מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני על ווינדויס 10 , רציתי לדעת האם זה תקין. כמו שאתם רואים רשום שיש לי 6 GB זכרון, מתחת רשום בAVAILABLE 3 GB למה זה ככה? האם הוא יכול לנצל רק 3 GB מתוך ה-6? [ATTACH=CONFIG]9436[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קיבלתי היום בשעה טובה AMD 3800X2 אבל משום מה הוינדוס לא מזהה אותו....ואותו הדבר בבאנצים אני מקבל ציון של חד ליבה... מה לעשות?. תודה לעוזרים! נ.ב cpu-z מזהה אותו
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי עכשיו ג'יגה זיכרון פנימי(2x512)ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512...אבל בפורום אחר אמרו לי שזה יבטל את הדואל צ'אנל ויוריד מהביצועים... עכשיו אני רוצה לדעת אם בכלל עדיף לי לא לקנות כי אז זה יעבוד פחות טוב מאשר הג'יגה שיש לי עכשיו(בגלל הביטול של הדואל צ'אנל). או שיש איזו דרך לגרום לזה לעבוד כמו בדואל צ'אנל רק עם שלושה סטיקים(או ששניים יעבדו בדואל והשלישי רק יעזור...) ואם לא אז האם 2x256 יעבדו יותר טוב? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לי שזה יהיה בקר רייד אמין, יופעל עליו רייד1 (מירור) ככה שכל המטרה זה אמינות ולאו דווקא ביצועים. חשוב שידע לסנכרן את 2 הדיסקים גם לדיסק ריק (ולא שיתחיל את פעולת העתקה רק מדטא חדש שיכתב מאותו הרגע) , הכוונה שגם בהרכבה יותקן לו הרדיסק אחד מלא ואחד ריק, וגם בעתיד אם אצטרך להחליף דיסק, שהוא ידע להעתיק את כל התוכן בעצמו לדיסק החדש. אני לא יודע אם זה תפקיד של רייד, אבל אם יש סיכוי שהוא ידע לדווח כשדיסק אחד לא תקין, זה יהיה מעולה, אם לא אז כנראה שאני אצטרך להסתמך על S.M.A.R.T ... חשוב מאוד שיהיו לפחות 4 חיבורי SATA פנימי על הלוח, לא כולל ESATA וכו' (גם במצב כזה אני אצטרך לוותר על סידירום, אבל אפשר לחיות עם זה). אני חשבתי על ה-ASUS P5QL-E שעולה 580 שקל, אבל אני לא ממש מבין בב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מעבד ולוח טובים בעיקר למשחקים אני משחק מלא ותוכנות לא ממש כבדות אני לא משתמש בעריכה וכו' צריך משהו זמני תקציב 1000 תודה אלי . נ.ב בלוח חייב להיות אפיק pci-e .
-
- 29 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב עבור חבר. מיועד לשנים רבות, לא למשחקים, לעבודה משרדית+אינטרנט+hd+שהויסטה ירוץ כמה שיותר מהר... q6600 או e8400 ? המעבד יחובר ל arctic cooling extreme כך שפליטת החום לא כ"כ חשובה...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מבטל את שניהם בביוס זה יפגע בביצועים ? אני רואה שהתדר יעבוד כמו במקור 2.4 לא רוצה שהוא ישחק 1.2 - 2.4 השאלה אם זה יכול לעשות בעיות ? יש לי בביוס גם C1E וגם EIST אצלכם זה גם פעיל ? מה אתם עושים עם זה ? , EIST אמור להיות כמו C1E ? שאני מבטל את ה C1E בביוס ה EIST לבד לא מוריד לי את התדר שעון של המעבד.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, עשיתי סריקה באתר של crucial והם רושמים לי שלוח אם :Intel DH67BL מפרט : https://downloadmirror.intel.com/19485/eng/DH67GD_DH67BL_TechProdSpec04.pdf הבעיה במפרט רשום : " • Four 240-pin DDR3 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets • Support for DDR3 1333 MHz and DDR3 1066 MHz DIMMs • Support for 1 Gb, 2 Gb, and 4 Gb memory technology • Support for up to 32 GB of system memory with four DIMMs using 4 Gb memory technology • Support for non-ECC memory • Support for 1.35 V low voltage JEDEC memory" עכשיו בהמלצות של crucial מופיע לי ראשון דגם עלית : Crucial Ballistix Elite 8GB DDR3-1866 UDIMM ויש גם : …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך לבחור בין שני המעבדים הבאים עבור מחשב המיועד לעריכת אודיו ויצירת מוזיקה: E8400 QX9650 האם היתרון בביצועי ה Quad משמעותיים לישומי אודיו, ומצדיקים את העלות? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה על השאלה הבסיסית משהו .שמתי לב שאותו מעבד בא ב 2 גירסאות אריזה .זה משנה? יש הבדל בין המעבדים?במקרה הזה אני מדבר על E7300
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף לוח מעבד וזכרון במחשב ה-HTPC שלי. כרגע אני עם פנטיום 4 ,לוח אם סטנדרטי ו-2GB זכרון שעובדים אבל איטיים מאוד בעלייה של המחשב וכו'. המטרה של המחשב היא הורדת סרטים, שיתוף קבצים, גלישה באינטרנט ו- NEED FOR SPEED אבל ברמה הכי נמוכה שיש. הכי חשוב שהתצורה תהיה חסכונית בחשמל מכיוון שהיא עובדת 24/7. מהי התושבת האחרונה שיצאה ? 1150 ? האם היא מומלצת למטרה זו ? אשמח להמלצות רק מבית אינטל. תקציב- עד 1,000 ש"ח. אין חשיבות לרעש. האם מחשב שמבוסס Q9650 בתדר 2.4 יהיה חסכוני כמו מחשב מודרני ? השאלה נובעת מזה שאני חושב אולי לשים את ה-Q9650 בתור HTPC ולקנות מערכת מבוססת I5 למשחקים ואז כמובן התקציב משתנה ומוכפל (לפחות).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה - אני מסיים אוטוטו את פרוייקט מערכת הקירור מים שלי ואני עם זכרונות ADATA... - המפרט בחתימה.. אני מתכנן OC עצבני וממה שהבנתי הדבר היחיד שבאמת יגביל אותי זה הזכרון... אז ככה - דוד שלי קונה בסוף החודש מחשב והוא לוקח זכרונות כמו שלי - אז אני חשבתי לתת לו את שלי ולשדרג עצמי בתוספת תשלום... אני לא מחפש לקנות זכרונות ב 1600 ש"ח אבל אני רוצה שיפור משמעותי מ ADATA... (תקציב שדרוג עד 200 ש"ח) זה חייב להיות מ KSP... צריך עצתכם הזריזה... תודה מראש לעונים...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני נמצא כרגע עם מארז Antec three hundred וספק SeaSonic S12II Bronze 520W. שניהם בני שנתיים, ונראה לי שאני לא צריך להחליף אותם. את שאר הדברים אני רוצה להחליף. באופן כללי אני משדרג את המחשב כל 3-4 שנים, ואני רוצה לקנות לוח אם, מעבד, וזכרונות, שישרדו שדרוג (ז"א שיעבדו 7-8 שנים, כמו המצב עד עכשיו), כך שאצטרך לשדרג רק את הכרטיס הגרפי ואולי ספק (או להוסיף לRAM הקיים). אני חושב שלכן כדאי לוח אם שהוא B85 או H87 (כדי לשדרג לכרטיס מסך שישתמש בPCIE 3 או להוסיף RAM), כמובן שאשמח לשמוע דעה אחרת. מהסתובבות קצת ברשת בחרתי את המפרט: Core i5 4460 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/mabd-core-4460-with-graphics-box-p-16580?cPath=21_22 GA-B85M-D3H http://wellcom.co.il/…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם דווקא נותנים אחריות לכל החיים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שיש תלוח 945P S-3 איך אני עושה disable לכרטיס קול. דחוף!! איפה שיש את כל ההתקנים של USB וכרטיס רשת מובנה אני לא רואה שם audio
