עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by AriG,

לחברי הפורם שלום, קניתי מחשב חדש עם זיכרון TwinMOS 1G 800Mhz כסטיק יחיד כלומר Single Channel. לאחר שקראתי מאמרים באתר הבנתי שעשיתי טעות והייתי צריך לקנות זוג סטיקים כדי שהזכרונות יעבדו ב Dual Channel. השאלה שלי היא פשוטה, האם אני ירגיש הבדל אם אני אקנה כרטיס נוסף מאותו סוג? תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by lmlm,

מקור: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=2968&p=2 http://biz.yahoo.com/bw/070417/20070416006532.html?.v=1 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=141048 לAMD תהיה עבודה קשה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, רכשתי לאחרונה לפטופ מחברת אסוס, וברצוני לשדרג את זיכרון הראם של המחשב, מצאתי בדיוק את הסטיק שאני צריך לשדרג, עכשיו השאלה האם אני יפתח את המחשב ואכניס את הסטיק לסלוט המיועד לו, האחראיות של הלפטופ שלי תתבטל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Regev,

יש לי תוכנה שאני כותב לה כמה מעלות מקסימום וכמה מעלות מינימום כשהמעבד יגיע, היא תפסיק את המחשב, יש לי AMD ATHLON XP 1800+, כמה מעלות מקסימום אתם מציעים שאני יגדיר לו וכמה מינימום (למרות שהוא לא יגיע למינימום). חשבתי על 65 מקסימום ו5 מינימום. זה טוב או לא????? ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי את הלוח של חברת DFI דגם CA64-TC בפועל הוא כן תומך {אני משתמש במעבד הזה עכשיו} אבל לפי הנתונים שלו הוא לא תומך? איך זה יכול להיות? נ.ב איך אני מפעיל את הSMART {של HD} בביוס? {כאלו איפה?} בתודה מראש, יאיר

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by slider,

יש לי זכרון Hyundai 256MB pc100 CL3 ומידי פעם, ה CAS Latency משתנה מ 3 ל 2 ... איך זה קורה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by kub,

שלום לכולם אני מתלבט בין 2 הלוחות בשילוב עם המעבד 3800X2. אני לא מתכנן אוברקלוק בכל מקרה!! פשוט אני מאוד אוהב את הערכות שבבים של NVIDIA ויש לי איתם נסיון טוב. אני לא מכיר את הVIA הזה האם בלי אובקלוק הם יתנו לי את אותם ביצועים בדיוק? תודה קובי.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shloosh,

כרגע אני הבעלים "הגאה" של 256 DDR 333mhz ואמרו לי פה בפורום שאם יש לך במשחקים מן תקיעות מעצבנות כאלה,אז כדאי להוסיף 256 זיכרון וזה יפתור את הבעיה! אבל אני :-X :-X עדיין מתלבט ורוצה לדעת האם לאחר ההוספה של הזיכרון אבחין מיד בשיפור כמו שאמרו לי,או שעדיף לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש ואז רק אראה שיפור וכו'.. אז האם אני אראה ישר שיפור או שצריך לעשות כל מיני דברים קודם???

9. אהלן רציתי לשאול שאלה שאף אחד לא טרח לשאול ואני לא מוצא עליה תשובה בשום מקום [אפילו פניתי לאינטל בכבודם ובעצמם!! ] השאלה שלי היא, האם ה"CONROE" ישווקו בישראל בדיוק באותו התאריך שהם יצאו לאור בארה"ב [שהוא כפי הנראה בתחילת יולי] וחוץ מזה, בכל מקום רשום שהמחיר של הE6600 שכנראה יהיה השבב הנמכר ביותר יעלה 315$ בארה"ב.. אבל מה לגבי המחיר בישראל?? אותו דבר?? תודה מראש.. -ג'ו.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by godis,

שלום.. אני קונה עכשיו מחשב עם מעבד E6300 ויש לי דילמה.. אני לא יודע איזה לוח אם לקנות אני מתלבט בין: GIGABYTE 945G S3 לבין: GIGABYTE GA-965P-S3 האם יש הצדקה לקנות את ה965? נ.ב: אני לא קונה כרטיס מסך עכשיו.. אז אני אצטרך להשתמש בכרטיס המובנה על הלוח אם. זכרונות: אני רוצה לקנות: 1G KINGSTON 667MHZ X2 ובחנות המליצו לי לקנות תלוח אם השני(965) ולקנות זכרונות כאלה: 1G CROSAIR 800MHZ X2 עכשיו השאלה שלי היא אם צריך את זה? כי חבר שלי אמר לי שבגלל שאני קונה E6300 אז זה יהיה כפול 2 ולכן המהירות בכל מקרה תהיה 533MHZ וזה לא משנה.. אז איזה זכרונות לקנות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by bafty,

אני קונה את הכרטיס מסך GTX 970 התקציב הכולל שלי הוא 3000 אני חושב שהמעבד שלי ישן ויש צורך להחליפו אם אין צורך והוא בסדר תגידו לי! ש לי היום Intel Quad Core I5 2500 מעבד Gigabyte GA-PA65 לוח אם Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 דיסק קשיח Gigabyte Aurora 570 TowerCase מארז Seasonic PSU 620W Active ספק Corsair 4GB כפול 2! ראם GTX 660TI כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. זה מה שיש לי (לוח אם מתוצרת גריבלדי) ועכשיו אני מתחיל קצת להתעניין בחומרה ושמתי לב שאף אחד בחיים לא מדבר על הלוחות אם שלהם רק על של asus , gigabit, msi ועוד כמה - זה אומר שהיא לא מהחברות הטובות (או גרוע מזה) ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Bear Cub,

יש לי את המחשב שנוכחי מפרט בצד. אם אני מוסיף עוד 2GB זיכרון אני ארגיש שיפור במהירות של המחשב או שכרגע התוכנות של היום במילא לא מנצלות את ה 2GB? יש לציין שאני מרבה להשתמש בתוכנות כבדות וגם במקביל כגון Pinnacle studio 10 , Photoshop cs2 .

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by הדוד משה,

שמתי לב לדבר מה: פעם היו הרבה יצרניות צ'יפסטים. כל מיני חברות כמו SIS, VIA, צירוס לוגיק ואפילו נווידיה יצרו צ'יפסטים למעבדי אינטל ואמ"ד. היום אינטל עושה צ'יפסטים לאינטל, אמ"ד לאמ"ד. אז מה הסיפור? למה השוק הזה נעשה כל-כך סגור ואחיד? אני מניח שיש לא מעט יתרונות לשוק ריכוזי כשזה מגיע לתאימות דרייברים, אבל בכל זאת שוק ריכוזי זה דבר לא בריא, כמו שאינטל יכולה ללמדנו. בנוסף אני יכול לראות איך זה כדאי לאמ"ד ואינטל לעשות כדבר הזה, אבל איך רשויות ההגבלים העסקיים השונות יכלו לאשר להם דבר שכזה? אז מה הסיפור האמיתי מאחורי היעלמות שוק הצ'יפסטים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי אני יודע את הגודל של הזכרונות במחשב שלי אבל אני רוצה לדעת את החברה, את המהירות, הטכנולוגיה וכ"ו יש דרך לדעת את זה מבלי להתקין תוכנה כולשהיא? אני מכיר דרך אגב את: everst sandra אבל אלה תוכנות שדורשות התקנה. cpu-z לעומת זאת לא דורשת התקנה כי היא פורטבילית אז אני משתמש בה אבל היא לא אומרת את שם החברה של הרכיבי זיכרון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by santakelev,

שלום לכולם, המפרט שלי הוא E8400 ב-OC קטן ל-3.6gHz. כרטיס מסך HD5850 (גם עם מעט OC), 4 ג'יגה זכרון על לוח אם של ג'יגהבייט EP43-UD3L. עד כאן הכל דבש, אבל לקראת באטלפילד 3 הבא עלינו לטובה, אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך למשהו קצת יותר כבד כמו ה-GTX570 או HD6970. האם לדעתכם המעבד כבר יהווה פה צוואר בקבוק, או שיהיה בסדר? ואם כן, האם ולאיזה דגם כדאי לשדרג את המעבד, או שאנסה לדחוף את הנוכחי קצת יותר לכיוון ה-4gHz? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by zeez100,

