מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שאין ESATA בלוח הזה.. האם זה דבר חשוב ולמה זה משמש?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המותג הטרי של החברה הפופולרית שנולד עם הכניסה לתחום כרטיסי המסך יהפוך בקרוב לשם המוביל את כל מוצריה המתקדמים ביותר? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע קירור מוג'ן2, החלפתי לוח במחשב של סוקט 775 והמוגן לא מתאים וראיתי שצריך להיות מין 2 ברזלים כאלו שמתאמים את הקירור ללוח, עכשיו המתאמים האלו הלכו לאיבוד ובכל חנות מחשבים אומרים שמאוד קשה להשיג דבר כזה ורק אחת אמרה שיש ערכה של מתאמים לכל הלוחות אבל ספק מאוד אם זה יתאים למוגן. מאיפה אני יכל לרכוש את המתאמים האלו? ואם לא אשיג לא אוכל להרכיב את הקירור ? אני מדבר על זה http://www.scythe-eu.com/uploads/tx_cfamooflow/Mugen-2-LGA-1156-CPU-Cooler-Conversion-Kit-Accessory_01.jpg ה2 ברזלים למעלה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך נקראים ה-STEPPINGS המוצלחים יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע את הלוח הזה : asus m2n-e עם מעבד amd 64 x2 4600 אני רוצה לשדרג את המעבד אבל הייתי בטוח שבשביל לשדרג את המעבד אני יצתרך גם לשדרג לוח אם +זכרונות כי הלוח אם שלי לא תותך ב- am3 ראיתי באחד הפורמים את התרד הבא : http://www.tomshardware.com/forum/257267-28-phenom האם זה אומר שאני יכול לקנות מעבד AM3 וזה יעבוד על הלוח אם שלי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד AMD ATHLON 3500 + לוח אם ASUS A8N-E כרטיס מסך 8600GTS זכרונות: KINGSTONE 1GB DDR 400MHZ (512X2 ) CL 2.5 פרטים על הלוח אם: http://www.dealtime.com/xPF-ASUS-A8N-E-nForce4-Ultra-Socket939-4DDR-Aud-GbE-PCI-Ex16-PCI-Ex3-PCIx3-ATX-SATA יש לציין שאני כן עושה OVERCLOCK וכבר עשיתי OVERCLOCK , העלתי ל 200FSB ל 240FSB עם טיפה העלאת מתחים למעבד. בלוח אם שלי יש 4 סלוטים של זכרונות, כרגע שני הזכרונות של הקינגסטון ממוקמים ב 2 סלוטים של זכרונות בלבד ב DUAL CHANNEL וכרגע נותרו לי בלוח אם עוד 2 סלוטים של הכנסת זיכרון. אני הבנתי שלא כדאי למלא את כל ה 4 סלוטים של הזכרונות ע"י הוספת עוד 2 סטיקים של 512MB ב2 הסלוטים של הזכרונות שנותרו לי בלוח אם, אלא להוציא את 2 הזכרונות …
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שמעבד AMD 1800+ טוב יותר מ-P4 1800 (בטכנולוגיית 0.18 מיקרון) השאלה מה בהשוואה למעבדים החדשים בטכנולוגיית 0.13 ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33007
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד.אני מעוניין קצת להאיץ את הענינים,השימושים שלי הם בעיקר התקנת מערכות הפעלה שונות כמו ויסטה ווינדוס 7 ואני מעוניין שהן ירוצו חלק כמה שאפשר.חשבתי לשדרג למעבד E8400 ,ללוח גיגהבייט E43-DS3 ולזכרון OCZ 4 GB 800 MHZ .מה אתם אומרים? האם באמת כדאי ולמרות שזה לא פורום שקשור לספקים.האם הספק הנוכחי יחזיק גם את השדרוג לשילוש הנ"ל? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם עדיף לקחת כרטיס אחד של G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 מאשר 2 כרטיסים של G.skill DDR2 2048MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 בעיקרון המחיר של כרטיס אחד של 4 ג'יגה עולה 275 ש"ח ו 2 של 2 ג'יגה עולה 280 ש"ח... אז ההבדל הוא 5 ש"ח בלבד. יש עדיפות מסויימת? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין לוח אם של asus n3n78em לבין לוח של gigabyte gama78gmus2h מדובר בmedia center כאשר המעבד הוא AMD Phenom Triple Core 8650 2.3GHz תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום ! הגיע הזמן ואני מקווה להחליף לוח+מעבד ואולי גם זיכרונות.... הלכתי על ATHLON XP 1700+ ה-0.13 זיכרונות יש לי 256MB של SDRAM , ואני חושב שכדאי להחליף גם ל-DDR לא ? אני צריך המלצה , ללוח ואולי גם זיכרונות... על הלוח אני צריך לפחות 2 חיבורי USB וכמובן שעדיף כרטיס רשת , כרטיס קול.... עדיף גם אחד מהלוחות שיודעים לפתוח מכפלה , שכן אני לא מנוסה בפריצת מכפלה ולא רוצה להרוס.. וכמובן בסוף , הלוח צריך להיות תקציבי ביותר , באזור ה-500 שקל ! והזיכרונות גם במחיר הכי נמוך שתמצאו ! תודה רבה! עריכה : אם באותה הזדמנות תוכלו לשלוח לי הודעה אישית עם הערכת מחיר של ASUS CUV4X P3 667 אשמח!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף ב Quad יש 4 ליבות ופחות ghz כידוע לכם ב Core 2 Duo יש 2 ליבות ויותר ghz עכשיו השאלה מה עדיף לי לקנות כיום אין צורך של שום מערכת הפעלה או משחק 4 ליבות אז למה לא לקנות את ה Core 2 Duo שהוא יותר זול ויותר מהיר? ואל תענו לי כי יש לו 4 ליבות
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש על בסיס i5 3570K וכרטיס מסך GF GTX670 ובגלל שאני יודע שלא תהיה לי אופציה בעתיד לבצע קניה של מחשב שלם חדש (לפחות לא בשנים הקרובות רחוקות) אני מעוניין שתהיה לי אופציה להוסיף עוד כרטיס מסך במועד מאוחר יותר. בדקתי את הדגמים המומלצים שבד"כ אני רואה במפרטים בפורום (msi z77a-g45 או gigabyte z77-D3H) והם שניהם תומכים בXfire אבל לא בSLI... רציתי לדעת האם אני מחוייב להוציא את ה800+ שקלים על z77x-d3H או על הz77a-g55 על מנת לקבל את היכולות הללו או שיש עוד אופציות רלוונטיות? כמו כן כמה יהיה ההבדל אם אני אקח לוח עם צ'יפסט z68 במקום? יש לוחות כאלו עם תמיכה בUSB 3 או PCI-E דור 3? תודה רבה! (נ.ב MSI וGigabyte הם הברנדים הנמכרים ע"י TMS וזאת החנות שכנראה ממנה אקנה את המח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך שילוש חדש למחשב משרדי (לוח, מעבד, זכרון). הלוח לא צריך לכלול כ. מסך או כ. קול מובנה. תודה מראש! נדב.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי AMD Athlon 64 X2 3800 SUPERTALENT 512X2 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-13 @ 333 MHz) Motherboard Name Asus M2N-E אני רוצה להחליף למערכת אינטל ולהרחיב ל 2G זיכרון המחשב למטרת משחקים ואני מתכוון לעשות OC אז אני צריך גם קירור תקציב של 2000 ש"ח תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב של ממש נתקע ומתאמץ בגלישה באינטרנט. בעיקר כאשר כמה וכמה טאבים פתוחים. המחשב עבר התקנה מחדש לפני חודשיים עקב הסיבה שהתאמץ יתר על המידה. כמובן שניקיתי הכל. זה ידוע שהאינטרנט כיום זללן משאבים רציני. בכל אופן - החלטתי להגדיל להם את הזיכרון. לוח האם תומך עד 16gb... לא יודע אם להחליף ל-16 או "להסתפק" ב-8. מה שמבלבל אותי זה עניין ה-pc3-10xxx יש מספר צירופי ספרות-אותיות כאלו. בכל אופן, תוכלו בבקשה להגיד לי איזה זיכרונות צריך? מעבד i3 זה לוח האם: לינק ישיר למפרט - https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H55M-UD2H-rev-10#sp פרטי הזיכרון הקיים בתמונה המצורפת. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע האם התושבת לגוף הקירור של מעבדי AMD בסוקט 939 זהה לתושבת של מעבדי AMD בסוקט AM2?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש בעלי נסיון קרבי עם הלוח הזה שיכולים להמליץ עליו או על ה-MAX2?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בתקציב של 800 שקלים, במחיר הזה אני אמור לכלול כרטיס גרפי, לוח אם ומעבד. חשוב לציין שאני משחק במשחקים שיחסית לא דורשים הרבה. * התקציב הוא למעבד+לוחאם+כרטיס גרפי. אם אתם צריכים מידע כלשהו, כדי לדעת התאמה של רכיבים בבקשה תגידו פה, תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרון 800 MHZ ולאחרונה שמתי לב בתוכנת CPU-Z הזיכרון עובד על 400 MHZ על גו'ק הזיכרון עצמו כתוב 800 MHZ ניסיתי איפוס לביוס שינוי הגדרות מאוטומטי לידני ולהפך ולא עזר האם זה משנה 400 או 800? יש רעיונות איך לאפס את הגדרות הזיכרון - CLEAR CMOS לא ניסיתי תודה שרון [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה זיכרון יש לי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות האלה? אסוס: P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2272&modelmenu=1 גי'גהבייט: EP43-DS3L s775 C2Q http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 מבחינת המחיר ,האסוס טיפה יותר יקר. השאלה מי יותר נוח לאוברקלוק ובאיזה לוח אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב, ברצוני לבצע שדרוג לכמות הזיכרון במחשב הנייח שלי, כרגע למרות שזה מצחיק יש לי רק 2GB זיכרון אשר תופסים 2 סלוטים (1X1GB). אני מצרף למחשב כונן SSD שישמש למערכת ההפעלה (ווינדוס 7 64BIT) ולעוד דברים, ועל הדרך אני רוצה גם לשפר את הזיכרון של המחשב. לוח האם שברשותי הוא GA-P35-DS3L וכאמור תומך ב DDR2. בסה"כ אני מעוניין ב8GB. ואני לא מתכוון להשאיר את הזיכרון הקיים מכיוון שהוא רק 400MHz ויאלץ את שאר הזכרונות לעבוד באותה מהירות. והשאלה שלי היא מה הכי עדיף: 2x 4Gb (2x2Gb) -1 1x 8Gb (2x4Gb) -2 4x 2Gb (1x2Gb) -3 אני חושד שאתם תענו לי שזה ממש לא חשוב ועקרוני ושהשילוב הכי זול צריך להיות הבחירה שלי אבל בכדי לוודא אני שואל אותכם מה עדיף תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-