עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by .AloN,

שמעתי איפשהו שיש למעבדי AMD דרייברים ואם לא מתקינים אותם הם עובדים הרבה יותר לאט. זה נכון ? אם כן איך מתקינים אותם ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by primo,

אני כנראה שבוע הבא קונה את המשחב החדש עם הלוח אם הזה וכמה אנשים אמרו לי שאין בו כרטיס רשת אלחוטי מובנה בלוח אם. יש לי רשת אלחוטית בבית ולפי מה שהבנתי אם אין כרטיס רשת אלחוטי בלוח אם אי אפשר להפעיל את הרשת.. זה נכון? והאם בלוח באמת אין כרטיס רשת אלחוטי מובנה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by BoOoM2008,

עם הלוח אם הנל GIGABYTE GA-73PVM-S2H אפשר לבצע OC??אני צריך תשובה מדוייקת..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי לכולם, אני נמצא כרגע עם מארז Antec three hundred וספק SeaSonic S12II Bronze 520W. שניהם בני שנתיים, ונראה לי שאני לא צריך להחליף אותם. את שאר הדברים אני רוצה להחליף. באופן כללי אני משדרג את המחשב כל 3-4 שנים, ואני רוצה לקנות לוח אם, מעבד, וזכרונות, שישרדו שדרוג (ז"א שיעבדו 7-8 שנים, כמו המצב עד עכשיו), כך שאצטרך לשדרג רק את הכרטיס הגרפי ואולי ספק (או להוסיף לRAM הקיים). אני חושב שלכן כדאי לוח אם שהוא B85 או H87 (כדי לשדרג לכרטיס מסך שישתמש בPCIE 3 או להוסיף RAM), כמובן שאשמח לשמוע דעה אחרת. מהסתובבות קצת ברשת בחרתי את המפרט: Core i5 4460 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/mabd-core-4460-with-graphics-box-p-16580?cPath=21_22 GA-B85M-D3H http://wellcom.co.il/…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yot,

שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם בעל לפחות 4 חריצי PCI, מבוסס מעבד AMD. אני גם מעוניין במעבד נחמד, שמתי עין על הAXP 1600+, מה אתם אומרים? עכשיו לבעיה: תקציב מוגבל של 900 שקלים. ככל שתחסכו לי יותר כסף, אבל שהרכיבים יענו על הדרישות יהייה יותר טוב. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום אני רוצה טיפה לשפר ביצועי מחשב שלי וחשבתי להוסיף זכרון כרגע יש לי 8 GB עם שתי זכרונות של 4GB של חברת CRUCIAL (זה מה שכתוב על האריזה 4GB DDR3 - 1333 PC31060 UDIMM 240 PIN) השאלה ראשונה האם בכלל זה ישפר לי ביצועים? ואם אני יצטרך לשנות משהו בהגדרות בשביל זה? ומחר אני בדיוק יהיה בKSP, אז איזה זכרון טוב ומשתלם אתם ממליצים לי לקנות. שתיים של 4GB או אחד של 8GB? לינק לזכרונות http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99..103..785..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תמליצו לי בבקשה מה כדאי לי לעשות ולקנות תודה מראש! פרטים של מחשב שלי חלונות 7 64 ביט לוח ASROCK H67M-GE מעבד I5-2500 CPU 3.30GHZ

