עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אוקי, אני צריך לוח אם שיתאים למפרט הזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤421 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 PQ ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870G1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Raidmax Sagitta II ¤324 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.…

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by moonjib,

זה נראה לי קצת הזוי שמעבד מרובע ליבתי שנחשב לאחד המעבדים הטובים ביותר בשוק (ב-tom's ראיתי שהוא במקומות הראשונים ברוב המבחנים, לפעמים גם במקום שלישי), עולה היום רק 1500 שקל, ורק 300 שקל יותר מהמעבד שקניתי לפני שנתיים (AMD Athlon 3200+ Winchester S939). אני בטוח שהוא חזק ממנו לפחות ב-200-300%. אין איזה פואנטה בדיון, אבל זה קטע כזה מעצבן ודפוק שבמפרט של 6000 ש"ח (התקציב בערך שהיה לי למחשב כשקניתי אותו) אפשר להביא מעבד כזה. והתחשב בזה שכשאני קניתי את המעבד שלי עוד היו הרבה מעבדים לפניו בהשוואות ביצועים, ולמען האמת הוא ממוצע לחלוטין. היום בכלל כבר אבד עליו הקלח, ואם היו מוכרים אותו הוא היה עולה במחיר של מנת שווארמה. כוסאומו!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היה לדוד שלי את הלוח הזה ASUS P7H55-M LE LGA1156, ויום בהיר אחד התחילו בעיות של קריסה, תקיעה פתאומית של המחשב, מסכים כחולים לרוב. אחרי המון עבודה הצלחתי לבודד את הבעיה לחריץ זכרון אחד על הלוח. הלוח כבר לא באחריות (וגם נקנה מנעה מחשבים ז"ל), ומשיטוט קצר לא מצאתי אף מקום שמוכר לוחות בתושבת 1156(!) מצאתי ב"מציאון" של KSP את זה Gigabyte GA-P55A-UD4P אבל הם נותנים רק חודש אחריות ולך תדע מה עבר עד שהגיע למציאון... האם יש משהו שפספסתי? האם לא תהיה ברירה אלא לקנות גם מעבד אחר? תודה לכם,

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום רב! אני מבקש המלצה ללוח ומעבד AMD.אני יודע שמעבדי אינטל טובים יותר למשחקים אך אני מוגבל בתקציב.. אני יכול לקנות בNEWEGG מעבד AMD FX8320 או FX6350 סביב 100$ ,לאומת זות I5 יעלה 200$ מטרה העיקרית שלי גיימינג -אבל לא חייב הגדרות הכי גבוהות .יש לי כרטיס מסך 650TI BOOST. אבקש חוות דעת ,אם בכלל אני בכוון הנכון ואם עם מדובר על AMD -אשמח לקבל המלצה למעבד ,לוח ומאוורר שקט. לא מתכוון אוברקלוק תודה רבה

5. יש לי ויכוח על זה עם חבר שלי אני אומר שהכמות של המגה יותר חשובה אז חשבתי לשאול ממכם לראות אולי עובדות מהשטח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, -(השאלה בכותרת)...המשך השאלה - המעבד שלי=Intel Core 2 Quad Q6600. תודה רבה מאוד מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by notxist,

מה אמורה להיות מהירות השעון של מעבד AMD 3000+ 64 Bit

• 10 תגובות
    • 613 צפיות
  8. שלום. יש לי כרגע 2 ג'יגה זיכרון ואני מעונין להוסיף, אני לא כל כך בקיא בעיניין הזכרונות ואני לא יודע מה מומלץ מה לא מומלץ. אני מעונין ליקנות עוד 2 ג'גה אבל שיהיו בסלוט אחד, האם זה אפשרי? יש לי ווינדוס XP32 והבנתי שהוא לא יתמוך ה 4 ג'גה האם זה נכון? ויש את כל עינין המהירויות האם זה משנה שהם יהיו יותר מהירים מהזכרונות שיש לי? אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by bluenote,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 4, 1.6GHZ שהפכתי למעין מדיה סנטר קטן. הכל עבד אחלה עד שהתחלתי להוריד סרטים עם סיומת mkv. מדובר בקידוד HD באיכות מדהימה עם איכות סאונד DTS מלאה, אבל הבעייה היא שהנגינה של קבצים כאלו דורשת הרבה כוח עיבוד, והמחשב פשוט לא עומד בזה. מצאתי ביד שניה מישהו שמוכר לוח של ASUS (אני עדין לא יודע איזה דגם) עם מעבד AMD Athlon XP 2Ghz. אני ממש לא מכיר את עולם ה-AMD ואין לי מושג לגבי המעבד הזה ולמה להשוות אותו מעולם האינטל. האם תדעו לומר לי אם עקרונית נראה לכם שזה יספיק עבור טיפול בקבצים כאלו? אשמח לתשובה מהירה, כיוון שמדובר במוצר יד שניה שבטח ימכר מהר... תודה!

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  10. בחירה של אפל במעבד אינטל כפול ליבות אולטרה חסכוני עבור המחשבים הניידים החדשים שלה והקפצת המחיר ההתחלתי ב-200 דולר גוררת לא מעט תמיהות מצד הצרכנים - בייחוד אם משווים את ההיצע לטאבלטים העוצמתיים לכתבה

11. הזהירו אותי ולא שמעתי.. הלוח הזה של אסוס P5B800 עם הצ'יפסט של VIA.. בקושי שרד לי שנה וקצת ותמיד אין אחריות כשצריך.. בקיצור, חייב לקנות לוח אחר אבל בלי להחליף זכרונות (DDR 2G), כרטיס מסך AGP ומעבד פנטיום D820 סוקט 775. התוכלו בבקשה להציע לי משהו איכותי שלא יקרע לי את הכיס?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lmlm,

תודה

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by X_Dror,

אני מחפש גוף קירור למכר שלי, מכיוון שהמעבד שלו מגיע לטמפרטורות גבוהות מדי ואז נותן לו מעין Blue Screen of Death מיוחד של Intel. אשמח גם לקבל המלצה לגוף קירור טוב. (בפעם האחרונה שהייתי אצלו הטמפרטורות במנוחה הגיעו ל-80 מעלות ובמאמץ ל-95-100~)

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by AlcHEMisT,

לוח אם EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT מעבד INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache זכרונות Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ כל זה, במידה ואני יחליט לקנות יעלה לי כמעט 3000 ש"ח. השאלה שלי האם בתקציב הזה אפשר לקנות שילוש יותר טוב, מה דעתכם? שאלה נוספת היא לגבי לוח האם שכולל כרטיס מסך, האם הוא שווה משהו? אני לא גיימר אבל אני מצפה לביצועים טובים, אולי בעתיד אני אוסיף כרטיס גרפי. אשמח לקבל תגובות.... :lamer:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מחשב עבור חבר. מיועד לשנים רבות, לא למשחקים, לעבודה משרדית+אינטרנט+hd+שהויסטה ירוץ כמה שיותר מהר... q6600 או e8400 ? המעבד יחובר ל arctic cooling extreme כך שפליטת החום לא כ"כ חשובה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AVI.S.T,

טוב קודם כל יש לי תלוח אם הזה 648 Max-V. ועכשיו אני רוצה לחבר תכרטיס מסך אבל יש תצוקציק הלבן הזה ואני לא יודע מה עושים איתו(לאיזה צד לדחוף אותו להפעיל קצת לחץ) ? הנה תמונה: תודה לכל מי שיעזור לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by vladk,

איזה לוח עדיף epox 8k5a2 (פלוס) או gigabyte GA-7VRXP ? המחיר כמעט אותו הדבר. שיקול עיקרי - תמיכה בכרטיס AGP מיושן (x1) מסוג nVidia TNT2 32MB AGP. אם שניהם לא תומכים על איזה לוח _תומך_ היתם ממליצים? למרות שאני מעדיף אחד מאלה.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by alias,

החלטתי בסוף לקחת 939 אבל ... שוה לי להשקיע בלוח עם חיבור pcie???

