מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם. מימשתי אחריות על לוח שהיה לי, וביקשתי לשדרג את הלוח לאחד מהלוחות הבאים שנמצאים ברשימה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2691,2954,3024 בעל החנות שביצע את השדרוג מול היבואן, אמר שהצליח להשיג לי את הדגם הזה GA-EG41MF-S2H שהוא הדגם השני ברשימה, אבל לבסוף הוא שלח לי את הדגם השלישי ברשימה GA-73PVM-S2H מה אתם הייתם מעדיפים למחשב שישמש רק כHTPC והורדות?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ASUS P7P55D Intel P55 LGA1156, יחידות 1 ₪1010 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5899 Intel Kingsberg DP55KG LGA1156, יחידות 1 ₪990 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5917
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום. דובר בחדשות האתר על מעבדי 6 ליבות עם שם קוד טובן. אני מעוניין לדעת איפה אפשר למצוא מידע עליהם.או מתי יש צפי לראות אותם בכלל בארץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איזה זיכרון יתאים למחשב מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הכרטיס אם והמעבד? כרגע יש לי 512X2 לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G כמה זכרון אני יכול להוסיף ואיזה זכרון מומלץ
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אחרי שיקולים רבים החטלתי לא להחליף מחשב ופשוט לשדרג,החלטתי להתחיל עם הלוח אם והספק ובהמשיך שיגעו הכרטיסים החדשים של ati לקנות אותם,עכשיו הדילמה שלי זה הלוח אם אני רוצה להביא תלוח אם הזה - Maximus II Formula s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E למטרות oc , צריך סאונד טוב כלול בלוח אם הזה כרטיס קול של creative . מה אתם אומרים הוא לוח אם טוב?תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם זוהי הודעה ראשונה בפורום - ברוכים הנמצאים :-) לענייננו: יש לי מחשב בן 4 שנים עם 1 גיגה זכרון ב-2 סטיקים של 512 מצ"ב מפרט מלא מ-CPUZ אני מעוניין להוסיף עוד גיגה זכרון. לא הכי מבין בזה ולא רוצה לעשות טעות - איזה זכרון אני צריך לקנות ע"מ שיתאים ללוח אם שלי ושלא יהיו בעיות..? תודה מראש, יוסי [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הורדתי גירסא חדשה של אוורסט 5.30 ושמתי לב שבעמוד של החיישנים נוסף חיישן חדש שמודד את ההספק של המעבד שלי , אבל יש לי הרגשה שהוא מזייף כי בזמן בדיקת OCCT החיישן מדווח על הספק של 29W כשחשבתי שהוא לוקח מעל 65 (המעבד שלי הוא E5200 עם OC ל 3.33GHZ) האם לעוד מישהו יש כזה חיישן? מה שהכי מוזר ב HWmonitor הוא לא מופיע
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מה הכוונה שאומרים 64 ביט? במה זה טוב איך זה מתבטא? מה ההבדל של זה מ32 ביט?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון החלפתי כרטיס (5850) וספק כוח (SS650W), ונשאר קצת גם ללוח אם אז אני רוצה להעזר בכם ולבחור לוח אם טוב וחזק. המפרט שלי הוא: Q6600 2.4@3.2 לוח אם שאני רוצה להחליף EP35C-DS3R דיסק קשיח 320 זיכרון 2G אני ירחיב ל4 (DDR2 800MHZ) ספק- רשום למעלה כרטיס מסך- רשום למעלה התקציב עד 700 (אין לי אפשרות לחריגה) תודה
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
האים יש עידכון (אים בכלל) שהופך את REV 1.0 ל REV 2.0 או שמא זה לוח אחר לגמרי? כי קראתי ש REV 2.0 יכול ליפתוח ליבה נוספת בפנום X3
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היתקלקל לי הלוח אם, ואני צריך לקנות חדש. איזה כדי לי לקנות בסביבות ה-400 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חיפשתי לוח אם P41 באתר של GIGABYTE ורשום CHIPSET G41 EXPRESS ? איך יכול להיות ? זה לא אמור להיות P41 EXPRESS ? G41 EXPRESS זה עם כרטיס מסך מובנה משהו לא כשר מתנהל שם . http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3065 למשל לוח אם P43 : רשום P43 EXPRESS CHIPSET : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2993 גם בלוח P31 רשום P31 EXPRESS CHIPSET למה P41 מוגדר כמו G ? נראה לי הצי'פ שם דיי עלוב .
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
היי יש הבדל משמעותי בביצועים? והאם 4 זיגה ראם אפקטיבי יותר במישחקים מ2 זיגה ראם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה אומר ציפסט g31 ומה הבדל בין סוגי ציפסטים יש ציפסט לכל מעבד?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שאלות 1. למה זכרון דידי אר 3 לעומת 2 היעילות היא לא ממש גבוהה ולמה העכבה בדי די אר 3 גבוהה יותר? 2. האם ווינדוס אקס פי תומך במעבדים מרובעי ליבה? ואם לא אז מה עושים? 3. מה זה ספינג G0
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מעבד I5 אבל יש לי לוח אם של AMD האם אני אוכל להשתמש במעבד או שאני אצתרך לקנות לוח אם חדש?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אפשר לדעת איך בדיוק משפיעה גודל המעבד על הצרכן? למשל מה זה משנה לי אם זה 45 או 65 למשל מעבד 45 c2d E7XXX יש לו באס של 1066 וקאש של 3 מגה לעומת מעבד 65 E6XXX שגם יש לו באס 1066 אבל קאש של 4 מגה אז מה זה אמור לשנות אם זה 45 או 65? גם צריכת החשמל בהם זה 65W
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
IE7 920 VS AMD Phenom II X4 965 מי חזק יותר ובאיזה הפרש אני לפני שידרוג Q6600
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
TJMax: ישנו קבוע במעבדים, משנק, שלפיו בטמפ' גבוהה מוגדרת מראש (טמפ' שאינטל לא שחררה לציבור) המעבד מוריד תדר/מתח על מנת לחזור לטווח של טמפרטורות נורמליות. המטרה של קבוע זה היא מניעת פגיעה במעבד שנגמרת כתוצאה מטמפ' עבודה גבוהה מידי. ככל שהטמפ' מופרזת יותר, הוא מאט יותר. מילה נוספת שמתארת את מנגנון זה היא Thershold. ערך/קבוע זה (בעצם הטמפ') שבו המעבד יבצע Throttle אינו ידוע ובלתי ניתן לשנותו. זה ציטוט ממאמר שקראתי באתר לפי מה שרשום אז המחשב מעל חום מסום מוריד מהירות ותדר כדי להתקרר אם ככה זה עובד אז לפי ההגיון לא אמורה להיות כל סכנה בעשייה של אובקלוקינג נכון או שזה טעות?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם הלוח שהיה לי עד היום היה פיצוץץץץ p5b deluxe asus שווק חיים לאחר כמה שנים יש לי מחשב לגימריים ואני צריך המלצה ללוח בהתאםלא הולך לעשות corsfire/sli) חשוב מאוד שיהיה אפשר לעשות עליו overclock ויהיה סוס תקציב עד 800 ש"ח מקסימום בתודה לעוזרים (רק gigbyte /asus)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מה זה VT? אני רואה הרבה רשום "תומך בוי טי.." ובלי קשר אני רוצה לעשות סדר בבלאגן כי אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע מה עדיף ומה חדש או ישן יותר במעבדים וגם אני רוצה לדעת בשביל הידע שלי אז בבקשה אם מישהו יכול להסביר איזה סוגי תושבת קיימים כיום למעבדים ומה נחשב חדש/טוב יותר
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, מתנה לאחי. תודה, אשמח לעזרה. עריכה: כולל OC
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עד איזו טמפרטורה יכול לעבוד המעבד הזה , כי אצלי במאמץ של OCCT הוא מגיע לקרוב ל57 מעולת.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני שנתיים מחשב עם אחד ג'יגה זכרון 1024MB - 2 X 512 DDR2-SDRAM עם לוח אם Manufacturer : Intel Corporation Product : D946GZIS Version : AAD66165-302 עכשיו יש לי עוד 2 כרטיסי זכרון 256MB - 2 X 128 RDRAM השאלה שלי אם אני יכול לשלב אותם על הלוח אם, וגם אפילו לנסות, האם יקרה משהו? אשמח לעזרה, וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-