עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by IdoK21,

אז ככה המפרט מופיע בצד,חוץ מהכרטיס מסך החדש שהוספתי שהוא Ati HD4850 מחפש לוח אם אפשרות להתקדמות לעתיד אין בעיה גדולה של תקציב. תודה לעוזרים.

2. Started by ערן33,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שהמטרה המרכזית שלו היא עבודה עם וידיאו. כלומר, הורדת קטעים ממצלמת וידאו למחשב, ועריכה שלהם בתוכנת Studio 10 או Adobe Premier. עכשיו תקנו אותי אם אני טועה, אבל את העיבוד בתוכנות האלה עושה המעבד ולא כרטיס המסך נכון? ולמעשה אין לי מה להשקיע כמה מאות שקלים בכרטיס מסך ועדיף לי לשים אותם על מעבד כמה שיותר חזק. בהקשר הזה, לסוג כזה של עיבוד איזה מעבד עדיף היום? של אינטל או AMD? ואיזה פרמטרים יותר חשובים לסוג כזה של עיבוד? זכרון על המעבד? מהירות שעון? BUS? קחו למשל את שני המעבדים הבאים של אינטל: ‏Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB ‏Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB Tray‎ הם עולים פלוס מינוס אותו הדבר, אבל שונים בכל כך הרבה פרמטרים... זה…

3. Started by super4life,

שווה לי לעשות oc למעבד הזה בזמן הקרוב?כי אני חושב שהמעבד הזה מספיק לכמה שנים בלי oc

4. Started by rubik5,

אני לפני רכישה של מערכת ליישומי תלת מימד (3D MAX) ובעיקר רינדור ופחות עבודה שוטפת. ומעניין אותי ההבדל בין שני המעבדים הללו. ההפרשי מחירים לא משמעותיים האחד - 920 יושב על סוקט 1366 השני- 860 יושב על סוקט 1156 עד כאן ברור. למערכת שארכיב,אני מעוניין ב-6G זכרון. מפה והלאה תעזרו בבקשה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by catsmonster,

קניתי חצי מחשב, כרטיס מסך HD5850, מארז COOLER MASTER 690, ספק חזק (650W), ומאווררים (השאר אני משתמש מהמחשב הקודם שלי). אני אולי יעשה OC למעבד ולכרטיס אבל אני עדיין לא סגור על זה. אז ככה, יש לי שתי אפשרויות (ואחת שלא בטוח שהיא אפשרית, אבל בשביל זה יש לי אתכם). 1. לחכות חודשיים שלושה, ולקנות CORE I5 כשמחירי הלוחות אם P55 ירדו, ואז אני גם צריך להוסיף עוד זכרונות- בערך 2000 ש"ח אחרי שירדו המחירים. 2. לקנות לוח אם לתושבת AM3 במחיר סביר, ולקנות את PHENOM II (כרגע לא משנה איזה דגם, יהיה משנה רק אחרי התשובה) ואז אני גם (לפי מה שהבנתי) לא צריך לקנות זכרונות חדשים, ואני סוגר מחיר בסיביבות ה- 1200 ש"ח. 3. לקנות Phenom II x4 Quad-Core 940 שתומך בתושבת AM2 (שיש לי כרגע בלוח אם)- יעלה …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by abarbotel,

למה 1 מגה זה 1024 קילו בייט ולא 1000?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by -Tal-,

היי, רציתי לדעת מה ההבדל בין Kingston HYPERX 4096MB 800MHZ DDR2 Dual Channel CL5 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2725 לבין Kingston DDR2 2GB 800MHZ CL5 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1746 אני רוצה שיהיה לי 4 ג'יגה זיכרון. מזה הדגם הזה הייפרX? האם הוא מומלץ ושווה את המחיר? דרך אגב, ככל שה CL גבוה זה יותר טוב? תודה

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by moshel7,

שלום לכולם רכשתי את המעבד הנ"ל וראיתי ב-CPUID שהמעבדעובד בתדר של 800MHZ ולא בתדר של 3.0 GHZ המעבד מותקן על לוח-אם GIGABYTE MA770-UD3 REV1.0 וגירסת ה-BIOS מעודכנת לגירסה F8 אני עובד עים ויסטה אולטימיט 32 וצריכת החשמל על ביצועים גבוהים האים יש משהו בביוס שצריך לשנות או שהמעבד תקול? תודה מראש לעל העונים משה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bagetrek,

שלום לכולם רציתי לקבל המלצה ללוח-אם ל-AMD . אז ככה , כרגע יש לי מעבד אטלון X2 +3800 שבלוח הקודם ב-OC הגעתי איתו לרמה של +5400 ( אפשר לראות בפרטי המחשב) . מה שאני רוצה זה לוח טוב ב-OC להוציא את המיץ של המעבד הנ"ל עד הקניה הבאה בקרוב אני ישדרג את המעבד גם כן ( כנראה 550 או 720 או אפילו חדיש יותר מה שיצא שם ( וככל הנראה גם .. אנסה לפתוח ליבה נוספת אם יתאפשר ) . כרגע אני צריך מחשב טוב יותר מהמחשב שיש לי כרגע פנטיום 4... : *צריך לוח-אם עם כ.מ מובנה שמוציא HD . זכרונות הם 2 ג'יגה 667MHZ וספק הכוח הוא ליברטי 400W . חשבתי על הלוח הנ"ל : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5297 מה אתם אומרים ? אם יש דעות נוספות אשמח לשמוע תודה רבה ויומטוב !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום! ברשותי לוח אם עם FSB של 800MHZ. האם אני יכול להתקין לו מעבד שה FSB שלו גבוהה יותר? תושבת 775 אם כן, מהן ההשלכות? ואם לא, מה המעבד הכי טוב שאני יכול לרכוש עבור הלוח שלי? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=1952#anchor_os לא הבנתי מה אני יכול ומה לא לפי הטבלה הזאת. תודה!

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  11. הלוחות המומלצים במפרטים של האתר הם עם שני סלוטים בלבד כמו זה ASUS P5KPL-CM. רוצה משהו כזה, זתומרת, לא לטיסות חלל אבל איכותי ועם יותר סלוטים. שיכלול סלוטים לכרטיס מסך PSI-E, כרטיס קול איכותי, כרטיס וידאו ועוד אחד שניים לא יזיקו. אופציה למרובע ליבות כמובן, OC לא נחוץ אם כי לא אגרש אותו אם לא יבקש אוכל. כדאי שיהיה כשיר ל-64 bit ושיהיה INTEL. אגב, איך הלוח הזה: Striker Extreme האם אין בו מלכודת כל שהיא? אולי אוכל להשיג אותו במחיר סביר.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by bratwa_tut,

יש לי שני מחשבים ויש לי שאלה על כל מחשב מחשב 1 יש לי במחשב 4 GB של זיכרון DDR3 DUEL CH עכשיו בוינדוס מראה לי רק 3 העם המחשב עובד עם 3 או שזה רק רושם אבל בכל זאת עובד עם ה-4 ב DUEL CH לגבי המחשב השני היה לי במחשב זיכרון אחד של 2 GB בסטוק אחד סמתי במקביל בערוץ השני עוד 1 גיגה זה שהם לא שווים בנפח שלהם זה הורס עדיף להוריד ולהשאיר 2 GB?

13. מעבד Q8200 מטרה גלישה ועבודה משרדית ומדיי פעם סרטים

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by moshen1169,

.1מה ההבדל ביניהם בביצועים ? 2.והאים חלונות 7 תומך ב4 ליבות או עדיף להישאר עם 2 ליבות?

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by super4life,

מה יותר טוב amd phenom 2 or athlon 2 ומה ההבדל?

16. Started by ערן33,

שלום, יש לי לוח ישן של ASUS מדגם 800P4P. עד היום הוא עבד עם GB1.5 זכרון: 2 חתיכות של MB500 מתוצרת Corsair, ו 2 חתיכות 256MB של GEIL מדגם DDR400 CL 2.5-6-3-3 PC3200. הוצאתי את הכתיכות של החצי ג'יגה והוא עובד בסדר עם החצי ג'יגה של GEIL. יש לי עוד שתי כתיכות של 256MB מתוצרת Kingston דגם KVR400X64C3A256. הןבוודאות תקינות ועובדות על מחשב אחר. כשאני מוסיף אותן ללוח ה ASUS עם ה GEIL כך שבסך הכל יש 4 חתיכות של רבע ג'יגה כל אחת המחשב פשוט לא עובד. אין צפצופים ואין כלום, רק מסך שחור... כשאני מוציא את השתי חתיכות הוא חוזר לעבוד. יש משהו שאני יכול לעשות/לבדוק כדי לגרום לזה לעבוד??

17. אהלן אני מתכוון לשדרג את כל המחשב בן ה5+ שנים שלי כדי שיהיה חזק למשחקים ולא יותר מזה. כמו שחייתי בשלום עם ה-6600GT שנתן כמה שנים טובות אז אני מתכנן מערכת משתלמת לשנתיים-שלוש לפחות גם אם היא לא קצה הטכנולוגיה. מה שתיכננתי זה מעבד Core i5 750 עם זיכרון OCZ 4GB 1333 MHZ PLATINUM וכרטיס מסך 4890HD TOXIC (דברים נוספים זה ספק Corsair 600W, מארז Antec 900 II וקירור Mugen 2). כמו-כן אני לא מתכוון לעשות OC למעבד (לכרטיס כנראה שכן) ולא להוסיף כרטיס ל-CF. אז.. איזה לוחות אם מכל ה-P55 מומלצים? אני לא מבין בסלוטים וכאלה או בחשמל אבל מה שחשוב לי שיהיה חזק בשביל כרטיס אחד, ושוב לא לצרכי OC ולא צריך תמיכה ב-CROSSFIRE. קשה לי להגיד תקציב בדיוק אבל אם יש הבדל ניכר בביצועים לאורך זמן אני מו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mugello,

היי. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-965P-DS4 עם PCI-E אני רוצה לקנות כרטיס מסך של PCI-E 2.0 האם אפשר לשים כרטיס מסך כזה על הלוח אם שיש לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  19. שימושים: 1) אינטרנט. 2) אופיס (לא קבצים כבדים). 3) ניגון מדיה 4) משחקים (מזמן לא שחקתי כי המחשב שלי כבר עגלה, אולי אני אחזור לשחק קצת) תודה

20. אז ככה, השימושים שלי הם בעיקר משחקי ספורט כגון: פיפא, NBA2K, PES, מאדן 08 (מאז לא יצאה גירסא חדשה למחשב), NFS, פוטבול מנג'ר וכו'. כידוע לכם הדרישות למשחקים האלו לא גבוהות. יש ברשותי מסך 23 אינץ' רזולוציה 1920X1080 וכרטיס המסך שאני מתכוון לרכוש הוא HD4850 או GTS250. אין לי שום כוונה לבצע OC או לשדרג בעתיד. חשוב לי שבמשך 3-4 השנים הקרובות המשחקים יעבדו בצורה סבירה. המעבדים שחשבתי עליהם: E6300 E6500 Q8400 Q9400 האם להסתפק ב2 ליבות או ללכת על 4 ליבות? (בבקשה אל תציעו לי משולשי ליבה של AMD) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by Farjeman,

שלום לכולם. יש ברשותי מעבד P4 3.20GHZ/1M/800/04A סדרה sl7pw, איך אני יכול לדעת אם הוא 32 או 64 BIT ? אני יודע שהשם שלו הוא J540 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL7PW או שהוא ה 32 וה- 541 הוא ה 64 .... תודה מראש ליודעים והעוזרים, דעתכם חשובה לי.

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by raiman1,

חיפשתי בוויקיפדיה אבל אין בעברית...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by FastJack,

שלום. בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש שהמחשב שלי קצת מקרטע, במיוחד כשאני מבצע מספר משימות במקביל, ובמשחקים. השאלה שלי היא כך: יש לי מספר אפיקים שאני יכול להשקיע על מנת לשפר את המחשב אבל כפי שראיתם בכותרת, יש לי תקציב כנראה רק לאחד מהם. 1. שיפור הקירור - כרגע יש לי את הFreezer 64Pro ללא OC. הסיבה שעדיין לא עשיתי OC היא משום שאני לא כל כך מבין בזה ולא היה לי כוח להתעסק עם זה. אם אני יעשה זאת, זה יהיה רק עם AMD OverDrive שמבצע זאת אוטומטית. 2. החלפת מעבד - אם תסתכלו במפרט שלי תראו שיש לי AMD 5000 ולוח אם שתומך בAM2+, אולי שווה לי להשקיע במעבד חדש? רק צריך לקחת בחשבון שאני צריך גם משחה טרמית בשביל הקירור. 3. הוספת זיכרון - יש לי 2GB עם מערכת הפעלה WIN7 32bit 4. שדרוג כרטיס מסך -…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  24. איזה זיכרון יתאים למחשב מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הכרטיס אם והמעבד? כרגע יש לי 512X2 לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G כמה זכרון אני יכול להוסיף ואיזה זכרון מומלץ

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לפי החדשה אינטל עתידה להוציא ב-7 לינואר מעבדים כפולי ליבה מארכיקטורה חדשה, אמנם מעבדים תקציביים- אבל דורשים ערכת שבבים אחרת וחדשה בשל המעבד הגראפי. השאלה היא אם זה אומר שאחר כך נראה מהר מאוד גם טכנולוגיה כזו בשוק מעבדי ההיי-הנד שידרשו ערכת שבבים תומכת? כלומר, ברור שנראה מתישהו בקרוב טכנולוגיה חדשה לשוק ההיי-הנד, אבל אינטל הבטיחו שהם יאפשרו שדרוג פשוט שלא ידרוש מהמשדרג לשדרג גם את הלוח. האם זה אומר שההבטחה מבוטלת ובכדי לשדרג מחשב קיים לטכנולוגיה הבאה בהכרח נצטרך לשדרג גם את הלוח? (אגב, בשביל מה נחוץ כל העניין של המעבד הגראפי?)

• 4 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים