מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
הייתי בטוח עד עכשיו שqpi זה הבקר זיכרון שיושב על המעבד אני רוצה להבין כי נהיה לי קצת חוסר הבנה קטן ישנם 3 דברים שונים לגמרי שהם בקר הזיכרון, qpi בi7 וdmi ב5? בכל אופן בכל המעבדים החדשים הבקר נמצא על המעבד אבל המהירות העברת נתונים שונה? כלומר יש qpi ו dmi?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD X3 720BE ואני חושב לשדרג למשהו חדש יותר כמו AMD Phenom 2 X4 945 או X4 955 או X4 925 או מה שאתם תציעו של AMD כמו כן גם את לוח האם לשדרג מ- MA770-UD3 למשו יותר טוב האם יש לכם הצעות? תקציב 1400 ללוח ומעבד
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלשדרג את הגרסא של הביוס של הלוח שלי(מפאט בצד) ואין לי מושג איך עושים זאת... אשמח לעזרה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי asus p5b-delux וברשימה של אסוס לגבי תאימות זכרונות אין קיטים של 4gb . יכול להיות שהם פשוט לא מעדכנים כי הרשימה שם מאד קצרה . האם תוכלו להמליץ לי על קיט 2x2gb 800mhz שיעבוד ב- 1:1 fsb400 . המעבד הוא q9550s ואני רוצה להמהיר את ה- fsb מ-333 ל-400. (אם השאלה מתאימה יותר לאוברקלוקינג וקירור אז סליחה ואנא העבירו לשם ).
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! אני מתכונן לשדרג את הזכרון שלי ולעבור מ2GB ל4 כרגע ברשותי 2 סטיקים של 1GB של OCZ מסדרת REAPER במהירות 800MHZ אמנם ראיתי 2 סטיקים מתאימים במחיר מצויין אבל עדיין יש לי לבטים בנושא: 1. האם עבודה עם 4 סטיקים של 1GB זהה לעבודה עם 2 של 2GB? 2. אם עדיף כבר לעבור ל2 של 2GB, האם כבר עדיף לקחת סטיקים של 1066MHZ? (כן, הלוח אם שלי תומך) 3. האם יש המלצות בטווח ה450 ש"ח לסטיקים הנ"ל? ראיתי סט של OCZ REAPER 4GB במהירות 1066MHZ(מהדגמים החדשים) ב455 ש"ח ואני בהחלט שוקל לעבור אליו אבל האם יש המלצות אחרות? G.SKILL? MUSHKIN? CORSAIR? PATRIOT? ושוב תודה למי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום ב WIN 7 יש XP MODE על מנת לעבוד עם המוד הזה צריך לבדוק עם המעבד תומך בMODE הזה. היכן בודקים ואיך? תודה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
K8N Neo4 Platinum ל- OCZ DDR1 500MHZ GOLD GX XTC CL3 2X1GB האם הזכרונות יעבדו בצורה תקינה על לוח האם המוזכר לעיל ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מתלבט בין אלה GA-M85M-US2H GA-MA78LM-S2 GA-MA78LM-S2H GA-MA78GM-UD2H GA-M78SM-S2H נוטה לכיוון האדום עקב עלות נמוכה יותר. יורכב עם מעבד 245 למערכת אינטרנט ואופיס. ללא OC יש השגות? הבדלים מהותיים? מזמין יום ראשון...
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי, יש לי ארבעה זיכרונות KINGSTON DDR2:RAM במהירות 800MHZ.שניים מדגם KINGSTON KVR ׂ - בשני סלוטים של 1GB האחד,ושני הזיכרונות הנותרים מדגם KINGSTON HYPER - X בשני סלוטים של 2GB האחד - הCL של ארבעתם=5. -עכשיו;הטכנאי,שהרכיב לי אותם;הרכיב לי אותם במצב FLEX MODE - הוא טוען,שזה המצב הטוב ביותר והמהיר ביותר ולכן שינה לי את מצב הזיכרונות מהמצב הקודם,שהיה DUAL CHANNEL MODE למצב FLEX MODE. האם לארבעת הזיכרונות מדגמים שונים אך מאותו יצרן,אשר מורכבים אצלי במחשב - המצב הטוב,המהיר והעדיף ביותר,הוא מצב FLEX MODE?! -מה ההבדל בין DUAL CHANNEL MODE לFLEX MODE?! תודה רבה מאוד מאוד מראש על התשובה...
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם . שמתם לב שהמעבד הנ"ל כבר לא נמצא בשום חנות שמוכרת אותו ואם כבר מוכרת אז בעליית מחיר של יותרמ-150 ש"ח אולי בגלל שהרוב פה בפורום מפרטים ממליצים עליו בתור אופצייה טובה...... איזה מעבד מקביל באינטל שווה לביצועים שלו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי 2 ג'יגה זכרון DDR2 של חברת G SKILL בעל מהירות 800 מגה הרץ. הלוח אם שלי תומך עד 1066 מגה הרץ, לכן הינני שוקל לרכוש 2 ג'יגה זכרון DDR2 (לא 3, כי לוח האם לא תומך) בעל מהירות של 1066 הרץ, ולמכור את הזכרונות הקיימים אצלי. השאלה שלי היא, בכמה אחוזים רכישה זו תשפר את מהירות הביצועים של המחשב שלי? אני כרגע משתמש במחשב הזה ללימודים, משחקים, מוזיקה, וסרטי HD. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת מה המשמעות של ה-volt בזיכרונות? למשל...קניתי זיכרון ב-1.8volt ... ראיתי כאלו של 2volt ... מה זה אומר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הערה : במילה "משמעותי"אני לא מתכוון לזריקת כסף על לוחות מיוחדים להמהרה שעולים עשרות אחוזים יותר אבל נותנים שיפור ביצועים של אחוזים בודדים. מלבד השילוש אני חושב לרכוש את ה-TRUE EXTREME 120 ,אלא אם כן ישנו קירור שעדיף עליו במחירו (כ-320 שקל ). זיכרון 4 גיגה. עדיף לוח שתומך ב-USB3 SATA3 . לא מתוכנן SLI ,crossfire . אגב,יש עוד חנויות שעושות המהרה ובודקות את היציבות ותאימות כל הרכיבים באמצעות הרצת PRIME95 במשך 48 שעות כפי ש TMS עושים ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות שאני לא מוצא להן תשובה או שפשוט בקריאה של מאמרים בנושא עדיין לא הבנתי את התשובה כי הכל רשום בשפה טכנית קצת מסובכת אז בכל אופן ריכזתי פה כמה שאלות שעדיין לא מצאתי להן תשובה או לא הבנתי א.מה זה DMI קראתי במאמרים פה שלמחשבי I5 יש שימוש בdmi לעומת qpi ? ב.לפי הבנתי qpi מקשר בין המעבדים בליבה במחשבי הדור החדש I7 רציתי לדעת בשביל מה צריך לקשר בין ליבות הרי הם לעומת מחשבי core2 יושבים יחד על אותו פיסה לא? אז למה צריך לקשר בינהם? ג. אם יש הרבה זיכרון פיזי בשביל מה צריך וירטואלי? לא עדיף לבטל את הpage file הזיכרון וירטואלי כי גם ככה הוא בא מההרד דיסק וזה מאט את המחשב? ד.במערכת 32 ביט הזיכרון מחולק ל2 2 גיגה יוקצו למערכת ו2 לתכניות. איך משנים את זה? ומה עדיף? …
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מעבדי i5 לא עובדים עם qpi במה זה משנה? ומה זה dmi? בקר הזיכרון במעבדי i5 יושב על המעבד או לא? או שהכל עובר דרך ערכת השבבים?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אוקי יש לי תקציב של בערך 500 קצת יותר או פחות... בכל מקרה אני רוצה לרכוש מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ויש לי התלבטות בין לוחות האם: 1. http://skypc.co.il/pl_product~950750~83~0.htm 2. http://skypc.co.il/pl_product~38498~83~0.htm 3. http://skypc.co.il/pl_product~950752~83~0.htm עכשיו ככה, אני לא מבין מה ההבדל ביניהם? הרי שלוח 3 זול יותר מלוח 2 בעוד שהוא תומך בציפסט של 785G וגם הוא בעל כ.מסך מובנה אז איך הוא יותר זול? ואם יש לו פונקציות מיוחדות או חיבורים מיוחדים אז לאיזה שימוש הם מיועדים?? ובנוגע לההבדל בין לוח 1 ל 3 האם הבדל המחירים הוא רק בתמיכת CF??? לפיכך עולה כי לוח אם 1 הוא הטוב משלושתם האם זה נכון?? אשמח להמלצתכם? תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=109&p2=47 להבנתי: יתרון מעניין דווקא ל-i5, פרט לשני מבחנים בהם יש כנראה ניצול שלי ה-thread-ים, וה-920 מגיע לעד 50% יתרון!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה לשדרג מ E6300 2.8GHZ ל E8400? המחשב בדגש על משחקים בכמה אחוזים יהיה שיפור?
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המעבד הזה, אבל יש לי כמה שאלות: 1. מהם אחוזי ההצלחה לפתיחת הליבה ה-4? 2. האם דרוש לוח מיוחד לעשות זאת? כל לוח מבוסס 780G מסוגל לעשות זאת? 3. המעבד עדיף על E6300 בסטוק? אם לא, האם לאחר פתיחת ליבה 4 הוא עדיף? 4. האם הוא ידוע כמעבד טוב ב-OC? (צריכת חשמל, מתח, טמפ') 5. האם ספק FSP 400W יספיק למערכת שכוללת את המעבד הנ"ל לאחר אוברקלוק, ATI 4850, דיסק קשיח 250GB ו-2 ג'יגה זיכרון? תודה!
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
1-מה זו ההגדרה הזאת- write recovey time יש בערך מ-2> עד 5 2-מה זה hyper phate 2 3-לגבי קביעת התיזמונים לזיכרונות-אני רואה במס' מחשבים אם בביוס יש הגדרת על אוטומט > בוחר MANUAL ואז הוא מציג את המספרי תיזמון שהוא זיהה בעצמו , שומר ויוצא מהביוס ,,בתוכנת CPU-Z אני רואה מספרי תיזמון שונים -לא כמו בביוס----אז זה אומר שהוא מזהה את האפשרויות תיזמון בלשונית ה SPD לפי מגהרץ והתיזמון המתאים לו ... אז האם צריך לשנות בביוס לפי מה שהיה רשום ב CPU-Z ???? ולמה הם שונים בזיהוי התיזמון בדקתי את הביוסים והם מעודכנים מה קורה שאלתי משהו קשה מידי ?????לא עונים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, איזה לוח יותר מומלץ והאם ההבדלים משמעותיים? Intel - Intel BLKDP55WB Whitesburg או Gigabyte GA-P55-US3L בכוונתי להרכיב עליהם I5 עם 4 ג'יגה 1333 הרץ. אשמח לתשובה בהקדם תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה די מטומטמת ומן הסתם כבר שאלו אותה...אבל לא מצאתי תשובה... בעצם ההבדל היחיד בין E5200 לE8400 הוא זכרון הקאש? כמה זה משפיע? [אני לא מדבר על איכות החלקים...נגיד ששניהם על אותה מהירות] ובעצם ההבדל היחיד בין E8200 לE8600 הוא אובר קלוק מסכן מהמפעל? אם ככה אובר קלוק אפילו לא גדול במיוחד אמור לשנות תביצועים בצורה משמעותית למה לא מרגישים בזה כמעט? [אני לא מתייחס פה לכמות ליבות זה ברור שמשנה...]
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת ראיתי דגמים של זכרון מבית G.skill ולכל אחד סיומת אחרת... כגון: ripjaws, value, NT , Eco, Nq , HK רציתי לדעת מזה כל אחד? מה ההבדלים? ואם יש הבדלים של וולטים אז למה זה? ולמה זה משמש?? בנוסף ראיתי שאם אתה רוכש 2 זכרונות בניפרד של NT בתדר 1333Mhz עם CL 9-9-9-24 אז זה עולה 468 בניגוד אם אתה רוכש זכרון כפול Ripjaws בתדר 1333Mhz עם אותו CL של אותו חברת זה עולה 617 למה זה? מה ההבדל ביניהם? להלן הקישורים לזכורנות: http://skypc.co.il/pl_product~F3-10600CL9S-2GBNT~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL9D-4GBRL~15~0.htm תודה רבה לכל העוזרים!!! אם יש מענה לשאלות אלו בנעוץ או במאמר אז תפנו אותי כי חפשתי ולא מצאתי...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Gigabyte GA-G41M-ES2L Asus P5QPL-AM הלוח ישמש למחשב מינימלי + משחקים (כרטיס מסך כבר יש) מחיר דומה, אותו שבב . מי יותר מומלץ בכללי? ומי יהיה יותר טוב ב OC ? (למרות שהציפיות שלי מהלוחות האלו לא גבוהות)
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מצאתי זיכרון שנקרא pc100 ואני רוצה למכור אותו אבל הבעיה היא שאין לי פרטים עליו למה הוא שייך ומה עושים איתו? ואיך בודקים אם הוא טוב? ראו בתמונה: http://img43.imageshack.us/img43/6204/pc100.jpg
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-