מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתלבט בין שתי לוחות אם במהירות 800 למחשב חדש של 2.4 ג'יגה או אפילו 2.6 אמרו לי בהתחלה ללכת על ה AbBIT IS7 אולם כשהתקשרתי להזמין המליצו לי ללכת על ה- MSI NEO 865 על מה אתם ממליצים ללכת? ועל איזה זיכרון כדאי לי להתאים אליהם?
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה- האם מעבד עם FSB 1333MHz יכול לעבוד על לוח שתומך ב 1066MHz FSB המעבד -intel e8400 לוח אם- KINO-9454 עם chipset: Intel® 945G + ICH7
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש לוח אם למעבד AMD Phenom II X4 965 BE, שתומך בזכרונות DDR3 1600MHz. השימושים במחשב יהיו לגיימינג כבד, גלישה, אופיס, סרטים בפורמט HD ועוד. לגבי יציאות כאלו ואחרות - אין העדפות מיוחדות, מקסימום תשאלו אותי ספציפית ואני אענה. אני מתכנן OC למעבד, אז חשוב שהביוס יתמוך באפשרויות OC מתקדמות. תקציב עד 750 ש"ח, עם אפשרות לחריגה אם יש צורך ממשי. תודה עריכה: איכות הסאונד חשובה לי, אבל אני לא מתכוון לקנות כרטיס קול ייעודי, לכן חשוב לי שכרטיס הקול המובנה יהיה איכותי.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת השאלה שלי היא למעבד: אם אני קונה מעבד של אינטל 2400 או 2600 ht (כרגע יש לי 2000 מגה הרץ) מה צריך לעשות כדי להכניס תמעבד החדש להוציא תישן מהסוקט להרים למעלה לשמור ואז תשני פשוט להכניס תרגליים שלו ואז לסגור עם הסוקט ? עריכה: הייתי בחנות מחשבים והבחור שם אמר לי שהלוח אם שלי לא יתאים giga bite titan 4 533 האם יש שחר ואמת במשפט זה ?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מאחר יש לי בנייד(dell n3010) חריץ לSD שאני אף פעם לא מנצל, חשבתי לשים שם זכרון SD במקום החתיכת פלסטיק שחוסמת אבק... השאלה היא עד כמה מהיר הכרטיס צריך להיות בשביל שבאמת יהיה שיפור בביצועים (ולפי זה אני גם אדע אם זה בכלל משתלם) ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב שיפעיל תוכנות כבדות ומכונות וירטואליות, רואים הבדל ביצועים בין 2 הבחירות?
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כמו שכבר נאמר פה , הרבה תוכנות אינן מנצלות את ריבוי הליבות כדי לבצע חישוב מקבילי ולכן אין יתרון משמעותי ל 4 ליבות על פני 2 ליבות , השאלה שלי האם זה משנה בכלל? האם לא יותר חשוב שהמתזמן של מערכת ההפעלה (schedualer ) הוא זה שידע לנצל את ריבוי הליבות? כי הרי אף פעם אין לנו ת'רד בודד שרץ במערכת אלא כמה עשרות ( פיירוול , ווינדוז , אנטי וירוס וכו' ) , ולכן בכל מקרה ריבוי הליבות ינוצל. מקווה שהייתי ברור בשאלה...
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום בשביל עיבוד תמונה (פוטושופ ועוד כמה תוכנות דומות) מה עדיף אינטל או AMD אם אינטל אז תמליצו לי על מעבד ולוח אם עד 1700 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף? Q6700 הוא ישן יותר אבל CACHE גדול יותר, ועם צריכת חשמל גדולה יותר. מה אומרים המומחים?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות את החלקים האלה: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice Arctic Cooling Freezer 64 MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk ARCTIC COOLING Silentium T2 ואני לא בטוח בקשר לזכרונות....אני מוכן להשקיע עד 800-700 ש"ח לג'יגה....חשבתי על GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value Dual Channel אבל אני לא בטוח לגביהם אז קיצר אם מישהו יכול להמליץ על משהו יותר טוב במחיר טוב אז שיעזור לי....
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש באפשרותי להשיג דיסק קשיח של 400GB של סמסונג ב800 שח עכשיו הוא SATA 2 ולי יש SATA 1 אז האם יש לSATA 2 גם תאימות לאחור כמו למשל מה שקרה עם הUSB (USB1-USB2) תודה
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם יש סיבה שאני לא אקנה את אלה ב515 ש"ח וגם החזר של המע"מ? או שאולי כדאי להוסיף כסף ולהשקיע במשהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מה ההבדלים העיקריים בין : Intel pentium D Intel core 2 duo כי לפי מה שהבנתי שניהם כפולי ליבה, אז בעצם ההבדלים בינהם? תודה.
-
- 14 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, היום הלוח אם שלי התפוצץ, הוא הגיע לאיזה 70 מעלות ואז הוא התפוצץ (לוח אם של BIOSTAR חחח) אז מן הסתם אני חייב להחליף לוח, המעבד שלי סוקט 478 אז שקלתי להחליף ל?Abit AI-7 μGuru?, אז תגידו, זה לוח טוב? והוא יחזיק מעמד באוברקלוקים קטנים?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם.. שאני מחבר את האוזניות שלי לחיבורים בלוח אז אני שומע בעוצמה מסוימת אבל שאני מחבר את האוזניות למאז אז אני שומע הרבה יותר חזק... מישהוא יודע למה....?? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מפרט בצד. black ops מקרטע אצלי גם בהגדרות הנמוכות ביותר ורזולוציה 600*800. כשהמשחק רץ ומקרטע, אני רואה שהמעבד על 100%. במחשב נוסף שרץ על AMD II *3 445, וכרטיס המסך זהה, המשחק רץ חלק בהגדרות גבוהות יחסית (1280*720), צריכת מעבד לא עוברת את ה - 75%. (גם ב - PES11, המעבד בזמן משחק סביב ה - 90%, ככה שאני חושש שהוא מיצה את עצמו.) לכן הסקתי שהבעיה שלי היא המעבד. חשבתי לשדרג, ויש לי כמה אופציות, רוצה להתיעץ איזה מהן עדיפה: 1. לשדרג מעבד ל -Q9XXX, עם עדיפות ליד שניה, או דרך מכר באינטל. עלות - כ - 650-900 ש"ח 2. לקנות מעבד AMD כדוגמת זה הרשום מעלה, (אולי קצת חזק ממנו) + לוח אם תומך AMD3 וגם DDR2 (כדי שלא אצטרך להחליף גם זכרונות). עלות משוערת כ - 500 ש"ח למעבד + 350 ש"ח ללוח אם. 3. …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד איזה באס אפשר להגיע באובר קלוק עם מעבד E6600 רק עם מאוור שמגיע בסטוק ? (הלוח הוא DS3 והזכרונות סמסונג 667)
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3000+ ASUS K8T800 DELUXE KV8 או PENTIUM 4 3GHZ ASUS P4P800 DELUXE מה אתם אומרים בלי קשר לתמיכה של 64ביט... אני מדבר רק אל אוברקלוק וביצועים מה ילך יותר טוב פנטיום 4 אם אוברקלוק
-
אני קונה זכרון 512 בשני סלוטים של חברת סמסונג. ורציתי לדעת עם זה טוב כאילו חברה בלי בעיות תודה,
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
INTEL D946GZISSL ISELTON הוא עולה בסביבות ה500 ויש בו צ'יפסט 946, יציאת pci-e שני סלוטים של DDR2 667 והכי חשוב הוא תומך בC2D הנה הלינק: http://www.intel.com/products/motherboard/d946gzis/index.htm
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוץ מP35 חשוב לי שיתמוך בDDR2 1066 וכן RAID 5. מתוכנן OC די כבד. לא צריך SLI. תודה.
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שמעו p3 850 128 ram 30gb hd nvidia gforce 2 mx זה המחשב המזדקן שלי. : אתם יכולים גם להחליף את ה'ק' ב'י' אם בא לכם. יש איזה 2 ג'יגה פנויים על ההארדיסק שגם ככה מפוצל ל-2 מחיצות. אני נכון לעכשיו לא שחקן תלת מימד מהמשחקים החדשים או תוכנות גרפיקה (בצבא... אין זמן) אבל המחשב הזה פשוט איטי באפילו לגלוש באינטרנט, להעלות את התפריטים בסטארט מניו. winxp אני לא יודע מה הטמפ' במחשב כי בחיפוש המהיר שהספקתי לעשות לא מצאתי אחד. שמתי לב שכשאני מעלה את ה Windows task manager המצב תחת performance על הפנים. ה Pf usage גבוה מאוד. (250 מג"ב למרות שאני עובד כבר כמה זמן על המחשב אין לי כוח לעשות ריסט כדי לבדוק מהתחלה) וה CPU USAGE על 95%, IDILE... אין לי כוח להכנס לזה אבל אף פעם המחשב ה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הם התזמונים של הזכרונות האלה שמוכרים ב KSP והאם הם נחשבים לטובים למען OC ....
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-