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה על הבורות... איך נכנסים לביוס של לוח אם עם ביוס של FONIX?...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו ששמנו הייתה לאינטל בעיה גדולה כמעט בכל הערכות שבבים החדשות והיא אספה את הגשרים הדרומיים שלהם בחזרה לתיקונים.... מה שיצר חוסר בערכות שבבים לסוקט T החדשה (כי ה915 וה925 לא מוכנות...). היום הייתי בKSP וראיתי שם את הלוח הזה: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AS8&fMTYPE=LGA775 , לא יקר (680 שקל) אבל נורא מצחיק. קודם כל נורא בולט הקירור החדש של אביט לגשר הצפוני.... מין רדיאטור מוזר. יש גם קירור פסיבי לגשר הדרומי. הוא מגיע עם סוקט T החדש ומתאים לפרסקוטים החדשים (שמגיעים עם גוף קירור מרשים בהחלט בעצמם... לטענת הטכנאי שם הם מצליחים לשמור על קרירות מפתיאה יחסית לפרסקוט... הערכת שבבים היא 865 המזדקנת והחריצים הם AGP וPCI רגילים...…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שני המעבדים האלו: http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=47341,43537, שניהם i5 בשני וורסיות שלו. ההבדל במחיר ביניהם עבורי הוא 100$. אני לא ממש יודע להבין את ההבדלים בטבלא בקישור. אשמח אם מישהוא יכול להסביר לי מה ההבדלים ביניהם והמלצתכם האם כדאי להוסיף 100$ בשביל המעבד הטוב יותר. תודה רבה מראש על עזרתכם! תמיר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לרכוש לוח ומעבד חדש עם סה"כ תקציב בסביבות של 1000 שקלים. אני ראיתי את המעבד הבא: http://ksp.co.il/?select=.1027..2..41.&list=1&sort=2&glist=0&uin=24578&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ואני רוצה לדעת האם הוא טוב ביחס למחיר והאם יש טובים ממנו במחירים אלו. כמו כן אשמח להתייצעות בקשר לאיזה לוח אם לרכוש. והבקשה האחרונה היא אם אפשר לנסות ליצור צוואר בקבוק כמה שפחות רציני עם הכרטיס מסך R9 270X. תודה מראש ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר/קרא/ראה ? האם זה אותו צ'יפסט שיש על ה- geforce 8300/8200 רק בלי הרכיב של הכ.מסך ? מה לגבי רכיב ה-NCC שהבנתי צריך להיות עליו, האם הוא מקביל ל-ACC שיש בלוחות של amd 790 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! הגיע הזמן ואני מקווה להחליף לוח+מעבד ואולי גם זיכרונות.... הלכתי על ATHLON XP 1700+ ה-0.13 זיכרונות יש לי 256MB של SDRAM , ואני חושב שכדאי להחליף גם ל-DDR לא ? אני צריך המלצה , ללוח ואולי גם זיכרונות... על הלוח אני צריך לפחות 2 חיבורי USB וכמובן שעדיף כרטיס רשת , כרטיס קול.... עדיף גם אחד מהלוחות שיודעים לפתוח מכפלה , שכן אני לא מנוסה בפריצת מכפלה ולא רוצה להרוס.. וכמובן בסוף , הלוח צריך להיות תקציבי ביותר , באזור ה-500 שקל ! והזיכרונות גם במחיר הכי נמוך שתמצאו ! תודה רבה! עריכה : אם באותה הזדמנות תוכלו לשלוח לי הודעה אישית עם הערכת מחיר של ASUS CUV4X P3 667 אשמח!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רואה בזמן האחרון שבפורומים בחו"ל יש שנאה החברה של MSI בתחום לוחות האם. רציתי לדעת ממה זה נובע והאם יש לזה בסיס מוצדק? הם גם טוענים שיש להם חרא של QC (בקרת איכות) בזמן האחרון, זאת אומרת שאין הבטחה לכך שהמוצר יגיע מוגמר עם איכות טובה והוא עלול להיות לא נקי מתקלות. לכן הם מציעים להתרחק מהם בכל תוקף. אני רוצה לקנות לוח אם של MSI, במקרה אני קונה לוח HIGH-END (בסביבות האלף שקל). לדעתכם לא צריך לקחת סיכון וללכת על לוח של ASUS או GIGABYTE? דרך אגב אני גולש דיי בקביעות ב tomshardware אז תציצו שם ותסתכלו מה אומרים. פה בארץ אני רואה אנשים קונים לוחות כאלה בלי בעיה. אולי זה משהו שלא קורה בארץ, אבל אני לא מאמין ויש לי עוד שאלה לא בנושא הזה. מייצבי מתח הם פאזות (phase) בל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צ'יפסט של SIS וכרטיס GF6600 ואני רוצה לדעת מה התוצאות שלכם מהשילוב הזה. לי זה עושה בעיות ואני רוצה לשמוע מה זה עושה אצלכם. (לא צ'יפסט חדש מדי של SIS )
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-