מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
הבעיה היא שיש לי מחשב עם לוח אם גרוטאה, inter silver reef: http://www.intel.com/design/motherbd/sv/ לכן, אני כעת לא מעוניין להשקיע הרבה ולהחליף לוח (שיגרור החלפת מעבד וכו'...). אבל אני בכל זאת מעוניין להגדיל את הזיכרון ל-ג'יגה. כרגע יש לי במחשב חצי ג'יגה זיכרון במהירות 333MHz (יש רק 2 סלוטים של זיכרון בלוח אם), אני כניראה העיף אותם ואקנה סטיק אחד של ג'יגה. רציתי לדעת - האם הלוח אם תומך בזיכרון במהירות 400MHz ? במידה ואני אקנה זיכרון במהירות הזאת והלוח לא תומך בו, הזיכרון יעבוד ב-333MHz או שלא יעבוד בכלל? כמו כן, ראיתי שזכרונות DDR2 זולים מאד, יותר מזכרונות DDR1, אם אני אחבר זכרון DDR2 ללוח שתומך רק ב-DDR1, הזכרון לא יעבוד בכלל או שיעבוד על DDR1 בהתאם למהירות שהלוח תומ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד אינטל פנטיום 4 1700 socket 423 256mb sdram לוח אם של אינטל 845 אני רוצא לשדרג את הזכרון ולכן אני צריך להחליף גם את הלוח אם.שמעתי שהכי כדי זה rdram אבל זה יקר, ויש כאלה שאמרו שיש ddram ששווים לביצועים של rdram והם עולים פחות כסף. עכשיו אני רוצה לדעת איזה זיכרון הכי שווה לי להחליף ואיזה לוח אם לקנות איתו? ואם מישהו יוכל שיוסיף גם את המחירים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות, אני מתכוון לקנות החודש מחשב חדש ורציתי לדעת איזה לוח יותר טוב: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 או MSI K8N Neo4-F רציתי גם להוסיף את ה-K8nf-9 אבל שמעתי שיש בו הרבה באגים והוא מתחממם יותר מדי, אז ויתרתי עליו.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכון מIQPC: הזכרונות twimnos twister שפורסמו על אתמול במחיר של 717 היו טעות, המוצר הנכון הוא זה: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 המחיר הוא 690 עכשיו, האם למרות שזאת לא סדרת הטוויסיטר ושg.skill יותר איכותיים עדיף לי לקנות את הזכרונות האלה? במקום אלה? G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT שעולים 717. שעליהם בניתי לפני כן? אני מודע שהטווימנוס 800 , פשוט אמרו שהם קצת פחות איכותיים ולכן רציתי לדעת האם הם עדיין עדיפים בהרבה על הg.skill למרות שזאת לא סדרת הטוויסטר. אני מתכנן oc קל עד בינוני אגב, עם קירור סטוק.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לוודא שלפני שאני רוכש את הזיכרון הנוסף אני יודע בוודאות שהוא יוכל לעבוד עם הזכרון הנוכחי שלי. הנוכחי: Crucial DDR2 2GB PC2-6400(400MHz) החדש: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211447 תודה מראש. נ.ב. - השתמשתי בCPU-Z כדי למצוא את פרטי הזכרון הנוכחי. וזה נראה קצת מוזר שהוא PC2-6400 וגם 400MHz. הPC2-6400 לא אומר שהוא צריך להיות 800MHz?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=322 תודה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הם דווקא נותנים אחריות לכל החיים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.3dgameman.com/vr/geil/golden_dragon_dc_pc3200/video_review.html אני מאוד אוהב את הביקורת של הקנדי השמנמן הזה והינה עוד ביקורת טובה מעניינת על הזכרות החדש של GEIL (ידעתם שזה חרמן בהולנדית?). בביקורת הוא הצליח להגיע איתם למהירות של 480MHZ ואני מזכיר שזה DDR400 , PC3200. הזכרון מיוצר גם בטכנולוגיה חדשה שאני לא ממש מבין בה אבל היא שומרת על הזכרון קר יותר ומפחיתה את ה"רעש" האלקטרו מגנטי שיוצר חום. רק לשם השוואה הזכרון DDR400 256MBX2 שמותאם לDUAL CHANNEL מבית CORSAIR עולה כ1066 שקלים +-, וה GOLDEN DRAGON החדש מבית GEIL שגם מותאם לDUAL וגם 256MBX2 וגם תיזמונים דיי נמוכים עם CAS2 עולה כ 750 שקל. נחמד ביותר, אני ממליץ מאוד לצפות בביקורת.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אינטל משיקה היום את המעבד החזק ביותר בעולם לשוק המחשבים השולחניים ואנחנו מספקים לכם ביקורת מקיפה: הכירו את ה-Core i7 6950X המפלצתי הגיע הזמן הזה שוב בו אנחנו מכריזים על מלך חדש בעולם המעבדים. מאז אמצע העשור הקודם אינטל ממשיכה לקטוף את התואר הזה ולהשאיר אותו לעצמה בכל שנה שחולפת עם מוצרים חדשים. הפעם התואר הזה מגיע עם יותר מאשר הרמה של תדר המעבד, אלא עם הוספת ליבות והגעה להישג מרשים במיוחד. המעבד הנושא את התואר החזק ביותר בעולם (שכמובן לא מיועד לשרתים) הוא ה-Core i7 6950X אשר הוכרז היום בתערוכת קומפיוטקס 2016 שבטאיוואן. מעבד זה מכיל כמות בלתי נתפסת של 10 ליבות, יחד עם טכנולוגיית Hyper-Threading שמעניקה לו 10 ליבות לוגיות נוספות לחישוב מקבילי זריז ככל האפשר. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חלקכם כבר בטח מכיר אותי ויודע שאני מתכנן לקנות מחשב חדש עם לוח אם תומך קונרו. לפי התגובות שקיבלתי הבנתי שתיהיה זו החלטה נבונה להשקיע ברכיבים בעלי יכולת OC כיוון שהקונרו והלוחות התומכים בו מאוד מעודדים את האפשרויות הללו. אני חושש שאצטרך להסתפק בלוח BAD AXE התומך רק בזיכרון 667 על הנייר (אבל לפי דיווחים ניתן בBIOS לשנות ל-800). השאלה היא האם להשקיע עכשיו בזכרונות 533 שיעלו לי "גרושים" ועוד שנה לקנות 800 מעולים עם יכולות OC מצויינות, או לקנות היום זכרונות 667 במחיר סביר? או אולי לקנות היום זכרונות 667 מעולים עם יכולות OC מצויינות, ועוד חצי שנה\שנה להוסיף רק כמות (עם אותה מהירות)? על איזו חברת זכרונות ללכת?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה הולך לקנות עכשיו מחשב חדש ואני ממש לא סגור על לוח... אני הולך לשים C2D E8400\E8500 עם 4GB זיכרון 1066MHZ, וכרטיס מסך HD4890 1GB עכשיו אני מחפש לוח שיתאים לOC רציני עד 800שקל אני חשבתי על כמה Gigabyte EP45-DS4 או asus P5Q pro turbo או P5Q3 או P5Q-E או P5Q Deluxe או DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS או DFI LANPARTY DK X48-T2RS שקצת יותר יקר או DFI LANPARTY DK X38-T2RB
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שיכול להסביר לי מה זה בדיוק תזמוני זיכרון סתם לדוגמה 4-4-4-4.מה זה הערכים האלה ???(או איך שקוראים לזה אני לא יודע)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מחשב שהיה אצלי בשימוש פעם. והיום אני צריך את המחשב הזה בשביל האולפן הביתי שלי.. רק בשביל האולפן.. מחשב שיחזיק תוכנות כמו קיובס (למי שמכיר) מפרט המחשב ישן הזה: לוח אם: msi ms-7008. מעבד: אינטל פנטיום 4. זיכרון: 3 כרטיסי זיכרון של 256MB. שזה יוצא ביחד 768MB דיסק קשיח: 80GB אוקי..אני חשבתי לשדרג אותו טיפה ב... כרטיס זיכרון של 2GB ודיסק קשיח 320 גיגה התאמת גם אין לי כ"כ הרבה כסף להשקיע על מעבד ולוח אם גם כי אני חייל... השאלה עד כמה זה יהיה טוב ואם יהיה טוב בכלל ללוח אם ולמעבד הזה.? ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע בכייף תודה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו איזה כרטיס קול יש בלוח asus A8N-sli deluxe אני לא מבין ממש בזה...יש לי אחד כזה במחשב ואני רוצה לחבר אילו מגבר עם מערכת ואני רוצה לדעת אם הוא מתאים לזה ואם הוא טוב מבחינת איכות...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה: למחשב פנטיום 3 800mhz, זיכרון 64mb sdram, אפשר להוסיף עוד 128mb בנוסף? (יש סה"כ 3 סלוטים). האם כדאי להוסיף עוד 256?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח מ P7H55M Intel® Socket 1156 אני צריך אחד חדש אבל אני לא מוצא אותו באף חנות ברשת (בארץ ) ו גם אני לא מוצא את התושבת 1156 השאלה שלי היא האם מעבד של תושבת 1156 יכל לעבוד על תושבת אחרת ? (די בטוח שהתשובה היא לא אבל אני רוצה להיות 100% בטוח )
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הנה קישור לסקירה מאתר GURU3D http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-ryzen-3-1200-and-1300x-review,1.html
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לוח gigabyte -8irxp. אני קונה עוד זיכרון וכבר קשה להשיג זכרונות DDR2100 עם שם בחנויות רשת, אז אני לוקח winbond 512 DDR2700 (הכי זול). רק רציתי לדעת אם יש איזו בעיה ידועה עם השילוב הזה? חוץ מזה, שמתם לב שמחירי זכרונות 256MB עולים ב3-5% כל שבוע שבועיים בעוד מחירי זכרונות 512MB נשארים יחסית במקום? יש סיבה טובה או שמנסים לגרום לנו לקנות את היקר יותר?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד.אני מעוניין קצת להאיץ את הענינים,השימושים שלי הם בעיקר התקנת מערכות הפעלה שונות כמו ויסטה ווינדוס 7 ואני מעוניין שהן ירוצו חלק כמה שאפשר.חשבתי לשדרג למעבד E8400 ,ללוח גיגהבייט E43-DS3 ולזכרון OCZ 4 GB 800 MHZ .מה אתם אומרים? האם באמת כדאי ולמרות שזה לא פורום שקשור לספקים.האם הספק הנוכחי יחזיק גם את השדרוג לשילוש הנ"ל? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לרכוש לוח ומעבד חדש עם סה"כ תקציב בסביבות של 1000 שקלים. אני ראיתי את המעבד הבא: http://ksp.co.il/?select=.1027..2..41.&list=1&sort=2&glist=0&uin=24578&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ואני רוצה לדעת האם הוא טוב ביחס למחיר והאם יש טובים ממנו במחירים אלו. כמו כן אשמח להתייצעות בקשר לאיזה לוח אם לרכוש. והבקשה האחרונה היא אם אפשר לנסות ליצור צוואר בקבוק כמה שפחות רציני עם הכרטיס מסך R9 270X. תודה מראש ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. האם אני יכול להחליף את המעבד שלי? יש לי אינטל פנטיום 4 אבל רק 1.5 ג'יגה הרץ ואני רוצה להחליף לפנטיום 4 לפחות 2.8 ג'יגה הרץ אז האם אני יכול? או שאני צריך בשביל זה לקנות מחשב חדש? והאם כל מה שיש לי עכשיו יענו כל החומרה תתאים למעבד החדש?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על הלוח יותקנו 6 גיגה ראם(4 סטיקים) E7200 OC 3.6 יש צורך בלפחות 6 חיבורי SATA,יהיה נחמד אם יהיה בקר RAID ואם החיבורים יהיו מופנים הצידה למרות שזה ממש ממש לא הכרחי,כמו כן מספר גדול של USB יהיה טוב,חשוב כמובן שהלוח יהיה טוב לOC,אין עדיפות לחברה מסוימת התקציב שלי הוא כ700 שקלים...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני יכול להשיג הנחה משמעותית למוצרי אינטל ולכן אני רוצה לקנות לוח-אם שלהם, השאלה האם הם שווים משהו? אני מתכנן לקנות מחשב חדש (עם מעבד אינטל כמובן) E6600, זיכרון של 1 או 2 GB וכרטיס מסך 1950Pro, המחשב מיועד בעיקר למשחקים. אני מתכנן לעשות OC (ברמת הסביר) ראיתי באתר של KSP שיש לוח-אם: ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? 660 ?D975XBX (Bad Axe) s775 DDRII 667, 2xPCI-E? 1090 ?D975XBX (Bad Axe) s775 Conroe, DDRII 667, 2xPCI-E 1230? אני לא קונה את הלוח מהחנות אם כי מספק פרטי, אבל אני מחפש דגם בחניות שונות. האם משהו שווה? האם יש לוחות אחרים באתרים אחרים? אני משיג 50% הנחה...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לתקלות שהופיעו לי ב-Northbridge של לוח Gigabyte MA78GM-s2h (חימום יתר, Heatsink גרוע), ה-NB רשמית הכריז היום על סיום תפקידו כמעבד גרפי ופשוט הפסיק לעבוד ולהוציא תמונה דרך החיבורים של הלוח. יתר הפונקציות שלו עובדות והמחשב מתפקד בסדר, חוצמזה. הלוח מחובר למעבד Athlon 62 X2 5200, שהוא בסוקט AM2. הלוח כבר לא באחריות. אני זקוק לתחליף, מן הסתם. אופציות שיש לי כרגע: 1. לקנות כרטיס גרפי חיצוני זול (250-300 ש"ח) ולקוות שהלוח לא יתקלקל עוד יותר בעתיד. הלוח נבדק עם כרטיס PCI-E ונמצא שמיש, נכון לעכשיו, ולכן כ.גרפי חיצוני יפתור את הבעיה. 2. לקנות לוח אם (400 ש"ח) שתומך ב-AM2. קשה למצוא כאלו היום. ואילו שמצאתי היו בלי כ.גרפי O.B (צ'יפסט 790 וצפונה), מה שמהווה עוד בעיה. אני מניח ש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-