עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avshalom81,

שלום אני עובד למחייתי בבית בהדמיות ממוחשבות על תוכנת Autodesk Revit Architecture ואני מעוניין לקנות מחשב חדש , על פי מה שקראתי עד כה מעבדי ה-xeon וi7 הם הטובים ביותר בביצועים בעת הרינדור ובעת העבודה על המודל כרגע אני נוטע לכיוון i7 950,אשמח לקבל כיוון מדוייק יותר והמלצות על מעבד מתאים ,כמו כן על פי בדיקה שביצעתי המחירים נמוכים במאות שקלים בחו"ל ,האם אפשרי להזמין את המעבדים האלה באינטרנט או שיש מניעה מפאת חוסר תאימות לרכיבים הקיימים בארץ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by rija,

ערב טוב. הלך לי הלוח הישן - אז הגיע הזמן לחדש, הבעיה היא שהמארז שלי הוא MINI ATX אז מבקש המלצות ללוח שיתאים אבל שיהיה גם עם יכולות ל O.C *המעבד: Intel Pentium D 805 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  3. שלום לכולם! בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב מבוסס על מעבד I5 , ואני ממש לא מבין בזכורנות כך שאני צריך את עזרתכם. O.C לא מתוכנן, בטח שלא לזכרונות . מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  4. שלום לכל חברי הפורום. לפני רכישת מחשב חדש בתקציב של 3K למטרות משחקים ותוכנות המסרים אני מתלבט על איזה מערכת להתבסס INTEL או שמה AMD. במפרטים שהוצעו לי ישנם את שתי המערכות ,נאמר לי שבתקציב זה מערכת הAMD כדאית יותר. משום מה חוששני לקנות את המערכת מבוססת הAMD, האם תוכלו לעזור לי ולשפוך מידע למה כן כדאי ולמה אין ממה לחשוש? אין בכוונתי לבצע OC כלל או לפתוח ליבות. בתודה מראש, אלעד.

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by AboveBeyond,

שלום , הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני לא מעודכן בכל מה שקורה בשוק הפרטי ( אני איש IT אבל מתעסק יותר בשרתים וניהול) אם מישהו יכול לעשות לי סדר ולתת לי הסבר מה ההבדלים בין המעבדים שאני ארשום ואם באמת אני צריך אחד מהם core 2 duo core 2 quad i5 השימוש העיקרי שיהיה לי זה במיוחד אינטרנט ( הרבה טאבים פתוחים ) , סרטי HD , אולי משחק או 2 שירוצו עליו , וvmware מה כדאי לקנות היום ? מה הולך להיות בעתיד הקרוב שאולי כבר שווה להשקיע בi5 ? תודה לעוזרים

6. אני הייתי מעוניין לקנות את המפרט הבא: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪462 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H ₪427 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪564 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪261 ספק כוח: [..] HEC RAPTOR 450W - RETAIL ₪226 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪265 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪2634 המפרט הורכב ב- www.IQPC.co.il אך הובא לתשומת לי…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by abarbotel,

מה ההבדלים? לפי מה שקראתי שניהם בעלי 4 ליבות ו8 נימים ובשניהם בקר הזיכרון על המעבד עצמו אז במה בתכלס טוב יותר ה7?

8. Started by MaxZ,

תראו, נכון יש על כל לוח אם צ'יפסט, הדבר הזה באמצע? מה הוא עושה? לאן הוא מחובר? יש לי לוח אם ישן, ופירקתי את הצ'יפסט (הוצאתי אותו) ואני רואה שאין לו חיבור ממשי, רק דבק שחיבר אותו ללוח אם ועוד 2 קלפסים כאלה. הוא סתם ליופי? יעני להראות את שם החברה, או שהוא עושה משהו?

9. Started by Genisher,

יש לי מחשב בן כמה שנים, וכרגע יש בו 768MB של זכרון (256+512). אני מצרף צילומי מסך מתוך CPU-Z, עם כל הפרטים הרלוונטים על המעבד, לוח האם והזכרונות הנוכחיים שמותקנים בו. הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות העומדות בפני בשביל לשדרג את כמות הזכרון. (איזה סוגים ומהירויות אני יכול לקנות? מה המגבלות שלי? האם להחליף את הזכרונות הקיימים או להוסיף להם?) תודה, נמרוד [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by suren,

שלום חברים! יש לי את לוח האם הנ"ל ועל פי ה- Dvice Manager אני רואה שיש לי 2 COM Ports בחיבורים מאחורה אני רואה רק אחד (אני צריך 2). פתחתי את המחשב ומצאתי בלוח האם 9 מגעים שרשום מתחתם COMA SPD1F (מצרף תמונה: למטה צד שמאל) ויש לי כבל שיכול להיכנס ל9 שיניים ובצד השני יש COM פורט. איך עלי לחבר אותו לחיבור הנ"ל? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by adief12,

אני מעוניין במחשב נייח לצורכי עבודה בתוכנות הבאות: פוטושופ (ובכלל סי אס 4), אוטוקד, ותכנות תלת מימד כגון סקאצ'אפ, ריינו, רביט, מקס. האם אני צריך CORE 2 QUAD או יספיק לי CORE 2 DUE? כמו כן, האם יש לוינדוז 7 בעיה לעבוד עם התכנות הללו?

