עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי אני מנסה להבין (ולא מצליח) מה בעצם באה להגיד הפיסקה באדום על אופצית הזיכרונות בלוח. http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo4-F&class=mb זו סתם אזהרה שבאה לכסות על עצמם מאחריות ממודלים שלא מתאימים (או משהו כזה) או שזה משהו קריטי ? תודה לכל המתרגמים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

ראיתי את זה בפנדה, וכמובן אין פירוט על המוצר, מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Sweet_Tooth,

האם אתם ממליצים למישהו עם מעבד חזק (כמוני :) לקנות כרטיס פריסה?? ואם כבר אני מחפש כרטיס שמקודד MPEG 4 ו DVIX!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by The Shark,

שלום, יש לי בעיה שכבר נמשכת חודשים... המחשב שלי, בשעות עומס (משחקים בדר"כ), נכבה ומשמיע ציפצופים. לי היה ברור מלכתחילה שהבעיה היא בעיה של חום, אבל החבר'ה מהחנות השכונתית (מרדנית) התעקשו שזה וירוסים וכו'...... עד שישבתי איתם בחנות והוכחתי להם שזאת בעיה של חום. בכל מקרה, הם שמו לי משחה טרמית, הבעיה הסתדרה לתקופה של חודש וחצי בערך. אבל בימים האחרונים הבעיה חזרה..... מה עליי לעשות? כל חודש ללכת אליהם שישימו לי משחה טרמית?! לא נראה לי שזה אמור להיות ככה. אני לא שם בעצמי כי אני די מפחד שבטעות אני אשרוף את המעבד או משהו... מה הפיתרון? יש סוג של משחה טרמית שלא מתאדה? תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by redti,

יש לי שאלה אליכם אני כבר המון זמן רוצה להחליף את השילוש היום ראיתי את השילוש הבא ב2200 ש''ח לוח אם:EPOX 8RDA+NFORCE 2 זיכרון:512 MB DDR 3200 WINBOND מעבד: ATHLON 2100 XP השילוש הזה הוא שילוש טוב? יש שילוש טוב יותר באותו מחיר? יש לי TI 4200 ואני לא צריך NFORCE 2 אז מה אני יעשה? אני יראה הבדלים גדולים בשינוי? יש לי : לוח אם תומך SDRAM עד P3 מבוסס על VIA 256 SDRAM מעבד 933 MHZ תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כמובן שיש הבדל של בערך 200 ש"ח במחיר.... והתקציב שלי מאוד מאוד מוגבל......אבל אם זה משפיע כל כך הרבה אני ישיג עוד 200 שקל ולא "יבזבז" את השאר... ככה : AMD Athlon XP 1700+ 0.13m Epox 8RDA+ NFORCE2 MB512 Winbond (או 2X256 , עוד שאלה מה עדיף - ומתוכנן OC כמה שיותר גדול כמובן!!!) אז השאלות למעשה : 1)מה עדיף 1X512 ל-OC או 2X256 בשביל ה-DUAL ? 2)מה עדיך 333 או 400 ? האם ה-400 ינוצל ? ואל תגידו לי לחשוב על הבארטון כי דבר כזה לא בתכנון....... תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כמו ששמנו הייתה לאינטל בעיה גדולה כמעט בכל הערכות שבבים החדשות והיא אספה את הגשרים הדרומיים שלהם בחזרה לתיקונים.... מה שיצר חוסר בערכות שבבים לסוקט T החדשה (כי ה915 וה925 לא מוכנות...). היום הייתי בKSP וראיתי שם את הלוח הזה: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AS8&fMTYPE=LGA775 , לא יקר (680 שקל) אבל נורא מצחיק. קודם כל נורא בולט הקירור החדש של אביט לגשר הצפוני.... מין רדיאטור מוזר. יש גם קירור פסיבי לגשר הדרומי. הוא מגיע עם סוקט T החדש ומתאים לפרסקוטים החדשים (שמגיעים עם גוף קירור מרשים בהחלט בעצמם... לטענת הטכנאי שם הם מצליחים לשמור על קרירות מפתיאה יחסית לפרסקוט... הערכת שבבים היא 865 המזדקנת והחריצים הם AGP וPCI רגילים...…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yonatan.mendelson,

מצגת ההשקה המלאה עבור משפחת המעבדים החדשה של מפתחת השבבים מצאה את דרכה אל הרשת, ומשאירה לנו מעט מאוד סימני שאלה לכתבה

9. בוקר טוב חברים. יש ברשותי כרגע את המפרט הבא: RX480 8GB 2X8GB DDR4 2400Mhz CL15 Asus Z270-P LGA 1151 Intel I5 6500 1. השאלה היא האם כדאי כל עוד שיש את האופציה לשדרג למעבד מסוג 7700 או 7700K? 2. האם יש פה פוטנציאל OC למעבד מסוג 7700K? המחשב משמש בעיקר למשחקים, ולקראת BFV לדוגמא, ראיתי שמעבד מומלץ הוא I5 6500, למרות שבתכלס הוא דיי זהה לשלי. מה אומרים חברים?

10. יצרנית השבבים הטאיוואנית הגדולה מצהירה על כוונה ברורה להעפיל על אינטל, ולהתחיל בייצור המוני עם ליטוגרפיית 10 ננומטר כבר בשנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/תעקוף-את-אינטל-בסיבוב-tsmc-מבטיחה-שבבי-10-ננ/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, 1.האם מעבד זה,שמצוין בכותרת הוא מעבד מסוג:Sandy Bridge,והאם כל מעבד של אינטל,אשר מתחיל ב***2 הוא מעבד מהסוג החדיש Sandy Bridge? 2.הזמנתי מחברת אייבורי את המעבד המצוין בכותרת,עכשיו הם מצידם טענו,שאת המעבד המסוים מסוג זה,הם מוכרים אך ורק בצורת Tray,ואינם מוכרים אותו בצורת BOX,כך שהאם להאמין להם ב100%,שאקבל מעבד חדש לגמרי,ושאינטל תכיר בו כמעבד חדש ותספק אחריות מלאה בעבורו? 3.האם במעבד זהה רק בתוספת K ל2500 - ישנה סכנה לפגיעה טוטאלית ושריפתו בעת ביצוע .O.C,אפילו אם בוצע ע"י טכנאי מחשבים מוסמך,והאם ההבדל היחידי בין הדגמים,שמסתיימים ב2500,לבין 2500K - הוא,שבדגם 2500K ניתן לבצע .O.C,וחוץ מהבדל זה - הם בעצם זהים לגמרי באיכותם ופעולתם? תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מציאה או לא מציאה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1454 זה אפילו בא עם קירור

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Nasok,

מבקש זכרונות DDR2 בשביל הקונרו החדש 1.8K

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. השימושים שלי בלוח יהיו לאוברקולינג בינוני. האם הלוח הזה ישתלם בשבילי במחיר הזה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. השם של הקובץ הוא: 97TID913.ZIP בהצלחה לבעלי הלוח הזה,אני מקווה להגיע להרבה יותר מ 420

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by adfx166,

שלום אנשים, כרגע יש ברשותי זיכרון של 1 ג'יגה מסוג ?(OCZ GOLD 800MHZ DUAL CHANNEL(2* 512 אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה של חברת KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL, כך שבסופו של דבר יש לי סה"כ 3 ג'יגה זיכרון. יש לציין גם שתיזמוני השעון של שני סוגי הזכרונות שונים. ocz - 5-5-5-12 וה- KINGSTON - 4-4-4-12 שאלתי היא האם ישנה אפשרות לשלב זיכרונות של שני יצרנים שונים. ד"א, לוח האם שלי: GIGABYTE 965P-DS4 תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. במהלך מפתיע AMD צפויה לכבוש את מקומן של NVIDIA ו ATI ביחד !!!!!!! מקור: http://www.hexus.net/content/reviews/review_print.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDgy

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שבת שלום. לפני כ 4 חודשים קניתי מחשב חדש, קניתי מעבד פנטיום, רק לאחר מכן מצאתי את האתר הזה והתבאסתי שלא קניתי AMD. אז יש לי קצת כסף להשקיע ואמרתי אולי אני יוכל לשדרג את המחשב שלי לAMD. אז המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel Pentium 3GHZ 800FSB GigaByte GA-8IPE1000 Pro-G Geil PC3200 2*256 PowerColor ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 7200RPM 8MB Cache ספק 300W של HEC האם יש אפשרות לשדרג את המחשב ל-AMD בעלות מינימלית (כלומר רק לוח ומעבד). הלוח אני רוצה שיהיה טוב ויוכל לעמוד ב-OC, אני חושב שעדיף מעבד בסוקט 939, לא? ועוד שאלה, יש לוחות שתומכים ב-Socket 939 בלי PCi-e? תודה רבה מראש, דוד.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הי, המשחב שלי משמש בעיקר לקידוד וצפיה של וידאו בFHD, אבל יש איטיות בקידוד, שבין היתר מקשה גם על השימוש הפשוטים יותר של המחשב (גלישה באינטרנט וכאלו). המפרט שלי: e6550 @ 2.33 GHZ 4mb 2GB DDR2 667MHZ gigabyte gap35ds3l והשאר לא משנה לקידוד וידאו... האם הוספה של ראם/ אוברקלוק קל למעבד יפתרו לי את בעיית האיטיות בזמן קידוד כשאני עושה שימושים פשוטים אחרים באותו הזמן? עד כמה צריך לשדרג כדי להמהיר את הקידוד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המותג הטרי של החברה הפופולרית שנולד עם הכניסה לתחום כרטיסי המסך יהפוך בקרוב לשם המוביל את כל מוצריה המתקדמים ביותר? לכתבה

21. חברי הפורום שלום אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי בעניין דיי תיאורטי וטכני - אני מנסה לסכם לעצמי את כל המידע לגבי מעבדי AMD, בדומה למה שעשיתי עם מעבד אינטל בעבר כאן. הבעיה היא שבמקורות שונים שמות הליבות, הארכיטקטורות והפלטפורמות לא מוגדרים בצורה זהה. למיטב הבנתי, ההגדרות אמורות להיות כאלו: שם הליבה (Core name) - שם הקוד שהחברה נתנה למעגל המודפס שהוא המעבד בפועל (לא כולל את האריזה שלו, שקובעת את התושבת). הפלטפורמה (Platform) - שילוב של מעבד וערכת שבבים או/ו לוח. הארכיטקטורה (Microarchitecture או Architecture) - שיטת הבנייה של המעבד. הבעיה היא שאני כנראה טועה בהגדרה כלשהי (או בכל ההגדרות). יותר מזה, במעבדי ה APU של AMD, המורכבים משילוב של ליבת עיבוד (CPU) וליבה גרפית (GPU), יש …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם.. רציתי לשתף אתכם במשהו שקרה לי וניצלתי כנראה בנס ממנו. היום פתחתי את החלק האחורי של המחשב לבדוק על אילו מאווררים אני יכול לשלוט לפני קניית בקר, וחשכו עיניי. לפני כמה חודשים הזמנתי מאיבי כבל מאריך לכבל של הספק של ה4 פין שהולך ללוח האם בכדי להעביר את הכבל מאחורי הלוח. רציתי להעביר את הכבל מאחורי הלוח מטעמי אסתטיקה, אז הזמנתי חיבור מאריך מאיבי(סיני). כנראה שכשחיברתי את זה ושיפצרתי את כל החוטים, מתחתי את הכבל וזה התכופף על זווית של המארז ונמס במשך הזמן. יצאתי בשן ובעין :

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מנסה להעריך כדאיות שידרוג והתאמה ל GTX 1080 ואני מנסה להבין לאיזה מעבד המעבד שלי שווה ערך אם הוא i5 2500k באוברקלוק ממהירות בסיס של 3,500 ל 4,270 מגה הרץ יציב, שרץ כבר ארבע שנים נראה לי. אני יודע שהוא חזק יותר מה- 2600k אבל אני מחפש תשובה יותר מדוייקת. יש למשהו רעיון?

24. Started by anri,

צריך המלצה לזיכרון הכי טוב שאני יכול לקנות היום , שתי סטיקים של 512MB PC4000 . לפי מה שאני יודע זה ה - Corsair TwinX PC4000 PRO אבל אם לא ,אז אני צריך ביצועים הכי טובים שאפשר מבחינת הכול , OC , תיזמונים וכו' ... המחיר לא חשוב בכלל . (אם אפשר גם קישור לזיכרון)

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original ADATA 512MB PC DDR400 MICRON 512MB DDR400 מתחנן OC לעתיד ...... צריך משהו טוב עד סכום של 550 שקל.! מתחנן לקנות את כל המחשב מנעה או זיגזג

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.