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by I.Robot,

שלום. רכשתי היום זכרון ADATA 256MB 400MHZ מKSP והזכרון גורם לי לבעיות. לאחר שחיברתי אותו המחשב לא עלה בכלל אך אחרי קצת משחק עם המקומות של הזכרונות (יש לי עוד זכרון 256MB של PQI) גרמתי למחשב לעשות בוט. עכשיו כל פעם שהוינדוס עולה הוא רושם שחסר לו קובץ אך כשאני מוציא את הADATA הכל בסדר, גם ניסיתי להתקין מחדש את וינדוס אבל כל פעם שאני נכנס להתקנה עם הזכרון הזה מחובר מופיע לי מסך כחול(שרושם שייתכן שחיברתי חומרה חדשה שגרמה לבעיה). הזכרון פגום? בעיה במחשב? יש לי לוח של EPOX, 8RGA+ ומעבד אתלון XP.

• 10 תגובות
    • 669 צפיות
  20. טוב חבר'ה תשמעו, המחשב שלי די ישן, אני לא כ"כ מאמין שהמודולות זיכרון שלו הן DDR, אבל ככה רשום ב CPUZ. יש דרך בירור ודאית לגבי סוג הזכרונות למה אלה זכרונות PC2100 ממש ישנים (PC2100 למי שעצלן לעשות את החישוב זה 133MHz) דרך אגב הלוח הוא HIS MotherBoard Via P4X466/8233 P4 S478 הלוח עצמו תומך DDR, רשום את זה על הקופסה שלו מצורפות בזאת תמונות:

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  21. בלוח אם שלי יש אופציה להלביש את ה AM2 רק שהזכרונות שלי בלוח מותאמים לDDR400 , השאלה אם המעבדים של SOCKET AM2 יעבדו על DDR2 או הרגילים? וגם, מה זה מהירות רגילה למאווררים של מעבד ולוח אם והאם המהירות שלהם היא פונקציה של כמה שהמעבד מתחמם או שהוא פשוט עובדים על מקסימום קירור מהתחלה?

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  22. האם הזכרונות הבאים - G.SKILL GA למרות שהם מדורגים 667MHZ יכולים להגיע ל - 1000MHZ (הם שומרים על CL3 ב - 800MHZ וזה גורם לי להאמין שהם יכולים) ? עוד שאלה: אילו זכרונות עדיפים ל - OC ה - G.SKILL GA 667MHZ 3-4-3-8 או ה - MUSHKIN XP2 667MHZ 3-3-3-10 ? האם המאשקין יכולים להגיע ל - 1000MHZ ? (כי האלו שמדורגים כ - 800MHZ מגיעים ל - 1000MHZ) ועם אילו צ'יפים מגיעים ה - G.SKILL GA ? לינקים: 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5951 2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5384

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by lmlm,

מקור: http://www.cpilive.net/v3/inside.aspx?scr=n&NID=1320 אני זוכר השקה לשוק הביתי ברבעון השלישי, מעניין מה קרה דחו

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by Nasok,

אני רציתי לקנות עכשיו את הE6600 עם לוח אם של DFI 975X וכולם אומרים תחכה לירדת המחירים כי הקונרו עדין לא הושק רשמית!? התקשרתי לנועה הם אמרו שלא תהיה ירדת מחירים בזמן הקרוב :s05: מה עושים????

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  25. שנה טובה לכולם תרמתי את המחשב שלי לההורים , אחרי ששלהם התפגר ..... אני מחפש לוח אם בתקציב נמוך משהו כמו 400 ש"ח הכי חשוב לי זה אמינות !! ושכל דבר בלוח יעבוד כמו שצריך אם זה USB SATS IDE וכולי .. אני לא מתכנן OC , אבל זה יתרון בשבילי יכולות OC (סתם בשביל הכיף ...) אז האם האביט הוא מה שאני מחפש ? או שכדאי לקחת איזה גיגהבייט ? איך האביט הזה הוא אמין ? או שיש תלונות עליו ? תודה לעונים .

• 10 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.