מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=ZtYTPcshyA0 בהדגמה הזו עשו הכל על מנת לשנמך את המכונה של naples , בכלל זה הורדת תדר הזכרונות וצמצום מספר הליבות מ- 64 ל- 44 ומהירות הזכרון ל 1866mhz, הכל רק בכדי ליישר קו למכנה המשותף הנמוך יותר של- xeon ולהדגים, שגם אחרי השוואת כל הפרמטרים הללו, הוא עדיין מכסח ל- xeon את הצורה ומניב פי 2 ביצועים. ברור שאם ה- naples עובד על כל 64 ליבותיו ועם זיכרונות בתדר 2400 (במקום 1866) נוצר מצב חמור של- xeon אין סיבה להראות את פרצופו עוד. זהו שוק מעבדי ה- data center הכי גדול, כבד, וחשוב ליצרניות המעבדים - השוק שבו הן עושות את המיליונים הכבדים שכן בו הרווחיות האחוזית היא הגבוהה ביותר והוא השוק העיקרי שב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשביל מעבד Athlon 64 3400+ (S-754
-
מה זה??? הבנתי שזה קשור למעבדים אבל לא הבנתי מה זה גשר צפוני ... גשר דרומי... על מה הם מדברים? עריכה של ath£on|no£hta: כיוון שאתה לדעתי לא מספיק ותיק בפורומים רק ערכתי את הכותרת של הנושא. בפעמים הבאות תשתדל לבחור כותרת קצת יותר ברורה לנושאים שאתה פותח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.shopblt.com/item/intel-core-i7-4930k-lga-2011/intel_bx80633i74930k.html עכשיו אני באמת מבולבל.... זה IVY BRIDGE-E ? LGA2011 ? איך המעבד הזה מול ההסוול ? מה פתאום הם מוציאים אותו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מיד שניה כמה סטיקים של DDR1, ביניהם 2 סטיקים שנראים דומה מדבקה של סטיק 1 : SAMSUNG PC3200U-30331-Z M368L3223FTN-CCC 256MB DDR PC3200 CL3 מדבקה של סטיק 2 : SAMSUNG PC2700U-52331-Z M368L3223FTN-CB3 256MB DDR PC2700 CL2.5 ציפים של סטיק 1 : SAMSUNG K4H560838F-TCCC ציפים של סטיק 2 : SAMSUNG K4H560838F-TCB3 לפי pdf מ alldatasheet, אלה אכן ציפים של 400 MHZ ו 333 MHZ בהתאמה אבל ה part no שלהם נראה ממש דומה. האם זה אומר שה TCB3 הם בתכלס TCCC שהורידו להם מהירות וניתן לעשות להם OC בחזרה ל 400 MHZ, או שלא ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש בלוח אם asus m2n-e כבר 5 שנים ולא היתה לי שום בעיה. בכל המחשבים שקניתי מאז לקחתי GIGABYTE בגלל המלצות של הפורום. רציתי לברר מדוע ממליצים כל כך על לוחות האם של GIGABYTE , נראה לי שלוקח להם הרבה יותר זמן לעשות BOOT מאשר לוחות אחרים במחיר דומה, למשל מה ההבדל בין Gigabyte ga-g41m-es2l http://www.skypc.co.il/pl_product~950030~10~0.htm למחיר תואם של ASUS p5qpl-am http://www.skypc.co.il/pl_product~31263~10~0.htm ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , בסך הכל אני דיי יודע על המעבדים , אבל אני חושב שיש עוד המון שאלות שאנשים כאן לא ממש יודעים את התשובות דברים דיי מבלבלים , חשבתי אם נוכל לרכז כאן את כל השאלות במקום לחפש אותם בכל רחבי הפורום.. אני יפתח בכמה שאלות , שדיי הציקו לי לפחות , אם תוכלו להרחיב זה יהיה מצויין , וכל מי שירצה להוסיף שאלות שפשוט יכניס אותם לכאן . 1) מה בדיוק ההבדל במגה הרצים בין אי אמ די , לבין מעבדים של אינטל , שמעתי דיי מזמן משהו שכל מגה הרץ של אי אמ די מבצע יותר פעולות לעומת מגה הרץ של אינטל , או משהו כזה , אם מישהו יוכל להרחיב זה יעזור נורא 2) מה זה אומר הקאש במעבדים... 256 \ 512 \ 1024 , איפה זה משפיע , מה התפקיד של הזכרון הזה ואיך זה מתבטא בפועל. 3) מה זה בדיוק ה L1 \ L2 וכו' 4) זכרון מטמו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני 3 שנים את המחשב הבא מ tms. מק"ט שם המוצר כמות מחיר C4130T Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray 1 ₪527 UCACO-AP111-GBB01 Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪63 GH81MHD3 Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 1 ₪289 PS08400HCN באנדל - Silverstone Pr…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג מחשב קיים עם לוח מיושן. אין צורך בעכבר/מסך/מקלדת, מארז אנטק שקט עם ספק כוח קיים (SS-360GP -Seasonic 360W - 80plus Gold certified). מריץ windows 10 64 bit על Samsung SSD 860 EVO 250GB, דיסק גיבוי פנימי WD 1TB ישן. שימושים: משרד ביתי, שיחות וידאו, יישומי אופיס, תוכנות סטודנט (סטטיסטיקה SPSS, Tableau וכו'). הכל עובד תקין (אבל לא במהירות שיא), אין צורך להתחשב באופק שדרוג עתידי. הטריגר לשדרוג – זום מתלונן שהחומרה מיושנת ולא מאפשר לשים רקע בווידאו (ללא מסך ירוק), אבל זה התירוץ כי הגיע הזמן. מעוניין לשדרג בתקציב של 1500 ₪. חשבתי בכיוון הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי: מעבד אינטל 1.7 כרטיס מסך: ג'פורס 2 HD: 40 ג'גה... לוח אם: ישן אבל תומך בDDR וSDRAM עד 1G אך עד מהירות של 266/333 זיכרון: 2 סטיקים של SDRAM 128 במהירות 100MHZ החלטתי שאני חייב לשפר את מהירות המחשב שלי! אני לא מריץ בו שום משחק או תוכנה כבדה (הכל במחשב השני בבית) אבל עדיין הכל זזה בו לאט... אני מוכר את 2 הסטיקים שיש לי + עוד 1 מאותו סוג ואז מוסיף עוד כסף כדי לקנות אחד משני אלה: 512 DDR 400 MHZ CAS 2.5 או 1024 DDR 400 MHZ CAS 2.5/3 ממה שאני קראתי ויודע זה לא משנה עם התדר יהיה גבוהה יותר כי הוא יעבוד במהירות הנמוכה ביותר - לוח אם או זיכרון ובמקרה הזה זה לוח אם... כל המטרה של ה"מיני שדרוג" הזה הוא שהמחשב יזוז - יפעל קצת יותר מהר... רציתי להתייעץ איתכם מה יותר כ…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא E8400 ב-OC קטן ל-3.6gHz. כרטיס מסך HD5850 (גם עם מעט OC), 4 ג'יגה זכרון על לוח אם של ג'יגהבייט EP43-UD3L. עד כאן הכל דבש, אבל לקראת באטלפילד 3 הבא עלינו לטובה, אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך למשהו קצת יותר כבד כמו ה-GTX570 או HD6970. האם לדעתכם המעבד כבר יהווה פה צוואר בקבוק, או שיהיה בסדר? ואם כן, האם ולאיזה דגם כדאי לשדרג את המעבד, או שאנסה לדחוף את הנוכחי קצת יותר לכיוון ה-4gHz? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב שלי כבר חצי שנה ורק היום שמתי לב שהזכרונות הם לא בדיואל צ'אנל תסתכלו במפרט שלי ותראו את הלוח אם עכשיו שמעתי כדי לשים את הזכרונות בדיואל צריך לשים אותם על אותו צבע של הסלוט אז שמתי את 2 הכרטיסי זיכרון על על שתי סלוטים בצבע כתום חיברתי את המחשב הפעלתי והמסך הבהב ולא עלה וגם המקלדת לא פעלה החזרתי את הזכרונות לאותו מצב שהיו לפני אחד בצהוב ואחד כתום ואז המסך חזר לעבוד וגם המקלדת אז מדוע אני לא יכול להפעיל את הזכרונות האלה בדיואל צ'אנל ???
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב מבחינת , נוחות , יציבות , OC(לא הכי חשוב) , פיצ'רים , תמיכה , אחריות והכל הדברים האחרים שמשפיעים על לוח אם... ענו לי הפעם זה דחוף! מחר אני הולך לקנות.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח של חברת DFI דגם CA64-TC בפועל הוא כן תומך {אני משתמש במעבד הזה עכשיו} אבל לפי הנתונים שלו הוא לא תומך? איך זה יכול להיות? נ.ב איך אני מפעיל את הSMART {של HD} בביוס? {כאלו איפה?} בתודה מראש, יאיר
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS p4s800d ואני רוצה לקנות מערכת קירור מים ואני לא יודע אם זה יתאים לבלוק קירור כי יש מתקן שחור כזה של הגוף קירור.. אז אם מישהו יודע משהו על זה,בבקשה לעזור.. תודה רבה..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, למחשב שמיועד בעיקר לגיימינג עם לוח אם GigaByte GA-P55A-UD5 ומעבד INTEL CORE I7 2.8Ghz 860 אני מחפש זכרונות DDR3, של 8 ג'יגה. חשבתי על 4 סטיקים כ"א 2GB. יש המלצות לחברות? או לכרטיסים ספציפים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדרג את הלוח אם והמעבד שלי, מהפנטיום 2 ג'יגה הענתיקה שלי.. רציתי רק לוודא לפני שאני קונה, סוקט 939 זה אומר שזה מתאים לכל מעבד, גם לכאלה שהם כפולי ליבה? האם זה שווה לקנות מעבד 64 ביט? שמעתי שיש איתו סיבוכים כמו שצריך מערכת הפעלה חדשה וגם שהוא עובד טוב רק עם הרבה מאוד זכרון.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמורים לצאת החודש לא? http://www.tomshardware.com/news/ivy-bridge-processor-release-22nm-3d-transistor,13753.html http://www.globes.co.il/serveen/globes/docview.asp?did=1000643499&fid=1725 וטוב לדעת שהם מיוצרים בישראל
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1.איזה מעבד עדיף 2.8 dual core של אינטל או 3.2 64ביט של אינטל? 2.האם כל מעבד כפול ליבה פועל ב 64 ביט? תודה רבה!!! ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מבין מה ההבדל בין שני המעבדים האלו (g640 vsg840( שניהם בעלי 2 ליבות שרצות באותו תדר 2.8Ghz עם 3M CACHE חיפשתי באינטרנט הסבר כלשהו ולא מצאתי יש הבדל כלשהו במשחקים כבדים או בביצועי מעבד ? ואם כן למה אם המפרטים שלהם זהים? תודה רבה לעוזרים כמובן!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד איי 5 2500 יש לו צריכה של 95W זה כולל מצב של עבודה ממושכת בטורבו ? 3.7GHZ ? שמחשבים את ה TDP של המעבד זה כולל מאמץ ממושך ? או שבשביל מאמץ ממושך כמו טורבו צריך גוף קרור מעל 95W ? אנטק A400 150W זה OVERKILL למעבד הזה ? או שעדיף לחסוך כסף ולקחת A30 PRO 95W של אנטק .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג מעבד אינטל בתושבת 775 לפני שיהיה מאוחר מדי. המערכת מבוססת לוח אם P35 של ג'יגבייט, ועובדת באובר-קלוק של 150%: Intel E2160 1.8GHz @ 2.7 Ghz אני מעוניין לשדרג למעבד שייתן קפיצה בביצועים ובעיקר ייתן חיים חדשים למחשב לעוד שנתיים-שלוש (אוברקלוק בא בחשבון). הקירור הקיים הוא Thermaltake MaxOrb וסוחב את האוברקלוק בקלות. התקציב: כ-500 ש"ח (גמיש. אפשר לסחוב לכאן או לשם אם זה משתלם). יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המטרה היא לשפר ביצועים ולהעלות תוצאות ב 3DMARK 06 כרגע אני על 7500 עם: Intel Core 2 E6300 1.86ghz P5B ASUS PCIE SATA II 2GB 1024x2 OCZ 800mhz Winfast Leadtek PX8800GTS TDH 640MB PCIE ואני מקבל כולה 7500! אם אני יקנה את המעבד והלוח אם יש משהו שיוכל להעריך כמה יהיה לי? ואני מדבר על DEFAULT 1024 1280 TNX
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד (ואני לא מציין את זה כדי שתעזרו לי לבחור מחשב, רק כדי שתבינו טוב יותר את השאלות שלי). אני לא מתכנן להסתובב איתו הרבה (יש לי טאבלט. מספיק לי). יש לי קצת ידע במחשבים, ועכשיו, כשאני מחפש מחשב, נזכרתי ששמעתי פעם שזיכרון הוא צוואר בקבוק (ספציפית שאחת הבעיות היא שלא ניתן, במחיר סביר, לספק למעבד זיכרון בנפח גדול שהוא יכול לגשת אליו מהר במיוחד - ולכן יש את רמות ה- Cache) אז התחלתי לתהות עד כמה משפיעה כמות ה- Cache על מהירות הפעולה של המחשב, ועד כמה מעבד 64 ביט שמריץ מערכת הפעלה מתאימה שונה בביצועים ממעבד דומה שתומך רק ב-32 ביט (אני מודע לתמיכה ביותר זיכרון, אבל מה שמעניין אותי זה יותר ביצועים בעיבוד מאשר יכולת גישה לזיכרון). לא ממש מעניין אותי לגבי ייתר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-