עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by pC gUy,

האם ASUS M2N-E AM2 תומך ב DC? DUEL CHANNEL

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  2. Started by jambo222,

לגבי לוח אם

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. בלוח האם המופיע בנושא יש שלשה חריצים לחיבור IDE. אחד רגיל, ושניים RAID. אני לא רוצה להשתמש ב- RAID ומעונין ששני הנ"ל יתפקדו כערוץ IDE רגיל. מה עלי לעשות? תודה מראש, רפי.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  4. Started by izostar,

תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות בלי לאמץ את המחשב (רק אינטרנט) . אני לא יודע מה הטמפרטורה שלו היתה ל…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by Oranili,

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by R-E-L,

נשרף לי המעבד, החלפתי, וקיבלתי AXDA1800DLT3C JIUHB0321UPMW הוא טוב לאוברקלוקינג? חיפשתי בפורום וראיתי הודעות רק עם ה-0320... תודה!

7. Started by itaysk,

שלום.. מאז שקניתי את המחשב שלי (לפני אולי 3 שנים) הפסקתי לעקוב אחרי ההתפתחויות בשוק המעבדים\לוחות\שבבים וכו'.. חזרתי להתעניין קצת בנושא וראיתי שאין לי מושג בגרוש על מה שקורה היום... לי יש AXP 1700+ 0.13 micron על לוח EOPX 8RDA+ .. ראיתי שאתם ממליצים על מעבד של AMD בשם SEMPRON.. מחיפוש קצר הבנתי שהוא מעבד ל Low budget \ celerony .. אז מה הקטע איתו..? הוא יותר טוב מ AXP..? ומה ההבדל בין K8 ל K7? ראיתי גם שהשמות של המעבדים אותו דבר אבל שמות הליבות שונות וזה דבר משמעותי.. בקשר ללוח, שלי מבוסס NFORCE 2 , ראיתי שיש 4? בקיצור אני אשמח אם תוכלו לעדכן אותי במה קורה היום ומה כדאי.. תודה!

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  8. Started by hezina,

איזה מעבד של אינטל הוא ההכי חזק(שמו המלא) והאם הוא שתי ליבות או 4? ועיקר השאלה שלי היא איזה מעבד של אינטל הוא הכי טוב למשחקים לפי דעתכם? ועל איזה לוח אם טוב אתם ממליצים לי למחשב חזק וחדש של 4 ליבות או 2 (תלוי לפי מה שתמליצו לי שיותר טוב למשחקים...)תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  9. Started by rogue4ever,

1. צריך SATA 2 2. צריך DUAL CHANNEL 3. אני לא מתכננן OC בכלל, למרות שאשמח אם מישהו ישלח לינק או יסביר מזה לא צריך יותר מ 667MHZ ולכן אפשר לחסוך, זה מפרט למשחקים עם 7900GT ואפשר לחסוך אם אני לא מעוניין לעשות OC תודה מראש לעונים

• 12 תגובות
    • 755 צפיות
  10. שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte 965p-DS3 ו 2 מודולים של זכרונות Geil Ultra 800MHZ (קיט של 2 ג'יגה). רק עכשיו שמתי לב שבביוס, DIMM voltage מוגדר כ "normal", כלומר ברירת מחדל שאמורה להיות 1.8V (תקנו אותי אם אני טועה כאן), אבל לפי everest המתח לזכרונות הוא 1.9V. האם יש כאן סתירה, או שאני מפספס משהו?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  11. Started by XUNXUO,

יש לי מחשב ישן עם לוח אם M863G ואני לא מצליח להשיג להשיג אותו העם יש עדין לוח אם כזה והעם יש תחליף והיכן אני יכול להשיג אותו במחיר סביר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Fir3DragoN,

איזה כרטיס יותר עדיף מבחינת מחיר ביצועים שמתי לב שלאחד יש או דורש יותר וולט מזה אומר? 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~996576~15~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm תודיעו לי בבקשה מה עדיף ומהי הסיבה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by PROSK8,

1.אני סמתי לב שיש סוגים של קונרואים כמו B0,B1,B2 ועוד כמה וגם לזהhttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113596 X6800 retail L623A694 (according to CPU-Z I have the first 6900 in the world. How nice וגם יש כאלה לקינפלד וגם הסתקלתי ומצאתי את זה http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2712 ? 2.מה זה אה - TOWN CLOVER וגם יש אם כזה שם וMP אז מה הדבר הזה ? 3.ועוד ראיתי שCOOLALER לקח לוח של סרבר ושם בו קונרו והפוך ?וגם האם אפשר לשים ללוח של סרבר 2 מעבדי קונרו וגם לא רק קונרו אלא גם קינפלד ? 4.ואפשר גם משהו שמראה מה אינטל תיצר עד 2012 ואם אפשר אז כמה שיותר רחוק ואפילו רק את השמות שלהם ליבות וגודל ? 5.וגם אפשר קצת לסדר את הראש בציפס …

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by ras81,

שלום אני חושב על שידרוג המחשב שלי אולם לא יכול לשדרג בבת אחת אז חשבתי לשדרג את הכל חוץ מהזכרון כרגע (כי יש לי 2 GB) השאלה אם אפשר בלוחות של C2D לשים DDR רגיל?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  15. ^^^ זה ממש חשוב לי כי המעבד שלי לא עובד כמו שצריך הוא עובד על 2.100 בימקום על 2.8, וראיתי שחייב לעשות עידכון ביוס ואני לא רואה איך עושים אותו.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  16. אז ככה: motherboard : manufacturer acer laboratories modMODEel :ali 1631 verVERsion:1.0 syssystem chipset:acer lab (ali) ali M1621 alladin pro 2 AGP באתר הבא אני יכול להוריד את הדרייורים אבל אנני יודע מה להוריד את של 1631 או של 1621 http://www.ali.com.tw/eng/support/drivers.php תודה רבה נעם

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  17. Started by Mishmish,

מה אתם אומרים על הבורד של ג'יגהבייט מסוג 8s655fx ultra ????

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  18. אז ככה... קניתי RADEON 9600XT חדש... והוא ממאן לעבוד לי על הECS P4VXASD2... אז בעיקרון מה שאני צריך עכשיו זה לוח אם חדש עם הפיצ'רים האלו: SATA USB 2 Game Port Onboard sound card AGPx8 LAN תואם אינטל P4 1.5GHz ואם אפשר שיתמוך גם ב HT לעתיד... הכל צריך להיות במחיר של עד 700 ש"ח תודה מראש לעוזרים! עריכה: אם צריך בשביל זה להחליף גם את המעבד אז בבקשה תנו לי הצעה של עד 1500 שקל ללוח ומעבד AMD עם הפיצ'רים הנ"ל...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... בשבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס AMD 940BE. אני לא מבין גדול באוברקלוקינג... אבל בהחלט מוכן ללמוד. בהתחלה הסתכלתי על לוח האם הבא: Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 אבל אז הבנתי שהוא לא תומך בתכונה שנקראת AAC (או משהו בסגנון) כדאי להשקיע יותר בלוח האם למעבד הזה או שאין הבדלים גם ככה? שווה להשקיע בלוח אם תומך AM3 בשביל תמיכה עתידית? אני אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם ללוח אם... (אגב אין לי צורך ממשי בתמיכה בקרוספייר) תודה אנשים...

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  20. שלום. יש לי וינדוס 98 על מחשב 2.4. מדיה פלייר באינטרנט אני לא מצליח לראות בפס רחב במיוחד בsteaming (צפיה דרך האינטרנט). גם בסרטים על תקליטור יש הרבה פעמים בעיות. מה שקורא זה או שהמחשב נתקע או שנופל למסך כחול. ניסיתי הכל - בדיקות וירוסים, התקנת כל המקודדים שאפשר ונאדה. יצויין כי במחשב הנייד שלי אני גולש מצויין עם אותו מכשיר את אלקטל לפס הרחב. ורואה סרטים מעולה. לאור כל זאת - האם יתכן שבעיה בלוח אם/כרטיס מסך/כרטיס קול היא הגורמת שלא אוכל לראות טוב במדיה פלייר?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  21. שלום אני רוצה להחליף לוח אם אבל אני לא יודע איזה אני צריך כדי שהוא יתאים לי לרכיבי המחשב כרגע יש לי ASUS P4533-MX- אני רוצה להחליף אותו למשהו יותר חדיש שתומך בAGP 8X יש לי מעבד P4 2.4 תראו בתמונה למטה איזה סוג כי לי אין מוסג כרטיס מסך GF6600GT AGP זכרונות 1 GB גם תראו תמונה למטה את הסוג איזה לוח אם מתאים לרכיבים האלה בקשה תעזרו לי זה די דחוף http://img107.imageshack.us/img107/8354/551on.png תודה מראד לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני יודע שמדובר במקרה מוזר, אבל באתר של ג'יגה בייט, רשום שהלוח תומך במעבד מגרסת BIOS 5. הם זה אומר שכאשר אני קונה אותו מהחנות ומתקין עליו את המעבד הוא לא יזהה אותו? אם הוא לא יזהה, אז איך אני אמור לעדכן את הBIOS של הלוח לגרסה חדשה בלי האפשרות להתקין מערכת הפעלה / או להפעיל את המחשב?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  23. האם הלוח DFI LANPARTY DK X38-T2RB טוב לאוברקלוק?.. אני יודע ש-DFI מצויינים בכל הנוגע לאוברקלוק על הלוחות שלהם... אבל מה איתו? תודה רבה לכל העונים!

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by NuXeR,

היי, אני מתחיל להתעניין ברכישה של שילוש חדש לטובת שדרוג המחשב הנוכחי. כרטיס המסך יהיה HD7970 מהרכישה הקבוצתית, וייתכן שיתווסף אליו עוד חבר זהה (אני מריץ Eyefinity) אני מחפש עזרה בבחירת שילוב של מעבד-זכרון, ייתכן שיהיו לי שאלות נוספות בהמשך אבל כרגע אני קצת מבולבל בנושא התושבות ולכן מבקש עזרה. ראיתי 1366, 2011, 1055 ועוד.... מה ישן, מה חדש, למה יש יתרונות/חסרונות, האם כדאי צ'יפסט Z77 או X79 למשל ? כמובן שאני פונה לאחר קריאה בפורום ובגוגל, אך אני עדיין מבולבל ואשמח לקצת עזרה או הכוונה. תודה, תומר

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by gshhar,

או האם עדיף 433MHZ עם תזמונים טובים יותר?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.