מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
הוא אמור להקביל בביצועים שלו ל E8400 עולה 815 ש"ח זול מ E8400 ב 65 ש"ח .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://img479.imageshack.us/my.php?image=mem2wr.jpg ואם אפשר לדעת כמה הם שווים?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום במחשב מותקן 4GB זיכרון [2 סטיקים של 2GB] אבל הXP מזהה רק 3.25 [כשעושים 'מאפיינים' על 'המחשב שלי'] למרות שבמסך השחור שעולה המחשב מוצג שמותקן 4GB איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרי שתיהם עבור ה core i החדשים. אני מבין ש ה H55 תומך גם ב i3 אבל האם יש הבדל כם עבור i5?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל המערכת שלי - מופיעה מימין. זה הזכרון שיש לי עכשיו : Mushkin Redline XP4000 2x512 אבל הוא לא מתאים לי בגלל המתח שהוא דורש..עכשיו,יש לי קונה עליו ב 700 שקל. והבנתי שבכסף הזה אני יוכל להביא UCCC או TCCC נכון? אז השאלות שלי הם כאלו : 1.האם כדאי להחליף את המושקין בכלל ב TCCC/UCCC? 2.אני מתכנן שדרוג המערכת לסוקט 939 בחצי שנה הקרובה,סוג הזכרונות TCCC/UCCC יהיו טובים גם לסוקט הזה? 3.מהם המספרים שאני יגיע אליהם בוודאות עם ה TCCC/UCCC? והבנתי שהם יחזיקו מקס' בתזמונים משוחררים רק נכון? ואם הגענו למסקנות שאכן כדאי להחליף את המושקין..אז אפשר לינקים לחנויות שמוכרות את הזכרונות TCCC/UCCC במחיר של עד 750 ש"ח כולל משלוח זה יהיה מצויין. בינתיים מרפרוף קל מצאתי את שני הלינקים האלו :…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שנה אחרי שהצליחה להדהים אותנו עם מחשב נייד גדול ששוקל פחות מקילוגרם אחד, החברה הקוריאנית מתכוננת להשקת דור שני שיהיה מרשים אפילו יותר ביכולותיו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי אתמול כרטיס זיכרון שהזמנתי, אך גיליתי שהוא לא מתאים ללוח אם שלי (חכם שכמוני לא חשב לבדוק לפני שהזמין...) והחלטתי להחליף למשהו שיתאים. השאלה היא אם כדאי לי להחליף או לקנות לוח אם חדש שיתאים לזיכרון (וגם לוח אם יותר טוב ממה שיש לי עכשיו)? הזיכרון שקניתי הוא 512MB Samsung DDR PC3200/400 ואני רוצה להחליף ל512MB SDRAM PC133 - Samsung original. בשביל להחליף אני צריך להוסיף עוד 150 שקלים, השאלה היא אם זה שווה את הכסף ואם יש הבדל בינהם? לפי מה שאני מבין הDDR יותר טוב מהSDRAM וזה שהוא יותר זול זה גם עדיף. עוד התלבטות שקשורה לזה היא שיש לי כבר כרטיס זיכרון 256MB SDRAM PC133 ולפי מה שאני יודע זה שאני אוכל לשלב בינהם ואז יהיה לי יותר זיכרון. אז על מה אתם ממליצים?
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד בידי.. וגם הזכרונות Mushkin 8GBx2 DDR3 Blackline 2133mhz OC אם אעשה כנראה יהיה לאזור ה-4.2-4.5 על אוויר, לא מתכוון להשתגע. כונן קשיח SSD Samsung 840 Pro איזה לוח כדאי לקחת עד 800 שח ככה? משהו אמין.. למשל נתקלתי בסדרת TUF של אסוס, לוח כמו ה-GRYPHON ב-840 שח שהוא מיקרו. צריך שתי יציאות מסך דיגיטליות לשני מסכים. אין לי צורך ב-SLI או צלצולים, רק USB3, SATA3 ושאר הסטנדרט. כרטיס מסך יתכן ואסתפק במובנה במעבד, מקסימום אחד פשוט. כמו כן אני צריך המלצה לגוף קירור עד 200 שח, מה הולך בימינו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה, עשיתי ניסיון קטן עם מעבד i3-6100 וביטלתי את הHT וניסיתי לשחק בRAINBOW SIX SIEGE סתם בשביל ליבדוק את ההשפעה. מה שמצאתי שמוזר מאוד הוא שלמרות שהFPS שמוצג הוא סביב ה77~95(תמיד מעל 60) בפועל הוא ביכלל לא זז וקופא כל מחצית שניה והסאונד קטוע, אז יוצא שלמרות שמבחינת תוכנה המציגה את הFPS הביצועים מצויינים סביב ה80~90 FPS אבל בפועל המישחק עובד כמו 15FPS שמגמגם והסאונד כל הזמן קטוע, בקיצור לא ניתן ביכלל לשחק. אז אני שואל- כיצד התוכנות באמת בודקות את הביצועים? איך אפשר ליסמוך על זה למי שמחפש מערכת שתרוץ בצורה חלקה אם בפועל יש מצב שאין ביכלל קשר לביצועים שרואים לעומת ההרגשה בפועל? אני מודע שזה לא מעבד למישחקים, רק שואל ספציפית למה זה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אודה לעזרתכם בנוגע ללוחות אם של ג'יגה בייט, ואודה להסבר מה ההבדלים ביניהם בדיוק. המחשב שאני רוצה לרכוש אינו מיועד לOC. כמו כולם, אני מחפש לוח אמין - מהיר - ושנותן תמורה טובה (אפשרות שדרוג לעתיד לא כ"כ מדברת אלי) לטווח זמן של 3 שנים. אינני מחפש מערך CF/SLI, אך המטרה שלי למחשב היא גם משחקים (הכרטיס שאני ארכוש יהיה 7850) להלן הלוחות: GIGABYTE GA-B75M-D3H GIGABYTE GA-H77M-D3H GIGABYTE GA-H77-DS3H GIGABYTE GA-H77-D3H תודה - מוטי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . בטעות קניתי זיכרון במהירות לא נכונה כמו שיש לי במחשב .במקום 1600 קניתי 1333 . השאלה אם אפשר לשים אותו או להחזיר ולקנות 1600 .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו, המעבדים המבוססים על ברטון יצאו בגירסאות של מתחת ל Athlon 2800+ ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיווחים: אינטל דוחה את שקת המעבדים בתהליך 10 ננומטר לשוק השולחני ומשאירה אותנו עם מעבדי 14 ננומטר מבוססי ליבות מעידן ה-Skylake לעתיד הקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם הלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 תומך בצורבי SATA?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בעיקר במחשב שלי להורדה ועם הקירור הרעשני שלי אני חושב על להפעיל את האופציה הזו על מנת שאוכל להחליש את כל המאווררים בלי שהחום יתחזק האם כדאי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד AMD 3200 VENICE אני רוצה להחליף ל3800X2,יש צורך בעדכון ביוס? הלוח שלי ABIT KN8U תודה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, תהיתי לעצמי איך גורמים למחשב לבצע boot מDisk On Key או כל אמצעי אחסון USB אחר. ניסיתי להעתיק את memtest86 (לדוגמה) לmp3 ישן והוא סירב לעשות boot דרכו, ניסתי את גירסת הfloppy וגרסת הCD. בנוסף, מהם כל שיטות הboot מUSB ? ראיתי בbios כמה סוגים (FDD,CD,Floppy...), האם זאת שיטת הboot ? ז"א שאם אני לוקח את גירסת הfloppy של memtest ומעתיק אותה על הmp3 אני צריך לבחור בשיטת הboot from USB -Floppy ? מהם שאר השיטות ? תודה מראש, מייק. *מצטער אם זה לא הפורום המתאים* [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 21:29:14 *Bump*
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני קונה היום או מחר מחשב חדש שמיועד למשחקים בקטנה (בעיקר אונליין כגון WOW). אוברקלוק לא יבוצע בשום מקרה. בעקבות צורת התמחור באייבורי משתלם לי להישאר עם הלוח אם המפורט: לוח אם : P8H61-M LE B3מעבד : Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz זיכרון : Kingston 4GB DDR3 1333MHz האם להתעקש על Revision מסויים של לוח האם? אני יודע שהלוח אם לא תומך בקבלים סולידיים אבל חשוב לזכור שיש אחריות מלאה של 3 שנים. הבנתי שאסוס מייצרים גם את הלוחות התקציביים (ציפסט 61) איכותיים. מה דעתכם לגבי ה"חסרונות" של לוח האם הספציפי הזה? אני מאמין ש-4 גיגה זיכרון יספיק. יש רק שני סוקטים בלוח אם. האם כדאי לרכוש כסטיק אחד של 4 גיגה או כשניים של 2 גיגה? (או במילים אחרות: כמה ה Dual channel חשוב?) האם להישאר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לשדרג את המחשב [לוח, מעבד וזכרונות]. התקציב הוא 1250. שימושים: בעיקר עבודה יומיומית, אינטרנט, סרטי HD, קצת משחקים כמו GTA IV, CRYSIS, CNC RA. כרגע יש לי את המפרט בצד. חשבתי לקחת את החלקים הבאים: Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI 2GB Patriot Signature Heatshield רציתי לדעת, כרגע יש לי 2 ג'יגה ב dual channel. [אני מוציא אותם מהמחשב ומעביר למחשב אחר]. האם סטיק אחד של 2 ג'יגה יגרום להורדה בביצועים? 2X1 עולה קרוב ל500 שקל. [שאלה כללית: מה קרה שהמחירים של הזכרונות קפצו ככה? עד לפני כמה חודשים 2 ג'יגה היה 200 שקל]. אשמח לעזרה! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים , הזמנתי: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz x 2 2GB אבל מאחר שיש בעיות במלאי (כמעט בכל מקום אין תזיכרונות האלה) החלטתי לא לחכות כי זה עלול לקחת הרבה זמן , החלטתי להחליף... אז אני רוצה משהו שיהיה מספיק טוב וגם נחמד לאוברקלוק אולי... המליצו על: GSKILL DDR 500mhz 2048MB DUAL CHANNEL 3-4-4-8 שהם קצת יקרים , אבל... לא יודע... החברה שקניתי ממנה כבר ניסתה מלא מקומות ופשוט אין סאמסונג בשום מקום... מה אתם אומרים? מה לקחת? תמליצו לי על משהו בבקשה... עריכה: לא להפריז במחיר כן? שיהיה בערך 600 עד מקסימום מקסימום 800 לסטיק...
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באיזה חנות יש את המחיר הנמוך ביותר למעבד Athlon XP 2500+ Barton ? ב KSP זה עולה 990ש"ח האם יש זול יותר ? - אני מעדיף את הסתיפינג AQUCA !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה לוח ברמה גבוהה ניתן לקנות במקום ה MSI NEO4 שתכננתי לקנות ? האם כדאי לחכות עוד קצת ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בואו להכיר את אחד מלוחות האם המעניינים ביותר שאתם יכולים לרכוש למערכת Coffee Lake תקציבית - האם ההנדסה של ASRock מנצחת את המתחרות הגדולות? לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם ישן לBIOS-I-2M 9070505/07/1999-i440BX-ITE867-2A69KV3IC-00 והוא לא מזהה הרדדיסק של 80 גיגה אני רוצה לנסות לעדכן את הBIOS כנראה זה יעזור מישהו יכול לעזור לי למצוא קבצים לביוס ללוח אם הזה כי אני לא ממש מוצא תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למנהלים - אם הכותרת לא תקינה אני מצטער! אני רציתי אנשים יראו את זה מפני שלדעתי זה חשוב ושוב סליחה אם היא לא תקינה. אז, חשבתי עכשיו... אני מתכנן לקנות X48 ולקנות 4870 ואולי עוד שנה ככה אם הוא לא יתספק אותי, אני יוסיף עוד אחד או אחד יותר חדש ב-CF. עכשיו, חשבתי שאם יצאו המעבדים החדשים, הלוח היקר שאני אקנה יהיה מוכרך להיות מוחלף (במידה ואתם רוצים לקנות את מעבדי נהלם..) ואז אין טעם שקניתי לוח יקר לעתיד... בקיצור לא כדאי לקנות היום לוח עם CF אם אתם לא מתכונים לעשות בו שימוש ב-CF באותו הרגע! אם אחרים חולקים על דעתי, אני אשמח לדעת את עמדתם ואולי תשנו את דעתי. תודה רבה למגיבים!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-