מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם ..אז ככה שאלה.......מי מביין השניים יותר חזק למשחקים !! מעבד AMD Phenom II x4 965 Box הוא AMD Phenom II X6 1055T Socket AM3 Box בעיקרון יש לי כרטיס מסך Radeon HD 5850 asus1G DDR5 4G RAM :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הזיכרון: G.SKILL DDR3 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1333MHZ CL8 F3-10600CL8D-4GBHK (לוח אם Asrock p45r2000 ומעבד Q6700) כדי שאוכל להפעיל את הזיכרון בתדר 1333MHZ, עשיתי OC למעבד (אני מעוניין ב- OC) והעלתי את תדר ה BUS ל 333MHz. בשלב הראשון נתתי ללוח האם לבחור את תדר הזיכרון, ונבחר תדר זיכרון של 533 (יחס של 5:8 - 1066 אפקטיבי). במצב הזה לאחר מספר בדיקות עם OCCT והעלאת מתחים למעבד הגעתי למערכת יציבה. בשלב הבא בחרתי בביוס תדר זיכרון 666 (יחס של 1:2 - 1333 אפקטיבי), שזהו התדר שבו מוגדר הזיכרון לעבוד - אין OC לזיכרון. אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות המערכת. הזיכרון מוגדר לעבוד עם תזמונים של 8-8-8-21 ועם מתח של 1.5-1.6V - ניסיתי לבחור את הפרמטרים ידנית בביוס, ניסיתי עם…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם שבוע שעבר קניתי מחשב עם לוח אם 915P של msi ורציתי להגיד לכם כמה דברים עליו. קודם כל הלוח אם תמאים סוף הדרך לאוברקלוקינג ;D ,יש לו הרבה אפשרויות של אוברקלוק ידני ואפשרויות אוטומטיות שהמערכת נותנת. דבר שני לא לקנות זכרותות DDR2 של סמסונג כי הלוח אם לא תומך אני עשיתי טעות וקניתי אותם ועד עכשב אני מחכה לזכרונות אחרים שהחנות צריכה לספק :-\ . כמובן שהזכרונות האחרים יהיו תוצרת kingston :ylsuper: אז זהו זה מה שאני יודע בינתיים עד שאצליח להפעיל את המחשב. קישור לאתר של הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=603
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים הביאו בנצ'ים של מרובעי הליבה של אינטל וגם של קונרו כפולי ליבה והיתה מגמה חדה וברורה שכאשר התכנית מנצלת ריבוי ליבות , המרובע ,היה לו כפול ביצועים מהכפול ליבה ולעומת זאת בתכנית שלא מנצלת ריבוי ליבות , המרובע , והכפולי ליבה כמעט השתוו בביצועים . אז השאלה שלי כזאת האם מרובע אמיתי (כמו ש urib/amd אוהבים להגיד ;D ) בתוכנה שלא מנצלת רבוי ליבות , האם יהיה לה ביצועים כפולים מכפולי הליבה ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את F6.מה הביוס האחרון(לא BETA) שמומלץ להתקין. אני יודע שאם עובד לא לעדכן,פשוט אני מרגיש שהמחשב לא עובד כמו שצריך,ויש כמה תוכנות שתוקעות את המחשב.אני חושד בזיכרונות,אבל אני רוצה קצת לחקור את הביוס. מה כדאי/לא כדאי.והאם יש למישהו לוח של GB עם ביוס חדש יותר.
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 הלוחות בשילוב עם המעבד 3800X2. אני לא מתכנן אוברקלוק בכל מקרה!! פשוט אני מאוד אוהב את הערכות שבבים של NVIDIA ויש לי איתם נסיון טוב. אני לא מכיר את הVIA הזה האם בלי אובקלוק הם יתנו לי את אותם ביצועים בדיוק? תודה קובי.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לשם שדרוג המחשב.. שאלה נוספת: האם אני יצטרך להחליף ספק? (נראה לי שיש לי 300W או 230W)
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשבר לי אחד מהפלסטיקים שמחזקים את מאורר המעבד מדובר ב-p4, סוקט 423. ישנם פלסטיקים חלופיים? אולי מאורר שבא ביחד עם פלסטיקים להרכבה? מה עושים? תודה לעוזרים! בברכה, עידו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מיתלבט ליקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה קדאי לי יותר SATA1 או SATA2 ?? מה יותר טוב מה יותר כדאי ליקנות?? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://http://www.tomshardware.com/cpu/20051007/index.html http://www.tomshardware.com/cpu/20051010/index.html
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לי 2X8 DDR4 ובערך באותו המחיר יש CORAIR עם הנתונים הבאים 3000 - CL15 3200 - CL16 מה עדיף ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נכון להיום מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 עשה עבודה מעולה שנים רבות. הגיע הזמן לעשות שדרוג קטן ועקב המחיר הנמוך שאני יכול להשיג את זוג המעבדים הנ"ל אני ישמח לדעות עלהם. לצערי אני שייך לסוקט AM2 אז אין לי מגון רחב. הם זוג המעבדים הכי חזקים וטובים בסידרה... השאלה היא מה לקחת... אם הייתה אופציה לקחת מעבד אחר הייתי לוקח אחר אבל יש הגבלת סוקט... ולשאלה: מה ההבדלים בין המעבדים? והאם ה-7750 הוא AM2ּ+? אם כן הוא עדיין יכול להתאים לי? ושאלה נוספת: אם אני יבצע עידכון ביוס אני יקבל תמיכה של עוד דגמי AMD חדשים יותר? לצערי אני לא מוצא את הדגם שלי באתר היצרן לכן קצת קשה לי להוציא פרטים... למי שמתעניין המפרט המלא שלי מצד ימין. תודה רבה! עריכה: מצאתי באתר היצ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המתאם שבנושא עובד ? הא למשהוא יש ניסיון עים זה ויכול לתאר את חווית השימוש וההתקנה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, רציתי לשאול,מה מיוחד בלוח הזה? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4594#ov למה החיבורים של האודיו (כרטיס קול) בצבע זהב?, מה זה נותן? ואיך אני אמור לדעת מה הצבע הירוק שם? מישהו פה באמת יכול להמליץ עליו, על פני זה? http://www.tms.co.il/product/12628 אולי עם קצת פירוט זה יעזור,תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג מעבד אינטל בתושבת 775 לפני שיהיה מאוחר מדי. המערכת מבוססת לוח אם P35 של ג'יגבייט, ועובדת באובר-קלוק של 150%: Intel E2160 1.8GHz @ 2.7 Ghz אני מעוניין לשדרג למעבד שייתן קפיצה בביצועים ובעיקר ייתן חיים חדשים למחשב לעוד שנתיים-שלוש (אוברקלוק בא בחשבון). הקירור הקיים הוא Thermaltake MaxOrb וסוחב את האוברקלוק בקלות. התקציב: כ-500 ש"ח (גמיש. אפשר לסחוב לכאן או לשם אם זה משתלם). יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את זה כהתקנה נפרדת מהאתר של ג'יגה בייט, זה היה תחת SATA RAID זה מריץ איזה תוכנה שלוקחת כמות נכבדת של זכרון ומתקין משהו שקוראים לו Gigabyte Raid Configurer אני לא ממש יודע מה זה RAID אבל הבנתי שזה קשור לכמה דיסקים קשיחים בו-זמנית, עכשיו, אם אני משתמש רק באחד, האם אני צריך את הדרייבר של זה ואת התוכנה הזאת? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב עם שני סטיקים של זכרונות: g.skill 4G 1600 8-8-8-24 קניתי היום בחנות שני hyperx 8G 10-10-10-30 המחשב עולה עם כל זוג בנפרד אבל כששמים אותם ביחד המחשב עושה לופ של אתחולים (אין לי אפילו מסך כדי לשחק עם הביוס). צפוי? יש מה לעשות? להחזיר את הזכרונות לחנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מעבד amd athlon 48000+x2 ולוח-אם gigabyte-ga-m61sme-s2 אני החלטתי לעבור למעבד אינטל אני מחפש מעבד אשר יהיה זול יחסית בתקציב של עד 600 שח ולוח-אם עד 500 ש"ח האים כדאי לי לשדרג או להישאר עים מה שכבר יש לי האמת אין תלונות אבל כולם אומרים שתמו ימי amd מה לעשות לשדרג או לא?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רק לוח, מעבד, זכרון. נא לא להתייחס לנושא המחיר/כדאיות אבל גם לא להציע 4GB זכרון או משהו כזה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם , לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע וההרגשה הכללית שהוא עובד לאט ,החלטתי להריץ עליו spy & bot . תוך כדי שהתוכנה סורקת נכנסתי ל everest ושמתי לב כי רק ליבה אחת עובדת . האם זה ניתן לתיקון?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הלוח הזה למערכת מבוססת I7: DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 זה לוח טוב ל I7, עם 6GB RAM DDR3? אולי ואני מדגיש אולי יתוכנן בעתיד OC קטן או בינוני, הלוח יכול לעשות OC ולא יעשה בעיות? ומה יותר טוב זה או GB EX58 UD3?הם עולים אותו דבר..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לזיכרון עד 1000 ש"ח אני חושב שצריך DDR2 667. עדיף מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_271 תודה!
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-