מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
זה חוזר על עצמו, באיטניום, בפנטיום 4, בפנטיום M. תמונה של מערכת עם כפול ליבה מבוסס פנטיום 4 (Smithfield 800): זכרון DDR2-667, לוחות אם מבוססי ערכת מעבדי מערכת 955X, ו FSB של 800MHz, הליבות רצות ב 3.2 גיגה הרץ (מהירות השיא) ולכל אחת 1 מ"ב זכרון מטמון. כפולי הליבות מבוססי הפנטיום 4 של אינטל אמורים לצאת לשוק ברבע השני של 2005. נקודה מענינת, המספר "4" מושמט משם המעבדים (שהם בעצם פנטיום 4). מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21517 האתר של אנאד-טק נותן דיווח די עדכני של ה IDF http://www.anandtech.com/ הערה: אז תדר העובדה המרבי לכפולי הליבה של אינטל יהיה 3.2 גיגה הרץ, זה רחוק 3 דרוגי מהירות מהשיא של אינטל כיום ה 3.8 גיגה הרץ. AMD הדגימה כפול ליבות ב 2.…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי (זכיתי ב "נט אקשן") פי סי AMD מעבד XP 2600 זכרון 256/333 קיבלתי אותו עם כרטיס מסך שיושב על לוח האם ולא בחריץ של ה - AGP כשאני בודק את ביצועי המערכת אני רואה שהכרטיס "סוחב" 32 MB זכרון מהזכרון הכללי כך שנשאר לי 224 MB . שאלתי: אם אשתול כרטיס מסך אחר ב - AGP האם גם הוא ימשיך לסחוב זכרון? (לי נראה שלא מכיון שהמסך יהיה מחובר אחרת)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בונה כרגע מפרט מחשב שמתבסס על מעבד INTEL CORE I5, ולוח-אם INETL DP55WG. בהשוואה במספר חנויות נתקלתי שני סוגים של המעבד המדובר: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX ו- INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – TRAY אשמח אם מישהוא יוכל להאיר את עיני להבדלים ביניהם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD תריץ סדרת Ryzen בליתוגרפיית ייצור של 12 ננומטר, הצפי הוא איפשהו בשנה הבאה. כנראה מדובר בתשובה המיידית שלה ל-Coffee Lake והרצון להגביר את התדרים מעט. http://wccftech.com/amd-announces-2nd-gen-ryzen-vega-launching-12nm-2018/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תודה מראש. ועוד שאלה, מהם היתרונות של usb 2.0 על הusb הרגיל והישן (חוץ ממהירות, כמובן. בכמה באמת הוא יותר מהיר)?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמעט 3 שנים קניתי מחשב באייבורי (הכמעט הוא חשוב, עוד חודשיים נגמרת לי האחריות..). לוח האם הוא MSI Neo P965, והמעבד הוא E6600, ספק הכוח הוא Seasonic silver power 500W, ואני לא עושה OC. במאי 2009 החלפתי את לוח האם בלוח זהה, בגלל שהביוס היה מתאפס בכל פעם שכיביתי את המחשב (והחלפת סוללה לא פתרה את הבעייה). אתמול (ה 26.2.2010 ), לוח האם חזר לעשות אותן בעיות. אני רוצה לבקש מהם להחליף את לוח האם ללוח אחר, קצת יותר אמין, גם בגלל שהאחריות נגמרת עוד חודשיים, וגם בגלל שאני לא יכול להשבית את המחשב ליותר מדי זמן. אתם יודעים אם אפשר להחליף ללוח של חברה אחרת? ואם כן לאיזה ממה שיש להם מומלץ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש חברה שיש לה נציגות בארץ ובמקרה של תקלה אני יכול לשלוח אליהם במקום ישירות לחו"ל לארץ שממנה קניתי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האלן חברה, חבר שלי נטס לארות הברית (לציקגו) ואני רוצה להזמין ממנו זכרנות! עכשיו היתי רוצה DDR PC2700 333MHZ אשר יהיה מיועדים למערכת אינטל עם OC!!! אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 256! אנא המליצו לי על 3 הסטיקים שהכי כדאי לקנות! (PC2700 333) תודה! ;) חוצמזה אם מישהו מכיר חנויות חומרה בציקגו ויתן לי פרטים עליהן , אני יודה מאוד מאוד!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוך כדי חיפושיי ללוח אם למחשב שאני עומד לקנות, נתקלתי בבעיה מעצבנת. אני לא מצליח למצוא לוח של ג'יגה-בייט לAMD athlon X2(אני מקובע עליהם, סורי..) שיש לו גם יציאת parallel, גם יציאת 5.1 וגם כרטיס מסך ONBOARD(רצוי גם FIREWIRE וeSATA אבל זה לא דחוף) וכמובן שלא יהיה זבל. האם ישנה אופציה להמיר איךשהוא את יציאת הפרלל לUSB? בתודה מראש, אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם במחשב שלי התקלקל. הלוח הוא Asus p5kpl-am אני מחפש לוח אם אחר שמתאים למעבד ולזיכרון ושיהיה זול. המחשב משמש לאינטרנט ולעבודה משרדית קלה. מעבד - E5300 זיכרון - Kingston 2G 1.8V WD 3200AAKS -HD בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טיפה קשה להודות בטעות אבל זה חובתי מתוך דאגה לידע של אחרים כאן היה לי כאן וויכוח לפני כחודש בערך בקשר ליעילות של הסקודאלר של ווינדווס וטענתי שהמעבר בין ישומים פוגע בביצועים של שניהם , עכ"פ מכמה בדיקות שהרצתי עכשיו כנראה שטעיתי (אמנם זה לא 100% אבל רוב הסיכויים שכן טעיתי) הבדיקות שהרצתי התבצעו באמצעות lame 39.6.1 וסופר פי הרצתי בהתחלה מגה של סופר פי - לקח 47 שניות אח"כ הרצתי במקביל שני תרדים של סופר פי ולקח דקה וקצת יותר מחצי - כלומר ל היה איבוד ביצועים(90 שניות בערך שהם קרובות ל47 שניות כפול 2) אח"כ הרצתי במקביל 3 תרדים של סופר פי ולקח 2 דקות ו22 שניות (162 שניות שהם כמעט 47 כפול שלוש) ניסיתי לבדוק מה קורה בליים - שעובד עם קבצים גדולים יותר , קודדתי מWAV את השיר "…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות את הלוח ובמידה ויש תקלה קיימת אחריות כמו שצריך
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שיש מעבדים שלא תומכים ב virtual machine האם זה נכון ? האם המעבדים החדשים כן תומכים ב virtual machine ? מתכנן לקנות משב נייד בשביל זה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 6000 - 7000 שקל. וראיתי שיש מלא מעבדים שלא שמעתי אף פעם. מה זה INTEL CENTRINO PENTIUM M ? מה עושה אותו כל כך יקר מפנטיום 4 ללפטופ? מה עדיף CENTRINO או פנטיום 4? או בכלל סלרון? וגם ראיתי לפטופים עם מעבד של AMD ATHLON XP-M. כדי לקנות ? המחשב ישמש למולטימדיה ומשחקים. יש לכם על מה להמליץ לי ? DELL, HP, IBM???? תודה !!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בוידאו הבא שטוען שניתן להכפיל ראם, ולי יש וינדוס 7 ,ולא ממש הבנתי את האנגלית עם כל המושגים, אשמח אם יש כאן מישהו שיכול לתרגם לי אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים לשדרוג מחשב שמבוסס כרגע על AMD מה שישאר מהמחשב הזה זה ספק כוח ציפטאק 500 וואט 8 גיגה זכרון DDR 3 1333 מארז קולר מאסטר 310 כרטיס מסך 460 GTX ודיסק קשיח 500 של ווסטר דיגיטל זה מה שאני רוצה לקנות [table][tr][td]מק"ט[/r][/t]מוצריםכמותמחיר[table][tr][td]GB75MD3H[/t]Gigabyte GA-B75M-D3H1₪392[table][tr][td]C3470T[/t]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray1₪928[table][tr][td]סה"כ:[/t]2₪1320[table][tr][td][/t]השימושים הם לגיימינג בעיקר אולי קצת עבודות עריכה קלות לפעמים בשביל הכיף איך השילוב? תודה מראש על העזרה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם Asrock G31 M -VS2. הלוח עדיין באחריות. לאחרונה גיליתי שיש לו קבל קצת מנופח באיזור הכרטיס מסך PCI EXPRESS. יש לציין שהכרטיס מסך שהיה לי התחיל לעשות בעיות, וברגע ששמתי כרטיס מסך אחר, הבעיות נעלמו. השאלה היא האם צריך וכדאי להחליף את הלוח בגלל הקבל הזה? יש אחריות בכזה מצב? תמונה מצורפת. (סימנתי את הקבל עם חץ)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב במחשב שלי יש 1G זיכרון. האם הוספה של 256mb מביאה לשיפור כלשהוא בהרצת מישחקים כבדים, או שזה יהיה בזבוז כסף. המיפרט שלי: P-4 2.8 XFX 6600GT 128MB 1GB RDRAM SAMSUNG XP PRO תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את המחשב ולקנות מעבד חדש וטוב למשחקים. המעבד שלי כיום הוא Intel Pentium 4 540 3.2GHz. אני רוצה שתמליצו לי על מעבד טוב ללוח אם Asus P5GC-MX/1333 עד 1000 ש"ח אני יביא לכם פרטים על הלוח אם שלי המעבדים שהלוח אם תומך: LGA775 socket for Intel® Core™2 Duo / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Processors Compatible with Intel® 05B/05A/06 processors Intel® Hyper-Threading Technology ready * Refer to www.asus.com for Intel CPU support list מהירויות Bus: *1333 / 1066 / 800 / 533 MHz (*1333 MHz when overclocking) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צילמתי תמונה מהתוכנה CPU-Z אני צריך שתגידו לי מה אומר סעיף "MAX BANDWIDTH" אני לא מבין מה זה ה-533 כי אני קניתי זיכרונות עם 1333 MHZ תודה לעוזרים.. שבוע טוב .. ! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו קראתי את הידיעה בדף הראשי על הC3 שיכיל אבטחת מידע, ולא ממש הבנתי מה הכוונה ב"אבטחת מידע", כלומר מפני מה זה מאבטח? לאיפה? איך זה מגן? תודה מראש, Ameralis Zaiir אגב, עשיתי חיפוש בפורום לפני אז אל תגידו לי לחפש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מרגיש כאילו המחשב שלי יכול יותר לעבוד מהר מבחינת קפיצה בין יישום ליישום או מעבר לשוניות(אני משאיר בקבועה פתוחות איזה 5 -6) (ולפעמים גם משחק ממוזער ברקע) זה עובד מהר אבל אבל יש משהו שאני יכול לשפר שיהיה עוד יותר? חשבתי אולי התיזמון של הזיכרון שלי לא מספיק מהיר יש לי 2 קיטים של 8G gskill SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR + RipjawsX ] F3-12800CL9S-4GBX התיזמונים שלהם שניהם CL9 זה מספיק? או שזה מה שיוצר את הוואר הבקבוק? זאת שאר המערכת: intel core i5 sandy bridge 2500k + asrock fatal1ty p67 professional + asus hd 7950 directcu ii + Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS 1TB (מערכת הפעלה) + Seagate Barracuda 7200.14 ST3000DM001 3TB(אחסון מדיה) מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שוב לכולם! ראיתי כי מחירי המעבדים של AMD ממש נמוכים, ורציתי לשאול, מבחינת ביצועי משחקים, איזה מעבד הייתם מעדיפים: Intel E8400 AMD Phenom 9550 AM2+ QUAD CORE 4MB BOX AMD ATHLON 5600 AM2 DUAL CORE 2 X 1MB BOX איך הייתם מדרגים את המעבדים הנ"ל מהטוב, לפחות טוב? תודה אורי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח מסוג אינטל e210882 865G ואני ממש לא מוצא אותו למכירה ידוע לי כי הוא לא הכי חדש שיש אך יש לי צורך בו כוון שאינני מעוניין להתקין שוב את התוכנות הקיימות ב HD מסיבות טכניות(זהו מחשב מקליט וידאו הכולל תוכנות מיוחדות) רציתי לדעת האם אוכל להתקין לוח אחר עם אותו ציפסט ללא התקנת התוכנות מחדש או דריברים או היכן אני יכול להשיג את הלוח בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-