מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
כנראה אני משדרג את לוח-האם שלי כדי שיתמוך ב-PCI-E. עכשיו... אין שום מושג בלוחות-אם. אז אם מישהו יכול לכתוב לי מה חשוב, מה מומלץ, אם זה צריך להתאים לרכיב אחר במחשב וכו'... כדי שאני אבין מה לחפש. ואין לי תקציב כי אני לא יודע מה טוב. מה מחיר של לוח-אם טוב? ואם מישהו יכול להביא לי לוח-אם טוב במחיר סביר זה יהיה נחמד. הבנתי שלוח אם צריך להתאים למעבד ול-RAM אז יש לי פנטיום 4 (2.4 GHz) ו-512 זיכון ראם (מפוצל לשניים) של DDR SDRAM. אגב, מה יותר טוב? DDR SDRAM, DDRI, DDRII (לפי הסדר... אה... ויש גם DDRIII?) טוב, בזאת אני ממצא את כל השאלות... אשמח אם תענו לי על כולן. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שאלות: קראתי פה בחדשות הפורום שאינטל מתכוונת להשיק ניידים כפולי ליבות. מישהו יודע האם זה כבר קרה? אם כן, אשמח ללינק למחשב כזה. האם יש ניידים עם מעבד 64bit ? הבנתי שבקטע של ניידים אינטל אוכלת את AMD בלי מלח, אז אשמח לשמוע איפה אינטל עומדת בקשר לזה (אני מניח של-AMD כבר יש כאלו). והשאלה המתבקשת - האם יש / מתוכננים ניידים עם מעבד כפול ליבה שהוא גם 64bit ? (קישורים רלוונטים יתקבלו בברכה). הסיבה לכל השאלות - אני שוקל לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת האם יש משהו חזק ורציני עם ראייה לעתיד (בהנחה שכשתצא Vista כבר יהיה טעם לעבוד עם גרסת ה-64bit), במיוחד כי נייד כזה יהווה תחליף למחשב שולחני סביר ביותר (A64 3200), ואני לא רוצה שיהיה מצב שאני קונה נייד יקר פחות טוב ממה שכבר יש לי כרגע.…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרנית השבבים פיתחה מכשיר גיימינג מתקדם - והצרכנים יוכלו לרכוש אותו בהתבסס על כמה מיתוגים שונים של שותפותיה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בעדכון ביוס בחברות כמו ASUS יש רשימה של עדכונים מהעדכון הישן ביותר לחדש ביותר שמתקנים באגים וכו.. השאלה שלי האים אני מתחיל לעדכן את הביוס אחד אחד מהישן לחדש?, כי הרי התיקון של הבאגים בעדכון הישן לא נמצא בחדש, או שאני מעדכן רק את החדש ביותר?, כי אים בחדש יש גם את העדכונים הישנים הקובץ היה מגיע לפחות למגביטים ספורים וזה לא המצב מה הדרך לעדכון נכון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דור ה-Rapahel שצפוי להגיע עד סוף השנה עם ארכיטקטורת Zen 4 ישמור על אותה כמות ליבות מירבית כמו בדור הנוכחי - אך עם מעטפת הספק מוגדלת וחובה לעשות שימוש במערכי קירור מים, לכאורהלכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש (נוסף לקיים). על פי מה שקראתי כאן, יש העדפה רבה למעבדים של Intel בעלי ליבה כפולה על מעבדי AMD שמחירי הליבה הכפולה שלהם גבוהה. הצרכים שלי הינם: sound איכותי (מספר יציאות הרמקולים אינו חשוב), חיבור רשת 1G, SATA2. אני לא זקוק ל SLI וכנראה לא ל O.C. לכל הלוחות יש את האפשרות לעשות O.C. כלשהו כך שזה יספיק לי אם ארצה בעתיד. על הלוח בשלב זה יהיה 1GB זיכרון. המחשב ישמש למשחקים, אינטרנט, סרטים (צפיה וגם עיבוד ממצלמת וידאו). אילו דגמים של לוחות אם מומלצים (וכמובן לאילו מעבדים) בהתאם לתקציב שצויין? אגב התקציב יכול גם קצת "לנשום". מה הזיכרון המומלץ במקרה זה (מהירות וחברה) ? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא DG965SS השאלה שלי : אני רוצה לקנות כרטיס מסך עכשו אם אני קונה משהו שהוא express 2.0 או 2.1 זה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
גם בוט מהיר יותר וגם תיקוני באגים למיניהם http://forum.gigabyte.de/forumdownload/betabios/betabios2.htm
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם הלוח אם הנל GIGABYTE GA-73PVM-S2H אפשר לבצע OC??אני צריך תשובה מדוייקת..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים: Corsair 6GB 3x2GB 1600MHZ CL8 - Kingston DDR3 2x2GB 4GB HyperX 2000MHZ CL8 אני מבין שיש כאן את עניין ה TRIPPLE CHANNEL... מכאן ההתלבטות... וגם מבחינת תאימות לא ממש מצאתי התאמה 100%: Gigabyte GA-X58A-UD7. תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, כפי שציינתי בכותרת הלוח הוא ASUS p5gc-mx rev 3.02g לפי מה שרשום על הלוח נכנסתי לאתר של ASUS והורדתי את גרסת הBIOS העדכנית, בהתחלה ניסיתי לעדכן דרך הDOS ולא הצלחתי כי הוא כל פעם רשם שהקובץ לא תקין.. הפעלתי את הWIN ןניסיתי לעשות עדכון דרך הASUS UPDATE שמעדכנת את הBIOS, ואז הוא רושם שהמודל של הלוח ושל הIMAGE לא תואמים הלוח שאצלי רשום שם כ P5GC-MX{ud{ וזה שהורדתי רשום P5GC-MX כמובן שחיפשתי ואין גירסה שרשום UD בסוף.. נכנסתי לאתר גם התמונה קצת שונה ממה שקיים אצלי, הגוף קירור הוא שחור כאשר אצלי כסוף... http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=vddABl4wQXZXLyQY אבל חוץ מהגוף קירור הוא 100% אותו הדבר... וזה שאצלי נראה ככה: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RXcFkMyGB4vo…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח אם יש לאוברקלוק ממוצע בסכומים הנעים בין 400-650 ש"ח ואים אתם יכולים תנו לי דוגמה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי איפשהו שיש למעבדי AMD דרייברים ואם לא מתקינים אותם הם עובדים הרבה יותר לאט. זה נכון ? אם כן איך מתקינים אותם ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה לי להחליף את הגייל DUAL DDR KIT 3500 GOLDEN DRAGON ב Mushkin Black PC3500 הרגיל בלי ה LEVEL CAS 2.5 . למערכת AMD !
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס AMD בתקציב של 5000 שקל כולל מסך תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מעבד amd athlon 48000+x2 ולוח-אם gigabyte-ga-m61sme-s2 אני החלטתי לעבור למעבד אינטל אני מחפש מעבד אשר יהיה זול יחסית בתקציב של עד 600 שח ולוח-אם עד 500 ש"ח האים כדאי לי לשדרג או להישאר עים מה שכבר יש לי האמת אין תלונות אבל כולם אומרים שתמו ימי amd מה לעשות לשדרג או לא?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג זיכרון.. עכשיו יש 512 מגה בית ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה בית... ראיתי באוורסט System Memory 512 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM( מה זה SDRAM? נראה לי שהבנתי מאשכולות קודמים שזה טכנולוגיה ישנה יותר או שתתקנו אותי... השאלה היא האם אני יכול לשדרג את הזיכרון בעוד ג'יגה רגיל DDR2 או שאני אהיה חייב לחפש אחד שהוא DDR2-SDRAM זה מה שאני התכוונתי לקנות: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=707 אם יש המלצות אז בסביבות ה250 שקלים... תודה לעוזרים וכמובן חג שמח, שנה טוב וגמר חטימה טובה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה - אני מסיים אוטוטו את פרוייקט מערכת הקירור מים שלי ואני עם זכרונות ADATA... - המפרט בחתימה.. אני מתכנן OC עצבני וממה שהבנתי הדבר היחיד שבאמת יגביל אותי זה הזכרון... אז ככה - דוד שלי קונה בסוף החודש מחשב והוא לוקח זכרונות כמו שלי - אז אני חשבתי לתת לו את שלי ולשדרג עצמי בתוספת תשלום... אני לא מחפש לקנות זכרונות ב 1600 ש"ח אבל אני רוצה שיפור משמעותי מ ADATA... (תקציב שדרוג עד 200 ש"ח) זה חייב להיות מ KSP... צריך עצתכם הזריזה... תודה מראש לעונים...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP עם כרטיס זיכרון של 512 מגה. האם הוספה של כרטיס זיכרון נוסף בעל אותו נפח זיכרון תשפר לי את ביצועי המחשב? כרטיס הזיכרון שלי הוא DDR RAM 512 400 MHHZ במידה ואני אקנה כרטיס נוסף האם הוא חייב להיות בעל מהירות של 400 MHHZ או שאני יכול לשים כרטיס עם מהירות יותר גבוהה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה ההבדלים בין לוחות אם המבוססים על שבבי AMD 870 880 890? הבנתי שה870 בא בלי כרטיס מסך מובנה ורק עם Single PCI-E 2.0 x16 והשאר עם כרטיס מסך מובנה ועם יותר חריצים לכרטיסי המסך חוץ מזה יש הבדלים אחרים משמעותיים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדילמה בכותרת, אני רוצה לעבור לחלונות 7 64 ביט, מה עדיף? יותר זיכרון במהירות נמוכה יותר או פחות זיכרון במהירות גבוהה יותר? המעבד הוא פנטיום דואל קור E6300 - במהירות 2800 מה"ז. והאם תהיה השפעה כלשהי בגלל האיטיות של הזיכרון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני קצת זמן היה הפסקת חשמל אצלנו בבינין .ובאותו זמן ההיתי במחשב.אחרי שהחשמל חזר אני מדליק את המחשב והוא לא עובד טוב. אני פותח את המחשב ומוציא את המעבד כדי לנות אותו.אני מנקה אבל בטעות שברתי פין.החזרתי הכל והמחשב עובד.אחרי ככה יומים(ביומים האלו לא הפעלתי משחקים)אני משחק במשחקים והביצועים ממש ירדו.COD4 לא עובד לי טוב.GUITAR HERO ועוד מלא משחקים.ואם כרטיס כמו שיש לי 4850 אני אמור להפעיל את המשחקים האלו בלי בעיה.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... בשעה טובה ומוצלחת, ואחרי הפסקת חשמל מרגיזה, נשרף לי הלוח אם הנ"ל. האיבחון נעשה במעבדת מחשבים ומתברר שהכל שלם חוץ מהלוח (ספק, מעבד וכו'). המעבד הוא Athlon64 3000+. כרטיס מסך 9550 (AGP). זיכרונות DDR. הבעיה היא, שבחנות טוענים שאין להם לוח מקביל שמסוגל לענות על כל מה שהלוח הזה עונה. כלומר, צריך להחליף כרטיס מסך. ואת זה, אני לא רוצה לעשות כרגע. רציתי שתתנו לי רשימה של לוחות שנמכרים כרגע (למשל, שניתן למצוא בזאפ) שתומכים ב-DDR, AGP וסלוט 939 בשביל המעבד, ואני אקנה את הלוח ואספק להם אותו. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-