עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amit16114,

הזמנתי זכרונות של טוויסטר מIQPC ועכשיו מסתבר שאלו בכלל זיכרונות של טווינמוס אבל מהסדרה הרגילה. עכשיו כדאי לי לקחת את הזכרונות מהסדרה הרגילה? או לקחת כבר משהו אחר? זכרונות גם ddr667 יספיקו לצרכים שלי. פשוט הטווינמוס טוויסטר היה קורץ לעין ולכיס. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by langa,

שאלתי היא האם על לוח אם שמשתמש בDDR1 אפשר לשים (לא בשילוב של שני סוגים) DDR2. פשוט הDDR1 היום יותר יקר בכפול מDDR2. מצחיק נכון? תודה על התשובה ערן.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי מערכת מחשב מבוססת h81 שמשמשת להעתקת קבצי שמע להתקנים חיצוניים, והמחשב פועל כל הזמן. היות ובמקרים רגילים הלוח אם הוא הרכיב הראשון שמת, אני מעוניין לרכוש לוח אם נוסף בכדי להאריך (ואולי אף להכפיל) את חיי המחשב. בין השאר אני חושב לקנות אותו כבר בטווח הקרוב כי כנראה עוד שנה+ כבר לא יהיה ניתן לרכשו. המעבד הוא i5 4xxx וזיכרון 2 גיגה gskiil 1600 אני מעוניין לקבל המלצות : 1 האם שווה לי לקנות. 2. מה כדי לי לקנות. 3. האם יש צפי לירידת מחירים (בארץ או בחו"ל) ששווה לי לחכות. תודה מראש לכל העוזרים. שמואל

• 38 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. Started by psycho killer,

שלום , אני צריך הסבר קטן על DIMM ? ועוד שאלה יש לי כרגע זיכרון 512 ,667MHZ ואני רוצה להוסיף 2G 800 MHZ האם כדאי להוסיף את ה512 או שעדיף בלי ואם כן אז איך אני יודע באיזה סלוט לשים את הזכרונות? כי הבנתי שזה משנה בגלל DUAL CANNNEL או משהו כזה תודה.

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  5. איך אני יכול לדעת מה שבוע הייצור של הזכרונות? רשום על המדבקה רק S/N ו PC2-6400 ???

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. Started by yuval_cohen,

שלום שלום.... לחבר שלי מכרו את הלוח הנ"ל קישור לאתר היצרן: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=317 במאפייני מערכת ובמאפיינים של הdirectx כתוב שהמעבד הוא duron 1.2GHZ הטכנאי שמכר לו את המחשב הבטיח לו מעבד 1800 עכשיו... כשנכנסים לביוס יש שם אופציה cpu pnp features ושם כתוב שהמעבד הוא 1800+ pro וגם כשמעלים את המחשב בשורה שלפני הבדיקת זיכרון גם כתוב את הpro 1800+ קיצור... מה זה הפרו 1800 הזה? זה דיורון? אז מה הקשר ל1800+ הזה?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by D@nny,

שלום יש לי עכשיו amd athlon xp 1800 עם זיכרון 256 , 40 ג'יגה וכרטיס מסך r9550 לוח האם שלי פגום (מאוד) וכמעט ולא מאפשר עבודה חשבתי בסכום כסף יחסית קטן "לשדרג" קצת את המערכת על מנת שאפשר יהיה לעבוד על המחשב..(עכשיו הוא מתכבה כל הזמן) כרטיס מסך אני משאיר וכך גם ההארד דיסק.. מה הכי מומלץ בסכום של עד 1000 שקלים..? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מעוניינים לשדרג את המחשב ורוצים לדעת כמה זמן עוד תצטרכו להמתין לבוא הדור השישי והחדש של אינטל? כל הפרטים שאתם מחפשים נמצאים כאן לכתבה: http://hwzone.co.il/הכינו-את-המרשרשים-תאריכי-ההשקה-למעבדי/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by 3d_max,

שלום לכולם. יש לי חלונות 2000 זכרון 256MB DDR 333mhz kingston ועד עכשיו הכל היה בסדר. היום שדרגתי!!! הוספתי עוד 256 MB של kingston 333mhz זהה לקודם... ומאז המחשב נתקע כל כמה דקות, יש לי חלונות 98 במחיצה אחרת, וגם שם הוא נתקע... הלוח הוא של MSI sis 645 dx וכמו שציינתי הכל עבד בסדר. הזכרון הוא איכותי! של קינגסטון, מגיע באריזה סגורה וחתומה, כלומר..לא אמור להיות "דפוק" בדקתי עם memtest86 והמבחנים הראשונים עברו בסדר ללא שום התרעה עד שהתוכנה עצמה נתקעת... מה עושים??!?! תודה גלעד פנטיום 4 כמובן...

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  10. המחשב שיש לי כיום... אני מחפש לוח אם שיתמוך בדברים הבאים... SDRAM IDE והמעבד שכתוב למעלה סלרון 1.1GHZ תקציב: 300 ש"ח מישהו יכול להפנות אותי למקומות שמוכרים לוח אם כזה או לפחות דגמים תודה הראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by SpLiNtEr,

היי. אני ברמת-גן כרגע,עד לסוף השבוע,ואני עושה מ'ס קניות ב-KSP. כרגע יש לי 1GB של זכרון במחשב, רציתי לדעת האם שווה לי להוסיף קיט של 512,ובכך לבטל את ה-DC, האם זה יגרום למגרעות/חסרונות מסויימות. MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב פנטיום 3 שבגדול מספיק לצרכי אם כי מעט איטי, צוואר הבקבוק הוא המעבד (מפרט מלא בסוף ההודעה) הלוח שלי תומך רק במעבדי Coppermine שהגיעו עד למהירות 1GHZ ובעלי יכולות OC מוגבלות מאוד, מקריאה בפורומים שונים הבנתי שקיימים מתאמים שמאפשרים הרכבת מעבד Tualatin האגדי (מגיע עד ל1.4GHZ, בעל יכולות OC גבוהות יחסית, 512K זכרון מטמון) על לוחות שתומכים בCoppermine בלבד (לדוגמא, המוצר הזה, http://www.tomshardware.com/reviews/processors-boards,520.html ) הבעיה היא אין לי מושג איפה ניתן להשיגם בארץ אשמח אם מישהו מכיר מקום שאפשר להשיג מתאם כזה... כמו כן הבנתי שאפשר ע"י עיקום\ חיבור פינים מסויימים ניתן לבצע את הרכבה כזאת, מישהו יודע איפה יש תרשים מדוייק של איזה פינים צריך לעקם\…

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  13. Started by pringles,

2.5-3-3-7cl 2cmd איך התיזמונים האלה ומה הם אומרים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. Started by RoyShefy,

צריך לוח הכי טוב שיש אני רוצה להגיע למקסימום ביצועים עם המחשב ניראה לי שהוא מגיע ל3600 מגה הרץ לפי אחד האוברקלוקים שנעשו באתר אני רוצה את לוח החלומות! תודה מראש 8) 8) 8)

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by roih3,

אני קונה מחשב עם מעבד קונרו 2.13 או שאני יקנה 2.4GH. חשבתי בהתחלה לקנות את לוח אם DFI אחר כך אמרו לי שעדיף לי לקחת Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard אני במחשב לא יעשה OC. וגם הלוח האם של הגיגאבייט יותר זול למה?? ומה עדיף לי לקחת?? אני יודה למי שיעזור לי תודה רועי.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  16. יש לי 256X2 ושאני עושה בדיקה אני מקבל רק 4500 למה יש לי מעבד AMD2500 לוח של ABIT NF7 למה אני מקבל רק 4500 אני צריך לקבל קרוב ל 6000 לא ?וזה עובד עלך DUAL ה HD שלי MAXTOR 80 גיגה 8 מגה !!! תודה לעוזרים ! ??? בדקתי בתוכנה PC MARK !!

17. שלום, המעבד i5-3570K תומך בטכנולוגיית WiDi (שידור מדייה אלחוטי) האם אוכל לשדר עם מחשב נייח i5-3570K לטלויזיית הLCD שלי (עם מתאם כמובן) - אני שואלת כי כל הפוסטים והדפים שמצאתי מדברים על מחשבים ניידים, ולא מצאתי כלום על נייחים. - אם טעיתי בפורום אנא העבירו אותי לפורום הנכון. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by al83,

שלום, לאחר מחסור חמור בRAM בזמן עריכת ווידאו החלטתי להוסיף עוד 2 סטיקים של 1gb כ"א בנוסף לקיימים אני יודע שזה פחות מומלץ לעבוד עם 4 סטיקים אבל זה מה יש... ההוספה היתה של 2 סטיקים זהים לחלוטין כך שהמצב הוא 4*ocz2rpr800c32gk לשאלתי האם ישנם תיזמונים שונים מומלצים כאשר קופצים ל4 סטיקים בו זמנית? כרגע הם על 5-5-5-18 כולם עם OC ל 840MHZ האם יש דברים חשובים נוספים לדעת? (זה שמערכת 32 מזהה רק 3 אני יודע).. המון תודה על כל תשובה

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  19. יש לי מעבד I7 950 זכרון 1600 10G של קינגסטון כרטיס מסך 970 MSI 4G השאלה שלי היא כזו יש לי פה צוואר בקבוק? ועם נגיד אני רוצה לקנות מסך 144H או לשדרג לכרטיס 980 אני הצטרך להחליף מעבד וזכרונות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ben_G,

שלום, קניתי את הלוח אם K8N 939 ULTRA שבא עם NFORCE 4 ULTRA קניתי גם GEIL 2X512 וכאשר המחשב עולה הוא אומר לי שה MEMORY INFORMATION 128BIT האם זה נורמלי ?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  21. אני מתכוון לרכוש מחשב ומתלבט לגבי לוח אם: המפרט יתבסס על: מעבד - 375 ש"ח - E5200 4 גיגה זיכרון של OCZ (דגם פלטיניום) - 297 ש"ח הארד דיסק של סיגייט 500 גיגה - 285 ש"ח מארז של אנטק nsk6580 עם ספק של 430 ואט - 557 ש"ח צורב DVD סמסונג - 128 ש"ח המחשב ישמש לעבודה משרדית, אופיס, הורדות , שמיעת מוסיקה וצפיה בסרטים כולל HD , חלונות רבים שיהיו פתוחים בו זמנית וכו' (לא למשחקים). ההתלבטות היא לגבי לוח האם שאני רוצה שיכלול יציאות HDMI ו- DVI (יש לי מסך של סמסונג 20 אינץ דגם T200) ואפשרות לחבר לטלויזיית LCD: בתחילה חשבתי לקנות את הלוח של אסוס P5Q-EM שעולה 740 ש"ח (בסקייפיסי) אחר כך חשבתי שאולי כדאי ללכת על אסוס דגם P5QL-EM שמחירו הוא 566 ש"ח אח"כ חשבתי ללכת על גיגבייט GA-EG41MF-S2H ש…

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  22. מחשב בן 5 או 6 שנים בערך, האם הוא יעמוד בעומס של סרט HD ?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by Salwaby,

סתם שאלה שחשבתי עליה, האם זכרון מגביל כרטיס מסך מהיכולות המלאות שלו ? כמו שמעבדים חלשים עושים לכרטיסים חזקים נגיד (צוואר בקבוק)

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש, מעבד Q9300 ולוח אם אסוס P5E וזיכרון של OCZ 2*2 גיגה מהירות 1066, ומשום מה הזיכרון מזוהה בוינדוס ככמות 3.25 גיגה, ובביוס כ-4, למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  25. יש לי תקציב של עד 750 ש"ח ....חשבתי על EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 מה אתם אומרים? יש הצעה יותר טובה.? תודה...

• 3 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.