מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איזה מבין 2 הזיכרונות האלה עדיף ?? 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel הפרש של 10 ש''ח ואולי יש בכלל משהו אחר של 2X2GB ו 1600Mhz
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברצוני להרכיב מחשב על בסיס מעבד Core i5 במארז MicroATX Antec P180 MINI. כרטיס מסך - ATI HD5850. מהי הבחירה האופטימלית ? לי חשובה יכולת OC מקסימלית.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
האם המעבד amd athlon ii x3 435 מתאים ללוח אם MA770 UD3?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם אנירוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין 2 המעבדים הנ"ל . יש לציין שכרגע אני לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך אני יקח כרטיס מסך ONBOARD ההבדל בין המעבדים הוא 200 ש"ח בערך ההאם כדאי להשקיע או שההבדלים ביניהם לא מהותי. תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני משחק dragon age, וראיתי שבמהלך הרצת התוכנית המעבד מגיע ל90 מעלות. סה"כ המארז מאוורר וברוב הזמן הטמפ' שלו עומדת ביל 37 ל45 מעלות. הקירור הוא סטוק. לרוץ ולקנות קירור יותר טוב? מה הגבול שבו אני צריך לדאוג?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד E8400 של אינטל. המחירים של המעבדים של סוקט 775 לפי מה ששמתי לב כמעט לא השתנו בזמן האחרון, גם אחרי שיצאו כל המעבדים החדשים. בהנחה שמתישהו המחירים של המעבדים מהדור של E8400 ירדו, האם יהיה משתלם מבחינת ביצועים לשדרג למרובע ליבות? מדובר במחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא הרצת סימולציות ב-MATLAB.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד חדשים, אחרי הרבה התלבטות בחרתי ב- I5. נשאר רק לבחור לוח אם, ראיתי באתר של GIGABYTE שני לוחות אם שלא הבנתי מה ההבדלים ביניהם. האחד: P55-USB3 והשני: P55A-UD3 אני ממש לא מבין מה ההבדל ביניהם ואני כרגע מחכה עם הקנייה בגלל תערכות CES ששחררו בה הרבה לוחות אם חדשים ל- 1156. מישהו יודע מה ההבדלים בין הלוחות שכתבתי או שעדיף בכלל לחכות עם הקנייה?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בניתי מפרט ב RSM עבור מחשב למשחקים ושימוש כללי כמעבד בחרתי באתלון 425 X3 איזה לוח אם יתאים למעבד כך שתשמר אפשרות לשדרוג עתידי ואקבל תמורה מקבימאלית לתקציב של 400+- ש"ח ללוח האם בינתיים לקחתי לוח אם של GIGABYTE עם CHIPSET 770 של AMD האם אין לוח אם דומה בתחום תקציב 300-500 ש"ח שנותן תמורה טובה יותר האם קיים לוח דומה עם כרטיס מסך OB? AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪401 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1211 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz …
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של Gigabyte EP45-DS3R עם זכרונות של OCZ Reaper 1066 2x2GB על המבדקה שעל גבי הזכרון מופיעים הנתונים הבאים: PC2 8500 Reaper Series PN: OCZ2RPR10664GK 5-5-5@2.2-v SN: 007270806008034-2 כשאני בודק את הנתונים בCPUZ אני רואה את המספרים הבאים תחת EPP#: Frequency 533MHz CAS# Latency 5 RAS# to CAS# 5 RAS# to Precharge 5 tRAS 15 tRC 26 Command rate 2T Voltage 2.100 V הכל התחיל מזה שאני רוצה להוסיף עוד 4GB למחשב שלי.... אז השאלה שלי בעצם עד כמה חשוב הTIMING של הזכרון והאם בכלל "חייב" או לפחות מאוד מומלץ לקנות זכרון זהה? אם יש לכם המלצות אחרות, אני אשמח לשמוע תודה מקס
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה השוואה קצרה בין שתיי המעבדים הכי טובים של INTEL ו-AMD ומי הטוב מבינהם ? השמח לתגובות!!!!
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1.אחרי כניסת המעבדים החדשים, האם צפויות ירידות מחירים במערכות שמבוססות על מעבדי core 2? 2.המחיר הרשמי של core i3-530 גדול ב 20$ מהמחיר של E5300. אז למה יש הבדל של כ 700 ש"ח בין המחירים בארץ של מחשבים שמבוססים עליהם? 3.האם בחודשים הקרובים צפויות ירידות מחירים משמעותיות (בחנויות בארץ) במעבדי i3 או בלוחות שמבוססים על H55?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/4b549c71443c22f7.jpg הגיוני שאין דבר כזה 12MB BOX?
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול איזה זכרון מתאים ללוח אם intel grand county תודה, נאור.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מפרט למחשב שנועד להפעיל משחקים וסרטים ורציתי להתייעץ בנוגע למעבד ולוח אם זה המפרט בינתיים : Transcend 2GB DDR3 1333Mhz 2x ATI Radeon HD 5770 (מסך 1680x1050 lg w2220p) איזה מעבד אתם חושבים שמתאים ביותר להרצת משחקים וסרטים ? והאם כפול/משולש/מרובע ליבה ? ואיזה לוח אם יתאים לו ? (שמתאים ל DDR3 ) לא חובה שיהיה בר שידרוג תודה מראש ! התקציב הוא 1200~ (למעבד +לוח אם )
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי תמעבד הנ''ל ועכשיו הכרטיס שלי הוא HD4870x2 אני מרגיש בזמן משחקים את הצוור בקבוק שיש לי בצורה מציקה לא מזמן רכשתי לוח אם חדש בסוקט 775 אז שככה בזמן הקרוב אני לא מתכנן לעבור ל I7 עכשיו אני בונה מחשב לאחי ויש לי אפשרות לשים תQ6600 במחשב שלו ולרכוש Q9550 ורציתי לדעת עד כמה שווה לי השידרוג הזה ד''א Q6600 בOC וגם לא עזר ועוד איזה מעבדים חזקים יכולים להתאים תודה רבה על העזרה :]
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
עומד לפני קנייה של סט שלם חדש (הייתי כבר בפורום מפרטים ובשאר הרכיבים אני די מוחלט , ורובם, למיטב ידיעתי - למעט אולי הקירור למעבד- אינם סותרים את שתי החלופות שכאן). הייתי סגור על ה- 750, אבל nike קצת "בילבל" אותי (רואה את זה בחיוב :-\). קראתי המון השוואות ופורומים (חצי עולם מתחבט בסוגיה) ויצאתי מבולבל. היישומים שלי הם סוג של רב תכליתי ,מתוכם משחקים ברמה הבינונית, כרגע יותר לילדים , שעשויים להתפתח כמובן עם הזמן. ולכן גם כרטיס המסך יהיה בשלב זה ברמה בינונית כרגע. מה שברור בוודאות הוא שצריכת החשמל ב- amd גבוהה משמעותית. המעבד קצת יקר יותר בו , אך הלוח זול יותר. אבל אני מניח לנושא העלויות, רוצה נטו מה טוב יותר ביצועים/עבורי (אודה לכם אם תתיחסו לאחד משניהם ולא תציעו לרדת לנמוך …
-
- 79 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי הטמפרטורה מומלצת במעבדי AMD במחשבים ניידים. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ואת המעבד שלי... עכשיו לגבי כ"מ אין בעיה, חוץ מהעובדה שהכרטיס שאני רוצה HD5750 יעשה לי צוואר בקבוק מפחיד עם המעבד שיש לי (AMD 64 X2 4800) אז גם החלטתי להחליף מעבד וגיליתי שהלוח אם שלי (ASUS M2A-VM HDMI) לא תומך במעבדים החדשים של AMD אני תקוע פה בלי יכולת לשדרג, זה די מציק... יש למישהו מהגאונים פה רעיון? (מצטער שחפרתי)
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איך אני אמור לבחור לוח יש מיליון סוגים אני רוצה מעבד i5 לצרכי עריכת וידאו פוטושופ קצת עריכת מוסיקה.. למה לא לקחת לוח אם הכי פשוט שיש? מה ההבדל אם אקח לוח פשוט או לוח יקר יותר? הרי שניהם בסוף יריצו את המעבד החזק באותה עוצמה לא? ונצא מנקודת הנחה שלא ממש חשובלי המשחקים
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
תושבת 1156 BOX עולה 470 ש"ח שווה את ההשקעה ? או שעדיף כבר להוסיף ולקנות I3 בעוד 170 שקל ?
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב חביב בן 4.5 שנים ,עם לוח אם msi K8n daimond וספק כח שרשום עליו ATX 12 V כרטיס המסך שלי התקלקל. ברצוני לדעת האם קיימים כיום כרטיסי מסך חדשים התואמים ללוח האם הנ"ל ,וכן האם ניתן לשדרג את המעבד ואת הזיכרון. תודה רבה ,אשר
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
P4 3.0GHZ 775 L2 2MB או ? SEMPRON 3000+ AM2 256KB יש לאחי מעבד פרסקוט ואני מתלבט אם לקנות לו גוף קירור נורמלי כי הביצועים שלו דיי עלובים ( זה קשור בכלל לטמפרטורה ? 40 מעלות ) או לקנות לוח אם של AMD 7100/630 ולשים לו פרסקוט 3000 עם גוף קירור BOX .
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי 2 אבל הכרטיס מסך לוקח את כול המקום של השני אז ככה שנשאר לי1 עכשיו אני צריך עוד איזה חיבור 1 לפחות של PCI אפשר לעשות משהו בנידון ? או שרק לוח חדש כי הלוח הזה חדש .. יש דבר כזה אולי PCI חיצוני ? או משהו בסגנון ?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-