מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
-
מה היו ממוצע הטמפרטורות שלכם היום? במאמץ ובidle,תודה ושיענו לי בבקשה רק מי שהיה אצלו חם מאוד ואין לו מיזוג בחדר
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי למצוא שילוש עם כרטיס מסך מובנה במחיר הכי זול שאפשר לסטודנט בלי יותר מדי דרישות. אשמח גם להמלצות על חנות טובה באיזור חיפה(כמו נועה למשל). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמעתי שמעבד אינטל atom מתחמם, האם זה נכון? אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן 11-12" , בעיקר לשימוש בוורד, אקסל, אינטרנט ומוזיקה.. האם מעבד intel atom יהיה טוב לשימוש זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שבלוחות ג'יגהבייט רצוי לנטר את הטמפ' בעזרת התוכנה שהם נותנים, רק איזו תוכנה זו? איך קוראים לה?
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה ההבדל בן AMD ל אינטל ???? מישהו יכול להסביר לי ?????
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להביא לי קישור של אחד מהתאים של הבדיקוץץ( שעשו השוואה בין שניהם..) כל אחד פה אומר את הדעה שלו ובסוף אתה לא יודע למה להקשיב אז בבקשה.. אם למישהו יש השוואה.. תודה
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מהי המלצתכם לגבי בחירת לוח אם שבתכוניות העתידיות מתוכנן לבצע אוברקלוק הבנתי שקיימת הגבלה מבחינת התדר מעבד שניתן להגיע אליו אני רוצה שהאופציה תהיה פתוחה במידה ואתכנן אוברקלוק בשלב מאוחר יותר.
-
- 14 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום חשבתי על הנושא של ליבות במעבדים ועלתה לי השאלה האם כל הליבות הן אותו הדבר? אם למשל נקח מערכת שכוללת: מעבד 4 ליבות 32 גיגה ראם (8X4) 4 כרטיסי מסך זהים ונריץ בדיקה שכוללת את כל המרכיבים אבל משתמשת רק במרכיב אחד מכל הרכיבים (זאת אומרת רק ליבה אחת,רק 8 גיגה ראם,ורק כרטיס מסך בודד) ככה שיוצא שהכל שווה. האם נקבל את אותן התוצאות? או שיש ליבות משפיעות יותר במעבד? (אני מתכוון רק לליבות החזקות שפועלות על הוולטג׳ הגבוה ולא הליבות החלשות) ללא שימוש בליבות לוגיות אלה רק בליבות פיזיות
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה משחה טרמית יותר טובה עם !!ביצועים!! (הורדת חום המעבד) יותר טובים? הArctic-Cooling MX-1 Thermal Compound(ניתן להשיג כרגע רק בזיגזג) או הArcticSilver 5(ניתן להשיג בפנדה ובנעה מחשבים) מה ההבדל בינהם? ואיזה כדאי לקחת גם מבחינת כמות(גרם)? תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר לוחות אם ספציפיים ולא מצליח להחליט על מה ללכת הדרישות שלי מהלוח הן חיבור ide(אחד) וכל הפיצ'רים של 965 אני משחק במחשב ועושה עריכות וידאו כגון AVID וכו' מעבד חשבתי על ה e6300(או המחליף החדש שלו) זכרונות זה 2 ג'יגה של קינגסטון ועכשיו אני מתלבט על הלוח אם gigabyte 965p s3 asus p5b abit ib9 abit ab9 abit ab9 pro
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הנה תמונה מדגימה: וככה זה עם כל חלון שאני מזיז מעל חלון אחר (לא רק על הסירטון) נשארים עקבות של החלון שאותו הזזתי. ממה יכולה לנבוע הבעיה כי בודדתי את עניין הכרטיס מסך (חזרתי לעבוד עם המובנה) ואני בטוח שלא הייתה את הבעיה הזאתי בעבר מה דעתכם?, בגלל מה זה?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתחלה היה לי רק 128ram והופיע במנהל המשימות (ב commit charge) שיש 310-320m ואחרי כן שדרגתי ל 256ram והופיע 630m זאת אומרת כל הכפלת זיכרון מכפילה את המגבלה אז למה כששדרגתי ל 1GB= 4*256 לא מופיע 2200-2300m ב commit charge? *הזכרונות הם rdram ויש לי מחשב נוסף של ddr2 שיש בו 2GB RAM ויש במגבלה 3900m של ram זאת אומרת בחצי מזה שיש 1GB צריך להופיע מעל 2000m במגבלה במנהל המשימות.
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1177518444/94608/ ו http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=631&Itemid=1 מגניב ... והעלו את המתח רק ב 0.025V.... מ1.9 GHz ל 3GHz ומסתבר שצריך גם רק עדון ביוס....
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1558,1781879,00.asp
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון של 256 די די אר עם 266 הרץ. עכשיו..המעבד שלי פועל על 333 מגהרץ..(amd athlon xp 1800) ואני יודע הראם מאט את המחשב..אבל רציתי לדעת אם אני אביא עוד 512 ראם של 333 מגהרץ ..אז עדיין ה256 יאטו לי את המחשב? אני צריך להחליט אם חשים רק את ה512 או לשים גם אותו וגם את ה256
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אתר החומרה של טום העלה לרשת את ההשוואה הכי גדולה לדעתי בין החברות. בהשוואה נמצאים כל המעבדים של שני החברות על כל בנצמארק אפשרי. מP4EE3.72GHZ עד P233MMX מFX55 עד אטלון K6 III 450 http://216.92.52.205/
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3424 המחיר הרגיל שובר שיא בפני עצמו, לא? אבל שימו לב למבצע בתל אביב... 220 שקל * 2 = 440 ל-2GB! זה עובד כמו שני סטיקים שקונים ביחד, נכון? אין משמעות מיוחדות שקונים שני זכרונות מאותה אריזה(doual channel kit)?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- המפרט שקיים היום משמש בתור HTPC שכולל גיימינג על מסך 42 FHD אני מוכר את השילוש הנ"ל E8400 ARTIC COOLING FREEZER 7 LP P5QL-E OCZ REAPER 1066 כל השאר נשאר Sapphire ATI VAPOR-X 5770 ENERMAX MODU 525W 2XFAN Twister Cluster 80mm LG BLACK X22 SATA WD 1 T 32MB השילוש שאמור להכנס במקום הוא i5 750 Gigabyte P55 UD2 לגבי קירור עדין לא החלטתי כיוון שהמארז הוא מארז שכיבה ואני צריך קירור Low Profile ואם יש קירור LP שיחזיק OC סביר אני מעוניין לשמוע חשבתי על Sychty big shirukin לגבי המפרט אם יש לוח אם מיני ATX מומלץ אחר אני ישמח לשמוע כרגע הדילמה שלי נמצאת בזכרונות בין 1600 ל1333 כיון שההפרש מחיר הוא סטי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה ההבדל בין שתי הגרסאות ? של אותו לוח אם. ניסיתי לברר בכמה חנויות מחשבים אם יש להם את הגרסה השניה והתשובה שקיבלתי שלא יש להם רק את הגרסה הראשונה אז עם יש מישהו בפורום שיודע שיש איזה חנות בארץ שמוכרת את הגרסה השניה אני הודה לו מאוד עם יאמר לי. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מתלבט בין c2d6320 לבין amd 5600 הבעיה שלי היא מה כדי לבחור אם אני רוצה לעשות o.c (מה הפוטנציל שלהם) ומה עדיף מבחינת הארכיטקטורה
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בקצרה: קניתי עוד 512 של A-DATA בנוסף לאלו שכבר היו לי - גם של A-DATA שנקנו מלפני חצי שנה. קיצר אמרו לי שאין תאימות בין הזכרונות והם לא יכולים לעבוד ביחד על הלוח שלי... הגיוני? אמרו שצ'יפים שלהם שונים... תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב אני יודע שלאינטל אמורים להגיע מעבדים חדשים לשוק (45nm או משהו) ונראה לי עדיף לחכות להם מאשר לקנות היום השאלה אם יודעים מתי הם אמורים להגיע לארץ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שיש לי הרבה שאלות בנושא אבל זה כדי שאני יקנה את המוצר הטוב ביותר בכספ שיש לי! אז ככה רציתי לדעת מה זה אומר Tray CPU כשיש מעבד למכירה באתר הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3399 מה אומר ה-TRAY CPU זה כאילו עוד מעבד לניסיון??? והאם יש בו הבדל מה- AMD Athlon 64 3000 הרגיל 2.השרלה השנייה שלי קשורה ללוח אם הזה: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard האם יש עליו סלוט AGP ואם יש לי כרטיס מסך AGP אני יוכל לחבר אותו לשם?????
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא אתר שישווה לי פיצ'רים של הלוחות הבאים: Asus p4p800mx p4r800vm p4p800vm ABIT sg72 is20 GIGABYTE 8s661fxm 8s661fxp 8trs350mt 8Ig1000mk MSI 651fm2lsr 651mv תודה.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-