היום 2 זיכרונות 512mb ו 2 זיכרונות 256 mb סוג ddr2 מהירות 533 mhz סה"כ 1536 mb ברצוני לשדרג את הזיכרונות וחשבתי להחליף ל4* 1gb 800 mhz אשמח לחוות דעת והמלצות מה מומלץ לקנות והאם השידרוג כדאי ( לפי אינטל הלוח והמעבד תומכים ב800 mhz כמו כן הורדתי את cpuid ו לא הבנתי את זה : spd ddr2 pc2-4300 266 mhz frequency jedec1 200mhz jedec2 266 mhz למה על כרטיס 533mhz כתוב לי 266 למה המהירות הזאת מתיחסת ו מה זה jedec תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מה יותר שווה ראיתי שה i5 יותר זול אבל הלוחות שלו יקרים יש אולי כבר השוואות מבחינת ביצועים במשחקים ותוכנות? מה יותר טוב לOC ה-965 יש מצב ? כי הוא מתחיל מ 3.6 שזה תדר מדהים. תודה לעוזרים (ד"א עשיתי כבר הזמנה ל AMD אבל אם אני יראה פה שה I5 לוקח אני יבטל).
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24663 ואם לא יש המלצות אחרות...? תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
(בפעם השניה, ערכתי את הכוונה המקורית של הת'רד, כי צצו שאלות חדשות ואני לא רוצה לפתוח ת'רד נוסף בשביל שאלות שלי. במידה וזה כבר לא מתאים לפורום הזה, אפשר להעביר. תודה) התכוונתי ללכת כאמור על מפרט מבוסס AMD פנום (Phenom 2 X4 945), למרות שאני ממש מבולבל מכל הוויכוחים המיותרים סביב "מה עדיף יותר לביצועים גבוהים, AMD או אינטל". התכוונתי ללכת על מעבד ולוח איפשהו על סף ה-HIGH END (החל מ-1K) בשביל מחשב עם ביצועי גיימינג מהירים ובמיוחד ביצועים מהירים מאוד באופן כללי, שגם יתאימו לעבודה יחסית מהירה עם עיצוב גראפי. אתמול בנאדם מסויים שאני די תופס ממנו בקטע של חומרה- הרכיב כמה מאות מפרטים, גיימר כבד שגם חוקר את האופן שבו חלקי חומרה מסויימים בנויים- המליץ לי שלא ללכת על AMD במקרה שלי וב…
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היום באתי להזמין מע' i5 ואחרי שאמרתי למוכר את המפרט הוא אמר שהזכרונות לא יתאימו כי הם במתח גבוה הוא אמר שמע' i5 דורשת זכרונות במתח 1.5v או 1.65 מקסימום זה נכון? ז"א עכשיו צריך גם זכרונות חדשיםשיוצרו במיוחד ל i5? זה הופך את כל העסק הזה ליותר יקר ממה שחשבתי..
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מנסה להחליט בין 2 המעבדים מי נותן ביצועים טובים וגם יהיה חסכוני יותר בהנחה ששניהם עולים אותו מחיר? אני יודע שהאינטל רץ ב 2.6 גיגה הרץ וה AMD רץ ב 3.00 האם זה אומר שה AMD יתן ביצועים טובים יותר?
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
PHENOM II X3 720 או 3.0GHz E8400 לשנהם אני עושה אוברקלוק.
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מספר תהיות בדרך למחשב חדש. חיכיתי חיכיתי והם הגיעו... ואז רוב הבקורות פסחו על ה860... אלו שלא מראות OC לא מרשים. וה920 לא ירד במחיר. אז... א. כללית, יכול להיות שסתם חיכיתי? מה היתרונות והחסרונות של כל פלטפורמה לשימושי תלת ואפטר? ריבוי כרטיסי מסך רלוונטי לשימושים שלי? ב. המהרה, ייתכן וארצה לעשות OC כל עוד המערכת יציבה במאמץ לאורך זמן. מה ההשלכות של הTDP השונה? באיזה תדר אצטרך לעצור כדי לקבל מערכת יציבה וקרירה (עם קירור איכותי. אויר בשלב זה) לגבי כל אחד מהמעבדים? איזה מעבד יהיה יותר חזק בתדרים האלו? תודה למשיבים
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
2 סטיקים של OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold יוצא ביחד 366 שקל או 2 סטיקים של OCZ 2GB Kit DDR3 1333Mhz Value יוצא ביחד 326 שקל או Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 PC3-10666 CL9 I5 שזה כבר 490 שקל... במחשב לא יבוצע שום OC. אם יש המלצה אחרת למשהו מRSM.CO.IL גם יהיה טוב. תודה.
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש שהמעבד שלו הוא AMD פנום 2 965 יעני הדגם היקר ביותר. האם כדאי לרכוש לוח התומך בDDR3 או שלוח DDR2 היה מספיק ואני לא ארגיש בהבדל בין הסוגים ובנוסף אשמח לקבל גם המלצה ללוח הזול ביותר שניתן לקחת שינצל את המעבד בצורה הטובה ביותר אני לא צריך חיבורים מיוחדים ואני גם לא צריך כבטיס מסך מובנה ואני לא מוצא לוח לAMD שאין בו כרטיס כזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מהכתבה שהופיעה אתמול ניתן להסיק שברוב השימושים הביתיים הרגילים לא תהיה ל I5 נחיתות מול ה I7 920, אבל לא נאמר כלום על ה I7 החדשים. האם יהיה כדאי לשקול קניה שלהם ? האם יש להם יתרון כלשהוא על ה I5 בעולם האמיתי (ולא רק על הנייר) ?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני עושה השוואות בין לוחות P55 של ג'יגהבייט כדי להחליט איזה לקחת וראיתי שבלוחות GA-P55-UD3R ו-GA-P55M-UD4 קיים eSATAII בעוד שבGA-P55-UD3 זה לא קיים.. מה החשיבות ומה זה בכלל? תודה..
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
DDRROOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL חדשה קצת ישנה אבל צצה לה תמונה שמתארת את העתיד להגיע AMD Magny Cours
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני ללכת לקנות מחר מעבד למטרת משחקים בתקציב של 1100 שקל חשבתי ללכת על הליבה מרובעת 9550 וכרטיס מסך NVIDIA 250 GTX או ZOTAC 9600 רציתי את עזרתכם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי תמיכת מערכות ההפעלה החדשות בזכרונות שמעל ל3 ג'יגה בייט, אם כדאי לי לקנות לוח אם צ'יפסט p43 במחשבה על העתיד שמי יודע עוד כמה זמן המערכות הפעלה יתמכו ביותר מ3 ג'יגה זיכרון או שאפשרי ללכת על הG41 , למרות שאני יודע שהוא מאד מוגבל מבחינת שדרוגים... זה התלבטות כי זה הבדל רציני במחיר וראיתי הצעה שנראית מאד מפתה עם G41 , השאלה אם זה שווה... ומה דעתכם על הצ'יפסט P43 בכלל? (של ג'יגה בייט) המחשב המדובר בעיקרון זה למשחקים בין היתר, וזה מחשב חדש מהיסוד, וכל כמה זמן הרי מתחדשות הטכנולוגיות... אז, אני אשמח אם תייעצו לי.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
AMD Phenom II X2 550 או AMD Phenom II X3 710? הלוח אם זה Gigabyte GA-MA770 וכרטיס מסך 4850
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-