עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amit123,

שלום! יש לי עכשיו ג'יגה זיכרון פנימי(2x512)ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512...אבל בפורום אחר אמרו לי שזה יבטל את הדואל צ'אנל ויוריד מהביצועים... עכשיו אני רוצה לדעת אם בכלל עדיף לי לא לקנות כי אז זה יעבוד פחות טוב מאשר הג'יגה שיש לי עכשיו(בגלל הביטול של הדואל צ'אנל). או שיש איזו דרך לגרום לזה לעבוד כמו בדואל צ'אנל רק עם שלושה סטיקים(או ששניים יעבדו בדואל והשלישי רק יעזור...) ואם לא אז האם 2x256 יעבדו יותר טוב? תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tal147,

חבר שלי נמצא פה הוא רק היום פה לזמן מוגבל ??? לא הצלחתי להרשים אותו פה הוא רוצה לשאול אם הלוח אם הזה מתאים לI3 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2076 המלצתי לו על הפורום[br]פורסם בתאריך: 3.10.2010 בשעה 21:29:05 אפשר מענה מהר הוא נמצא אצלי לזמן מוגבל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by razoli,

אני מחפש לוח אם זול כמה שיותר ל775 לשימוש לאנטרנט וWord ושיהיה חזק ב USB כלומר יהיה יציב ואיכותי לא כמו VIA בתודה מראש לעוזרים עריכה: אני חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=451443

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן רציתי להשתדרג לי בשילוש חדש ואני צריך עזרה בבחירת חלקים. מעבד אני קונה כנראה e6300 של אינטל, ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם תואם מתוצרת אינטל (יש לי הנחה על לוחות שלהם). מצורף קובץ של הלוחות שזמינים לי, מי הכי מומלץ מביניהם? תודה לינקים למוצרים: DG965OTMKR DG965WHMKR DP965LTCK DG965SSCK BLKDG965RYCK DQ965GF D975XBX2 [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בשביל מעבד Athlon 64 3400+ (S-754

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by יקירn95,

לא מבין מה ההבדל בין שני המעבדים האלו (g640 vsg840( שניהם בעלי 2 ליבות שרצות באותו תדר 2.8Ghz עם 3M CACHE חיפשתי באינטרנט הסבר כלשהו ולא מצאתי יש הבדל כלשהו במשחקים כבדים או בביצועי מעבד ? ואם כן למה אם המפרטים שלהם זהים? תודה רבה לעוזרים כמובן!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום. לפני מספר שנים קניתי לפי המלצה שקבלתי בפורום מפרטים כאן מחשב. הטרד של המחשב שקניתי כאן. ברצוני לקנות עוד זכרון RAM. תקציב - 300 ש"ח מקסימום ועדיף פחות. לוח האם הקיים: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset הזכרון הקיים: Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 המפרט המלא של המחשב שלי, אותו הציע YairZ מופיע בקישור לפרטים נוספים. בזמנו, הזכרונות האלה עלו לי 289 שקלים, וכיום אני לא מוצא את הרכיב הזה לקניה. ברצוני לשדרג את הזכרונות לפחות ל-8 גיגה, אם אפשר יותר אז יותר, בתקציב של עד 300 שקלים. אם ניתן להשיג עוד זכרון כמו שיש לי במחיר נמוך ממה שהוצאתי כשקניתי את כל הרכיבים - מה טוב. אשמח להצעות נוספות בתקציב זה. לא מתוכנן OC או משהו כזה, ברצוני לשפר את תגובת…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by omri123,

שלום אני קצת חלש בנושא הצ'יפסט ורציתי לדעת מה באמת ההבדל בינהם מה זה בדיוק משנה כשאני הולך לקנות לוח אם כזה או אחר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by oneq,

שלום. אני רואה בזמן האחרון שבפורומים בחו"ל יש שנאה החברה של MSI בתחום לוחות האם. רציתי לדעת ממה זה נובע והאם יש לזה בסיס מוצדק? הם גם טוענים שיש להם חרא של QC (בקרת איכות) בזמן האחרון, זאת אומרת שאין הבטחה לכך שהמוצר יגיע מוגמר עם איכות טובה והוא עלול להיות לא נקי מתקלות. לכן הם מציעים להתרחק מהם בכל תוקף. אני רוצה לקנות לוח אם של MSI, במקרה אני קונה לוח HIGH-END (בסביבות האלף שקל). לדעתכם לא צריך לקחת סיכון וללכת על לוח של ASUS או GIGABYTE? דרך אגב אני גולש דיי בקביעות ב tomshardware אז תציצו שם ותסתכלו מה אומרים. פה בארץ אני רואה אנשים קונים לוחות כאלה בלי בעיה. אולי זה משהו שלא קורה בארץ, אבל אני לא מאמין ויש לי עוד שאלה לא בנושא הזה. מייצבי מתח הם פאזות (phase) בל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני קורא פה בפורומים כבר זמן מה, ועלו לי כמה שאלות בדרך, אשמח אם תענו: 1) איזה chipset נחשב ליותר מיתקדם ו"חזק" ה-775 של אינטל או ה965 לכל סוגיו של אינטל? 2) האם רק על chipset של nVIDIA אפשר להקים מערך SLI? 3) האם כבר יצאו לוחות אם וכרטיסי מסך התמכים רשמית ב- Quad SLI? 4) האם מישהו יוכל להסביר/לתת פרטים על ה-DDR3? 5) שמעתי שאינטל אמורה להוציע דגם קונרו - EX6900 שהתדר שלו יהיה מעל 3GHZ, האם השמועה נכונה? 6) האם לוחות של החברה שמייצרת את המעבד נחשבים להכי "טובים" עבורו? תודה לכולם, ליאור.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by אור כהן,

לי בכל אופן יש כרגע 1024MB, ממש לא הרבה, וזה עוד 2 סטיקים של 512MB , כמה לכם יש?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by m0tek,

שלום חברים ! אני מתעניין קצת בלוחות X58 HIGH END ורוצה לדעת האם פיספסתי משהו מהחברה , אני מתכוון ליסוע לחו"ל בקרוב ולהביא אחד מהם עד לא מזמן היה לי Asus Rampage 2 Extreme שהלך לעולמו , הדיזיין שלו היה דיי גרוע אז אני לא אביא עוד אחד כמותו (PCIEX קרובים , קשה מאוד לשים חלקים אחרים בתוכו ברגע שיש שני כרטיסי מסך וכד') להלן האופציות : Asus Rampage 3 Extreme EVGA Classified 3WAY MSI Eclipse מה עוד אנשים מכירים פה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by at,

מישהו יודע מזה אומר SONOMA שהוא שם המעבד שמופיע כעת בניידים החדשים? (הצורה המלאה שזה מופיע היא SONOMA Dothan P-M) האם זה מעבד חדש , במה הוא יותר טוב מ- Centrino Dothan P-M? במה מתבטאים הבדלים? ועד כמה משמעותי ההבדל? תודה לעונים, טל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. האם המתאם שבנושא עובד ? הא למשהוא יש ניסיון עים זה ויכול לתאר את חווית השימוש וההתקנה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by luckyme,

כשאני מדליקה את המחשב אין תצוגה אך מערכת ההפעלה כן עולה הכרטיס מסך טוב, הוא חובר למחשב אחר ועבד התקלה קרתה לאחר ניתוק המחשב מהחשמל וחיבור מחדש הוספתי תמונה של הלוח אם http://img715.imageshack.us/img715/4092/img0270tq.jpg

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Basic,

הבנתי מחנות מחשבים שיש שקיות קטנות עם חומר שהוא סיליקון, שמשמש למריחה על ליבת המעבד, להעברת החום. האם זה אותו דבר כמו שאר המשחות הטרמיות ? מה ההבדל בינהם ? והאם סיליקון מוליך חשמל ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Mpro,

אז כבר הייתי סגור על לוח אם שנראה מתאים לצרכים שלי https://ksp.co.il/?uin=41105 עכשיו אני שם לב שיש עוד דגם מתקדם יותר אבל עולה עוד 100 ש"חhttps://ksp.co.il/?uin=37200השאלה היא כזו.. מה נותן לי הלוח אם שעולה עוד 100 ש"ח ?לא הצלחתי לראות הבדל כלשהו, אם מישהו יכול לעזור בנושא אשמח *מעבד I7 7700 *זכרונות יהיו 2400

18. השאלה בכותרת, תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by CZ3,

אני מוכר לוח אם: GIGABYTE GA-6VTXE VIA 694T AGPset socket-370 מעבד: Celeron 900MHZ זכרונות פנימיים: שני 64 SDRAM ?????? בכמה אני יכול למכור את זה ... ובדוגרי! בלי צחוקים בבקשה ... איזה אחד רוצה לקנות ממני כי יש לו מחשב גרוע אז הוא רוצה את שלי ... תודה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. החלטנו לבדוק האם לוח האם הזול ביותר עד כה לתושבת ה-LGA1700 עושה את העבודה. התוצאות מחכות לכם בפניםלכתבה

21. כרטיס מסך - ?N6600GT 256MB, DVI, PCI-E מעבד - Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box לוח אם - ?P5LD2 Deluxe, Dual Core, 945P, SATA2? זיכרון - ?2GB Kingston? מה אתם אומרים ? הייתם משנים משהו ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ccc,

אני יכול להשיג מעבד כזה, אני יודע שהוא DLT3C כל ה DLT טובים? יש שבועות פחות טובים ויותר טובים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הכל מהאתר www.com4u.co.il רק מהחנות הזאת יש לי זיכוי. בלוח צריך PCI-E וכרטיס מסך מובנה. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by crazydiamond,

הדילמה בכותרת, אני רוצה לעבור לחלונות 7 64 ביט, מה עדיף? יותר זיכרון במהירות נמוכה יותר או פחות זיכרון במהירות גבוהה יותר? המעבד הוא פנטיום דואל קור E6300 - במהירות 2800 מה"ז. והאם תהיה השפעה כלשהי בגלל האיטיות של הזיכרון?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ראיתי שהמעבדים החדשים מסדרה I מחוברים ישירות לזיכרונות. IVORY מציעים מחשב: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode=1 מבוסס I3 עם זיכרון יחיד של 2G. האם עלי לדרוש 2 זיכרונות של 1G? האם המעבד ידע לטפל בשני הערוצים (1333MHZ) כמו dual channel?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים