מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
לפני חודש בחנויות עלה זכרון 512mb 2.5CL איזה 300 שקל... והשבוע בדקתי שוב ועולה 380.. וככה זה בכל החנויות שבדקתי.. יש סיבה שהמחיר עלה פתאום?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי בן דוד שלי טס ליפן(או סין, אני שכחתי...) ואני חושב לשדרג ת'מחשב לפנטיום 4 אז חשבתי אולי זה זול שם? מישהו יודע? אני חושב על פנטיום 4 2.0 או 2.4 ביחד עם לוח של אסוס p4t533 ? או אולי אחר שמתאים? כי בלוחות לפנטיום 4 אני ממש לא מבין.... ודבר אחרון, אם יהיה קילקול או משהו, באחריות למי אני פונה? ליפן? או ליצרן עצמו? תודה מראש!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי מעבד i5 4460, מתוך תכנון להשתמש בלוחם אם B85 כלשהו. אבל לצערי בדיעבד קראתי וגיליתי שפרט ל-H97 ו-Z97, לוחום האם לא תומכים במעבדים שהם haswell refresh כמו ה-i5 4460. אבל מסתבר שאפשר לעשות עדכון BIOS ללוחות האם הישנים כך שכן יתמכו. אז יש לי שתי שאלות: 1. האם יש סיכוי שמוכרים לוחות אם ישנים כמו B85 כך שהמפעל כבר עדכן את ה-BIOS שלהם? בכל זאת עברה כמעט שנה, ואם כן, האם יש לי דרך לדעת את זה לפני שאני קונה מחנות כלשהי? 2. כמה מסובך/מסוכן זה לעדכן BIOS ללוח אם בלי שהתקנתי עליו את המעבד/מערכת הפעלה וכו'? אם אף אחת מהאופציות האלה לא ראלית אני מניח שהאופציה הכי זולה שלי היא לוח אם H97 כלשהו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לגבי תקציב, אני לא כל כך מתמצאת במחירים של לוחות אם או זיכרונות, פשוט שיהיה כמה שיותר זול. אז לגבי לוח אם, אני צריכה אחד בלי כרטיס מסך מובנה, אין צורך ביציאות מיוחדות וגם לא בfirewire Gigabyte GA-EP41-UD3L הוא בסדר? לא איכותי/כן איכותי? לגבי זיכרון: אני צריכה נפח 2GB. (רצוי בסטיק אחד) קראתי בפורום שמהירות הזיכרון לא קריטית, אז אני מניחה שצריך להתחשב באיכות ובמחיר. הזיכרון הזה בסדר? OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value אם זה רלוונטי, השימושים של המחשב הם עבודה משרדית ומשחקים (לא כבדים) ולא מתוכנן שום OC תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שאין ESATA בלוח הזה.. האם זה דבר חשוב ולמה זה משמש?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להתייעץ איתכם בנוגע ל-3 לוחות אם לסוקט 939 עם מעבד athlon64 3200. האחד abit k8n nforce 4 השני dfi infinity nforce 4 ultra השלישי msi K8N Neo4-F אני לא צריך sli, אלא רק raid ושיהיה אוברקלוקר טוב!! מי לדעתכם עדיף? והאם יש לוח מומלץ יותר בתקציב של עד 700 שקל. תודה!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אפשר לאמר שאני גיימר די כבד ואוברקלוקינג הוא גם מנת חלקי..והסוגיה היא כדלקמן, המפרט שלי בפרופיל בצד..אני מוכן ורוצה להשקיע משהו כמו 2000-3000 ש"ח בשדרוגו חלקית או החלפתו המלאה(לוח אם,מעבד,זכרונות,כרטיס מסך) על מנת לקבל תוספת של משהו כמו 40% בביצועים(אוברקלוקינג ומשחקים)...כל קומבינציה והמלצה תתקבל בברכה,לדוגמא,אני יכול למכור את החלקים שלי במחיר מסוים ואז להשתמש בכסף לשדרוג קצת יותר יקר,או,להחליף רק כרטיס מסך ולהוסיף 2G זכרון ועוד דוגמאות כאלה ואחרות... כרגע הלוח שלי מגיע לבאס 425 וזה המקסימום שלו...לכן אם אשדרג ולא אקח לוח שמגיע לבאס 500 בלי מאמץ מיוחד אז כנראה שההשקעה לא משתלמת,המפרט שלי כרגע על קצה גבול היכולת שלו והוא מוציא משהו כמו 12,000 נקודות ב3Dmark0…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ונראה לי שאני אקח מעבדAMD ATHLON 64 4600+ (socket am2) x2 dualcore וכרטיס מסך GF 8800GTS 320MB EXTREME OVERCLOCKED HDTV 2xDVI לא יהיה צוואר בקבוק נכון? ואם כן איזה מעבד כדאי לקחת בלי להוסיף הרבה כסף
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, עשיתי סריקה באתר של crucial והם רושמים לי שלוח אם :Intel DH67BL מפרט : https://downloadmirror.intel.com/19485/eng/DH67GD_DH67BL_TechProdSpec04.pdf הבעיה במפרט רשום : " • Four 240-pin DDR3 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets • Support for DDR3 1333 MHz and DDR3 1066 MHz DIMMs • Support for 1 Gb, 2 Gb, and 4 Gb memory technology • Support for up to 32 GB of system memory with four DIMMs using 4 Gb memory technology • Support for non-ECC memory • Support for 1.35 V low voltage JEDEC memory" עכשיו בהמלצות של crucial מופיע לי ראשון דגם עלית : Crucial Ballistix Elite 8GB DDR3-1866 UDIMM ויש גם : …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב עם מעבד AMD2000,איך הזיכרון הזה?,ואיזה עוד מומלצים,האמת היא ששמעתי שהוא טוב,זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
צריך עזרה עם זיהוי מעבד אני יודע לפי החלק הפיזי שבוא כתוב כמה דברים Pentium 4 2AGhz?!?! 512 לא כתוב אבל אני מנחש מניסיון שזה KB של Cach 400 זה FSB 1.5V גיליתי שהו לתושבת LGA478 כי שמעתי שהפנטיום 4 טובים לאוברקלוק האם הוא טוב לאוברקלוק או שזה כבר לא הפורום הנכון לשאלה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעדיף מחנות שנימצאת בטקסס תקציב עד200$ ובשקלים עד 1300 יש עדיפות ל2gb אני עושה oc!! אבל קחו בחשבון שאני לא יכול לתת יותר מ3v לזכרונות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב INTEL P3 600mhz רציתי לדעת מה המעבד הכי מהיר שאני יכול למצוא ל P3 ? ואם אפשר קישור למקום שאפשר לקנות אותו בהכיל זול. תודה מראש לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את ה4200+ במחיר של3800+ באתר IQPC או שכדאי לקנות את הפנטיום. ההבדל שלAMD יש אחריות רק לשלוש שנים בעוד שלאינטל יש אחריות לכל החיים? מה החשבון מבחינת ביצועים אמינות וכו'?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חיטטתי קצת בגוגל ומצאתי מאמר שמסביר על ההבדלים בין מערכות הפעלה של 64 ביט לבין כאלה של 32. בין היתר היה כתוב במאמר שלכל מעבדי C2D של אינטל יש יכולות של 64 ביט. אז השאלה שלי - האם זה בטוח נכון? האם כל מעבד C2D שאני אקנה, אני אוכל להתקין על המחשב ויסטה 64 ביט, או ויסטה 32 ביט, לפי בחירתי? ואם ניתן באמת גם זה וגם זה, אז האם ניתן להתקין את שתיהן במצב של dual-boot? הניחוש שלי הוא שכן, אבל אני רוצה להיות בטוח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את המעבד הנ"ל וראיתי ב-CPUID שהמעבדעובד בתדר של 800MHZ ולא בתדר של 3.0 GHZ המעבד מותקן על לוח-אם GIGABYTE MA770-UD3 REV1.0 וגירסת ה-BIOS מעודכנת לגירסה F8 אני עובד עים ויסטה אולטימיט 32 וצריכת החשמל על ביצועים גבוהים האים יש משהו בביוס שצריך לשנות או שהמעבד תקול? תודה מראש לעל העונים משה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו כנראה אופטרון או דואל קור או רגיל (2GH) תביאו לי בבקשה קישורים לאופטרון 939 TRAY בזול אם משלוח בארהב..(משלוח לארהב)\\\\\\ תודה יונתן
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן יחסית של מעבד אינטל E4500 וזכרון DDR2 6400 יש ברשותי 4סטיקים של 1 גיגב כאשר זוג ראשון ומקורי שהיו במחשב : ocz platinum xtc ddr2 pc6400 וזוג " חדש " מסוג : geil ocz platinum xtc ddr2 pc6400 כאשר ניסתי לחבר אותם במקביל המחשב לא עולה, האם יש דרך לפתור את הבעיה ??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בלוח האם ליד המעבד מקום ל 8 פינים מתח ואצלי מחובר רק 4 השאלה אם צריך לחבר את כל ה 8 פינים ? ומה ההבדל בעצם בין 8/4 פינים ? זה רק ל OC ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
החברה הציגה היום את החזון שלה לשנים הבאות בה תקן אחד מאחד ניטור תוכנתי בעזרת שבבים מובנים בכל רכיב חומרה אשר מספק למערכת ההפעלה ניטור אחיד של כל רכיבי המחשב ברמת טמפרטורה ,מהירות סיבוב מאוררים, מצב כולל ועוד הרבה דברים נוספים: ESA: Enthusiast System Architecture התקן כבר נתמך ע"י החברות הגדולות ביותר בתעשיית המחשבים. חובה לראות ! *מנהלים, אפשר לשים על זה חדשה ב HOMEPAGE ? תראו בעצמכם: http://www.hothardware.com/articleimages/Item1051/ESA_flash_FINAL.swf
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מחשב חדש בחלקים INTEL I920 GIGABYTE GA-EX58-EXTREME OCZ Platinum 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Triple Channel CORSAIR CMPSU-750TX 750W ATX12V EVGA 896-P3-1257-AR GeForce GTX 260 Core 216 Superclocked Edition 896MB 448-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Seagate Barracuda 7200.10 ST3250410AS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive SAMSUNG 22X DVD Burner Black SATA Model SH-S223F - OEM ומארז פשוט שהוא זמני... רציתי לדעת את כול הדברים שאני צריך כדי להכין כדי שאני יוכל להתקין את המחשב (אני מתכוון מי כבלים נוספים שאני צריך לקנות משחות מה שלא נראה לי שאני צריך מברגים וכו") בקשר לתוכנות גם מה אני צריך אני הורדתי את ווינדוס …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב כאשר המטרות שימוש בייתי(אינטרנט OFFICE, צפייה בסרטים,ותוכנות עריכה בסיסיות ) המטרה השקעה כספית נמוכה ככל שניתן עקרונית בניתי מפרט עם כרטיס מסך עקב חשש מ"העמסה ושימוש" בזכרון המחשב ואפשרות לתקלה שתגרום להשבתה כוללת בתיקון אם הכרטיס המובנה ידפק. חשוב לי שתהיה אופציית HD ולכן לקחתי כרטיס זול ומפק עם אופציה זו. הוצע לי לחלופין מפרט עם לוח טוב יותר וכרטיס מובנה מה כדאי? להלן החלק הרלוונטי מ-2 המפרטים: 1.מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤277 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8400GT 512MB DDR2 PCIe ¤185 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤259 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 2. …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד על פרוייקט בשביל חבר טוב, והוא התקנת מחשב ברכב. ולכן - דרישות החומרה יהיו קצת "מוזרות" אך הגיוניות. ראיתי את הלוחות הבסיסיים של אינטל מבוססי האטום, ויש לי אחד, סה"כ - אין תלונות. אני צריך לוח נוסף, אך אני מוכן להשקיע בלוח עם רכיבים איכותיים יותר (ולא כמו הסלילים הפרימיטיביים שיש על האינטל בכדי לסנן את המתח למעבד לדוג') כיוון שהוא יעמוד בתנאים קיצוניים של חום וזעזועים, ולכן, יחד איתו ירכש גם SSD 40 GB של אינטל. קריטריונים: 1. לוח ללא מאוורר - קירור פאסיבי 2.יכולת לפעול מספק של 20 פין ולא 24 (כולם עושים את זה היום נדמה לי), אך חיבור ה4 פין קיים. (זה הספק שיש לי) כמו כן, יש לי דרישות נוספות: אני מעוניין בכרטיס קול איכותי, וראיתי את זה של קריאייטיב : X-Fi Surround 5.…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-