עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי למטרות שונות בינהן עבודה. אני צריך שהוא יוכל להפעיל SOLIDWORKS בקלות ויאפשר לי לעשות דברים נוספים בזמן שאני מפעיל את התוכנה. ראיתי מחשב עם מפרט ויש לו מעבד E5700 אני רוצה לדעת איך המעבד והאם אני יכול לעוד איתו. תודה רבה ושבת שלום! עריכה: אני יודע שלקנות מחשב "קומפלט" יוצא יותר יקר ופחות טוב אבל אין לי את הזמן להתעסק עם הרכבת מחשב, ולכן אני קונה מחשב "קומפלט" עם המעבד הנ"ל. כמו כן אם מישהו מכיר מקום שמוכר מחשב שיעמוד בדרישות שלי במחיר טוב מוזמן להציע.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. חברים אני חייב את עזרתכם בדחיפות דבר ראשון שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב עם מעבד דואל קור אי 5200 , ולוח אם ג'יגהבייט ga-g31m-s2c . החלפתי לו מאוורר למעבד לתושבת 775 , פירמטתי אותו והתקנתי ווינדוס וכל התוכנות. המחשב התקין עדכונים אוטומטים והפעיל את עצמו מחדש מאז הוא תקוע על המסך ההתחלתי של המחשב של הביוס והוא לא נותן לעשות כלום גם לא להכנס לביוס. ניתקתי הכל כולל הארד דיסק וסידירום השארתי רק את ה-24 והתקע של המעבד מחוברים וכלום אין תזוזה. הוצאתי את הסוללה של הביוס ואת הג'אמפר הפעלתי וכיביתי פעמיים והחזרתי למקומם ואין תגובה, החלפתי גם זכרונות וספק כוח. מה שמפתיע שהכל עבד בסדר ואחרי התקנת העדכונים של הווינדוס הכל קרה. לא עשיתי שום עדכון ביוס אודה לעזרתכם זה המחשב של העסק ובלעדי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ashkenazone,

שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, אבל לא נכנס לי בתקציב 2048M אז אני קונה 1024M ומתכנן הוספת סטיק בעתיד, אבל הבעיה היא שאני ממש רוצה את הג'י סקיל ZX שבאים בקיט של 512X2 ועולים 700 ש"ח. אז יש לי 2 שאלות: 1) מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות כמו הג'י סקיל רק בסטיק אחד של 1G? 2) האם זה ממש נורא אם אני אקנה את הקיט פעמיים ויהיה לי 512X4? או שהחיסרון היחיד של זה הוא שזה תופס את כל הסלוטים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. זה מה שיש לי (לוח אם מתוצרת גריבלדי) ועכשיו אני מתחיל קצת להתעניין בחומרה ושמתי לב שאף אחד בחיים לא מדבר על הלוחות אם שלהם רק על של asus , gigabit, msi ועוד כמה - זה אומר שהיא לא מהחברות הטובות (או גרוע מזה) ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ori ZEE7,

קניתי את הלוח הבא gigabyte h87 d3h יחד עם הsniper של g.skill ולאחר הקניה אני רואה שהזכרונות 1.25V. העניין עלול להוות בעיה או שהזכרונות לא חייבים להיות 1.5V? ושאלה נוספת, הקירור של אניטל לא מגיע עם משחה?? על המאוורר היו שלושה פסים שנראו כמו סוג של משחה...אך לא בשפורפרת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by lmlm,

מקור: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=2968&p=2 http://biz.yahoo.com/bw/070417/20070416006532.html?.v=1 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=141048 לAMD תהיה עבודה קשה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Bear Cub,

יש לי את המחשב שנוכחי מפרט בצד. אם אני מוסיף עוד 2GB זיכרון אני ארגיש שיפור במהירות של המחשב או שכרגע התוכנות של היום במילא לא מנצלות את ה 2GB? יש לציין שאני מרבה להשתמש בתוכנות כבדות וגם במקביל כגון Pinnacle studio 10 , Photoshop cs2 .

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אשכול זה מיועד לחבר יש ברשותו כעת מערכת מחשב של E2140 G945-S2 2G 667 7300GS 400W EZCOOL בקיצור הוא רצה להחליף כ.מ אחרי שהסברתי לו שיהיה לו צ.ב גדול (רצה ת4850)וגם בגלל המסך שיש לו מסך 17 רז' נמוכה עד בינונית של 1280-1024 יש לו כ850 שקלים הצעתי לו להחליף מעבד אבל המחירים שדורשים על מעבדים ישנים של 65NM מבית אינטל ממש גניבה לאור יום מעבד כמו הE6320 רוצים 500 שקל לא שווה בעליל בקיצור מצאתי בטרייד זון את זה מעבד AMD4400 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/10115/cat/24 220 ש'ח מחבר פה בפורום לוח AMD GA MA69VM-S2 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/9986/cat/26 סך הכל 370 ש''ח עכשיו רק תהיה לו בעיה עם ההרכבה אבל האם זה יהיה מהלך נכון לעשות להח…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by coorva,

שלום רב מתלבט בין 2 לוחות האם למישחקים. אשמח לקבל המלצה לעדיף מבינהם. המעבד יהיה intel core i7 2600k 3.4G תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by kobibo,

רכשתי את AMD 3200 64bit E-6 BW ונדהמתי לגלות... איזה שטח גדול צריך למרוח במישחה טרמית ( לא כמו שחשבתי איזה ריבוע קטן באמצע ). ויותר מטריד מדבקת בר-קוד של היצרן בדיוק באמצע - הסרה של המדבקה תסיר את האחריות ( מה שלא בא לי ). במידה ואני לא מתכוון למרוח את כל המשטח ב MX1 שלי אלא לשים באמצע ולתת לסוניק שלי למעוך אותה האם יהיה ניתן לשים את המישחה על המדבקה ? האם זה יהיה בכלל אפקטיבי ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by paradoxical-pixel,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה. יש לי כרטיס מסך וודו 4 שעובד על 3.3V וכפי שאני יודע לוחות אם החדשים יותר תומכים רק ב 1.5V עכשיו השאלה , האם יש לוחות אם שתומכים ב 3.3V וגם ב 1.5V? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by b007,

מה ההבדל בין מעבדי Xeon הבאים: Xeon MP - שקיים עד מעבד 2Ghz למעבד... Xeon DP - שקיים עד מעבד 2.8Ghz

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מאיזו סיבה זה נובע? האם זה בגלל שפאי בודק ביצועים פר ליבה אחת ומהצד הזה אינטל עדיין לוקחת בגדול? כי אפילו מעבדים ישנים יותר של אינטל מסידרת EXX00 לוקחים את הפנומים II היקרים ביותר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי מצטער שאני משגע אתכם :-\ פשוט עכשיו אני די סגור על מה שאני הולך, נשאר לי משהו כמו 400 שקלים עודף ורציתי לדעת במה כדאי יותר להשקיע, מעבד או לוח אם. כרגע המפרע הוא כזה amd 3200 939 gigabyte k8nf-9 x800xl 1gb ram ב-400 שקלים שנשארו במה כדאי להשקיע? האם כדי לשפר תלוח אם ל=msi k8n new 4 platinum או שכדאי יותר להשקיע במעבד ולקחת- amd 3500 venice מה אתם אומרים?(לא מתכנן אוברקלוקים והמחשב למשחקים כבדים מאוד)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Holography,

http://http://www.tomshardware.com/cpu/20051007/index.html http://www.tomshardware.com/cpu/20051010/index.html

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב שלי ואני לא בטוח איזה זכרונות לקחת. אני גם תוהה האם כדאי לי לבצע OC. זה המפרט שלי: Q6600 +Freezer 7 PRO 8800GT GeIL DDR2 800 MHz CL4) 2GB) abit IP35-E Corsair VX450W השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט (FF עם לא מעט תוספות ומשהו כמו 10 טאבים פתוחים), ויזואל סטודיו, קצת משחקים (GTA4 וכאלה, לא משהו ממש ממש כבד) וקידודים קלים של קבצי אודיו ווידאו. כרגע אני מרגיש שהמחשב יחסית איטי ומגיב לפעולות שונות לאט. קראתי את הדיונים האחרונים בנוגע לכמות הזכרון אותה אתם ממליצים להוסיף ודיי התבלבלתי. האם הוספת זיכרון תעזור לי? ואם כן, כמה כדאי להוסיף ואיזה סוג של זכרון להוסיף? התקציב הוא בין 300-400 ש"ח. האם כדאי לי גם לעשות OC למעבד? (לא…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Magen,

שלום אני משדרג את המחשב שלי,אני מחליף לו מעבד ולוח אם ורציתי גם להוסיף לו זיכרון RAM עכשיו יש לי 1 GB ובבית שלי יש עוד סטיק של 512 השאלה שלי היה עם כדי להוסיף את הסטיק כי לי יש סטיק 1 של GB ואמרו לי שאם אני יוסיף סטיק של גודל אחר אז הזיכרונות לא היו מתואמים וזה לא היה טוב וזה אפילו יכול לשרוף אותם זה נכון?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by atlass,

זה הלוח אם שיש לי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128085 קניתי מערכת רמקולים 5.1 X-530 logitech ופועלים לי רק שני רמקולים ראשיים והסאבוופר. קראתי במדריך שהיה בקופסה ומה שכתוב שם זה שמי שיש לו כרטיס קול 2.1 ישמע רק עם שני הרמקולים והסאב . עכשיו השאלה שלי : במפרט של הלוח אם כתוב במפורש :Audio Channels : 6 Channels כרגע הרמקולים מחוברים למחשב רק בחיבור ירוק . ונשארו לי שני כבלים כתום ושחור - והחיבורים שנשארו הם : כחול וורוד. האם אני צריך לשדרג את הכרטיס קול כי אולי הוא לא באמת תומך ב5.1? או שאני צריך לחבר בצורה שונה למחשב? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Regev,

יש לי תוכנה שאני כותב לה כמה מעלות מקסימום וכמה מעלות מינימום כשהמעבד יגיע, היא תפסיק את המחשב, יש לי AMD ATHLON XP 1800+, כמה מעלות מקסימום אתם מציעים שאני יגדיר לו וכמה מינימום (למרות שהוא לא יגיע למינימום). חשבתי על 65 מקסימום ו5 מינימום. זה טוב או לא????? ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן חבר'ה אני קונה היום או מחר מחשב חדש שמיועד למשחקים בקטנה (בעיקר אונליין כגון WOW). אוברקלוק לא יבוצע בשום מקרה. בעקבות צורת התמחור באייבורי משתלם לי להישאר עם הלוח אם המפורט: לוח אם : P8H61-M LE B3מעבד : Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz זיכרון : Kingston 4GB DDR3 1333MHz האם להתעקש על Revision מסויים של לוח האם? אני יודע שהלוח אם לא תומך בקבלים סולידיים אבל חשוב לזכור שיש אחריות מלאה של 3 שנים. הבנתי שאסוס מייצרים גם את הלוחות התקציביים (ציפסט 61) איכותיים. מה דעתכם לגבי ה"חסרונות" של לוח האם הספציפי הזה? אני מאמין ש-4 גיגה זיכרון יספיק. יש רק שני סוקטים בלוח אם. האם כדאי לרכוש כסטיק אחד של 4 גיגה או כשניים של 2 גיגה? (או במילים אחרות: כמה ה Dual channel חשוב?) האם להישאר…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Echo,

אוקיי, המחשב הישן הלך לעולמו סוף סוף [אחרי שמונה שנים... אין כמו פנטיום 150!] ואני קונה מערכת חדשה שתחליף אותו כמחשב משני... אני רוצה ללכת על מעבד סלרון אבל אין לי מושג איזה לוח אם לקנות. אני מחפש לוח זול אבל לא זבל... לא עקבתי הרבה זמן אחרי צ'יפסטים למעבדי אינטל אז אני קצת לא בענינים. יש למישהו המלצה? אגב, רכיבים מובנים יתקבלו בברכה - אני מנסה להקטין את העלות. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Pumpkin,

פירקתי את המעבד כדי להרכיב לו קירור חדש... וגיליתי שעל המעבד יש מדבקה של האחריות (מעבד אינטל) שטח המדבקה תפס משהו כמו 25 אחוז מהשטח של המעבד, הסרתי את המדבקה כי לדעתי הפלסטיק שהיא עשויה ממנו יפריע להעברת החום להיטסינק, ויש לי כמה שאלות... גם לכם יש את מדבקת האחריות על המעבד? השארתם אותה שם? היא מפריעה להולכת החום? ומה יהיה עכשיו עם האחריות שלי? (אמורה להיות לכל החיים אז למה צריך את המדבקה?) תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yigal83,

אני עומד לקנות מחשב חדש (נוסף לקיים). על פי מה שקראתי כאן, יש העדפה רבה למעבדים של Intel בעלי ליבה כפולה על מעבדי AMD שמחירי הליבה הכפולה שלהם גבוהה. הצרכים שלי הינם: sound איכותי (מספר יציאות הרמקולים אינו חשוב), חיבור רשת 1G, SATA2. אני לא זקוק ל SLI וכנראה לא ל O.C. לכל הלוחות יש את האפשרות לעשות O.C. כלשהו כך שזה יספיק לי אם ארצה בעתיד. על הלוח בשלב זה יהיה 1GB זיכרון. המחשב ישמש למשחקים, אינטרנט, סרטים (צפיה וגם עיבוד ממצלמת וידאו). אילו דגמים של לוחות אם מומלצים (וכמובן לאילו מעבדים) בהתאם לתקציב שצויין? אגב התקציב יכול גם קצת "לנשום". מה הזיכרון המומלץ במקרה זה (מהירות וחברה) ? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by doker,

יש לי לוח אם ישן לBIOS-I-2M 9070505/07/1999-i440BX-ITE867-2A69KV3IC-00 והוא לא מזהה הרדדיסק של 80 גיגה אני רוצה לנסות לעדכן את הBIOS כנראה זה יעזור מישהו יכול לעזור לי למצוא קבצים לביוס ללוח אם הזה כי אני לא ממש מוצא תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני רוצה לקנות זיכרונות של DDR במקום ה-SDRAM שיש לי כרגע במחשב. קניתי לאחרונה סטיק של 256 מגה ב-250 ש"ח בחנות מסויימת וכעת אני מעדיף להחליף את הזיכרון SDRAM הזה ולהוסיף כסף ולקבל זיכרון DDRAM אך בקיבולת של 512 מגה... ראיתי שישנם המון סוגים של חברות שונות..... עם מהירויות שונות וכד'... רציתי לדעת מה ההבדל בין ****PC לבין ***MHZ , מה כל אחד מהמספרים אומרים ומה כדאי לקחת? חשבתי לקחת ב-480 ש"ח את הזיכרון של GEIL + קירור , מה אתם אומרים על זיכרון זה? בנוסף, ברצוני לציין כי בקרוב אני משדרג את הלוח והמעבד ללוח ומעבד קצת יותר חדישים (אני חושב מעבד AMD 1.8) כך שכאשר אם יצא לכם להעיף מבט במפרט שלי כשאתם עונים לי, אל תתייחסו אליו כל כך משום שהוא ישתנה בקרוב :-)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים