עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום חברים, קיבלתי צילום מדהים של מעבד, שצולם במיקרוסקופ אלקטרוני, בהגדלה שמאפשרת כבר לראות את המעגלים. תהנו [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום אני צריך לבחור בין שני המעבדים הבאים עבור מחשב המיועד לעריכת אודיו ויצירת מוזיקה: E8400 QX9650 האם היתרון בביצועי ה Quad משמעותיים לישומי אודיו, ומצדיקים את העלות? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by l_r_c_t,

שלום בDevice Manager הדבר היחיד שלא מוגדר הוא הSmBus Controller. האם יש דרייבר מיוחד בשבילו ואיך אני מגדיר אותו. (לידע כללי הSmBus Controller שולט בתעבורה בין הלוח אם לבין הרכיבים המונחים עליו?) תודה על העזרה ועל המידע.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by idanrm,

אהלן הרכבתי את המחשב החדש שלי לפני כשבוע, והכל עובד כמו שצריך. עכשיו יצא לי במקרה לקרוא איפשהוא על כך שאסור שיהיו ספייסרים מיותרים מתחת ללוח האם כי זה עלול לקצר אותו. אני זוכר שבמארז הספייסרים היו pre-installed, והיו הרבה ספייסרים שליד כל אחד מהם הייתה כתובה אחת או יותר מהאותיות A, F, M שכמובן זה מסמל אילו ספייסרים במארז מתאימים ללוח האם שלך לפי הגודל שלו. הלוח שלי הוא Micro ATX. הדבר היחיד שמפריע לי הוא שאני לא זוכר אם היו ספייסרים מיותרים מתחת ללוח האם כשהרכבתי אותו על המארז. אם אני לא טועה כן היו. כשאני אומר ספייסרים מיותרים אני מתכוון לספייסרים שמתאימים לגדלים של לוחות אם אחרים וכרגע הם יושבים מתחת ללוח האם שלי במקומות שאין ברגים של לוח האם (עוד פעם - אני לא בטוח …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Gritzman,

קיבלתי את AMD 1800 שלי היום יחד עם לוח אם GIGABYTE 7VAX עכשיו אני צריך לדעת מה המהירות באס שלו כדי לדעת איך לג'מפר אותו

6. היי, יש לי את הלוח שציינתי בכותרת.. קניתי SSD חדש ה-840 evo... יש לי רק שני חיבורי סטה 3 במערכת ? הלבנים ? כי הם תפוסים .. וראיתי בגוגל שיש את החיבורים של מרוול שזה GSATA 3 .. מה זה הG הזה ? יש לי כבר SSD וHDD במערכת, והם מחוברים כרגע בSATA 3 .. אני לא יכול לחבר עוד אחד ? או שיש עוד חיבור ? כרגע הם מחוברים לשניים הלבנים .. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. זה חוזר על עצמו, באיטניום, בפנטיום 4, בפנטיום M. תמונה של מערכת עם כפול ליבה מבוסס פנטיום 4 (Smithfield 800): זכרון DDR2-667, לוחות אם מבוססי ערכת מעבדי מערכת 955X, ו FSB של 800MHz, הליבות רצות ב 3.2 גיגה הרץ (מהירות השיא) ולכל אחת 1 מ"ב זכרון מטמון. כפולי הליבות מבוססי הפנטיום 4 של אינטל אמורים לצאת לשוק ברבע השני של 2005. נקודה מענינת, המספר "4" מושמט משם המעבדים (שהם בעצם פנטיום 4). מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21517 האתר של אנאד-טק נותן דיווח די עדכני של ה IDF http://www.anandtech.com/ הערה: אז תדר העובדה המרבי לכפולי הליבה של אינטל יהיה 3.2 גיגה הרץ, זה רחוק 3 דרוגי מהירות מהשיא של אינטל כיום ה 3.8 גיגה הרץ. AMD הדגימה כפול ליבות ב 2.…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%94%d7%99%d7%99%d7%97%d7%95%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני קונה מחשב ממש עוד כמה ימים ואני מתלבט בין שני הזכרונות האלה (אני כן מתכנן OC והמחשב יהיה למשחקים בעיקר) אני רוצה 1 גיגה זכרון בDUAL והגעתי לשני אלה Corsair XMS Extreme Memory Speed Series, (Twin Pack) 184 Pin 1GB(512MBx2) DDR PC-4000 with Platinum-Silver Heat Spreader - Retail http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-454&depa=1 311 דולר והשניים אלה OCZ Enhanced Latency Series Gold Edition 184 Pin 512MB DDR PC-4000 - Retail http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=20-146-932&depa=0 שהם X2 עולה לי 290 דולר שאלה לא באים בdual ואני אצתרך לקנות שניים מהם.. יש באמת הבדל אם זה בא בtwin pack לבין אם אני פשוט קונה שניים נפרדים …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Senator Stupidity,

שלום לכולם... אני בדילמה קלאסית-אני רוצה לשדרג את לוח האם שלי, אבל יש לי כרטיס מסך AGP טוב (6800GT), ואין לי תקציב להחליפו, אז אני מחפש לוח אם שתומך בAGP וגם בPCIe. אחרי חיפושים בפורום (ובגוגל) מצאתי כמה כאלה-אבל מסתבר שהתמיכה בAGP היא לא מלאה, אלא שיש בעצם סלוט PCI שהפכו אותה לAGP מוגבל. שאלתי היא- האם יש לוח אם שתומך בשני התקנים במידה מלאה למעבד אינטל?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1 מה אמורים להגיד לי הסוגים הבאים? 1.DDR 266 - 2100 2.DDR 400 - 3200 3.DDR 433 - 3500 4.DDR 333 - 2700 האם כולם מתאימים ל P4 ? האם זה נכון שאני חייב לקנות את הזיכרונות בזוגות? ללוח GB-8INXP יש 4 חריצי זיכרון ,נכון? האם אין בעיה לקנות שני זיכרונות של 256M ולהוסיף בעתיד עוד זוג?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sahargt,

שלום רצית לדעת מה את חושבים על הזיכרונות מהחברה הזו A-DATA טובים לOC ראיתי גם שממליצים עליהם בפורום מיפרטים. רציתי לדעת אם גם להם יש תיזמונים של 2.5, או שזה יותר גבוה. כי המחיר ממש טוב, בהשוואה לאחרים. או פרמטרים נוספים של תיזמון חוץ מ-CL?? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by deyv,

יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטסי הקול הנ"ל: 1.האם עדיך להשתמש בכ.קול המובנה בלוח או לקנות את הכ.קול החיצוני(AUDGUY VALUE 7.1)? 2.למי יהיו ביצועים יותר טובים?(בX-530) 3.האם יש לוח אם יציאת/כניסת S/PDIF ? 4.האם יש לכ.קול המובנה דריברים לשליטה בנפרד על כל רמקול? תודה לעוזרים, עריכה: מנהלים,אם זה הפורום הלא מתאים לשאלה זאת אז אנא ממכם תעבירו אותה לפורום המתאים ואל תנעלו,תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום חברים, אז חדשות טובות כניראה, האוברקלוקר הנודע der8auer החליט לשלם מכיסו וליקנות TR 1950X מהחנות ולפרק אותו ולחשוף את ארבעת הליבות שלו לאחר שיוף בכדי ליבדוק את הטענה של AMD שכאילו 2 הליבות הנוספות הן ליבות דמה רק לצורך מכני לתמיכה בHSF, אז מיתברר שממש לא, מדובר בליבות אמיתיים עם כל הPCB, לכן הוא גם חושב שבעידכון הבא הם כן יחשפו מעבד 32C/64T לשוק הHEDT! אז לכל מי שמיתלבד בין תושבת הX299לX399 כעת יש עוד סיבות לישוקל כי אני לא רואה אינטל מציגה מעבד 32ליבות בחתיכת סיליקון אחת שתתאים לסוקט הקיים, אפילו למעבד 6 ליבות החדש הם נאלצו להחליף לוחות! .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש או 9800 או5900XT (הXT יותר הגיוני)בעוד כמה חודשים, ואני חושב לשדרג גם את הלוח אם שלי D850MV ויש לי כמה שאלות, אתם לא חיבים לענות על כולם: קדם כל התקציב שלי הוא 450+- שקל. 1- מה אתם חושבים על הלוח אם שיש לי עכשיו? (אני ממש לא מבין בזה). 2- האם לוח אם בתקציב שלי יכלול כרטיס קול באיכות טובה יותר מהONBORD שלי? 3-מה הלוח הכי טוב שאת ממליצים לי עליו? 4- האם הזכרונות RDRAM שלי יתאימו גם ללוח הזה, או שאני חייב להחליף? 5-האם כדאי לקנות לוח אם במחיר הזה או לחכות עוד ולהשקיע יותר? שוב אני לא יודע מה לוח ב450 שקל יתן לי, אולי צריך להשקיע יותר בדברים האלה? 6- האם ההבדל בביצועים יהיה גדול? תודה מראש 8)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן חברים, אני כרגע תקוע עם מעבד יחסית ישן DUAL CORE E6750 וחשבתי להחליף למעבדים הקצת יותר חדשים כמו ה I3/I5/I7 אם יש אפשרות. הלוח אם שלי הוא GIGABAYTE ASROCK G41C-GS זה הפרטים עליו באתר הרשמי: http://www.asrock.com/mb/intel/g41c-gs/ איזה מעבדים יחסית חדשים יתאימו לו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Anonymous1,