לוח אם שלH55M ASrock מישהוא יודע האם הוא אמין וטוב עבור מעבד intel i5 760 וכמו כן ספק כח של zoomax500.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by stingeR-,

באיזה טמפרטורה הוא יכול להשרף ואם אני צריך לקנות עוד מאוררים נ.ב : הייתי בממדיון היום והמחשב כל הזמן היה פתוח עם הורדה ומירק...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by giloman,

לחבר שלי הלך הלוח MSI K8N NEO2 PLATINUM והוא נשאר עם המעבד הנ''ל + 2GB DDR1 מכיוון שכבר אי אפשר למצוא לוחות 939 אפילו ביד שניה חשבנו למכור אותו. כמה לדעתכם הוא שווה (ביחד עם הסינק המקורי) ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. תקשיבו, דיברתי עם SKYPC והם אמרו לי שכדאי לי לקחת KINGSTON ואז ראיתי שהם העלו את המחירים של ה-RAM של KINGSTON בידיוק כמעט כמו ה-RAM של CORSAIR אז עכשיו אני בבלבלות!! מה יותר כדאי לי CORSAIR או KINGSTON ??? CORSAIR : CL 5 KINGSTON: CL 6 SKYPC ממליצים KINGSTON וכל החברים ממליצים CORSAIR =/ מה אתם מחליטים? נ.ב יש ביניהם הפרש של 6 ש"ח...! תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. https://www.guru3d.com/news-story/amd-x590-chipset-pops-up-again-24-extra-full-pcie-4-lanes.html למי שצריך את האקסטרא תמיכה ב- pci lanes

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Booobb,

אני מתלבט בין שני לוחות אם בשביל מעבד AMD Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 ראיתי שיש הבדל די גדול במספר הפריימים בלוח של אסוס אבל שמעתי ממישהו שאמר שלוחות של אסוס לא טובים לAMD זה נכון ? והאם הלוח של אסוס תומך בכל מה שג'יגה בייט תומך ? והאם זה באמת שווה את המחיר ? תודה רבה לכם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, המפרט שלי זה לוח ASUS ROG Maximus XII Hero Z490 מעבד I9 10900K זכרון g.skill ddr4 trident-z 2x16gb 3600mhz כרטיס מסך ASUS ROG STRIX RTX 3080 TI המטרות שלי מהמחשב זה נטו גיימינג האם כדאי לשדרג ל12900K ובכמה לדעתכם אני יכול למכור את כל הבאנדל הזה? תודה לכולם ושבוע טוב

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש, i7 930 D0 - BATCH 3001A481 GA-EX58A-UD3R NOCTUA NH-U12P SE2 G.SKILL 6GB 1600MHZ CL8 SAPPHIRE 5850 INTEL X25-M 80GB SEASONIC SS-600HT LANCOOL K62 לאחר מספר ימי עבודה נוכחתי לגלות רעש מציק מהמחשב (מן צפצוף חלש אך משגע) בהתחלה חשבתי שזה מהכרטיס מסך, שכן זה נפסק כשאני נכנס למשחקים, אך לאחר פתיחת המחשב מסתבר שהרעש מגיע מהספק כוח. לאחר חיפוש בגוגל, מסתבר שהרעש נקרא high pitch noise וזה דבר נפוץ מאוד, אבל אם מעוניינים להעלים את הרעש לחלוטין יש לבטל את הפונקציות C5\6\7 ו-C1E בביוס. C5\6\7 היו כבר מבוטלים, אבל C1E היה פעיל. אכן, אחרי שביטלתי גם את הC1E הרעש נפסק, שאלתי היא: מה זה בעצם הC1E ועד כמה זה גרוע לבטל אותו ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. צריך המלצה לזיכרון עד 1000 ש"ח אני חושב שצריך DDR2 667. עדיף מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_271 תודה!

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים