מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בביוס ולא מצאתי אפשרות כזאת מישה יודע איך לבטל זה נעשה ע"י תוכנה חיצונית? דרך אגב מצטער אם זה לא קשור לפורם הזה לא מצאתי פורם מתאים יותר :-[
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מה זה בנצ'מרק... ומה אני צריך לעשות עוד, אם נגיד ש לי לוח עם כרטיס מסך אוןבורד ואני מרכיב בלוח בAGP כרטיס אחר חוץ מההרכבה הפיזית מה אני צריך לעשות כי חבר שלי עשה את זה וב לא זיהה לו תכרטיס מסך שהיה VOODOO 3 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה רציתי לקנות מחשב והתמהמתי קצת (שבועיים) ועכשיו כשהגעתי לקנות, ראיתי שהמחירי זכרונות, באותו אתר ואותם הזכרונות קפצו ב-260 שקל! מ-1420 ל-1680. יכול להיות? מדובר על זכרונות 2GB 800MHZ 4-4-4-12 של G.Skill. שלא תבינו לא נכון, כל הזכרונות שם עלו במחיר ונראה שמחיר של 1420 לא ניתן למצוא בשום מקום מעבר לחנות הזאת. לכן רציתי לשאול אתכם איזה זכרונות כאלה הם הכי זולים, ולא אכפת לי הדגם / חנות / יצרן.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
קודם כל אני לא מבין למה הזכרונות שלי לא מוכנים לעבוד על 1T שזו גם בעיה, למישהו יש מושג ממה זה נובע? המחשב לא עלה אז הוצאתי את הסוללה של הלוח אם (שזה סיפור אחר ) והכנסתי אותה בחזרה בערך אחרי שתי דקות. עכשיו כשאני מדליק את המחשב עולה לי מסך עם משהו צהוב כזה מימין למעלה ואני חייב ללחוץ F1 כדי להמשיך... יש למישהו מושג איך אני מבטל את זה? מקווה שזה מתאים לפורום הזה...
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
המעבד מרובע הליבות שהחלפתי בא עם גוף קירור מקורי של אינטל. וכפי שציינו כאן, הוא מתחמם מאוד. המחשב יושב בחדר יחסית ממוזג ויש לו אזור אוורור מספיק מסביב. בבדיקה של הטמפרטורה במאמץ על התוכנות שאני עובד - 3DS MAX - בד"כ רנדורים ארוכים של 10-20 שעות. איך שהמחשב מגיע לרנדורים הטמפרטורה של כל 4 הליבות קופצות מ 56-57 מעלות ל- 71-72 מעלות בממוצע. השאלה שלי האם הטמפרטורה הזו של המעבד מרובע הליבה הזה סבירה לאורך זמן גם במאמץ ארוך של מספר שעות? או לשם שמירה על חיי המעבד כדאי להחליף את גוף הקירור? האם יש לינק לטמפרטורה מומלצת למעבד זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כמה עולה מערכת עם שני מעבדים ? כלומר כמה עולה לוח אם שתומך בשני מעבדים והאם צרך מעבדים רגילים או מיוחדים לזה ? האם זה מביא ביצועים כפולים מבחינת ביצועי המעבד למשל עם שני מעבדים של 3k אני יקבל ביצועים של 6k ? למה לאף אחד פה אין מחשב כזה (או שאני טועה) ? האם זה משתלם להשקיע במערכת כזאת למשתמש ביתי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
מעבד : pntium d945 3.4 ghz 4m dual core לוח אם : msi rc410m - fi x300 1gl fw אני אמור לרכוש מחר את המחשב ורציתי לדעת האם 2 הרכיבים הנ"ל תואמים ביחיד.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
פעם הייתי עוקב אחרי benchmarks למיניהם, היום כבר לא רציתי לדעת לאיזה לוח כדאי לקנות בתקציב של 1000 ש"ח, עם תמורה לכסף - כלומר - יחס ביצועים:מחיר:פיצ'רים סביר מה אתם הייתם לוקחים? תודה רבה ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היום אבי רכש זכרון 512MB 400MHz DDR. במחשב שלו יש זכרון 256Mb 133MHz DDR SDRAM . האם אפשר לשים את שתי הזכרונות? או שעדיף רק את ה 512MB?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איזה קירור של המעבד מביאים לי כשאני קונה את ה-E8400 Box הרי הוא מגיע עם קירור אז רציתי לדעת איך קוראים לו. ורציתי לשאול עוד שאלה לגבי התמיכה ב-PCI-E 1.0 ובין 2.0 .. אם למשל אני קונה לוח אם שלא תומך ב-2.0 וכרטיס מסך שתומך ב-2.0 אז יהיה לי קצב העברת נתונים תיאורטית פי 2 כששתיהם יהיו תומכים ב-PCIE 2.0 מאשר שיהיה לי לוח שתומך ב-1.0 וכרטיס שתומך עד 2.0 ? ויהיה לי הבדל בין 1-3% בין ה-PCI-E 1.0 לבין 2.0 אם יהיה לי לוח שתומך ב-1.0 וכרטיס 2.0 ? וזה נקרא יחסית משמעותי? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ל3000+64bit a-data 512 400 והארד דיסק FUJITSU MPF3153AT P: איך התוצאה.?
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
רשום תמיכה ב fsb 1066 ,אך לקונרו צריך באס של 266 כי גם לוח intel946gzis תומך 1066 אך באס 200 כך שאין תמיכה מלאה האם לאסרוק יש תמיכה מלאה?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חשבתי להזמין את הזכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263 הלוח שלי הוא ASUS P5LD2-SE LGA775 Intel 945 עכשיו אני יודע שהוא יפעל במהירות הנמוכה יותר, השאלה שלי האם הוא בסדר מבחינת מתח?
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שמתי לב שתמיד שמוכרים athlon 64 3000+ venice tray אז כותבים BW-E6... אני משער שזה הסטפינג, למרות שאין לי מושג מה זה אומר אשמח אם מישהו יסביר לי והBW-E6 יותר טוב מהרגיל ?
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין לוח אם של asus n3n78em לבין לוח של gigabyte gama78gmus2h מדובר בmedia center כאשר המעבד הוא AMD Phenom Triple Core 8650 2.3GHz תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את הלוח הבא : DFI infinity NF4 Ultra יחד עם AMD 3000 64bit ורוצה לשים 1GB זיכרון ( שדרוג לעתיד ל 2GB ). הבנתי שהלוח תומך בערוץ כפול ורציתי לדעת אם אני אשים סטיק אחד של 1GB במקום שניים של 512MB האם אני עלול לפגוע בביצועים ? ( ההבדל בין שני סימים של 512MB לבין 1GB דיי זניח ). לא מתכנן O.C והזיכרון אותו חשבתי לרכוש הינו של חברת Geil .
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף עוד 512MB זכרון , מה כדאי לקנות כדי שיעבוד טוב עם הנוכחי ? (מפרט המחשב בחתימה ) תודה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
האתר techspot העלה ביקורת השוואתית לביצועי מעבדים במשחק הפופולארי PUBG. באופן לא מפתיע מעבדי אינטל שלטו ללא עוררין בביצועים: עד פה אין שום דבר חדש או מרעיש... אבל בדיקה של אחוז הניצול מעבד מעלה שאלה מוזרה ביותר: % השימוש במעבדי האינטל גבוהה משמעותית ממעבד AMD בעל מספר נימים דומה (6/12 או 4/8) אפילו עם תדר נמוך יותר. יותר מזה, מעבד 4/8 כמו ה 1500X פועל בניצול של 35% בעוד מפלצת כמו 8700K פועלת בניצול 45% ומספקת הרבה יותר ביצועים, מעבד 4/8 של אינטל מגיע לניצול 70%) במילים אחרות מעבדי AMD מציגים ביצועים נחותים משמעותית (מיספרית, נתעלם מאם משמעותי או לא) לא בגלל שהם חלשים יותר פר ליבה או תדר אלא כי משהו במעבד …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים אני מעוניין במעבד 8700K הלוח שלי הוא-ASUS Z170-P הוא בן שנתיים כמעט והוא תומך במעבד שלי I76700 הרגיל\ולא ה K עכשיו יש מצב שאני יכול להחליף רק מעבד ממקום לוח?כי הלוח נראה לי תומך גם בחדשים אבל זאת רק דעתי. הוא תומך למשל ב DDR4 בזכרונות וכדומה. השידרוג העיקר יהיה מעבד וכרטיס מסך: מעבד I78700K כרטיס מסך Asus GTX 1080 ROG STRIX 8GB GDDR5X DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E כמו כן איפה הכי זול\אמין לרכוש את שני הדברים הנ''ל? תודה מראש לעוזרים שבת שלום. אגב המעבד הוא ככה: מעבד אינטל Intel Core i7 8700K 3.7Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה המפרט: amd 64 3200+ venice gigabyte k8nsc agp leadtek 7600gt agp a-data 512mb cl2.5 אני רוצה להשלים לדואל צ'אנל אבל אני לא מוצא את כרטיס כמו שיש לי למכירה בשום מקום וחשבתי אולי לקנות שתי כרטיסים חדשים שניים של 512 שיצרו בעצמם דואל צ'אנל ואז יהיה לי 1.5 זיכרון אבל אני לא יודע אם זה יעבוד כמו שצריך ואם זה בכלל כדאי... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טום אומר שאין אפשרות לבצע שינוי בגלל מערכת הגנה שתפסיק פועלה של רכיבים חיוניים במצב של אוברקלוק. זה ממש באסה אם לא נוכל לעשות אוברקלוק למעבדים. לינק: http://www.tomshardware.com/hardnews/20040619_110346.html
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
התגלתה פירצת אבטחה חדשה בכל המעבדים תחת השם Speculative Store Bypass https://www.tomshardware.com/news/researchers-discover-speculative-store-bypass-attack,37092.html תיקון לבעיה כבר קיים אך הוא כנראה הולך לפגוע שוב בביצועים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ושאלה נוספת גם האם המעבדים כפולי ליבה של AMD בעלי טמפרטורה גבוהה משל אינטל ?
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכם, ל CPU AMD 754 שלי נשרו 2 רגליים מהפינה. יש לי את הרגליים והן במצב טוב חוץ מזה שהן התנתקו מהמעבד, האם יש סיכוי שמישהו יוכל להלחים אותן? (אלקטרונאי מקצועי?)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-