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. צהריים טובים לכולם. בזמן האחרון התחלתי לחשוב על שדרוג כרטיס המסך , אבל ככל שנכנסתי לעומק העניין התגלו המון בעיות שנובעות מכך שכאשר קניתי את המחשב הייתי די טיפש.השקעתי הרבה כסף במעבד ובדברים החשובים באמת (שאז לא ידעתי שהם החשובים באמת) לא השקעתי כלום , ועכשיו אני מוצא את עצמי צריך להחליף גם ספק וכנראה מארז ע"מ לקנות כרטיס מסך . בכל מקרה , אתמול המצב החמיר , סתם מהתעניינות בדקתי קצת את לוח האם והצ'יפסט שלו וגיליתי שהמצב יותר קשה ממה שחשבתי.יש לי לוח אם גרוע מאוד של MSI עם צ'יפסט G31 (לא זכרתי בכלל שיש צ'יפסט כזה) והבעיה הכי חמורה שלו (אוברקלוק לא מעניין אותי אז זו לא בעיה מבחינתי) היא שחריצי ההרחבה לכרטיס מסך הם PCI 1 עם רוחב פס של 8GB/s . . . בכל מקרה , מה שאני מבין מזה …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי מחשב נייד יחסית ישן של ASUS דגם N75S זה המפרט: GENERAL Packaged Quantity 1 Operating System Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit Edition Manufacturer Asus PROCESSOR / CHIPSET CPU Intel Core i7 (2nd Gen) 2670QM / 2.2 GHz Max Turbo Speed 3.1 GHz Number of Cores Quad-Core Cache L3 - 6 MB 64-bit Computing Yes Chipset Type Mobile Intel HM65 Express Features Intel Smart Cache, Intel Turbo Boost Technology 2.0 …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום רב, ברצוני לשפר את מערך הזכרונות שיש לי כיום. כיום יש לי זוג של CROASIR C4 PRO 800MHZ 2 GB ואני רוצה להוסיף עוד 2 gb של 4-4-4-12... ראיתי את הזכרון הזה במחיר לא רע.. השאלה אם הזכרונות הללו טובים ?? אם לאו - אנא המליצו לי על 2GB בתזמונים של 4-4-4-12 בבקשה תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Static,

לא ברור לי למה.. הלוח אם זה MSI k8n neo4 platinium nf4 ולא משנה איזה זיכרון אני שם במחשב זה תמיד מופיע כ T2 בביוס אני כרגע עם 2*512 של PQI 3200 פשוטים ועדיין זה T2 DUAL CHANEL ניסיתי להוציא סטיק אחד שישאר רק 1 של 512 וזה גם T2 לקחתי זכרונות של Tech Data , Princeton, TakeMS, ועוד כל מיני חברות ובכולם זה נותן דיפולט של T2. כמובן שאם אני משנה את הביוס ידנית אז זה עובד על T1 אבל למה בדיפולט זה תמיד T2. נ.ב. חשבתי בהתחלה שאולי צריך עדכון ביוס אז עדכנתי כבר כמה גירסאות ועדיין זה לא עוזר...

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by mrmoti,

שלום לכולם! יש לי לוח אם חדש מבית gigabyte, דגם GA-8SG667 (מבוסס על 648 SIS), וב- BIOS אין נתונים על טמפרטורה המעבד, ניסיתי אם כל מיני תוכנות, אם תוצאות שונות ומשונות. כאשר אני מפעיל תוכנה (לדוגמה MBM5), הטמפרטורה קופצת מ-22 ל-48 ל-33 ל-87 ל-120- (כן, 120- מעלות) אני רוצה לדעת מטמפרטורה המעבד לפני שמתחיל לעשות OC רציני, אחרת יכול לשרוף הכל. תודה על עזרה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, אני עומד לקנות מחשב בקרוב... השלב הראשון שלי הוא להחליט האם המחשב יהיה מבוסס AMD או INTEL אני לא כ"כ מעודכן בחומרה הנוכחית בשוק, ראיתי שיש הרבה רעש סביב ה Q6600 אבל.... השאלה שלי היא מהו המעבד בעל היחס הטוב ביותר של ביצועים\מחיר כיום? האם זה אכן ה Q6600 ? המחשב יהיה למטרת משחקים בעיקר. תודה ולילה טוב!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. האם כשאני קונה זיכרון ללוח DUAL CHANNEL אני צריך זכרון מיוחד שמותאם ? כי ראיתי כאן זכרונות שכתוב עליהם DUAL CHANNEL וכאלו שלא

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שני המעבדים האלו: http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=47341,43537, שניהם i5 בשני וורסיות שלו. ההבדל במחיר ביניהם עבורי הוא 100$. אני לא ממש יודע להבין את ההבדלים בטבלא בקישור. אשמח אם מישהוא יכול להסביר לי מה ההבדלים ביניהם והמלצתכם האם כדאי להוסיף 100$ בשביל המעבד הטוב יותר. תודה רבה מראש על עזרתכם! תמיר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מספר חודשים אחרי שכמה יצרניות סיניות חרוצות כבר החלו למכור אותם הלכה למעשה, מציגה אינטל שימוש מדליק נוסף עבור שבבי האטום שלה - בדמות מחשב PC שלם שנדחס לגודל כונן USB לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%96%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%90/

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. גם בוט מהיר יותר וגם תיקוני באגים למיניהם http://forum.gigabyte.de/forumdownload/betabios/betabios2.htm

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הציפיה היתה לתמיכה ב DDR2 677 מקור http://www.theinquirer.net/?article=29716

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by predator_008,

לAMD יש את סדרת האופטרון ואתלון, מלבד זאת שהאופטרון מיועדים בעיקר לשרתים/תחנות עבודה ושיש להם L2 גדול יותר. והאתלונים מיועדים לPC ועם L2 נמוך יותר. רציתי לדעת מה הם ההבדלים בינהם למעט אלה שרשמתי פה ואיזה מעבד יהיה טוב יותר בביצועים, ללא OC ועם OC, על סוקט 939 ובאותו תדר ובנוסף אשאל נושא הL2 כמהא משפיע והאם ההבדלהזה הוא כ"כ משמעותי או שהוא זניח?, בכלל מה זה נותן למשתמש הממוצע? כמובן שלא פתחתי את הדיון סתם, אני מתכוון לשדרג מעבד ולכן אני רוצה לדעת את ההבדלים במפורט כי אני נמצא כרגע בדילמה בין הסדרות הנ"ל. מפרט מערכת מופיע בצד. בנוסף אשאל על איזה מעבד יותר חזק (לא משתלם יותר אלא חזק יותר) Athlon X2 4200 s939 או הOpteron 170 dual core? וכמובן אשמח להצעות שלכם למעבד ממולץ לשדר…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by XGamerX,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד AMD 3000, וגוף קירור שקיבלתי איתו, התושבת היא socket 754 המחשב נתקע כל הזמן מרוב חום, ולכן החלטתי לפרק את המאוורר מהמעבד, הוצאתי את המאורר החוצה ולהפתעתי הוא יצא ביחד עם המעבד! המעבד דבוק ממש חזק לגוף, ולא הצלחתי להפריד בינהם עם סכין יפנית ואלכוהול. יש עוד רעיונות? יש פתרון לזה? אני לא יכול להחזיר את המעבד למחשב, כי אי אפשר לסגור את "בית המעבד" (הקלפיס האפור שנועל את המעבד במקומו), כי המעבד צמוד לגוף קירור הענקי, מה שלא נותן לי גישה לידית שלו... צריך עזרה כמה שיותר מהר, תודה!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by rost1k,

איזה משתי הלוחות אם של דגם H61 - BIOSTAR H61MH או INTEL DH61WW יחזיק לי 2 סטיקים של זיכרון 4GB 1333 MHZ HD4850 CORE I5 2400 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. טוב אז ככה - אני מסיים אוטוטו את פרוייקט מערכת הקירור מים שלי ואני עם זכרונות ADATA... - המפרט בחתימה.. אני מתכנן OC עצבני וממה שהבנתי הדבר היחיד שבאמת יגביל אותי זה הזכרון... אז ככה - דוד שלי קונה בסוף החודש מחשב והוא לוקח זכרונות כמו שלי - אז אני חשבתי לתת לו את שלי ולשדרג עצמי בתוספת תשלום... אני לא מחפש לקנות זכרונות ב 1600 ש"ח אבל אני רוצה שיפור משמעותי מ ADATA... (תקציב שדרוג עד 200 ש"ח) זה חייב להיות מ KSP... צריך עצתכם הזריזה... תודה מראש לעונים...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by mistaarvim,

אני רוכש עשיו את הלוח הנ"ל ואני רוצה לחבר אותו עם יציאה דיגיטאלי. יש לו כאלה? אופטית/קואקסלית? יש חיבור בחוץ, או בפנים, איך זה הולך?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הם דווקא נותנים אחריות לכל החיים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מה ההבדל בינהם ? מתי אני רוצה או לא רוצה להפעיל אותן ? מי עדיפה ? מה ההבדל בינהם ? חיפשתי מידע בגוגל, מצאתי הרבה על EIST אבל כמעט כלום על C1E... אשמח למידע או הסבר קצרצר...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shibby15,

יש טעם בלקנות את השנים? כי המעבד לא תומך בהם רשמית

דיונים חדשים בפורומים