מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
יש לי את ה 8RDA+... מה זה אומר בביוס ה AGP aperture size . על כמה הוא צריך להיות (128, 256...) והאם בכלל יש שיפור בביצועים ? (יש לי R9700PRO של SPPHIRE ).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קראתי באתר של Gigabyte לגבי הלוח - GA-P55A-UD3 שאם אני משתמש ב SATA3/USB3 - אז הסלוט PCIE מוריד מהירות והופך ל X8 במקום X16. האם הבנתי נכון? (אני משתמש בכרטיס מסך אחד). * When SATA3 / USB 3.0 (Marvell 9128 /NEC USB 3.0 Controllers) work at turbo mode, 1st PCIE x16 will work at x8 speed.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשרי לשים שתי כרטיסי מסך על הלוח אם הזה? H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD will have DDR2 support at the mid point in 2005, with the price point of 667 and 800 becoming more realistic, however they did not deny they were thinking about going straight to DDR3 since the Athlon 64 series of CPUs enjoys the very low latencies of current DDR. However, they do not have any intention of releasing memory recommendations which does not conform to JEDEC standards (www.jedec.org). מאחר ול DDR2 יש תקורות/תזמונים גדולים יותר מרכיבי ה DDR והדבר מיטיב עם מעבדים ממשפחת ה AMD64 (בגלל בקר הזכרון המוכלל) AMD שוקלת לדלג מעל יישום בקרי זכרון ל DDR2 ובקפיצה המשמעותית הבאה בעיצוב מעבדי AMD64 להתאים את בקרי הזכרון המוכללים לעבודה מול DDR3. AMD מדברת על שינוי בקרי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי נכון לעכשיו 2 סתיקים של 256MB Hyundai HYMD232 646B8R-D43. אני משתמש בעיקר באינטרנט,תכנות בסיסי( C,PASCAL,C++),סרטים וחמור. מערכת הפעלה WIN XP סרויס פאק 2. השאלה היא אם אני מוסיף עוד 512 האם זה יגרום לפחות תקיעות/פעולה איטית של מחשב כאשר החמור פעול ביחד אם אינטרנט או שלא?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור לי, לגבי מעבד I5-520M כתוב שהמהירות יכולה להגיע ל2.93 בטורבו, רציתי לדעת האם זה כששני המעבדים פועלים או רק אחד. וכן אותה שאלה לגבי מעבד מרובע i7 720QM כתוב שיכול להגיע ל2.8 האם זה רק כשמעבד אחד פועל או כל הארבעה מגיעים למהירות זה, אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאיזה מקור שדן בזה בצורה רצינית
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין שלושת הלוחות: abit IP35 Pro Gigabyte GA-x38-DS4 לא מתלהב במיוחד מהצ'יפסט. מה מיקר אותו כל כך. ASUS P5KR מחפש לוח שיחזיק באס יציב של 400,נאמר לי שהיבואן של abit נותן שירות לא משהו-צריך להתחשב בזה. מה אתם חושבים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זמן לא רב אחרי שהגחיכה את הטכנולוגיה של AMD, אינטל מכריזה על מעבד 48 ליבות אימתני חדש - שיהיה מורכב למעשה משני שבבים נפרדים שחוברו להם יחדיו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כעת יש שמעה חזקה בכך שהמעבד דגם Threadripper 1998 לא גרסת X יהיה במחיר של 850$ מדובר במעבד של 16 ליבות עם מהירות של 3.2GHZ ומהירות 3.6GHZ TURBO עם TDP של 155W... אם נכון יהיה קשה לראות אנשים רוכשים אינטל X299... וגם הערה לגבי מעבדי אינטל 18 ליבות צפוי רק בסוף השנה... המעבדים SKYLAKE X 6/8/10 CORE סקירות בשבוע הבא 12/6 עם הסרת הNDA
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1976430,00.asp http://www.digit-life.com/articles2/video/conroe.html
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נראה לי קצת הזוי שמעבד מרובע ליבתי שנחשב לאחד המעבדים הטובים ביותר בשוק (ב-tom's ראיתי שהוא במקומות הראשונים ברוב המבחנים, לפעמים גם במקום שלישי), עולה היום רק 1500 שקל, ורק 300 שקל יותר מהמעבד שקניתי לפני שנתיים (AMD Athlon 3200+ Winchester S939). אני בטוח שהוא חזק ממנו לפחות ב-200-300%. אין איזה פואנטה בדיון, אבל זה קטע כזה מעצבן ודפוק שבמפרט של 6000 ש"ח (התקציב בערך שהיה לי למחשב כשקניתי אותו) אפשר להביא מעבד כזה. והתחשב בזה שכשאני קניתי את המעבד שלי עוד היו הרבה מעבדים לפניו בהשוואות ביצועים, ולמען האמת הוא ממוצע לחלוטין. היום בכלל כבר אבד עליו הקלח, ואם היו מוכרים אותו הוא היה עולה במחיר של מנת שווארמה. כוסאומו!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח ASUS A7V133 . המאוורר על ה- chipset עושה רעשים וברצוני להחליפו . ניקיתי אותו ושימנתי אותו אבל זה מחזיק לתקופה מוגבלת . אם אינני טועה הוא בגודל של 40 מ"מ ומתחבר לצלעות הקירור עם שני ברגים ממש קטנים ושחורים . האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מאוורר שכזה ....אם זה חדש או אפילו משומש ..... העיקר שיעבוד ולא יטמטם לי את השכל !!! תודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לשדרג לוח אם, מעבד ואולי גם להוסיף זכרון. מעוניין להרכיב בעצמי ומקווה שזה לא מסובך מדי. כמו כן, אני לא יודע אם צריך מאווררים או לא אבל אם כן אשמח אם תוסיפו איזה. תודה. המחשב מיועד לכל מיני מטרות, משחקים,לימודים,פוטושופ, וצפייה בסרטים באיכות HD בטלוויזיה. זה המפרט שיש לי כעת: מעבד: AMD Athlon[tm] 64X2 Dual Core Processor 5200+ לוח אם: MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) כרטיס מסך: GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 ספק כוח: SaeSonic S12II 520W BRONZE מסך: Samsung SyncMaster 2253BW/2253LW/MagicSyncMaster CX2253BW/CX2253LW (Analog) [22" LCD] (HVBQA01031)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם הטמפ' של המעבד יכולה להשפיע על הביצועים? או שהוא נותן את אותו ביצועים בכל רמות הטמפ'? (חוץ כמובן מהנקודה שהוא נשרף...)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם שלH55M ASrock מישהוא יודע האם הוא אמין וטוב עבור מעבד intel i5 760 וכמו כן ספק כח של zoomax500.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט בצד. black ops מקרטע אצלי גם בהגדרות הנמוכות ביותר ורזולוציה 600*800. כשהמשחק רץ ומקרטע, אני רואה שהמעבד על 100%. במחשב נוסף שרץ על AMD II *3 445, וכרטיס המסך זהה, המשחק רץ חלק בהגדרות גבוהות יחסית (1280*720), צריכת מעבד לא עוברת את ה - 75%. (גם ב - PES11, המעבד בזמן משחק סביב ה - 90%, ככה שאני חושש שהוא מיצה את עצמו.) לכן הסקתי שהבעיה שלי היא המעבד. חשבתי לשדרג, ויש לי כמה אופציות, רוצה להתיעץ איזה מהן עדיפה: 1. לשדרג מעבד ל -Q9XXX, עם עדיפות ליד שניה, או דרך מכר באינטל. עלות - כ - 650-900 ש"ח 2. לקנות מעבד AMD כדוגמת זה הרשום מעלה, (אולי קצת חזק ממנו) + לוח אם תומך AMD3 וגם DDR2 (כדי שלא אצטרך להחליף גם זכרונות). עלות משוערת כ - 500 ש"ח למעבד + 350 ש"ח ללוח אם. 3. …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי את המחשב, רציתי לקבוע את הפירסט בוט כדיסקט. יצאתי מהדוס, וכשהדלקתי תמחשב שוב (או כמה שעות אחרי או יום אחרי - לא זוכר בדיוק), כלום לא עלה, לא ראיתי בהתחלה תסטרטאפ של הלוח אם (או משזה לא יהיה), וכשלחצתי DEL כלום לא קרה... אז איך אני יכול להתקין על המחשב הזה ווינדוס? חשבתי אולי לקחת תהרד דיסק אלי, ולהתקין דרך המחשב שלי, אבל זה מסובך ואין לי כוח לזה... אז מה אני צריך לעשות?...
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שזה יהיה המעבד Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם מצוין - עדיף ASUS כי אחרי מה שרשמו כאן על ABIT זכרון DDR 400 מגההרץ ומארז את שאר החלקים יש לי תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיזו סיבה זה נובע? האם זה בגלל שפאי בודק ביצועים פר ליבה אחת ומהצד הזה אינטל עדיין לוקחת בגדול? כי אפילו מעבדים ישנים יותר של אינטל מסידרת EXX00 לוקחים את הפנומים II היקרים ביותר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי ההדגמה על הבמה שהיממה את כולם, הפרטים הטכניים הממשיים אודות מעבד העל העל הביתי של יצרנית השבבים מתחילים להגיע בטפטופים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, אני חדש פה, ישלי מחשב בבית XEON 2.4 ורציתי לדעת איזה זכרונות עליי לשים לו 266 או 400 ואיך אני יכול לדעת את התזמון הטוב ביותר לזכרונות שאני ישים? תודה רבה על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מידע בגדול על המחשב המיועד: * מחשב לעריכת וידאו ב HD, עבודה עם אפטר אפקטס ופרימייר 5.5. * המחשב מיועד לעבודה נון סטופ כל השבוע. * אני לא מחפש להוזיל עלויות. הדגש הוא על חומרה איכותית ומותאמת לתוכנות הנ"ל. המפרט: מעבד i7-2600 (לא מתוכנן OC). 16GB זכרון של kingstone כ. מסך gigabyte GTX580 ssd crucial c300 128GB WD black 1TB ספק כוח Thermaltake TT-W0230 850W 3 צורבי DVD (בעתיד יתווסף blu-ray) קירור למעבד scythe katana3 ההתלבטות האחרונה שנשארה היא לגבי הלוח האם ללכת על gigabyte p67a-ud7-b3 או על z68x-ud7-b3. הם זהים אחד לאחד חוץ מהצ'יפסט (שאין לי מושג להבדלים בין שני הצ'יפסטים) ההפרש במחיר בין שני הלוחות הוא 130שקל (לא קריטי מבחינתי). אשמח להארות/הערות לגבי …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב (עוד ניתן לשנות את ההזמנה) המבוסס על לוח P55 (הלוח: Gigabyte P55M-UD2) - ולא תומך בTriple Channel, וזכרונות שנמכרים כTriple Channel: 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel - DDR3 1600mhz הזמנתי את הסט הזה, בעיקר בגלל המחיר (770 ש"ח) - הזכרונות יעבדו על הלוח? ברור לי שלא בTruiple Channel, אבל 4GB מתוך ה6GB יעבדו בDual Channel ואילו הסטיק הנותר של ה-2GB יעבוד בsingle channel? יש הבדל ביניהם במתחים? יש סיכוי שבכלל עדיף להישאר בכפולות של 2 (לרדת ל-4GB) ולא להנות מ2GB נוספים, רק כדי לא לגרום לבעיות? יש בחנות גם זכרונות שנראים פשוטים יותר (בלי היטסינק, ולא מעוצבים) ובמהירות של 1333Mhz, ב260 ש"ח לכל סטיק של 2GB - האם עדיף לי לוותר על כל הבלגן הזה, לשלם קצת יותר ולקנ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-