עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by .AloN,

שמעתי איפשהו שיש למעבדי AMD דרייברים ואם לא מתקינים אותם הם עובדים הרבה יותר לאט. זה נכון ? אם כן איך מתקינים אותם ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Fir3DragoN,

שלום, אני קונה מערכת מחשב חדשה ואני צריך עזרה בבחירת זיכרון למחשב.. איזו חברה , איזו מהירות וכו' אני קונה מעבד i5-2300 ולוח אם GA-Z68AP-D3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3897#sp ואני צריך להתאים להם זיכרון, השימושים שלי במחשב זה משחקים כבדים וסרטים,בפורמט FHD על זאת אני מעדיף 8GB להימנע משדרוג בקרוב. מישהו יכול למצוא לי זיכרונות מתאימים מהחנות TMS? http://tms.co.il/cat/57 אני גם מוטרד מהיעילות של הרצועות קירור על הזכרונות כמה הם קריטיים, וגם אני מבין שככל שהMhz עולה הזיכרון יותר מהיר? ככה שאני צריך למצוא זיכרון זול ואיכותי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  3. Started by The_overclocker,

הלוח שלי (EPOX 8KDA3J( עשה בעיות, קראתי שאת חלקן עדכון הBIOS אמור לפתור. עדכנתי אותו, וכשאני מפעיל את המחשב מופיעה מולי הודעה עם הBootBlock V1.0. בעקרון זה נועד על מנת לתקן מצב כמו שיש לי עכשיו, ולשחזר BIOS שנדפק מעדכון. הבעיה היא שזה לא עובד. ככל הנראה בגלל שהוא נדפק ממש חזק, ולכן לא מגיב לשום דבר. מה אני יכול לעשות עכשיו ? הרי אין אחריות על זה והם לא יחליפו לי. יש אולי איזו חנות\אדם שיכול לעזור לי לעשות Hotflash ?

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  4. חברים שלום, לפני כמה ימים הלוח-אם שלי שווק חיים כאשר הסלוטים של הזיכרון נשרפו כאשר החלפתי משחה תרמית למעבד (אני יודע שלא קשור) למרות שהייתי זהיר . ברשותי המפרט הבא: Q6600 GTX 295 SEASONIC 650W GA-965P-DS3 ז"ל ניגש לעניין אני מעונין לרכוש לוח-אם חדש למטרת OC גיימינג כבד וביצועים ראיתי שהמחירים של ה DDR3 כמעט זהים ל DDR2 1) האם היחס של עלות מול תמורה בלוח-אם התומך בDDR2 לעומת DDR3 מצדיק? *יש לציין מדובר בהפרש של החל מ- 150 ש"ח תלוי בלוח ויש להתחשב בעובדה שמדובר במעבד Q6600 ולא בi7 2) אני צריך המלצה ללוח-אם (גם לDDR2 וגם לDDR3) בטווח עד מקסימום 600 ש"ח ללא חריגות ועדיף כמה שפחות *עדיף ומומלץ שיהיה GIGABYTE וצ'פסט המתאים ל-OC (שמעתי ש- P45 וP43 הם מומלצים לתחום) אני…

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by noamav,

היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם sapphire 7950 ולוח אם gigabyte h81m. אחרי שהתקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שמתי לב לפער שבכותרת. איך הפער ישפיע על הביצועים, ומה ניתן לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ^_^,

כמובן המפרט הזה הוא לחבר שלי... Part type Part name / Price Amount CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU - 0.13 micron !!! - [404 NIS] 1 Motherboard : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard (128bit Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0,SCR) - [595 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - [427 NIS] 1 ¤ 1426 האם זה טוב ? התקציב כמובן הוא 1500 ש"ח.. תודה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  7. שלום לכם, חיפשתי בנעוץ אך לא מצאתי. יש לוחות אם עם נניח 12 כניסות USB, כאשר 4 מהן בפאנל האחורי ועוד 8 בלוח האם. ראיתי שזה מעין 8 פינים כזה שרשום שם USB, אבל מה מחברים לשם כדי להפוך את זה ל- USB רגיל כאילו ולהוציא את זה לפאנל האחורי. אשמח לעזרה, תודה רבה D:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כאילו אני מחפש את הלוח הכי פשוט שתומך בPC400 ושיהיה בו SATA הכי פשוט... למעבדי אינטל S478... :s05:

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by miki03,

לכולם רציתי לדעת מתי הלוחות החדשים של DFI צפויים להגיע לארץ ? אני מדבר כמובן על הלוחות מבוססים NFORCE4 ו PCI-E והשאלה השניה שלי היא, לא הבנתי אם הלוח יהיה SLI או " חיקוי " של SLI ?? או שיהיו שני דגמים ??

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  10. Started by NI4NI,

טוב, אז כנראה שאני הולך להגשים חלום ישן ולארגן לי מחשב עם שני מעבדים (אני יודע שבחלק גדול מהמקרים זה לא מוסיף הרבה לביצועים - אבל אני רוצה וזהו). לוח האם שלי יהיה כנראה Asus K7m266-D (אם היה בארץ אז הייתי לוקח MSI K7D). אני מנסה שהמערכת לא תהיה יקרה בטירוף ולכן לא לקחתי לוח של Tyan. משיקולי מחיר, אני לא רוצה מעבדי אתלון MP אלא אני אקח אתלון XP וילחים לו את ה L5 BRIDGE כך שהוא יוכל לעבוד ב SMP. זה אמור לעבוד בלי יותר מדי בעיות. ברור לי שמה שאני אקבל לא יהיה מערכת HIGH END עם המעבדים ולוחות האם והזכרונות הכי חדישים ומהירים בשוק - אלא משהו טיפה יותר מיושן אבל הרבה יותר חזק ויציב. עדיין, עם כרטיס מסך טוב זה יוכל להריץ הכל. ההתלבטות שלי היא האם לקנות זוג מעבדי ATHLON XP 2200 ב…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by pak82,

יש לי 2 מחשבים אני חושד שבאחד מהם התקלקל המעבד, אני מעוניין להחליף את המעבד במעבד מהמחשב השני (הם תואמים) איך אני עושה את זה? (האם שליפה החוצה וחיבור פשוט מספיקים?)

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  12. הי,אני מעוניין להוסיף כ-2 GB זיכרון . האם חייבים לקנות דגם זהה?אם לא אז על מה אתם ממליצים סביב ה200 שח? האם ניתן להתקין את הזיכרון לבד?יש לי ידע די טוב ואני יודע איך להכניס ולהוציא אותם(ניסויים על המחשב הישן). תודה.

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by shai11,

בקור הזה אני ניכנס ל אוורסט ורואה את המעבד שלי על 60 מעלות שכלום לא ברקע החלטתי לעשות בדיקת מאמץ הוא פאקינג הגיעע ל 80 מעלות שזה מטורףףף אין אבק אין כלום האם זה נורמאלי ומה אפשר לעשות בנדון? זה פנטיום dual core 3.4 השאלה אם הוא ישרף איך שהוא... מה אני יקבל במקומו?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

יש לי Abit IT7-Max2 וכאשר מאורר מחובר ל FAN1 הוא לא מנטר לי את FAN2 ו 5. יש למישהו מושג מדוע ?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by yar26,

קניתי לוח אם של גיגה בייט 7VAX ומעבד AMD XP 2000 בהפעלת המחשב מציג מהירות מעבד 1250 מגה הרץ. איך מעלים מהירות למהירות האמיתית של המעבד? בתודה מראש - ירון.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  16. היי נתקלתי בלוח אם שלי (Gigabyte GA-MA69G-S3H) ביציאה שראיתי אותה רק ברסיברים למה היא מועילה ואיך משתמשים בה? אני מדבר על היציאה האפורה בין הVGA לHDMI [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  17. לאח שלי יש פנטיום 533 על לוח אם של אינטל VC820 יש לו סטיק אחד של 128 מגה PC800 RDRAM (בסלוט השני יש משהו שבחוברת של הלוח נקרא CRIMM, חצי מגודל הסטיק הרגיל, בלי צ'יפים). הוא מריץ על המחשב XP ונראה שהמערכת כל הזמן משתמשת בזכרון הוירטואלי (ההארדיסק רוב הזמן טוען, במיוחד במשחקים כשהוא מדי פעם מודיע על חוסר זיכרון וירטואלי... כן כן אפילו ג'נרלס עובד ). חשבתי להוסיף לו עוד זכרון, השאלות הן האם זה כדאי? כמה להוסיף 64/128? והאם זה לא יעשה בעיות, כי בכל מקום ראיתי שצריך לשים RDRAM בזוגות ולי יש רק סטיק אחד?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by dan9,

היי אשמח לשמוע את דעתכם ומה אתם ממליצים תותחים שלי!!! כרגע חשבתי על: Core 2 Duo E6850, 1333Mhz, s775, 4MB P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 2X 2GB Transcend 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E G92 2 X 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Creative X-Fi Xtreme Gamer איך זה נראה?? חשוב לציין שאת הכרטיס מסך זכרונות ודיסק קשיח אחד כבר יש לי! האים להחליף ל Q6600 בעל 4 ליבות לומרות שבצועים מראים תוצואות אחרות לטובת הE6850 בנוסף הכרטיס קול מומלץ? יש לי CREATIVE 5.1 והשימוש שלי הוא למשחקים נטו... (הבנתי שזה יקל על המעבד) מנהלים במידה וזה לא המקום סליחה

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  19. http://img76.exs.cx/my.php?loc=img76ℑ=260onbh51yv.jpg משער שאם הייתי מחבר עמוד חשמל לdimm הייתי יכול קצת יותר מסתבר ש 3.3 וולט זה לא תמיד כ"כ הרבה טענות? שאלות? מענות? אני אשמח נדב

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by CraZyStyLe,

שלום אני זקוק להמלצה ללוח אם למעבד AMD Phenom 2 X4 955 , האם הכרטיס מסך שלי [9800GT] יעשה צוואר בקבוק ? הספק שלי יחזיק את המערכת ?[Thermaltake LitePower 400W W0165 ] תוודה

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  21. בימים הקרובים אניר אמור לקבל מעבד I5-2500 או I7-2600, לא בטוח עדיין איזה מהשתיים. בכל מקרה אני צריך לרכוש עבורו לוח אם וזיכרון ואני מתלבט בין P67 או Z68 ולגביי זיכרון האם יש טעם לקחת 1600 (אני לא עושה אוברקלוק) או פשוט לקחת 1333? המפרט הקיים שהכל יושתל אליו הוא כזה: GIGABYTE 560GTX Ti ספק ENERMAX PRO82 625W מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  22. אני מתכוון לשדרג את המחשב ומחפש כעת לוח אם שיתאים למעבד פנטיום 4 (בין 2.4 ל 2.6 GHZ). הקריטריונים החשובים הם ביצועים, יציבות ותוספות. הדגש על: זכרון: 333 DDR תמיכה ב PC2700 - חובה USB 2.0 - חובה כרטיס רשת: 10/100 - חובה , 1GB - רצוי Firewire IEEE 1394 - רצוי מאוד Ultra DMA 133 - רצוי מהחיפושים שעשיתי עד עכשיו, נראה כי הצ'יפסט Intel 845 PE יכול להתאים. האם יש צ'יפסטים אחרים שבאים בחשבון ? על איזה לוח אם הייתם ממליצים ? תודה, Flash

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by yotam.m,

רציתי לשאול כמה שאלות בקשר ללוח הזה וללוחות של IBM בכלל: למה הלוח הזה או שזה כללי אצל כל הלוחות שלהם הפוכים פשוט המכסה של המחשב נפתח הפוך החיבורים של המקלדת עכבר וכד' בצד ימין ולא שמאל וכנ"ל לגבי החיבורים של החשמל SATA ועוד. האם הלוחות שלהם נחשבים לטובים? אמינות? מהירות? נוחות? למה לא נתקלתי כל כך בלוחות שלהם האם כי הם לא טובים או סתם לא נפוצים? למה הפתיחה של המחשב שונה מכל פתיחה רגילה הביוס לא בDEL ולא בשום כפתור אחר יש רק save and rescue משהו כזה בלחיצת enter. (נ.ב הדגם הוא 8169W2K כמו שכתוב בכותרת כמובן)

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  24. אני מתכוון לקנות אותו בעזרת השם שבוע הבא ביחד עם המפרט הבא AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 5200+ BOX ¤623 Abit AN52 Socket AM2 ¤361 GeIL DDR2 2048MB 667MHZ Dual Channel Kit CL5 ¤230 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤405 LG H62NK SATA BLACK ¤159 Cooler Master Centurion 534 RC-534 + 460W PSU ¤499 Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe ¤1185 ------------------------------ לא ממש שמעתי על החברה הזאת של הלוח אם והוא גם זול מאוד... מה אתם אומרים ? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  25. אמרו לי שעדיף שניים של 1GB... כדי שיעבוד בDC... אבל לי לא נראה הגיוני שיהיו 4 סלוטים שאם אני אשתמש בכולם אני אבטל את הDC.. זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 מה התשובה..? תודה

• 6 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.