מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . שמתם לב שהמעבד הנ"ל כבר לא נמצא בשום חנות שמוכרת אותו ואם כבר מוכרת אז בעליית מחיר של יותרמ-150 ש"ח אולי בגלל שהרוב פה בפורום מפרטים ממליצים עליו בתור אופצייה טובה...... איזה מעבד מקביל באינטל שווה לביצועים שלו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשכול זה מיועד לחבר יש ברשותו כעת מערכת מחשב של E2140 G945-S2 2G 667 7300GS 400W EZCOOL בקיצור הוא רצה להחליף כ.מ אחרי שהסברתי לו שיהיה לו צ.ב גדול (רצה ת4850)וגם בגלל המסך שיש לו מסך 17 רז' נמוכה עד בינונית של 1280-1024 יש לו כ850 שקלים הצעתי לו להחליף מעבד אבל המחירים שדורשים על מעבדים ישנים של 65NM מבית אינטל ממש גניבה לאור יום מעבד כמו הE6320 רוצים 500 שקל לא שווה בעליל בקיצור מצאתי בטרייד זון את זה מעבד AMD4400 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/10115/cat/24 220 ש'ח מחבר פה בפורום לוח AMD GA MA69VM-S2 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/9986/cat/26 סך הכל 370 ש''ח עכשיו רק תהיה לו בעיה עם ההרכבה אבל האם זה יהיה מהלך נכון לעשות להח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה לכל המבינים אני רוצה לקנות זיכרונות DDR3 למחשב שלי איזה אתם ממליצים* לנתונים שלי ? יש לי מעבד AMD Phenom II X6 1055T (95W). (am3 socket) ולוח GA-990XA-UD3 (am3/am3+ socket) הערות הארות ללוח : 1) 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory 2)Support for DDR3 2000(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz memory modules.To support a DDR3 1866 MHz (and above) memory, you must install an AMD AM3+ CPU first. 3)Dual channel memory architecture
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי קירור מעבד שמאוד אהבתי אותו מדגם- NOKTUA NH-U9B SE2 עם תושבת 775, עקב החלפת הבאנדל לסוקט 1150 יש לי צורך להשיג מתאם שיתאים לסוקט הנ"ל (1150) מהיכן אני יוכל להשיג מתאם שכזה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
באתר של ג'יגה בייט , כתוב Intel E6750 (Run at FSB1066 MH) ולא באמת במהירות 1333 , מישהו יכול להסביר למה הדבר יגרום?..(האם המעבד לא ירוץ ב2.66ghz?..) http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2417
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E EVGA X58 SLI LE s1366, Intel X58, DDR3 1600Mhz, 4xPCI-E איזה לוח אם הכי טוב? איזה לוח הכי איכותי? איזה לוח אם הכי מומלץ? איזה לוח אם הכי טוב לOC? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום. לפני כ 4 חודשים קניתי מחשב חדש, קניתי מעבד פנטיום, רק לאחר מכן מצאתי את האתר הזה והתבאסתי שלא קניתי AMD. אז יש לי קצת כסף להשקיע ואמרתי אולי אני יוכל לשדרג את המחשב שלי לAMD. אז המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel Pentium 3GHZ 800FSB GigaByte GA-8IPE1000 Pro-G Geil PC3200 2*256 PowerColor ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 7200RPM 8MB Cache ספק 300W של HEC האם יש אפשרות לשדרג את המחשב ל-AMD בעלות מינימלית (כלומר רק לוח ומעבד). הלוח אני רוצה שיהיה טוב ויוכל לעמוד ב-OC, אני חושב שעדיף מעבד בסוקט 939, לא? ועוד שאלה, יש לוחות שתומכים ב-Socket 939 בלי PCi-e? תודה רבה מראש, דוד.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשפר את מערך הזכרונות שיש לי כיום. כיום יש לי זוג של CROASIR C4 PRO 800MHZ 2 GB ואני רוצה להוסיף עוד 2 gb של 4-4-4-12... ראיתי את הזכרון הזה במחיר לא רע.. השאלה אם הזכרונות הללו טובים ?? אם לאו - אנא המליצו לי על 2GB בתזמונים של 4-4-4-12 בבקשה תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה שאוגוסט יהיה חודש מטורף מבחינת משחקים שייצאו - Half Life 2, Doom III, Quake 4... אני מתכנן שידרוג בערך בתקופה הזאת כדי שאני יוכל להנות מהמשחקים האלה כמו שצריך.. (אני יבוא לשאול על מפרטים באוגוסט..) עוד מישהו מתכנן שידרוג לקראת אוגוסט?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בזמן האחרון חושב לקנות מחשב חדש ובגלל התקציב המוגבל אני חשבתי ללכת לכיוון לוח אם עם כרטיס מסך מובנה הבעיה שאני לא מבין כלום בנושא הזה ורציתי לדעת איך הביצועים של כרטיסי המסך האלו לעומת הכרטיסים הרגילים? איזה לוחות אם יש עם כרטיסים טובים? (אני לא כל כך משחק במשחקים אבל אם מדי פעם אני ארצה לשחק במשחק האם זה יהיה סביר מבחינת ביצועים?) כמו כן קראתי שבקרוב אמור לצאת ל INTEL שבבי G35 עם כרטיס מסך מובנה של GMA X3500 האם היציאה של השבב קרובה? והאם הביצועים של הכרטיס מסך יהיו טובים יותרמאלו שקיימים היום? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה צריך עזרה קלה בבחירת לוח לp4 2g עם זכרונות ddr266 .. והלוח שיהיה עם lan onboard קשה ההחלטה בין intel ל asus ואם asus אז איזה asus ? אני מוקצב למחירים של עד 150$ גג לאינטל חשבתי על ה billings2 + snd + lan שאני משיג ב110$ מבחינת הasus יש לי את כל המבחר אצל הספק ... העניין זה המחיר... ראיתי שהוצע פה ברוב ההצעות p4b533-e אבל המחיר הוא פשוט רצח ... 196$ אפשרות שניה שחשבתי היא הasus p4s333 שבא עם snd and with land במחיר של 80$ שזה זול עד כדי חשד מה אתם אומרים? דרך אגב גם msi וgigabyte באים בחשבון תודה מראש P.S המחשב יגיע עם gf2mx למשחקים בסיסיים בלבד .. החשיבות שלי היא מהירות לתוכנות ** עריכה ** בדקתי השוואות ל845 .. ירדתי מהbg2 של intel עכשיו על הקו p4b26…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה קורה, זה היה מאז שהרכבתי ת'מחשב (לפני כמה שבועות) כל פעם שאני מדליק אותו הוא עושה אזעקה ומפסיק עכשיו הגעתי למצב שאני עושה ריסט וזה עושה צפוצף ולא מפסיק ! - צפצוף התרעה על חום יתר \ סל"ד נמוך.. או וולט נמוך אבל הכל בסדר ! עוד משו מוזר זה שבביוס כתוב שהטמפ' של המעבד זה 40 מעלות ! באיידל ! בעוד שבווינדוס בעזרת התוכנה של הלוח אם כתוב 32-34 (אם ה cool'n'quiet מופעל) ואם לא אז 37-39. ואם הדבר הזה מופעל אז זה מצפצפץ עוד יותר, עכשיו כיביתי את זה, וכרגע המחשב לא מצפצפץ.. אני מצטער אם משו לא מובן כי אני לא מבין מה הולך פה בעצמי תודה רבה על כל עזרה :-\ תום. עריכה ועדכון !! : ביטלתי את הפונקציה של ה cool'n'quiet הזה - אין רעשים, ומשחקים עובדים חלק ! (שזה היה מופעל הם קיר…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בלמיר מחשבים שהם שינו את כל הברטונים לסמפרונים.. אלף: זה אומר שלא מייצרים יותר ברטונים? בית: האם יש שיפור (בביצועים) בין הברטון לסמפרון?.. אני צריך את זה למחשב שאני קונה בקרוב.. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מספר חודשים אחרי שכמה יצרניות סיניות חרוצות כבר החלו למכור אותם הלכה למעשה, מציגה אינטל שימוש מדליק נוסף עבור שבבי האטום שלה - בדמות מחשב PC שלם שנדחס לגודל כונן USB לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%96%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%90/
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שמעבד AMD 1800+ טוב יותר מ-P4 1800 (בטכנולוגיית 0.18 מיקרון) השאלה מה בהשוואה למעבדים החדשים בטכנולוגיית 0.13 ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כמות התווים בכותרת מוגבלת ולכן העדפתי לפרט יותר בגוף ההודעה אני מתכנן לקנות מחשב חדש ומחפש לוח אם לתושבת 1155 עם תמיכה ב USB3 ו SATA3 בעקרון לא מתוכנן לקנות מעבד מסדרה K ,ככה שלא מתוכנן OC רציני (כמובן שאם בכל זאת ניתן יהיה לבצע OC קל ייתכן שאעשה זאת בשביל העניין אבל זאת לא דרישה מהלוח) בגדול הגעתי לשתי הלוחות הנ"ל שנראה שיתנו את מה שאני מחפש אבל אני לא בטוח מה עדיף מצד אחד הלוח של MSI זול יותר,מכיל יותר חיבורי USB3,SATA3 ומאפשר OC מצד שני הלוח של Gigabyte יתמוך גם במעבדי IVB וכל התוספות שלהם (PEX3 שכרגע אינני צריך ו זיכרונות 1600 שנמכרים כרגע בזול) אבל הוא יותר יקר ועם פחות חיבורים. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הלוחות הנ"ל - בשאיפה שזה יעזור לי להחליט אם יש אפ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ושבוע טוב לכולם. כרגע במחשב שלי יש 4 GB של MUSHKIN ENHANCED DDR2 CL 5 -5-5-18 800MHZ ובשולחן שלי שוכבים 2 סטיקים של MHZ ,OCZ PLATINUM DDR2 CL-4-5-4 800. הוצאתי אותם כאשר קניתי 4 GB של MUSHKIN. האם אפשר להוסיף אותם שיעבדו יחד עם MUSHKIN. רוצה את עצה שלכם, כי יש להם CL שונה כפי שאמרתי וגם רשומים מתחים שונים (על OCZ רשום 2.1V, על MUSHKIN 1.8-1.9V). צריך לציין שכאשר קניתי את 4 GB ניסיתי לשלב אותם עם 2 GB OCZ שלי ומחשב אפילו לא עלה. כאשר הוצאתי 2 GB OCZ זה עבד מצוין ועובד כך במשך שנה. פשות חבל לי שיש לי 2 GB טובים שאני לא משתמש. אולי עשיתי משהו לא נכון. אודה מאוד על עזרתכם. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן טוב לאדעתי איך לנסח כותרת אני יודע כמובן שהמחשב מורכב בעיקרו ןממעבד שמחובר לזיכרון דרך הלוח אם עכשיו יש לי שאלה....... היום חשבתי עליה: למה מהירות החישוב של המעבד לא יורדת למהירות של הבאס? כלומר אם אני אחבר ישר את ההארדיסק למעבד זה יהיה ממש ממש איטי כי המעבד ירד למהירות של ההארדיסק פשוט אז למה זה לא קורה עם הבאס? כלומר עד שמגיעים נתונים למעבד הוא חישב כבר ואז הוא עומד מלא זמן בלי לעשות כלום....... היה לנו שיעור במיקרו מחשבים שהוא כבר ענה איכשו על השאלה (חח כזה חשבתי אמרתי אני אשאל בHW ואז בשיעור הוא לימד את זה כבר אבל לא הבנתי) המעבדים היום מורכבים מחלק אחד שקורא ומוציא את הנתונים שהוא מקבל מהזכירון (באס יעני) והחלק השני מחשב את הכל לכן הוא עושה את שני הפעולות …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לוח אם של asus maximus v extreme זכרונות של g.skill 32 gb וקירור למעבד של zlman 12 איקס חיברתי את הזיכרונות על הלוח אם ומכיוון שגוף הקירור הוא כל כך גדול הוא ישב לי על אחד מהזיכרונות והייתי מוכרח לפרק את שני גופי האלומיניום שמורכבים על הזיכרון על מנת להרכיב את גוף הקירור על המעבד ואז הוא לא ישב לי על הזיכרון האם זה קריטי שפירקתי את גופי האלומיניום מהזיכרון והרכבתי אותו בלי ? ???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה. לחברה שלי יש מחשב ישן והוא ממש עגלה עם 1GB ורציתי לשדרג אותה קצת ולבקש ממכם המלצה לכרטיס זכרון DDR2 של 2GB מהארץ או מחו"ל עם אופציה לשתי סטיקים של 2GB במידה והמחיר גובל בסביבות 150. לפי מה שאני רואה בארץ המחירים מאוד יקרים ביחס לזכרון שהוא מאוד ישן אז העדפה שלי היא להזמין מחו"ל במידה וההפרש משמעותי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרון 800 MHZ ולאחרונה שמתי לב בתוכנת CPU-Z הזיכרון עובד על 400 MHZ על גו'ק הזיכרון עצמו כתוב 800 MHZ ניסיתי איפוס לביוס שינוי הגדרות מאוטומטי לידני ולהפך ולא עזר האם זה משנה 400 או 800? יש רעיונות איך לאפס את הגדרות הזיכרון - CLEAR CMOS לא ניסיתי תודה שרון [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. האם אני יכול להחליף את המעבד שלי? יש לי אינטל פנטיום 4 אבל רק 1.5 ג'יגה הרץ ואני רוצה להחליף לפנטיום 4 לפחות 2.8 ג'יגה הרץ אז האם אני יכול? או שאני צריך בשביל זה לקנות מחשב חדש? והאם כל מה שיש לי עכשיו יענו כל החומרה תתאים למעבד החדש?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, מעוניין לשדרג את המעבד שלי לצורך משחקים. המפרט שלי הוא: מעבד e6750 לוח אם אינטל dragontail ספק סיסוניק 500 וואט 3 ג'יגה זיכרון ddr2 800mhz כרטיס מסך 9800gt 512mb 256bit מסך 21.5 עם החלפת המעבד אני מביא 460gtx מה האופציות הכי טובות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי ללכת על i7 4790K איזה זיכרון להתאים לו? רוב הזיכרונות של DDR3 הם 1600MHZ, השאלה אם יש טעם להשקיע ב 2400 למשל..? (הלוח שאני רוצה תומך) חושב ללכת כרגע על 8GB ובעתיד אם אצטרך אז להוסיף.. השאלה אם ללכת על סטיק אחד או 2 של 4 בשביל ביצועים..? בכל מקרה חשבתי על Corsair, אבל פתוח להצעות המון תודה אה, עוד שאלה יש לי Win8 על SSD, לדעתכם אצטרך להתקין מחדש או שיכול לתפוס?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-