שלום רב, חברי הפורום. ראיתי שלוח אם עם USB 3.0 קדמי ומספר כניסות אחוריות מכובד, עולה יקר. רציתי לדעת, אם יש צפי לזמן שיהיו לוחות רק עם USB 3.0, ובמחיר סטנדרטי יותר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בהמשך לשאלה קודמת הגעתי למסקנה שצריך שילוש חדש , בקיצור הדרישה שלי היא מעבד 4 ליבות + לוח אם שתומך לפחות ב 16GB + 16GB זיכרון בניתי שני מפרטים הנ"ל אחד עם מעבד I5 ואחד עם I7 (במפרטים שמתי רק 8GB ) אני אשתמש בו ליצירת מוזיקה פרויקטים גדולים , כרגע יש לי את המפרט הבא Q6600 @ 3GH 8GB memory ddr2 @ 800mhz Abit p35 motherboard הבעיה המרכזית במפרט הקיים היא הזיכרון . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שאלה לכל המבינים אני רוצה לקנות זיכרונות DDR3 למחשב שלי איזה אתם ממליצים* לנתונים שלי ? יש לי מעבד AMD Phenom II X6 1055T (95W). (am3 socket) ולוח GA-990XA-UD3 (am3/am3+ socket) הערות הארות ללוח : 1) 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory 2)Support for DDR3 2000(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz memory modules.To support a DDR3 1866 MHz (and above) memory, you must install an AMD AM3+ CPU first. 3)Dual channel memory architecture

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום הזכרונות שלי של 2G 800MHZ הבעיה שבCPU-Z מראה לי שהזכרונות עובדים במהירות של 266 MHZ בלבד שלום שמתי של שהזיכרון שלי שידעתי שהוא 2G 800MHZ פועל לפי פלט - Northbridge Intel i945P/PL/G/GZ rev. A2 Southbridge Intel 82801GB (ICH7/R) rev. A1 Graphic Interface PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Memory Type DDR2 Memory Size 2048 MBytes Channels Single Memory Frequency 266.0 MHz (3:4) CAS# latency (CL) 4.0 RAS# to CAS# delay (tRCD) 4 RAS# Precharge (tRP) 4 Cycle Time (tRAS) 12 Bank Cycle Time (tRC) 16 MCHBAR I/O Base address 0x0FEDA0000 MCHBAR I/O Size 4096 DIMM # 1 SMBus address 0x50 Memory type DDR2 Module format Regu…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, יש לי מחשב יחסים ישן והלוח אם שלי הואASUS P4S800D. כרגע יש לי זיכרון של 256ram. אני רוצה להרחיב ולהוסיף 1GB אבל אני לא יודע מה יתמך ע"י הלוח אם שלי... ראיתי קצת באתרים שיש מהירויות כמו 400 ו800Mhz, ושיש DDR וDDR2 וכו'... בקיצור, למה אני צריך לשים לב לפני שאני קונה כדי להיות בטוח שהלוח אם שלי יקרא את הזיכרון? תודה מראש, תומר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yaakovd,

יש לי מעבד Q9400 שמשביע את רצוני. הלוח הנוכחי הוא של DELL, כחלק ממחשב מובנה (OPTIPLEX 780). אני לא מרוצה ממנו בגלל הארגון המרחבי הלא-סטנדרטי שלו (מעוניין להחליף את המאוורר -- משימה בלתי אפשרית), וכן חוסר תמיכה ב-PCI.E 2+. הלוח החדש צריך לתמוך ב-PCI.E 2/3, בתקציב של עד 400 ש"ח. להמלצתכם אודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני רוכש מחשב חדש למשחקים עם מעבד מרובע ליבה Q6600 כרטיס 8800GT לגבי הלוח הוא של MSI מדגם P35 Neo Combo הנה הקישור: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1216&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no= עכשיו השאלה שלי היא לגבי הזיכרונות מה עדיף לי לקנות 2GB בסלוט יחיד או לפצל לשניים של 1GB שאמור לשפר את המהירות הבנתי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה לעשות את זה כדי שהתאפשר לי לתת מתח גבוה יותר למעבד בגלל פשלה של asus בעדכון החדש של הביוס שלהם אני לא יכול לעלות מתח יותר 1.55 עכשיו ראיתי לפי המדריך הזה שלasus http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us שממש לא הבנתי אותו איך הלעדכן אחורה אם אפשר על ידי הזזת ג'מפאר להחזיר את הביוס לגרסה הרשאונית שלו?? חיפשתי בחוברת של asus לא מצאתי שם שום דבר חוץ לאפס את התאריך ו שעה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מעבד 6300 עובד טוב מהיר למה יש לו GHZ נמוך כל כך אם ה GHZ לא משפיע מה משפיע במהירות שלו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים