מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה והתקנתי בו כרטיס חיצני האם הכרטיס המובנה בוטל כי יש משהו שגונב לי 200 מגה מהזכרון ואני לא מבין מה?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה איך הוא טוב למשחקים סרטים זה רץ טוב ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
בדיוק בונה מחשב חדש ואני די תקוע בקשר למעבד.. לא יודע אם אני רוצה מהסדרות החדשות למרות הליטוגרפיה ויכולות האובקלוק. יש הרגשה שהמחיר הולך רק על הטכנולוגיה החדישה יותר, ולא על הביצועים אפילו אם זה לא תמיד נכון. מה מומלץ מהסדרות הוותיקות של אינטל של המרובעי ליבה? הQ9000 ואלה תודה (:
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי הקירור שבה עם היצרן. לפי מה שידוע לי יש שני גירסאות Tray ו Box כאשר ה tray הוא נטו המעבד וה box הוא המעבד שמעליו מורכב קירור סטוק. ובכן לפי מה שקראתי הקירור הסטוק של אינטל הוא לא משהוא בכלל ולכן לרוב עדיף לקחת את גירסת ה tray + קירור חיצני. אז לשאלה הראשונה- אם אין את גירסת ה tray למעבד של אינטל כדאי לקחת קירור חיצני ולהחליף? השאלה השניה- לגבי מעבדי AMD איך הקירור סטוק שלהם? האם גם להם כדאי לקחת קירור חיצוני? לפי מה שראיתי לskypc את מעבדי AMD בגירסת Tray האם עדין שווה לקחת קירור חיצוני??? אשמח אם תפנו אותי לביקורת או למאמרים בנושא ולא רק תגיבו על פי שמועות.... תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום ברצוני לחבר כונן נוסף למחשב ולשים בו את קובץ הSWAP יש לי לוח אם מסוג ASUS M2A-VM את תמונתנו צירפתי וסימנתי עליה את החיבורים ופרטים בקישור הבא http://asus.com/product.aspx?P_ID=DkEhMfgo4ExcGXpn&templete=2 יש שם 4 חיבורי SATA המופרדים לזוגות צבעים (כחול ווורד) כרגע הכונן יושב על שחור והסידי יושב על וורוד לאן אני אמור לחבר את הכונן הנוסף? או שזה לא משנה? יש שני ערוצים גם ב-SATA? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד והתקציב שלי הוא בידיוק 600 לא יותר אז רציתי לשאול איך המעבד הזה ? אני עושה OC עד ל3.0GHZ עם סטוק מה אתם אומרים יריץ לי GTA חלק ?
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
איך זה ייתכן ומה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום! יש לי E7500. התדירות הרגילה שלו (בלי OC) זה 2.93 GHZ. אצלי כתוב בכל התוכנות (חוץ מ-MY COMPUTER) שהוא עובד על 2266 MHZ, וזאת גם לאחר שביטלנו את הסטפס. הנה תמונה: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=915115 השאלה שלי אם על מנת שהמעבד יפעל בתדירות המקורית צריך להכנס לביוס ולשנות את המכפלה? ואם כן צריך להעלות גם את המתח? אם לא אז מה לעשות? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד עם מעבד Intel Celeron M 530 1.73GHz ואני מעוניין להתקין מע' הפעלה של 64 ביט(WIN 7). אני לא מוצא אם המעבד הוא 64 ביט... תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין מעבד P4 1.5GHZ לבין P4 .3.0GHZ ? מדובר על אותו מעבד, אך כנראה בגלל הלוח הוא עובד על מחצית התדר. לשימושים משרדיים נטו. למעשה 2 השימושים הכבדים ביותר שאני יכול לחשוב עליהם כרגע הם: 1. פתיחת IE8 וטעינת לשוניות ודפים. 2.השימוש הכבד ביותר - כ50 לשוניות פתוחות בפיירפוקס שמכבידות מאוד על המחשב. מה שמפתיע אותי זה שהמעבד על סביבות 70%, מתוך ה1GB זיכרון שברשותי האוורסט מראה על 88% שימוש (920MB) שמתוכם הפיירפוקס משתמש ב503MB. איך זה יכול להיות שהמחשב לא על 100% CPU ו/או שימוש מלא בזכרונות והמחשב איטי? אולי אפשר לתקן/לשנות משהו בהגדרות? קובץ החלפה למשל? העלות ללוח אם יד שנייה משומש כ150 ש"ח. למרות שהלוח שברשותי נקנה חדש מהחנות לפני כ2-3 שנים ומלבד העניין …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE DS3L. ולפני שעולה הוינדוס יש לי את המסך של verifying pool data. עכשיו למי מה שהבנתי אפשר להעלים אותו ולדלג עליו. איך עושים את זה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד הוא Core i5 עם קירור הסטוק. idle הטמפרטורה בסביבות 25-35, בסדר.. תחת מאמץ, הטמפרטורה של רוב הליבות עולה ל-55-58 ואף מגיעה לפעמים ל-60+. אני די דואג כי אפשרות ה-Turbo Boost פועלת רק אם הטמפרטורה בטווח סביר וגם אני מעוניין להאריך את אורך החיים של המעבד (משמע גם שאיני מעוניין באוברקלוק). האם זה סביר?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום ניסיתי ליצור כותרת עניינית אני מקווה שהצלחתי המחשב שלי - עם מעבד אינטל P4, לוח אם ASUS , 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון וכרטיס מסך של MATRIX (משהו פרה-היסטורי) עומד למות. הוא בן 5 ועבד יפה עד לפני שבוע. אנחנו משתמשים בו לעריכות וידאו (פרימייר) בממוצע אחת לחודש - כלומר אנחנו לא עורכי וידאו שמשתמשים כל יום בגרפיקה , אבל עדיין חייבים מחשב חזק וכרטיס מסך טוב. האם כדאי ללכת על מעבדי AMD או אינטל מבחינת יחס מחיר\ביצוע? לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה אם מעבדי AMD טובים פחות או יותר למה שאני צריך. תודה חיים
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז ככה, פתחתי אשכול במפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445551.0 ובנו לי שם כמה אפשרויות אבל בסופו של דבר 2 האפשרויות ה"עדיפות" בנויות עם Gigabyte GA-P55M-UD2 עכשיו YAIRZ אמר לי שיכול להיות שיש קצת בעיה עם הלוח אם הזה ושכדאי לשאול פה לחלופות... והמפרט: כמו שכתבתי בפוסט במפרטים... יבוצע OC קל עד בינוני... לא משהו רציני מידי שיקצר את חיי הרכיבים או משהו כזה... ורק משהו שהחנות תעשה ככה שהם בטח משחקים אותה דיי ראש קטן... צריך לדאוג מהלוח אם? במידה וכן אפשר חלופות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברצוני לאפשר יכולת הצגת HIGH DEFUNUTION תמונות ווידאו של סרטים ומצלמות. 1. מה ההבדל בין לוחות האם המובנים G31 ו G41 ? האם יש הבדלים בין מעבדי התצוגה 3100 ו 4500 בכלל ובהיבט ה HIGH DEFUNUTION בפרט. 2. מה ההבדל בין E5300 ל E7300 בכלל ומה רלוונטי להיבט ה - HIGH DEFUNUTION. 3. יש לי שתי אפשרויות בחירה במחיר כמעט זהה - לקנות יד שניה כרטיס מובנה ומעבד: G41 עם E5300 או G31 עם E7300. מה עדיף? 4. במידה והלוחות המובנים לא תומכים ב - HIGH DEFUNUTION , האם כדאי לקנות אותם ולהוסיף כרטיס מסך PCI ? האם יש המלצות לכרטיס ספציפי לא יקר ? אשמח מאד לקבל כל עצה ועזרה ביחס לשאלות שלעייל. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב החדש שלי הותקנו 2 סטיקים שכל אחד מהם 2GB אבל משום מה במחשב עצמו (כשלוחצים על המחשב שלי >> מאפיינים) רשום שיש רק 3.25GB מה הסיבה לכך? האם זה הגיוני או שיכול להיות ששמו זכרונות שונים? אלה הזכורונות שמותקנים במחשב: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=48 אגב, הם נקנו באותה חנות ביחד עם כל המערכת.
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נכון להיום מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 עשה עבודה מעולה שנים רבות. הגיע הזמן לעשות שדרוג קטן ועקב המחיר הנמוך שאני יכול להשיג את זוג המעבדים הנ"ל אני ישמח לדעות עלהם. לצערי אני שייך לסוקט AM2 אז אין לי מגון רחב. הם זוג המעבדים הכי חזקים וטובים בסידרה... השאלה היא מה לקחת... אם הייתה אופציה לקחת מעבד אחר הייתי לוקח אחר אבל יש הגבלת סוקט... ולשאלה: מה ההבדלים בין המעבדים? והאם ה-7750 הוא AM2ּ+? אם כן הוא עדיין יכול להתאים לי? ושאלה נוספת: אם אני יבצע עידכון ביוס אני יקבל תמיכה של עוד דגמי AMD חדשים יותר? לצערי אני לא מוצא את הדגם שלי באתר היצרן לכן קצת קשה לי להוציא פרטים... למי שמתעניין המפרט המלא שלי מצד ימין. תודה רבה! עריכה: מצאתי באתר היצ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להסביר בכמה מילים מה ההבדל בין של הציפסטים הנל ? האם ההבדל משמעותי ביניהם ? יציאות נוספות וכו' ? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש שילוש למחשב משרדי פשוט ביותר,יריץ אופיס אינטרנט וצפיה בסרטים באינטרנט,קיים כבר דיסק קשיח מארז ספק (350). התקציב הוא 700 ש"ח בערך,אם אפשר פחות כמובן אני אשמח. תודה ושנה חדשה ומוצלחת!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי אני מחפש לוח אם עם בקר SAS מובנה (עדיפות לבקר LSI) שיחליף את הלוח שלי ויהיה בעל תושבת LGA775 תמיכה במעבד Q6600 וזכרונות DDR2 1066 כי אני רוצה להעביר הכל ללוח החדש (אם יש כזה) יש לכם לינקים לחנויות שמוכרות לוחות כאלו?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מפרט לעמדת עריכה מקצועית: Avid Media Composer, 3D Max, Lightwave וכו' האם לוח-אם מדגם: GA-EX58A-UD7 יתמוך כראוי בזיכרון של Corsair קיט של 12GB? זה הדגם: HX3X12G1600C9 ישנה עדיפות ל - Kingstone X6 4GB DDR3 1333 ? = סה"כ 24GB באתר של Corsair ישנה התייחסות ללוחות הבאים בלבד: GA-EX58-Extreme ו - GA-EX58A-UD5. וכנ"ל גם באתר של קינגסטון. מדוע אין התייחסות לתאימות עם הלוח GA-EX58A-UD7??? האם מערכת ההפעלה תזהה כמות זו של זיכרון? הסיבה לכמות זו של זיכרון זה מחשב שיעבוד באופן מסיבי לרינדורים 24/7. תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות 4000 שקל ואני לא יודע כמה להשקיע במעבד ולוח אם. המחשב יהיה בעיקר למשחקים ולסרטים ולפי מה שראיתי ה i5 או i7 זה הכי טוב אבל רציתי לדעת אם זה תומך בסוג מסויים של כרטיסי מסך בלבד, ואם כן אז כדי לי להשתמש במעבד אחר שיותר מתאים ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, הסתכלתי על הלוח של GigaByte דגם G41M-ES2H. שמתי לב שהוא תומך במעבדים עם FSB הכי נמוך של 800MHZ, כלומר הבאס יכול לרדת עד 200MHZ, כלומר, עד כמה שאני יודע, צריכה להיות תמיכה בזכרונות של DDR2-400. אני כמובן לא מתכנן להשתמש בזכרונות איטיים כאלו, אבל למה במפרט מציינים תמיכה רק ב-667 וב-800MHZ?
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
במחשב נייד אני מבין, כל אנרגיה חשובה. אבל במחשב נייח? כמה זה כבר חוסך? כמה וואטים בודדים, בכלל לא משהו משמעותי. חשבתי אולי זה שומר על אורך חיים של מעבד, אבל גם זה נספל כי אורך חיים של מעבד בלי הטכנולוגיה הזאת הוא עשרות שנים. מישהו יודע מה הסיבה אז?
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הרצתי אצלו בדיקה של DXDIAG ורשום אצלו תחת כותרת המעבד pentium iii (4 CPU's) 2.3 Ghz אבל לא רשום איזה דגם המעבד... ובמאפיינים במחשב שלי רשום pentium iii xeon (4CPUs) איך אני יכול לפענח את התעלומה?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-