מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה להרחיב את הזיכרון ויש לי שאלה. כרגע יש לי במחשב 512 DDR, אני מעוניין לקנות כנראה 2048 , מכיוון שאני לא גיימר ואיני מחפש משהו יותר חזק. עכשיו כשמתמכוונים ל- DDR2 זה אומר שהנפח כפול, למשל DDR2 של 512 זה אומר שהנפח בו יהיה 1024 או שהכוונה שסוג הטכנולוגיה משתנה? מישהו כאן מכיר מקום טוב לקנות זיכרון כזה במחיר זול? ועוד שאלה שלא קשורה, כאשר אני לוחץ לחצן ימני על המחשב שלי נפתח לי חלון שמראה רכיבים של המחשב. אז בלשונית כללי רשום מחשב ובעבר היה רשום לי את מהירות המעבד, אבל כעת משהו השתנה שם ורשום לי רק הרחבת כתובת פיזית. איך אני יכול להחזיר את זה לקדמותו? תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים ובשניהם אותה הבעיה, הזכרונות מזוהים רק כ-SINGEL CHNNEL. בכל מחשב כמובן יש 2 כרטיסים והלוח תומך בDUAL CHNNEL. למישהו יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הציעו לי בפורום מפרטים כמה מפרטים, בחלק אינטל ובחלק AMD איזה לקחת? השימוש שלי במחשב הוא בסיסי(אווטלוק, אקספלורר, וורד ואקסל{אמנם בו זמנית אבל שימוש בסיסי}) הנה המפרטים שהציעו ליכדי לחסוף במקום-הנה קישור) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444926.0 תודה! אורי
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל. אני רוצה לדעת אם הוא תומך ב64 ביט כי אני רוצה לקנות WINDOWS 7 (כן כן... לקנות) ואני רוצה לדעת אם אני יכול לקנות גרסה של 64 BIT (אם בכלל יש שתי גרסאות שונות?)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קראתי פה בכל המדריכים שיש שבעצם מקבלים את הדבר הכי נמוך מבחינת תדר (667/800...) השאלה שלי היא - אם יש לי מקום לארבעה כרטיסי זכרון ואני שם : * שניים שכל אחד מהם 2GB - כלומר ביחד 4GB + * עוד שניים שכל אחד מהם 1GB - כלומר ביח 2GB אני אקבל בעצם 6GB או שגם פה הנמוך קובע ובעצם אני אקבל רק 4GB (כאילו שכל כרטיס של 2GB יקטן). אשמח לתשובה, תודה רבה ושבוע טוב לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שלא הייתי פה אבל אשמח שוב לעזרה. לפני כשנתיים הרכבתי את המערכת הבאה: מעבד: Q6600 G0 2.4GHz מואץ ל 3.3GHz לוח אם:ABIT IP35 PRO קירור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM זיכרון:2 * OCZ DDR2 PC2-6400 CL 3 FlexXLC Edition כרטיס מסך: NVIDA GeForce 9600 GT מארז:Antec Performance One P180 ספק: Corsair hx520 איחסון: 2 צורבי SATA 4כונני STAT 1 כונן STAT נשלף 1 כונן ATA נשלף המערכת משמשת בעיקר לשימוש ביתי רגיל (ללא משחקים) ומעט לעבודה (תוכנות שירטוט וסימולציה אלקטרוניות), לשימושים אלה המחשב יותר ממספיק אולם ישנו שימוש כבד (מאוד) אחד והוא המרות ווידאו שמנצלות את כל 4 הליבות עד הסוף. לפני שנתיים נהנתי מביצועי המחשב אבל בזמן האחרון אני מקבל הרגשה שהוא קצת חלש לי ואני חושב …
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם אינטל מעתיקים מי AMD שמות? אינטל הוצעו מעבדי Atom אבל בAMD השם שלו זה atlon אבל האמת כש המציעו את המחשבים הראשונים בעולם היה אינטל ואז אחר זמן מה היה AMD אז אינטל הוציעו פנטיום והיום בAMD קורים לו פנום אבל יש אומרים שאינטל הוציע את זה למחשבים ניידים אבל AMD atlon מתחילה להשתלט לאט לאט על הניידים (אני עצמי ראיתי) אולי AMD מחזירה מלחמה? האם זאת תחילה של מלחמה חדשה?
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כרגע שי לי שני זכרונות 512 וסרטי 1080P מקרטעים לי כמו בחורה שמנסה לרכב על אופנוע כבד. לכן החלטתי לקנות עוד ראם. דעתי היא כך אשמח להערות. אני רוצה לקנות זכרון אחד של 2048 ראם והלשתמש גם באחד מה-512, האם זה אפשרי? ואם כן האם זה כדאי? אשמח גם להצעות איזה ראם לקנות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם. עד מתי נראה לכם שהחריץ הזה יהיה מצוי בשוק בלוחות סטנדרטים, ולא לוחות מיוחדים? תודה.[br]פורסם בתאריך: 16.12.2009 בשעה 23:58:01 הקפצה.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בס"ד שלום שלם .. אני צריך לנתק את הכבלים של הכפתור הדלקה והריסט של המחשב.. ואם אני ינתק אין לי מושג איך לחבר! בבקשה-עזרה תודה רבה לכם
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אוקי אני מחפש לוח אם שיתמוך ב i5 של אינטל והתקציב שלי הוא פלוס מינוס 550 ש"ח. אני הוא משתמש ממוצע שאיננו צריך חיבורים מיוחדים מאד אבל כן את כל הסט של הדברים הרגילים. מכן שמליצו לי על ה Whitesburg של אינטל משום שהוא זול ויחסית עונה על הדרישות, אבל כפי שראיתי הוא MicroATX מה שאמור לספק כמות חיבורים יחסית מעטה בהשוואה נגיד ל Warrensburg שבמבט חפוץ ראיתי שהוא דומה מאד ל Whitesburg רק שגודלו הוא ATX. בנוסף שמעתי על הלוח אם של gigabyte ה US3L שהוא יחסית יותר יקר משניהם. לשאלתי, אשמח אם משהוא ימליץ לי על לוח אם בתקציב זה ואם יוכל להתייחס להשוואה בין 3 לוחות האם הללו (יתרונות, חסרונות ועל איזה צרכים כל אחד עונה) בנוסף אשמח אם תסבירו לי איפה ה חברה ASUS בכל תחום זה. הרי שלא שמעתי …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את המפרט של הלוח: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/D865GBF/sb/cs-008984.htm רשום שם: [AGP 3.0 (4X & 8X Speed 1.5 and 0.8 Volt Only) השאלה שלי האם כרטיס מסך - רדאון 9200 הוא במצח הזה? 1.5/0.8 VOLT...?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם ברשותי לוח-אם GIGABYTE MA-770-UD3 REV 1.0 ועליו מורכבים זיכרונות של PATRIOT 800 MHZ 2X1024 עקב מעבר ל WIN 7 64 BIT רציתי לדכת האים אני אוכל להרכיב עוד קיט של אותו דגם 2X2GB ולהגדיל ל 6 GB של זיכרון האים זה אפשרי? נישארו לי 2 סלוטים פנויים ואים כן האים צריך להגדיר משהו בביוס תודה מראש משה
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תראו בניתי מפרט בKSP, עכשיו אני לא יודע אם שווה להשקיע במעבד הזה, אני חושב שהוא יותר מידי בשביל גיימינג, במידה ואני יורד ל3 ליבות AMD PHENOM 720 אני יכול לעלות במסך ל21.5 אינטש (2233SW), ובכרטיס לVAPOR-X.. מה אתם אומרים? יהיה הפרש ביצועים משמעותי? המחשב הוא לטווח ארוך. תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אוקי יש לי שאלה קטנה בקשר לגודל לוח האם. לפי מה שראיתי יש שני גדלים ללוחות האם בשוק, האחד הוא ATX והשני הוא microATX לשאלתי רציתי לדעת האם ההבדל בין השניים הוא רק הגודל? הרי גודל בה על חשבון משהוא... האם המשהוא הזה הוא כמות החיבורים? כמות חריצי ה PCI ? האם לוח אם נורמלי לאדם ממוצע שמשתמש בעיקר במחשב לצורך גיימינג ועבודה יש העדפה לבחירה מוסיימת של אחד הגדלים? האם אחד מהגדלים מהווה בעיה כלשהיא בעת התקנת חומרה מסויימת? בגדול העליתי שאלות רבות אתם לא חייבים לענות עליהם אחד אחד פשוט לענות בצורה שתכסה בערך את כולם... בסך הכל אני ניתקלתי רבות בפרמטר זה שלא הבנתי את משמעותו עד הסוף ולכן אשמח אם תרחיבו את הידע שלי... תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני על סף קניית מחשב ומה שנותר לי לבחור זה לוח אם טוב שיתאים למפרט הבא: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray, יחידות 1 ₪933 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1119 מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪147 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 Gigabyte MA785GT-UD3H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪542 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1157 G.Skill 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 RipJaws Core I5, יחידות 1 ₪650 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1273 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪444 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪90…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב חדש, שרוב העבודה איתו תהיה פוטושופ, תוכנות תלת מימד (שדורשות כוח חישוב של מעבד) ואולי עריכת מוסיקה. המעבד שהחלטתי לקנות הוא intel q9550 הלכתי לשתי חברות שונות לקבל מפרטים ואחת הציעה לי את ה gigabyte GA-45t-UD3LR בחברה השנייה asus p5-p43TD שני הלוחות עולים בערך אותו מחיר 500-600 לגבי זכרונות - אני מעוניין ב DDr 3 השאלה שלי - איזה עדיף? והאם יש למישהו המלצה אחרת לגבי לוח? אין לי בעיה כעיקרון גם לעלות במחיר, אם ההבדל מצדיק את זה. אני לא גיימר, ככה שכל מיני פיצ'רים ואוברקלוקם הם פחות בשבילי, אני צריך מערכת פשוטה וחזקה. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
1. האם כדי שהפונקציה הזו תעבוד חייב ששתי הסטיקים יהיו זהים לחלוטין? (יצרן, גודל, מהירות) 2. בלוח אם שלי קימיים 4 סלוטים שמחולקים ל2 צ'אנלים A ו-B במידה ויש לי 2 סטיקים לאיזה סלוטים אני אמור להכניס אותם כדי שהפונקציה תעבוד? שתיהם באותו צ'אנל? או אחד בA ואחד בB? תודה...
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
Core i7 920, s1366, 8MB Tray או Core i7 860, s1156, 8MB Tray ?
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם! לצערי אני לא ממש מבין בלוחות אם אז אני זקוק לעזרתכם ב1 בינואר אני קונה מחשב חדש והלכתי על המעבד core i7 950. אני זקוק ללוח אם שיוכל "לעמוד בקצב" שלו וכמו שציינתי, אני לא ממש מבין בלוחות אם אז... בכל מקרה, התקציב שלי ללוח אם עומד על בערך 1000 שקל אבל אני מוכן להתגמש כלפי מעלה עם באמת יש הבדל רציני בתועלת\ביצועים (בכל זאת, ראיתי שהלוח אם הכי יקר בארץ מגיע ל 2000 שקל) המחשב שאני קונה מיועד לעריכה גרפית רצינית, הפעלת כמה וכמה סביבות עבודה במקביל ועוד כמה ישומים שייטחנו לי את המחשב.. אז רצוי שיהיה חזק ;D כמובן שכרטיס מסך וכדומה אני גם אקנה אבל זה לא המקום לשאול גם על זה בכל מקרה, אשמח לשמוע המלצות תודה רבה! עריכה: שכחתי לשאול.. יש כבר לוחות אם שתומכים ב…
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהרצת CPU Z על מחשב בעל מעבד Amd phenom 4 955 am3 שכל ליבה בו אמרוה להגיע למהירות של 3200 , התוכנה מראה גם בזמן מנוחה וגם בזמן מאמץ שמהירות הליבה היא 800+- הMultiplier על 4... *לוח GA-MA790XT-UD4P *CPU multiplier בביוס מוגדר על 16. *המתח לCPU בביוס נמצא על 0.975 והוא מוגבל להעלאה אני שם לב שלדוגמא במעבד 9300 של אינטל(מחשב אחר שיש לי) , מהירות כל ליבה אמורה להיות 2500 ובCPUZ כל ליבה 2000 במנוחה ובמאמץ באמת מגיעה ל2500 מולטיפלייר על 6. אז מה הבעיה עם הנתונים שלי למעלה במעבד הAMD , יש צורך בשינויים בBIOS? תודה לכולם *אם זה הוא אינו הפורום התואם לתוכן ההודעה אשמח אם תעבירו , חג שמח.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
חברים רבים ש"מבינים" במחשבים ברמה שעוברת את שלי בהרבה על כל פנים המליצו לי בחום לברוח ממעבדי AMD, אך כאן בפורומים אני מוצא מפרטים שכוללים מעבדים אלו בלי הרבה חששות... אם אפשר אשמח לקבל הסבר מדוע מעבדי AMD נחשבים לפחות אמינים או מדוע שמם מוחתם לשוו... אני איש מחשבים שמתעסק הרבה בתוכנה פשוט איני מבין דבר בחומרה, אז בהסבר אין צורך להסביר לי ארוך ומיגע למרות שממני לחומרה יש קילומטרים של אי וודאות תודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ושאלה נוספת מה ההבדל בין הלוחות הללו של גי'גבייט EP45C-DS3R ו ה GA-EP45C-DS3? המעבד : Q9550 2.83 12MB 1333MHZ בעקרון אני מחפש לוח שיאפשר לי לעשות שיפורים בעתיד.
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-