מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים ! אני מתעניין קצת בלוחות X58 HIGH END ורוצה לדעת האם פיספסתי משהו מהחברה , אני מתכוון ליסוע לחו"ל בקרוב ולהביא אחד מהם עד לא מזמן היה לי Asus Rampage 2 Extreme שהלך לעולמו , הדיזיין שלו היה דיי גרוע אז אני לא אביא עוד אחד כמותו (PCIEX קרובים , קשה מאוד לשים חלקים אחרים בתוכו ברגע שיש שני כרטיסי מסך וכד') להלן האופציות : Asus Rampage 3 Extreme EVGA Classified 3WAY MSI Eclipse מה עוד אנשים מכירים פה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את זה כהתקנה נפרדת מהאתר של ג'יגה בייט, זה היה תחת SATA RAID זה מריץ איזה תוכנה שלוקחת כמות נכבדת של זכרון ומתקין משהו שקוראים לו Gigabyte Raid Configurer אני לא ממש יודע מה זה RAID אבל הבנתי שזה קשור לכמה דיסקים קשיחים בו-זמנית, עכשיו, אם אני משתמש רק באחד, האם אני צריך את הדרייבר של זה ואת התוכנה הזאת? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8600 3.33Ghz או Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz בעיקר עבור הסימולטור של מייקרוסופט FSX שידוע כזולל CPU, וכן עבור קרייסיס, COD4 וכו', לפי בנצ'מרקים ה Q9550 נותן תוצואות טובות יותר, אבל אני קורא באינטרנט דעות של אנשים שאומרים שעבור FSX ה E8500 הוא ה מעבד, וכרגע יש גם את E8600 שאפשר לעשות לו עוד OC (או שלא?), הכרטיס מסך שיעבוד איתו הוא HD4870. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה עשיתי חושבים אם המפרט המתוכנן למחשב והגעתי למסכנה שלא משתלם לי לשלם יותר כסף על ציפ P-35 בכלל לא הבננתי לצרכים שלי למה P-35 יהיה טוב יותר? הצרכים שלי זה משחקים סרטים והורדות +אפשרות לOC סביר בעתיד אבל לא בקרוב בכל מיקרה ראיתי תלוח הזה בסקאי- ASUS P5KPL בפחות מי 500 שקל ורציתי לדעת איך הוא? ואם יש ביקורות רציניות ברשת אליו ? אני מתכנן לחבר לו 4 גיגה זיכרון ואת ה3870 ככה שחשוב לי שיתמוך בPCIE 2 של ה3870 (להבנתי רוב הלוחות שתומכים בPCIE תומכים גם ב2 אבל לא כולם) בתודה קרירין -ותעשו טובה אסוס לא חברות אחרות פה הלינק ללוח בחנות http://www.skypc.co.il/pl_product~31140~10~0.htm
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כנראה שבוע הבא קונה את המשחב החדש עם הלוח אם הזה וכמה אנשים אמרו לי שאין בו כרטיס רשת אלחוטי מובנה בלוח אם. יש לי רשת אלחוטית בבית ולפי מה שהבנתי אם אין כרטיס רשת אלחוטי בלוח אם אי אפשר להפעיל את הרשת.. זה נכון? והאם בלוח באמת אין כרטיס רשת אלחוטי מובנה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני עומד לרכוש מחשב חדש כאשר אני ארכיב אותו ויש לי כבר את רוב החלקים אבל בלוחות אם אני עדיין מתלבט, ההתלבטות היא בין abit ib9 שהתלהבתי ממנו מאוד לבין לוחות אחרים שעומדים ברמה שלו הן יכולות והן עלויות העניין הוא שכאשר אני קורא על מפרטי הלוחות של gigabyte לדוגמא GIGABYTE GA-965P-DS3- הבעיה היא שבכל לוחות האם שלהם יש הערה אדומה כזו שאני לא מבין מה כוונתה (אני מבין מה היא אומרת אבל לא מבין מה יקרה בפועל) זו ההערה : * Due to standard PC architecture, a certain amount of memory is reserved for system usage and therefore the actual memory size is less than the stated amount. והיא באה באזור שמפרט על הMEMORY כמובן. מישהו יכול לנסות להסביר לי מה הכוונה? ולמה זה אדום?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה אני שואל, יש לי כרטיס קול שאני לא רוצה להיפרד ממנו כל כך מהר :'(
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי המחשב לא מזהה את סטיק זכרון הראם החדש שהוספתי לו. זה מחשב עם מעבד i7-920, כרטיס מסך 4850 ושישה חריצי זיכרון בלוח האם. היה לו 4 ג'יגה זכרון והוספתי סטיק של 2 ג'יגה והוא לא מזהה את הסטיק החדש, CPU-Z מזהה שיש 6 ג'יגה במחשב, אך windows והBIOS מזהים רק 4 ג'יגה. ניסיתי לשים את הסטיק של ה2 ג'יגה בכל הסטיקים אך שוב, רק cpu-z מזהה אותו. כל הסלוטים עובדים (בדקתי עם הסטיקים הרגילים (1*4 ג'יגה)). עוד משהו, הזכרון נקנה מדל ארה"ב (אני יודע שזה לא קשור), וזה אותם תזמונים מתח וכו'. מתנצל על חוסר הפרטים (שם לוח האם) והניסוח המבולגן של ההודעה. תודה לעוזרים ושבוע טוב, דובי. עריכה: מערכת הפעלה ויסטה SP2 64BIT
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד אני רוצה להחליף את השירים שיש בצעצוע של הבן שלי למנגינות אחרות, יש למישהו מושג איך בכלל ניגשים לזה? פתחתי את הצעצוע, וראיתי את הלוח הפשוט שלו. נראה לא מורכב מידי. השאלה איך ניגשים לדבר כזה בכלל לצרוב דברים חדשים על הלוח. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מעבד קצת יותר חזק מ 12400F חשבתי ללכת על ה i5 14600 ויש לי אפשרות להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקחת את ה I7 14700 אבל לפי ה PASSMARK ההבדל לא כזה גדול בביצועים לא חושב שזה שווה אולי ללכת על AMD ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כעת יש שמעה חזקה בכך שהמעבד דגם Threadripper 1998 לא גרסת X יהיה במחיר של 850$ מדובר במעבד של 16 ליבות עם מהירות של 3.2GHZ ומהירות 3.6GHZ TURBO עם TDP של 155W... אם נכון יהיה קשה לראות אנשים רוכשים אינטל X299... וגם הערה לגבי מעבדי אינטל 18 ליבות צפוי רק בסוף השנה... המעבדים SKYLAKE X 6/8/10 CORE סקירות בשבוע הבא 12/6 עם הסרת הNDA
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.guru3d.com/news-story/13-critical-security-vulnerabilities-and-manufacturer-backdoors-discovered-in-amd-ryzen-processors.html בוקר טוב.. אחרי 3 שבועות במקסיקו, כרגע אנחנו בקראבי תאילנד והקפה של הבוקר מריר אל מול החדשות האלה.. אבל צריך לחכות לתגובה רישמית ולקוות שזה לא גרוע כמו שזה נראה בכתבה. לי הדבר נראה כמזויף אחרי שקראתי בעיון את הכתבה בגורו ובאתר נוסף. לא צפיתי בסרטונים, תוכלו לעיין ולהחליט. שיהיה לכם המשך יום טוב, נתראה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרנית השבבים מציגה דיווח רבעוני מוצלח נוסף - אך גם נאלצת להודות כי לא נזכה לראות מעבדי 10 ננומטר בשנה הנוכחית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות את הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו יש לי התלבטות קטנה לגבי זכרונות ראיתי שיש בפנדה את הזכרונת האלה ולפי מה שהבנתי הם בכלל רעים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13006 העניין הוא שראיתי את הזכרונות האלה באותו המחיר פחות או יותר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13005 השאלה היא מי מהזכרונות עדיף עבור מחשב שמיועד לOC בעתיד אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות לזכרונות אחרים במחרים של 800 עד 900 שקל בארך
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אנו מתלבטים בין המעבדים intel pentium D 820 ו intel pentium D 920. אשמח אם תאמרו לי איזה מהם עדיף? (הפרש המחירים ביניהם הוא כ100 ¤)..
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב 2004 סך כל המכירות של אינטל היה 32 מיליארד $. המקור גם מסביר בקצרה כיצד עובדת תוכנית השיווק "Intel Inside". סך המכירות של AMD באותה תקופה היה 5 מיליארד $, תקציב הפרסום שלה היה 225 מליון $. הערה: זה מסביר כמה דברים. בכל מקרה, נראה לי פרט מעניין. מקור: http://www.forbes.com/business/2005/05/26/cx_ah_0526amd.html?partner=yahootix&referrer=
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות אם שב: LANPARTY, LANPARTY UT, INFINITY, GENERAL & silent PC ?? למה כל אחד מהם מיועד? ומה מומלץ למה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם INTEL BUFFALO CREEK 33BUC 1333MHZ עד איזה מהירות של זיכרון אני יכול להוסיף? אני לא מבין בזה כל כך האם 1333MHZ זה המהירות הכי גבוהה של זיכרון שאני יכול להוסיף
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין מספר מעבדים שהשימוש העיקרי יהיה משרדי matlb ו solidworks i5-750 i5-660 i5-661 אני נוטה יותר ל i5-661 כי לפי מה שהבנתי עדיף תדר גבוה על ריבות ליבות וגם החיסכון הכספי שיתקבל מזה שלא אקנה כרטיס גרפי נפרד מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין 661 ל 660 שניהם נראים אותו דבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מתלבט בין שני לוחות אם שבכותרת לטובת מחשב חדש. המפרט הוא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 - RETAIL ¤459 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤124 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ¤117 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ¤454 האם יש טעם להוסיף עוד מאה ש"ח עבור GIGABYTE GA-EP31-DS3L ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו במחשב 2 זיכרונות של כל אחד 512MB והם של החברה CEON והם DDR400 CL2.5 אז אני רוצה לקנות זיכרונות חדשים של כל אחד 2G ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה חברה אני צריך לקנות וכמה MHZ הם צריכים להיות תודה לעוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
פירקתי את המעבד כדי להרכיב לו קירור חדש... וגיליתי שעל המעבד יש מדבקה של האחריות (מעבד אינטל) שטח המדבקה תפס משהו כמו 25 אחוז מהשטח של המעבד, הסרתי את המדבקה כי לדעתי הפלסטיק שהיא עשויה ממנו יפריע להעברת החום להיטסינק, ויש לי כמה שאלות... גם לכם יש את מדבקת האחריות על המעבד? השארתם אותה שם? היא מפריעה להולכת החום? ומה יהיה עכשיו עם האחריות שלי? (אמורה להיות לכל החיים אז למה צריך את המדבקה?) תודה
-
אני הולך לקנות את הלוח אם הזה ורציתי לשמוע קצת חוות דעת עליו אז למי שיש אותו או לוח אם של גיגהבייט מבוסס 266A שיכתוב לי מה הוא חושב עליו והאם הוא יציב אמין? ואיך הוא לאוברקלוק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-