12. Started by LRa,

בוקר טוב, לידידה שלי יש מחשב עם זכרון dd2 667 512mb. יש לי סטיק של ddr1 500 1g. האם יש אפשרות להתקין באותו במחשב שלה? תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  13. היי חברים יש לי בפאנל הקידמי יציאה של AUX וכניסה של מיקרופון שאני רוצה לחבר אותה ללוח אם שלי ואין לי מושג איך אני עושה את זה הלוח אם שלי הוא M2N-MX SE הכבלים שיוצאים מהמארז הם: כחול L_IN שחור GND סגול R_IN שחור עם פס לבן קטן GND ירוק MIC_IN צהוב R_OUT אדום L_OUT בדקתי בביוס שהכל מוגדר כמו באתר היצרנית. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by Sepsis,

אהלן, רציתי להתייעץ לגבי שדרוג המעבד ולוח האם שלי (ראו במפרט שלי). לאחרונה אני מרגיש שהביצועים של המחשב שלי כבר לא כלכך טובים. במיוחד במצבי Multi-Task (לדוגמא פתיחת קובץ ZIP גדול + גלישה באינטרנט). מה גם אני די בטוח שיש לי צוואר בקבוק במשחקים. הייתי רוצה לשפר את הביצועים (בלי לבצע אוברקלוק). מה לדעתכם כדאי לעשות? האם שווה לשדרג את המעבד ולוח האם? האם שווה לשדרג רק את לוח האם לאחד שיתמוך בזכרונות מהירים יותר? מצפה לתגובותיכם. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  15. משחקים ברמה של מרוצי מכוניות\משחקי ספורט וכו', לא יריות או משהו סופר כבד. עדיפות לשילוב שיתמוך בוירטואליזציה וברייד, אבל לא חובה אם זה מייקר מידי, בכל אופן הדגש הוא על הוצאה מינימלית, בגלל זה אני גם לא רושם טווח מחיר. יש 2 גיגה DDR2 (מן הסתם יורחב בהמשך). כרטיס מסך 9800GTX+ (לא רואה סיבה לשדרג בזמן הקרוב). וספק כוח HEC ACE 480W (אני קודם אבדוק אותו עם המערכת, אין סיבה לרוץ לקנות חדש לפני שאני אבדוק עם הקיים). תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  16. לרוע מזלי (וטיפשותי) ניסיתי לעדכן את הביוס של הלוח שלי..וכעת המחשב עולה אך על המסך רואים רק נקודה לבנה בצד שמאל.. קראתי והבנתי שאפשר לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת הג'מפר כך שהלוח נכנס למצב ריקברי , ואז אפשר או ע"י דיסק / דיסק או קי להתקין את הביוס שנית.. ניסיתי את הנ"ל אולם כל מה שאני מקבל זה מסך עם כתובית של אינטל של הביוס כמו שהיה תמיד אך לאחר מכן המסך שחור ולא קורה שום דבר יותר מכאן והלאה.. האם גרמתי לנזק בלתי הפיך?מה עליי לעשות? מבאס נורא..מה גם שהמחשב משמש לי לעבודה..זה קצת מלחיץ..

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. איזה מהם מראה באמת את החום של הליבות? רוני

18. Started by SeeYouInHell,

איזה מבין השנים טוב יותר ועדיף לקניה AMD ATHLON II X3 425 AM3 AMD PHENOM II x2 545

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  19. הרבה תוכנות לא תומכות עדיין בשימוש בכמה מעבדים יחד אז תאורטית מחשב פנטיום 4 עם ליבה 1 במהירות 3 גיגה הרץ יהיה מהיר יותר ממחשב כפול ליבה או מרובע ליבה במהירות של 2 גיגה הרץ?

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by abarbotel,

ניתחתי את לוח האם שלי עם אברסט אני צריך קצת עזרה בניתוח אני לא מבין את מה שרשום בזיכרון והציפסט ואת הקטע של האפקטיב קלוק בלוח [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by interfan7,

לא רלוונטי - ראיתי שמה שיש על גוף הקירור הסטאנדרטי מספיק. ------- אני בונה את המחשב שלי ובחוברת הוראות של לוח האם וגם של המעבד עצמו לא מצאתי שום אזכור למשחה תרמית. שמתי לב שעל גוף הקירור של המאוורר שמגיע םע המעבד יש חומר שמודבק שם בצורה קשה כזאת שכנראה "נמסה" ומתפשטת עם הזמן. זה מספיק? יש לי משחה ZM-STG1 של ZALMAN(בת חצי שנה עד שנה).

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by yotam360,

האם הלוח אם שלי (striker ii formula) תומך WIN7? מבחינת דריברים וכאלה...)

23. Started by abarbotel,

למה 4 גיגה זיכרון ב64 ביט שווי לערך של 2 גיגה על 32 ביט והאם כדי לעבוד עם 64 ביט צריך רק לשנות מערכת הפעלה או גם חומרה?

24. Started by abarbotel,

מה זה VT? אני רואה הרבה רשום "תומך בוי טי.." ובלי קשר אני רוצה לעשות סדר בבלאגן כי אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע מה עדיף ומה חדש או ישן יותר במעבדים וגם אני רוצה לדעת בשביל הידע שלי אז בבקשה אם מישהו יכול להסביר איזה סוגי תושבת קיימים כיום למעבדים ומה נחשב חדש/טוב יותר

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  25. בלוח MA 770-UD3

דיונים חדשים בפורומים