מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש לי זיכרון 800MHZ ואת הDFI, והזכרונות עובדים על 667 יש אפשרות שאני יכול לגרום לזכרונות לעבוד ב800 בלי לעשות OC?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מבקש לדעת איזה מעבד כדאי לקחת לעריכת סרטים ולמשחקים אני עורך בפרימייר האם עדיף כפול ליבה או מרובע אודה אם תנמקו מדוע תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אודה לביקורת ללוח הבא : Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra במיוחד מכאלו שיש להם אותו : איך הלוח ? אמין ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אודה לעזרתכם בנוגע ללוחות אם של ג'יגה בייט, ואודה להסבר מה ההבדלים ביניהם בדיוק. המחשב שאני רוצה לרכוש אינו מיועד לOC. כמו כולם, אני מחפש לוח אמין - מהיר - ושנותן תמורה טובה (אפשרות שדרוג לעתיד לא כ"כ מדברת אלי) לטווח זמן של 3 שנים. אינני מחפש מערך CF/SLI, אך המטרה שלי למחשב היא גם משחקים (הכרטיס שאני ארכוש יהיה 7850) להלן הלוחות: GIGABYTE GA-B75M-D3H GIGABYTE GA-H77M-D3H GIGABYTE GA-H77-DS3H GIGABYTE GA-H77-D3H תודה - מוטי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים עדיף? האם שווה להשקיע יותר בלוח אם מתקדם יותר וזכרונות DDR3 עבור המעבד החדש?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נשבר לי אחד מהפלסטיקים שמחזקים את מאורר המעבד מדובר ב-p4, סוקט 423. ישנם פלסטיקים חלופיים? אולי מאורר שבא ביחד עם פלסטיקים להרכבה? מה עושים? תודה לעוזרים! בברכה, עידו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב שאוכל להגיע לOC גבוה ...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי שלוח אם עם CHIPSET 785G משודך הכי טוב עם המעבד הנ"ל, האם זה נכון? תכננתי לקנות את הMA785GT-UD3H או MA785GMT-UD2H ואני מתלבט בינם לבין הMA-770T-UD3P AMD770 שהרבה פה המליצו עליו ביחד עם המעבד הזה. האם יש יתרונות ל785G על פני ה770? ראיתי של770 יש חלוקת כוח יותר טובה (8+2) מאשר ל785G י (1+4) ועוד כמה יתרונות. קראתי ביקורות טובות על שלושת הלוחות, מה הכי כדאי לקנות, שיעבוד הכי טוב עם המעבד? (הלוח והמעבד יעבדו עם 4GB DDR3 1333) מה ההבדלים בין ה770 ל785G? תודה לעוזרים! הנה הלינק: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2489&page=1
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ללוח אם GA-H67M-UD2H-B3 יש שלושה חיבורי וידאו, האם ניתן לחבר לכולם מסכים בו זמנית ולהציג על כל מסך תצוגה שונה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיווחים: אינטל דוחה את שקת המעבדים בתהליך 10 ננומטר לשוק השולחני ומשאירה אותנו עם מעבדי 14 ננומטר מבוססי ליבות מעידן ה-Skylake לעתיד הקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי מחשב עם 3 ג'יגה זיכרון פנימי ראם במהירות 667 ( 3 כרטיסי זיכרון שכל אחד הוא 1GB) אני יודע שאפשר להגדיל את הזיכרון באמצעות דיסק און קי ורציתי לדעת עד כמה זה משפיע ורלוונטי... יש לי דיסק און קי של 2GB, 8GB,16 GBG זה נקרא READYBOOST אם אפשר לקבל הסבר על הדבר הזה ובאמת כמה זה משפיע.... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר משתגע. מה יותר טוב ? לABIT יש SoundStorm, שמעבר לכך שהוא כרטיס קול יותר טוב (שזה בכלל לא משמעותי לי כי אין לי רמקולים טובים), הוא משתמש במעט משאבי מעבד שזה חשוב. לאיפוקס אין סאונד סטורם, אבל הוא בא עם היטסינקים למופסטים וכבלי IDE מעוגלים ! מה לגבי האוברקלוקינג ? הם זהים ? ולגבי הביצועים עצמם ? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המותג הזה? יודע לספר לי אם מדובר במשהו איכותי? כדאי לקנות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך ביוס מעודכן ללוח הבא: supermicro p6sba הביוס שיש לו עכשיו הוא מ:15-1-99..
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח ג'יגה בייט GA-965P-DS3. האם יש אפשרות להפעיל את הלוח עם זיכרון DDR3 1066 (בלבד, כלומר רק סטיקים של DDR3)? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי את המחשב, רציתי לקבוע את הפירסט בוט כדיסקט. יצאתי מהדוס, וכשהדלקתי תמחשב שוב (או כמה שעות אחרי או יום אחרי - לא זוכר בדיוק), כלום לא עלה, לא ראיתי בהתחלה תסטרטאפ של הלוח אם (או משזה לא יהיה), וכשלחצתי DEL כלום לא קרה... אז איך אני יכול להתקין על המחשב הזה ווינדוס? חשבתי אולי לקחת תהרד דיסק אלי, ולהתקין דרך המחשב שלי, אבל זה מסובך ואין לי כוח לזה... אז מה אני צריך לעשות?...
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי על הלוח אם שני סטיקים של 512MB = כלומר 1GB. אני מעוניין עוד חודש לקנות זיכרון, ואני כרגע בודק אפשרויות. אני רוצה לקנות או- שני סטיקים נוספים של 512MB. או סטיק אחד נוסף של 1GB כל אחד (ולא שני סטיקים כי הלוח אם שלי לא יודע לעבוד עם שלוש ג'יגה) השאלה היא כזאת- שני סטיקים של 512MB או סטיק אחד של 1GB? אני מזכיר, אני לא מעוניין בהצעות קנייה עכשיו, רק עוד כחודש (שנקבל משכורת )
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כדי להשוות עם הלוח האם הכי טוב למעבד AMD... (ASUA A8N SLI PREMIUM) שהייתה עליו ביקורת באתר... תודה מראש למי שיודע
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1641&scat=195&tcat= יש לי עכשיו 512X2 במהירות 667 אני רוצה לדעת אם שווה לי להוסיף שניים כאלו במחיר הזה והאם זה שווה בכלל בגלל הורדת המהירות?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי בלוח אם של GIGABYTE 2 סלוטים של זיכרון ושניהם תפושים עם 256 MB כל אחד. השאלה היא האם אני יכול להוציא סטיק אחד ובמקומו לשים אחד של 1GB , זה יעבוד או לא?? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
לידיעתכם https://www.gadgety.co.il/198607/amd-ryzen-7-2700x-leak/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-